Πέμπτη, 2 Ιουνίου 2011

Ντόμινο εξελίξεων με ενστάσεις

Ολοι είχαμε μία υπόνοια - ότι η επιλαχούσα σύμβουλος της ΕΣΗΕΑ (Κοντράρου γιά τον ΕΔΟΕΑΠ) άξιζε πολύ περισσότερα από τις ψήφους που έλαβε.
Μαθεύτηκε από έγκυρες και έγκυρους δημοσιογράφους ότι μία ολόκληρη κάλπη (εικάζεται ότι είναι γεμάτη από δικους της ψήφους) - επίτηδες δεν καταμετρήθηκε.
Τελικά λήφθηκε υπόψη των αρμοδίων η ένστασή της και τώρα μετρούνται πάλι οι ψήφοι (που είτε δεν καταμετρήθηκαν είτε ακυρώθηκαν σκόπιμα).
Οι πληροφορίες του χώρου λένε ότι εάν αθροιστούν αυτές οι ψήφοι (υπολογίζονται από 250 - 500 ψήφοι) - τότε το σκηνικό θα αλλάξει άρδην.
Και προφανώς θα έχουμε αλλαγή στην αναμενόμενη ιεραρχία της εκλογής δημοσιογράφων γιά τον ΕΔΟΕΑΠ.
Καί τότε οι τελευταίοι θα έσονται πρώτοι.
Και βέβαια θα έχουμε ντόμινο εξελίξεων και στα άλλα σωματεία όπου και εκεί λέγονται πολλά γιά επαναμέτρηση των ψήφων (δες ΕΠΗΕΑ - ΕΠΗΕΘ).

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι θεούλη μου μακάρι.
Τζώρτζια είμαι θαυμάστριά σου.
Εάν πράγματι πάρεις ακόμα 400 ψήφους (και 639 που έχεις) θα ξεπεράσεις τους 1000 ψήφους.
Θα βγεις 1η - όπως ακριβώς σε ήθελα.
Τελικά εισακούστηκε η δέησή μου γιά την εκλογή σου.
Ευτυχώς έπιασε τόπο και το φυλαχτό που έβαλα μέσα στο ψηφοδέλτιο με το όνομά σου.
Μακάρι θεούλη μου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 ΜΑΪΟΥ 2011
Εκλογική διαδικασία με την 'εγγύηση' του Προεδρείου της ΕΠΗΕΑ.
Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια η ΕΠΗΕΑ δεν έχει στην εκλογική διαδικασία δικαστικούς αντιπροσώπους. το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ κατέθεσε έγγραφη αίτηση - ένσταση στο Προεδρείο και στην Εφορευτική Επιτροπή της ΕΠΗΕΑ (Αικατερίνη Γουρζή - Απόστολο Αμπατζίδη) να παρευρεθούν, οριζόμενοι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών Δικηγόροι για να εποπτεύσουν την εκλογική διαδικασία. Πρακτική που ακολουθείται και στις αρχαιρεσίες της ΕΣΗΕΑ.
Εξυπακούεται ότι οι οριζόμενοι από τον Δικηγορικό Σύλλογο Δικηγόροι δεν μπορεί να είναι μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής. Η αίτηση απερρίφθη, και με δεδομένο ότι υπήρξε ισοψηφία στην Εφορευτική Επιτροπή, με εντολή και ευθύνη του Προεδρείου ξεκίνησε η διαδικασία.
Τα ψηφοδέλτια θα μείνουν στην ΕΠΗΕΑ την Τετάρτη 25/5 με την εγγύηση και ευθύνη του Προεδρείου, με δεδομένο ότι και τα 3 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΙΚΤΥΟΥ δεν έχουν πρόσβαση στα γραφεία της ΕΠΗΕΑ.
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Συνάδελφοι / σες,
Το Ταμείο πρέπει να παραμείνει στον έλεγχο των εργαζομένων.
Η αποχή τους διευκολύνει.
Μαρία ΠαπαΜαρία, Κατερινα Βασιλείου, Χαρά Παγκαδάκη.

Ανώνυμος είπε...

ο Γκανάς έχει ήδη απαντήσει στο θέμα σας και γράφει ότι έστειλε γραπτή αίτηση στο Πρωτοδικείο γιά λήψη δικαστικού λειτουργού γιά αυτές τις εκλογές.
Το δε πρωτοδικείο (όπως αναφέρει ο Γκανάς) του απάντησε αρνητικά και δεν του διέθεσε αυτόν τον δικαστικό (ή δικηγόρο - μην κολλατε στις λέξεις).
Εσεις τι έχετε να πείτε επαυτού;