Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Τίτλοι τέλους και γιά την Λαμπρινή


Άχαρο "δώρο" επιφύλαξε αυτό το Πάσχα στην δημοσιογράφο που είχε προσλάβει για λιγόμηνη απασχόληση το προηγούμενο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Αλήθεια για ποιό λόγο χρειάζεται μία δημοσιογράφο η ιστοσελίδα ενός οργανισμού και μάλιστα ενός οργανισμού που μετράει τους τελευταίους μήνες της ζωής του;
Για μία ιστοσελίδα που δεν επιτρέπεται να γράφεται το παραμικρό εάν δεν περάσει από το μικροσκόπιο της διοίκησης της;
Και που τα θέματα που αναδεικνύονται σε αυτή την ιστοσελίδα είναι εντελώς τυποποιημένα;
Αλλά αυτό είναι κάποια ερωτήματα που μπορεί ενδεχόμενα να απαντηθούν θετικά από κάποιους ή αρνητικά από κάποιους άλλους.
Παρακαλούμε τα σχόλια σας - ας αναδείξουμε το θέμα - πιθανώς η ύπαρξη της να ήταν κάτι που θα ωφελούσε πράγματι τον ΕΔΟΕΑΠ.
Από ότι πληροφορηθήκαμε, το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ της ζήτησε να αλλάξει αντικείμενο εργασίας και να ασχοληθεί σαν απογευματινή υπάλληλος υποδοχής σε ένα από τα κτήρια του ΕΔΟΕΑΠ.
Δηλαδή να αλλάξει επάγγελμα και από δημοσιογράφος να γίνει υπάλληλος υποδοχής - δηλαδή τηλεφωνήτρια κλπ.
Από ότι επίσης πληροφορηθήκαμε, η δημοσιογράφος δεν έκανε δεκτή αυτή την πρόταση του νέου ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ και ζήτησε να πληρωθεί, να αποζημιωθεί και να αποχωρήσει από τον ΕΔΟΕΑΠ.

 

41 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μην το ψάχνεις. Σε όλες τις περιπτώσεις, οι προσλήψεις γίνονται για να καλύψουν τις λειτουργικές ανάγκες των επιχειρήσεων, των οργανισμών κλπ. Μόνο στον ΕΔΟΕΑΠ γίνεται το ανάποδο, δημιουργούνται λειτουργικές ανάγκες για να καλυφθούν οι προσλήψεις,

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι, όταν αποφασίσθηκε, πάντα ομόφωνα από το Δ.Σ. η πρόσληψή της, προφανώς από υπερβάλλοντα ζήλο κάποιο από τα μέλη ζήτησε να χρησθεί και τομεάρχης;

Ανώνυμος είπε...

Το οξείμωρο είναι ότι εάν στην θέση αυτή (του υπάλληλου υποδοχής) ο ΕΔΟΕΑΠ ζητούσε άνεργα μέλη της ΕΣΗΕΑ, θα εδημιουργείτο συνωστισμός στην είσοδο - δηλαδή ο χαμός.
Ενώ με τον τρόπο που έγινε αυτή η πρόσληψη (που από όσο γνωρίζουμε η κοπέλα ήταν και αυτή άνεργη γιά μεγάλο διάστημα), την ανάγκασαν κάποιοι (δεν γνωρίζουμε ποιοί) να αποχωρήσει.
Τώρα ανοίγει τον δρόμο γιά πρόσληψη άλλου δημοσιογράφου - υπαλλήλου υποδοχής.

Ανώνυμος είπε...

Καλά, το περιστατικό που λέτε παραπάνω ότι κάποιο από τα μέλη του ΔΣ ζήτησε να χρηστεί αυτή η δημοσιογράφος σαν τομεάρχης δεν είναι νέο περιστατικό στον ΕΔΟΕΑΠ.
Οι περισσότεροι τομεάρχες είναι εισαγόμενα φρούτα από (αποτυχημένες) άλλες εργασίες πέριξ του χώρου των ΜΜΕ όπου εργάζονταν με πολύ χαμηλότερους μισθούς έως και μισθούς υπό απόλυση.
Αυτούς τους προσέλαβε ο ΕΔΟΕΑΠ ως μεσσίες (με κύριο στόχο την τακτοποίηση τους και όχι την προαγωγή του τομέα όπου προσελήφθηκαν) και τώρα βέβαια τα αποτελέσματα είναι εμφανή.

Ανώνυμος είπε...

Και πάλι καλά.
Τα παλιότερα ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ έχουν δείξει επανηλειμένα ότι "στα @ρχιδι@ τους" και η πορεία του ΕΔΟΕΑΠ και η ορθή λειτουργία των διοικητικών υπηρεσιών του.
Και όχι γιά κάποιον άλλο λόγο - απλώς η άποψη τους ήταν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ λειτουργούσε και λειτουργεί με ασφάλεια - τα χρήματα έρρεαν και ρέουν διαρκώς και η μόνη απασχόληση των μελών του ΔΣ είναι να "τακτοποιούν" τους εαυτούς τους και τα παιδιά των φίλων τους.
Κύριο μέλημα πολλών εξ αυτών ήταν η τακτοποίηση των δικών της παιδιών. Μόνο τα τελευταία 2 έτη προσελήθηκαν περισσότερα από 5 δικά μας παιδιά.
Και πάλι καλά.

Ανώνυμος είπε...

Μα τί λέτε τώρα; Πότε έγινε στον ΕΔΟΕΑΠ αξιοκρατική πρόσληψη, όλα δικά μας παιδιά είναι και καλά είναι, τα δικά μας παιδιά πρέπει να προσλαμβάνονται, αλλά όμως μεταξύ μας ας βάλουμε και κάποιους κανόνες, όχι να προσλαμβάνονται ανίψια και βαφτιστήρια και μάλιστα χωρίς τα απαραίτητα προσόντα. Μιλάω γενικά και όχι για τη δημοσιογράφο την οποία δεν γνωρίζω. Το νέο Δ.Σ. λοιπόν να βάλει γενικούς κανόνες για τις προσλήψεις και να μην αρχίσει τα ίδια.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα πω ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στη Λαμπρινή.
Εδειξε ότι δεν ανταλλάσσει την παραμονή της στον ΕΔΟΕΑΠ με άλλου είδους εργασία - παρόλο που λέτε ότι ήταν γιά κάποιο διάστημα άνεργη.
Προέχει η αξιοπρέπεια - αυτή η κοπέλα θα πάει μπροστά.
Προφανώς γνωρίζει την αξία της, από ότι γνωρίζουμε είναι εξπερ στα ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και μπορεί αλλά και πρέπει να ασχοληθεί με το αντικείμενο της και όχι με ότι νάναι.
Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ της.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τη συνάδελφο να έχει ένα μισθό. Το πρόβλημα δεν είναι η συνάδελφος αλλά, οι προσλήψεις και η αξιοποίηση των εργαζομένων, που ταλαιπωρούν τον οργανισμό.

Ανώνυμος είπε...

καλό αυτό ...
"Δημοσιογράφος - επί της υποδοχής".
Θα μπορεί να καλοσωρίζει τον εκάστοτε ασφαλισμένο:
"Καλησπέρα κυρία μου, τι ωραίο μπλουζάκι φοράτε;" ή
"Αλήθεια πως είστε σήμερα;"
"Ολοι είναι καλά στο σπίτι;"
Την ξεπεράσατε την τέως που ήταν επί της προβολής και επί της επικοινωνίας.
Γίνατε βασιλικότεροι της τέως.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα. Προτιμώ τη συνάδελφο δημοσιογράφο, μέχρι να βρεθεί κάποια δημοσιογραφική δουλειά, να παίρνει το μισθό της… μέχρι να βρεθεί κάποια δημοσιογραφική δουλειά. Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν χρειάζεται να προσλαμβάνει δημοσιογράφους . η τέως που είχε ξεφύγει κάπως, έκανε την πρόσληψη για το δικό της προφίλ, κάτι ας πούμε που έχουν οι δήμαρχοι, οι νομάρχες, οι πολιτικάντες κλπ, η Γενική Γραμματεία δεκάδες δημοσιογράφους για το προφίλ των υπουργών, να καρφώνουν δηλαδή τι λέει ο ένας για τον άλλον. Τώρα σηκώσαμε το θέμα μιας ενέργου που τρούπωσε να πάρει ένα μισθό. Ωραία και την ονομάσανε υπεύθυνη σε κάτι, κάτι έπρεπε να πούνε. Η ευαισθησία συνάδελφοι στους άνεργους συναδέλφους δεν είναι η υπεράσπιση της συγκεκριμένης συναδέλφου, προσγείωση στην πραγματικότητα. Μήπως λέω μήπως οι τηλεφωνήτριες εργάζονταν δυο μέρες λιγότερο και να τις δούλευαν δυο άλλοι συνάδελφοι άνεργοι; Και τέλος πάντων οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ έχουν και εκπρόσωπο γιατί τόση μούγκα;

Ανώνυμος είπε...

Μην ξεχνάτε, η θέση δημοσιογράφου στον ΕΔΟΕΑΠ, δημιουργήθηκε με ομόφωνη απόφαση και οι εννέα συνάδελφοι τη θεώρησαν αναγκαία, το επόμενο βήμα ήταν η πρόσληψη αρχισυντάκτη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ήταν λεει δημοσιογράφος αλλά Web Editor. Ρε μπας και υπάρχει τέτοια ειδικότητα δημοσιογράφου και δεν το πήραμε είδηση εμείς οι υπόλοιποι; Να δώ σύμβαση πρόσληψης web editor και τι στον κόσμο.

Ανώνυμος είπε...

αλήθεια έγινε διαγωνισμός για την πρόσληψη της Σταμάτη ή απλά συναντήθηκε με την πρώην Πρόεδρο σε μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ τις λένε αν δεν το ξέρετε)

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω και e-mail αναγνωστών οι οποίοι δεν έχουν όνομα και τα οποία αναδημοσιεύονται από blogs και sites που έκαναν προεκλογικά αβάντες στη Σπανοπούλου και τα οποία κατακεραυνώνουν Σόμπολο και Καρούτζο για τη Σταμάτη. Μήπως οι αποστολείς έχουν ονόματα όπως Ελένη και Λαμπρινή οι οποίες έχουν εντρυφήσει στις παραδημοσιογραφικές κουκούλες των περιθωριακών;

Ανώνυμος είπε...

Παει τρελλαθηκαμε Για ολα φταίει η τέως
Και όποιος πει κάτι σωστό γίνεται αβανταδόρος Αστε μας ρε παιδια που θέλατε και διαγωνισμο και προκυρηξη για μια θέση Για να κοιτάχτουμε μεταξύ μας να δούμε πόσοι ήρθαν με ... διαδικασίες και πόσοι με βυσμα Για να μετρηθούμε μια φορά να δούμε πριν και μετα το 2009 τι εχει γίνει Να βγάλουν τις κουκούλες οι νεόκοποι διοικούντες και να μας πουν με όνομα και αριθμούς Πόσοι έτσι και πόσοι κοκορέτσι Βρήκαμε την τέως και σουβλιζουμε αέρα πατέρα. Συνάδελφοι εξαφανίστηκαν η Σταματη απολύθηκε κι εμεις τρέχουμε να βρούμε ποιο σάιτ έκανε αβάντα στην Ελένη Βρε μπάς και ενοχλεί που δεν είναι τέως αλλα νύν στο Συμβούλιο; Οσο για την πρόταση για 4ωρη εργασία στις τηλεφωνητριες πειτε το στον Γραμματέα που προεκλογικά ζητούσε να εφαρμοστεί 8ωρο ο ανίδεος ! Δεν ήξερε ότι η τέως μας έβαλε στο 8ωρο και με μείωση αποδοχών .
Αφήστε ρε παιδια τις πλάκες Όσο για τη δημοσιογράφο μια θέση όλη κι όλη είχε η ΕΣΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ και την κούρεψαν οι ίδιοι οι δημοσιογράφοι ΝΤΡΟΠΗ και πιο πολύ γιατι ο Σομπολος άκουσε την Κυριτση που προσλήφθηκε απο την τέως εντελώς αξιοκρατικά και αποδείχθηκε
μουφα ! Πως λέμε μάπα το καρπούζι ; Έτσι ! Είδαν κι από είδαν ο πρώην ΓΓ και η Ελένη να καλύψουν τη γκάφα τους και τα κενά της χρυσοπληρωμένης πρώην από τα αζήτητα του Πήγασου , αφου έφτυσαν αίμα δυο χρονια να δουν σάιτ πήραν τον Κυπραιο Τον θυμάστε με το μπάστουνάκι να δακρύζει απο τα καρφιά της Αγαθής ; Λένε ότι αυτη τον ροκάνισε στην τέως Ας μιλήσει ο Μανώλης και θα κλαψουν πονηρούλες και αγαθούλες Ειναι βέβαιο ότι η τέως θα μιλήσει Ας περιμένουμε λίγο Στην τελική γιατι ενοχλούνται ο δεξιός Νίκος και η αριστερή Πόπη ; Με τα μπλογκς και τα σάιτ χτυπούσαν προεκλογικά και μετεκλογικά Μαχαιραν έδωσες Μαχαιραν θα λαβεις έλεγε ο παπουλης μου

Ανώνυμος είπε...

καλά η τέως το έχει χάσει τελείως. έκανε του κόσμου τις ρουσφετολογικές προσλήψεις που μπροστά της η Σταμάτη είναι πταίσμα. από την καθαρίστρια του σπιτιού της, συνταξιούχο παρακαλώ η οποία παίρνει περισσότερα από πτυχιούχους διοικητικούς υπαλλήλους, μέχρι την κόρη της καθαρίστριας. για να μην πουμε για εραστες. Αυτά γι αρχή ...

Υπαλληλος ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Σήμερα στον ΕΔΟΕΑΠ κυκλοφορούσε ότι αυτός ο Καρούτζος κάτι έχει βρει για τις συμβάσεις με τα νοσοκομεία και ότι έρχεται καταιγίδα. Πιστεύω όμως ότι είναι μούφες και στο τέλος θα δικαιωθεί η τέως. Αν δεν την πάθει όπως η Κοντράρου με τα 15 χιλιάρικα

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά; Χτυπάμε αλύπητα βλέπω έτσι; Λοιπόν, για να βάλουμε λίγο τα πράγματα στη θέση τους πριν ξαναγίνουν οι...προεκλογικές παρεξηγήσεις! Ο Κυπραιος ήρθε στον Οργανισμό για να μπορέσει να βγει σε αναπηρική σύνταξη, σε συνεννόηση μάλιστα με τους αχρηστους Τρίμη και Γκανά. Βλέπετε η περίφημη ΕΣΗΕΑ δεν μπόρεσε να τον βοηθήσει όπως έπρεπε! Δεν ερχόταν για ΚΑΦΕ στον ΕΔΟΕΑΠ... Κατάφερε και παρέδωσε μια καινούργια ιστοσελίδα, την οποία η κυρία Τομεαρχης Επικοινωνίας, δεν είχε μπει στον κόπο, ούτε να την τσεκάρει! Και απο πάνω του τα εχωνε κιόλας. Παει αυτό! Η κυρία Σταμάτη, δεν γνώριζε κανέναν στον ΕΔΟΕΑΠ! Ούτε παρακάλεσε για δουλειά! Ηρθε για προσωπική της υπόθεση και της ανατέθηκε για ένα διάστημα να αναλάβει αυτό που όλοι έχετε δει οταν εμαθαν την εξειδικευση της.
Τώρα, αν δεν καταλάβατε τη διάφορα στην ποιότητα των κειμένων και στην παρουσίαση των θεμάτων, είναι λόγω της απειριας και της άγνοιας μερικών σε αυτά τα θέματα. Ο Κυπραιος, ως κύριος και Ανθρωπος, με τη λήξη της σύμβασης του, χωρίς κανένα ενδοιασμό, με χαρά άφησε τη θέση για μια ανεργη μητέρα. Η Λαμπρινη, ένα άτομο με ήθος και αξιοπρέπεια, φυσικά και δεν δέχθηκε τη θέση της ρεσεψιονιστ. Σας κάνει εντύπωση; Κι όμως. Ακόμη σε αυτή τη ζούγκλα που ζούμε, υπάρχει ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και μας έδωσαν δείγμα και ο Κυπραιος και η Σταμάτη!

Ανώνυμος είπε...

Πάω στοίχημα, ότι το παραπάνω σχόλιο είναι απο την "ω ρε μάνα μου!!!". Αυτή συνεργάστηκε και με τους δυο.

Ανώνυμος είπε...

Και για τέλος... Μη φοβάσαι τόσο και μη τα βάζεις με τις αδύναμες καθαρίστριες βάλτα με την τέως
Κι αν είσαι συνάδελφος κυταξου στον καθρέφτη και φτύσου μη σε ματιάσει το μάτι σου και πρόσεξε μη δαγκωσεις τη γλώσσα σου και δηλητηριαστεις! Γιατι δεν απαντάς για το μέλος του ΔΣ που εγινε υπάλληλος με εισήγηση Ελένης; Μήπως τρεχατε μαζι στις ΜΚΟ ή σε συναντήσεις Και από πότε γίναμε τιμητές των συντρόφων Βρίσκω χυδαία την αναφορά στην προσωπική ζωή Και δεν είναι το τέλος εδω... Προβλέπω συνέχεια ΠΑΜΕ όλοι μαζι και με λάσπη και με τούβλα Θα κτισουμε τον νέο ΕΔΟΕΑΠ !

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου (γιατί μάλλον άντρας είσαι), το "ω ρε μάνα μου!", δεν είναι κοπλιμεντο. Είναι χυδαιότητα. Ειδικά γι' αυτήν που της την έχει πέσει ο μισός ΕΔΟΕΑΠ και δεν έχει ενδωσει. Γι' αυτό μη γλυφεσαι...έχουμε ξαναπεί σε αλλά σχόλια, ότι τέτοια αντρακια, τα μασάει και τα φτυνει!

Ανώνυμος είπε...

Καλε γιατι δεν λες ήταν σωστός στη δουλεια του ο Κυπραιος; Η Σταμάτη ; Ειναι καλη στη δουλειά τησ καθαρίστρια που δουλεύει 6 μέρες κι όχι 5 γιατι η άλλη του Κιάου και η παράλλη του Καζακου και η πιο πριν του Γκοτσινα κι εκείνη του Φαράκου και η κουνιάδα του διευθυντη δεν ήθελαν να χαλάσουν τη ζαχαρενια τους Μεχρι εταιρεία έφερε η τέως για να γλιτώσουμε απο αυτές Ξεχάσατε με τι αποζημιώσεις τις έβγαλαν στη σύνταξη Και εκείνη τη μαυρούλα που την είδε ο Καρουτζος κι έβαλε να ρωτήσουν ποιος τη διόρισε κι αυτη η τέως ή μήπως πλαγιάζει και με έγχρωμες; Ελάτε στα συγκαλά σας Δεν βλέπετε τι παιχνίδι παίζεται; Ασχολείται κανείς με το Ταμείο; Ο γελοίος ο εκπρόσωπος μας που διαρρέει παντού ότι ο Σομπολος του ανέθεσε μυστική αποστολη που είναι;

Ανώνυμος είπε...

Και εσύ ρε συνάδελφε (ή συναδέλφισα) από που γνωρίζεις ότι της την έχει πέσει ο μισός ΕΔΟΕΑΠ;
Και ότι δεν έχει ενδώσει;
Μήπως όλα αυτά είναι προσωπικά δεδομένα και τα γνωρίζεις γιά κάποιον ιδιαίτερο λόγο;
Και μήπως οι ακριβείς φράσεις είναι
" νομίζει ότι της την έπεσε ο μισός ΕΔΟΕΑΠ;"
ή ακόμα καλύτερα
"Τουλάχιστον ο μισός ΕΔΟΕΑΠ δεν της την έχει πέσει;"
ή "δεν έχει ενδώσει σε όλους;"
Αλήθεια με τι βλακείες ασχολείστε;
Μου την έπεσε, σου την έπεσε, ή σου έπεσε (σκέτα)...
Και τώρα ψάχνεις να την βρεις διότι δεν γνωρίζεις με τι άλλο καλύτερα μπορείς να ασχοληθείς;
Κρίμα και σε ψήφισαν κάποιοι...

Ανώνυμος είπε...

Ο εκπρόσωπος των εργαζόμενων στην ΕΠΗΕΑ (όχι όλων των εργαζόμενων όπως έχουν αναφέρει κάποιοι προλαλήσαντες), όταν προσλήφθηκε, έβαζε φαρδιά πλατιά την υπογραφή του "Μηχανολόγος Μηχανικός" - κάτι βέβαια που αποδείχτηκε ψέμα - ουδέποτε σπούδασε αυτό το επάγγελμα.
Ενα ΚΑΤΕΕ 2ετές τελείωσε ο άχρηστος "Μηχανολόγος Μηχανικός".
Αφού να φαναστείτε ότι όλοι γνωρίζουμε ότι δεν είναι γραμμένος ούτε στο ΤΣΜΕΔΕ αλλά ούτε και στο ΤΕΕ (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας).
Γιά την ακρίβεια αυτά τα 2 σωματεία τον έχουν "γραμμένο".
Απλώς συνεχίζει και κοροιδεύει τους επόμενους σύμβουλους με τις ανοησίες του - ο άνθρωπος είναι ένας ανίκανος σε όλα του.
Αλλά στο κορόιδεμα και στην τεμπελιά δεν μπορώ να πω, είναι και ο πρώτος.

Ανώνυμος είπε...

Πές τα χρυσοστομε ή χρυσόστομη ότι κι αν είσαι Μπροστα στη Σπανοπούλου στρατιωτάκι ακίνητο αμίλητο ακούνητο Και στο Σομπολο το ίδιο λουφαξε ο τεμπελακος πήρε το τσουρέκι του κι έφυγε Τουλάχιστον ο γιατρος τις είπε τις κοτσανες του
Ο δικός μας τρέχει με τη γλώσσα έξω απο το γλυψιμο στον 6 ο και αγωνιά για την ώρα που ο Καρούτζος θα πραγματοποιήσει την προεκλογική του υπόσχεση Έξω τα μη πτυχία απο τη Ρουμανία Μα τι νομίζει ο υιός χωρίς πατέρα και χωρίς πνεύμα στο κεφάλι ότι δεν θα δουν τον φάκελο του ότι δεν θα καταλάβουν πόσο άχρηστος και ανίκανος είναι Να τον χαίρεστε όσοι τον ψηφίσατε για να πάτε κόντρα στον Γκανα
Το ανθρωπακι που κααααθεται με 3500 μισθο και παρακαλούσε να τον ψηφίσουμε για να μην τον διώξει η τέως δεν μπορει να σταθει ππυθενα Ούτε σαν μηχανικός ΤΕΕ που τους κοροϊδέψε Γκοτσινα και Καζάκο ούτε σαν υπάλληλος Θα ήταν καλη ιδέα να αναλάβει τη ρεσεψιον που αρνήθηκε η δημοσιογράφος Αμφιβαλω αν θα τα κατάφερνε ακόμη και με το τηλεφωνο Αν αξίζει Βα στριμωξουν κάποιοι την Ελένη είναι για να τη ρωτήσουν γιατι δεν τον έδιωξε εκει την προκαλώ κι εγω να απαντήσει

Ανώνυμος είπε...

Μια ωραία παρέα είμαστε όλοι κι ένα μάτσο βιόλες όλες Τι υποκρισία Γραμματείς και Φαρισαίοι Αντε Καληνυχτα και προσοχη στο δρόμο που έλεγε ένας κιτρινιαρης δημοσιογράφος μας βλέπω να φωνάζουμε Και Τωρα πως θα ζήσουμε χωρίς βαρβάρους ;
Το σκέφτομαι με όσα γίνονται και λέω καλα να πάθουμε ας βουλευτούμε τώρα με βάρβαρες βαρβάρες Στα διάλα !!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Από οτι καταλαβαίνω η σταμάτη ήταν κατά την προηγούμενη διοίκηση και Μηχανογράφος. Λες και η Μηχανογράφηση του ΕΔΟΕΑΠ δεν ξέρει τι της γίνεται. Τι μας λές τώρα Ελένη. Τόσα χρόνια ποιος κρατάει τη μηχανογράφηση στο μαγαζί

Ανώνυμος είπε...

Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε Ποια Ελένη ρε μεγάλε και τι δουλειά είχε πανασχετε η Λαμπρινη με τη Μηχανοργάνωση που τη λες και μηχανογράφηση Αντε να πούμε και τον Κυπραίο πληροφορικαριο
Το σωστο θα ήταν να μιλάμε για μηχανοραφίες απο τον έκτο μεχρι το ισόγειο Κατάλαβες ελπίζω Αυριο τα υπόλοιπα και πες σ αυτόν με τις βαρβάρεσ αν δεν είσαι εσύ Καλο ύπνο

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ
Ποιος είναι ο ποιο μάγκας υπάλληλος του οργανισμού;

Ανώνυμος είπε...

Μα ποιος άλλος, ο εκπρόσωπος!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Έρημος κι ι απρόσωπος Αραχτος απο το 2003 που ξεγελάσε τον Γκοτσινα που τον παρουσίασε σαν το αστέρι μηχανικό απο τη Ρουμανία Αραχτος χωρίς έργο αφου όλη τη δουλεια την έδινε έξω ο πάσαδορος Τακιμι με τον συνταξιούχο πισ μπαμπα τεχνικό που είχε πράσινη κάρτα στις προμήθειες και αφησε πισω κληρονομια τον γιο του Μόλις χάλαγε κάτι εμφανιζόταν ο τρεχαλας , ο άχρηστος οπως τον ανεβοκατέβαζε η Κοντράρου Και πολυ μάγκας ο τεχνικος σύμβουλος που δεν συμβούλευε, ο μηχανικός χωρίς πτυχίο ΑΕΙ έστω ρουμανικο, ο υπάλληλος που γυμναζόταν ςε ωρα εργασίας Το είχε μάθει το έργο σε κάθε πρόβλημα.
Φώναζε εξωτερικούς συνεργάτες και το διόρθωναν Τον πήρε είδηση τον τεμπελακο όλος ο ντουνιάς Έλα μου όμως
που είναι προστατευόμενο είδος ο πονηρούλης που βγήκε και επρόσωπος εκλιπαρωντας να τον ψηφίσουμε για να μην τον φάει η Διοίκηση Μάγκας αυτος μακακες όσοι δουλεύουμε . Που είσαι Ιωάννη και ο Σομπολος ακόμη θα καταλάβει γρήγορα ότι εισαι Νεροκουβαλητής χωρίς στάμνα

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση, γιατί αφού η τέως τα ήξερε όλα αυτά, τον κράτησε άεργο τόσα χρόνια και μάλιστα με παχυλό μισθό;

Ανώνυμος είπε...

Τελικά σήμερα τι δουλειά ακριβώς κάνει ο άνθρωπος, για ποιο πράγμα τον πληρώνουμε, αφού όπως λέτε προσλήφθηκε για μηχανικός αλλά δεν έχει πτυχίο. Γιατί ο Καρούτζος δεν τον βάζει στην υποδοχή, αφού τη θέση δεν την αποδέχθηκε η Λαμπρινή;

Ανώνυμος είπε...

O ποιο μάγκας υπάλληλος του οργανισμού είναι ο υπεύθυνος της... με μισθό 5.550€. Αν δεν τον βρείτε θα επανέλθω.

Ανώνυμος είπε...

Να επανελθεις για να καταλάβουμε

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο μάγκας είναι ο Τομεαρχης του...που παίρνει περισσότερα από τον Τομεαρχη της.... που παίρνει λιγότερα από τον......Άντε χάσου ρε διοικητικό λαμόγιο που θα επανέλθεις κιόλας ! Μάθε πρώτα ποιός είναι ποιός , τί κάνει και από ποιόν και γιατί παίρνει το μισθό του στον ΕΔΟΕΑΠ και έλα μετά να απειλήσεις και να εκβιάσεις !
Κι αφου μάλλον έλυσα το κουίζ σου .....πες στον πιο μάγκα υπάλληλο ότι περιμένουμε κέρασμα σουβλάκι από τα σάπια κοτόπουλα της εκκλησαστικής ΜΚΟ

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ
Ποιά είναι η επόμενη απόλυση στον ΕΔΟΕΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Κουίζ
Ποιά είναι η επόμενη απόλυση στον ΕΔΟΕΑΠ;

Ανώνυμος είπε...

Ο εκπρόσωπος που όλοι βάλατε στο μάτι, δεν είναι δημοσιογράφος και είναι και έμπιστος του Σόμπολου, οπότε ξεχάστε τον, ψάξτε για άλλον, κανέναν πιο κολλητό της τέως

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΤΟΜΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ:
Ο Σόμπολος έχει σαν έμπιστο τον εκπρόσωπό σας, οπότε μην ανησυχείτε με τέτοια εξυπνάδα που έχει ο ΕΔΟΕΑΠ θα πάει μπροστά....

Ανώνυμος είπε...

Ο πιο μάγκας ειναι ο σερβιτόρος που πήρε θεση στο τιμόνι και έφυγε για τα βόρεια να παρει μεγάλη θέση!
Οχι???