Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

Απάντηση στο τρωκτικό μπλογκ σποτ κομ

Δημοσιεύουμε τη παρακάτω επιστολή (από την Ημερησία online) σε απάντηση του σημερινού δυσφημιστικού δημοσιεύματος που έχει τίτλο "Η Σπανοπούλου διαλύει τον ΕΔΟΕΑΠ και η ΕΣΗΕΑ κοιμάται".
Απάντηση:
Πράγματι διαλύω τον ΕΔΟΕΑΠ των ανίδεων διοικήσεων και των άπληστων χρηματιστών, των ανάπηρων μαϊμούδων, των πελατειακών σχέσεων, των ανεύθυνων υπαλλήλων, των αλόγιστων ρουσφετολογικών παροχών, της σπατάλης, των ιατρικών μεριδολογίων, της πολυφαρμακίας και των μηδενικών συμμετοχών σε... μη καρκινοπαθείς.
Διαλύω το πάρτι των εμπόρων της Υγείας εγκαθιστώντας μηχανοργάνωση, οργανωτικές υποδομές μέτρα και Νοσοκομειακές συμβάσεις με διαφάνεια και έλεγχο εκεί που δεν υπήρχε! Επωνύμως και δημόσια τα έχω καταγγείλει αυτά από το 2002 και μέχρι τις εκλογές του περασμένου Μαΐου.
Τώρα ως πρόεδρος του ΔΣ έχω ηθικά και από το νόμο την ευθύνη να μη βάλω την υπογραφή μου (εγώ και το σύνολο του ΔΣ εκτός από τη μια κόντρα ψήφο) σε ότι διαλύει το παρόν και το μέλλον του ταμείου των δημοσιογράφων και υπαλλήλων στα ΜΜΕ.
Γιατί ο ΕΔΟΕΑΠ ανήκει σε όλους τους ασφαλισμένους του και όχι σε μια κάστα προνομιούχων που τον λυμαίνονταν τόσα χρόνια. Οσο για το αν η ΕΣΗΕΑ κοιμάται αυτό απαντήστε το εσείς όχι εγώ ...
Μη μπερδεύετε ομως τον δικό μας ΕΔΟΕΑΠ με το κρατικό ΕΤΑΠ ΜΜΕ των Ομολόγων του Καπρανου που καίτοι τον εγκάλεσα στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ -με τον σ Δημ. Τρίμη- τους πήρε 2 χρόνια εκεί στην Ακαδημίας για να αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν.
Ελένη Σπανοπούλου (αναδημοσίευση από την Ημερησία on line).

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς το τρωκτικό είναι τυφλοπόντικας και δεν βλέπει στο φως.
Ο ΕΔΟΕΑΠ ανήκει και ελέγχεται από 4 συνδικαλιστικά σωματεία - 2 ανήκουν σε δημοσιογράφους και 2 σε εργαζόμενους στον Τύπο.
Δεν ανήκει μόνο στην ΕΣΗΕΑ.
Αλλά επειδή διάβασα το άρθρο τους, θεωρώ ότι είναι μία "μπηχτή" χωρίς πειστήρια - δηλαδή χωρίς αποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

Να βάλεις ελεγκτές ιατρούς που θα ελέγχουν καθημερινά και τα εκδιδόμενα εισιτήρια αλλά και τα παραπεμπτικά προς εξωτερικούς ιατρικούς φορείς.
Αυτά που μαθαίνουμε είναι ότι προς το παρόν δεν γίνεται κάποιος έλεγχος σε αυτό το αντικείμενο.
Οι υφιστάμενοι ελεγκτές του ΤΥΠ είναι άσχετοι με τους πραγματικούς ελέγχους που μόνο ένας αξιοπρεπής ιατρός θα μπορούσε να υλοποιήσει.
Αλήθεια αυτό που ακούμε ότι θα ενεργοποιήσετε κάποια εξωτερική ιατρική υπηρεσία γιά αυτούς τους ελέγχους ισχύει ή όχι;
Πάντως χρειάζεται πολύ δουλειά από μέρους σας - προς το παρόν περικόπτετε μικροδαπάνες - δεν έχουμε ακούσει κάτι πιό ενδιαφέρον.