Τετάρτη, 15 Μαΐου 2013

Ελεύθερη επιλογή γιατρού σε όσους διαμένουν Αθήνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο ΕΔΟΕΑΠ, με αίσθημα σεβασμού προς τους μετόχους –μέλη του, αποφάσισε...
... κατά τη χθεσινή του συνεδρίαση (ΣΔΣ 21/14.5.2013), να άρει το μέτρο φραγής των ασφαλισμένων μας που διαμένουν στα επτά γεωγραφικά διαμερίσματα της Αθήνας και στους γειτονικούς Δήμους (Ιλίσια-Ζωγράφου-Καισαριανή) , που ίσχυε από την 1η Μαΐου 2012.
Συγκεκριμένα, όλοι ανεξαιρέτως οι ασφαλισμένοι του Οργανισμού, θα έχουν πλέον ξανά το δικαίωμα να επιλέγουν γιατρό (συμβεβλημένο ή μη) και διαγνωστικό κέντρο (συμβεβλημένο ή μη) για την πραγματοποίηση ιατρικών επισκέψεων ή παρακλινικών εξετάσεων, τηρώντας βέβαια την ισχύουσα διαδικασία, δηλαδή την προέγκριση από τις ιατρικές υπηρεσίες του Οργανισμού και σύμφωνα με τις ισχύουσες τιμές που αποζημιώνει ο ΕΔΟΕΑΠ.

59 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ενα χρόνο μετά την απαγόρευση επίσκεψης σε εξωτερικούς ιατρούς και διαγνωστικά κέντρα όσων ασφαλισμένων διαμένουν εντός Αθηνών, το νέο ΔΣ αποφάσισε (κάνοντας μία οικονομοτεχνική μελέτη "αρπακόλα") ότι δεν χρειάζεται πλέον αυτή φραγή - κάτι που μας λέει ότι βρέθηκαν χρήματα ή μάλλον το φούντο είναι πιό κοντά από ότι νομίσαμε πέρυσι τέτοιον καιρό.

Ανώνυμος είπε...

Ας την κάνουμε εμείς λοιπόν αυτή την οικονοτεχνική μελέτη:
Εάν υποθέσουμε ότι εντός Αθηνών διαμένουν τουλάχιστον 20% του συνόλου των ασφαλισμένων, δηλαδή περίπου 4,000 άτομα,
τότε από 3 γιατρούς να επισκεφτούν τον χρόνο, μας κάνουν 4000 επισκέψεις επί 25 ευρώ μας κάνουν (4000 Χ 3 Χ 25 = ) 300000 ευρώ.
Επίσης εάν αντί να επισκεφτούν το μικροβιολογικό του ΕΔΟΕΑΠ μία φορά ετησίως, επιλέξουν εξωτερικό διαγνωστικό κέντρο, γιά αυτούς ο ΕΔΟΕΑΠ θα πληρώσει 4000 επί 30 ευρώ = 120000 ευρώ.
Τι άλλο;
Α, να φτιάξουν τα δόντια τους (τουλάχιστον έναν καθαρισμό να κάνουν) χρειάζονται περίπου 50 ευρώ ετησίως - άρα επί πλέον 4000 Χ 50 = 200000 ευρώ.
Και εάν πάνε και γιά 1 σετ φυσικοθεραπείες, χρειάζονται ακόμα 200 Χ 4000 = 800000 ευρώ.
Δηλαδή περισσότερο από ένα (1) εκατομυριάκι θα δώσει το νέο ΔΣ.
Νομίζω ότι υπάρχουν λεφτά στον ΕΔΟΕΑΠ.
Και εάν η παραπάνω "οικονομοτεχνική μελέτη" σας φαίνεται "αρπακόλα" - τότε σκεφτείτε ότι εσείς το ξεκινήσατε πρώτοι αυτό το "αρπακόλα".

Ανώνυμος είπε...

Εγώ βρίσκω δίκαιο το μέτρο της φραγής.
Το μόνο πρόβλημα που νομίζω ότι υπήρξε είναι αυτό που οι εσωτερικοί ιατροί (αυτοί με τα ραντεβού) δεν είχαν συνήθως χρόνο να δουν έκτακτα ραντεβού με αποτέλεσμα να διώχνουν αρκετούς ασφαλισμένους που είχαν μάθει να έρχονται εκτάκτως.
Αλλά και τηλεφωνικά να προσπαθούσαν να κλείσουν ραντεβού, πάλι οι γραμματείες τους έδιωχναν λόγω του φόρτου των προγραμματισμένων ραντεβού.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΠΑΚΟΛΑ Ή ΑΡΠΑΔΩΣΕ Η ΑΡΠΑΠΑΡΕ όπως και να το πει κανείς αυτοί έχουν βαλθεί να γκρεμίσουν ότι έφτιαξαν οι τέως.
Η Κρίση οδήγησε στη λογική των οικονομιών .Μια προσπάθεια έκαναν να συμμαζεψουν την κατάσταση και τώρα τα ασυμάζευτα
Υπολογίστε ότι σε 9 μήνες εφαρμογής του μέτρου εξοικονομήθηκαν πάνω από 450000 ευρώπουλα
Τώρα ο ΕΔΟΕΑΠ θα πληρώνει διπλά πχ και τον καρδιολόγο του Ταμείου και τον καρδιολόγο της γειτονιάς ! Μπράβο Σόμπολε ! Ταχύτατος! Μαθαίνεις γρήγορα ! Ποιος σε έπεισε να το κάνεις αυτο; Το σκεφθηκες καλα ; Τα έχεις τα χιλιαρικάκια
και τα σκορπάς ή θα τα κοψεις από τους μισθούς
μας; Τρίβουν τα χέρια οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ που στέλνετε τους ασφαλισμένους σε ιδιώτες και σε ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα Κλείστε το το μαγαζί μια ώρα νωρίτερα Τρία χρόνια ζωής έλεγε η Ελένη
Ουτε μέχρι του χρόνου το Πάσχα δεν σας βλέπω
Φωστήρες χωρίς ρεύμα είστε παιδια και παίζετε στις πλάτες μας.

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο το ανέκδοτο με το Γυμναστήριο το μάθατε; Ουρλιαζαν προεκλογικά για τις σπατάλες τις περιττές πολυτέλειες για το περιττό γυμναστήριο για για για
Οι εχεφρονες που κοπτονται για τα λεφτα μας και καταγγελουν τη Σπανοπουλου για σπατάλες στο Γυμναστηριο κρυβοντας οτι ο ΕΔΟΕΑΠ εχει .... Γυμναστηριο στη Θεσσαλονικη απο την εποχη του Κιάου ,τώρα αποφάσισαν να το προσφέρουν δωρεαν!
Θα τρελλαθω θα πηδηχτώ απ το παράθυρο!
Όσο για τον Καρούτζο που εισηγήθηκε αναστολή της λειτουργίας του έφαγε πόρτα κι έμεινε με την ψήφο του στο χέρι αφου μόνο αυτός ψήφισε την πρόταση του ! Τί δεν καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ο ΕΔΟΕΑΠ, έγινε μπουρδέλο, τα τελευταία χρόνια εισχώρησαν οι μπακαλόγατοι και τα έκαναν μαντάρα, δεν φταίνε αυτοί έτσι και αλλιώς μπακαλόγατοι ήταν, φταίμε και εμείς που τους ψηφίζαμε. Η συνέχεια θα δείξει…….

Ανώνυμος είπε...

σας βλέπω να μιλάτε για τη φραγή και πόσα χάνει ο ΕΔΟΕΑΠ από την άρση της. Γιατί δεν λέτε ότι ο ΕΔΟΕΑΠ έχασε 40 εκ Ευρώ από το σπάσιμο των ομολόγων στην Τράπεζα της Ελλάδας. Βέβαια η Ελένη ως γνωστή ψεύτρα λέει ότι ήταν καταθέσεις. προφανώς έχει ξεχάσει κάποια χαρτιά στα συρτάρια της που αποδεικνύουν ότι ήξερε πολύ καλά ότι τα λεφτά της Τράπεζας της Ελλάδας ήταν ομόλογα. Θα γελάσει με τα ψέματά της ο κάθε πικραμένος και να δούμε τότε που θα βρει να κρυφτεί.

Ο Σαλονικιός είπε...

Καλές οι αρλούμπες αλλά γυμναστήριο στη Θεσαλονίκη υπάρχει σε κτίριο του ΕΔΟΕΑΠ αλλά το πληρώνουν οι Ενώσεις. Για να μη σας παραμυθιάζουν οι άγνωστοι αλλά γνωστοί εγκάθετοι

Γ. είπε...

Μέλη του ΔΣ, μήπως να ανοίξετε ένα δικό σας blog και να αλληλοσφαζεστε; Αντε γιατί χάσαμε κάθε επίπεδο πια!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ πολύ, αυτή η απαξιωτική φράση γιά τα μπουρδέλα δεν πρέπει να ξαναειπωθεί.
Στο κάτω κάτω της γραφής τα μπουρδέλα έχουν κανόνες, οργάνωση, είναι κερδοφόρα, επιλέγουν τις πουτάνες τους με αξιοκρατικά κριτήρια.
Γιά τον ΕΔΟΕΑΠ είναι πιό σωστό να χρησιμοποιείτε τη λέξη ΜΠΑΧΑΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί μέσα στις αρλούμπες δεν λες ότι ο χώρος που στεγάζεται το γυμναστήριο στη Θεσσαλονίκη είναι ιδιοκτησίας ΕΔΟΕΑΠ και το Ταμείο χάνει έσοδο από αυτό?
Είτε υπάλληλοι είστε, είτε παλαιά ή νέα μέλη του ΔΣ, είτε ασφαλισμένοι, ότι είστε τέλος πάντων ή αλλαξτε γλώσσα ή βγάλτε τις κουκούλες!
Θα με κάνετε να λατρεψω Σπανοπούλου και Χριστοδουλίδου Δεν καταλαβαίνετε τη ζημιά γίνεται?
Μπορντέλο, Μπάχαλο το Πρότυπο Ταμείο μας?
ΕΟΠΥΥ μας χρειάζεται για να συνέλθουμε

Ανώνυμος είπε...

Στη χασούρα των 30.000€ του γυμναστηρίου της Αθήνας, προφανώς δεν υπολογίστηκε και ο χώρος στέγασης, πονηρούλη έ, στη Θεσσαλονίκη είναι διαφορετικά πληρώνουν οι ενώσεις και γυμνάζονται τα μέλη τους, οι χαμοτζίδες όμως κουτοπόνηροι. Θα πληρώνουν όλα τα μέλη Αθήνας και Θεσσαλονίκης για να γυμνάζονται 169 μάγκες και να ζητάμε και τα ρέστα.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι μην το ψάχνετε, η τέως διέλυσε το μαγαζί, το έκανε μπάχαλο. Το κυριότερο δε με την κουτοπονηριά της, ζημίωσε και τον ΕΔΟΕΑΠ με 40.000.000€. καθότι τα πέντε εκατομμύρια που δεν πρόλαβε να πάρει από την ΤτΕ σπάζοντας τα ομόλογα, τώρα γίνανε δεκατρία. Επομένως πέντε πεντοεκατομμύρια που έσπασε επί εφτά =σαράντα, αυτά όμως ο εισαγγελέας.

Ανώνυμος είπε...

Τι βάλαμε πρόεδρο και αυτή θεώρησε τον ΕΔΟΕΑΠ, γκομενικό δωράκι.

Ανώνυμος είπε...

Είχε 1290 γκομενους το 2009 και 890 το 2011 Τωρα της έμειναν 500 γκομενοι ενω ο Σομπολος εχει 820 ! Τι πίνετε και δεν μας δίνετε κι ένας ρε μεγάλοι εκει στον 6ο; Ο νέος πρόεδρος ο τραβάτε με κι ας κλαίω που της έριξε τόση λάσπη που τον στήριξαν -κατα δήλωση του όλοι οι κομματικοί μηχανισμοί των... Κορυφαίων συνδικαλιστών του κλαδου δεν κατάφερε να πιάσει ούτε τα χαμηλά της Σπανοπούλου το 2011 !Κι εσείς δέχεστε τέτοιες συμπεριφορές; ; Ντροπή στα παντελόνια σας βρε !
Και για την αριθμητική των εκατομμυρίων που χάθηκαν επειδη κάποιοι απο μας της ΕΠΗΕΑ καταλαβαίνουμε απο χρηματοοικονομικά η απάντηση Ειναι Είσαι βλαξ και ανήθικος φίλε Επικίνδυνο μείγμα Σου λεω λοιπόν για τα 5 σου τα 7 σου τα 13 σου τα 40 σου ότι στο θεμα που προσπαθείς να μας
πεισεις ντέ και καλά ότι για όλα φταίει η τέως , πως
ΑΝ Η ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΕΊΧΕ ΑΠΊΔΙΑ ΘΑ ΉΤΑΝ ΠΑΠΟΥΣ δεν είχε φυσικα όπως δεν έχεις κι εσύ!

Ανώνυμος είπε...

Ότι και να πούμε καλό είναι, στη συνέλευση είπε ότι δεν ήξερε ότι σπάει τα ομόλογα, είναι αλήθεια όμως;

Ανώνυμος είπε...

Ότι είπε στη Συνελευση ειναι σνηρτημενο στο www.edoeap.gr γι αυτο μη ψεύδεται ασύστολα ανόητε! Εχει περισσότερα κότσια άπ όλους σας η γυναίκα Προσπαθειστε κι άλλο και θα παθετε ότι η Κοντραρου

Ανώνυμος είπε...

Αν ήξερε ότι έσπαγε τα ομόλογα, τότε έκανε έγκλημα να ζημιώσει το ταμείο τόσο πολύ.

MeleneGreece είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

ηξερε πολύ καλά ότι έσπαγε ομόλογα και γι αυτό δυστυχώς υπάρχουν αποδείξεις και θα γελάσει κάθε πικραμένος

Ανώνυμος είπε...

ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ!
Σε λίγο που ο ΕΔΟΕΑΠ θα είναι στα βράχια θα δω τι θα λέει η νέα διοίκηση.....

Ανώνυμος είπε...

Στην πυρά! Στην πυρά! Το Βαραββα , το Βαρραβά και άρον άρον σταύρωσον αυτήν ! Ύποκριτές Για ολα φταίει η Σπανοπούλου Το φάκελο και στον Εισαγγελέα Οχι τον Προβόπουλο την προβατίνα σφαξτε ! Και μετά περάστε από το ... Ταμείο Αν το βρείτε δηλαδή Βρε Αντε απο δώ ΔΕΙΛΟΙ που νομίζετε ότι τρώμε κουτόχορτο και δεν καταλαβαίνουμε τι κάνετε και τι δεν κάνετε Κυρίως όμως γιατι ... Τι δεν καταλαβαίνεις;

Ανώνυμος είπε...

Μην κατηγορείτε ρε παιδια την Ελένη εχει το ακαταλόγιστο. Δεν ήξερε τι έκανε. Κατι σαν τη Βικυ Σταμάτη που δεν καταλαβε απο που έρχονταν τα λεφτα για τις Louis Vuitton

Ανώνυμος είπε...

Θα λέει ότι τον βούλιαξε η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ και θα νιπτουν τας χείρας οι νέοι και Πόντιοι και Πιλάτοι!

Ανώνυμος είπε...

Αθωωστε την Ελένη. Δεν έχει καμία ευθύνη. Φταίνε οι νέοι που μέσα σε ένα μήνα κατάφεραν να καταστρέψουν τον ΕΔΟΕΑΠ που τον είχε σε άριστη κατάσταση η Σπανοπούλου.
Αυτές τις μπούρδες μόνο ένας μπορεί να τις λέει. Η Ελένη. Τι δεν καταλαβαίνεις;
ΥΓ: Εσυ κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις αλλά δυστυχώς για σένα οι καινούργοι κάτι ψιλοκαταλαβαίνουν

Ανώνυμος είπε...

Πάντως αν αρχισουν και βγάζουν πρακτικά ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ στη δημοσιότητα τη βλέπω την Ελένη να την κυνηγούν με αυτά που λεει οι μισοί εργαζόμενοι του Οργασνιμού και πολλοί ασφαλισμένοι. Προχτές έβγαλε αχρηστούς καμια δεκαριά υπαλλήλους άλους τόσους την προηγούμενη εβδομάδα. και να φανταστείς ότι κάποιους τους προσέλαβε η ίδια. Μου θυμίζει κάτι από Στάλιν. Τους έπαιρνε, τους χρησιμοποιούσε και όταν δεν του ήταν πλεον χρήσιμοι τους εξόντωνε

Ανώνυμος είπε...

Οι αδυναμίες της Δημοκρατίας. Χώρισαν τα καφενεία σε γαλάζια και πράσινα, καβάλαγαν τα λεωφορεία και πήγαιναν στο σύνταγμα και ανέμιζαν τις σημαίες, πανηγύριζαν τη νίκη μετά τις εκλογές… χρεοκόπησαν την Ελλάδα. Βρέθηκαν και 500 συνάδελφοι και την έστειλαν ξανά στο Δ.Σ. να συνεχίσει την καταστροφή… απορώ τι δεν κατάλαβαν.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά συνάδελφοι, έχετε εστιάσει σε αυτά που δεν σας άρεσαν επάνω στην Ελένη - τα οποία είναι δευτερεύοντα σε σχέση με αυτά που έκαναν οι προηγούμενοι πρόεδροι.
Ο Φαράκος και ο Γκοτσίνας είχαν βγάλει άχρηστους όλους στο προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ.
Εδώ τουλάχιστον βλέπουμε μία βελτίωση - ότι δηλαδή δεν είναι όλοι άχρηστοι.
Και αυτή είναι η πραγματικότητα: Οτι κάποιοι (ευτυχώς πολύ λίγοι) υπάλληλοι δεν κάνουν καλά την δουλειά τους. Μπορεί όμως να μην φταίνε και αυτοί. Πολλές φορές φταίει ο απο πάνω τους - που δεν ξέρει να τους καθοδηγήσει.
Οσο αφορά την Ελένη, σας θυμίζω ότι έχει προσφέρει στον ΕΔΟΕΑΠ τα περισσότερα καλά από κάθε άλλον πρόεδρο. Αυτό όταν μπορέσετε ελέγξτε το - θα εκπλαγείτε εάν απαριθμήσετε ένα προς ένα τις σπουδαίες οργανωτικές της προσφορές στον ΕΔΟΕΑΠ.
Θα είναι πολύ δύσκολο στους επόμενους να πλησιάσουν έστω και στο μικρό της νύχι.
Γιά αυτό προτείνω αντί να της ρίχνετε λάσπη, να αρχίσετε άμεσα τις δικές σας θετικές ενέργειες προς όφελος του ΕΔΟΕΑΠ.
Σε κανα χρόνο από τώρα θα σας ζυγίσουμε και τότε ελπίζουμε ότι θα έχει σηκωθεί λίγο η πλάστιγγα της δικής σας μεριάς από τον πάτο της.

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς ανάποδα; η δική της μεριά δεν θα έχει σηκωθεί από τον πάτο;

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε δεν μπορεί να σχολιάζουμε το θέμα της άρσης φραγής και εσύ να μιλάς γιά τα ομόλογα.
Είσαι σε λάθος σημείο.
Θα έλθει και η σειρά τους.
Μην βιάζεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά Φαράκο και Γκοτσίνα και άχρηστο προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ, αυτά είναι κουτοπονηριές, δώδεκα χρόνια στον ΕΔΟΕΑΠ οι μισοί και πλέον είναι προσλήψεις δικές της. Αυτό βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει άχρηστο προσωπικό, απλά δεν μπορεί η ίδια να τους λέει άχρηστους, όπως τους έλεγε πριν από δέκα χρόνια.
Σε ότι αφορά την οργάνωση, την είδαμε οι ορθοπεδικοί στο ένα κτίριο και οι ακτινολόγοι στο άλλο και αν το συνδυάσεις με τις φραγές κλπ θα πρέπει να καταλαβαίνεις ότι τα έχει λίγο πλεγμένα.

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι και με τις φραγές έκανε ρουσφέτια το άτομο

Ανώνυμος είπε...

Ονόματα δώσε ονόματα

Ανώνυμος είπε...

Αν η τέως έκανε ρουσφέτια δεν θα είχε μόνο 500 ψήφους.
Αλλά έχασε γιατί κοίταξε το καλό του ΕΔΟΕΑΠ και όχι να είναι αρεστεί σε όλους.....

Ανώνυμος είπε...

Για το καλό του ΕΔΟΕΑΠ ξεπατωσε το Κοινό κεφάλαιο μετά το psi. Και ήξερε πολύ καλά τι είχε μέσα το Κοινό κεφάλαιο παρά τις μπούρδες που επιχείρησε να μας ταισει

Ανώνυμος είπε...

Το Κοινο Κεφάλαιο είχε μέσα τα λεφτά μας , το δικό σου κεφάλι εχει μόνο βρωμιά! Κάθε πότε περνάς από Πανεπιστημίου για το μπαξισι σου ;

Ανώνυμος είπε...

Πάρα πολύ καλά έκανε και δεν ήθελε τα αποθεματικά στο κοινό κεφάλαιο, μόνο που δεν καταλάβαινε τι έκανε. Έπρεπε να τα αποσύρει πριν γίνουν ομόλογα όχι μετά… μετά ήταν αργά. Αφού γίνανε όμως κοινό κεφάλαιο μόνο ένας ηλίθιος θα τα έσπαγε και αυτή αυτό έκανε. Σημερινή χασούρα από αυτή την βλακεία σαράντα μύρια και βλέπουμε. Φταίει μόνο η τέως; Όχι βέβαια, είχε και άλλους οχτώ ηλίθιους που έλεγαν ναι σε όλα. Τα έχουμε πει ξανά, δεν αποφάσισε μόνη της σε όλα, είχε και αντιπρόεδρο και γραμματέα και ταμία και μέλη του Δ.Σ. μαζί τα κάνανε και τα γυμναστήρια και τα μπακάλικα και όλα τα άλλα και μαζί αποφασίσανε ότι θα ξανακατέβουν υποψήφιοι χέρι -χέρι και θα σαρώσουνε , μαζί συνωμοτικά αποφάσισαν να πάνε ξαφνικά σε εκλογές χωρίς συνέλευση να αιφνιδιάσουν την ΕΣΗΕΑ, βέβαια συνέλευση φοβόταν τις καρπαζιές, αλλά δεν ήταν μόνο αυτό. Όλα αυτά χωρίς σημασία, διέλυσαν και απαξίωσαν τον ΕΔΟΕΑΠ και τώρα δεν μαζεύεται. Σιγά –σιγά οσονούπω θα αρχίσουν να βγαίνουν και τα άπλυτα στη φορά και τότε βράστα.

Ανώνυμος είπε...

Να σοβαρευτούμε και λίγο. Το έχετε σκεφτεί ότι όλοι οι ασφαλισμένοι όλων των ταμείων έχουν ελεύθερη επιλογή γιατρού και σε μας αυτό το πράμα, μας επέβαλε από 1.5.12 ακόμα μια βλακεία και υπάρχουν και συνάδελφοι που την ξαναψήφισαν.

Ανώνυμος είπε...

Τα λερωμενα τ άπλυτα να βγουν να γελάσουμε ολοι Βρείτε τα ή στήστε τα σαν τους ασφαλίτες που φυτεύουν χασισι για να απαγγείλουν κατηγορίες!
Μη προσπαθείτε οι καινούργιοι να δικαιολόγησετε την πλήρη αδυναμία σας να διαχειριστείτε την μοίρα του ΕΔΟΕΑΠ Ταξατε λαγούς με πετρεχείλια για να βγείτε και τώρα ετοιμάζετε το έδαφος για να δικαιολόγησε τε την αποτυχία σας που ερχεται μεχιλια Σκουζετε οτι παραλάβατε καμμένη γη απο την τέως και γι αυτο θα παρέδωσετε το Ταμείο στα αφεντικά σας Πω πω βρε παιδι μου τι χάλια βρήκατε. Δεν το φανταζομασταν τέτοιο χάλι λέει παντού απορημένος ο νέος Πρόεδρος Το ετοιμάζει το πράγμα κατευθείαν σε ΕΟΠΥΥ Δεν σώζεται Το είπε στη συνάντηση με τις Ενώσεις και απορησε απο μικροφώνου και η Αντωνιάδου Γ Γ της ΕΣΗΕΑ
Μα πως γίνεται να εισπράττει ο ΕΔΟΕΑΠ 30 και να ξοδεύει 50 ; ρωτησε και κανείς δεν της είπε Καλα δεν ήξερες , δεν ρωταγες κοπέλα μου πριν μιλήσεις ; Τις πάπιες κάνετε οι καινούργιοι του ΕΔΟΕΑΠ όπως
και οι συνδικαλιστές μας Πως
γινεται ρε εξυπνοπούλια ; Απο το 2009 τίποτε δεν ακούσατε τίποτε δεν διαβάσατε τίποτε δεν θέλατε να καταλάβετε Θα μιλήσετε ή θα λαλήσετε
μετά τις
εκλογές
στην ΕΣΗΕΑ βεβαίως
Οσο για τους 8 ηλίθιους αυτοί κατακαημένε μου κάνουν σε ήθος και αξιοπρέπεια όσο δεν θα ζύγισε ποτε ΔΣ του Ταμείου μας . Ασε τα ομόλογα για τον εισαγγελέα και τους ελεγκτές και αφου είσαι τόσο πιο έξυπνος περιμενε λίγο και θα τα τριβεις τα μάτια σου .

Ανώνυμος είπε...

Να σοβαρευτούμε , το ξέρετε ότι ολοι οι ασφαλισμένοι των ταμείων έχουν περιορισμό επισκέψεων και απο ζημιώνονται με τα μισά άπ όσα δίνει ο ΕΔΟΕΑΠ; ενω τον ΕΟΠΥΥ που καταρεει τον πληρώνει το κράτος σε αντίθεση με το μη επιχορηγούμενο Ταμείο μας ;
Να σοβαρευτεις φίλε γιατι το μέτρο που πήρε το .... πράμα εξοικονόμησε μερικές εκατοντάδες χιλιάδες ευρω που το Ταμείο δεν έχει να δώσει .
Αλλα εκλογές έρχονται
Δωστα ολα να το κλείσεις το μαγαζι Και κατέβα υποψήφιος με την παράταξη Καρούτζου Αντωνιάδου να πάρετε μαζι την ΕΣΗΕΑ απο τον Συριζαίο !
Στην πλάτη του ΕΔΟΕΑΠ και των ασφαλισμένων το κομματικό παιχνίδι Να προσευχεσαι να μην τους περιλάβει το ...πράμα πονηρε πολιτευτή που μαλλον μένεις Κολωνάκι και δεν γουσταρεις να έρχεσαι δωρεάν με το λαό στα ιατρεία μας αλλα θέλεις ελεύθερη επιλογη Τρίβουν τα χέρια τους οι ιδιώτες γιατροι ηλίθιε με τα ευρωπουλα που θα πάρουν την ωρα που πληρώνουμε τόσους δικούς μας γιατρούς ! Εκτός κι αν αυτο είναι το μηνυμα
ΚΑΝΤΟ ΟΠΩΣ ο ΕΟΠΥΥ ! Ελεύθερη επιλογη με ένα ξεροκόματο αποζημίωσης , κλείσιμο των ιατρείων και έξω απο την πόρτα ! Θα το πουν να είσαι βέβαιος , αλλα μετα τις εκλογές
Μεχρι τότε θα δίνουν και θα γκρεμίζουν

Ανώνυμος είπε...

Όπως την Ελλάδα δεν τη χρεοκόπησε ο ΓΑΠ, αλλά οι προηγούμενοι από αυτόν, έτσι και τον ΕΔΟΕΑΠ δεν θα τον στείλει στον ΕΟΠΥΥ ο Σόμπολος αλλά οι πριν από αυτόν και οι πριν από αυτόν ήσουνα εσύ. Το λάθος βέβαια δεν είναι δικό σου αλλά αυτών που σε βάζανε πρόεδρο. Δυστυχώς δεν το κατάλαβα ότι είχες σαλτάρει και αυτό επιβεβαιώνεται και με τις μπούρδες που λες τώρα,. Αν δεν σε είχανε μαυρίσει ο ΕΔΟΕΑΠ σίγουρα πήγαινε για ΕΟΠΥΥ, ο Σόμπολος ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να τον σώσει, τουλάχιστον θα προσπαθήσει να μαζέψει τις μαλακίες που έκανες. Καλό είναι να προετοιμάζεσαι και για τον εισαγγελέα όπου νάναι θάρθει.

Ανώνυμος είπε...

Οποιος μιλάει για τις μαλακιες της Ελένης με το κοινό κεφάλαιο περνάει κατα την ίδια για μπαξισι από Πανεπιστημίου . Αυτή όταν εγλυφε εγγράφως τον Προβοπουλο τι έπαιρνε. Στο φως όλα για να μάθουν με τι ψευτρα είχαν να κάνουν

Ανώνυμος είπε...

Μ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι.Μας τα είπε κι ο ΓΑΠ ότι έφταιγε η Δεξιά και μας λένε οι καινούργιοι ότι φταίνε οι πρώην. Μην σκοτωνεσαι να απειλεις ανώνυμε εκβιαστή.Όσα δήθεν θα μας αποκαλύψεις είναι δημόσια έγγραφα.Απλά εκτίθεσαι δειλέ! Κρύψου στη λάσπη σου και άσε να σώσει άλλος αυτά που υποσχέθηκε να σώσει ο σωθείς τον εαυτό του έσωσε με τις 26 προεκλογικές του βαρύγδουπες δήθεν εξαγγελίες νέος ΓΓ του Ταμείου.
Μη πουλάς εξυπνάδα γιατί θα το κάψεις και το λίγο

που έχεις. Με αιτιολογία αυτή σου την ανεπάρκεια
άλλωστε έχεις χάσει δουλειές μέχρι τώρα. Συνέχισε
να τσιμπολογάς δεξιά κι αριστερά για να δεις τι σε
περιμένει.Ούτε η Σπανοπούλου δεν θα μπορεί να σε
σώσει τότε.Ο λόγος απλός. Είσαι και λεκές και
λακές και λελές. Ιδιότητες που εκείνη έχει
αποδείξει ότι τις απεχθάνεται .Και για να μη μου
απευθύνεσαι σαν να είμαι η τέως σου θυμίζω απλά ένα όνομα, Ζαφειριάδης. Κι ενα ακόμη Παπαδάκης .Κι ένα ακόμη, Γιάννης.... Τί δεν καταλαβαίνεις ?
Καλημέρα Νικολάκη!
Ενας από τους ηλίθιους που σε ξέρει καλά

Ανώνυμος είπε...

Σύνηθες φαινόμενο, όλοι μαζί τρώμε και πίνουμε.. το λογαριασμό στους Νικολάκηδες.
Το ότι οι συνάδελφοι σε πατώσανε και εκλέξανε τους Νικολάκηδες δεν σε προβληματίζει; Το ότι για πρώτη φορά με τον ΕΔΟΕΑΠ ασχολήθηκε ο εισαγγελίας ούτε και αυτό σε προβληματίζει; Το ότι μετά από δώδεκα χρόνια «προσφοράς» εκλέχτηκες τελευταία δε σημαίνει τίποτα; Σε φτύσανε και εσύ το πέρασες για ανοιξιάτικη βροχούλα, έτσι βολεύει …..

Ανώνυμος είπε...

Αν είναι δυνατόν, δώδεκα χρόνια μαγαζί γωνία στα χέρια σου και να στο φάει ο άσχετος ο Νικολάκης, από πού ξεφύτρωσε αυτός;

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη είσαι για γέλια ! Δεν είμαι η Σπανοπούλου. Κι έτσι που το πας το νέο σου όνομα θα είναι η ΚΑΤΙΝΑ του ΕΔΟΕΑΠ
Βγάλε την κουκούλα και έχω τη βεβαιότητα ότι η τέως θα σου απαντήσει .Κακώς κατα τη γνώμη μου γιατί της πέφτεις λίγος πολύ λίγος, αλλά τό έχει το συνήθειο η Ελενίτσα να απαντάει με ονοματεπώνυμο.
Κι εσένα αποτυχημένο Ντοράκι το ονοματάκι σου ήταν Νικόλαος Αγνωστίδης μέχρι που άρχισες να την συκοφαντείς. Εχτισες στη λάσπη μικρέ
Καλαματιανέ και θα πάρεις ότι σου αξίζει
Μην κλαις και οδύρεσαι τόσο φανερά επειδή δεν
βρηκες τίποτε να φας κι εσυ όπως λες ότι έφαγαν οι προηγούμενοι, γιατί καρφώνεσαι.
Όσο για νικητές και ηττημένους αυτοί αξίζουν
μόνο όταν παλεύουν καθαρά κι αντρίκια
Και κρίνονται παντου, πάντα κι από όλους
Θυμίσου τη μάχη που έδωσες με τον Κουρή και πως την έχασες.Θυμίσου ποιός σε πήγε στον 9.84 και τι υπέγραψες . Θυμίσου την επαφή με την Πειραιώς και θα καταλάβεις γιατί δεν είμαι η Σπανοπούλου.

Ανώνυμος είπε...

Μας επεισες . Ρουφα το ... αυγο του ΚΑΡΟΥΤΖΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Έχει γέλιο η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ. Μέχρι χτες ελεγε κύριο τίποτα τον ΚΑΡΟΥΤΖΟ και τώρα την έχει πιάσει παράκρουση. Οτι έπαθε ο Πάγκαλος με Αβραμόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Καλά όλα αυτά, αλλά εγώ πότε θα ψωνίσω από το μπακάλικο;

Ανώνυμος είπε...

Δεν το βλέπω να ψωνιζεις γιατί η Ελένη θα το κλείσει πριν το ανοίξει γιατι την εκαναν Μάκης και ΕΔΟΕΑΠ και έχει φύγει ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο ΕΔΟΕΑΠ που πληρωνε. Το καλαμπουρι ειναι οτι ελεγε αρχικά οτι θα το κρατησει αλλα τωρα εχει ... προβλημα γιατί εφυγαν 2 συνέταιροι και δεν βρίσκει αλλους. Σωωωπα ρε Ελενη γελάνε και οι πέτρες με τα παραμύθια σου

Ανώνυμος είπε...

Και μέχρι τώρα πόσα πλήρωσε ο ΜΑΛΑΚΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Και καλά η Πόπη έχει ιστορία, ο Αγγέλης επίσης και δίκαια πήγαν πολύ καλά στις εκλογές, ο Καρούτζος όμως πως τα κατάφερε και την έφαγε;

Ανώνυμος είπε...

Το αδικο όπως λέει και η ίδια δεν ευλογειται

Ανώνυμος είπε...

Για φαντάσου, αν δεν ήθελε ο Σόμπολος πρόεδρος, θα είχαμε πρόεδρο τον Καρούτζο και ποιος την έκανε καλά.

Ανώνυμος είπε...

Προς το παρόν και 2 μήνες μετά τις εκλογές, δεν βλέπουμε κάτι το συνταρακτικό από το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Το ότι έκλεισαν (πριν ανοίξει) το κοινωνικό παντοπωλείο και το ότι επέστρεψαν τους ορθοπεδικούς στο άλλο κτήριο, δεν σημαίνει ότι έκαναν και κάτι σπουδαίο.
Αυτά θεωρούνται μικρο-ρυθμίσεις σε σχέση με αυτά που ενδεχόμενα οραματίζονταν οι συνάδελφοι ότι θα κάνουν.
Από την άλλη αρχίζουν να κάνουν την μία γκάφα μετά την άλλη - αλλά δεν θα σας πούμε ποιές είναι αυτές οι γκάφες.
Βάλτε και λίγο το μυαλουδάκι σας να σκεφτεί.
Μην τα θέλετε όλα έτοιμα.
Εξ άλλου πλησιάζει και η Γενική Συνέλευση.
Να έχουμε και κάτι να πούμε εκεί.

Ανώνυμος είπε...

Θα προλάβετε να φτάσετε στη Συνέλευση ή θα προλάβει κανένας οικονομικός εισαγγελέας ;

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τόση μούγκα; Συμβαίνει κάτι;

Ανώνυμος είπε...

Γιορτάζουμε!

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά!!!