Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2010

Ανεύθυνα και χωρίς Σοβαρότητα ...

Να ακυρώσει τις αιφνιδιαστικές περικοπές το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ζητεί η παράταξη Δημοσιογράφοι για τη Δημοσιογραφία.
Εμείς οι «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ» (Έννυ Μαγιάση, Γιώργος Βλαβιανός, Χρήστος Κυρίτσης) με επικεφαλής τον Πάνο Σόμπολο εκφράζουμε κατηγορηματικά την πλήρη αντίθεσή μας στις περικοπές των επιδομάτων αυτών προς τους εν ενεργεία και συνταξιούχους συναδέλφους μας.
Η απόφαση αυτή του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ μας αιφνιδίασε όλους και δεν υπήρξε καμιά σχετική γνωστοποίηση του θέματος στο Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.
Εμείς, υπεύθυνα και με σοβαρότητα θα ζητήσουμε την άμεση ακύρωση των αποφάσεων αυτών.
Η απάντησή μας είναι η εξής κύριοι και κυρίες "υπεύθυνοι" και "σοβαροί":
Ε λοιπόν είστε εντελώς ανεύθυνοι ως δημοσιογράφοι που δεν ζητάτε αιτιολόγηση αυτών των περικοπών (όπως θα έπρεπε), που δεν αναζητάτε δηλαδή τους λόγους ή την ανάγκη χάριν της οποίας προέκυψαν αυτές οι περικοπές και τελικά που δεν αναδεικνύετε τους πραγματικούς οικονομικούς λόγους γιά τους οποίους αυτές οι περικοπές είναι αναγκαίες.
Είστε από τους κλασικούς εκείνους δημοσιογράφους που νομίζουν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι το "τσιράκι" σας - μόλις δεν σας γίνει κάποιο χατήρι (εσάς ή του φίλου σας), παίρνετε σβάρνα τους ορόφους γιά να τους "κάνετε καλά".
Απλά και ωραία - έτσι όμως γίνεστε ανεύθυνοι και κλασικά γελοίοι.
Αλήθεια πως τα καταφέρατε; Συγκροτηθήκατε σε σώμα έπειτα από 8 μήνες;
Αλήθεια μήπως συγκροτηθήκατε σε σώμα έπειτα από τις εξαγγελίες του ΕΔΟΕΑΠ γιά αυτές τις λίγες περικοπές;
Διότι εάν είναι έτσι (που έτσι είναι !!!) τότε πως θέλατε να "υπάρξει γνωστοποίηση του θέματος στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ";
Δηλαδή εννοείτε στο ανύπαρκτο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ;
ΜΜΜΜΜΜΜΜΜΠΠΠΠΠΠΠΠΠΠΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΒΒΒΒΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟ !!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ 300 ΕΥΡΩ,ΣΥΝΤΑΞΗ 500,ΧΩΡΙΣ ΑΥΞΗΣΗ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙ ΣΥΝΔ.ΕΝΩΣΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΙΟ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟ ΤΣΠΕΑΘ ΤΟ ΕΠΙΔ. ΚΟΙΝ.ΑΛΛΗΛ. ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΣΕ 14 ΑΤΟΜΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΡΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.ΕΙΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ BLOG !!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αντί να γράφεις εάν ενδιαφερόμαστε ή όχι γιά το μέλλον των ταμείων, θα ήταν καλύτερα να μας παρουσιάσεις αυτά που έκανες εσύ γιά αυτό το "μέλλον των ταμείων".
Αφενός μεν να σε θαυμάσουμε και αφετέρου να μας δώσεις ιδέες γιά το τι πρέπει κάποιος να κάνει γιά να πηγαίνει αυτό το μέλλον των ταμείων μακρύτερα.
Εκτός εάν είσαι από αυτούς που έχουν κρεμασμένους επάνω τους 2 σάκκους - στον μπροστινό κρεμασμένο σάκο είναι τα λάθη των άλλων και στον πίσω κρεμασμένο σάκο είναι τα λάθη τα δικά τους.