Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009

Συνελήφθη ο ληστής της ένοπλης ληστείας στον ΕΔΟΕΑΠ


O Ανδρέας Τσουκαλάς (πρωταθλητής super bike)συμμετείχε στη ληστεία που είχε σημειωθεί στις 28 Απριλίου στα γραφεία του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφάλισης Περίθαλψης (ΕΔΟΕΑΠ), που βρίσκονται στην οδό Σισίνη 18 στην Αθήνα.
Τότε άγνωστος, που φορούσε κράνος, εισέβαλε στο κτίριο. Με την απειλή όπλου ακινητοποίησε τους υπαλλήλους της ταμειακής υπηρεσίας, αρπάζοντας περίπου 20.000 ευρώ.
Ενώ ο δράστης βρισκόταν εντός του κτιρίου, ο συνεργός του- που όλα δείχνουν ότι ήταν ο πρώην πρωταθλητής αγώνων- χτύπησε με βαρύ αντικείμενο τον φύλακα της ιδιωτικής εταιρείας σεκιούριτι.

ΠΡΟΤΑΣΗ προς το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ

Να απαιτήσετε επιστροφή των χρημάτων / 150 ευρώ μηνιαίως - έτσι σε περίπου 11 χρόνια θα μας έχει επιστραφεί όλο το ποσό της ληστείας.
Ατοκα βέβαια αλλά δεδομένου ότι υπάρχει δεδικασμένο με άλλη περίπτωση (αχρεωστήτως καταβληθέντων προς τη πυρόπληκτη σύμβουλο), γιατί όχι και σε αυτή τη περίπτωση;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να γυρισει τα λεφτα πισω

Ανώνυμος είπε...

Η ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΞΙΑ ΑΠ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ!
Κάπιοι συνάδελφοι πέτυχαν να ξαναρχίση η καταβολή μετρητών από τον ΕΔΟΕΑΠ βάζοντας τους υπαλλήλους σε ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΔΥΝΟ αφού τα μέτρα που έχουν παρθεί για την ασφάλεια τους χαρακτηρίζονται αστεία!
Πιστεύαμε πως η νέα Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ θα είχε μεγαλύτερη ευαισθησία για το Προσωπικό της, αλλά φαίνεται πως οι λίγοι αυτοί συνάδελφοι διαθέτουν δύναμη αρκετών ψήφων, που αναγκάζει τη Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ να αλλάζει τις αποφάσεις του για να τους εξυπηρετήσει......!!!

Ανώνυμος είπε...

Ε και τι μ αυτο!
Έπιασαν τους συνεργούς του;
Θα επιστραφούν στον ΕΔΟΕΑΠ τα λεφτά;
Πότε θα δικαστεί;
Γιατί τέτοια σιωπή σ αυτή την υπόθεση;.......