Κυριακή, 18 Ιουλίου 2010

Το φακελάκι ...

Είναι λογικό κάποιος που βρίσκεται κοντά στη κουτάλα με το μέλι να σκέφτεται να την αδράξει γιά να φάει μία ή περισσότερες κουταλιές.
Στον ΕΔΟΕΑΠ γιά παράδειγμα πολλά τμήματα/τομείς βρίσκονται κοντά στη κουτάλα.
Γιά παράδειγμα το τμήμα προμηθειών (αλήθεια από ποιούς απαρτίζεται αυτό το τμήμα), επίσης οι γιατροί που εκδίδουν παραπεμπτικά γιά νοσηλευτήρια τα οποία στη συνέχεια τους επιτρέφουν χρήματα ή δώρα, επίσης αυτοί που δουλεύουν μέσα στο αγγελιόσημο, στο Ταμείο Υγείας Πρόνοιας αλλά και στη μηχανογράφηση και γενικά όλοι όσοι βρίσκονται κοντά στις παραγγελίες.
Ολοι οι παραπάνω βρίσκονται διαρκώς κοντά στη κουτάλα με το μέλι (δηλαδή στη προμήθεια διαφόρων ειδών) και πρέπει να ξέρουν ότι δεν αρκεί να είναι έντιμοι αλλά πρέπει να το δείχνουν κιόλας.
Γιά παράδειγμα: Δεν έχουμε ακόμα δει γιατρό να επιστρέφει στον ΕΔΟΕΑΠ το μπόνους που του έδωσε το νοσηλευτήριο ή το διαγνωστικό κέντρο γιά τους ασθενείς που τους έστειλε.
Και γιά όσους δεν κατάλαβαν, ο πελάτης - ασθενής που πήγε γιά εξέταση στο νοσηλευτήριο ή στο διαγνωστικό κέντρο είναι πελάτης / μέλος του ΕΔΟΕΑΠ και μόνο στον ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να επιστραφεί ποσό σαν μπόνους. Οχι βέβαια στον (συστήσαντα) γιατρό που τον έστειλε.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και στους άλλους διάφορους υπεύθυνους που παραγγέλνουν είδη γιά λογαριασμό του ΕΔΟΕΑΠ.
Δεν τους ανήκει κανένα "φακελάκι¨" - αυτό ανήκει μόνο στον ΕΔΟΕΑΠ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν φίλε, σε διαβάζω πολύ καιρό - όταν γράφεις μερικά καλά μου έρχεται να σου τα προχωρήσω ακόμα παραπέρα.
Επειδή πιστεύω ότι είμαι παλιότερος από εσένα, σε ενημερώνω ότι τέτοια "καλή" διαγωγή" δηλαδή διαγωγή όπου ο τίμιος και είναι αλλά και φαίνεται, έχει να εμφανιστεί στον ΕΔΟΕΑΠ από την εποχή του αείμνηστου Καράντζα αλλά και του Ρούσσου.
Αυτός είναι που αγόρασε το κτήριο της Ορμινίου και τότε οι μεσίτες της τράπεσας που πούλησαν στον ΕΔΟΕΑΠ το συγκεκριμένο ακίνητο, του πρότειναν (στα κρυφά βέβαια) προμήθεια κάποιων εκατομυρίων δραχμών.
Ο τότε πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, κάλεσε άμεσα συμβούλιο, και καταμεσίς του συμβουλίου ζήτησε από τους μεσίτες να επαναλάβουν τη προσφορά τους.
Αποτέλεσμα ήταν να ευχαριστήσουν όλοι οι παρίστάμενοι σύμβουλοι τον πρόεδρο που έδειξε άμεσα ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΡΑ ότι αυτή η προμήθεια ανήκε στον ΕΔΟΕΑΠ.
"ο παλιός είναι αλλιώς"

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα γίνω βαρετός στο τέλος αλλά είναι η 3η φορά που ξαναρωτάω:
Αλήθεια η σύμβουλος Κοντράρου την επέστρεψε την επιδότηση που έλαβε γιά την ψευτοπυρκαγιά της;
Αληθεύει ότι ο ΕΔΟΕΑΠ της αγόρασε κινητό τηλέφωνο και με αυτό εξυπηρετεί τις προσωπικές επικοινωνίες της;
Και πόσα πληρώνει αυτός ο βλάκας ΕΔΟΕΑΠ γιά αυτές τις προσωπικές επικοινωνίες της;
ΠΠΠΠΠΠΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΑΑΑΑΑΑ ;;;

Άνεργοι Δημοσιογράφοι είπε...

Απορία: αφού οι γιατροί κοιτάζουν να βολέψουν την τσέπουλα τους γιατί δεν τους ξαποστέλνει ο ΕΔΟΕΑΠ και να προσλάβει αλλους στη θεση τους? Γιατί είμαστε σε θεση να γνωρίζουμε εναν ΩΡΛ εναν χειρουργό και εναν καρδιολογο που στέλνουν με το παραμικρό τους ασφαλισμενους του ταμειου στις κλινικες και τα ιδιωτικα θεραπευτηρια με τα οποια "συνεργαζονται"