Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

... και η απάντηση στην λάσπη της ΚΕΔ


Η ανακοίνωση της ΚΕΔ («Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων») απέδειξε πως ακόμα σε αυτή τη χώρα υπάρχουν ευφάνταστοι συγγραφείς που μπορούν να ανακαλύψουν και «δράκους» και «μάγισσες» μέσα στο «μαγικό» κόσμο τους.
Παλαιότερα ίσως να ήταν γραφικοί και συμπαθητικοί αυτοί οι συγγραφείς.
Τώρα όμως είναι επικίνδυνοι.
Δυστυχώς γι΄ αυτούς, οι δράκοι και οι μάγισσες υπάρχουν, αλλά στον αληθινό κόσμο, σε αυτό τον κόσμο που ζούμε εμείς αλλά όχι αυτοί.
Όταν αποφασίσουν να ζήσουν μεταξύ μας, τότε ευχαρίστως να συζητήσουμε για όλα αυτά τα προβλήματα του κλάδου που με επιμέλεια και ζήλο αρνούνται να δουν και κυρίως ν΄ αντιμετωπίσουν.
Άλλη συνέχεια δεν μπορούμε να δώσουμε, γιατί κάθε λεπτό για εμάς, είναι σημαντικό για την επιβίωση του ταμείου και του μέλλοντος του Τύπου.

Σας παραθέτουμε παρακάτω πλήρες κείμενο της Προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ κ.Ελένης Σπανοπούλου

Συνάδελφοι Καλημέρα όλη Μέρα!
Μόλις  έμαθα ότι κυκλοφορεί  ανυπόγραφο, παραταξιακό ,υβριστικό και  ανακριβές κείμενο, που  στοχοποιεί  εμένα και τον πρόεδρο του ΕΤΑΠ ΜΜΕ σ.Κώστα  Τσουπαρόπουλο άδικα και ψευδώς,  καθώς μας  εμφανίζει, με θέσεις ευθέως αντίθετες από αυτές που υποστηρίζουμε και για τις όποιες εργάζομαι - κι εγώ και όλα τα μέλη του ΔΣ  - ακατάπαυστα στον ΕΔΟΕΑΠ !
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ μου ΕΙΝΑΙ μία , ΞΕΚΑΘΑΡΗ και ενυπόγραφη :
Στο Ταμείο μας παλεύουμε  όλοι  ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ !
Δηλαδή, να ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΤΕΙ  ΣΤΟΝ ΕΟΠΠΥ Ο ΕΔΟΕΑΠ  !!
ΟΥΤΕ να το συζητήσουμε ,ΟΥΤΕ να το σκεφθούμε, δεχόμαστε !
Πολυ περισσότερο να βγάζουμε ανακοινώσεις γι  αυτο σαν αυτη που διακινεί ο αποτυχών πρώην πρόεδρος της ΠΟΕΣΥ και παραπαίων παραταξιάρχης της ΕΣΗΕΑ.
ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΑΣΠΗ !
Εκ των υστέρων " ήρωας"   και εκ των προτέρων αναποτελεσματικός, ο επαγγελματίας συνδικαλιστής με αφήνει  πολιτικά αδιάφορη και ανθρώπινα αηδιασμένη !
ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΣΙΜΕΣ !
Έχουμε πολύ σοβαρότερα θέματα να ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ απο άχρηστους και ύποπτους  λεονταρισμούς ....
Γι αυτό η απάντηση μου είναι μία:
Τ Σ Α Λ Α Π Α Τ Η  ΕΙΣΑΙ Τ Σ Α Λ Α Π Α Τ Η Σ !
ΔΕΝ ΑΞΊΖΕΙ Ν ΑΣΧΟΛΕΊΤΑΙ ΚΑΝΕΊΣ ΜΕ ΚΆΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΚΡΎΒΕΤΑΙ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΜΙΑ  ΠΑΡΆΤΑΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΉΣΕΙ ΑΝΑΝΔΡΑ και μάλιστα αυτούς , που  αποδεδειγμένα παλεύουν για τον Κλάδο  κι όχι για την καρέκλα !
Ελένη Σπανοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: