Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

Ξεφουσκώνει η φούσκα του γυμναστηρίου;

Μιλάμε γιά εκείνη τη φούσκα που αναμέναμε να σκάσει από στιγμή προς στιγμή.
Εμείς από αυτή τη σκοπιά, είχαμε ετοιμάσει και τον σχετικό τίτλο που θα έλεγε:
"Τίτλοι τέλους και γιά το Γυμναστήριο του ΕΔΟΕΑΠ".
Ευτυχώς που δεν τα παραγγείλαμε αυτά τα γράμματα στο τυπογραφείο.
Θα πληρώναμε χωρίς λόγο.
Αλήθεια τι έγινε όμως;
Είναι κάποιος που ξέρει το θέμα;
Διότι αντίθετα με τα άλλα θέματα που αμέσως μόλις τέθηκαν και αποφασίστηκαν από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ, γιά αυτό το θέμα δέν λάβαμε κάποια ενημέρωση.
Γιατί άραγε;
Και αυτοί οι υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ που προς το παρόν (από τις καταγγελίες των νέων συμβούλων) αξιοποιούν αυτο το γυμναστήριο ποιοί είναι;
Ετσι που το καταλάβαμε το θέμα, οι μισοί (τουλάχιστον) υπάλληλοι κάνουν δωρεάν (ή μή) χρήση και πιθανώς (έτσι πάλι που το καταλάβαμε το θέμα) αξιοποιούν τις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου του ΕΔΟΕΑΠ εντός των ωρών εργασίας τους.

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχει σημασία αν είναι για καλό η κακό, το θέμα είναι να μπορείς. Η Ελένη μπορεί, ο Πάνος δεν μπορεί. Απλά θα προεδρεύει…

Ανώνυμος είπε...

Ειναι επικίνδυνο να μη σεβόμαστε τη Δημοκρατία .
Ο Σομπολος ειναι πρόεδρος και η Ελένη τέως Έχουν και οι δύο την ευθύνη να δουλέψουν για το Ταμείο .
Εκείνη εχει αποδείξει ότι το έκανε και συνεχίζει Ας το σκεφθεί αυτό ο νέος πρόεδρος Γιατι ο παλιός είναι αλλιώς κι ο Κυρ Πάνος είναι πρόεδρος των 4 ψήφων
Του εαυτού του , του Καρουτζου και των δύο του Γκανα . Πολυ λειψό μου φαίνεται εμένα αυτο!

Ανώνυμος είπε...

Οχι λειψό φίλε
κάτι σε μη νόμιμο μου κάνει εμένα
Στους 9 τον ψήφισαν 4 με τη δικη του ψήφο ; Οι άλλοι τι ψήφισαν δηλαδη ; Νέα Δημοκρατία το λένε αυτο;

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΣΥΝΕΒΗ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΟΥΤΕ ΕΣΕΙΣ?..ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΦΤΥΝΑΜΕ ...ΕΚΕΙ ΓΛΥΦΟΥΜΕ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΜΕ...ΕΚΕΙ ΓΚΡΕΜΙΖΟΥΜΕ...ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΑΛΙΖΕΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ...ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΥΣ! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΣΤΟΥΜΕ.Ο ΚΥΡ ΠΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ...Ο ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ(ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ-ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ-ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ Ο ΚΑΥΓΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ...)ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ,ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ, ΄΄ΝΕΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ΄΄...ΝΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΔΟΕΑΠ,ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ.ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ-ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ- ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

Ας βρεθεί ενας συναδελφος να μου πει,πότε στην Ιστορια αυτού του τόπου,αυτοί που'έγραψαν'με καλό μελάνι στις σελίδεςτης, εξυμνήθηκαν και υποστηρίχθηκαν εν ζωή?...ΠΟΤΕ! Αντιθέτως,οι επιτυχημένοι ήρθαν και ξαναήρθαν και θα ξανάρχονται πάντα σα φαντάσματα να γκρεμίζουν ή να λασπώνουν,ότι με τόσο κόπο κάποιοι άλλοι δημιούργησαν...

Ανώνυμος είπε...

Καλε τι σας έπιασε Για το γυμναστήριο που το έβριζαν ολοι και ζητούσαν και απειλούσαν και υπόσχονταν προεκλογικά ότι θα το κλείσουν γι αυτο γι αυτό μιλάμε Για τα άλλα θα μιλήσει η πραγματικότητα , η ιστορία και τέως

Ανώνυμος είπε...

Ας πούμε για το γυμναστήριο που είναι και το θέμα μας. Το γυμναστήριο λοιπόν είναι μια πολύ καλή πρωτοβουλία της Ελένης. Υπάρχουν όμως δυο παράγοντες που εμποδίζουν την ανάπτυξή του. Πρώτον!!!! Όταν αποφασίστηκε δεν υπήρχε η χρεωκοπία, δεν υπήρχαν τόσα άνεργα μέλη, δεν υπήρχαν οι μειώσεις των μισθών, δεν υπήρχε η εργοδοτική πίεση και τα εξαντλητικά ωράρια των εργαζομένων συναδέλφων. Σήμερα μετά από όλα αυτά που να βρουν κουράγιο οι συνάδελφοι άνεργοι και εργαζόμενοι να γυμναστούν για να στήσουν την κοιλιά τους και το κωλαράκι τους. Δεύτερον από την αρχή ήταν από μόνη της λάθος απόφαση, με την έννοια που έχω ξαναπεί, πως θα φύγει ο συνάδελφος από το Αιγάλεω για να πάει στον ΕΔΟΕΑΠ να κάνει κοιλιακούς, όπως και να το κάνουμε είναι λίγο δύσκολο, έχει και στο Αιγάλεω γυμναστήρια. Τελικά έμεινα να γυμνάζονται οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ και μάλιστα όπως κάποιοι λένε σε ώρα εργασίας και κάποιοι από τα κοντινά μαγαζιά, ΔΟΛ και ΜΕΓΚΑ, η δική μου άποψη είναι ότι και για αυτούς έγινε, κριτήριο δηλαδή τα ψηφαλάκια, δεξαμενή της Ελένης. Δυστυχώς δεξαμενή και για τον Πάνο είναι τα ίδια μαγαζιά και για αυτό δεν το κλείνει. Πρόταση, ύστερα από τη δωρεάν γυμναστική που αποφάσισε ο Πάνος, αν δεν χρησιμοποιούν το Γυμναστήριο και πάλι οι συνάδελφοι, να το αποδεχτεί και η Ελένη ότι πρόκειται για λάθος και να το κλείσουν. Τον δε εξοπλισμό να δοθεί στην Ελένη να γυμνάζεται στο σπίτι της.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ που τα λες αυτα μάλλον δεν ξέρεις καλα την ιστορία Άλλες διοικήσεις πολύ πολυ Ελένης χάρισαν διαδρόμους γυμναστικής στα μέλη του ΔΣ και χωρίς να έχουμε γυμναστήριο Δικηο έχεις για το Αιγάλεω αλλα οι περισσότεροι εργάζονται και ζουν στο Κέντρο Ύστερα θεραπευτική γυμναστική και κολυμβητήριο δημόσιο βέβαια εγκρίνεται απο το Ταμείο όταν υπαρχει ανάγκη Δεν είπε κάνεις κάθε Πόλη και γήπεδο κάθε χωριό και γυμναστήριο κάθε δήμος και... ΕΔΟΕΑΠ αλλα αυτο δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να υπαρχει για 500 ανθρώπους που μπορούν να βοηθηθούν Εξάλλου ούτε φυσιοθεραπευτηριο ΕΔΟΕΑΠ υπαρχει στο Αιγαλεω Να το κλείσουμε αυτο της Αθήνας να ευχαριστηθεί και η ανεκδιηγητη δημοσιογράφος που ξεφωνιζε τη σπατάλη του γυμναστηρίου στις εκλογές και γυμναζόταν καθημερινά η ίδια με 10 ευρω το μήνα Μάλλον θα θέλει να της τα στείλουμε στο σπιτι τα μηχανήματα της ταιριάζει Όσο για τον Ντουρασελ χατζηαβάτη εκπρόσωπο μας που γυμνάζεται σε ώρα εργασίας αυτον ας τον λουζεται η τέως που δεν τον απελυσε!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ασχολείστε με τον εκπρόσωπό σας και του δίνεται αξία.....
Στο κάτω κάτω εσείς τον εκλέξατε γι αυτό περαστικά σας....

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή τώρα αυτο στραμπουληγμένο ποιος ποια το σκέφθηκε ότι η Ελένη έφτιαξε το γυμναστήριο για να πάρει ψηφαλάκια από ΜΕΓΚΑ και ΔΟΛ ;
ΜΕΓΑΣ είσαι και φαίνεσαι βρε!

Ανώνυμος είπε...

Α! Τον Γιαννάκη τον σουρουκλεμέ δεν τον απέλυσε γιατί ήταν λέει φίλος της ο πατέρας του ο Μάνος έτσι είπε η τέως στο ΔΣ!
Να τον λουστει τώρα κι αυτη κι εμείς που τον ανεχόμαστε να μας κοροϊδεύει κάνοντας γυμναστική, ποδήλατο και κόντρες με το σπορ αμαξακι του που το παρκάρει επιδεικτικά στο πρώτο υπόγειο και χασκογελάει όταν λέει ο γυμνοσάλιαγκας : Εμένα δεν με απολύει κανείς . Δεν με έφαγαν η Κοντράρου , ο Δεμερτζής, ο Τσούτσιας και θα με φάει ο 26 πράγματα που πρέπει να
γίνουν στον ΕΔΟΕΑΠ; Σωστά θα φάει ο πτυχιούχος Γραμματέας πτυχιούχο Μηχανολόγο Μηχανικό με ένα χρόνο σπουδές στη Ρουμανία ,που ξεγελάσε τους πάντες και πρώτα τον Γκοτσίνα; Δεν γίνεται! Για απάτη έπρεπε να τον πάνε, όχι για καθισιό με
3100 μισθό χώρια τα τηλεφωνικά και κλιματιστικά έξτρα μέχρι που του κόπηκε ο βήχας με τον διευθυντή να επιμένει στον κανονσμό προμηθειών .
Πάνε τα τυχερά και να κλάμα ο Γιαννάκης που επεβλεπε χρόνια προμηθευτές και εργολάβους !
Το γυμναστήριο του έλειπε του αυλοκόλακα

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν το συζητάμε αν 500 συνάδελφοι αποφασίσουν να γυμνάζονται, ασφαλώς και πρέπει να μείνει το γυμναστήριο. Το θέμα είναι ότι γυμνάζονται μόνο 150. Τώρα που το νέο Δ.Σ. αποφάσισε δωρεάν, δεν βλέπω το λόγο να μην γυμνάζονται. Αυτά που γράφτηκαν ότι δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους από την πείνα και την κούραση είναι αστεία, έτσι έλεγαν και στο ΠΑΣΟΚ και έκλεισαν εκείνο το ανεπανάληπτο γυμναστήριο που έκανε ο σύντροφος Γ.Α.Π. για τον εκπρόσωπο, ο εκπρόσωπος είναι θεσμός και τους θεσμούς τους σεβόμαστε, οι εκλεγμένοι είναι οι πρώτοι όλων και τους εκλέγουμε ως καλύτερους από εμάς, να μην αμφισβητούμε και αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Παιδια σοβαρα τωρα τι θα γίνει θα επιστρέψουν πίσω τα χρήματα που έδωσαν για συνδρομή όσοι έκαναν γυμναστική; Ρε θα μας τρελάνουν αυτοι οι καινούργιοι Αντί να κόψουν τις σπατάλες κόβουν χρήμα που δεν Έχουμε και το μοιράζουν
Μάθανε ότι μαμιόμαστεε και πλάκωσαν και οι γύφτοι έλεγε ο πάπος μου στο νησι !

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα,
η δική μου άποψη γιά το γυμναστήριο είναι η εξής:
Εφόσον το γυμναστήριο είναι ζημιογόνο, πρέπει άμεσα να κλείσει.
Δεν αντιλαμβάνομαι γιά ποιό λόγο η τέως έκλεισε το κυτταρολογικό εργαστήριο (επειδή από ότι είπε δεν έβγαζε τα χρήματα του) και ίσως και κάποια άλλα τμήματα και σήμερα δεν θέλετε να κλείσετε το γυμναστήριο.
Ακόμα και το φυσικοθεραπευτήριο θα πρέπει να κλείσει εφόσον δεν βγάζει τα λεφτά του.
Αυτά τα "εργαλεία" (φυσικοθεραπευτήριο - γυμναστήριο - επεμβατικό κλπ) χρησιμοποιούνται όχι μόνο γιά την καλύτερη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ αλλά και γιά την καλύτερη διαχείριση και απόδοση των χρημάτων που διαθέτει ο ΕΔΟΕΑΠ.
Εφόσον δεν καλύπτουν και τις 2 αυτές προϋποθέσεις, τότε πρέπει να κλείνουν άμεσα και χωρίς περιττά λόγια και μπούρδες που γράφετε παραπάνω.
Και ακούστε και το "καλύτερο":
Οταν επικροτείτε το ίδιο αυτά τα "εργαλεία" που αποδίδουν με τα άλλα "εργαλεία" που δεν αποδίδουν, τότε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να μιλήσουν μεταξύ τους τα "εργαλεία" και να πουν το εξής απλό:
Αφού η απόδοση μας δεν μετράει και δεν μπορούν να υπολογίσουν την πραγματική αξία μας, τότε δεν χρειάζεται να δουλεύουμε..
Ας το παίξουμε και εμείς ελαττωματικά...
Οταν κάποιος υπάλληλος βλέπει τον άχρηστο που μισθοδοτείται με 3+ χιλιαρικάκια σε μηνιαία βάση και κανείς δεν τον κουνάει από την θέση του, τό μόνο που θα σκεφτεί είναι να κάνει και αυτός το ίδιο - δηλαδή να προσφέρει τα μίνιμουμ.
Οποιος δεν συμφωνεί με την παραπάνω άποψη είναι τουλάχιστον αφελής.

Ανώνυμος είπε...

Γιορτές και γλέντια στον ΕΔΟΕΑΠ, έλεγχοι και επιθεωρητές, ποιος τη Χάρι μας. να μη ξεχάσουμε να στολιστούμε να φορέσουμε και τις 500 χάντρες στο λαιμό μας, έτσι για ομορφιές.

Ανώνυμος είπε...

Καλού –κακού ας κρεμάσει και ο Ντελέζος τις 472 χάντρες, να είναι έτοιμος και στολισμένος.

Ανώνυμος είπε...

Και οι επιθεωρητές αυτοί στελνουν τα αποτελέσματα κατευθείαν στον εισαγγελέα. Πολύ φοβάμαι ότιμε τους επιθεωρητές θα μαζευτούν και κάποιοι από το νέο ΔΣ και κυρίως ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ που νομιζουν ότι πάνω από το νόμο ειναι οι και καλά πολιτικές αποφάσεις. Είναι απορίας άξιο τι θα πουν όταν τους ρωτήσουν για το Γυμναστήριο και το προφητικά επεμβατικο, το φυσιοθεραπευτηριο το μικροβιολογικό και αλλα τέτοια που η Σπανοπόυλου δημόσια παραδέχτηκε ότι δεν έχουν άδεια

Ανώνυμος είπε...

Πολύ φοβάμαι ότι η Σπανοπούλου θα πάρει στο λαιμό τους και υπαλλήλους που δεν φταίνε αλλα από φόβο έκαναν μόκο όταν εβλεπαν τα ΜΥΣΤΗΡΙΑ