Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2013

Επί τέλους κάτι άρχισε να γίνεται !


Πριν λίγη ώρα διαβάσαμε στην ιστοσελίδα www.ask-epiea.gr δήλωση του προέδρου της ΕΠΗΕΑ κ.Μάρκου Γκανά σχετικά με τις εκλογές στον ΕΔΟΕΑΠ.

Η ιστοσελίδα ανήκει στην Ανανεωτική Συνδικαλιστική Κίνηση που είναι η κυρίαρχη παράταξη των τελευταίων εκλογών της ΕΠΗΕΑ.
Η συγκεκριμένη δήλωση του Προέδρου της ΕΠΗΕΑ αναρτήθηκε σήμερα 20 Φεβρουαρίου 2012.
Πίσω από τα γραφόμενα του κ.Γκανά αντιλαμβανόμαστε ότι υπάρχει φως, αρκεί να "πλησιάσουν" μεταξύ τους και τα δύο κύρια μέρη των διαφωνούντων που μάλλον είναι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ.
Εμείς από την δική μας πλευρά δεν μπορούμε βέβαια να αντιληφθούμε κάποια "διαφωνία" - μάλλον πρέπει να συμφωνήσουν τα δύο Διοικητικά Συμβούλια (ΕΣΗΕΑ - ΕΔΟΕΑΠ) ότι το ρητό "όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό..." πρέπει να ακολουθηθεί και όχι μόνο.
Ιδιαίτερα από την πλευρά του ΕΔΟΕΑΠ το έχουμε ήδη διαπιστώσει αυτό.
Μένει να το δούμε να γίνεται και από την πλευρά της ΕΣΗΕΑ.
Ελπίζουμε και οι άλλοι πρόεδροι των υπολοίπων Ενώσεων Τύπου να πιέσουν θετικά προς την κατεύθυνση της γρήγορης επανεκλογής Διοικητικού Συμβουλίου στον ΕΔΟΕΑΠ.
Υπενθυμίζουμε ότι για κάποιους "μαγικούς" λόγους ο ΕΔΟΕΑΠ ήταν ανέκαθεν ένα διαμάντι στον χώρο της παροχής υπηρεσιών υγείας - πρόνοιας και επικουρικής σύνταξης σε μία μεγάλη πληθυσμιακή ομάδα όπου ανήκουν οι δημοσιογράφοι και γενικά όλοι οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ.
Παλιότερα, αυτοί οι "μαγικοί λόγοι" οφείλονταν σε κάτι καλά γεροντάκια αλλά και νεώτερους συνδικαλιστές του Τύπου που έδωσαν την ψυχή τους για την άριστη λειτουργία του ΕΔΟΕΑΠ.
Σήμερα αυτό συνεχίζει να οφείλεται σε αυτή την "καλολαδωμένη" μηχανή που στηρίζεται δυναμικά από το σημερινό ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ.
Όλοι αυτοί μαζί έχουν ανεβάσει πολύ τον πήχη και αυτό είναι κάτι που δεν πρέπει να αγνοηθεί αλλά και ούτε να πάει "στράφι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: