Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Ξανα-ανοίγει το επεμβατικό

Η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ, έχει θέσει ως προτεραιότητα, τη βέλτιστη λειτουργία όλων των υπηρεσιών του Οργανισμού, με βάση τα προβλεπόμενα για την παροχή υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και σύμφωνα με το Καταστατικό και τον Κανονισμό Υγείας του ΕΔΟΕΑΠ.
Η λειτουργία του Επεμβατικού Ιατρείου, η οποία ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2011, απασχόλησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο από την έναρξη της θητείας του. Αφού λήφθηκαν υπόψη τα ιατρικά δεδομένα καθώς και νομική γνωμοδότηση σχετικά με το καθεστώς λειτουργίας, κρίθηκε ότι σύμφωνα με τα όσα ορίζονται για τις επεμβατικές πράξεις που αφορούν στους παρόχους Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, το Επεμβατικό Ιατρείο του ΕΔΟΕΑΠ θα πρέπει να λειτουργεί μόνο για τη διενέργεια ιατρικών πράξεων που δεν απαιτούν την παρουσία αναισθησιολόγου.
Έτσι, στην υπ΄αριθ. 25/5-6-2013 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφασίσθηκε ότι από 1-7-2013 οι ενδοσκοπήσεις πεπτικού συστήματος και συγκεκριμένα οι κολονοσκοπήσεις και οι γαστροσκοπήσεις, δεν θα πραγματοποιούνται στο Επεμβατικό Ιατρείο του ΕΔΟΕΑΠ.
Στο ίδιο Επεμβατικό Ιατρείο, όπως και σε όλες τις Ιατρικές Υπηρεσίες του Οργανισμού μας, θα συνεχίσουν να παρέχονται οι υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας που αφορούν σε μικροεπεμβάσεις από όλο σχεδόν το φάσμα των ιατρικών ειδικοτήτων (δερματολογικά, Ορθοπεδικά, Οφθαλμιατρικά, ΩΡΛ, Ουρολογικά περιστατικά κ.λπ).
Σας υπενθυμίζουμε ότι πριν τον καθορισμό του σχετικού ραντεβού στη γραμμή 15315 (καθημερινά εκτός Σ/Κ), πρέπει να προηγείται κλινική εξέταση από το θεράποντα ιατρό.
Για κάθε διευκρίνιση ή σχετική πληροφορία μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Γραμματεία Ιατρών τηλ. 210 7264800 ή στη Γραμματεία Επεμβατικού τηλ.210 7264784.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χέσε ψιλά και αγνάντεψε

Ανώνυμος είπε...

Σαχλαμάρες. Τα ίδια με το Γυμναστήριο! Σώνει και καλά να αποδείξουν ότι οι προηγούμενοι έκαναν λάθη και ρεμούλες. Δεν τους βγαίνει όμως και κάνουν πίσω, μαζεύουν τα λερωμένα τα άπλυτα. Κλείνει το Γυμναστήριο της σπατάλης. Δεν κλείνει
Κλείνει το επεμβατικό.Δεν κλέινει .Έχει άδεια. Δέν έχει άδεια .Την κολοκυθιά στην πλάτη μας παίζουν παιδιά! πάρτε το χαμπάρι

Ανώνυμος είπε...

http://zoornalistas.blogspot.gr/2013/06/blog-post_3326.html
Χωρίς σχόλια. Όλα τα σφάζει , όλα τα μαχαιρώνει η Ποπάρα.
Για τα δικά της επτά χιλιαρικάκια που τσέπωσε χωρίς να τα δικαιούται με την ψήφο του Σόμπολου και του Καρούτζου, που τώρα τον γλύφει , δεν λέει η νέα αυτοκράτειρα πασών των ρωσιών.
Τον κυρ Πάνο όμως, που στην τελική δεν έχει βάλει το χέρι στο μέλι τον αδειάζει.Θα σφαχτούν σας το λέω. Απο το ομόφωνα θα πάμε στην Παναγιώταινα.
Και με την ευκαιρία. Καλή τύχη με τη σύζυγο στην ΕΣΗΕΑ Πρόεδρε.Γιατί δηλαδή η γυναίκα του Μιχαλολιάκου είναι καλύτερη απο την δική σου;

Ανώνυμος είπε...

ΣΟΡΥ ΚΙΟΛΑΣ...ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΟ...ΤΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΝ ΤΕΛΕΙ? ΣΕ ΦΑΚΙΔΕΣ,Ή ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? ΚΑΙ ΠΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΠΥ ΚΡΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ?...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΓΙΑ ΕΛΕΞΤΕ ΤΟΥΣ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΥΣ ΜΑΣ.Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟΥΣ ΓΟΜΦΙΟΥΣ,ΟΑΛΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΕΥΡΩΣΗ,Ο ΤΡΙΤΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑΤΑ,Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ...ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΤΗΣ...ΚΙ ΑΣ ΣΟΥ ΕΣΠΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΡΑΚΑΡΙΣΜΑ 2 ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ ΔΟΝΤΙΑ...ΤΟ ΥΦΑΚΙ ΜΕΡΙΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΧΑΠ,ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΚΤΗΣΕΣ ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΛΕΡΓΙΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΜΕΣ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ-ΑΝΩΔΥΝΕΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ-Ο ΠΝΕΥΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ ΕΑΝ ΣΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΜΟΝΗ Ή ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΕΝΑ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ?