Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2013

Σόμπολος VS Καρούτζος

ο Πάνος Σόμπολος αναφέρει: Θα βάλουμε τάξη στα του οίκου μας στον ΕΔΟΕΑΠ.
Αναλυτικά αναφέρει μετά την εκλογική επιτυχία του:

” Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου, που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους και μου έδωσαν για άλλη μία φορά την πρωτιά σε εκλογική διαδικασία. Τα πράγματα, όπως έχω επισημάνει και τις προηγούμενες μέρες, δεν είναι εύκολα. Μαζί με τους συναδέλφους του νέου Δ.Σ., που θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες ημέρες, θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τη σωτηρία και ενίσχυση του Οργανισμού μας. Ο ΕΔΟΕΑΠ, το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και το Αγγελιόσημο θα πρέπει να διαφυλαχθούν ως κόρη οφθαλμού. Κι αυτό θα έχουμε ως προτεραιότητα με την ΕΣΗΕΑ, την ΕΠΗΕΑ και τις άλλες Ενώσεις του κλάδου μας. Οι επόμενες κινήσεις θα είναι να βάλουμε τάξη στα του οίκου μας, στον ΕΔΟΕΑΠ, με ενέργειες που θα γνωστοποιούνται στους συναδέλφους –μετόχους. Ευχαριστώ πολύ όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στις εκλογές, είτε με ψήφισαν είτε όχι. Από αύριο παραμερίζουμε παραταξιακές και άλλες σκοπιμότητες και όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για το καλύτερο. Με ενότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα.
Επίσης ανέφερε:
Μιλούν πολλοί για διαχειριστικό έλεγχο στον ΕΔΟΕΑΠ. Αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτονόητο, για να ξέρει ο κάθε μέτοχος ποια είναι η κατάσταση στο Ταμείο μας αλλά και για να αποδοθούν οι ευθύνες αν και όπου υπάρχουν. Συνάδελφοι το λέω και το επαναλαμβάνω. Δύο είναι οι προτεραιότητες για τη νέα διοίκηση:
Η πρώτη: Άμεσες επαφές με Κυβέρνηση - Κυβερνητικούς εταίρους και κόμματα της αντιπολίτευσης με στόχο να παραμείνουν αλώβητα ΕΔΟΕΑΠ, ΕΤΑΠ - ΜΜΕ και Αγγελιόσημο. Αυτό είναι και το κυρίαρχο.
Η δεύτερη: Εσωτερικό ξεκαθάρισμα στον Οργανισμό μας. Να μπουν ορκωτοί ελεγκτές - όχι φυσικά από εταιρίες που θα τους πούμε τι να μας γράψουν στο πόρισμά τους - οι οποίοι θα παραδώσουν στο νέο ΔΣ αναλυτική έκθεση για το τί έχει γίνει τα τελευταία χρόνια και το τι παραλαμβάνει. Η έκθεση θα κοινοποιηθεί αμέσως σε όλους τους μετόχους. Αν προκύπτουν ευθύνες για τυχόν επιλήψιμες ενέργειες και περίεργες καταστάσεις, η έκθεση θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα αμέσως. Για όλες τις εξελίξεις θα ενημερώνονται οι μέτοχοι του οργανισμού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: