Τρίτη, 10 Απριλίου 2007

Νέοι Τομείς ΕΔΟΕΑΠ

Επιτέλους, η τωρινή Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ αποφάσισε όπως μαθαίνουμε να δημιουργήσει το οργανόγραμμα που τόσα χρόνια διαιωνίζεται..
Περιμένουμε λοιπόν να δούμε σιγά σιγά αυτά τα αποτελέσματα δεδομένου ότι ήδη μαθαίνουμε ότι μερικοί (ευτυχώς πολύ λίγοι) δεν θέλουν να προχωρήσει αυτή η οργάνωση.
Αντιλαμβανόμαστε το λόγο που δεν θέλουν να προχωρήσει - το πιθανότερο είναι ότι τους "βολεύει" η ανοργανωσιά μέσα από την οποία μπορούν και καλύπτουν τις δικές τους προσωπικές αδυναμίες και φυσικά με αυτό τον τρόπο αδιαφορούν γιά το καλό του ΕΔΟΕΑΠ.
Με την υλοποίηση του οργανογράμματος αναμένουμε να αναδειχθεί η εργασία που διενεργείται εντός ΕΔΟΕΑΠ από τους ήρωες υπαλλήλους του που σχεδόν όλοι μοχθούν γιά το καλό του Οργανισμού.

2 σχόλια:

spanopoulou είπε...

Καλησπέρα παιδιά!
Χαίρομαι που υπάρχετε αρκεί αυτό να είναι για να προχωρήσει καλά και μπροστα ο ΕΔΟΕΑΠ. Εχω ονοματεπώνυμο και όταν.... με παίρνει αριστερα δεν το ζορίζω !Ακούω όλες τις ιδέες και τις προτάσεις αλλα δεν καταλαβαίνω αυτό για το..... σκονάκι ! Σας ευχαριστώ πάντως γιατι κρεμάσατε το site μου στις χρήσιμες διευθύνσεις επαφής .
Ειμαι εδώ 4U αρκεί να έχουμε κοινό σκοπό. Α! Ξεχασα! Το ΔΣ του Ταμείου μας συγκροτήθηκε σε Σώμα ως εξής για να γνωρίζουμε όλοι : Νίκος Κιάος αυτοπροτάθηκε και εξελέγη πρόεδρος με 9 στις 9 ψήφους, σε αντίθεση με την προηγούμενη θητεία του που επίσης είχε αυτοπροταθεί και είχε 6 στις 9 ψήφους . Καλορίζικος ! Κλέαρχος Τσαουσίδης προταθηκε απο Ν Κιάο όπως και το 2005 και εξελέγη αντιπρόεδρος με 9 στις 9 ψηφους. Παν. Τσούτσιας προτάθηκε όπως και το 2005 από Ν Κιάο και εξελέγη με 7 ψήφους ,μία λευκή και μία της Κοντράρου που ψήφισε τον εαυτο της καθώς αυτοπροτάθηκε για τη θέση.
Ταμίας Νίκος Δουλαβέρης με 9 στις 9 ψηφους, πρόεδρος ΤΥΠ Ελένη Σπανοπούλου που δεν προτάθηκε ,οπως το 2005 απο τον Ν Κιάο, αλλα από τον Σίμο Καταιφτση και πήρε όπως και το 2005 6 στις 9 ψήφους καθώς για τη θέση έθεσε υποψηφιότητα η Κοντράρου και πήρε την ψηφο της και άλλους δύο σταυρούς. Το ίδιο αποτέλεσμα (6-3) είχε η .... πρωτότυπη ψηφοφορία που εγινε για πρώτη φορα στην ιστορια του ΕΔΟΕΑΠ για τη μια απο τις δυο θεσεις της ΕΣΗΕΑ στην Επιτροπη ΤΥΠ Αθηνών, καθώς η τρίτη καλυπτεται από συναδελφο της ΕΠΗΕΑ και στην προκειμένη περίπτωση απο την Αγαθή Κυρίτση.Υποψηφιότητα Κοντραρου και για τη θεση αυτη τεθηκε απο τον σ Τσαουσίδη της Θεσσαλονικης ΕΣΗΕΜΘ παρα το γεγονος ότι ο πρόεδρος Ν.Κιαος ειχε διαβεβαιωσει στην αρχικη του τοποθετηση ότι "το νεο ΔΣ θα αποτελει συνεχεια του προηγουμενου που κριθηκε ικανοποιητικο απο το Σωμα συμφωνα με τα αποτελεσματα στις εκλογες και οτι θα προχωρησουμε χωρις αλλαγες." Ως πρόεδρος ΤΥΠ διατυπωσα σοβαροτατες αντιρησεις για την ψηφοφορια αυτή που δεν προβλέπεται από το Καταστατικο,ζητησα να συνεχισει η Επιτροπη ΤΥΠ της οποίας θεσμικα ειμαι υπευθυνη να συνεχισει ως ειχε στη διετια 2005-2007 και δήλωσα την αμεριστη εμπιστοσυνη μου στο ηθος και τις ικανοτητες του συναδελφου Αργυρη Δεμερτζη ζητωντας να μην τεθει το θεμα σε ψηφοφορια, αλλα να λυθει όπως σε ολα τα προηγουμενα ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ από το 1967 Εις ματην ....Ωστόσο και η κάλπη έχει το αισθημα δικαίου και της λογικής κι έτσι με ψηφους 6 έναντι 3 προφανως ιδιων με τις 3 ψηφους υπερ Κοντραρου που δοθηκαν για τη θεση της προεδρου του ΤΥΠ έδωσαν τη δευτερη θεση της ΕΣΗΕΑ στο ΤΥΠ Αθηνών, στον Αργύρη Δεμερτζή .Και χαίρομαι που μαζί του και με την Αγαθή θα δουλέψουμε στην Περίθαλψη. Αυτα για να καταγραφεται η αλήθεια όχι μόνο σε κλειστά πρακτικά αλλά για να την γνωριζουμε όλοι !!!Η δημοσίευσις άλλωστε είναι η ψυχή της Δικαιοσύνης και εγώ τουλάχιστον, αυτή την αλήθεια υπηρετησα και υπηρετώ σαν δημοσιογράφος, σαν μελος Διοίκησης και σαν πολίτης.
Χαίρεσθε!!!!
Ελένη Σπ

spanopoulou είπε...

Παρακαλώ το παραπάνω σχόλιο μου να διαβαστει με μια διόρθωση Αυτή τη φορά ο σ Ν Κιάος δεν αυτοπροταθηκε Τον πρότεινε για τη θεσή του προέδρου ο σ Κλέαρχος Τσαουσίδης.
Ο δαίμων .....του υπολογιστή! Sorry....