Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Στον ΕΔΟΕΑΠ δεν χωρούν "lifting"

Συνάδελφοι σήμερα απείχα από την ψηφοφορία του ΔΣ για τον προϋπολογισμό του ΕΔΟΕΑΠ. Και αυτό διότι θεωρώ ότι η οικονομική κατάσταση του Οργανισμού είναι τέτοια που δεν μπορούμε να πάμε με θεωρητικές προσεγγίσεις αύξησης του εσόδου ούτε με ελλειματικό προϋπολογισμό της τάξεως των 20 εκ Ευρώ.
Δεν πιστεύω επίσης ότι η επανεξέταση της κατάστασης το Σεπτέμβριο δίνει λύσεις γιατί απλά μέχρι τότε θα συνεχίσουν να μειώνονται με ιλιγγιώδεις ρυθμούς τα αποθεματικά. Ο ΕΔΟΕΑΠ χρειάζεται ριζική αναδιοργάνωση για να συνεχίσει να στέκεται όρθιος και να προσφέρει και στις επόμενες γεννιές.
Στην προηγούμενη συνεδρίαση πρότεινα την ανάθεση σε ειδικούς του κλάδου (ευτυχώς έχουμε αρκετούς μέλη του ΕΔΟΕΑΠ) μελέτης και παρουσίασης σεναρίων παρεμβάσεων στον ΕΔΟΕΑΠ τα οποία θα τα θέταμε στη Γενική Συνέλευση και αυτή ως κυρίαρχο Όργανο να αποφασίσει.
Το μοντέλο λειτουργίας και διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ έχει αποτύχει και οδηγεί τον Οργανισμό στα βράχια.
Πρέπει να τελειώνουμε με τα κρυφά κόστη, τις αντιπαραγωγικές δομές, τις ανισότητες που δημιουργούν έδαφος για ρουσφετολογική πολιτική και να επεξεργαστούμε νέο μοντέλο διοίκησης και λειτουργίας του ΕΔΟΕΑΠ που να εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ΕΔΟΕΑΠ και την λειτουργία του προς όφελος των μελών-μετόχων. Να διεκδικήσουμε δυναμικά τα έσοδά του με ολοκληρωμένες προτάσεις τόσο σε ότι αφορά στις εισφορές όσο και σε ότι αφορά στον πόρο. Τα lifting δεν εξασφαλίζουν το μέλλον του Ταμείου μας. Απλώς κρύβουν τα συσσωρευμένα προβλήματα.
Δυστυχώς δεν εισακούστηκα. Απευθύνω όμως δημόσια έκκληση έστω και την ύστατη στιγμή να κοιτάξουμε όλοι κατάματα την κατάσταση του Οργανισμού και να κινηθούμε υπεύθυνα.
Νίκος Καρούτζος - 29/5/2013.

101 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά κάτι θετικό μπορεί να γίνει στον ΕΔΟΕΑΠ.
ο μόνος φόβος είναι να έχουμε επανάληψη του "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη" που έχουμε δει και παλιότερα στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

εντάξει αλλά βάλτε του μία φωτογραφία της προκοπής.
Μήπως πρέπει να προσλάβει κάποιον (ή κάποια) με δεξιότητες επάνω στην προβολή και επικοινωνία;
γιά να τον βελτιώσει εμφανισιακά και επικοινωνιακά;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τι γίνεται σ' αυτό το ΔΣ; Ο καθένας βγάζει απο μια ανακοίνωση μόνος του και νομίζει ότι δεν έχει ευθύνη; Γεια σου κυρ Πανο με τα ωραία σου!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα το υπουργείο Οικονομικών μπήκε στον ΕΔΟΕΑΠ. Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών και μετά από την περυσινή έρευνα και παραγγελία του οικονομικού ειαγγελέα, κλιμάκιο ελεγκτών του υπουργείου οικονομικών εγκαταστάθηκε στο λογιστήριο του ασφαλιστικού ταμείου των ΜΜΕ.
Ο έκτακτος διαχειριστικός έλεγχος των πεπραγμένων για το 2012 και το πρώτο 3μηνο του 2013, όπως προκύπτει από το έγγραφο που εστάλη στον ΕΔΟΕΑΠ, θα διαρκέσει 20 μέρες και το πόρισμα του θα σταλεί στον εισαγγελέα. Και ένα αντίγραφο του στον έλεγχο ταμείων ΔΕΚΟ-ΝΠΙΔ.
Ο έλεγχος ζητήθηκε από τον οικονομικό εισαγγελέα τον Ιούνιο του 2012, όλοι θυμόμαστε το χαμό που είχε γίνει στη γενική συνέλευση (φωτογραφία) του ΕΔΟΕΑΠ η οποία και τελικά οδήγησε σε..
εκλογές. Την απόφαση για τη διενέργεια έκτακτου διαχειριστικού ελέγχου έλαβε η γενική διεύθυνση δημοσιονομικών ελέγχων τον Νοέμβριο του 2012. Έξι μήνες μετά 2μελές κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών μπήκε στον οργανισμό.
Εν των μεταξύ, ο διαχειριστικός έλεγχος που αποφάσισε το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ βρίσκεται σε φάση οργάνωσης. Έγινε η πρώτη επαφή με τα συνδικαλιστικά σωματεία που μετέχουν στον ΕΔΟΕΑΠ και εκκρεμεί η ανάθεση του σε εξιδεικευμένη εταιρεία.
Όλα αυτά λίγο πριν τη γενική συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ στις 13 του Ιουνίου, τις κρίσιμες εξελίξεις στα ασφαλιστικά ταμεία εξαιτίας των μνημονιακών αποφάσεων της συγκυβέρνησης και φυσικά των εκλογών στην ΕΣΗΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Οι ομόφωνες αποφάσεις , έφεραν τα κλιμάκια του Υπουργείου Οικονομικών. Να δούμε και τα αποτελέσματα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ……

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τη φωτογραφία, θα πρέπει το image του Γεν Γραμματέα, να το αναλάβει η Αγαθουλα! Ε "Αγαθουλα"; Οχι μόνο να τον κερνάς καφέδες στο γραφείο σου...θα του πειράζουν κι άλλο τα νεύρα!

Ανώνυμος είπε...

Νεο διοικητικο συμβούλιο,
αν δεν μπορείς να αποφασίσεις μειώσεις στις 14 υπερβολικα υψηλές επικουρήσεις,
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ! ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδιά της Ελένης ή μάλλον η ίδια μιλούν μόνο για επικουρησεις και δεν κάνουν ότι δε βλέπουν τα λεφτά που .... πετούν στις συμβάσεις. Εχει δίκαιο ο Καρουτζος όταν λέει για γενική αναδιοργάνωση γιατί έτσι θα βγουν τέρατα

Ανώνυμος είπε...

Ποιο δεν έχει ξαναγίνει . Μου λένε ότι έχει γίνει κι ένας έλεγχος από το Εργασίας , το πόρισμα του οποίου ουδείς το έμαθε και όπως τυχαία μετά στον ΕΔΟΕΑΠ προσεληφθη συγγενής του ... Ελεγκτή. Βλέπω τα γλέντια να κρατούν πολύ καιρό

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ!ΕΙΜΑΙ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ.ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΩ.
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΙς ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑ!
ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΛΑΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΕΙς ΑΝΩ ΤΩΝ 1.000 ΕΥΡΩ ΜΕ 14 ΜΙΣΘΟΥΣ.
ΚΥΡΙΕ ΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΣ ΟΚ ΑΚΥΡΩΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΒΕΣΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΥΡΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφε ελπίζω να μην είναι αλήθεια ότι υπάρχουν τέτοιες απικουρήσεις.Πολύ υπερβολικό μου φαίνεται να υπάρχουν δίνονται τέτοια ποσά στους γέροντες και από την άλλοινα κόβουν τους βρεφονηπιακούς μας.
Επίσης νομίζω ότι οι 14 μι έχουν καταργηθεί.Μπορεί ο ΕΔΟΕΑΠ να λειτουργεί ανεξάρτητα.Τι είμαστε τελικά μόνοι μας στο πουθενά?
Αν ξέρει κάποιος σίγουρα ας μας πει αν ισχύει αυτό που λέει ο συνάδελφος.Πλάκα θα έχει να ισχύει!

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρέσω αλλά ισχύει.Οπως ισχύει ότι κανένα συμβούλιο μέχρι σήμερα δεν τολμάει να ακουμπήσει τους επικουρούμενους.
Η Ελένη τους χαιδεψε λίγο και τώρα το νέο δσ αποφάσισε να μην τους πειράξει ούτε 1 ευρώ.
Αν δεν μας κλείσει ο Στουρνάρας τώρα με τον έλεγχο θα κλείσουμε μόνοι μας τέλος του 2014.
Δεν θα υπάρχει ούτε ένα σεντς στο ταμείο μας.φιλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν επικουρησεις που ξεπερνούν τα 1.200 ευρώ! Υπάρχουν επικουρησεις που ξεπερνούν την κυρία σύνταξη! Δίνονται επιδόματα που δεν προβλέπονται απο τον Κανονισμό! Με συγχωρείτε, αλλά το βρεφονηπιακο καλώς κόπηκε. Δεν προβλέπεται απο πουθενά. Οπως επίσης, το μονογονεικο, το πολυτέκνων, το ΕΒΚΑ, για οίκους ευγηριας...θέλετε κι αλλα;;;
Οι επικουρησεις ήταν 16 και ενσωματωσαν τις 2 επιπλέον που έδιναν, για να φαίνεται ότι δίνουν τώρα 14. Οι συνταξιούχοι, εδώ και λίγο καιρό πληρώνουν μια εισφορά, ενώ θα έπρεπε να την πληρώνουν χρόνια.
Οι άνεργοι 10ετιας και, ακόμη συνεχίζουν να έχουν παροχές!
Ολα αυτά, στις πλάτες κάποιων εργαζομένων, που πληρώνουν κηφηνες, συνταξιούχους, ανθρώπους που δεν ξέρουν τι σημαίνει αντισυλληψη και παει λέγοντας.
Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν ειναι φιλανθρωπικό ίδρυμα! Ειναι ασφαλιστικό ταμείο. Ποτε θα γίνει αντιληπτό αυτό;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω, ειναι ότι ψήφισαν έναν προϋπολογισμο που όπως διάβασα κάπου ειναι χωρίς περικοπές, για να πανε στη ΓΣ στις 13 Ιουνίου χωρίς να φάνε ξύλο! Απο Σεπτέμβρη που θα τον ξαναδούν, θα κόψουν πολλά. Γιατί τότε, ούτε ΓΣ τους περιμένει, ούτε εκλογές της ΕΣΗΕΑ!
Βέβαια, κάτι ακούγεται ότι τέλη Οκτωβρίου πάμε για βουλευτικές εκλογές. Αλήθεια, αν πέσει ο Σαμαρας, απο που θα παίρνουν γραμμή; Ποιον θα πιάσει απο το πετο ο κυρ Πάνος; Γιατί αρκετούς έπιασε ως τώρα... λέμε τώρα...

Ανώνυμος είπε...

αν δεν κόψετ τις επικουρήσεις τωρα στην γσ θα φάτεύλο από εμάς τους εργαζόμενους.
επίσης έχω να σας πω ότι με το ταμείο μας στην Θεσσαλονίκη να δείτε τι όργιο γίνεται.Οι ασφαλισμένοι μας εκεί θα πρέπει να είναι οι πιο ευνοούμενοι ασφαλισμένοι σε όλη την ευρωπη.
και με διαφορά.
νίκο μου αγόρι μου κάνε κάτι.σταμάτα να ασχλεισαι με το παρελθόν και κάνε κάτι μπας και προλάβουμε τίποτα.

Ανώνυμος είπε...

Μη λέτε για συνταξιούχους στον ΕΔΟΕΑΠ. έχετε δει ποιοι από την αθήνα δουλεύουν; Γιατι στη Θεσσαλονίκη δεν ξέρω τι γίνεται. έχουμε και λέμε. σόμπολος συνταξιούχος και σε προεκλογική περίοδο με πελάτες τους συνταξιούχους οπως Κυρίτσης, ο Αναστασόπουλος, ο Κοραχάης.
Σπανοπούλου συνταξιούχος με πελάτες επίσης συνταξιούχους. χριστοδουλίδου προσεχώς συνταξιούχος χωρίς πελατεία είναι αλήθεια. χριστοπουλος επίσης συνταξιούχος. Δηλαδή τι μένει να δουλεύουν Αγγέλης, Καρούτζος και ζαφειροπούλου. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει. Ποιοι από αυτούς τους συνταξιούχους του ΔΣ θα κόψουν συντάξεις. Το μόνο που κάνουν είναι να κόβου από εκείνους που δουλεύουν. Και γι αυτό έχει φρικάρει και ο Καρούτζος και οσονούπω βλέπω και τον Αγγέλη που παρ ότι είναι αριστερός λογαριασμό ξέρει να κάνει, λογική έχει και βλέπει το δούλεμα που πέφτει από το σόμπολο για τα ψηφαλάκια.

Ανώνυμος είπε...

Αχ Νίκο μου...
τι ήθελες κι έμπλεξες?
αυτός ο Οργανισμός δεν μπορεί να αλλάξει ποτέ.
Νομίζω ότι το έχεις καταλάβει κι εσύ.

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα και από μενα.
Σας ενήμερώνω ότι λίγο να μάθω ότι θα κάνετε μειώσεις μισθών στους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ, θα δημοσιοποιήσω άμεσα τα ονόματα των συνταξιούχων του ΕΔΟΕΑΠ, τα ποσά επικούρησης, τα έτη εργασίας τους, τα εφάπαξ που έλαβαν και ότι άλλο μπορέσω γιά να σας δείξω την παρανοικότητα των τωρινών συμβούλων που συνεχίζουν να χαϊδεύουν τους συνταξιούχους που μετά από 25-30 χρόνια εργασίας, μετά από 25 περίπου χιλιάρικα που τους κράτησε ο ΕΔΟΕΑΠ σαν ασφαλιστικές εισφορές, στο τέλος της ενεργής καριέρας τους, τους αποζημίωσε με άνω των 35 χιλιάδων ως εφάπαξ (δωράκι συνταξιοδότησης δηλαδή) και τώρα κάθε χρόνο τους δίνει 8 χιλιαρικάκια έως τα 100 που προβλέπεται ότι θα ζήσουν.
Αυτούς τους συνταξιούχους που κατά την διάρκεια της 25άχρονης υπηρεσίας τους, ελάμβαναν κάθε χρόνο δωρεάν τα γυαλιά τους, τα φάρμακα τους, τις κατασκηνώσεις των παιδιών τους, τα έξοδα των παρακλινικών εξετάσεων,.... , έως και τα βιάγκρα τους ελάμβαναν δωρεάν από τον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δώσε μας ένα σημάδι ρε φίλε/φίλη να δούμε τι ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Γιατι δεν τα βγάζεις τώρα; Έτσι οπως το λες εκβιαζεις το ΔΣ. Αν θέλεις το καλο του ΕΔΟΕΑΠ οφείλεις να τα δώσεις τωρα και μάλιστα σε όλους τους ασφαλισμενους

Ανώνυμος είπε...

Κυρία Χριστοδουλίδου, πρόεδρε ΤΥΠ ΕΔΟΕΑΠ, μήπως μπορείτε να μας πείτε πως καταφέρνετε μετά από 14 χρόνια υπηρεσίας, μετά από 2 χρόνια ανεργίας και όντας 52 ετών, άγαμη, χωρίς ανήλικα (ή ενήλικα τέκνα) θα καταφέρετε στο τέλος του 2013 να λάβετε σύνταξη;
Δηλαδή να γίνετε συνταξιούχος του ΕΔΟΕΑΠ;
Μήπως είστε από αυτούς που αντάλαξαν (και συνεχίζουν να ανταλλάσουν διαρκώς) την ψήφο τους στα εσωτερικά θέματα του συμβουλίου του ΕΔΟΕΑΠ;
Μήπως γιά αυτό τον λόγο σας χάρισε το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ την επέμβαση αξίας περίπου 10 χιλιάδων ευρώ που κάνατε γιά το σοβαρό βεβαίως πρόβλημα που είχατε;
Μήπως γιά αυτό τον λόγο ψηφίσατε υπερ των μειώσεων μισθών των εργαζόμενων του ΕΔΟΕΑΠ;
Αλλά το "ψιλοκόψατε" τουμπεκί το θέμα μειώσεων των επικουρήσεων;

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΤΩΣ ΑΚΟΎΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΣ. ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΒΎΛΑ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΝΤΟΡΑΚΙ ΟΚΚΑΡΟΥΤΖΟΣ ΠΗΓΕ ΣΤΗ ΔΗΜΑΡ

Ανώνυμος είπε...

ωχ...
καλή η προκαταβολή σου !!!
ωχ...

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, βοηθήστε με να καταλάβω.
Δηλαδή οι 1000 περίπου συνταξιούχοι μένουν στο αλώβητο και την πληρώνουν διαρκώς οι 9000 ενεργοί μ@λ@κες που ψήφισαν τα παλιότερα αλλά το σημερινό ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ;
Ωστε να εκλεγεί και να συνεχίσει τις χάρες προς τους συνταξιούχους και αντίθετα να γειώνει και να μειώνει τους μισθούς των ενεργών;
Γιά ξεσηκωθείτε παρακαλώ.
Δείξτε τους την δύναμη σας, να φάνε φούμο μεθαύριο στην Γενική Συνέλευση.
Ας τους περιμένουμε να τους σπικάρουμε έτσι όπως τους χρειάζεται.
Και αυτό με την Χριστοδουλίδου;
Τι μας λές ρε φίλε/φίλη;
Είσαι σίγουρος;
Μήπως είναι η ώρα τώρα που ελέγχεται ο ΕΔΟΕΑΠ από το Υπουργείο Οικονομικών να ψάξουν και άλλα θέματα;
Μήπως;

Ανώνυμος είπε...

Ασε ρε Ελενη τις μουφες με Χριστοδουλιδου ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε πρόθυμε, για τις συμβάσεις και τις προμήθειες έχεις τίποτα;

Ανώνυμος είπε...

Έχουμε και λέμε Η Πόπη με τα επαναστατικά μανιφέστα περί χρηστής διοικήσεως ζήτησε με το έτσι θέλω άδικες μεταθέσεις υπαλλήλων και ο κυρ Πάνος τόχαψε και τις κάνει τα χατήρια για να μη μπλέξει στα πόδια του. Ειναι και η Αριστερή Κυρίτση που δε θέλει στα πόδια της τη Δεξιά Γεωργιτζίκη,μέτρια λουφαδόρα και ρουσφέτι πρώην ελεγκτή του Υπουργείου .Ακολουθεί το Ντοράκι που στέλνει δημοσιογράφο να κάνει τη ρεσεψιονίστ για να ικανοποιήσει ο Σόμπολος το αίτημα του δεξιου φίλου του ( ο λέγε με και προμηθευτη) να κάθεται ο επίσης λουφαδόρος γιός του πρωινή βάρδια γιατί το βράδυ δουλεύει πόρτα σε νυχτερινά κέντρα της παραλίας. Από αύριο μάλιστα θα δούμε μια ακόμη αγωνιστική νίκη του τιμημένου ΚΚΕ με εντολή της Ποπάρας . Ο ανηψιός του ελεγκτή του υπουργείου νοσηλευτής Καρακατσάνης θα γίνει γραμματέας της Αρχιάτρου και η γραμματέας Κωστούλη θα γίνει τηλεφωνήτρια. Μεγάλη αριστερή είναι η Ποπάρα και την τυφλά τους δεν ξέρουν από διοίκηση οι άνθρωποι Τέτοιο φανατισμό και ηλιθιότητα είχαμε χρόνια να δούμε στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Όλες οι συμβάσεις του ταμείου να αναρτηθούν στην ιστοσελίδα Ολα στο φως για να μπει κάθε νοικοκύρης στον πάγκο του
ΌΧΙ αέρα πατέρα λάσπες Αποδείξεις Νίκο μας Απιδείξεις

Ανώνυμος είπε...

αληθεύει ότι υπάρχει και επίδομα γραμματέως Αρχιατρου; Γιατί ο κυρ Πάνος έλεγε ότι έκανε μια ακόμα ανακάλυψη πως αυξάνονται στη ζουλα οι μισθοί στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Εμείς αγωνιούμε και η Ποπάρα το παίζει αυτοκράτειρα πασών των Ρωσιών
Ποιος πλήρωσε άραγε τις ειδικές κουρτίνες που ζήτησε στο γραφείο της; Γιατί δύο ζευγάρια γυαλιά κοστίζουν 3500 € και γιατί τα πληρώσαμε όλα; Γιατί πληρώσαμε 7500 μόνο για την αμοιβή του γιατρού της ενώ το δικαίωμα της ήταν για 3500;
Ασε ρε τι αηδίες για τους αριστερούς Φαράκος Καζάκος Κιαος Σπανοπούλου όλοι Αριστεροί και κοίτα που μας κατάντησαν. Ήρθε και η Ποπάρα με τον μουλωχτό Αγγέλη και νατα μας ίδια και χειρότερα.
Κανένα μην εμπιστεύεστε ρε! Ξυπνήστε ! Για την πάρτη τους και την παραταξούλα τους παίζουν Πάρτα όλα στην πλάτη μας .Εγω μόνο τον εκπρόσωπο μας εμπιστεύομαι, που είναι παντός καιρού ο ποντικάνθρωπος

Ανώνυμος είπε...

Είσαι εκτός θέματος φίλε/η Η πρόεδρος ΤΥΠ που δεν είχε ποτέ στη ζωή της δικό της γραφείο και τώρα απολωλάθηκε με κρίση εξουσίας έκανε σοβαρότατη επέμβαση , όπως δεκάδες άλλοι ασφαλισμένοι και ζήτησε εγγράφως με αίτηση πρωτοκολλημένη να μην της τα χαρίσουν τα λεφτά. Οι Σομπολοκαρούτζοι όμως και οι δύο δικοί μας της ΕΠΗΕΑ, με τα παληκάρια της τέως από τη Θεσσαλονίκη της έδωσαν με την ψήφο τους τα λεφτά μας.

Ανώνυμος είπε...

Τι ρωτάτε για τις συντάξεις ; Δεν τα ξέραμε; Τα φώναζε η Ντόλυ που τώρα είναι συνταξιούχος αλλα ποιος την άκουγε; Απο το 2009 έδινε όλα τα στοιχεία η Σπανοπούλου Ξεστραβωθείτενα ταδιαβάσετε στα βιβλιαρακια και στο Διαδίκτυο Ήμασταν μουγγοι τόσα χρόνια αλλά και κουφοί και τυφλοί δεν νομίζω....
Γιατί χτυπήθηκε η Ελένη τον περασμένο Ιούνιο; Μήπως γιατί έκοψε συντάξεις και έβαλε κρατήσεις και στους συνταξιούχους;
Γιατί δεν πάει ο Σόμπολος στον Βρούτση να πει ότι
ο ίδιος και οι συνταξιούχοι παίρνουν όχι 14 αλλα
16 συντάξεις το χρόνο; Σύνολο 23.000.000
ευρώπουλα για 2000 ανθρώπους ! Ξεχνάτε ότι
υπήρχε και μισός μισθός ακόμη εκείνο το περίφημο
επίδομα θερινών διακοπών που έκοψε η τέως;
Αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε είμαστε παιδιά!
Ασχοληθείτε τώρα με μια Πόπη να έχετε να παίζετε όσο αυτοί σπρώχνουν τον ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ
Άντε γιατί έχει κι η υπομονή τα όρια της με τους γέροντες που τα θέλουν όλα κι εμάς τους ενεργούς να το παίζουμε μ@κ@κες για να τη βγάλουν καθαρή οι κύριοι και οι κυρίες του ΔΣ στη Γενική Συνέλευση. Ασε που έχουν και εκλογές στην ΕΣΗΕΑ. Φουμο σου λέω

Ανώνυμος είπε...

Μπείτε σκύλοι αλέστε, αυτό ήταν και αυτό είναι ο ΕΔΟΕΑΠ. Έχουμε και λέμε μέχρι τώρα, δυο τουλάχιστον προσλήψεις των ελεγκτών, υψηλόμισθοι εργαζόμενοι που αυξάνουν στη ζούλα και άλλο το μισθό τους, ρουσφέτια για όλα, για γιατρούς και παροχές, συντάξεις μεγαλύτερες από τις κύριες –όχι για όλους βέβαια για μερικούς, ανεξέλεγκτες συντάξεις ότι θέλει ο καθένας βάζει, απειλές για τις μειώσεις των μισθών –εάν πειραχθούν θα βγουν όλα στη φόρα, ρουσφετολογικές μετακινήσεις εργαζομένων, κόψιμο των παροχών για τα παιδιά κατασκηνωτικό –βρεφονηπιακό, συμβάσεις για νοσοκομεία και κλινικές, ο θεός ξέρει τι γίνεται εκεί, κάτι λένε για το επεμβατικό, κάτι λένε για κανάλια, γυμναστήριο για να γυμνάζονται ελάχιστοι και το χρυσοπληρώνουμε, προϋπολογισμός ανεδαφικός και άλλα, εμείς θα περιμένουμε να μας σώσουν ελεγκτές; Ή θα πάρουμε την τύχη του ταμείου μας στα χέρια μας. οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ θα βοηθήσουν; Ή νομίζουν ότι όλοι οι μισθοί θα μειώνονται, τα επιδόματα όλων μας θα κόβονται, η ανεργία θα είναι στο 60% και αυτοί θα μας θωρούν ακλόνητοι;

Ανώνυμος είπε...

Είναι αλήθεια ότι, ο Σόμπολος προωθεί τη γυναίκα του για πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ, για να ελέγξει εντελώς το σύστημα;

Ανώνυμος είπε...

Αν ειναι αλήθεια παει ξεμωράθηκε στα γεράματα ο κυρ Πάνος . Θύμα και αυτός της παροιμιας με το νινι που σέρνει καράβι. Γεροντοκαψουρα. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Ακης

Ανώνυμος είπε...

Εσύ με τους σκύλους και τα άλλεσματα που ήσουν τόσα χρόνια
Στη μάσα όλοι μαζι και στην πείνα χώρια ; Όταν ο Καζακος έπαιρνε τη Γεωργιτζίκη και ο Κιάος τον Καρακατσάνη που ήσουν; Όταν οι αυξήσεις δίνονταν όχι στο βασικό αλλα στα μικτα κι έπαιρνε η γυναίκα του φίλου του Γκοτσινα η τηλεφωνητρια Μανιμανακη 3200 € που ήσουν; Όταν οι Φαρισαιοι μοίραζαν επιδόματα στους δικούς τους και οι Γραμματείς έκαναν διευθυντές τους κολλητούς τους, όταν η Κυριτση διοικούσε και μοίραζε με τον Μυλωνα επιδόματακια ,όταν πήρε τη θεσαρα για να πίνει καφεδακια με τους ψηφοφόρους του Γκανα και του Τρίμη , όταν το παιδι του Χωριανοπουλου προσλήφθηκε απο τον ΓΓ Καζάκο του ΚΚΕ κι αυτόσ σαν τη Ποπη , σαν μηχανικός με μαϊμού πτυχίο δήθεν απο τη Ρουμανία εσύ που ήσουν φίλε; Ολα ο Σόμπολος θέλεις να τα λύσει;

Ανώνυμος είπε...

Νίκο μου αγόρι μου τι δουλειά έχεις εσύ με όλους αυτούς?πως έμπλεξες έτσι με αυτή την φάρα?

Ανώνυμος είπε...

Ρε καλως την Τζωρτζια την κολλητη της συζυγου του κυρ Πανου

Ανώνυμος είπε...

σε παρακαλώ μην με προσβάλεις έτσι!
και αν πραγματικά η γυναίκα του προέδρου κάνει παρέα με αυτή ...κρίμα!
να δούμε εν τω μεταξύ τι θα γίνει με αυτό το επίδομα πυροπλήκτων.
και τώρα που μιλάμε για αυτό νίκο μου αγόρι μου ζήτησε στοιχέια για άυτό να δεις πως αυτή η κυρία τσέπωσε τα 20 χιλ.με τις ευλογίες του τότε δσ και του τότε διευθυντή χωρίς μέχρι τώρα να έχει ανοίξει μύτη!νόκο μου αγόρι μου διακρίνω ένα τσαγανό σε σένα αφού έμπλεξες κάνε ότι μπορείς!
αυτή είναι στην κορυφή της φάρας νίκο μου.

Ανώνυμος είπε...

ΌΧΙ ρε παιδια την αδικειτε την Τζωρτζια κολλητη του εαυτού της είναι και του Τσαλαπάτη και της Νανας και του Κωτσικοπουλου και του Καρουτζου και του Σόμπολου Στην πρεμούρα της και τη λύσα της εναντίον της Σπανοπούλου ζευγαρώνει και με τον διάολο Δεν θυμάστε τι κατήγγειλε δημόσια η τέως; δύο ώρες κρατούσε η Κοντράρου ανοιχτή τη λίστα υποψηφιοτήτων για να έχουν το χρόνο ο Τσαλαπατησς, η Αντωνιάδου, ο Τρίμης και ο Γκανάς να παρακαλάνε γονατιστοί τον Σόμπολο να κατέβει υποψήφιος Για να μη γίνει καμμία στραβη μάλιστα η σύζυγος Γυπάκη υπέβαλε υποψηφιότητα για δυό ώρες και μετά την απέσυρε Του ζέσταινε τη ...θέση η Αγγελικούλα που γυρνάει στον ΕΔΟΕΑΠ και παρακαλάει γιατρούς για τον αντρούκο της: Πρέπει να βοηθήσετε όλοι τον Πάνο να πετύχει τους λέει και γελάει κάθε πικραμένος που ξέρει ότι επιτυχία εννοει ο Κυρ Πάνος τη Β ! Αθηνών Άμα τη δεί εγώ θα γίνω πρωθυπουργός! Ασε ρε Τζωρτζια τα Νίκο μου στο Διαδίκτυο και κοίτα να γυρίσεις τα 15 χιλιάρικα στο Ταμείο γιατί σε βλέπω να σε στρώνει στο κυνήγι και ο Νικολάκης και η Πόπη και ο Κυρ Πάνος

Ανώνυμος είπε...

Μπα ο κυρ Πάνος δεν θα προλάβει , ψάχνει να βρει τρόπους να χωσει τους δικούς του στον ΕΔΟΕΑΠ . Δηλαδή όσα ανηψια δεν διόρισε στην ΕΣΗΕΑ ή σε γραφεία τύπου όπως το γιο του και τη γυναίκα του

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι μία ξέρω που έκοβε και σκυλοκατηγορήθηκε, μια που είπε αλήθειες με το όνομα τους και την υπογραφή της , μια που τόλμησε να κόψει συντάξεις και μισθούς γιατρών και υπαλλήλων , μια που αποκάλυψε σκανδαλα εκατομυρίων και ρεμούλες με το κτίριο και τα πήγε στον Εισαγγελέα ! μία που έκοψε τα πελατειακά ρουσφέτια των συνδικαλιστών , μια που απέλυσε παραβάτες γιατρούς και υπαλλήλους , μια που ανάγκασε τεμπέληδες να δουλέψουν και
αναβάθμισε όσους είχαν προσόντα και θέληση για δουλειά , μία που αξιοποίησε τα δυο κτίρια , μία
που οργάνωσε τον ΕΔΟΕΑΠ σε Ταμείο Πρότυπο με
ISO , συμβάσεις , Οργανόγραμμα , καθηκοντολόγιο
, μια που τρελανε εκδότες και διαφημιστές στις
μηνύσεις και τις αγωγές , μια που οργάνωσε Τομέα Εσόδων και Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων , μια που
θεσμοθετήσε έλεγχο πριν και μετά την έκδοση
εισιτηρίου για νοσοκομεία μειώνοντας
δραστικότατα το κόστος της Ββάθμιας περίθαλψης
, μία που έκοψε τις συμβάσεις με τον
Αποστολόπουλο και τον Βγενόπουλο , μία που
έβαλε τον ΕΔΟΕΑΠ σε Πρόγραμμα ΕΣΠΑ, μία που
οργάνωσε την Ψυχιατρική Περίθαλψη , μία που
έκλεισε την πόρτα της στους ρουφιάνους
( καλησπέρα Αγαθή.... ) , μία, που διεγραψε πάνω
από 400 συζύγους ασφαλισμένων δημοσιογράφων
που λυμαίνονταν το Ταμείο μας από το 1997 , μία
που έκλεισε τις μερίδες των μαιμούδων της
ανεργίας , μία που παρέδωσε το Μητρώο ανέργων
στις Ενώσεις , μία που ανήρτησε δημόσια τα χρέη
των εργοδοτών , μία που πάλεψε σαν άνδρας τον
ληστή Προβόπουλο και τα παπαγαλάκια του για το
κούρεμα των αποθεματικών μας , μία που τον
κυνήγησε στα δικαστήρια και κράτησε το ΔΣ
ενωμένο κι όχι διχασμένο .Αυτη η ΜΙΑ είναι η
Πρόεδρος μου η Κυρία Σπανοπούλου.
Σας το έχω ξαναγράψει . Όλοι μαζι να μαζευτούν
δεν κάνουν μία Ελένη.
Αλλά έχετε δίκηο συνάδελφοι .Ένας κούκος δεν
φέρνει την Άνοιξη. Χρειαζόταν να σταθούμε όλοι
μαζί στον μοναχικό της Αγώνα .Τώρα ας
κυτταξουμε στον καθρέφτη κι ας φτύσουμε στον.... κόρφο μας. Τον Κούκο αντικατέστησαν
σαρκοβόρες νυφίτσες. Άσπρες ,Κόκκινες ,Κίτρινες
Μπλε έως πολύ Μαύρες.Καλή ψυχή παιδιά!
Εγω σύνταξη δε με βλέπω να παίρνω
Σας τα λέω όλα αυτα γιατί κάποιος πρέπει να τα πει
Τι οχετός είναι αυτός που βγάζουν κάποιοι ! Ντροπή
ρε όλοι γνωριζόμαστε. Ντροπή τέτοια αλητεία !
Ανασκουμπωθείτε μπαγασηδες καινούργιοι να το
σώσετε το σπίτι μας κι αφήστε το εισαγγελικό
ύφος και τη λάσπη.Και προσοχή στους δυσαρεστημένους αργόμισθους και ρουφιάνους
Κυρ Πάνο. Κρίμα σου και μικρό το μεγεθός σου
πάντως κι εσένα και του ΓΓ και της πρόεδρου ΤΥΠ.
Την Πρόεδρο μας πάτε να μειώσετε, αλλά έτσι κονταίνετε εσείς Και προειδοποιώ όποιον γράψει
ότι είμαι η Ελένη ότι είναι βλαξ με περικεφαλαία !
Αν τολμά ας διαψεύσει έστω ένα από όσα αναφέρω
παραπάνω ότι κατάφερε ο Άνθρωπος αυτός.
Η Πρόεδρος αυτή κράτησε ανοιχτή την πόρτα της
μόνο για τους φτωχούς, τους άρρωστους , τους
αδύναμους συναδέλφους από όποια Ένωση, όποια
παράταξη και οποίο Κόμμα κι αν ήταν. Δεν
αντελχετε να της το αναγνωρίσετε, δεν μπορείτε να
συγκριθείτε, δεν σας παίρνει τόσο ψηλός πήχυς
,δεν θέλετε να πείτε ευχαριστω; Δικαίωμα σας
Όχι όμως να φέρεστε σαν διψασμένοι για ανθρώπινο αίμα και να ξερνάτε δηλητήριο . Για μένα , αν δεν αποδείξετε όσα καταγγέλετε είστε απολίτιστοι , χυδαίοι συκοφάντες και ζημιώνετε τον ΕΔΟΕΑΠ.Το σπίτι μου , τη δουλειά μου, το ψωμί της οικογένειας μου, το ταμείο μου και τους ασφαλισμένους του

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μη σκιστεί κανένα καλσόν. Όλα τα έκανε η Ελένη τόσο σωστα που τρέμει τους νέους και το διαχειριστικο έλεγχο

Ανώνυμος είπε...

Το καλσόν σου νέε/ νέα έχει πόντους κι αν έχει φοβηθεί η τέως δεν της φαίνεται γιατί φοράει παντελόνια και τόχει αποδείξει.
Τους νέους περιμένουμε να δούμε τι φοράνε.
Εγώ την είδα πέρισυ στη συνέλευση των τραμπούκων να ξερνάει αφρούς και αίμα και να τους φωνάζει αλήτες. Δεν την είδα να το βάζει στα πόδια ούτε πριν ούτε μετά τις εκλογές
Βάλε μία καλτσοδέτα τώρα μη σου πέσει το σκισμένο και κάνε λίγη υπομονή γιατί μετά τον έλεγχο ούτε η συγγνώμη σε σώζει .

Ανώνυμος είπε...

Τώρα γιατι εγω νομίζω οτι θα την ξεφτιλίσει ο ΦΙΛΙΠΠΑΚΗΣ. .. αν ειναι τυχερός και κυκλοφορεί ελεύθερη ως τότε

Ανώνυμος είπε...

Γιατί είσαι φανατικός της βλακείας Ασε που και την βλακεία την προσβάλεις με την ερώτηση σου Θα την ξεφτιλίσει αυτός που τη χτύπησε και θα πάει και φυλακή από τον έλεγχο; Οπα ρε Οπα! Έχεις καταδικάσει πριν κάν ελέγξεις
Αν ξεφτιλίζει ο νταής του ΚΚΕ και καταδικάζεται όποιος παλεύει τότε τόχασα , τοχασες, τοχασε, το χάσαμε, το χάσατε, τόχασαν καυμένε το έργο .
Έχετε γεια βρυσούλες κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα Ζάλογγο σου λέω κυρία Ρεπούση μου της ΔΗΜΑΡ Πρόσεχε την ώρα που θα πηδας μη σκίσεις το καλσόν. Πήδα πρώτος ή πρώτη καλύτερα

Ανώνυμος είπε...

Καλα η Ελένη δεν το επαιζε για κάνα εξαμηνο υπερανω των νταηδων του ΚΚΕ; ΜΕΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ; Η ΜΑΛΛΟΝ ΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΠΕΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΥΓ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΚΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ. Ο ΕΔΟΕΑΠ Η Η ΙΔΙΑ;

Ανώνυμος είπε...

Εξάμηνο για όσους είναι νυχτωμενοι είναι η νομιμη προθεσμία υποβολής μηνυσης .Ας μην κρυβόταν στα φουστάνια του ΠΑΜΕ και του Ριζοσπάστη ο άνανδρος κουμπουροφόρος του τιμημένου ΚΚΕ
Εκείνη τον κατονόμασε δημόσθα κι εκείνος έβαλε άλλους να τη βρίζουν. Ας έρθει στο δικαστήριο τώρα παρέα με όποιο Κομματόσκυλο θέλει
ΥΓ Ο ΕΔΟΕΑΠ μ@κ@κ@ πληρώνει για ότι παίρνει

Ανώνυμος είπε...

Ερχεται φορτωμένος

Ανώνυμος είπε...

Ελενη λυπαμαι που σου ψαλασσε η μερα δυστυχώς για σενα έρχονται χειρότερες μέρες και νύχτες

Ανώνυμος είπε...

Νίκο στο έχω ξαναπεί δεν είμαι η Ελένη
Εκείνη δεν σε ξέρει όπως εγω Θα σου φύγει η μαγκιά παπαγαλάκι και θα κλαίς αν μιλήσω
Μην εξαντλείς την υπομονή μου αραουραίε των τραπεζών. Θυμησου την Πειραιώς και την παρτίδα που έπαιξες κι έχασες.
Τώρα καταλαβαίνεις γιατί δεν με λένε Ελένη εκβιαστή του κατοστάρικου, που θέλεις και να διοικήσεις το Ταμείο μας ; Ένα ένα θα στα στριβουμε εμείς που σε ξέρουμε στο ρεπορτάζ Καλαματιανέ γλύφτη του Ζαφειριάδη

Ανώνυμος είπε...

Αν καταλαβαίνω καλά εδώ κατηγορούν κάποιοι τον Καρουτζο ως εκβιαστή. Βγάλτε τα ρε παιδιά στη φόρα να μάθουμε κι εμείς

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον κατηγορούν για εκβιαστή, τον εκβιάζουν δεν το κατάλαβες καλά!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα είμαστε όλες ένα μάτσο βιόλες .
Ο αγνωστίδης παληκαράς που έχτισε υποψηφιότητα ως τιμωρός της Σπανοπούλου και μάζεψε σταυρούς ξοδεύοντας χιλιάδες ευρώ για αφίσες και sms δεν ήταν αυτός εκβίασε την ψήφο των Δημοσιογράφων για τη Δημοσιογραφία και μετά τους άδειασε κανονικά;
Άντε να δουλέψουμε και λίγο λέω εγώ !

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι νομίζω ότι είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται ο Καρούτζος ενοχλεί και ενοχλεί πολύ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αστο φίλε βρωμάει από παντού Κανείς αθώος του αίματος όλοι όμως Πιλάτοι και Ιούδες Αλίμονο μας!

Ανώνυμος είπε...

Ενόχληση είναι και η αηδία φίλε και
μη λησμονείς ότι θόρυβο κάνουν οι ντενεκέδες.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοκολακεύεσαι Νικολάκη ότι ενοχλείς

Ανώνυμος είπε...

Λάσπη στον Καρούτζο από το σύστημα, μέχρι να σηκωθεί να φύγει, να μείνουν ξανά οι τενεκέδες που είχαν τους ορθοπεδικούς στο ένα κτήριο και στο άλλο τους ακτινολόγους, που έστηναν μπακάλικα, που κατάργησαν το κυτταρολογικό γιατί έμπαινε μέσα και έστησαν γυμναστήριο για να είναι κερδοφόρο, που έκαναν μαγκές με τα αποθεματικά χωρίς να ξέρουν τι έκαναν, που δεν τόλμησαν να κάνουν εκλογοαπολογιστική συνέλευση, που τους καταψήφισαν οι συνάδελφοι και τελικά παραμένουν μέλη στο Δ.Σ. χωρίς ντροπή. Να φύγουν λοιπόν οι άσχετοι, η Πόπη, ο Γιάννης, η Ειρήνη, ο Νικολάκης ειδικά αυτός, ο Πάνος ας μείνει του συστήματος είναι…

Ανώνυμος είπε...

Ο Σόμπολος είναι καλύτερος σου Νικολάκη γιατί είναι δημοσιογράφος , συνδικαλιστής και άνθρωπος .
Εσυ τι είσαι; Ουτε λάσπη δεν αξίζεις, μην σπεύδεις να ηρωοποιηθείς μεγάλε δεν ενοχλείς
Αηδία προκαλείς!
Για την Χριστοδουλίδου αξίζει να μιλήσει κανείς όταν δεν εμφορείται ψυχωσικό μίσος που το ξέρουν καλά οι σύντροφοι του Έθνους και της Ακαδημίας.
Και για τον Αγγέλη επίσης γιατί είναι γνώστης και αξιοπρεπής .
Η Ειρήνη ποιά είναι;
Τα άλλα που λες ποσώς ενδιαφέρουν. Βρέστα με την τέως

Ανώνυμος είπε...

Ο Νικολάκης έχει πολιτικές φιλοδοξίες παιδια!
Εθδατε τη διακηρυξη της νέας παράταξης για τισ εκλογές στην ΕΣΗΕΑ ;
Αυριανιστής του Κουρή , αμοιβόμενο Ντοράκι στο Μπακογιαννέικο και νεροκουβαλητής του αφεντικού Πίκουλα, πήρε χρίσμα επίσημα από τη Δεξιά της Αντωνιάδου και στη .... ζούλα από το νεοΠΑΣΟΚ του Κουμπιά , τον στήριξε με τον Ντελέζο του Τσαλαπάτη και τον Κωτσικόπουλο της Νανάς η τρελλαμένη με τη Σπανοπούλου Κοντράρου ,έριξε τόνους λάσπης από τον
περασμένο Ιούνιο που έκανε πασαρέλα στη ΓΣ με
όλα τα παπαγαλάκια του τραπεζικού ρεπορτάζ και συνεχίζει !
Εμφανίζεται ως ΔΗΜΑΡ με τον Μάκη Διόγο στο μουφα ψηφοδέλτιο των Ενωμένων Δημοσιογράφων
.Τρόικα κανονική! Πώς λέμε Αντώνης, Βαγγέλης Φώτης ? Έτσι!
Από κοντά ο Κυρ Πάνος επικεφαλής του ψηφοδελτίου της παλαιοκομματικής παράταξης του με όλους τους νεκραναστημένους πρώην της ΕΣΗΕΑ!! Τέτοια αναίσχυντη υφαρπαγή ψήφων δεν ματάγινε!

Ανώνυμος είπε...

Καλε λαθος κάνετε Οι παραταξιάρχες Σομπολοκαρούτζοι και οι νεκραναστημένοι της Δεξιάς και της Αριστεράς απλα στηρίζουν
Δεν κατεβαίνουν στις εκλογές
Ο Κυρ Πάνος στηρίζει την.σιγανοπαπαδια Αγγελικούλα του και ο Καρούτζος την Παπαδιά του Γκανα τη Μαρία Ενεργοί πολίτες βλέπεις

Ανώνυμος είπε...

Η τέως ποιόν στηρίζει;

Ανώνυμος είπε...

Τον Σομπολο σαν Αδελφό της αφου τη λέει αδελφη του και τη Συσπειρωαη σταθερά Βγάζεις συμπέρασμα;

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε 2 μήνες μετακινήθηκαν τόσοι υπάλληλοι, Περδίκη Καιροφύλλα Γεωργιτζίκη Κωστούλη Καρακατσάνης και τόσοι άλλοι .....πάντα για υπηρεσιακούς λόγους.....
Αν αυτά τα έκανε η τέως θα είχατε λυσάξει.....
ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ.

Ανώνυμος είπε...

Πόσους μετακίνησε η τεως το Γενάρη είπαμε; Γιατί δεν θυμάμαι. Βέβαια έκανε και αξιολόγηση με την Prudential η οποία κόστισε κάμποσες δεκάδες χιλιάρικα ...

Ανώνυμος είπε...

Αχ ρε ελενίτσα οιίδιοι οι φίλοι σου σε πρόδωσαν!μάλλον αυτούς που νόμιζες ότι ήταν φίλοι σου οι οποίοι πάντα από πίσω σε σχολιάζανε αλλά μπροστά σου σε κοιτάζανε με σεβασμό και δεν έλεγαν ποτέ όχι για να τα έχουν καλά μαζί σου.Δεν τα δεχόσουν τα όχιγινόσουνα σκύλα όταν έβρισκες εμπόδια μπροστά σου.
τΟΥς έδωσες απλώχερα αυτά που ζήτησαν και ζούνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Ανώνυμος είπε...

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013
ο ΕΔΟΕΑΠ δουλεύει "ρολόι"
Εδώ σαν "ρολόι" εννοούμε το σύστημα όπου τακτικά μετατίθεται οι υπάλληλοι σε άλλα πόστα προκειμένου είτε να ξεκουραστούν άλλοι υπάλληλοι που βρίσκονται σε αυτά τα πόστα, είτε γιά να ενημερωθούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι με τα αντικείμενα των υπολοίπων υπαλλήλων.
Προφανώς η εκάστοτε υπηρεσία που δρα αξιοκρατικά, μπορεί και πρέπει τακτικά να βάζει σε εφαρμογή αυτό το σύστημα ρολόι - τουλάχιστον γιά τους υπαλλήλους που δουλεύουν στο ίδιο ή σε παρεμφερές τμήμα απασχόλησης.
Εμείς είμαστε βέβαιοι ότι κάτι τέτοιο τρέχει και στον ΕΔΟΕΑΠ.
Αλήθεια όμως, εσείς ποιά άποψη έχετε;
Συμφωνείτε ή διαφωνείτε;
Και σε ποιό θέμα ακριβώς;

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτό που λες για ξεκούραση.

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Κάποιο λάκο έχει η φάβα.
Σήμερα που συρικνώνεται το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ λόγω συνταξιοδοτήσεων, μετακινούμε τους υπαλλήλους σε περίεργα πόστα - ιδιαίτερα μακρυά από το ΤΥΠ που από ότι φαίνεται αποδυναμώνεται σκοπίμως.
Μάλλον είμαστε στα πρόθυρα συγχώνευσης με τον ΕΟΠΥΥ και από εκεί μάθαμε ποιές ειδικότητες του χρειάζονται και ποιές όχι.
Σίγουρα όμως έχουμε εμφανώς και κάποιες εμπάθειες και αυτούς που δεν συμπαθούμε, φροντίζουμε να τους το δείχνουμε λες και είμαστε παιδάκια...
Ρε γαμώτο, που άφησα πάλι τα κουβαδάκια μου;

Τρίτη, Ιανουαρίου 22, 2013

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Πράγματι ο ΕΔΟΕΑΠ δουλεύει σαν ρολόϊ, δηλαδή στην εντέλεια.
Η Πρόεδρός μας παρά τον πόλεμο που της γίνεται, αγωνίζεται να κρατήσει το Ταμείο μας ανέπαφο από όλες τις επιθέσεις που δέχεται.
Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που εργάζομαι στον Οργανισμό καθώς βλέπω γύρω μου την εργασιακή κατάντια και τη τόση ανεργία.....
Συμβουλεύω τον ανώνυμο που ψάχνει τα κουβαδάκια του, να παίξει με αυτά και να πάψει να βλέπει σκοπιμότητες αποδυνάμωσης και περιέργα πόστα....

Πέμπτη, Ιανουαρίου 24, 2013

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Φίλε αυτά που έγραψες αμέσως προηγούμενα έχουν αρκετή βάση αλήθειας.
Ομως κακά τα ψέματα - η πρόεδρος σου πρέπει να δουλέψει σκληρά γιά να αποδείξει ότι δεν εξυπηρετεί τα δικά της παιδιά.
Οπως επίσης πρέπει να δουλέψει σκληρά γιά να αποδείξει ότι "εκτελεί" αυτούς και εκείνες τις υπαλλήλους που δεν τους "πάει".
Δηλαδή το ότι έχει εμπάθειες δεν είναι πλέον κάτι το κρυφό.
Επίσης ότι δεν έχει αγωγή και ότι συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλα σε ορισμένα θέματα, είναι και αυτό ήδη γνωστό.
Και όπως θέλεις να ακούν και να σέβονται οι άλλοι τις απόψεις σου, τότε θα χρειαστεί να ακούς και να σέβεσαι και εσύ τις απόψεις των άλλων.

Παρασκευή, Ιανουαρίου 25, 2013

Ανώνυμος είπε...

Verba volant, scripta manent

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΑΣΤΕΡ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ.
ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΓΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ!ΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΚΟΤΗΤΑ!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ!
ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

Ανώνυμος είπε...

Τη Λαμπρινή που την πέταξαν σαν σακί πατάτες την ξέχασες; τη Δαούση που είναι αξιοπρεπής όπωσ η Καιροφύλα και η Περδίκη και η Κωστούλη και ο Καρακατσάνης και δεν μιλάνε τις ξεχάσατε;;
Για τη Γεωργιτζίκη δεν μιλάω είναι δικό τους παιδί ρουσφέτι στο ρουσφέτι. Ας μιλήσουν οι ασφαλισμένοι που διαμαρτύρονται για την αγένεια της στο γκισέ.
Κι έρχονται κι άλλα Εκείνος ο έρμος ο εκπρόσωπος μας τι κάνει ; Ακόμη μετράει τις θέσεις στο γκαράζ ή είναι πάλι σε μυστική αποστολή ;

Ανώνυμος είπε...

Τη Λαμπρινή που την πέταξαν σαν σακί πατάτες την ξέχασες; τη Δαούση που είναι αξιοπρεπής όπωσ η Καιροφύλα και η Περδίκη και η Κωστούλη και ο Καρακατσάνης και δεν μιλάνε τις ξεχάσατε;;
Για τη Γεωργιτζίκη δεν μιλάω είναι δικό τους παιδί ρουσφέτι στο ρουσφέτι. Ας μιλήσουν οι ασφαλισμένοι που διαμαρτύρονται για την αγένεια της στο γκισέ.
Κι έρχονται κι άλλα Εκείνος ο έρμος ο εκπρόσωπος μας τι κάνει ; Ακόμη μετράει τις θέσεις στο γκαράζ ή είναι πάλι σε μυστική αποστολή ;

Ανώνυμος είπε...

Η Γεωργιτζίκη έφυγε από το γκισέ και έτσι οι ασφαλισμένοι γλύτωσαν απ την αγένειά της.....
Πως θα γλυτώσουν όμως οι συνάδελφοί της στην Ορμινίου από αυτή την υπερυπάλληλο που στόμα έχει και μιλιά δεν έχει;

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πρέπει να μας φοβίζει τίποτα όλα θα τα αντιμετωπίζουμε ψύχραιμα βάζοντας κάτω την λογική.

Ανώνυμος είπε...

Ωχου δεν γυρίζει στο γκισέ η σούπερ Τάνια; Αργομισθία πάλι στην Ορμινιου ; Έχασα συνέχειας λόγω συνταξιοδότησης ρε φιλάρια Πω πω 2200 για να κάθεται η εξατσξιου; Κύριε Ελέησον τι δεξιο ρουσφέτι έκανε η Αριστερή Πόπη κι ολα αυτά γιατι η Αγαθή φοβόταν το κακό μάτι της Γεωργιτζίκη Καμάρια μουουουου!

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΛΙΑ
ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

θα γλυτώσουν όμως οι συνάδελφοί της στην Ορμινίου από αυτή την υπερυπάλληλο με υποσχεσις και μετα ξενοδοχείο. ΓΑΙΑ ΠΥΡΙ ΜΕΙΧΘΗΤΩ

Ανώνυμος είπε...

Καλό το πανηγύρι αλλά για την πρόταση Καρουτζου δεν διαβασα παρατηρήσεις. Όλοι με τα μικρομαγαζα σας ασχολείστε. Ο νέος είναι πονηρός και ξέρει λιγο πολύ όπως και οι περισσότεροι οτι όποια επιτροπή και να μπει το αποτελεσμα θα ειναι περίπου ίδιο. Φωτια και τσεκούρι σε βολεμενους. Και αυτό μπορεί να μην το θέλει ούτε ο ίδιος και πολύ περισσότερο οι άλλοι γιατί έτσι θα χαλάσει η μαγιά στα ρουσφέτια

Ανώνυμος είπε...

Η Ντόλυ μίλαγε για μεγάλες συντάξεις όταν ήταν υπάλληλος, τώρα σα συνταξιούχος, σε κάθε μείωση της σύνταξης της, κιτρινίζει απ το κακό της....
Ωστόσο οι επικουρικές μας συντάξεις προκαλούν και θέλουν ψαλίδισμα μπας και δε βουλιάξει το καράβι.
Το ΔΣ όμως δεν έχει καρύδια για να κάνει κάτι τέτοιο.

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο τελευταίος Ας δούμε τι λέει ο Νικολάκης που δεν ψήφισε τον προϋπολογισμό και το έβγαλε με τη ντουντουκα στο μειντάνι και το φωνάζει Τι πρόταση εχει εε φίλε Να φτιάξουμε επιτροπη απο ειδικούς του Κλάδου για να μελετήσει τι είδους ΕΔΟΕΑΠ πρέπει να εχουμε Αμάν παιδια! ΟΧΙ τι ΕΔΟΕΑΠ θελουμε αλλα ..... Αμάν παιδια

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή μας αρέσει ο ΕΔΟΕΑΠ που έχουμε. Μας αρέσει που κοντεύει να έχει 200 υπαλλήλους, που οι συνταξιούχοι πληρώνουν 5% συμμετοχή, που όποιος έχει μπάρμπα στην Κορώνη πάει με ρουσφετολογικό τρόπο σε μη συμβεβλημένα νοσοκομεία, που οι ασφαλισμένοι δεν ξέρουν τι δικαίωματα έχουν, που υπάρχουν 15 προϊστάμενοι και διευθυντάδες με πεντοχίλιαρα μισθούς και αρκετοί δεν θα δούλευαν ούτε σε μπακάλικο, που υπάρχουν ένα σωρό υπηρεσίες και όταν μπαίνεις μέσα πελαγώνεις, που οι γιατροί νομίζουν ότι δουλεύουν στο μαγαζάκι του πατέρα τους και οι μ@λ@κες οι δημοσιογράφοι πληρώνουν και πρέπει να το βουλώνουν χωρίς να έχουν καμία απαίτηση.
όρεξη να έχεις να γράφεις για τον παραλογισμό

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ

Ανώνυμος είπε...

Αυτά δεν θα αλλάξουν ποτέ

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει - είσαι υπερβολικός.
Δεν έχει 200 υπαλλήλους - πιθανώς γύρω στους 150.
Εχεις πέσει έξω μόνο 30%.
Οι συνταξιούχοι δεν πληρώνουν σχεδόν τίποτε - θα έπρεπε να λαμβάνουν πολύ μικρότερες συντάξεις.
Χρόνια τώρα δεν συμμετείχαν στην περίθαλψη τους - έχουν λάβει ένα σωρό λεφτά και δεν έχουν δώσει σχεδόν τίποτε στον ΕΔΟΕΑΠ.
Οσο γιά τους γιατρούς νομίζω ότι ελέγχονται διαρκώς - τώρα μάλιστα τους έβαλαν και ρολόι που μετράει την ώρα που μένει μέσα ο ασθενής. Αυτό δεν το είχαν στο μαγαζί τους.
Οσο γιά τους δημοσιογράφους - αυτοί και αν το βουλώνουν. Αντίθετα, από όσο πολύ καλά γνωρίζουμε, κάνουν διαρκώς καταγγελίες - οι περισσότερες άδικες και αβάσιμες - και με ένα κούνημα του δαχτύλου τους διώχνουν από τον ΕΔΟΕΑΠ όποιους γιατρούς δεν τους αρέσουν.
Ακόμα και εάν έχουν εμπάθεια προς κάποιον γιατρό, το ΔΣ είναι ικανό να διώξει αυτόν τον γιατρό.
Επίσης οι δημοσιογράφοι διαρκώς φωνάζουν προς το εκάστοτε (φοβισμένο) ΔΣ που γιά να τους κάνει να ησυχάσουν, συνήθως τους δίνει ότι ζητήσουν - όσο παράλογο και εάν είναι αυτό.
Εχουμε παρακολουθήσει επανηλειμένα μανιασμένους δημοσιογράφους που εισέρχονται στο ισόγειο του κτηρίου γιά να εξυπηρετηθούν είτε από το ΓΕΑ είτε από το ΤΥΠ και με το καλημέρα, ξεκινούν φασαρία - ουρλιάζουν - χτυπούν το χέρι τους - "ξέρεις ποιός είμαι εγώ" και τα τοιαύτα.
η μ@λ@κία σε όλο το μεγαλείο της.
Αλλά όποιος (όπως εσύ) είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια ξέρει.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει τίποτε από όλα αυτά που αναφέρετε και που δεν το έχει δημοσιοποιήσει με κάθε τρόπο η προηγούμενη διοίκηση ;
Κομίζεις γλαύκα φίλε και είσαι πολύ πρόχειρος
Για 20000 ααφαλισμενους που εξυπηρετούνται κατα κοινή ομολογία άψογα οι 150 υπάλληλοι διοικητικοί νοσηλευτές, γιατροί και καθαρίστριες είναι πολλοί ;
Φυρι φυρι στον ΕΟΠΥΥ το πάνε οι καινούργιοι το Ταμείο!
Άντε μη κρυβεσαι κι ανακαλύπτεις την Ακρόπολη στον 21ο αιώνα ! Που ήσουν εσύ όταν μάσαγαν με χρυσά κουτάλια στον ΕΔΟΕΑΠ οι δημοσιογράφοι ; Που;

Ανώνυμος είπε...

Μιας κα μιλάμε για κουτάλια. Τι έκαναν προχθές οι γιατροί στη μάζωξη που είχαν. τους εξηγούσε ο Χάρης πως θα γυμνάζονται θεραπευτικά περισσότερο και θα δουλεύουν λιγότερο;

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζονται να κάνουν αυτό που δεν κάναμε εμείς ανόητε! Να αντιμετωπίσουν τον Καλό τον Κακό και την Άσχημη.Ένας Κυρ Πάνος , ένας Νικολάκης, μία Ποπάρα και οι τρείς Εξαταξίου νομίζουν ότι θα καταφέρουν να γκρεμίσουν όσα δημιούργησαν άλλοι από το 1967 μέχρι σήμερα.
Οι διώξεις θα συνεχιστούν και οι γιατροί το ξέρουν και οργανώνονται. Εμείς απλά σωπάνουμε, καρφώνουμε ή γλυφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Ετοιμάζονται να κάνουν αυτό που δεν κάναμε εμείς ανόητε! Να αντιμετωπίσουν τον Καλό τον Κακό και την Άσχημη.Ένας Κυρ Πάνος , ένας Νικολάκης, μία Ποπάρα και οι τρείς Εξαταξίου νομίζουν ότι θα καταφέρουν να γκρεμίσουν όσα δημιούργησαν άλλοι από το 1967 μέχρι σήμερα.
Οι διώξεις θα συνεχιστούν και οι γιατροί το ξέρουν και οργανώνονται. Εμείς απλά σωπάνουμε, καρφώνουμε ή γλυφουμε.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί μπορεί να είναι του εξαταξίου. Είδαμε όμως και τους άλλους!!!!! Έσπαγαν τα ομόλογα ζημίωναν τον ΕΔΟΕΑΠ με δεκάδες εκατομμύρια, κατάντησαν τον ΕΔΟΕΑΠ, να μπουκάρουν οι ελεγκτές, νόμιζαν τελικά ότι έπαιζαν στην παραλία.

Ανώνυμος είπε...

μισό λεπτό γιά να καταλάβω.
Η απόφαση που πήραν να σπάσουν τα ομόλογα (εάν είναι βέβαια έτσι διότι η ιστορία σύντομα μπορεί να μας διαψεύσει), δεν ήταν απόφαση που πάρθηκε μετά από εισηγήσεις των αρμοδίων υπηρεσιακών παραγόντων;
Δηλαδή οι λογιστές, οι δικηγόροι, οι λοιποί συγγενείς δεν είναι αυτοί που άφησαν την διοίκηση να πάρει αυτή την απόφαση;
ή πως αλέως;
Αυτοί λοιπόν οι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν όρθωσαν το ανάστημα τους να δηλώσουν γραπτά και με κεφαλαία γράμματα ότι αντιτίθενται σε αυτά τα "σπασίματα";
Υπάρχουν 2 περιπτώσεις (που προσωπικά δεν τις γνωρίζω για αυτό και τις καταθέτω):
α) ανέφεραν (αυτοί οι υπηρεσιακοί παράγοντες) γραπτά και τεκμηριωμένα να μην γίνουν τέτοιου είδους σπασίματα και
β) το έπαιξαν "τουμπεκί ψιλοκομμένο" και ποίησαν την νήσσαν.

Ανώνυμος είπε...

Τίποτα φίλε μου από όλα αυτά. Οι αποφάσεις ήταν πάντα ομόφωνες, δηλαδή δεν τολμούσε κανένα μέλος του Δ.Σ. να έχει αντίρρηση σε όποια πρόταση της προέδρου και αφού τα μέλη του Δ.Σ. δεν τολμούσαν θα τολμούσε ο υπάλληλος; Ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις…..

Ανώνυμος είπε...

στρατιωτάκια αμίλητα ακούνιτα αλλά
πάντα γελαστά!
είπε κανείς κάτι?

Ανώνυμος είπε...

Βλεπω πανικό απο το διαχειριστικο

Ανώνυμος είπε...

δεν είχα τι να γράψω.
απλώς είπα να τα "εκατοστήσω"...
το αφιερώνω σε μία φίλη...

Christ Potter είπε...

Η καρδιά μου έχει σπάσει τα τελευταία δύο χρόνια και ήταν σαν να μην βρήκα ξανά ποτέ αυτό που λέγεται αγάπη. Φώναξα και φώναξα για μέρες και νύχτες για τα τελευταία δύο χρόνια αναζητώντας βοήθεια για το πώς θα μπορούσα να πάρω πίσω τον σύζυγό μου αλλά δεν μπορούσα να πάρω βοήθεια γύρω από τη στιγμή που έψαχνα για βοήθεια στο διαδίκτυο όπου βρήκα τον Dr goko επαίνεσε και που δόθηκε από τόσους πολλούς πολίτες παγκοσμίως για τις καλές πράξεις του. Τον ήρθα σε επαφή με για βοήθεια και με διαβεβαίωσε και μου είπε ότι οι ημέρες μου λύπης τελείωσαν τον αμφέβαλα αρχικά γιατί δεν μπορούσα να αντέξω τον πόνο πια. Μου είπε και μου εγγυάται ότι ο σύζυγός μου θα πάει πίσω σε μένα μέσα σε 48 ώρες αφού τελειώσει με την προετοιμασία της βοήθειας μου και έκρυψα στα λόγια του και ακολούθησα τις οδηγίες του και έχω εμπιστοσύνη σε αυτόν και βλέπω ο άντρας μου να επιστρέφει μου και είμαι χαρούμενος και πάλι με ένα υπέροχο, φροντίζοντας σύζυγο ευλογημένο με δύο υπέροχα παιδιά γι 'αυτό δεν θα σταματήσω να λέω για την καλή δουλειά του. μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του για οποιαδήποτε βοήθεια στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του: Dr.gokosspiritualcaster@gmail.com μπορείτε να του δώσετε να τον προσθέσετε σε chat και chat Viber +2348056398964