Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2009

Αλλοι προσφέρουν, άλλοι μπλογκάρουν και άλλοι δυστυχώς μπλοκάρουν ...

Ενα από τα σταθερά συμπεράσματα που βγαίνουν κάθε φορά που προσπαθούμε να κάνουμε μία ανασκόπηση των εσωτερικών διεργασιών με σκοπό τη διαρκή βελτίωση του ΕΔΟΕΑΠ είναι ότι
Οι συμμετέχοντες με οποιοδήποτε τρόπο στις ροές αυτών των διεργασιών συμπεριφέρονται με ένα από τους παρακάτω τρόπους

  • Προσφέρουν διαρκώς χωρίς να πτοούνται από τα "φρεναρίσματα" των μπροστινών τους ή τα "τραβήγματα χαλιών" κάτω από τα πόδια τους. ΜΜΜΠΠΠΡΡΡΑΑΑΒΒΟ τους!
  • Εχουν χαμηλή απόδοση - αλλά αυτό δεν είναι κακό - τουλάχιστον εδώ υπάρχουν δυνατότητες βελτίωσης - ίσως φταίνε κάποιοι από τους υπόλοιπους που δεν βελτιώνονται. Σίγουρα ένα υγιές σύστημα μπορεί να παρέχει διαρκώς βοήθεια και οδηγίες γιά καλύτερη απόδοση.
  • Στη 3η αυτή ομάδα ανήκουν όσοι

Εχουν μηδενική απόδοση ή ασχολούνται μόνο με το "τράβηγμα των χαλιών", ή πως θα πάρουν μία επιδότηση γιά δήθεν πυρκαγιά (όπως η γνωστή "κυρία" που από ότι μάθαμε απαίτησε και έλαβε και ένα λαπτοπ από τον Οργανισμό), ή πως θα πάρουν ένα διάδρομο γυμναστικής (δωρεάν με έξοδα των υπολοίπων ασφαλισμένων) αυτό είχε γίνει ευτυχώς παλιότερα σε άλλη προηγούμενη Διοίκηση του Οργανισμού.

Α ναι έχουμε και εκείνους που αφότου ανήλθαν στην εξουσία θεώρησαν ότι τα κατέχουν όλα και ότι όλοι οι υπόλοιποι πρέπει να απολυθούν. Εντάξει "κύριοι", αυτό "το έργο" δεν είναι νέο έργο, το έχουμε ακούσει και από παλιότερους σύμβουλους. Εκείνους (τους παλιούς) ήδη τους τοποθέτησε η ιστορία εκεί που τους άξιζε -κοινώς ήδη τους έφαγε "η μαρμάγκα", Οι πιό νέοι τι περιμένουν; Το τραίνο της ιστορίας; Ας προσέξουν τουλάχιστον να μην τους "πατήσει"...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες εκείνους που θέλουν να γίνουν Χαλίφηδες στη θέση του Χαλίφη κι οργανώνουν την αυλή τους με καλοπληρωμένους υποτακτικούς.
Έρχεται Γ.Σ και θα ειπωθούν όλα και να δούμε ποιοι/ες θα αντέξουν

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια ποιοί είναι αυτοί που βρήκαν εντός ΕΔΟΕΑΠ την ευκαιρία να "βγάλουν" χρήματα από "μαϊμού" πυρκαγιές;
Είναι ευκαιρία στη ΓΣ να δείξετε αυτούς που φέρθηκαν με αυτό το ποταπό τρόπο !!!
Τουλάχιστον να μην τους ξαναψηφίσουμε.