Πέμπτη, 24 Σεπτεμβρίου 2009

καημένε Ανδρικόπουλε τι σού΄μελε να πάθεις...

Μιλάμε γιά αυτόν το σύντεκτο που έκανε μεν την επέμβασή του στο ΠΕΠΑΓΝΗ του Ηρακλείου αλλά ξέχασε να προσκομίσει στον ΕΔΟΕΑΠ τις αποδείξεις νοσηλείας του αξίας 12,000 ευρώ.
Τώρα και χωρίς ακόμα να τις προσκομίσει (αυτές τις αποδείξεις νοσηλείας του) ζητάει από τον Οργανισμό να πληρωθεί 12,000 ευρώ. Η αιτιολογία είναι ότι εάν έκανε αυτή την επέμβαση σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο θα πλήρωνε πολύ παραπάνω. Σωστό.
Ευτυχώς "σύντεκνε" που δεν το έκανες αυτό με το Ιατρικό Κέντρο διότι η "τρύπα" που θα σου άνοιγαν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.
Είναι πολύ ωραία η λογική: "δεν έχω δικές μου αποδείξεις νοσηλείας γιά αυτό που έπαθα αλλά εάν νοσηλευόμουν στο Ιατρικό Κέντρο θα πλήρωνα 40,000 ευρώ. Οπότε δώστε μου τα μισά - έστω το 1/3 γιά να πατσίσουμε. Διαφορετικά σας καταγγέλω, σας απειλώ, και εν πάσει περιπτώσει θα θολώσω έτσι τα νερά που να μην ξέρετε τι άλλο θα πάθετε...."
Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε ότι έρχονται στον ΕΔΟΕΑΠ διάφοροι ασφαλισμένοι μενόμενοι - ζητώντας να πληρωθούν ιατρικές δαπάνες χωρίς να προσκομίζουν τα αντίστοιχα τιμολόγια από τους ιατρικούς φορείς.
Εχετε καλομάθει πολύ "σύντεκνοι¨ - μόνο που η μνήμη σας θέλει φρεσκάρισμα ...
Αλήθεια μήπως σας έκαναν δώρο από κάποια άλλη συνδικαλιστική παράταξη το ποσό που σας έλειπε;
Κάποια 5,000 ευρώ σας λένε τίποτε σαν ποσό; ή μήπως τα πήρατε ¨δανεικά" από την ΕΣΗΕΑ;
Περιμένω από το http://www.styx.gr/ να με διαψεύσει δεδομένου ότι προς το παρόν έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του τις διαμαρτυρίες του σύντεκνου. Διαβάστε αυτή τη διαμαρτυρία στο http://www.styx.gr/index.cfm?Action=RTCL&CLiD=2463
Αλήθεια - αυτή είναι η δημοσιογραφία που πρεσβεύετε - γράφετε μία διαμαρτυρία χωρίς να έχετε αποδείξεις γιά τα γραφόμενα;
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: