Δευτέρα, 16 Ιουλίου 2012

από το ΠΑΡΟΝ της 15.7.2012

Δεν παραιτούμαι, καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται, ανήκω μόνο στον εαυτό μου και στον ΕΔΟΕΑΠ όλων των ασφαλισμένων, θα σταθώ όρθια στο καθήκον που μου ανέθεσε η κάλπη και όχι ομάδες συμφερόντων, τονίζει σε επιστολή που έστειλε στο «ΠΑΡΟΝ» η πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ Ελένη Σπανοπούλου.
Διαβεβαιώνει ότι «τα διαθέσιμα του ΕΔΟΕΑΠ είναι περίπου 61 εκατ. ευρώ και βρίσκονται όλα σε λογαριασμούς καταθέσεων του Οργανισμού», «αρνούμαστε ότι το υπόλοιπο του λογαριασμού μας στην Τράπεζα Ελλάδος είναι 5,5 εκατ. ευρώ, σ' αυτήν την απάτη του κουρέματος η διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ είπε όχι και για τη ληστεία αυτή προσφύγαμε στο Συμβούλιο Επικρατείας», δηλώνει η κ. Σπανοπούλου.
Και στην κατηγορία που δέχθηκε, η απάντησή της είναι ότι «ούτε τα θηρία δεν τρώνε μεταξύ τους τις σάρκες τους».
Όλη την επιστολή της Προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, που σίγουρα θα προκαλέσει μεγάλες αναταράξεις και θα ανάψει φωτιές με τις κατηγορίες που διατυπώνει ευθέως εναντίον πάρα πολλών, διαβάστε την εδώ ή εδώ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το χαφιεδότσουρμο της ΕΣΗΕΑ που λειτουργεί και υπό τον διακριτικό τίτλο «Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας» για να καταδικάσει τη συμπεριφορά της Σπανοπούλου και να βγάλει λάδι τον τραμπούκο κουμπουροφόρο χαφιέ του ΠΑΜΕ που ενίοτε παριστάνει και τον συνδικαλιστή – σκατά στα μούτρα του.
Και εδώ βεβαίως βεβαίως εννοούμε τον Φιλιπάκη που έτρεχε όλη την ώρα κατακόκκινος από το κακό του μέσα στην αίθουσα της ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Προφανώς του είχαν κάνη την κατάλληλη «ένεση» στον κώλο του πριν την έναρξη της ΓΣ.
Και όταν βρήκε την ευκαιρία, άρχισε τα σπρωξίματα, τις μπουνιές, και τις βρωμιές του.
Όταν λέμε ότι η ΕΣΗΕΑ και όλα τα παραμάγαζα της (Πειθαρχικά, Εποπτικό, Εφορευτική) είναι μία συμμορία που καλύπτει πάντα τους συμμορίτες μέλη της και επιτίθεται σε όσους αποτελούν απειλή για την παντοκρατορία της συμμορίας.
Με κανόνες που παραπέμπουν σε λειτουργία μασσονικής στοάς τα βρώμικα αυτά καθίκια λύνουν και δένουν.
Ένα μάτσο ψυχανώμαλοι που κάθε μήνα ο ΕΔΟΕΑΠ τους χορηγεί τα ψυχοφάρμακα με το φτιάρι για να μπορούν να στέκονται στα πόδια τους.
Μία θλιβερή παρεούλα από αγάμητες γιαγιάδες και παππούδες με μαλάκυνση εγκεφάλου νομίζουν ότι μπορούν ακόμα να εξουσιάζουν ένα ολόκληρο επαγγελματικό κλάδο …
Σκουλήκια βρωμερά με δεκάδες χρόνια προϋπηρεσίας προσπαθούν με νύχια και με δόντια να διατηρήσουν το τσιφλίκι τους.
Άμα πας με τα νερά τους θα σε βολέψουν.
Θα σου βρουν δουλίτσα, θα σε βάλουν στα κόλπα για να τσεπώνεις «ειδικά οικονομικά βοηθήματα», θα σε έχουν πρώτη μούρη στο Καβούρι, όπως έκανε και η θεούσα του Ιερώνυμου που σε αγαστή συνεργασία με τους 11 συμμορίτες βόλευε τα δικά τους παιδιά σε διαφόρων ειδών «αρπαχτές’ και για αυτό την πήγαν στον Πειθαρχικό να την αναλάβουν οι άλλες αγ..τες.

Ανώνυμος είπε...

Χθες (Κυριακή 15.7.12) στον ΣΚΑΙ είχε μεταξύ 11-12 πμ μία πολύ διαφωτιστική εκπομπή όπου αναφέρθηκε η "λουμπινιά" της Τράπεζας της Ελλάδος - έτσι όπως την έκανε σε πολλά ταμεία και οργανισμούς.
Εν ολίγοις καταγγέλθηκε από πολλούς ενυπόγραφους διεθυντές και εκπρόσωπους τέτοιων φορέων ότι η ΤτΕ κυριολεκτικά τους κορόιδεψε και παράλληλα δεν τους προστατευσε.
και ο λόγος από ότι διαφαίνεται είναι απλός - αυτή η ΤτΕ απλώς δεν είναι Ελληνική - όταν κατά 90% ανήκει σε συγκεκριμένα κεφάλαια του εξωτερικού.
Αλήθεια γιά ποιό λόγο την λένε "της Ελλάδας";
Γιατί δεν την λένε "της που..νας το κάγκελο";

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ
Εύχομαι ολόψυχα στη Πρόεδρό μου ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ να επανεκλεγεί θριαμβευτικά στη Διοίκησή μας!
Θα είναι η καλύτερη απάντηση απέναντι στους λασπολόγους της....
Είναι άδικο κι απ το Θεό να λασπολογούν κάποιον που δούλεψε και πρόσφερε όσο κανένας Πρόεδρος.