Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2012

Εκτός ΕΟΠΥΥ ο ΕΔΟΕΑΠ-διάψευση της ΚΕΔ

Από ότι φαίνεται από τα τελευταία νέα της ημέρας, ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα βρεθεί στη λίστα των ΦΚΑ (φορέων κοινωνικής ασφάλισης) που θα υπαχθούν άμεσα στον ΕΟΠΥΥ.
Βέβαια εκείνος ο εκνευριστικός και χονδρός δημοσιογράφος τ'κολ, - εκείνος που τσαλαβουτάει στις λάσπες σαν τσαλαπετεινός, νομίζει ότι έτσι θα τον βόλευε. Για αυτό και χάρηκε όταν το ανακοίνωσε.
Εως τώρα το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να πυροβολεί προς όλες τις κατευθύνσεις με τις αγυρτείες του.
Το διαβάσαμε το άρθρο του σε εκείνη τη φασιστική ιστοσελίδα (δεδομένου ότι δεν δέχονται επικοινωνία - ούτε σχόλια αναγνωστών τους).
Σε αυτή την φασιστική ιστοσελίδα του, έγραφε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι (και) με τις δικές του εισφορές λειτούργησε τόσα χρόνια ο ΕΔΟΕΑΠ.
Αλλά στην πραγματικότητα αυτές οι εισφορές του δεν έφταναν ούτε για το σάλιο των επιστολών που λάμβανε τόσα χρόνια αυτός ο κύριος.
Λες και ζει αλλού.
Αυτά που γράφει (και που βέβαια δεν δέχεται να τα σχολιάσουμε στην φασιστική ιστοσελίδα του) δείχνουν για ποιο λόγο έχει απομακρυνθεί τόσο πολύ από τον σφυγμό της εποχής.
Πρέπει κάποιος να του πει ότι αυτές οι κολλημένες συνδικαλιστικές του ανανδρείες είναι πλήρως ορατές. Σε βλέπουμε χονδρέ ...
Αν και προσπαθεί ματαίως να τις κρύψει με το πάχος του.
Τι θέλει να μας πει αλήθεια ο ποιητής;
Η αλήθεια, χονδρέ δεν κρύβεται - ούτε η ανευθυνότητα αυτών που έγραψες.
Συμβουλή: Προσπάθησε την επόμενη φορά να πλησιάσεις αυτό το κοινωνικό σύνολο των δημοσιογράφων και των λοιπών εργαζόμενων στο ΤΥΠΟ που παρόλο το πάχος σου, σε εκτόπισε λόγω του φασιστικού τρόπου που (συνεχίζεις) να έχεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: