Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012

Καιρός να το δούμε και εδώ αυτό

Εμείς οι πουτ@νες, επιμένουμε
πως οι πολιτικοί δεν είναι γιοί μας... 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και γιά ποιούς πολιτικούς μιλάμε;
Ίσως η καλή αγωγή που πήραμε από το σπίτι μας, ίσως η δημοκρατική μας παιδεία, μπορεί και η ελαφρώς ραγιάδικη συμπεριφορά, να αποτελούν ανασταλτικά στοιχεία στην αφύπνιση του ελληνικού περί δικαίου φρονήματος.
Αλλιώς δεν εξηγείται πώς ο λαός αυτός παρακολουθεί στωικά, ή μάλλον νωχελικά, άτομο που φέρεται ως αρχιτοκογλύφος, τον Μ. Καραμπέρη, να διατείνεται ότι έχει στα χέρια του βίντεο που μπορούν να εξαφανίσουν την βουλή και να στηρίζει με την σιωπή του αυτό το πολιτικό τοπίο.
Δεν γίνεται να ακούει τον αρχηγό του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρη, να διαρρηγνύει –ως άλλος Τσώρτσιλ- τα ιμάτια του λέγοντας ότι δε θα επιτρέψει την χώρα να στραφεί στην αριστερά. Την ίδια στιγμή παρακολουθεί την Γραμματέα του ΚΚΕ, με ύφος χιλίων καρδιναλίων, να δηλώνει ότι δε μπορεί να συνεργαστεί με άλλες πολιτικές δυνάμεις, γιατί δεν διακρίνει κάποια σημεία ιδεολογικής επαφής.
Δεν είναι δυνατόν αυτός ο λαός να κρέμεται από τα χείλη Ζηλωτών υπουργών του ΠΑΣΟΚ που έπαιζαν με τις τύχες των παιδιών μας, υπογράφοντας -χωρίς ενδελεχή μελέτη- διεθνείς νομικές πράξεις οι οποίες ακύρωναν την εθνική μας ανεξαρτησία.
Είναι αδιανόητο επίσης ο κόσμος να αναδεικνύει σήμερα σε ρυθμιστές πολιτικών εξελίξεων πολιτικές παρουσίες, που ανήκουν στο χώρο της αυτονομαζόμενης ριζοσπαστικής αριστεράς, γνωρίζοντας ότι καμία ουσιαστική τομή δεν προσέφεραν στην ελληνική κοινωνία μπρος στην άμετρη επιθυμία τους για μια υπουργική καρέκλα.
Δημήτρης Μάρδας