Τετάρτη, 1 Μαΐου 2013

Τίτλοι τέλους γιά το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ στην υπ΄ αρίθμ 20/30.4.2013 συνεδρίασή του και μετά από διεξοδική μελέτη των δεδομένων, αποφάσισε την αποχώρηση του Οργανισμού από την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση, με διακριτικό τίτλο «I ΄M 4U ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ» και κατ΄ επέκταση από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, καθώς και την υποβολή αίτησης για την επιστροφή του ποσού των 1.800€, το οποίο είχε διατεθεί για την αγορά συνεταιριστικών μερίδων.
Επιπλέον, στην ίδια συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, έλαβε απόφαση για τη διακοπή της υποστήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου από τις Υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ και την ακύρωση αποφάσεων του προηγούμενου Δ.Σ. τόσο για την παροχή έκτακτης χρηματοδότησης της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης όσο και για την πρόσληψη εργαζομένων από τον ΕΔΟΕΑΠ, οι οποίοι θα νοικιάζονταν στην εν λόγω επιχείρηση.
Ο ΕΔΟΕΑΠ, μέσα στο πλαίσιο των Δράσεων Αλληλεγγύης για τις ευπαθείς ομάδες, θα συνεχίσει τη στήριξη των συναδέλφων που έχουν πληγεί από την κρίση και θα βρίσκεται δίπλα σε αυτούς και τις οικογένειές τους, εφοδιάζοντας το Γραφείο Αλληλεγγύης Ασφαλισμένων, με υλικά αγαθά που προορίζονται να καλύψουν άμεσες βιοτικές ανάγκες.

23 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αυτό λέγεται "το ξήλωμα του πουλόβερ";
Αυτό δηλαδή το πουλοβεράκι που έπλεξε σιγά - σιγά η προηγούμενη διοίκηση;
Ελπίζουμε άλλα έργα - όπως ήδη γνωρίζουμε ότι έχουν επιτελεστεί πολλά καλά έργα της προηγούμενης διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ να μην θιγούν από την νέα διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ.
Οσο αφορά το Κοινωνικό Παντοπωλείο - θα ήταν καλό να μας δείχνατε την μελέτη σκοπιμότητας βάσει της οποίας είχε διαφανεί ότι ήταν ένα χρήσιμο εργαλείο προς το όφελος των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ.
Αλήθεια υπάρχει τέτοια μελέτη;
Και εάν ναι, την δείξατε στο νέο ΔΣ;
και τι έκανε το νέο ΔΣ;
Απαξίωσε αυτή την μελέτη, ή δεν την έλαβε υπόψη του;
Και βάσει αυτής της μελέτης παρασύρθηκαν οι διάφοροι που έδωσαν χρήματα γιά την δημιουργία του Κοινωνικού Παντοπωλείου;
Αλήθεια, τι νέο φρούτο είναι αυτό το "Γραφείο Αλληλεγγύης Ασφαλισμένων";
Δεν μας έφταναν το ΓΕΑ, το ΤΕΑ, τώρα έχουμε και ΓΑΑ;
Που μάλιστα παραπέμπει αλλού;
Οχι δεν το πάω στο πονηρό, απλώς το πάω ότι η νέα Διοίκηση θέλει γρήγορα να παράγει έργο και νομίζει ότι έργο είναι οι μετονομασίες των υφιστάμενων δραστηριοτήτων του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Μελέτη σκοπιμότητας …… εσείς στον ΕΔΟΕΑΠ, που τα ξέρετε όλα;;;;;;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Ότι με κόπο κτίστηκε από τη προηγούμενη Διοίκηση, γκρεμίζεται από τη σημερινή Διοίκηση.....
Δεν υπάρχει τίποτα καλό από τη προηγούμενη Διοίκηση....και το γκρέμισμα θα συνεχιστεί.
Δεν περιμένω τίποτα καλύτερο από μια Διοίκηση που ακούει τον ποδηλατάνθρωπο εκπρόσωπό μας....
Εγώ απ τη πλευρά μου θα συνεχίσω να φτύνω τη σημερινή Διοίκηση, .... για να μη τη ματιάσω βέβαια....

Ανώνυμος είπε...

Το ΓΔΕ το φτιάξατε αμέσως για να μη χάσετε χρόνο.
Φυσικά είναι το Γραφείο Διάλυσης ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς γιά πολλοστή φορά επαναλαμβάνεται το έργο - δηλαδή ότι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι μία μικρογραφία της (ανεγκέφαλης και υδροκέφαλης) Ελληνικής Πολιτικής ζωής.
Γιά παράδειγμα (όχι ότι και οι προηγούμενες διοικήσεις δεν έκαναν λάθη), αποφασίζεται να αποσύρει ο ΕΔΟΕΑΠ τα 1800 ευρώ της συμμετοχής του στο Κοινωνικό Παντοπωλείο.
Από την άλλη όμως, η νέα διοίκηση έδωσε πρόσφατα με συνοπτικές διαδικασίες 3 χιλιαρικάκια στην νέα πρόεδρο ΤΥΠ γιά να αλλάξει τα γυαλιά της.
Δεν προλάβαμε δηλαδή να εκθέσουμε τα παλιότερα μέλη ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που πήραν γιά δωράκι από ένα διάδρομο γυμναστικής και εσείς αμέσως το κάνατε χειρότερο.
Ολοι οι κοινοί ασφαλισμένοι του ΕΔΟΕΑΠ έχουν δικαίωμα αλλαγής γυαλιών κάθε 2 χρόνια και λαμβάνουν γιά αυτή την αλλαγή 120 ευρουδάκια, αλλά γιά εσάς του ΔΣ τα πράγματα είναι διαφορετικά.
Δηλαδή έτσι κυρίες και κύριοι του σημερινού ΔΣ αντιλαμβάνεστε την αλλαγή διοίκησης;
Μόλις πήρατε την κουτάλα στα χέρια σας, αρχίσατε να ανακατεύτετε με τον δικό σας τρόπο;
Εχετε κάποια καλή δικαιολογία γιά να μας πείσετε ότι πρέπει η κ.Χριστοδουλίδου να πάρει 3000 ευρώ γιά γυαλιά;
ή πριν προλάβετε να υλοποιήσετε αυτή την "χρηστή διοίκηση" και πριν υλοποιήσετε το "Τον ΕΔΟΕΑΠ θα τον προστατεύσουμε, ακόμα κι ΑΝ χρειαστεί να βάλουμε ως… ΟΔΟΦΡΑΓΜΑ την καρδιά και την ψυχή όλων των σκληρά εργαζομένων στα ΜΜΕ!"
θα σας δούμε στο δικαστικό ακροατήριο;
Λαβομένους από τα δικά σας σκάγια;

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε που ο πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ κ.Σόμπολος ρώτησε (χθες Τρίτη - 30 Απριλίου 2013) εάν ήθελε και κάποιος από το προσωπικό να μιλήσει.
Και έφαγε ένα "γείωμα" μα τι "γείωμα".
Ακόμα και ο οφθαλμίατρος που μίλησε έκανε 2 γκάφες τουλάχιστον.
Ας μην μιλούσε.
Τι κεραμίδα ήταν αυτή;
ότι ο πρόεδρος ΣΕΙΕ έλειπε διότι είχε δουλειά στο ιατρείο του;
Αλλά και εκείνος ο (ανύπαρκτος) εκπρόσωπος των εργαζόμενων του ΕΔΟΕΑΠ;
Οχι όλων, μόνο αυτών των λίγων που τον ψήφισαν λόγω βέβαια και δικής τους βλακείας.
Ολοι ήταν εκεί και έλαμψαν διά της απουσίας τους - της λεκτικής εννοούμε.

Ανώνυμος είπε...

Επειδη καποιοι ξέρουν πόσο κόστισαν τα γυαλια της Χριστοδουλιδου μπορει να ξερουν και ποιος σε μια νύχτα μειωσε την αποζημιωση για γυαλιά στα 120 ευρώ και είναι χαμηλότερα απο τον ΕΟΠΥΥ. Μπορεί να ξερουν επισης ποσα πληρωνε ο ΕΔΟΕΑΠ για τα τηλέφωνα της Ελένης... Συνεχίζεται

Ανώνυμος είπε...

Όσο για τον πρόεδρο των γιατρών το πιστεύω οτι εκανε διάλειμμα απο το γυμναστήριο γοα να δουλέψει

Ανώνυμος είπε...

Κοτζάμ Πρόεδρος του ΤΥΠ να μη πάρει 3.000;
ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΙΛΕΣ....ακόμα δεν ήλθατε.....

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η Ελένη είναι προβλέψιμη βλεπώ τις υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ τις επόμενες ημέρες να ασχολούνται με τη μεταμόσχευση της Πόπης. Βέβαια καλό θα είναι πριν φτάσουν σε αυτό να ασχοληθούν και με τη χολή του Σαλονικιού

Ανώνυμος είπε...

Στον ΕΔΟΕΑΠ γίνεται της Πόπης το κάγκελο!
ΒΡΩΜΟΞΥΛΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ......

Ανώνυμος είπε...

ενώ πριν που γινόταν της ...άνας, της Ελένης με συγχωρείτε, ήταν καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Για το μπακάλικο, στην επανεξέταση της απόφασης από το νέο Δ.Σ. το ψήφισε μόνο η Σπανοπούλου, το καταψήφισαν και τα κολλητήρια της Θεσσαλονίκης, αυτοί που έλεγαν ναι σε όλα. Ο Καταιφτσής αποσύρθηκε και αυτός από κοινωνικός μέτοχος και χαρίζει και τα λεφτά του, τόσο πολύ το πίστευε και έλεγε ναι σε όλα.

Ανώνυμος είπε...

Να μάθουμε και ποιος έκανε τη μελέτη σκοπιμότητας να ξέρουμε ποιόν θα δείρουμε, μήπως δέρνουμε λάθος άνθρωπο,

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανώνυμοι μάγκες αφου την λέτε προβλέψιμη πουτανα σπαταλη παξιμαδοκλεφτρα γιατι δεν μιλάτε επώνυμα όχι σε μας τους εργαζόμενους που μας μοιρασατε τσουρέκια σαν να είμαστε πεινασμένοι αλλα σ έναν εισαγγελέα; Με τ ονόματα κι σας όμως
Μηπως γιατι σας δεν σας βγαίνει το έργο; Τουλάχιστον ο Καρπυτζος της τα χώνει με τ όνομα του Ανανδροι είστε και υποψιαζομαι ότι μερικοί κρυβοσασταν και στα φουστάνια της χρονια....

lousi berberian είπε...

δεν ξερω τι λετε αυτο που γνωριζω ειναι οτι υπαρχει κατι που ονομαζεται αξιοπρεπεια και σεβασμος στον ανθρωπο !!!το νεο διοικητικο συμβουλιο εδειξε πληρη απαξιωση στο προσωπο μου αφου κληρωθηκα να δουλεψω στο παντοπωλειο -ανηκωντας στις ευπαθεις ομαδες- και δεν εκανε τον...κοπο να με ενημερωσει εστω με ενα απλο τηλεφωνο οτι δεν δυναται να με προσλαβει και το εμαθα μεσω των σαιτ!!!!μαλιστα μας ευχεται και καλο πασχα!!ναι σιγουρα θα κανω καλη Ανασταση με τον γιο μου τον Αναστασιο αλλα ευχομαι ποτε τους ολοι αυτοι να μην νιωσουν τοσο πολυ απαξιωμενοι και πληγωμενοι!!!υπαρχει κατι που ονομαζεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!

lousi berberian είπε...

δεν ξερω τι λετε αυτο που γνωριζω ειναι οτι υπαρχει κατι που ονομαζεται αξιοπρεπεια και σεβασμος στον ανθρωπο !!!το νεο διοικητικο συμβουλιο εδειξε πληρη απαξιωση στο προσωπο μου αφου κληρωθηκα να δουλεψω στο παντοπωλειο -ανηκωντας στις ευπαθεις ομαδες- και δεν εκανε τον...κοπο να με ενημερωσει εστω με ενα απλο τηλεφωνο οτι δεν δυναται να με προσλαβει και το εμαθα μεσω των σαιτ!!!!μαλιστα μας ευχεται και καλο πασχα!!ναι σιγουρα θα κανω καλη Ανασταση με τον γιο μου τον Αναστασιο αλλα ευχομαι ποτε τους ολοι αυτοι να μην νιωσουν τοσο πολυ απαξιωμενοι και πληγωμενοι!!!υπαρχει κατι που ονομαζεται ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

"Αξιοπρέπεια";
Τι είναι πάλι αυτό;
Μήπως απευθύνεστε σε λάθος ανθρώπους;
Θα χρειαστούν αρκετά μαθήματα στο νέο ΔΣ γιά να μάθει να ενεργεί με σεβασμό και ως γνωστόν "δεν είναι εύκολο να μάθεις σε ένα γέρικο σκυλί νέα κόλπα".

Ανώνυμος είπε...

ΕΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΛΗΜΕΡΑ κορίτσι μου. Ούτε λυπάμαι δενμπορω να σου πω , ούτε Συγγνώμη δεν μπορω να σου ζητήσω Απαντω πάντα με τ όνομα μου και μέρα που είναι σου ζητω να αγκαλιασεις το παιδούλι σου και να σταθείς όρθια . Δεν ήταν σωστο να επικοινωνήσω μαζι σας πριν την απόφαση που λήφθηκε Τρίτη αργα το απόγευμα . Δεν ηττηθηκαμε εσείς κι εγω άλλων Ειναι η ήττα και η ντροπή γιατι στη θέση της Κοινωνικής Αλληλεγγύης έβαλαν την Κοινωνικηπ ντροπή ! Εύχομαι Καλη Ανάσταση στα Ονειρά μας και θα συνεχίσουμε για ΟΛΑ για ΌΛΟΥΣ και ΟΡΘΙΟΙ μετα το Πάσχα Μεχρι τότε ΠΑΣΧΆΛΙΑ ΑΓΆΠΗΣ ΓΙΑ ΦΊΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟΥΣ!
Ελενη Σπ.

lousi berberian είπε...

κυρία Σπανοπούλου δεν σας γνωρίζω προσωπικά ούτε βέβαια και τον κύριο Σόμπολο και όλους τους υπόλοιπους στο διοικητικό συμβούλιο.Ενα ξέρω και βίωσα στο πέτσι μου πολύ καλα όλα αυτα τα χρονια που ..... ξεκινησα με την μητερα μου να καθαριζω τα γραφεια της ΕΠΗΕΑ οταν ημουν κοριτσακι ακομα 10 ετων και καταφερα με αγωνα και δουλεια αλλα και πολυ υπομονη να βρεθω να δουλευω στον εντυπο τυπο επι 23 και πλεον ετη ως διοικητικος υπαλληλος και μαλιστα να γινω και εκπροσωπος στην ΕΠΗΕΑ.(εκει που καποτε δουλευα σαν καθαριστρια) ειμαι πολυ περηφανη γι αυτο που ειμαι και πολυ αγωνιστρια!!!σας ευχαριστω για μενα δεν λυπαμαι !σιγουρα θα αγκαλιασω το παιδι μου και θα κανω ενα ομορφο Πασχα με ΑΓΑΠΗ .κατι που μαλλον δεν μπορουν να διανοηθουν τι εστι τα μελη του δ.σ που με περασαν γιαντοματα η ψυγειο του παντοπωλειου .....η απαξιωση σε ολο της το μεγαλειο!!ευχαριστω για την απαντηση σας !!!μπηκατε τουλαχιστον στον κοπο να μου απαντησετε...καλη σας Ανασταση!!!με υγεια και χαμογελα!!!!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Το πόσο ψηλά στην εκτίμησή μου βρίσκεται η ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ το έχω γράψει πολλές φορές...
Για όσους όμως δεν τη ξέρουν προσωπικά και δεν είναι κακόπιστοι, η ευαισθησία της φαίνεται από το πόσο άμεσα απαντά και είναι δίπλα σε άτομα της βιοπάλης, που αν και τίμια αγωνίζονται, πάντα βρίσκονται κάποιοι χωρίς αξιοπρέπεια να τα αδικήσουν....
Δεν περιμένω κάποια απάντηση στη συνάδελφο από τα άλλα μέλη του σημερινού ΔΣ γιατί στερούνται αξιοπρέπειας και έχουν δουλειά....γκρεμίζουν.
Εύχομαι στη συνάδελφο όσο τη χτυπούν, τόσο πιο δυνατή να γίνεται και σε όλους σας καλή Ανάσταση.
Όσο για μένα το γράφω και πιο πάνω θα συνεχίσω να τους φτύνω, πάντα για να μη τους ματιάσω....

Ανώνυμος είπε...

φαρισαϊσμός,,,,,,

Ανώνυμος είπε...

Των Φαρισαίων Προηγούνται οι Γραμματείς
Χριστός Ανέστη φιλαράκια Καλη πορεία στο άγνωστο Μη το βάζουμε και κάτω
Απάνω Απάνω Απάνω! που έλεγε ο ΝΚ