Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013

Μισθοί προσωπικού ΕΔΟΕΑΠ


Σήμερα ακούστηκε ότι θα συζητηθεί από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ η ενδεχόμενη μείωση των μισθών των υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό διότι δεν έχουμε ενημερωθεί εάν έχουν γίνει οι απαραίτητες μελέτες μέσα από τις οποίες όντως θα προκύπτει ότι αυτοί οι μισθοί πρέπει να μειωθούν.
Και ως γνωστόν εάν γίνουν μειώσεις χωρίς την συναίνεση των ίδιων των υπαλλήλων αυτές οι μειώσεις δεν πρόκειται να ωφελήσουν τον ΕΔΟΕΑΠ.
Αντίθετα, εάν λάβουμε υπόψη μας τις πολλαπλές ενέργειες που γίνονται αυτή την περίοδο εις βάρος του ΕΔΟΕΑΠ, εάν επίσης λάβουμε υπόψη μας ότι οποιεσδήποτε μειώσεις δεν μπορούν να γίνουν ερήμην των αρμόδιων τμημάτων του διοικητικού προσωπικού ΕΔΟΕΑΠ, θεωρούμε ότι οι μειώσεις μισθών είναι η έσχατη ενέργεια που θα πρέπει να κάνει αυτό το συμβούλιο.
 

88 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε κάτω τη μισθοδοσία.
Ασχοληθείτε με τα πιό σημαντικά.
Μην απαξιώνετε το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Μετά από τρεις μήνες ο Σόμπολος θα πάρει το ευρωπαϊκό χρυσό βραβείο, θα έχει τους πιο ακριβοπληρωμένους υπαλλήλους.

Ανώνυμος είπε...

Αναβλήθηκε η αγωνία για τη ζωή μας ! Την άλλη βδομάδα θα εισηγηθεί ο Σόμπολος το κούρεμα των μισθών μας.Γκανά ,Πίππα, Ζήκο, Πρωτολάτη Χωριανόπουλε θα βγείτε από το λαγούμι σας;

Ανώνυμος είπε...

Στο καβούκι τους είμαστε εμείς οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ και κανένας άλλος, η πάγια τακτική όλων των ενώσεων είναι να παρεμβαίνουν για εργαζόμενους που δεν γλύφουν και δεν σκύβουν το κεφάλι. Ουδείς μέχρι σήμερα έθεσε θέμα στον εκπρόσωπό μας και όπως είναι φυσικό και ο κος Χωριανόπουλος δεν έθεσε κανένα θέμα στην ΕΠΗΕΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ήρθεν η ώραν σας.

Ανώνυμος είπε...

Θα μειωθεί και ο μισθός του εκπροσώπου σας; ή λόγω των ....υπηρεσιών... που προσφέρει θα τύχει ασυλίας!

Ανώνυμος είπε...

Γκανάς Πίππας Ζήκος Πρωτολάτης Χωριανόπουλος
ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα διαβάσαμε στο fb το σχόλιο του ΓΓ - επί λέξη:
"Οταν καταγγέλλει κάποιος απατες σε βάρος του ΕΔΟΕΑΠ, ατασθαλίες και καταχρηστικες συμπεριφορες στελεχων τι πρέπει να κανει ο Πρόεδρος και το ΔΣ; Αναμενω απαντήσεις"
Λοιπόν κύριε ΓΓ, σας απαντάμε:
Αναρτήστε αυτά τα 3 πακέτα (απάτες - ατασθαλίες - καταχρηστικές συμπεριφορές) και εμείς θα είμαστε από τους πρώτους που θα σας βοηθήσουμε να ξεσκεπάσετε τα κυκλώματα.
Κάντε το όμως.
Μην αρκείστε σε μία απλή καταγγελία χωρίς ζουμί - δηλαδή χωρίς να επεξηγείτε ακριβώς τι είναι αυτά τα 3 πακέτα.
Δεν χρειάζεται να τα βγάζουμε με το τσιγκέλι.
Περιμένουμε περισσότερα και αναλυτικότερα στοιχεία.
Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ανακαλύψουμε τον Πουαρώ - αλλά να απωλέσουμε το έγκλημα...

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια για τον κλάδο την πιό κρίσιμη στιγμή να έχει σε κρίσιμες θέσεις τέτοιους τιποτένιους αλήτες, εντεταλμένους και εγκάθετους. Αλλά σε αυτή τη ζωή ο καθένας έχει τελικά αυτό που του αξίζει! Ας πρόσεχαν οι παρηκμασμένοι και βολεμένοι δημοσιογράφοι, που με λογική κασιδιάρη, έστειλαν  στο Ταμείο τους δεξιούς και αριστερούς χρυσαυγίτες για να τα κάνουν όλα λίμπα. Τους ενοχλούσε να υπάρχει μια διοίκηση νοικοκυριού, δουλειάς, εκσυγχρονισμού, προκοπής και πάνω απο όλα σύγκρουσης με τα κατεστημένα και τα
συμφέροντα. Ήθελαν τους προσκυνημένους..
Πίστευαν ότι γλείφοντας και έρποντας μπορούν να
διασωθούν. Ντρέπομαι που τύποι
τύπου πόπης και καρούτζου, χωρίς καμμία
επαγγελματική αξία και παρουσία στην κοινωνία στοχοποιούν αξίολογους εργαζόμενους διοικητικούς , αλλά και
επιστήμονες άριστους γιατρούς, Κατάντια!!
Είμαι ασφαλισμένη δημοσιογράφος και γράμματα και πρόσωπα γνωρίζω. Πάμε κατευθείαν στα βράχια και κρυβόμαστε στο βάλτο της μιζέριας μας σαν βατράχια. Όποιος καταγγέλει εργαζόμενους για απάτες να βγει να υπογράψει καταγγελία με το όνομα του όχι να κρώζει δημόσια στο Διαδίκτυο χωρίς αποδείξεις.
Γιατί τότε η απάντηση θα είναι βρε κε κεξ κουαξ
κουαξ Γραμματέα είσαι βλαξ! Καλημέρα σας με θλίψη.

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ λέγω ότι αυτά όλα είναι τα συνηθισμένα νεοελληνικά κολπάκια με τα οποία και χρεοκοπήσαμε ως χώρα και θα χρεοκοπήσει και ο ΕΔΟΕΑΠ. Όλοι γνωρίζαμε π.χ. για τις μίζες, αλλά για να τις καταγγείλεις ήθελες διευθύνσεις και ονόματα, διαφορετικά μέσα και ο απατεώνας έξω. Όλοι γνωρίζαμε για την παραπαιδεία, για την πολυφαρμακία, για τα ταξίμετρα, για την εφορία, για τα φακελάκια …γενικά, κτλ αλλά πού να μιλήσεις, άντε να το αποδείξεις, το μπελά σου εύρισκες και το σύστημα πήγαινε μια χαρά, άντε τώρα να ξεμπερδέψουμε, μαζί τα φάγαμε λένε.
Η καταγγελία λοιπόν δεν έγινε από την κα Κατίνα, έγινε από το Γενικό Γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ, έπρεπε αμέσως να ξεσηκωθούν οι πάντες να τις ερευνήσουν. Αντί αυτού βγήκαν οι μαζί τα φάγαμε και ζητάνε διευθύνσεις και ονόματα, λες και δεν άλλαξε τίποτα, μέχρι να έρθει και στον ΕΔΟΕΑΠ η τρόικα και τότε θα λέμε φταίνε οι δανειστές. Δεν φταίνε πάντα οι δανειστές, φταίμε και εμείς που τα κουκουλώνουμε.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον τελευταίο.
Και δεδομένου ότι τρέχουν 2 έλεγχοι - ο πρώτος από τον οικονομικό εισαγγελέα και αφορά έτος 2012 - ο 2ος από την επικείμενη συνεργασία ΕΔΟΕΑΠ - Ελεγκτικής εταιρείας γιά την τελευταία 5ετία, αναμένουμε ότι ο ΓΓ θα αναρτήσει τις καταγγελίες του (αναλυτικά - με ονόματα και στοιχεία - δεν χρειάζονται αποδεικτικά προς το παρόν).
Τα αποδεικτικά στοιχεία θα αναλάβει να τα διασταυρώσει και να τα επαληθεύσει η ελεγκτική εταιρεία που ελπίζουμε να πράξει αυτά που δεν έπραξαν τόσα χρόνια οι (ΑΝΙΚΑΝΟΙ) εκλεγμένοι ελεγκτικοί μηχανισμοί του ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή αυτο που δεν κάναμε εμείς να το κάνει ο εισαγγελέας και οι ΙΚΑΝΟΙ πληρωμένοι ελέγκτες των καινούργιων! Ρε φίλε όλα κολπάκια και σχέδιο είναιγια να κουρευτεί το μισθολόγιο, να καρατομηθούν άνθρωποι, να πάει το Ταμείο στα βράχια.
Τι αναβάλουν κάθε βδομάδα; Τα μέτρα, τις περικοπές, τις απολύσεις. Έχεις καταλάβει αλλά κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις . Βρήκε παρανομίες ο έλεγχος του υπουργείου οικονομικών; Ότι δεν κατάφεραν οι ...ΑΝΊΚΑΝΟΙ εκλεγμένοι ελεγκτές θα το καταφέρουν οι ...ΙΚΑΝΟΙ καλοπληρωμένοι που θα εισηγηθεί ο άνθρωπος του Γκανά, ο Χριστόπουλος να έρθουν να μας ελέγξουν; Μας δουλεύεις; Αυτός δεν ήταν δύο χρόνια ελεγκτής μας στην Εξελεγκτικη; Τι έκανε; Σ αυτόν αναφέρεσαι όταν λες ΑΝΙΚΑΝΟΙ; Θα μας τρελλάνεις; Κι έρχεται τώρα ο ΓΓ και μας δίνει στην ψύχρα στο Διαδίκτυο χωρίς στοιχεία και ονόματα; Μας λέει ο άλλος ότι έχουμε ευθύνες που κουκουλώναμε .....Τι ρε! Για ανθρώπινες ζωές και υπολήψεις μιλάς .Έχεις
ευθύνη και από το νόμο! Αν κάποιοι παρανόμησαν κόψε κεφάλια τώρα.Άκου ΑΠΑΤΕΣ! Βάλε την υπογραφή σου και τα στοιχεία στην καταγγελία
αλλιώς μας δίνεις το δικαίωμα να πούμε ότι είσαι
απατεώνας

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον είδατε τον Πλέρο χθες στα γραφεία ; Σαν ύαινα που μυρίζει αίμα ήταν. Τσέπωσε τα 80, έφαγε πόρτα από τους Γάλλους και τώρα θέλει τη θέση της Αρχιάτρου που την πάει η Ποπάρα για καρατόμηση βάζοντας μπροστά τον κυρ Πάνο να καταδιώκει τους συνταξιούχους που εργάζονται !
Θα γίνει κόλαση να μου το θυμηθείτε.
Ο Θοδωρής με τόνομα ο φίλος του γιού του Γκοτσίνα απο τη Γαλλία ετοιμάζεται να γυρίσει! Μπήκε με ρουσφέτι στον ΕΔΟΕΑΠ και ειδαν κι έπαθαν οι πρώην να μας απαλλάξουν και να ησυχάσει ο τρίτος όροφος από
τις υστερίες του... Θα γελάσει κάθε πικραμένος με τις γελοιότητες του έκτου ορόφου.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά –σιγά επιτέλους μπαίνουμε στο θέμα μας. υπάρχουν λοιπόν ρουσφετολογικές προσλήψεις στον ΕΔΟΕΑΠ, υπάρχουν και συνταξιούχοι που δεν θέλουν να αποχωριστούν τον κορβανά, υπάρχει και ένας φίλος –φίλου άμα γυρίσω θα τους ………, υπάρχει και πρόβλημα λειτουργίας του ταμείου μιας και η εξελεγκτική επιτροπή δεν έχει δυνατότητα ελέγχου και έχουμε και έναν τύπο που απειλεί ότι θα γίνει κόλαση αν συνεχιστεί ο έλεγχος και απειλεί με εισαγγελέα αν μιλήσει κανένας για απάτες χωρίς στοιχεία, λες και οι απατεωνιές γίνονται με ντοκουμέντα. Όλες οι απατεωνιές φίλε μου είναι νόμιμες και με αποφάσεις Δ.Σ. ομόφωνες, αλλιώς θα τις λέγαμε κλοπές και δεν θα χρειαζόταν ελέγχους και φασαρίες, υπομονή μέχρι να καταλάβει και ο Σόμπολος ότι δεν είναι απατεώνας μόνο αυτός που την κάνει αλλά είναι και αυτός που την καλύπτει, και εδώ δεν είναι ΕΣΗΕΑ να έχουμε μόνο συνδικαλιστική ευθύνη…..

Ανώνυμος είπε...

Οπα! Απειλεί και τον Σόμπολο το καραγκιοζάκι; Ο κυρ Πάνος τουλάχιστον έχει 40 και βάλε χρόνια δουλειάς στην πλάτη ο Καρούτζος τί έχει να δείξει εκτός από τα αυριανίστικα κόλπα και τις τραπεζικές λαμογιές; Εκβιαστάκος κοινός που νομίζει ότι κάνει παιχνίδι, αλλά χάνει τη μπάλα μέσα από τα πόδια του.Δημοσιογραφάκι της σειράς είναι ο οπτικός με τα μαύρα απο τον Πίκουλα και όχι μόνο.
Ανακαλύπτει παντού απατεωνιές σαν μωρή Παρθένα.
Κάτι σα να θέλει ο Στάθης Ψάλτης να παίξει τον
Τζαιημς Μπόντ ένα πράμμα....
Έχουμε και λέμε:
Ρουσφέτια παντου να φάνε κι οι κότες.
Συνταξιούχοι εργαζόμενοι παντου να φάνε κι οι κότες.
Απατεώνες παντού να φάνε κι οι κότες.
Φίλοι προδότες παντού να φάνε κι οι κότες.
Εξαίρεση θα ήταν ο ΕΔΟΕΑΠ ; Όχι βέβαια, απλά το Ταμείο δεν έχει πια να φάνε και οι κότες και βγήκαν κάτι ψευτοπαλήκαρα να το παίξουν κοκόρια.
Εμ! Δεν χρειάζεται εισαγγελέας Νικολάκη.
Χασάπης χρεάζεται. Κι όχι καλαματιανός, αλλά Μανιάτης. Ένας Φαράκος λόγου χάρη να σε κοίταγε κάτω απ τα γυαλιά και να σε πέταγε έξω από το γραφείο του, αν βέβαια έφθανες ποτέ σ
αυτο. Μάζευε πελατεία στο διαδίκτυο με τις απατεωνιές σου κι άσε τον ΕΔΟΕΑΠ και τους υπαλλήλους του γιατί θα σε πάρει χρόνια να φθάσεις πολλούς απο αυτούς. Όσο για τις απατεωνιές με νόμιμες αποφάσεις αυτό αγράμματε Γραμματικέ στο εξής θα ονομάζεται πατέντα
Καρούτζου. Τρέξε να την κατοχυρώσεις μη τη χάσεις.

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον σας λεω οτι ο ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ στο προηγούμενο ΔΣ κατήγγειλε μαϊμού εισιτήριο της ΜΠΙΣΤΙΚΑ στο Υγεία. Η κα Ελενη ειχε μπει και πέρυσι και πρόπερσι στο Υγεία με τον ίδιο τρόπο και με εντολη Σπανοπουλου. Δηλαδη σομπολος Σπανοπουλου συνέταιροι και με ίδιους πελάτες. Κατήγγειλε 40 μαϊμού χρεώσεις απο το Ευγενιδειο του ΣΟΛΔΑΤΟΥ και ... κολητου της Σπανοπουλου. Κατήγγειλε όργιο κλοπής απο την Ευρωκλινικη. Η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ουριλαζε οτι ειναι εκτός ημερήσιας διάταξης και ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ έκανε το κουνέλι δηλαδή τα συνεταιρακια σε κοινη γραμμη. Σήμερα ελεγε οτι απο βδομάδα εχει ακομα καλύτερο πρόγραμμα

Ανώνυμος είπε...

Μη ζορίζεσαι Ελενη 123 πακέτα υπάρχουν τα ξέρεις και σε αφορούν

Ανώνυμος είπε...

Αχ γλυκιά μου Ελένη. Το γαρ πολυ της θλιψεως γεννα παραφροσυνη

Ανώνυμος είπε...

Τις επομενες ημερες σας εχω ωραια νεα. ΤΙΤΛΟΣ: Η Ελένη οι Βαταπεδινοι και τα αλισβερισια στην ... ΠΑΡΟ

Ανώνυμος είπε...

Μπρρρρρρρρ ανατριχιασσμε

Ανώνυμος είπε...

Χρηστή διοίκηση λοιπόν …..κυρία μου,

Ανώνυμος είπε...

Αχρηστη διοίκηση απο κοινή συκοφαντισα και ψευδολογουσα εξ επαγγέλματος

Ανώνυμος είπε...

Διαπιστώνω ότι σε κάποιους η Σπανοπούλου έχει γίνει ψύχωση! Γιατί άραγε? Και καλά να πείσουν ότι φταίει για όλα. Σημασία , όμως, δεν έχει τι λένε αλλά πώς το αποδεικνύουν και κυρίως ποιοί το λένε.
Η Κοντράρου ουρλιαζε και λασπώνε και συκοφαντούσε και έβριζε για χρόνια. Τώρα που ο Εισαγγελέας απεφάνθη ότι τίποτε μεμπτό δεν αποδείχθηκε στην έρευνα για την αγορά του κτιρίου αλλά η λαμογιά έγινε στην οριστική παραλαβή του το 2004 που ήταν Γραμματέας
μουγκάθηκε. Ο ΕΔΟΕΑΠ με αγωγή σε βάρος της διεκδικεί 15000€ Τσιμουδια και γι αυτό.
Ο νέος ΓΓ που ΕΞΑΠΆΤΗΣΕ τρεις συνδικαλιστικές παρατάξεις και κουρσεψε ψήφους απο Κουμπιά, Αντωνιάδου, Σομπολο, Κυρίτση, Διόγο με τη βοήθεια της Κοντράρου πρωτοστάτησε πρωτοεμφανιζόμενος στη ΓΓ του Ιουνίου εναντίον του ΔΣ και υπέρ του συστήματος Προβόπουλου του οποίου είναι παπαγαλάκι.
Στήριξε την από το πουθενά υποψηφιότητα του στον ΧΥΔΑΊΟ ....Ανένδοτο κατά της Σπανοπούλου
με ψέμματα συκοφαντίες, λάσπη , εκβιασμούς και απειλές δημοσιεύοντας συστηματικά κείμενα στην "Αξία".όπου δούλευε με μαύρα και γελοιοποιηθηκε υπογράφοντας παιδαριώδεις και πανηλιθιες προτάσεις για τον ΕΔΟΕΑΠ πριν τις εκλογές.
Εκείνα τα ανεκδιήγητα 26 σημεία...με 8ωρο σε γιατρούς και 7ήμερο εργασίας στους υπαλλήλους.Τώρα πασχίζει να επιβεβαιώσει όσα έκρωζε στήνοντας ιστορίες καθηνερινής τρέλλας στον ΕΔΟΕΑΠ. Το δεξιό γκρουπούσκουλο που υπηρέτησε γλύφοβτας τον Αυριανισμό του Κουρή και έφυγε με τις κλωτσές από το γραφείο της Ντόρας έχει βοήθεια σ αυτό από την Πόπη, που
όμως σε αντίθεση με τον Καρούτζο και δημοσιογραφικές και συνδικαλστικές περγαμηνές διαθέτει και δεν γλύφει εκεί που έφτυνε....
Για να τελειώνουμε με τον τυχάρπαστο προδότη της παράταξης Σόμπολου χωρίς τους
Δημοσιογράφους για τη Δημοσιογραφία και τη λάσπη κατά της Σπανοπούλου δεν θα είχε δει
πόρτα στον ΕΔΟΕΑΠ ούτε στον ύπνο του.
Όλα τα άλλα που προσπαθεί να δημιουργήσει είναι σε βάρος της δουλειάς του ΔΣ και του Ταμείου μας.

Ανώνυμος είπε...

Από ότι βλέπω το ντελιριο με τον Καρουτζο συνεχίζεται. Μου φαίνεται ότι η λασπουρια δείχνει ένα πράγμα . Οτι η παριανη φοβάται μόνο αυτόν και την Ποπη. Γιατί αν ειναι τόσο μάγκας όπως λέει και βούτηξε απο παντού ψήφους την κυρά θα την κάνει μια χαψια με τόσα που εχει βρει. Παρεμπιπτόντως οι ελεγκτές του ΥΠΟΙΚ έστειλαν μεγάλο πακέτο και οι διώξεις απο τον εισαγγελέα ειναι ουσιαστικά αναπόφευκτες

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται η εκλογή Καρούτζου ήταν ότι χειρότερο θα μπορούσε να συμβεί στην προηγούμενη διοίκηση αλλά και στην τωρινή. Είναι δημοσιογράφος στο ερευνητικό ρεπορτάζ, αυτό σημαίνει ειδική εμπειρία και το κυριότερο είναι εκτός του συνδικαλιστικού συστήματος, εκτός του συνδικαλιστικού κατεστημένου. Δεν είχαμε ποτέ στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ ανάλογη περίπτωση.

Ανώνυμος είπε...

Είναι κλασική περίπτωση δημοσιογραφισκου της σειρας, με δεκαδες λανθασμένες απόψεις, βεβαίως και με σωστές απόψεις, ελπίζουμε να βελτιωθεί (δυστυχώς στη ράχη μας θα το δούμε κιαυτο).

Ανώνυμος είπε...

Ερευνητική δημοσιογραφία; πας καλά ρε; Ρώτα να μάθεις για τον καρπαζοεισπράχτορα του τραπεζικού ρεπορτάζ.Ψωνίσαν από σβέρκο όσοι τον ψήφισαν και κυρίως η παράταξη Σόμπολου που έβγαλε και ανακοίνωση για το τεφαρίκι της και γελοιοποιήθηκε. Ένας γκεμπελίσκος του συρμού είναι που βγάζει το ψωμάκι του με λάσπη και ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ .Τον ξέρει καλά το ρεπορτάζ Εθνική και Πειραιώς γωνία...
Μπορείς να μας πεις μία δημοσιογραφική επιτυχία του; Στον ΕΔΟΕΑΠ εκλέχτηκε να διοικήσει κάτι που δεν το κατεει...Δημοσιογραφία κίτρινη έκανε και τραπεζικές αλλαξολαμογίες στον Κουρή με πρωταθλητισμό σε άθλια εκβιαστικά κείμενα στον Πίκουλα. Άλλο μάγκας κι άλλο αλήτης φίλε! Ετούτος εδώ είναι γέννημα θρέμμα της χυδαίας δημοσιογραφίας που έθαψε αδίστακτα τον τόπο και την ηθική τα τελευταία 20 χρόνια. Δυστυχώς στο Ταμείο μπήκαν η αλητεία του Νικολάκη, η τρέλλα της Πόπης και η βλακεία του κυρ Πάνου. Άντε και καλη ψυχή παιδιά σε σας, σε μας και στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Ειδική εμπειρία????Ρε Καλαματιανέ μαζέψου διαβάζουν κι άλλοι το blog του ΕΔΟΕΑΠ. Εδω δεν είναι η Αξία να παίζεις τα παιχνίδια σου. Επιθεωρητής Κλουζώ, μιά ζωή στο θα σου δείξω εγω τι θα πάθεις είσαι Άσε τα τζάμπα γαμοσταυρίδια τώρα στο Ταμείο μας γιατί δεν βγάζουν μεροκάματο κι άναψε ξανά κεράκια με τη φίλη σου την Παπαδιά στην ΕΣΗΕΑ μπάς και συγχωρεθειτε για την προδοσία που κάνατε.Άντε Νικολάκη όταν βάλεις μακριά παντελόνια και τ ανεβάσεις και στη μέση θα καταλάβεις τι είναι το Ταμείο, τι ερευνητική δημοσιογραφία ( εδω γελάνε και οι καλαματιανές κότες) και τι αξιοπρέπεια και θάρρος!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τον ανεβαζετε που ασχολείστε μαζί του Αφήστε τον στη μικρότητα του και προχωρήστε παρακάτω
Δεν έκανε καριέρα αλλού και βρήκε μεροκάματο στον ΕΔΟΕΑΠ όπου λειτουργεί όπως στην Αυριανή
Έχει δει γραμματείς και γραμματείς το Ταμείο δεν περίμενε τον Κλουζώ και τις γκάφες του για να δει άσπρη μέρα Άντε Καλημέρα και μην ασχολείστε!

Ανώνυμος είπε...

Εκτός συνδικαλιστικού συστήματος πάντως είναι μόνο η τέως.
Ας πούμε και του στραβού το δίκηο ρε παληκάρια!

Ανώνυμος είπε...

Εγω περιμένω τα στοιχεία για τις απάτες και τις παραβατικές συμπεριφορές υπαλλήλων μας. Μετα θα μιλήσω κυρ Γενικέ που νομίζεις ότι μπορείς να μας προσβάλεις εντός και εκτός ΕΔΟΕΑΠ και ινερνετικα μάλιστα για να μαζεύεις λαικ λαικίστικα χωρίς στοιχεία. Εκβίαζεις χοντρά έτσι φίλε και χάνεις
Όσο για την άλλη υβρίστρια του σκοινιού, του παλουκιού και του λιμανιού που την άκουσε όλος ο ΕΔΟΕΑΠ την περασμένη βδομάδα να βρίζει χυδαία αυτή την έχουμε για λύπηση μόνο.
Φέρε στοιχεία κι εδώ είμαστε. Παραβάτες και Χατζηαβάτες σαν τον ελεγκτάκο γιατρό και χαφιέ της Prudential πάντα υπάρχουν .Τιμωρία όμως;

Ανώνυμος είπε...

Ορισμένα πράγματα είναι ακριβώς αναμενόμενα. Ήταν περισσότερο από σίγουρο ότι με την εκλογή νέου μέλους στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, θα άρχιζε επίθεση από το συνδικαλιστικό κατεστημένο που για πολλά χρόνια ελέγχει το ταμείο. Είναι απλό, μπορεί κάποιος να σκεφθεί ότι ένα νέο μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να τον διαλύσει; Όχι συνάδελφοι δεν μπορεί ούτε να τον διαλύσει ούτε να τον σώσει, αυτό το ξέρουμε όλοι, απλά πρέπει να εξοντώσουμε το νέο μέλος και να μην τολμήσει ξανά να πλησιάσει άλλος νέος που εμείς δεν τον ελέγχουμε. Όσο για τους ελέγχους και τις αποδείξεις και ο Άκης και άλλοι αυτό φωνάζουν και όταν τις φέρνουν λένε ότι είναι κατασκευασμένες, μην έχουμε και εδώ τα ίδια;

Ανώνυμος είπε...

Νέα μέλη το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ έχει 6.
Κοινό Εκβιαστή, τραπεζικό Λαμόγιο, αυριανιστή δημοσιογραφίσκο,ξερόλα Κλουζώ, βρώμικο συκοφάντη ,κλέφτη ψήφων και προδότη παρατάξεων , όμως , μόνο έναν , τον βωμολόχο Καλαματιανό με τ´ όνομα !
Να τον χαίρεστε γιατί εμείς στη ΝΔ είδαμε και πάθαμε να απαλλαγούμε.Ρωτήστε τον Ζαφειριάδη της Ντόρας για λεπτομέρειες κι εκείνον που τον σύστησε...

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη μην έχεις καμμία αμφιβολία Τίποτε δεν μένει κρυφό για τυπάκια σαν εσένα. Μήπως το όνομα Καραβία σου λέει κάτι ; Από Ρηγίλλης μερηά κατακαυμένε ή μήπως το όνομα Κουναλάκης απο Πειραιώς μερηά; Φτωχοπρόδρομε μπαγασάκο νομίζεις ότι θα σε αφήσουμε να κάνεις στο Ταμείο μας ότι έκανες στο ρεπορτάζ; Ούτε σε απειλώ, ούτε σε εκβιάζω. ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ μόνο σε όλη σου τη γύμνια και το θράσος.Άκου εσύ να απειλείς και να κατηγορείς τον Σόμπολο.Σηκωθήκαν οι πατάτες να χτυπήσουν το μαναβη ωρέ;

Ανώνυμος είπε...

Η επίθεση στον άτακτο συνεχίζεται και σκληραίνει, γερά συντρόφια μη μας πάρει την κουτάλα, πέστε όλοι πάνω του να φοβηθεί και να παραιτηθεί, στριμώξτε και λίγο την Πόπη που τον στηρίζει. Σε αυτό τον πόλεμο πρέπει να κερδίσουμε αλλιώς χαθήκαμε. Το σύστημα μας τροφοδοτεί με ονόματα και γεγονότα, που θα πάει θα λυγίσει. Τώρα αν δεν είναι απειλές αυτά, τότε τι είναι;

Ανώνυμος είπε...

Σίγουρα δεν θα αντέξει, προτείνω στον διαχειριστή του site να οργανώσει στοίχημα, θα παραιτηθεί ή όχι. Η ιστορία βέβαια λέει ότι κανένας δεν άντεξε κόντρα με το κατεστημένο, όλοι στο τέλος κατατροπώθηκαν. Το θέμα είναι να μπουν στο παιχνίδι οι εργαζόμενοι στον ΕΔΟΕΑΠ και οι ενώσεις, όλοι έχουν σοβαρές ευθύνες, να μην στρουθοκαμηλίζουν.

Ανώνυμος είπε...

Οι ενώσεις και οι ασφαλισμένοι θα πρέπει να παρέμβουν στον ΕΔΟΕΑΠ, τρεις μήνες διοίκηση και δεν αποφάσισε για τίποτα, δεν έχει νόημα εκ των υστέρων να δέρνουν στις συνελεύσεις, όταν γίνει η ζημιά μετά δεν μαζεύεται, είδατε με τα ομόλογα τι έγινε, πάει τα λεφτά τα χάσαμε. Σε άσχετους αφήσαμε τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και αντί να αγκαλιάσουν το νέο παιδί που εκλέχθηκε και ήρθε με όρεξη να προσφέρει, τον λένε βρώμικο και λωποδύτη. Σωστά οι συνάδελφοι τον εξέλεξαν και πάτωσαν την προηγούμενη διοίκηση, πρέπει όμως και να στηρίξουν αυτή την επιλογή. Η άλλη τα στύλωσε και δε αφήνει τίποτα να κουνηθεί. Συμμάχησαν Σόμπολος και Σπανοπούλου, κατ επέκταση Σπανοπούλου με Τζώρτζια, ο Σόμπολος αφήστε τον νομίζει ότι είναι ακόμα στην ΕΣΗΕΑ, φτιάχνει λέει βιογραφικό, επενδύει για τη Β΄ Αθηνών.

Ανώνυμος είπε...

Καρούτζο είναι πολλά τα λεφτά αγόρι μου. Δεν θα αντέξεις θα σε φάνε,’

Ανώνυμος είπε...

Μα τέτοια έπαρση, τέτοια αλαζονεία!
Να αυτοαναγορεύεται κάποιος ως αρχάγγελος της κάθαρσης!
Που πριν από λίγους μήνες δεν το ήξερε ούτε “η μάνα του”!
Άραγε τι έχει να επιδείξει ο ογκόλιθος αυτός της δημοσιογραφίας;
Όσοι τον ήξεραν, τον γνώριζαν ως παπαγαλάκι του ενός και του άλλου (παραπάνω άλλοι τα έχουν αναφέρει ακριβέστατα).
Όταν διατηρείς παραπολιτική στήλη, το μόνο που έχεις ως αποστολή είναι να θέτεις ερωτήματα για θέματα (κυρίως μη υπαρκτά) για να κεντρίσεις το ηδονοβλεπτικό βίτσιο των περίεργων. Να κρατάς τους όποιους αναγνώστες σου σε κατάσταση αναμονής (είναι κάτι από “Σουλεϊμάν”) για κάτι το οποίο μπορεί να υπάρχει ή … και να μην υπάρχει. Αυτή άλλωστε είναι και η δουλειά σου (δεν είναι κατ΄ ανάγκη κακό).
Καμιά ανάλυση, καμιά ολοκληρωμένη και τεκμηριωμένη άποψη … ούτε λόγος. Αυτά είναι για άλλους σοβαρούς δημοσιογράφους.
Οπότε πραγματικά είναι απλό! Τη δουλειά που ξέρεις καλά, την κάνεις και στον ΕΔΟΕΑΠ. Παραπολιτική δημοσιογραφία!
Αγόρι μου καλό εκεί σε έστειλαν όσοι σε ψήφισαν αλλά και όσοι ΔΕΝ σε ψήφισαν για να υπηρετήσεις το ταμείο και τους ασφαλισμένους τους πρωτίστως. Να προτείνεις, να αλλάξεις, να πείσεις για νέες λειτουργίες και καινοτομίες που θα έχουν ως αποτέλεσμα τη συνέχιση της ύπαρξής του. Τη σωτηρία του! Γιατί μέσα από αυτήν θα μπορέσουν να έχουν οι ασφαλισμένοι τη σύνταξη, το φάρμακο, την εξέταση, την επέμβαση, την θεραπεία ….
Καλός ο έλεγχος και πρέπει σε κάθε περίπτωση να γίνεται όταν υπάρχουν έστω και ενδείξεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Πάντοτε με γνώμονα τα διορθωθούν τα πράγματα προς το καλύτερο γι αυτούς που υποτίθεται εσείς υπηρετείτε. Αλλά το να ασκούμε το χόμπι μας ή το επάγγελμά μας (παραπολιτική δημοσιογραφία) με χρήματα των ασφαλισμένων, σε ένα κυνήγι μαγισσών έχει μια διαφορά.
Για πες μου παλικάρι μου καλό, στους 5 περίπου μήνες που είστε διοίκηση, ποιες προτάσεις έφερες ΕΣΥ ή υπόλοιποι που κατέχετε τις θέσεις στο ΔΣ, που να δείχνουν ότι έχετε ΑΠΟΨΗ ή ακόμη καλύτερα ΣΧΕΔΙΟ για το τι πρέπει να γίνει στο ταμείο για να σωθεί και μαζί μ’ αυτό και οι ασφαλισμένοι του.
Προεκλογικά είχαμε μείνει με την εντύπωση ότι και ΑΠΟΨΗ διαθέτατε αλλά και ΣΧΕΔΙΟ όχι για να σωθεί απλά το ταμείο αλλά και οι ασφαλισμένοι να απολαύσουν καλύτερες παροχές και υπηρεσίες και οι εργαζόμενοι να ΜΗΝ υποστούν απώλειες από το εισόδημά τους.
Αντί αυτού το μόνο που βλέπουμε είναι ένα θέατρο παραλογισμού. Όπου ασχολείστε με όλα τα άλλα εκτός από το βασικό σας ΚΑΘΗΚΟΝ! Τη σωτηρία του ταμείου. Λες και μας προετοιμάζετε για το επερχόμενο τέλος και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ρίξετε το “φταίξιμο” στους προηγούμενους.
Καλά το έργο το ξέρουμε και από αλλού δεν χρειάζεται να μας το σερβίρετε και στο ταμείο μας.
Στις προηγούμενες εκλογές ψάχναμε κανέναν “καλό” και όχι “παιδιά” που θέλουν να παίζουν τη δράση τους με το FB και το twitter, που να έχουν γνώσεις, ικανότητες και δυνατότητες για να αναλάβουν τις τύχες μας στις δύσκολες στιγμές που περνά το ταμείο. Και προπάντων να θέλουν να δουλέψουν. Ήδη αρχίζουμε να αμφιβάλουμε περί αυτού. Μάλλον με τεμπέληδες έχουμε μπλέξει. Μην την καλύπτετε μέσα από τους ανεύθυνους παλικαρισμούς.
Αν δεν σηκώσετε τα μανίκια να βρείτε μαζί με τους εργαζόμενους λύσεις τότε καλύτερα θα είναι για όλους μας να πάτε σπιτάκι σας.

Ανώνυμος είπε...

Πάντως απο οτι ξερω ο Καρούτζος δεν απολύθηκε ποτέ όπως άλλοι άλλες μετά απο καταγγελίες για εκβιασμούς σε Κυπρίους θιασαρχες

Ανώνυμος είπε...

Από ότι φαίνεται ο αντάρτης είναι σκληρό καρύδι, για να δούμε μήπως αυτός ξεβρομίσει το ιερατείο

Ανώνυμος είπε...

Καλέ ποιό ιερατείο; ποιός αντάρτης; μόνος σου αυτοαναγορεύεσαι σε ήρωα Νικολάκη ; Κανε φασαρία όπως οι ντενεκέδες οι ξεγάνωτοι , λόγος να γίνεται για σένα , αλλά να θυμάσαι παιδί μου ότι τα μεγάλα δέντρα χτυπάνε, όχι τα ραδίκια...
Δεν σε εκβιάζει κανείς, ούτε σε απειλεί.
Στους εκβιασμούς είσαι ταλέντο τα γραφτά σου μιλάνε
και η πιάτσα ξέρει.
Φώναζε όσο θες αλλά κόψε κάτι και δούλεψε για τον ΕΔΟΕΑΠ.Τα άλλα είναι άλλα λόγια ν
αγαπιόμαστε απ αυτά που σου ψιθυρίζει στο αυτί ο παππαγιώργος του ΚΚΕ.Τι ντροπή, τι αηδία, τι θράσος, τι κατάντια να προσπαθείς να μας κάνεις να πιστέψουμε ότι εσύ είσαι ο ικανός, ο έντιμος κι όλοι οι πριν απο εσένα εγκληματίες. Αμ δεν σε κυνηγάμε Καλαματιανέ. Σε απεχθανόμαστε! Και περιμένουμε να βάλεις την υπογραφή σου κάτω από τις καταγγελίες που έκανες. Άντε ντε! Ιδού ο Εισαγγελέας ιδού και ο ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Κατάντια για τον κλάδο την πιό κρίσιμη στιγμή να έχει σε κρίσιμες θέσεις τέτοιους τιποτένιους αλήτες, εντεταλμένους και εγκάθετους. Αλλά σε αυτή τη ζωή ο καθένας έχει τελικά αυτό που του αξίζει! Ας πρόσεχαν οι παρηκμασμένοι και βολεμένοι δημοσιογράφοι, που με λογική κασιδιάρη, έστειλαν  στο Ταμείο τους δεξιούς και αριστερούς χρυσαυγίτες για να τα κάνουν όλα λίμπα. Τους ενοχλούσε να υπάρχει μια διοίκηση νοικοκυριού, δουλειάς, εκσυγχρονισμού, προκοπής και πάνω απο όλα σύγκρουσης με τα κατεστημένα και τα
συμφέροντα. Ήθελαν τους προσκυνημένους..
Πίστευαν ότι γλείφοντας και έρποντας μπορούν να
διασωθούν. Ντρέπομαι που τύποι
τύπου πόπης και καρούτζου, χωρίς καμμία
επαγγελματική αξία και παρουσία στην κοινωνία στοχοποιούν αξίολογους εργαζόμενους διοικητικούς , αλλά και
επιστήμονες άριστους γιατρούς, Κατάντια!!
Είμαι ασφαλισμένη δημοσιογράφος και γράμματα και πρόσωπα γνωρίζω. Πάμε κατευθείαν στα βράχια και κρυβόμαστε στο βάλτο της μιζέριας μας σαν βατράχια. Όποιος καταγγέλει εργαζόμενους για απάτες να βγει να υπογράψει καταγγελία με το όνομα του όχι να κρώζει δημόσια στο Διαδίκτυο χωρίς αποδείξεις.
Γιατί τότε η απάντηση θα είναι βρε κε κεξ κουαξ
κουαξ Γραμματέα είσαι βλαξ! Καλημέρα σας με θλίψη.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μεγάλε Σαμψών , εσύ με τους Κύπριους λέω , για δεν αναθέτεις στον ερευνητή δημοσιογράφο να βρει γιατί απολύθηκε; Έτσι για να φάει κι άλλες καρπαζιές πες του να ρωτήσει τον πρώην συνεταίρο του τον Σόμπολο, την Πόπη κι όλο το μαγαζί για το βρώμικο 89 και πούσαι.....να το υπογράψει το ρεπορτάζ με τονοματάκι του, αλλιώς πάλι εκβιαστής και λασπολόγος!

Ανώνυμος είπε...

Εδώ ξεκινήσαμε να μιλάμε γιατί δεν πρέπει να μειωθούν οι μισθοί των εργαζομένων στο ταμείο και βρεθήκαμε πάλι να βρίζουμε τον Καρούτζο, που στο τέλος είναι και εναντίον των μειώσεων. Παρουσιάζουμε μια εικόνα εντελώς απροσάρμοστη. Οι άχρηστοι συνάδελφοι ψήφισαν για το Δ.Σ. δεξιούς και αριστερούς χρυσαυγίτες και έστειλαν στο σπίτι της την καλή νοικοκυροπούλα που τα έκανε όλα τέλεια. Ο μικρός δεν πρέπει να μιλάει, απειλές και βρισιές του ρίχνουνε……

Ανώνυμος είπε...

Είναι λεβέντης δεν τον φοβάμαι.

Ανώνυμος είπε...

Εφθασες στο ζητούμενο φίλε .Δεν βρίζουμε τον Νικολάκη αντιδρούμε όταν μας βρίζει. Ο γκαιμπελισμός στο απόγειο του. Ποιός απειλεί τους υπαλλήλους; Ποιος τους διασύρει στο διαδίκτυο; Ποιός βωμολοχεί δεξιά κι αριστερά; Για ξεκάρφωμα έχει να λέει στον Σόμπολο : δεν θα κερδίσουμε πολλα αν κόψουμε μισθούς. Να αρχίσουμε από τις συντάξεις και να πάρουμε και μία εταιριούλα για την αναδιοργάνωση των υπηρεσιών, γιατί τα βρήκα όλα ρημαδιό! Έβαλα ένα νοσηλευτή να κάνει τον γραμματέα, απέλυσα και μία νοσηλεύτρια γιατί
δούλευε με δελτίο , κάρφωσα ανώνυμα βεβαίως βεβαίως μιά άλλη στο υπουργείο και τώρα εισηγούμαι δύο προσλήψεις νοσηλευτών για να
λειτουργήσει το ρημαδιό.... Ναι το θηρίο.Δυο προσλήψεις εισηγήθηκε! Υπέρ των υπαλλήλων είναι τόσο που συμφωνεί με την τέως για τις μειώσεις σε επίπεδο ΕΠΗΕΑ. Μαζι τους
Χριστόπουλος, Ζαφειροπούλου, Σόμπολος οι δύο της Θεσσαλονίκης και οι δύο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, η Πόπη και ο Γιάννης .Να μου το θυμηθείτε ομόφωνη θα βγεί η
απόφαση και η Καλαμάτα θα το παίξει λεβέντικα, ξέρετε εκείνο το παιχνίδι του....στρίβειν δια του αρραβώνος!

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όπως τα λές ότι και να κάνει ο Νικολάκης σου, από κάτω θα είναι, για γέλια είσαι. Απάνω τους Νικόλα μην τους φοβάσαι, έχεις το δίκιο με το μέρος σου, αρκετά πια.
Πάνε να πούνε ότι εκλέχτηκες για να μειώσεις τους μισθούς, για να σε φέρουν αντιμέτωπο με τους εργαζόμενους, παλιό το κόλπο δεν πιάνει, οι εργαζόμενοι δε ξεχνούν τη εκπαίδευση με το σύστημα ρολόι, την τέλεια απαξίωσή τους.

Ανώνυμος είπε...

Μαγκα μου μάθε ότι τόσο ο προυπολογσμός που άφησαν Μάρτιο οι προηγούμενοι , όσο και ο νέος που έφεραν ,με τα χίλια ζόρια λόγω ΓΣ, οι τωρινοί προβλεππει μείωση του μισθολογίου μας ένα μύριο ευρώπουλα. Στο γράφω να το εμπεδώσεις, 1.000.000€
Ο και επωνομαζόμενος Γάμα Γάμα υποστηρίζει ότι δεν σωζόμαστε μ αυτό και το παίζει σωτήρας μας εκ του ασφαλούς. Θα τα βρει τα λεφτά ο ....Λεβέντης από το χρηματιστήριο.Ξέρει αυτός

Ανώνυμος είπε...

Ποιός βρίζει ποιόν παιδιά; Και γιατί; Αυτό έχει σημασία. Όλοι γνωριζόμαστε και ξέρουμε, άλλο που δεν μιλάμε όλοι! Οι εργαζόμενοι του Ταμείου δεν χρειάζονται συστάσεις για κανέναν. Έργα χρειάζονται και όχι λόγια. Όσο για το ....ρολόι αυτό το σύστημα προβλέπεται ρητά από τη σύμβαση μας και ενοχλεί μόνο τους τεμπέληδες.Αυτούς και τους χαφιέδες μην τους ακούς κυρ Γραμματέα ´όπως κάνει η κυρά Πόπη.
Οσοι έκαναν και κάνουν τη δουλειά τους δεν είχαν και δεν πρέπει να έχουν τίποτε να φοβηθούν.
Όλοι δίνουμε εξετάσεις καθημερινά κι εσείς σαν διοίκηση κι εμείς σαν εργαζόμενοι. Ας κάνουμε τη δουλειά μας επιτέλους! Έχετε δημιουργήσει άσχημη ατμόσφαιρα που είχαμε να ζήσουμε πριν τον Κιάο.

Ανώνυμος είπε...

Να αναφέρουμε ότι ο εκπρόσωπος των εργαζομενων "ποιεί την νήσσαν" - κοινώς κάνει την πάπια.
Ισως γιά αυτό βρίσκεται κάθε μέρα έξω από το γραφείο Σόμπολου - αλήθεια ο τομεάρχης του δεν έχει δουλειά να του δώσει;
Και αυτοί που τον ψήφισαν, δεν έχουν στόμα να του πουν δυό λόγια γιά τον ξυπνήσουν;
Δηλαδή αυτό που βλέπουμε με την ανυπαρξία του εκπροσώπου είναι ουσιαστικά μία επαλήθευση ότι τελικά αυτοί που ψηφίζουμε είναι τα απορρίματα της κοινωνίας μας;
Και καλά, αυτός δεν έχει από ότι φαίνεται καθόλου τσαγανό.
Ισως πήρε (και εσφαλμένα βέβαια) κάποιες διαβεβαιώσεις από το ΔΣ ότι δεν θα τον "πειράξουν" - ερήμην όμως των συναδέλφων του.
Αντί να ορθώσει το (ανύπαρκτο) ανάστημα του και οργανώσει άμεσα συνέλευση, νομίζει ότι θα πετύχει κάτι γιά τον εαυτούλη του στρουθοκαμηλίζοντας.
Εκπρόσωπε εάν δεν κάνεις ενέργειες, θα μείνεις στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠπικού συνδικαλιστικού κινήματος ως ο ξεφτυλισμένος - μίζερος - μηδαμινός - αχρηστότερος εκπρόσωπος όλων των εποχών πριν το τελικό κλείσιμο του ΕΔΟΕΑΠ.
Το οποίος βεβαίως επίκειται έως τις αρχές του επόμενου έτους.
Και εφόσον μπείτε στον ΕΟΠΥΥ - άμεσα θα έχετε πρόσθετες μειώσεις της τάξεως του 30%.
Και λέμε πρόσθετες διότι με αυτόν τον ανύπαρκτο εκπρόσωπο θα έχετε τώρα άμεσα μειώσεις 20%, συν 30% στην αρχή του επόμενου έτους - σύνολο 50% μειώσεις.
Α, ξέχασα και τις απολύσεις (λόγω συγχώνευσης με τον ΕΟΠΥΥ) που θα είναι περίπου 30% του προσωπικού.
Δηλαδή ένας στους τρεις σας δεν θα έχει δουλειά από του χρόνου.
Νάναι καλά ο "εκπρόσωπος" - που κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Ανώνυμος είπε...

Αν το έχετε ακούσει το «όμοιος ομοίω αεί πελάζει», το «δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι». Το ο «εκπρόσωπος είναι ο καθρέπτης μας» το «δείξε μου τους ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ σου για να σου πως τι λαός είσαι» …..Ε ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μας βριζεις ρε ή μου φαίνεται;

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα συζητάνε στον έκτο το μισθολογιό μας κι εμείς ασχολιόμαστε με άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.
Αν ήταν σωστοί οι νέοι δεν θα αγκάλιασαν τεμπελόσκυλα και χαφιέδες, ούτε θα φέρονται απαξιωτικά και εκδικητικά σε όσους νομίζουν ότι ήταν της τέως. Θα δούλευαν θεσμικά, με κανόνες διοίκησης και σεβασμό στο ανθρώπινο δυναμικό.

Ανώνυμος είπε...

Πάει το διαλύουν το μαγαζί Σόμπολος, Σπανοπούλου,Νεστοριδης, Χριστόπουλος , Καταιφτσής
Περίμεναν άδικα την απαρτία των 6 έστω που ορίζει το Καταστατικό για να συνεδριάσουν. Μόνοι δικαιολογημενοι Αγγέλης και Ζαφειροπούλου
Ο Γάμα Γάμα και η Ποπάρα δεν έκανα τον κόπο ούτε να ενημερώσουν ! Κρίμα Εγκληματικό κρίμα οι κουτοπόνηρες συνδικαλιστικές πρακτικές τέτοιες κρίσιμες ώρες

Ανώνυμος είπε...

Για δείτε τι γράφουν στο Facebook o Γάμα Γάμα και η Ποπάρα και μπορείτε να καταλάβετε ότι είναι στα κάγκελα. Το ερώτημα είναι γιατί κατηγορούν το Σόμπολο για ρουσφετια. Και κανένας δεν αναρωτιέται για τι ρουσφέτια μιλούν. Γιατί όπως και να το κάνουμε αν γίνονται ρουσφέτια με τον ΕΔΟΕΑΠ στα μαύρο του το χάλι αντί να γίνονται κινήσεις να συμμαζευτεί η κατάσταση τότε χαθήκαμε όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Θυμαστε πως προκλήθηκαν τελευταίες εκλογές; Ακούω οτι θα δούμε το εργο σε επαναληψη αλλα το έργο δεν θα παιχτεί απο Σομπολο και Σπανοπουλου

Ανώνυμος είπε...

Ναααααα φύγετε να πάτε αλλού!δεν σας αξίζει τίποτα!ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΗ.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΠΑΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΝΑΝΕ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ.
Τελικά το μόνο που θα καταφέρετε είναι να επανέλθει η τέως που όποιος δεν συμφωνούσε μαζίτης τον έκανε μια χαψιά και τσιμουδιά μετά.
Στρατιωτάκια αμίλητα άκούνητα αγέλαστα,διακοσμητικά φυτά και σε όποιον άρεσε.
Αυτό θέλετε και το κακό είναι ότι αυτό σας αξίζει.Το ΄πρόβλημα όμως είναι ότι την πληρώνουμε και εμείς!Πραγματικά κρίμα!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΡΕΊ να είναι σχέδιο ρε να αδειάσουν τον ερωτευμένος Σόμπολο και να διαλύσουν το μαγαζί!

Ανώνυμος είπε...

Εγω τώρα να θυμίσω ότι αυτοί που δοκίμασαν τη ...γλύκα της τέως ήταν όλοι οι φυγόπονοι και λουφαδόροι;
Το ξέρουμε αλλα δεν το λέμε. Όπως και ότι οι υπάλληλοι ξέρουμε πόσους στήριξε, αλλα δεν το λέμε γιατί είμαστε μίζεροι και φοβισμένοι.
Το χέρι που γλυφαμε χθες το δαγκωνουμε σήμερα.
Ελληνικό συνήθειο.Παληά ιστορία.

Ανώνυμος είπε...

Οι διοικητικοί που.... πονάνε τον ΕΔΟΕΑΠ γιατί δεν τον προστατεύσαν τόσα χρόνια ; Λέφας, Ξηρογιάννης, Νικολτσιος, Χριστόπουλος, Πίππας, Μουστακαλής, Στεργίου,Αντωνοπούλου, Οικονόμου,Χριστοπούλου,Ζαχαρίας λέω εγω τώρα ....

Ανώνυμος είπε...

Διαβαστε την ιστορία του Σταλιν για να καταλαβετε πως λειτουργεί η Σπανοπουλου

Ανώνυμος είπε...

Όλοι πονάμε το Ταμείο μας, αλλά όταν αναφέρουμε επιλεκτικά κάποια ονόματα για εντυπώσεις αυτό δεν είναι καλό και πλησιάζει στην μονομερή απαξίωση. Θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε τις ευθύνες που αναλογούν στον καθένα μας και να δούμε πως θα στηρίξουμε τον ΕΔΟΕΑΠ, τώρα που είναι δύσκολα. Έχουμε ευθύνη για την εκλογή των Δ.Σ. αλλά αυτό είναι. Αν αρχίσουμε τώρα να επαναφέρουμε, την αγορά των κτηρίων, τους πυρόπληκτους, τα ρουσφέτια, τις προσλήψεις, τις διώξεις, τις συμβάσεις κτλ δεν θα βοηθήσουμε. Θα βοηθήσουμε όταν πάρουμε την ευθύνη που αναλογεί στον καθένα μας και δεν θα επιτρέψουμε από δω και πέρα, κανένα ρουσφέτι, καμιά πρόσληψη, καμιά δαπάνη αλόγιστη, π.χ. τα μέλη του Δ.Σ. αμείβονται για την ασχολία τους αυτή δεν είναι ανάγκη να τους πληρώνουμε και κινητό. Ούτε ο πρόεδρος χρειάζεται υπηρεσιακό αυτοκίνητο και οδηγό, ούτε καφές κερασμένος ο καθένας τον καφέ του, νοικοκύρεμα θέλει, να αρχίσουμε από τα μικρά και σιγά -σιγά όλα…..

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να μην τους πληρώνουμε καθολου και να τους στρεψουμε στις μίζες

Ανώνυμος είπε...

Πόνεσαν τα ονόματα έτσι φίλε;
Λογικά μιλάς, αλλά ρίχνεις δηλητήριο, ενώ εμφανίζεσαι δήθεν συναινετικός.Δεν είσαι όμως ....
Αυτα που γράφεις είναι περισυνά ξινά σταφύλια!
Τώρα είναι πια αργά! Και που είσαι,
αδικείς τον πρόεδρο. Ο Σόμπολος δεν κινείται με υπηρεσιακό και οδηγό.
Και το καινούργιο το σταλινικο για την τέως, τι να σας πω ρε παιδια! Γκούλαγκ τον είχε κάνει τον ΕΔΟΕΑΠ μας μαστιγωνε κάθε μέρα, απολύσεις, απειλές, βρισιές.
Σοβιετικό γκουαντάναμο το Ταμείο για τους εργαζόμενους.
Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ

Ανώνυμος είπε...

Είναι δυνατόν να αναβάλλεται το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ επειδή λείπουν (αδικαιολογήτως απόντες) μέλη του με σημαντικές ευθύνες (ΓΓ και πρόεδρος ΤΥΠ);
Αυτή είναι η στάση τους απέναντι στην ευθύνη που ανέλαβαν για 20.000 ανθρώπους;
Όποτε θέλω πάω όποτε δεν θέλω δεν πάω στο ΔΣ;
Τι το πέρασαν το ταμείο σύλλογο κορασίδων, συνέλευση πολυκατοικίας;
Ή τελικά αποκαλύπτουν τις προθέσεις και την εκτίμησή τους για τον ΕΔΟΕΑΠ;
Τι είναι βρε καλόπαιδα βρήκαμε παιγνίδι και παίζουμε;
Σας εκλέξαμε για να διοικήσετε ένα πρότυπο ασφαλιστικού φορέα στην Ελλάδα. Ένα ταμείο αυτοδιοικούμενο και με αυτασφαλιζόμενα μέλη.
Αντί να το διαφυλάξετε ως μοναδικό αυτοδιαχειριστικό εγχείρημα στην Ελλάδα πάτε να το διαλύσετε μια ώρα αρχύτερα;
Μαζί με τις πολιτικοσυνδικαλιστικές σας ίντρικες σας προσάπτω και την ανεπάρκεια και ανικανότητα που διέπει.
Προσέξτε έχετε ευθύνες, χειρίζεστε τις τύχες χιλιάδων ανθρώπων δεν κάνετε το κομμάτι σας. Αν θέλατε κάτι τέτοιο ας μένατε στα συνδικαλιστικά σας οργανάκια για να ασκείτε όποιο ρόλο θέλατε.
Στο ΕΔΟΕΑΠ όχι !...

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω ότι φταίει και γι αυτό η Σπανοπούλου!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΑΡΤΙΑ ΤΟ ΔΣ;

 Ο Σόμπολος βλέπει εκλογές μέχρι το φθινόπωρο και βιάζεται να αποτινάξει απο πάνω του την ευθύνη του ΕΔΟΕΑΠ και να είναι υποψήφιος για τη  Β!Αθηνών.
Ο Καρούτζος αφού έγινε γενικός γραμματέας στον ΕΔΟΕΑΠ και παραγοντίσκος   των προσκυνημένων και μνημονιακών δυνάμεων του κλάδου, ( μαζί με την Αντωνιάδου της ΕΣΗΕΑ και τον Κουμπιά της
ΠΟΕΣΥ, κατά... σύμπτωση πρώην υπάλληλο της
Τράπεζας της Ελλάδος) είναι στα μέσα και τα έξω με τους Μουρούτηδες για να εξαργυρώσει τη θέση του με πόστο στη νέα ΕΡΤ. Για αυτο και δεν πατάει στον Οργανισμό και κινείται σε κατεύθυνση  δημιουργίας κρίσης, που θα τον διευκολύνει να αφήσει τον ΕΔΟΕΑΠ και να πάει για πόστο. Εξ ού και η συμμαχία του με την Πόπη, (εμμετικό το κείμενο που έγραψε για τη δημοσιογραφία της απεργιακής ΕΡΤ) η οποία,όμως, παίζει πιο μεθοδικά το παιχνίδι της  δήθεν εξουσίας και του  κωμικοτραγικού ρόλου της ως προέδρου ΤΥΠ,που βρίζει δημόσια τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος! Δεν θα διστάσει να κάνει υπόγειες κολεγιές με τον Καρούτζο.  Το ότι έλειψαν μαζί και χωρίς να προειδοποιήσουν απο τη συνεδρίαση του ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ , που θα αποφάσιζε  να κόψει τους μισθούς των υπαλλήλων και των γιατρών προδίδει την κοινή γραμμή τους, με
εμπνευστή τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ, Μάρκο Γκανα
που τους κινεί και τους δύο, μαζί και την επιλεγόμενη παπαδιά της ΕΣΗΕΑ , απο το παρασκήνιο, σαν καραγκιοζάκια.
Ο  Καρούτζος με την ίδια ευκολία, που ήταν στην  
βρώμικη ΠΑΣΟΚικη Αυριανή του Κουρή, έπειτα στην Ντόρα, και σήμερα στα υπόγεια του Μαξίμου με τον  
Μουρούτη  ,δηλαδή, στο στρατόπεδο του πιο
ορκισμένου εχθρού της πρώην αφεντικίνας του, θα βρεθεί αύριο, αν δεν το έχει κάνει, ήδη, από σήμερα και στα θεωρεία του  μέλλοντος κυβερνητικού ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει πρόβλημα να άλλάζει στρατόπεδα, αφού το μόνιμο και σταθερό αφεντικό του, ο Προβόπουλος  ( εδώ κουμπώνουν οι συμπτώσεις με τον Κουμπιά), όχι μόνο του το επιτρέπει, αλλά του το επιβάλει για να είναι μέσα
στα πράγματα και να παίζει το παιχνίδι του. Αυτό
ήρθε να κάνει ο Καλαματιανός παραδημοσιογράφος
και στον ΕΔΟΕΑΠ. Να ρίξει λάσπη και να συγκρουστεί με τη διοίκηση Σπανοπούλου, που είχε την.... τρελή ιδέα, το θάρρος και το κουράγιο  να υπερασπιστεί τα αποθεματικά του ΕΔΟΕΑΠ και τον ιδρώτα των δημοσιογράφων, να συγκρουστεί με τον
Προβόπουλο,  τo PSI  και τη λεηλασία των ασφαλιστικών ταμείων από την Τράπεζας της Ελλάδας.
Είναι γεγονός βέβαια ότι ο δημοσιογραφικός
κλάδος όταν κλήθηκε να αποφασίσει αν θα επιβίωσει υπερασπιζόμενος τον ιδρώτα του ή με τη δύναμη της γλώσσας και του σάλιου του, προτίμησε το δεύτερο και έτσι έστειλε στην διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ τους σημερινούς αριστερούς και δεξιούς κασιδιάρηδες, που έρμαια των πραγματικών
αφεντικών τους επιφυλάσσουν στους δημοσιογράφους την τύχη του κάθε λαθρομετανάστη!
Ας πρόσεχαν!!! Όσο για τον Αγγέλη, με τη σχιζοφρενική οντότητα, να παριστάνει πολιτικά τον ακραίο ακτιβιστή και επαναστάτη αριστεριστή και
δημοσιογραφικά τον εκφραστή του Κεφαλαίου, των αφεντικών και του κυρίαρχου τραπεζικού συστήματος, με μεγάλο αφεντικό τον Προβόπουλο της ΤτΕ είναι βέβαιο ότι την επόμενη φορά που θα
πρέπει να ληφθούν κρίσιμες αποφάσεις για τον ΕΔΟΕΑΠ θα βρίσκεται ακόμη πιο μακριά.
 Για τη Ζαφειροπούλου τα πράγματα είναι απλά. Θα έλειπε επειδή της το είπε ο Γκανάς. Τώρα που της
το είπε και η ... Πόπη, (με έφεση στα  ξημερώματα, τον Ελύτη και τα ηλιοβασιλέματα) έπρεπε να ανοίξει η γη να την καταπιεί...
Ο ταμίας μας ο Χριστόπουλος πήρε και αυτός
(μάλλον καθυστερημένα, αφού τον θεωρουν
πειθήνιο και καμμένο χαρτί), το μήνυμα της άποχής απο τη συνεδρίαση και ´ετσι έγινε λαγός, πάλι με εντολέα το σύστημα Γκανά. Κάπως έτσι οι τροπαιούχοι της "κάθαρσης" στον ΕΔΟΕΑΠ αποδεικνύονται φτηνά διατεταγμένα ανθρωπάκια,
που βιάζονται να παραδώσουν το ταμείο των ανθρώπων του Τύπου στον ΕΟΠΥΥ και τώρα που γυρίζει να εισπράξουν τα λύτρα της εκδούλευσης και της προδοσίας τους...
Αυτά και εδώ είμαστε.  Το σίριαλ συνεχίζεται..... Την  άλλη εβδομάδα έχουν διπλή συνεδρίαση για να τα  μαχαιρώσουν και να τα σφάξουν όλα. 

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Νατα τα πικαντικα! Πάντως δεν ειναι τυχαίο που το παραπάνω σχόλιο, είχε νούμερο 69!
Μπλιαχ...αηδιασα!

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ειναι αυτός ο ήρωας ρε παιδιά;

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε: ειναι γνωστός σε όλους αλλά κυρίως σε εμάς, γιατί για ενα διάστημα δούλεψε στον ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Μπορούμε να σοβαρευτούμε λίγο; Εχετε καταντήσει αηδία!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Όλοι άχρηστοι λοιπόν εκτός από την τέως, ο Καρούτζος, ο Χριστόπουλος, η Πόπη, ο Αγγέλης, η Ζαφειροπούλου και ο Γκανάς που κινεί τα νήματα. Ενώ η δικιά μας έ!! Τώρα που συμμάχησε και με το Σόμπολο!! Έχει και τη Θεσσσαλονίκη, έκανε πάλι δική της πλειοψηφία. Δεν πειράζει λέει, δεν με ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος αρκεί εγώ να αποφασίζω…. Αν καταφέρει και παρατήσει και τον Καρούτζο από Γάμα –Γάμα και αναλάβει η ίδια, τότε θα ¨σώσει» και τον ΕΔΟΕΑΠ. Απαλλαγή λοιπόν από τους δεξιούς και αριστερούς χρυσαυγίτες , να μείνει η παλαιά διοίκηση που ξέρει και «νοικοκυρεύει» σπάει τα ομόλογα, κάνει ωραίες συμβάσεις με τα νοσοκομεία, βάζει σε τάξη τους γιατρούς, στήνει μπακάλικα, εξανεμίζονται τα αποθεματικά, προσλαμβάνει …να μην αναφέρω ονόματα δεν κάνει, τέλος τους φτύνουνε στη συνέλευση, δεν τολμούν να ξανακάνουν ξανακαλέσουν, αναστατώνουν τον κλάδο με κουτοπονηριές, κάνουν εκλογές ξαφνικά χωρίς συνέλευση –με παραιτήσεις- και τώρα πήραν και στηρίζουν τον αγαθιάρη, ευκαιρία λένε και κάτι που ψέλλιζε πριν τις εκλογές για το Θεσσαλονικιό τα πήρε ο Βαρδάρης. Αρκεί να είναι πρόεδρος ο Σόμπολος ή Σπανοπούλου τότε η δουλειά θα γίνει.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Φίλε διαχειριστή, γιατί διαγραφεις τα σχόλια; Δημοκρατία στα blogs δεν είπαμε; Ή μήπως σε ενόχλησε που ξεμπροστιασαμε την τέως, για τη σχέση της με τον...αλαλο;
Ειναι γνωστό άλλωστε, ότι τα είχαν πολύ καιρό πριν!
Εκτός αν το blog ειναι της Σπανοπουλου και διαχειριστής ο siteάκιας!
Ρε μπας κι έτσι εξηγούνται οι διαγραφές στα συγκεκριμένα σχόλια;
BLOG ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΛΟΓΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ νομίζω ότι έχουμε ελευθερία λόγου. Χρειάζονται και τα σεξιστικά σχόλια και οι ερωτικές περιπέτειες του καθε ενός.
Απλώς αυτά τα σχόλια μπορούν να αναρτώνται σε ανάλογες ιστοσελίδες - δηλαδή ιστοσελίδες παρόμοιου περιεχομένου.
Εχουμε μπλέξει τις βούρτσες με τις βρούτσες - δεν χρειάζεται να τις βάλουμε να κάνουν και σεξ μεταξύ τους.

Ανώνυμος είπε...

Συγνώμη αλλα πχ το σχόλιο Νο 69, δεν ήταν σεξιστικό! Γιατί σβήστηκε; Ηταν καθαρό ρεπορτάζ.
Αρα μη μιλάς για ελευθερία λόγου!
Παραδεξου καλύτερα, ότι προστατευεις την τιμή της τέως... Αλλωστε αν δεν κάνω λάθος, μετά την παρέμβαση της αρχίσεις να διαγραφεις σχόλια και να το παίζεις διαχειριστής! Μέχρι τότε γινόταν σφαγή αλλα εσύ κότα έτσι;
Ελα και σε καταλάβαμε τι ρόλο βαρας!

Ανώνυμος είπε...

Κι εσυ κυρά Κατίνα του ΕΔΟΕΑΠ θέλεις να βρίζεις ξεδιάντροπα και να το λες και ρεπορτάζ καθαρό κιόλας! Πόσο βρώμικο και άρρωστο μυαλό έχεις!
Άντε στα τσακίδια άρρωστη που λερώνεις και τον ίσκιο σου μ αυτά που γράφεις. Ποιά τέως βρε όρνιο, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια τη γνώρισες ποτέ ; Τσακίδια από εδώ μέσα καλά έκανε και τις διέγραψε τις χυδαιότητες σου όποιος/α διαχειρίζεται το blog αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Προσδεθειτε έρχεται πλούσιο φωτορεπορταζ

ΓΙΟΥΛΗ είπε...

Δεν έχω διαβάσει τι εχει γραφτεί, όμως αντιλαμβάνομαι ότι πρόκειται για κάποια χυδαία σχόλια επι προσωπικού. Πραγματικά πιστεύω, ότι ειναι άδικο να ασχολούμαστε και να κρίνουμε την προσωπική ζωή του καθενός, ειδικά όταν δεν την γνωρίζουμε. Είμαστε σε θέση να κρίνουμε, με βάση το έργο που προσφέρει ο καθένας στον ΕΔΟΕΑΠ.
Πάντα πίστευα, ότι το δυναμικό του ΕΔΟΕΑΠ στη συντριπτική του πλειοψηφία, εχει ποιότητα και επίπεδο. Και πάντα άκουγα τους άλλους, να λένε ότι το Προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ αποτελείται απο τεμπέληδες, κουτσομποληδες που τρώνε ο ένας τον άλλον και βολεμενους. Κάτι που δεν ειναι αλήθεια, επαναλαμβανω για την συντριπτικη πλειοψηφια. Και το λέω, γιατί εδω και 20 χρόνια σας ξέρω όλους!
Δεν ειναι δύσκολο να τους διαψευσουμε όλους αυτούς. Λίγη ψυχραιμία χρειάζεται και καλή προαίρεση! Εχουμε αποδείξει στο παρελθον, ότι διαθέτουμε κι απ' τα δυο.
Να θυμάστε, ότι το μεγαλύτερο μέρος της εικόνας του ΕΔΟΕΑΠ, το καταλαμβάνει το Προσωπικό.
Συναδελφικά
ΓΙΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου Γιούλη με τα ωραία σου!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς ο φίλος που έγραψε γιά τις προσωπικές στιγμές κάποιων άλλων νομίζει ότι αθρογραφεί στην ΕΣΠΡΕΣΣΟ ή προετοιμάζει το πικάντικο - εναλλακτικό δελτίο ειδήσεων του ΣΤΑΡ.
Ας κρατήσουμε όμως τα κείμενα μας σε θέματα που αφορούν τον ΕΔΟΕΑΠ και όχι τις προσωπικές στιγμές κάποιων ανεξάρτητα εάν αυτά που γράφονται και που αφορούν αυτές τις προσωπικές στιγμές μπορεί και να είναι παραμύθια.
Οι εργαζόμενοι του ΕΔΟΕΑΠ μπορούν να προλάβουν αυτά που δεν πρόλαβαν στο πρόσφατο παρελθόν τόσοι και τόσοι εργαζόμενοι εταιρειών και οργανισμών που έκλεισαν μέσα σε μία νύχτα.
Και όπως λένε, ενώ σε αυτούς τους άλλους οργανισμούς οι πρώτοι που έφυγαν από μόνοι τους ήταν οι δικηγόροι (διότι έβλεπαν τις μηνύσεις να πέφτουν σωρηδόν), μετά οι λογιστές (που έβλεπαν τους δείκτες να κατρακυλούν) και μετά πήραν χαμπάρι οι υπόλοιποι - όταν πλέον ήταν πολύ αργά - εδώ μπορούμε να κάνουμε την διαφορά:
Να πατήσουν πόδι οι εργαζόμενοι κατά πρώτον με την εργασία τους, κατά δεύτερο με σημαντική βοήθεια που μπορούν και οφείλουν να προσφέρουν στην διοίκηση ώστε με μικτούς τρόπους (μειώσεις σε όλες τις δαπάνες), πίεση προς τις ηγεσίες των αρμόδιων υπουργείων, να πετύχουν αυτό που από μόνη της η διοίκηση δεν μπορεί και δεν ξέρει να κάνει.

Ανώνυμος είπε...

Διαχειριστής είναι ένας φίλος της τέως.

Ανώνυμος είπε...

Ο Εδοεαπ ειναι ενα υδροκεφαλο τερας με πολλα λειτουργικα εξοδα που μονο για να παρουν πρεφα οι καινουργιοι τι πρεπει να γινει αρκει το χρονικο διαστημα για να κρασαρει οδηγουμενος στον ΕΟΠΠΥ.Ετσι συμβαινει αλλωστε και στη χωρα μας με την καθε αλλαγη κυβερνησης.Αν αντιθετα στα οικονομικα ειδικα υπηρχε τεχνογνωσια και σταθερη πολιτικη θα ευημερουσε εν μεσω κρισης.Ολοι ομως θελουν να εχουν στα καιρια ποστα μαριονετες για να τις χειραγωγουν δινοντας τους κανα ψιχουλο,καποιες βεβαια δεν ειναι τοσο "Αγαθές" και μπορουν να κανουν ζημια!Ειμαι πεποισμενος πως η Ποπη εχει αγνες σκεψεις και αισθηματα για το ταμειο αλλα περιβαλλεται από ανθρωπους που δεν μπορει να ελεγξει και ετσι η μεγαλη εικονα ειναι ζοφερη.Παρεπιμπτοντως ο Πλερος ουτε τοτε ουτε τωρα θα μπορουσε να γινει αρχιατρος γιατι το καταστατικο οριζει ρητα παθολογο ή χειρουργό με βαθμο δ/ντη ΕΣΥ οποτε δε θα μπει αλλος ενας ασχετος σε μια θεση ευθυνης.

Ανώνυμος είπε...

Ο διαχειριστής του blog φίλος της τέως; Αν είναι αυτός/η φίλος/η τι να τους κάνει τους εχθρούς;