Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012

δημοσιογραφίσκοι τ'κόλ...

Έτσι θα έπρεπε να λένε τους δημοσιογράφους που υπογράφουν και στη συνέχεια δημοσιεύουν αποφάσεις χωρίς προηγούμενα να έχουν ερευνήσει το θέμα.
Και πόσο μάλλον αυτοί που διοικούν δημοσιογραφικά σωματεία.
Οι οποίοι υποτίθεται ότι προηγούμενα θα έπρεπε να συστήσουν ερευνητική επιτροπή για τα καλώς ή κακώς πεπραγμένα του ΕΔΟΕΑΠ.
Αυτοί όμως διάλεξαν τον εύκολο (αλλά κατά την άποψη μας λάθος) δρόμο:
Δηλαδή έσπευσαν να εκδώσουν ανακοίνωση όπου ζητούν την κεφαλή του ΕΔΟΕΑΠ επί πινάκι.
Χαρακτηριστική είναι η φράση του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ (στην σημερινή επιστολή της 27.7.2012):
"Η Διοίκηση της Ενώσεώς μας, εκφράζοντας τη βούληση των μετόχων – μελών του Ταμείου, σας καλεί χωρίς καθυστέρηση, σύμφωνα και με τις αποφάσεις της Γενικής Συνελεύσεως της 23/06/12, να ανακαλέσετε όλες τις αυθαίρετες και παράνομες αποφάσεις, που έχετε λάβει, για τη μείωση των επικουρικών συντάξεων, την επιβολή εισφορών ασθενείας 3% στους συνταξιούχους μέλη μας, την αύξηση της εισφοράς από 3% σε 6% καθώς και τις περικοπές παροχών."
Καλά ρε καρντάσια, αυτή η επιτροπή που θα συστήνατε για να ελέγξετε εάν έχει χρήματα ο ΕΔΟΕΑΠ αλλά και εάν αυτά τα χρήματα επαρκούν;
Που είναι αυτή η επιτροπή;
Μύρισε τα νύχια της και αποφάνθηκε ότι χρήματα υπάρχουν;
Καλά μήπως είστε "παπανδρεϊκοί";
Μάλλον η επιτροπή που θα συστήνατε λιάζεται αυτή τη στιγμή στις παραλίες και δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τέτοιες μαλακίες.
Ίσως και να μη γνωρίζει τι πρέπει να πράξει.
Οπότε υπάρχει ευκολότερος δρόμος.
Και αυτός ο δρόμος λέγεται "λασπολογία".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι γελοίοι που κάθε 2 χρόνια εκλέγονται στην ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ του ΕΔΟΕΑΠ, κάθε φορά που ανεβαίνουν στο έδρανο γιά να αναφέρουν τα αποτελέσματα των ετήσιων ελέγχων τους, μας θυμίζουν πόσο άσχετοι είναι και όταν εκλέγηκαν αλλά και σήμερα 2 σχεδόν χρόνια από την εκλογή τους.

Ανώνυμος είπε...

Αρχίζω τελικά να πιστεύω, ότι οι ίδιες οι Ενώσεις θέλουν να "τελειώσει" ο ΕΔΟΕΑΠ. Και κυρίως η ΕΣΗΕΑ. Σαν τον Κρόνο που έτρωγε τα παιδιά του... Ρε Ενώσεις, μήπως σας έχουν τάξει κάτι και δεν μας το λέτε;