Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου 2010

Εκλογές εκπροσώπου ΕΔΟΕΑΠ στην ΕΠΗΕΑ

Αλήθεια τι έγινε εκεί; Κανένα καλό νέο; Γράψτε μας κάποιο σχόλιο γιά να μαθαίνουμε και εμείς...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εάν είναι αλήθεια, τότε δεν ξέρω ποιός είναι ο "χαζός" της ιστορίας: Αυτός που ψηφίσατε ή αυτοί που τον ψηφίσατε.
To "χαζός" το χρησιμοποίησα γιά να μην πούμε καμμία πιό βαρειά κουβέντα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί, πόνεσε κανένας?

Ανώνυμος είπε...

Λίγο υπομονή ακόμα, ο τελευταίος πονάει καλύτερα.

Ανώνυμος είπε...

Ποιός είναι τελικά ο φταίχτης; Αυτός που δήλωσε πλαστά προσόντα και έως σήμερα ήταν και συνεχίζει να είναι αργόμισθος;
Αυτοί που τον έφεραν στον ΕΔΟΕΑΠ γιά να τους κάνει τις "ιδιαίτερες εξυπηρετήσεις τους";
Αυτοί που τον λυπήθηκαν και τον ψήφισαν;
Αυτοί που συνεχίζουν να τον συντηρούν ως αργόμισθο;
Και γιά να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο συγκεκριμένος υπάλληλος προσλήφθηκε και παρουσιάστηκε με τυμπανοκρουσίες σαν "Μηχανολόγος Μηχανικός" - πλην όμως ουδέποτε έφερε τέτοιο πτυχίο στις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ.
Εφερε όμως εγγραφή 1ου έτους σε πανεπιστήμιο στη Ρουμανία. Επομένως και σύμφωνα με τη λογική του, όποιος εγγράφεται σε 1ο έτος ξένου πανεπιστημίου, μπορεί να ονομάζεται Μηχανολόγος Μηχανικός.
Ουδέποτε εγγράφηκε στο ΤΕΕ (Τεχνική Επιμελητήριο) αλλά και στο ΤΣΜΕΔΕ (Ταμείο συντάξεως μηχανικών κλπ) διότι προφανώς αυτοί οι 2 φορείς δεν μπορούν να σε εγγράψουν στα μέλη τους εφόσον είσαι φοιτητής 1ου έτους στη Ρουμανία.
Και δεν ντράπηκε καθόλου να διατυμπανίζει τον ψευδότιτλό του λες και εδώ όλοι τρώνε κουτόχορτο και θα μπορούν εσαεί να τον περιθάλπτουν και να τον μισθοδοτούν χωρίς προσόντα και χωρίς να προσφέρει καμία ουσιαστική εργασία στον φορέα που τον προσέλαβε.

Ανώνυμος είπε...

Η δική μου άποψη είναι ότι πήρε 34 ψήφους διαμαρτυρίας κατά της προηγούμενης / απερχόμενης εκπροσώπου που δεν έκανε έστω τις τελευταίες ημέρες κάποια προσπάθεια να εξηγήσει στους "ψηφοφόρους" τους λόγους υπερψήφισής της.
Αντίθετα ο έτερος (αργόμισθος όπως τον ονομάζεις) επισκέφτηκε την ημέρα της ψηφοφορίας όλους τους εργαζόμενους (έναν - έναν χωριστά - όχι όλους αλλά τους περισσότερους που δεν τον ήξεραν πόσο τεμπέλης και αργόμισθος ήταν) και τους παρακάλεσε να τον ψηφίσουν κυρίως διότι όπως υποστήριξε είχε προβλήματα προσωπικά και χρειαζόταν υποστήριξη.
Δεδομένου ότι οι περισσότεροι υπάλληλοι δεν γνώριζαν το ποιόν του, προφανώς τον λυπήθηκαν αλλά και ήθελαν να ρίξουν μία ψήφο διαμαρτυρίας γιά την αδιαφορία και την αναλγησία των προηγούμενων εκπροσώπων τους.
Οπότε καλώς έπραξαν.