Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Ξεσηκωθείτε - Απεργήστε - Διεκδικήστε

Σήμερα και μετά από τη μεγαλειώδη απεργία και τον ξεσηκωμό των νέων και των μεγαλύτερων, σας δίνεται μία ευκαιρία:
Να σκεφτείτε ποιοί οδήγησαν αυτόν τον τόπο σε τόσο μεγάλο μαρασμό:
Αυτοί είναι και συγκεκριμένοι αλλά και γνωστοί πολιτικοί που βούτηξαν τη κουτάλα μες το μέλι και αφαίμαξαν όσο περισσότερο μπόρεσαν τον Έλληνα, την Ελληνίδα και τον τόπο μας.
Αυτοί είναι οι γνωστοί οι "αλήτες" της εξουσίας - που σήμερα ακόμα παραμένουν οχυρωμένοι πίσω από την δήθεν βουλευτική τους ασυλία.
Γνωστά ονόματα όπως ο Λαλιώτης (κυκλοφορεί με σκάφος 65 μέτρων, έχει τη μισή συνοικία "ΨΥΡΗ" στην ιδιοκτησία του - την υπόλοιπη μισή την έχει ο Αβραμόπουλος - μαζί την μοίρασαν όταν πριν από αρκετά χρόνια πέρασαν συγκεκριμένα νομοσχέδια προς όφελος αυτής της συνοικίας αφού προηγούμενα είχαν συμφωνήσει να την αγοράσουν και να την μοιράσουν μεταξύ τους).
Επίσης γνωστά ονόματα όπως ο έτερος "αλήτης της εξουσίας" Βουλγαράκης - αυτός ο "ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό" - που γέμισε τις τσέπες του με τα κλοπιμαία των πλαστών μεταβιβάσεων και με τη βοήθεια της γυναίκας του που είχε αναλάβει όλες τις συμβολαιογραφικές πράξεις των "ιερών" μοναστηριών της Βόρειας Ελλάδας.
"Τρελάθηκαν" από τη χαρά τους αυτοί που κατάφεραν να φέρουν τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2004 στην Ελλάδα - οι μισοί από αυτούς "τρελάθηκαν" λόγω ηλιθιότητας (καλά ας την πούμε άγνοια γιά να μην ταράξουμε τον ύπνο τους) και οι υπόλοιποι μισοί διότι ήξεραν ότι με τις μίζες που θα ελάμβαναν θα έκαναν χρυσές δουλειές.
Γιά μία ακόμα φορά ποδοπάτησαν τους υπόλοιπους Ελληνες που σήμερα και χάριν αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων βρίσκονται σε αυτή τη τραγική οικονομική κατάσταση.
Μόνο εφόσον καταλάβει ο πολιτικός κόσμος ότι θα πρέπει να αποδοθούν ευθύνες και τελικά να μπούν στη φυλακή αυτοί οι αλήτες - μόνο τότε ίσως κάτι πάει καλά.
Παραδόξως μέχρι και ο δεξιός βουλευτής Πάνος Καμμένος πρόσφατα ξεσηκώθηκε (ελπίζουμε ότι μόνο γιά τους τύπους) εναντίον αυτών που έφαγαν και ξαναέφαγαν με χρυσά κουτάλια.
Αλήθεια οι δύο αρχηγοί των μεγαλύτερων κομμάτων γιά ποιό λόγο δεν αναφέρονται στο θέμα;
Είναι ικανοί ή όχι γιά να στείλουν τους υπεύθυνους της φτώχιας της Ελλάδας στη φυλακή;
Γιά όσους δεν γνωρίζουν, εδώ και μερικές ημέρες αποφάσισε επί τέλους το σώμα των δικαστών να αρχίσουν τους ελέγχους του "πόθεν έσχες" - σας ενημερώνουμε ότι πέντε χιλιάδες (5.000) μηνύσεις πρόκειται να κατατεθούν αυτές τις ημέρες αυταπάγγελτα γιά δημόσιους λειτουργούς που δεν μπόρεσαν να εξηγήσουν τον τρόπο με τον οποίο απέκτησαν αυτά τα περιουσιακά στοιχεία που εμφάνισαν στις φορολογικές τους δηλώσεις.
Αλήθεια αυτοί οι κύριοι της δικαστικής εξουσίας, τι περίμεναν γιά να εμφανίσουν αυτές τις 5,000 δικογραφίες;
Μήπως ανάμεσά τους βρίσκονται και αυτοί που έως σήμερα απέκρυπταν αυτά τα αδικαιολόγητα "πόθεν έσχες" και θα πρέπει και αυτοί να δικαστούν γιά αυτές τις "αλλαξοκολιές" που δεν τους άφηναν έως σήμερα να πράξουν έντιμα τη δουλειά τους;

1 σχόλιο:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Η μη συμμετοχή μας στη γενική απεργία φανερώνει την απογοήτευση μας για τους συνδικαλισταράδες μας στην ΕΠΗΕΑ!
Περιμένουμε τις εκλογές να τους μαυρίσουμε και να δούμε αν έχουν το θράσος να ξαναζητήσουν τη ψήφο μας!
Σε όσα γράφεις συμφωνώ και ο λαϊκός ξεσηκωμός που ξεκίνησε ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ αν οι κλέφτες δεν μπουν στη φυλακή.
Και μια και γράφω για κλέφτες, μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει τι απέγινε με τους ληστές του ΕΔΟΕΑΠ;
Υ.Γ. Οι ανακοινώσεις που βγάζει η συνδικαλιστική παράταξη που πλειοψήφησε στην ΕΠΗΕΑ, μας προκαλεί οργή και γέλιο, αλλά εμείς περιμένουμε.....