Τρίτη, 10 Απριλίου 2007

Μπορούν όλοι οι Σύμβουλοι να βοηθήσουν τον ΕΔΟΕΑΠ

Πραγματι μπορούν.
Απλώς χάνουν πολύ χρόνο αφότου εκλεγούν στο 9μελές ΔΣ και στη συνέχεια χάνουν χρόνο προκειμένου να ενημερωθούν γιά τις τρέχουσες αλλά και τις πάγιες λειτουργίες του Οργανισμού.
Στη συνέχεια δέχονται παρεμβολές από κάποιους "έμπειρους" παλιότερους συμβούλους και λοιπούς "φίλους"- "άφιλους" οι οποίοι προσπαθούν να τους παραπλανήσουν προκειμένου να "ροκανίσουν" όσο πιό πολύ μπορούν τον 2ετή κύκλο εργασιών τους στερόντας τους έτσι τη δυνατότητα να παράγουν πραγματικό έργο.
Τέτοιοι "άφιλοι" δεν έχουν σκοπό το καλό του Οργανισμού, λειτουργούν "κόντρα στη κόντρα" δηλαδή μόνο και μόνο γιά να ρίχνουν "βόμβες" γιά να θολώνουν τα νερά, είτε διότι είναι "νάρκησοι" και κοιτούν μόνο τον εαυτό τους είτε διότι δεν μπορούν να προσφέρουν λογικά επιχειρήματα και έτσι είναι εντελώς άχρηστοι στον ΕΔΟΕΑΠ.
Προσπαθήστε να τους εντοπίσετε και να τους εκτοπίσετε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

o.k. δεκτές οι συμβουλές σου, ποιός όμως τις διαβάζει;

Princess είπε...

....η ατμόσφαιρα
μυρίζει μπαρούτι....
Mήπως θα έπρεπε να μπεί μια τελεία σε όλες αυτές τις κατάφορες αδικίες, όσ'αναφορά την μεταχείριση των ασφαλισμένων για να φανούν επιτέλους τα δυνατά σημεία του Οργανισμού που όλοι ξέρουμε πως...
δεν είναι λίγα.....??????

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά ΜΠΡΑΒΟ!!!Τώρα σας πήρα χαμπάρι. Πολύ καλή ιδέα με φρέσκο αέρα. Μπας και ξεκουνηθει τίποτε.
Αξιζει νομίζω να δοθεί προσοχή στο Οργανογραμμα. Ειναι το πρώτο στην 4οχρονη ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ.
Ειναι βεβαιο ότι σχεδόν όλοι οι υπάλληλοι δουλευουν σκληρά, αλλα ξεμειναν χρονια ακαθοδηγητοι, χυμα... Οι προβατινες δεν κατεβαζουν γάλα και αρνακια δεν γεννιουνται αν δεν υπαρχει βοσκος να φροντισει τη στανη . Δυο χρόνια έπαιζαν χρηαμτιστηριο (99-01) δυο χρονια εκτιζαν κτιριο (01-03) δυο χρόνια (03-05) ήταν στην.... Κοντρα.... νομιζω τα τελευταια δυο χρόνια (05-07)ηταν τα καλύτερα Αξίζει να το δούμε έτσι Τι λέτε ?