Τρίτη, 7 Ιουνίου 2011

Ακόμα εισπράττουν οι μακαρίτες;

Βρε ΄σεις υπευθυνο(αν)αρμόδιοι, έχετε βαλθεί να με βγάλετε από τα φτερά μου?
Χθες (ξανα)βγήκε, η εξαίρετη κατά τα άλλα κυρία Λούκα Κατσέλη, και δεν ξέρω πόσες φορές είχε ξαναβγεί στο παρελθόν ο προκάτοχός της, και μας (ξανα)είπε, η κα Λούκα, σε συνέντευξή της στα «ΝΕΑ» ότι οι συνεργάτες της έκαναν διασταυρώσεις, προφανώς ηλεκτρονικές, και (ξανα)βρήκαν ότι έδιναν συντάξεις σε 9.000 (εννέα χιλιάδες) υπεραιωνόβιους και (ξανά)είπαν πως θα ζητήσουν πίσω τα 16 μύρια που έχει στοιχίσει στους φορολογούμενους η συνταξιοδότηση των «υπεραινοβίων».
Επειδή αυτό το "τρυπάκι" με εξοργίζει, αρχικά ως παπα-γά(λ)λο και μετά ως θαμώνα των οδών Φιλελλήνων και Αμαλίας, δεν χρωστάω σε κανένα να βγαίνω από τα φτερά μου και να ανεβαίνω στα «κεραμίδια» μαζί με συμπαθητικούς "γατούληδες", που με βλέπουν και "κουνάνε την ουρίτσα" τους, λέω ότι επιτέλους πρέπει να σταματήσουν οι «διαπιστώσεις» και να ανακοινώνονται επιτέλους αποτελέσματα και ενέργειες.
Θα περιμέναμε δηλαδή να ακούσουμε από την εξαίρετη κατά τα άλλα κα Κατσέλη ότι εντοπίστηκαν π.χ 8.658 "συνταξιούχοι", οι οποίοι ενώ είχαν αποδημήσει εις Κύριον, οι οικείοι τους ελάμβαναν την σύνταξή τους και έχει κινηθεί εναντίον τους η διαδικασία της παραπομπής τους για απάτη και κατάχρηση εις βάρος του Δημοσίου και μάλιστα εκ προθέσεως και μετά δόλου και κατ΄εξακολούθηση
Δηλαδή για κακουργήματα.
Απλά και ξεκάθαρα και όχι τάχα μου τάχα μου κάναμε διασταυρώσεις και βρήκαμε τους «εγκληματίες» και θα δούμε τι θα κάνουμε μετά.
Μεταξύ μας αυτές οι διασταυρώσεις δεν είναι και τίποτα το σοβαρό.
Ενα απλό σορτάρισμα στους συνταξιούχους του κάθε Ταμείου κατά ηλικία. Ετσι δεν είναι πληροφορικάριοί μου ή σας χρειάζονται τα σούπερ-ντούπερ προγράμματα!
Αρα (ξανα)έγινε το ίδιο σορτάρισμα, γιατί είχε (ξανα)γίνει επί Λοβέρδου και μας (ξανα)είπατε ακριβώς τα ίδια.
Λοιπόν επειδή βαρεθήκαμε και δεν θα το ακούσουμε και για τρίτη φορά από τον επόμενο υπουργό Εργασίας (ξανά)προτείνουμε στους υπευθυνοαρμόδιους, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί, μία λύση, που θα κόψει όμως μαχαίρι τους "αιωνόβιους συνταξιούχους" από εδώ και πέρα.
Λοιπόν φτιάξτε μία WEBοεφαρμογή, που γίνεται και φτηνά και γρήγορα, ξέρουν από αυτά οι υπευθυνοαρμόδιοι, που θα εγκατασταθεί στα Νοσοκομεία, στα οποία αποβιώνει σήμερα το 99% των Ελλήνων.
Η WEBοεφαρμογή θα στέλνει ένα και μόνο record στο Ταμείο του Ασφαλισμένου, που μας άφησε χρόνους, με το ΑΜΚΑ του και την αναγγελία θανάτου.
Το Ταμείο μετά είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ να διαγράψει τον θανόντα, ανεξάρτητα το πότε θα πάνε οι συγγενείς του για να τον διαγράψουν . . .
Το ίδιο ρέκορντ με το ΑΦΜ ή και με το ΑΜΚΑ, που πρέπει να συνδέονται σε κάποια επόμενη φάση της Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, θα πηγαίνει στην ΓΓΠΣ, η οποία θα το στέλνει και στην Εφορία του θανόντος για να τον διαγράψει από τα Μητρώα.
Το ίδιο ρέκορντ θα φεύγει και προς το Δημοτολόγιο του δήμου για να βγουν τα σχετικά πιστοποιητικά που χρειάζονται για τα περαιτέρω. Αν η πιλοτική Γουεμποεφαρμογή της Συνταγογράφησης κόστισε 90 χιλιάρικα, αυτή η εφαρμογή δεν κοστίζει ούτε 10 (ΔΕΚΑ). Αρα αν σας έχουν φάει οι επιτήδειοι 16 εκατομμύρια, με ΔΕΚΑ το πολύ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ τους καθαρίσατε. Και επειδή γνωρίζουμε ότι μας διαβάζουν οι πάντες όλοι υπευθυνοαρμόδιοι, μην ξαναδιαβάσουμε για ΤΡΙΤΗ φορά ότι υπάρχουν μπαταχτσήδες μακαρίτες.
Αντε παλληκάρια μου . . .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ελέγχεις και συ εκεί στον ΕΔΟΕΑΠ με τίποτα διασταυρώσεις , όλο και κάποιος ξεχασμένος θα είναι.