Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2012

με "ψέματα" δεν βάφονται τα αυγά ...

Αναφέρομαι στα άρθρα των συνήθων πολέμιων της εκάστοτε διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ.
Αυτών που κάθε φορά που πλησιάζει η ημερομηνία της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, θυμούνται τις προσωπικές τους "κόντρες" και τα προσωπικά χατίρια που δεν τους έγιναν από πλευράς της διοίκησης και κατά συνέπεια βρίσκουν την ευκαιρία να ρίξουν όλη τη λάσπη που βρίσκουν μπροστά τους.
Το σημερινό τους θέμα είναι η (δήθεν εντολή του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για  ρευστοποίηση περιουσιακών στοιχείων του ΕΔΟΕΑΠ στην Τράπεζα της Ελλάδος.
Αυτό είναι το μεγάλο ψέμα - δεδομένου ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι σύνηθες να καταθέτει τα περίσσια διαθέσιμα κεφάλαια στην ΤτΕ (χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται ότι αυτά τα διαθέσιμα μπορούν ή έχει συμφωνηθεί να αλλάξουν μορφή οποτεδήποτε θέλει η ΤτΕ μονομερώς).
Επίσης ο ΕΔΟΕΑΠ έχει δικαίωμα να αντλεί χρήματα από αυτά τα διαθέσιμα, χωρίς να έχει συμφωνηθεί με την ΤτΕ να προβαίνει σε οποιασδήποτε αλλαγή της μορφής των διαθεσίμων δεδομένου ότι αυτά τα διαθέσιμα είναι σε μορφή χρήματος (και όχι σε οποιασδήποτε μορφή ομολόγων ή άλλου είδους περιουσιακού στοιχείου όπως θέλει σήμερα να ισχυρίζεται η ΤτΕ).
Τώρα, οι φράσεις "προφανώς οι σύμβουλοι του ΕΔΟΕΑΠ είναι έκθετοι και έκπτωτοι" - απλώς δείχνουν για μία ακόμα φορά την υποκειμενικότητα που διέπει τους ξερόλες δημοσιογράφους / δημοσιογραφίσκους.
Ακούστε και μία ακόμα άποψη - σας την δίνω homework (δηλαδή μελέτη για το σπίτι):
Δεν λέτε κουβέντα για αυτούς τους διεθνείς ληστές - τραπεζίτες, που εν όψη των προσωπικών τους συμφωνιών με τις επιτήδειες κυβερνήσεις του εξωτερικού και τους ανειδίκευτους πολιτικούς - μαθητευόμενους μάγους του πασόκ, έφεραν τα ταμειακά διαθέσιμα των νομικών προσώπων σε ξένες  ράγες και ήδη τα κύλισαν στους δικούς τους σταθμούς - δηλαδή στις τσέπες τους.
Αυτή όμως η δημοσιογραφία που επιτελείτε είτε επειδή είστε αγκιστρωμένοι στο κόμμα σας, είτε διότι δεν σας έγιναν τα προσωπικά σας χατίρια - λέγεται "δημοσιογραφία του κώλου".
Με τις υγείες σας.

1 σχόλιο:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ.
Δουλεύω στον ΕΔΟΕΑΠ πολλά χρόνια και σας διαβεβαιώ ότι κανένας Πρόεδρος δεν δούλεψε και δεν προσέφερε όσα η τωρινή Πρόεδρος!
Χρόνια κατηγορούσατε ότι το παλιό κτίριο ήταν ανεκμετάλευτο και τώρα που το αξιοποίησε την κατηγορείτε για άσκοπες δαπάνες!...
Όταν όλοι οι Έλληνες στερούνται τα πιο βασικά για να ζήσουν,οι καλομαθημένοι-κακομαθημένοι δημοσιογράφοι δυσανασχετούν γιατί μειώθηκαν οι παροχές απ το Ταμείο μας.
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΤΕ ΑΠ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΙΠΠΕΥΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ!
Στη χθεσινή Συνέλευση φτάσατε να τη κατηγορήσετε ότι τη συγκάλεσε μεσημήρι σε ώρα καύσωνα!
Λησμόνησε βέβαια να σας προσφέρει τον προσωπικό σας αράπη που θα σας έκανε αέρα ή κάτι άλλο που θα επιθυμούσατε!....
Επειδή η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ σας διαβεβαιώνω ότι η λάσπη θα γυρίσει στα πρόσωπά σας!-