Πέμπτη, 24 Μαρτίου 2011

Πιστοποιητικό Διαχειριστικής Επάρκειας

Τον Φεβρουάριο του 2011, ο Φορέας Πιστοποίησης TUV ΕΛΛΑΣ πιστοποίησε τις διαδικασίες των Διοικητικών Υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ, σύμφωνα με το πρότυπο διαχείρισης συστημάτων ISO 9001:2008, με αντικείμενο πιστοποίησης τη δυνατότητα Διαχείρισης Συγχρηματοδοτούμενων Έργων στα πλαίσια του ΕΣΠΑ.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ κα Ελένη Σπανοπούλου, κατά την παραλαβή του Πιστοποιητικού δήλωσε ότι η προσπάθεια της Διοίκησης για την εφαρμογή σύγχρονων μεθόδων και την αποτελεσματική λειτουργία των Υπηρεσιών θα συνεχιστεί και με άλλες παρόμοιες δράσεις, για την αναβάθμιση της ποιότητας και της άμεσης εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων στην καθημερινή πρακτική του Οργανισμού.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χαιρόμαστε να διαβάζουμε τα νέα τα καλά.
Συγχαρητήρια στον νέο Γενικό Διευθυντή του ΕΔΟΕΑΠ.
Μοιάζει να φυσάει αλλοιώτικος αέρας στην Σισίνη.
Αμήν!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό πάλι που κολλάει;
Αυτός είναι που προκάλεσε τη διαχειριστική επάρκεια;
ή μήπως έκανε κάτι γύρω από το συγκεκριμένο θέμα;
ή μήπως το πιο πιθανό : βρήκες ευκαιρία να "λιβανίσεις";
Άσε καλύτερα να δείξει ο χρόνος - δεν χρειάζεται να βιάζεσαι...
Όσο αφορά τη διαχειριστική επάρκεια έχω την εντύπωση ότι άλλοι είναι αυτοί που ασχολήθηκαν με το θέμα αυτό.
Σίγουρα αναμένουμε και θέλουμε τα νέα ανώτερα και ανώτατα στελέχη του ΕΔΟΕΑΠ να σπρώξουν αρκετά βήματα προς τα εμπρός τον ΕΔΟΕΑΠ.
Σίγουρα όμως θα χρειαστεί χρόνος - η λογική αλλά και η έως τώρα εμπειρία μας λέει ότι ένας νέος - όσο και ωραίος εάν είναι - υποδέχεται μεγάλο κατακλυσμό πληροφοριών και χρειάζεται αρκετό χρόνο προκειμένου να τις ταξινομήσει και να τις βάλει σε μία σειρά σημαντικότητας.
Εάν υποθέσουμε ότι μερικές περιοδικές εργασίες διενεργούνται μόνο μία φορά κατ'έτος, τότε στο τέλος του πρώτου έτους αυτός ο νέος θα έχει "δει" το έργο μόνο μία φορά. Και αυτή η φορά δεν είναι αρκετή.
Οψόμεθα λοιπόν...