Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ο ΕΔΟΕΑΠ δουλεύει "ρολόι"

Εδώ σαν "ρολόι" εννοούμε το σύστημα όπου τακτικά μετατίθεται οι υπάλληλοι σε άλλα πόστα προκειμένου είτε να ξεκουραστούν άλλοι υπάλληλοι που βρίσκονται σε αυτά τα πόστα, είτε γιά να ενημερωθούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι με τα αντικείμενα των υπολοίπων υπαλλήλων.
Προφανώς η εκάστοτε υπηρεσία που δρα αξιοκρατικά, μπορεί και πρέπει τακτικά να βάζει σε εφαρμογή αυτό το σύστημα ρολόι - τουλάχιστον γιά τους υπαλλήλους που δουλεύουν στο ίδιο ή σε παρεμφερές τμήμα απασχόλησης.
Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο τρέχει και στον ΕΔΟΕΑΠ.
Αλήθεια όμως, εσείς ποιά άποψη έχετε;
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
Και σε ποιό θέμα ακριβώς;
 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτό που λες για ξεκούραση.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάκο έχει η φάβα.
Σήμερα που συρικνώνεται το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ λόγω συνταξιοδοτήσεων, μετακινούμε τους υπαλλήλους σε περίεργα πόστα - ιδιαίτερα μακρυά από το ΤΥΠ που από ότι φαίνεται αποδυναμώνεται σκοπίμως.
Μάλλον είμαστε στα πρόθυρα συγχώνευσης με τον ΕΟΠΥΥ και από εκεί μάθαμε ποιές ειδικότητες του χρειάζονται και ποιές όχι.
Σίγουρα όμως έχουμε εμφανώς και κάποιες εμπάθειες και αυτούς που δεν συμπαθούμε, φροντίζουμε να τους το δείχνουμε λες και είμαστε παιδάκια...
Ρε γαμώτο, που άφησα πάλι τα κουβαδάκια μου;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Πράγματι ο ΕΔΟΕΑΠ δουλεύει σαν ρολόϊ, δηλαδή στην εντέλεια.
Η Πρόεδρός μας παρά τον πόλεμο που της γίνεται, αγωνίζεται να κρατήσει το Ταμείο μας ανέπαφο από όλες τις επιθέσεις που δέχεται.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που εργάζομαι στον Οργανισμό καθώς βλέπω γύρω μου την εργασιακή κατάντια και τη τόση ανεργία.....
Συμβουλεύω τον ανώνυμο που ψάχνει τα κουβαδάκια του, να παίξει με αυτά και να πάψει να βλέπει σκοπιμότητες αποδυνάμωσης και περιέργα πόστα....

Ανώνυμος είπε...

Φίλε αυτά που έγραψες αμέσως προηγούμενα έχουν αρκετή βάση αλήθειας.
Ομως κακά τα ψέματα - η πρόεδρος σου πρέπει να δουλέψει σκληρά γιά να αποδείξει ότι δεν εξυπηρετεί τα δικά της παιδιά.
Οπως επίσης πρέπει να δουλέψει σκληρά γιά να αποδείξει ότι "εκτελεί" αυτούς και εκείνες τις υπαλλήλους που δεν τους "πάει".
Δηλαδή το ότι έχει εμπάθειες δεν είναι πλέον κάτι το κρυφό.
Επίσης ότι δεν έχει αγωγή και ότι συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα σε ορισμένα θέματα, είναι και αυτό ήδη γνωστό.
Και όπως θέλεις να ακούν και να σέβονται οι άλλοι τις απόψεις σου, τότε θα χρειαστεί να ακούς και να σέβεσαι και εσύ τις απόψεις των άλλων.

Ανώνυμος είπε...

Κρίμα γιά τους τρισίμιση χιλιάδες (3500) άνεργους δημοσιογράφους και λοιπούς εργαζόμενους στον τύπο.
Δεν θα έπρεπε μόνο αυτοί να προσλαμβάνονται στα συνεργαζόμενα ταμεία και ενώσεις;
Αντί να τους κοροιδεύετε με μερικά μεταχειρισμένα ρούχα και παιχνίδια που δήθεν τους διαθέτετε στο κοινωνικό σας κατάστημα;
Είναι βέβαιο ότι σε κάθε πρόσληψη / συμπλήρωση / μετάθεση ή όπως θέλετε να το ονομάσετε, τα άτομα που προτιμούνται είναι τα "δικά σας παιδιά" - όχι εκείνοι οι δυστυχείς και άνεργοι συνάδελφοι.
Εάν δεν συμφωνείτε με το παραπάνω, τότε ας αναρτήσετε στις επίσημες ιστοσελίδες σας τα άτομα που προσλάβατε τα τελευταία 2 χρόνια και από που τα βρήκατε.