Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΔΟΕΑΠ:Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ

Φιλοξενούμε άρθρο της τ.προέδρου κυρίας Ελένης Σπανοπούλου.
......................................................................................
Παρά τα όσα  γράφονται....
ΚΑΜΙΑ ΑΠΌΦΑΣΗ   δεν έχει πάρει (και πολύ φοβάμαι ότι δεν θα πάρει)  το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ για τα εξαιρετικά επείγοντα πια και απολύτως απαραίτητα μέτρα για τη διάσωση του.
Η, τουλάχιστον,  για την "αγορά χρόνου βιωσιμότητας" ούτως ώστε να  παραμείνει ζωντανός στο πλευρό των 20000 ασφαλισμένων του μέχρι να  ξεπεραστεί η Κρίση.
Τα δύο...άκρα του Συμβουλίου διαγκωνίζονται ...αριστεροδέξια ποιός  θα νίψει πρώτος τας χείρας του με δηλώσεις, ανακοινώσεις, διαροές και   δημοσιογραφικό ρουλεμάν.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να γίνουν περικοπές 19.500.000€,  που ΈΧΟΥΝ  ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ ,χωρίς όμως να έχει αποφασιστεί ο τρόπος των περικοπών. Το μοντέλο πχ της περικοπής κατά 6.000.000€ περίπου των υψηλών κυρίως συντάξεων.
Στις 23 Ιουλίου, με απόντες το δίδυμο της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς Π.Χριστοδουλίδου και Γ.Αγγέλη η πλειοψηφία του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ψήφισε επί της Αρχής την παρακάτω πρόταση του Ταμία του ΔΣ και μέλους  της ΕΠΗΕΑ Γ.Χριστόπουλου.
Στην ψηφοφορία 6/1, μειοψηφία ήταν ο Πάνος Σόμπολος, που παραδέχθηκε ότι απαιτούνται μέτρα, αλλά  δεν ήταν σε θέση να προτείνει κανένα σχέδιο για τη σωτηρία του Ταμείου!
Εκτός ίσως απο το....μελλοντικό Αγγελιόσημο στο Ίντερνετ και την  προεκλογική υπόσχεση στους ψηφοφόρους του ότι  θα πιάσει τον Αντώνη Σαμαρά απο το...πέτο!!!
Εν όψει  της ΓΣ κάποιοι σηκώνουν κουρνιαχτό με  λαικίστικες δηλώσεις και λάσπη επιχειρώντας να επαναφέρουν το θλιβερό κλίμα της ΓΣ του Ιουνίου 2012.
Αντι να διοικήσουν , ως οφείλουν , κορδακίζουν επαναστατικές αερολογίες, προβοκάρουν την προσπάθεια και δυναμιτίζουν την ενότητα του ΔΣ.
Εκείνοι που ζήτησαν την ψήφο των ανθρώπων του Τύπου με συκοφαντίες και ψεύτικες υποσχέσεις έρχονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους και τη σκληρή αλήθεια : όχι μόνο δεν θα δώσουν πίσω στους ασφαλισμένους ότι έκοψε η  Διοικήση Σπανοπούλου, αλλά θα πρέπει να πάρουν και  ακόμη σκληρότερα μέτρα....
Κι επειδή, ¨ Η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης"  δημοσιοποιώ την εισήγηση  του Ταμία , στην οποία συμφώνησα, με την προϋπόθεση ότι η εφαρμογή των μέτρων θα γίνει με τρόπο που θα υποστηρίζει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού στον ΕΔΟΕΑΠ.
Ελένη Σπανοπούλου

49 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φωστήρας ο Ταμίας, του Γκανά είναι και αυτός; Όλα τα λουλούδια της ΕΠΗΕΑ στέλνει.

Ανώνυμος είπε...

Βρισκόμαστε σε μία οξεία κρίση και όποιος δεν το έχει καταλάβει βρίσκεται σε πλήρη νάρκωση (τι νάρκωση - αποχαύνωση ήθελα να πω).
Αυτά που προτείνει ο ταμίας, είναι προς τη σωστή κατεύθυνση παρόλο που είναι πολύ καθυστερημένα.
Κάποια από αυτά έπρεπε να έχουν γίνει από τις αρχές του 2012.
Ακόμα μιλάω με συναδέλφους που νομίζουν ότι με τις δικές τους ασφαλιστικές εισφορές ζούσε έως σήμερα ο ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

αυτός ο γελοίος Χωρ. που την βρήκε την "συμπαράσταση όλων των εργαζόμενων";
την διαθέτει ερήμην των εργαζόμενων φυσικά.

Ανώνυμος είπε...

Κάνεις λάθος συνάδελφε, ο εκπρόσωπός μας εκλέχθηκε δημοκρατικά με την ψήφο όλων μας. Τον εκλέξαμε εκτιμώντας το ήθος του, την εργατικότητά του και τη συναδελφική συμπεριφορά του. Η προσφορά του δε στο κοινωνικό σύνολο μέσα από τις δομές του ΔΙΚΤΥΟΥ είναι σε όλους μας γνωστή.

Ανώνυμος είπε...

Ύστερα από τα σημερινά στον ΕΔΟΕΑΠ, ο Σόμπολος παραμένει πρόεδρος.

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον να πάει στη συνέλευση που θα τον στηρίζουν τα χουφταλα και θα τρωει ξύλο απο αυτους που θα ζουν και σε 10 χρόνια και θέλουν να υπάρχει ΕΔΟΕΑΠ. ο άνθρωπος ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσία

Ανώνυμος είπε...

Αφηστε τον να πάει στη συνέλευση που θα τον στηρίζουν τα χουφταλα και θα τρωει ξύλο απο αυτους που θα ζουν και σε 10 χρόνια και θέλουν να υπάρχει ΕΔΟΕΑΠ. ο άνθρωπος ειναι σε διατεταγμενη υπηρεσία

Ανώνυμος είπε...

φίλε / φίλη - εσύ που επαναλαμβάνεις εισ διπλούν τα λόγια σου,
να το κοιτάξεις το πρόβλημα σου - ίσως σε κάποιο γιατρό των κομπιούτερς...
Μην το αφήνεις.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά την γκυτώσαμε και σήμερα .
Καμμιά απόφαση δεν πήραν πάλι στον 6ο.
Ο πρόεδρος "λούφα και παραλαγή" έχει μείνει μόνος, με δήθεν υποστηρικτές τους χειρότερους εργοδότες που είδαμε ποτέ στον ΕΔΟΕΑΠ και που το παίζουν κόκκινοι με μαύρο χέρι.
Ο Γραμματέας ταξιδεύει τζάμπα πράγμα στο Παρίσι αποδεικνύοντας πόσο καλός μαθητής είναι που έμαθε γρήγορα τα κόλπα. Μόνο που δεν πήρε μαζί του την Κυρίτση, όπως η τέως. Οικονομικότερος μας έρχεται...
Σήμερα τους στρίμωξαν στη γωνία οι γιατροί με το εξώδικο που τους έστειλαν και έπεται συνέχεια με τους άλλους πέντε συμβούλους να περιμένουν την αυριανή σύσκεψη με τις Ενώσεις
Ξέρετε εκείνες που μαζεύονται , δήθεν σφάζονται και μετά συμφωνούν να βγάλουν μια κοινή ανακοίνωση! Άλλο αν σήμερα πήραν την κρυάδα με την έκθεση του ΟΟΣΑ για την ενοποίηση όλων των ταμείων που δημοσιοποίησε ο Βρούτσης.
Έρχεται τσουνάμι πολιτικό, οικονομικό, ασφαλιστικό κι εμείς πάμε ομόφωνα σε λαϊκό δημοψήφισμα! Και φυσικά πάμε συντεταγμένα εκεί που συμφωνούν και οι μνημονιακοί Σόμπολοι και οι λαικιστες αριστεροί , στον ΕΟΠΥΥ.Κάτι σαν τη θεωρία των δύο άκρων χωρίς τον ΣΥΡΙΖΑ και το
ΠΑΣΟΚ όμως! Βρήκαν και παίζουν στην πλάτη μας.Ανώνυμος είπε...

Ωραία… και τώρα τι κάνουμε με το Σόμπολο. Καμιά ιδέα να τον ξεφορτωθούμε υπάρχει;

Ανώνυμος είπε...

Δυνατά χτές ο εκπρόσωπος, μπράβο τα έδωσε όλα. Τα είπε όλα και πάλι μπράβο του. κατέρριψε τις κατηγόριες ότι δεν έχει πτυχίο, έκανε πρωτότυπη πρόταση για τις μειώσεις των μισθών –να μειωθούν οι μεγάλοι και να αυξηθούν οι μικροί, να γίνουν όλοι ίδιοι. Του απάντησε βεβαίως δεόντως η τέως. Ο δε εκπρόσωπος των γιατρών επιβεβαίωσε την μείωση του 30% που φάγανε και έτσι ο μέσος μισθός διαμορφώθηκε περίπου 3.500€, δηλαδή από 4.500€ που ήταν, …όσο και ο κατώτερος μισθός των γιατρών του ΥΓΕΙΑ, και μαζί με την τέως κοκορεύονταν ότι κακοπληρώνονται και δεν θα δεχτούν άλλη μείωση, αν δεν φιλιώσει η τέως με την Πόπη.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ο εκπρόσωπος της ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ.
Παγκόσμιο ρεκόρ έκανε χθες ο συνδικαλιστικός εκπρόσωπος στη συναξη με τις Ενώσεις .Καταγγέλει διοικήσεις γιατί έκαναν προσλήψεις, πλην της δικής του και δίνουν μεγάλους μισθούς, πλην του δικού του , ζητά απολύσεις στελεχών , πλήν της δικής του ,με συκοφαντικά ψέμματα καταγγέλει προιστάμενό του και συναδέλφους του εργαζόμενους στον ΕΔΟΕΑΠ,μέλη της ΕΠΗΕΑ κρίνοντας δημόσια την απόδοση τους, πλήν της
δικής του! Δεν έχει ματαξαναγίνει!
Να τον χαίρεστε όσοι τον ακούγατε να καταφέρεται εναντίον εργαζόμενων και δεν αντιδράσατε.
Ευτυχώς κρατήθηκαν πρακτικά.
Τον διαψεύδω κατηγορηματικα και δημόσια για όλα όσα είπε εναντίον μου και εναντίον του διευθυντή, των νέων Τομεαρχών Μαχαίρα, Παπασταμέλου,
Κυρίτση, του Προϊσταμένου του Γ.Μαυρίδη και της εταιρείας Prudential που αξιολόγησε, με απόφαση
ΔΣ, τους διοικητικους υπαλλήλους μας με εξαιρετικα αποτελέσματα πλήν ελαχίστων.
Τον διαψεύδω για τον αριθμό των προσλήψεων, τους...υπέρογκους μισθούς και το πολυσυζητημένα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα του.
Δυστυχώς γι αυτόν επιβεβαίωσε μόνο αυτό που με
θλίψη όλοι γνωρίζουμε, ότι η Βλακεία είναι ανίκητη!
Ελένη Σπανοπούλου

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή κυρία τέως πρόεδρε, όλα έγιναν όπως τα λέτε, αλλά και εσείς δεν έχετε διαφορά με τον εκπρόσωπο σε ότι αφορά τη συμπεριφορά σας, καθότι αφού ήταν άχρηστος και χωρίς να έχει τα απαιτούμενα προσόντα όπως υπονοήσατε, γιατί δεν τον απομακρύνατε από το ταμείο μας και τον πληρώνουμε ένα γερό μισθό χωρίς να προσφέρει τίποτα και αντί αυτού καταγγείλατε αυτούς που τον προσέλαβαν, κατά τα άλλα είστε στο ταμείο δώδεκα χρόνια δεν έχετε ευθύνη;
Τώρα τον λέτε βλάκα, η Prudential τί σας είπε για τον συνάδελφο; Και αν μεν είπε ότι είναι καλός τότε υποχρεούστε να ζητήσετε συγγνώμη, αν όμως σας είπε ότι είναι βλάκας και δεν τον απολύσατε, τότε πάρα πολλά μπορούμε να υποθέσουμε και θα πρέπει να αιτιολογήσετε την όλη συμπεριφοράς, η οποία είναι τουλάχιστον ύποπτη.

Ανώνυμος είπε...

Αλήθεια, αυτές οι αξιολογήσεις της Prudential πότε θα "μιλήσουν";
Δηλαδή πότε επί τέλους θα αναρτηθούν δημόσια - δεν χρειάζεται μυστικισμός - όποιος έχει χαμηλή αξιολόγηση ας κάνει κουμάντο του εαυτού του.
Οπως θέλουμε να είμαστε υπέρ της αξιολόγησης του δημοσίου τομέα, ας είμαστε το ίδιο δημοκρατικοί γιά τις δικές μας αξιολογήσεις.
Και όσοι δεν τα πήγαμε καλά, ας ζητήσουμε είτε να φύγουμε από μόνοι μας είτε να βελτιωθούμε (όσο βέβαια μπορεί να γίνει αυτό).

Ανώνυμος είπε...

Μέσα σε όλα τα άλλα προστέθηκε ένα σκάνδαλο ακόμα στην τέως, αγόρασε υπηρεσίες από την Prudential, τις οποίες δεν τις χρειάζονταν ή δεν μπόρεσε να τις χρησιμοποιήσει. Όπως θα λέγαμε ο δήμαρχος Τρικάλων προσλαμβάνει ναυαγοσώστες.

Ανώνυμος είπε...

Στο θέμα μας συνάδελφοι στο θέμα μας!ΤΙ έγινε χθες στη συνάντηση;Ξέρει να μας πει κανεις;Εχουμε καταλάβει ότι σε αυτή τη φάση το πρόβλημα δεν είναι τι έγινε αλλά το τι θα γίνει αύριο με την δουλίτσα μας; Μην στρουθοκαμιλιζουμε άλλο και ας δούμε τι μπορούμε να σώσουμε από εδώ και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έγινε τίποτα. Ο καθένας έλεγε το μακρύ του και το κοντό του

Ανώνυμος είπε...

Συνεπώς και οι προηγούμενοι και οι παρόντες είναι άτολμοι - να μην πω καμία χειρότερη έκφραση.
Η σωστή φράση είναι ότι πρόκειται γιά βιαστικούς σύμβουλους που τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτούλης τους και ο μικρόκοσμος που τους περιβάλλει.
Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.

Ανώνυμος είπε...

Συνδικαλιστές είναι ρε παιδιά τι νομίζαμε δηλαδή;

Ανώνυμος είπε...

Προτείνω να δημοσιοποιηθούν τα πρακτικά. Ηταν μια συνάντηση ιστορική, για ενα θέμα που αφορά όλον τον Κλάδο και εχει υποχρέωση το ΔΣ να τα αναρτήσει ατόφια και χωρίς χτενισματα!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Άτολμοι είναι οι διοικούντες του ΕΔΟΕΑΠ και οι προηγούμενοι και οι παρόντες. Στη συνάντηση ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο καθένας τον εαυτούλη του, είτε για ψήφους είτε για τη βόλεψη του. Συνδικαλιστές είναι τι περιμέναμε, συνδικαλιστές έστησαν τον ΕΔΟΕΑΠ, συνδικαλιστές τον γκρεμίζουν και κάποιος συνδικαλιστής μας έχωσε στη θεσούλα μας. Μόνο που τώρα πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε με τη δουλίτσα μας, γιατί αλλιώς κλάψε μας.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με την ανάρτηση των πρακτικών, για να απολαύσουμε το παραλήρημα του εκπροσώπου των εργαζομένων στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε μου καλε άρχισε να κλαις από τώρα αλλά παράλληλα και σιγα σιγα άρχισε να ψαχνεις και για καμμια δουλίτσα ...από ότι γνωρίζω κάποιοι το έχουν ήδη κάνει και βέβαια σοφά πράττουν.Ολα είναι δρομολογήμενα φίλε μου δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι εμείς ...αυτό είναι το χειρότερο !

Ανώνυμος είπε...

Για τους συνδικαλιστές και την ανόητη στάση τους, την αμηχανία τους και την αδυναμία τους να αρθρώσουν έστω μια πρόταση για τα προβλήματα του ΕΔΟΕΑΠ επιβεβαιώνω τον συνάδελφο, που τα γράφει πιο πάνω.Να δημοσιευτούν τα πρακτικά να γελάσουμε και να κλάψουμε όλοι.
Για τον εκπρόσωπο, που ρωτάει κάποιος παραπάνω, είναι απλό και γνωστό σε όλους μας.Ο ανθρωπάκος ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ!
Δεν εξηγείται αλλιώς, χωρίς πτυχίο από Ρουμανία που είπαν στο ΔΣ ότι έχει για να τον προσλάβουν
χαριστικά το 2003, με πλαστή
σφραγίδα μηχανικού που χρησιμοποιεί,με τόσα λάθη και τέτοια μειωμένη απόδοση να παραμένει, όταν την απόλυση του έχει εισηγηθεί από το 2004 η τότε ΓΓ Τζόρτζια Κοντράρου, ακολούθησε ο ΓΓ Αργύρης Δεμερτζής, αλλά και η ίδια η πρόεδρος που προσπάθησε να τον πείσει να εργαστεί, να μην
κάνει λάθη, να μην πηγαίνει για καφε σε ώρα εργασίας, να μην ρίχνει ο δειλός σε άλλους τα λάθη του.
Η εξήγηση είναι ότι τον λυπούνται και τον κρατάνε σεβόμενοι οι δημοσιογράφοι τη μνήμη του πατέρα του κι επειδη βγήκε παρακαλώντας εκπρόσωπος, οι της ΕΠΗΕΑ.
Το θέμα είναι ότι παίρνει μισθό δυσανάλογο των προσόντων του και είναι αραχτός. Τώρα μαθαίνουμε ότι καταφέρθηκε κατα των νέων στελεχών, είπε ασύστολα ψέμματα για αποδοχές και εργασιακή αποδόση συναδέλφων , ζήτησε μείωσεις αποδοχών στους μισθούς πολυεθνικών που
παίρνουν κάποιοι κι όχι στους χαμηλόμισθους των 1500e ! Ο ποδηλατανθρωπος του ΕΔΟΕΑΠ παρέλειψε να πει ότι με τα προσόντα του και την απόδοση του στην Κόκα κόλαση θα έπαιρνε κάτω απο 1500 και θα απολυόταν το πρώτο εξάμηνο ....
Όπως άλλωστε απολύθηκε από όλες τις
προηγούμενες εργασίες του εξαντλώντας την υπομονή των προισταμένων του και τη δυναμική ρουσφετιού του πατέρα του.Ξέρουν καλα οι συνάδελφοι στο Mega τι τράβηξαν προκειμένου να τον ξεφορτωθούν μέχρι να μας τον φορτώσει ο Γκοτσίνας . Όσο για τους νέους στη διοίκηση απλά τον χρησιμοποιούν κάνοντας τα στραβά μάτια.
Είναι το ίδιο αστείοι, όμως, γιατί δεν υπάρχει άνθρωπος και στα δύο κτίρια που να μη γελάει με τον άνθρωπο του δεξιού Σόμπολου και του αριστερού Πρωτολάτη που πιστεύει ότι ρίχνοντας
τον Καρβουναράκη νίκησε τον Γκανά!
Πάω βόλτα το σκύλο μου για να μη ξεράσω Σαββατιάτικα.Αντε γεια!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς βλέπω ασχολείστε με τον απίθανο εκπρόσωπο. Όμως θα πρεπει να αναρωτηθείτε και για νοητική κατάσταση αυτών που τον ψήφισαν και βγήκε εκπροσωπος. Αν το έκαναν για να γελασουν τότε ειναι αξιολυπητοι. Αν τον ψήφισαν συνειδητά να τους εκπροσωπεί πολύ απλά το ινδαλμά τους ειναι το αραλικι είσαι υγείας των ασφαλισμένων του ΕΔΟΕΑΠ . Βέβαια έχουμε και τον ανεκδιήγητο Χάρη των γιατρών, ο οποίος ξοδεύει περισσότερο χρόνο στο γυμναστήριο από το να φτιάχνει δόντια. Ζητά και εθελούσια για τους γιατρούς. Αλλα έτσι παραδέχεται ότι υπαρχει ζήτημα απομάκρυνσης γιατρών για να μειωθούν τα έξοδα. Βέβαια δεν τολμά να πει αυτό που λέει Κκατ ιδιαν. Ότι θέλει να απολυθούν οι γιατροί με τον τροπο που απολύθηκαν πέντε απο τη Σπανοπούλου πήραν ολόκληρη την αποζημίωση μπόνους και τους χάρισε δάνεια και την άλλη μέρα τους προσέλαβε πάλι με δελτίο παροχής και μεροκάματο η πληρωμή με το κομμάτι. Άλλο πάλι και τούτο

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν έχω καταλάβει αφού είναι τόσο ασήμαντος ο εκπρόσωπος γιατί ασχολείστε μόνο μαζί του και ενώ έχουμε τα τόσα σοβαρά προβλήματα εσείς βλέπετε τον ασήμαντο μπροστά σας.Βαρεθηκαμε να ακούμε τα ασήμαντα ...πείτε μας για τον εδοεαπ τι γίνεται τι θα μας κάνουν πείτε μας σας παρακαλώ αν γνωρίζεται κάτι

Ανώνυμος είπε...

Εχει δίκιο ο συνάδελφος,ήπαρ τον πια!

Ανώνυμος είπε...

Τα λέμε για τον ανεκδιήγητο ρε φίλε γιατί το μόνο που δεν κάνει είναι να μας εκπροσωπεί και να δουλεύει.
Έχουμε αηδιάσει πια με τον τρεχάλα Βεγγο του ΕΔΟΕΑΠ που όταν του έδινε το λόγο η τέως λούφαζε και δεν μίλαγε και τώρα το παίζει μάγκας παραμυθιάζοντας τον πρόεδρο , γλυφοντας τον Καρούτζο και ρουφιανεύοντας στην Πόπη Γκεβάρα.
Γι αυτο ασχολούμαστε και θα ασχολούμαστε με κάθε καρφί και ακαμάτη στη δουλειά μας.
Άμα θες τόσο να μάθεις τι θα κάνουν διάβασε την εισήγηση του Ταμία. Εχει ψηφιστεί απο την πλειοψηφία.Άλλο αν δεν έχουν τα κότσια να την εφαρμόσουν.Χάνουμε χρόνο ρεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα μάγκες και μάγκισες. Επειδή συνεχίζετε τα ψέμματα και τη λάσπη, ρωτήστε τουλάχιστον πριν γράψετε και το....λογιστήριο ή τον παλιό Καινούργιο, ή όσους ξέρουν ότι καμμιά παράνομη απόλυση δεν έγινε, κανένα παράνομο μπόνους δεν δόθηκε, καμμιά πρόσληψη δεν έγινε κι ότι αυτό δεν έγινε χωρίς μελέτη, διαπραγμάτευση, απόφαση ΔΣ και χωρίς ανθρωπιά για εργαζόμενους δεκαετιών στον Οργανισμό και κυρίως , όχι μόνο για τους γιατρούς: Σωτηρόπουλο, Χριστοφιλάκη, Τζια, Σκορδίλη,Κουτσομητέλη , αλλά και για υπαλλήλους.
Αυτο γιατί δεν το λέτε κουτοπόνηροι και γλιτσεροί συνδικαλιστές ; Ονόματα θέλετε για να σταυρώσετε κόσμο; Σας τα δίνουμε : Καραλή,
Καλατζή, Οικονόμου,Χριστόπουλος, Πίππας Τίποτε άλλο ; Φέρτε τώρα τα ονόματα με τα κυκλώματα και τα μαγαζάκια γιατρών και υπαλλήλων που κράζετε χωρίς στοιχεία κίτρινοι, μαύροι και κόκκινοι δημοσιογράφοι. Δώστε αποδείξεις εδω και
τώρα αλλιώς είστε θλιβεροί, γελοίοι και κυρίως σε διατεταγμένοι υπηρεσία να κλείσετε το Ταμείο.
Αλλά σας την είπε ο ΣΕΥΕ και λουφάξατε.

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασα τον Δημήτρη Ζαχαρία,, τον Πετράκο, τον Αχείμαστο, τη Ρήγα, τον προηγούμενο Προϊστάμενο λογιστηρίου, την προηγούενη διεύντρια της Θεσσαλονίκης και τον Βαραχίδη
Εκ του Λογιστηρίου

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί καποιος να μας πει γιατί η προηγούμενη διοίκηση ενω το ταμείο κατερεε υπέγραψε τετοια σύμβαση με τους γιατρούς; και έφτασαν οι αθεόφοβοι να δίνουν επίδομα πτυχίου στους γιατρούς. Λες και υπάρχει γιατρός χωρίς πτυχιο. ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί καποιος να μας πει γιατί η προηγούμενη διοίκηση ενω το ταμείο κατερεε υπέγραψε τετοια σύμβαση με τους γιατρούς; και έφτασαν οι αθεόφοβοι να δίνουν επίδομα πτυχίου στους γιατρούς. Λες και υπάρχει γιατρός χωρίς πτυχιο. ΠΟΣΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ;

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έγραψε την παραπάνω βλακεία είναι και αγράμματος και αδιάβαστος και άσχετος και επικίνδυνος. Η απάντηση βρίσκεται στη σύμβαση της ΕΠΗΕΑ πονηρέ συνδικαλιστή. Προφανώς δεν έχεις πτυχίο και κατεβάζεις ότι σου κατέβει στο κουφιοκέφαλο .Πόσα πήρες για να τρελλαθείς;
Πες μας ρε ξερόλα πόσοι υπάλληλοι του γυμνασίου παίρνουν πάνω από τους μισθούς των μισών και βάλε γιατρών του Ταμείου?

Ανώνυμος είπε...

Για να καταλάβω ρε συνάδελφε , εννοείς εμείς να παίρνουμε επίδομα πτυχίου και οι γατροί όχι;
Έχεις δει εσύ πουθενά συλλογική σύμβαση για επιστήμονες χωρίς επίδομα πτυχίου και διδακτορικού? Απο τα σπήλαια του 50 ήρθες; Αλλα φταίνε κάποιοι και κάποιες που δεν σου απαντούν με καραμπινάτα στοιχεία. Βρες επώνυμα και πες ότι είσαι κατά των Συμβάσεων να γελάσουν και οι 4 πρόεδροι των Ενώσεων που από το 2008 έχουν αφήσει τον Κλάδο στην τύχη του χωρίς συμβάσεις.Πες ότι είσαι μαύρος σαν κατράμι κακομοίρη και σιχαίνεσαι τις κατακτήσεις των
εργαζόμενων κι άσε μας ήσυχους !

Ανώνυμος είπε...

Ως γιατρός εργαζόμενος στο Ταμείο παρακαλώ να πάψει πια αυτή η αγυρτεία , ανευθυνότητα και λάσπη σε βάρος ανθρώπων που δουλεύουν και προσφέρουν!!!!!!
Όποιος έχει ονόματα και στοιχεία να τα παραδώσει στη Διοίκηση και στον Εισαγγελέα και όχι να κρεμάει στα μανταλάκια, με ψυχωσικές και λαϊκίστικες καταγγελίες για "μαγαζακια και κυκλώματα", το προσωπικό του Οργανισμού , που με όποιες αδυναμίες ή λάθη κρατάει το Ταμείο πρότυπο και υπηρετεί με συνέπεια και αφοσίωση τους ασφαλσμένους.
Είμαστε κάτι λιγότεροι, νομίζω , από 40 γιατροί.Ξέρουμε πολύ καλά τι παίρνουμε. Ας είναι καλά ο ΣΕΥΕ !
Αν βγει κάποιος να μιλήσει για τους μισθούς μας θα ντραπείτε.
Είναι όπως τα λέει ο προηγούμενος
διοικητικός.Οι μισοί και παραπάνω γιατροί παίρνουν λιγότερα απο κλητήρα και υπάλληλο του ΤΥΠ.
Πάψτε πια αυτη τη διχόνοια, τη μιζέρια και τη λάσπη!!!!!! Ζημιώνετε το Ταμείο και αδικείτε ανθρώπους.
Δώστε στοιχεία ή σωπάστε, γιατί η συκοφαντία είναιποινικό αδίκημα και έχει η υπομονή τα όρια της
κυρία Χριστοδουλίδου!Έλεος πια!
Ακούστε και κανένα γιατρό και μη αναστατώνετε το Σύμπαν κάνοντας τον Επιθεωρητή Κλουζώ με τραγιάσκα και με βοηθό ένα χαμηλόβαθμο πτυχιούχο ιατρικής,χωρίς ειδικότητα, χωρίς προϋπηρεσία,χωρίς ούτε μιας ημέρας επαγγελματική άσκηση της Ιατρικής Επιστήμης ,χωρίς Αγροτικό και κυρίως χωρίς αιδώ !
Αιδώς Μυτιληνιοί και μη...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίος.....

Ανώνυμος είπε...

Σε ότι αφορά τους μισθούς των γιατρών, μας τα είπε ο πρόεδρος και καταλάβαμε. Βρήκαμε το μήνα που τρέφει τους έντεκα. Για τα «μαγαζάκια και τα κυκλώματα» ψαχτείτε για να μην πέφτετε από τα σύννεφα, όπως «πέφτουμε» όλοι με τα σκάνδαλα του δημοσίου που κάνουμε ότι δεν τα γνωρίζαμε. Το ότι οι γιατροί παίρνουν λιγότερα από τους κλητήρες, αυτό δεν σημαίνει ότι κακοπληρώνονται, οι κλητήρες σε οργανισμούς σαν τον ΕΔΟΕΑΠ πάντα ήταν καλοπληρωμένοι, μην ξεχνάτε τον κλητήρα που δημιουργήθηκε θέση στη Θεσσαλονίκη, …σιγά μην το κάνανε σε γιατρουδάκο. Τώρα οι απειλές για ποινικά πέρα από αστείες δείχνουν και ότι κάτι τρέχει. Το ότι έχουμε και γιατρό χαμηλόβαθμο, χωρίς προϋπηρεσία και χωρίς όλα τα άλλα και αυτό κάτι λέει, κυρίως για τους ασφαλισμένους ασθενείς που θεωρούν ότι επισκέπτονται πρότυπο ταμείου. Σε ότι δε αφορά με το επίδομα πτυχίου, καλό είναι να αφήστε το παραμύθι με τη σύμβαση της ΕΠΗΕΑ, οι συμβάσεις δεν εφαρμόζονται έτσι παίρνουμε μόνο τα καλά και τα άλλα δικά μας, η σύμβαση που υπογράψατε με την τέως γενικά μπάζει.

Ανώνυμος είπε...

Φαντάζομαι οτι μου απαντάει διοικητικός υπάλληλος και όχι διοικών. Σε καθε περίπτωση ολα όσα αναφέρετε στν απάντηση σας πάσχουν!!!!! Και δυστυχώς επιβεβαιώνουν πως και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε. Τίποτε δεν έχετε καταλάβει και τίποτε δεν θα μας κάνει να πέσουμε απο τα σύννεφα . Οσοι γιατροί δουλεύουμε πολλα χρόνια στον ΕΔΟΕΑΠ ξέρουμε πολλά περισσότερα απο όσα νομίζετε και κυρίως απο τους
νέους αλαζόνες και άφρονεσ που ήρθαν να διοικήσουν οπως διοικούν. Αν υποθέσουμε οτι αυτο που συμβαίνει είναι Διοίκηση !!!!!!
Επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω και γι αυτο και για όσα προχειρολογείτε .
Ενας γιατρουδάκος σας που δεν θα στραφεί ποτέ ενάντια στον κλητήρα σας ,αλλα και δεν θα δεχθεί αμφισβήτηση και προσβολή της επιστημονικής του οντότητας και της επαγγελματικής του αξιοπρέπειας απο προσβλητικους περαστικούς του λιμανιού και του γυμνασίου ... Γιατι μπορεί να είμαστε όλοι ίσοι αλλα δεν είμαστε όλοι ίδιοι και κυρίως δεν αγαπάτε εσείς τον ΕΔΟΕΑΠ πιο πολύ από εμάς !!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε φίλε ,εσύ με τις συμβάσεις της ΕΠΗΕΑ , χαίρεσαι που διαλύθηκαν; Συμφωνείς που κατέρρευσαν ;
Σε λυπάμαι ρε! Μου θύμισες το Στουρνάρι της Τρόικας και τον Βρουτση του Μνημονίου που θέλουν όλους τους έλληνες στον διαλυμένο σύστημα τους .
Να πεθάνουμε όλοι να ζήσουν αυτοί καλύτερα! Και που είσαι; Μην κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις για να μας μπερδέψεις και να μην καταλάβουμε ποιός είσαι.
Ο ...μη γιατρος που πήρε η τέως με συστάσεις απο τον Δούμα της Προυντενσιαλ δεν βλέπει ασθενείς . Εργάζεται εντατικά ως ρουφιάνος της Πόπης όλη
μέρα στον 6ο. Τις ελεύθερες ώρες του κρατάει το χέρι της Πόπης του , όπωσ την λέει και τη συντροφεύει στα χειρουργεία της οπως ο ίδιος πάλι λέει !
Αηδία λέω. Τα έχω δει όλα τόσα χρόνια φούρναρης στον ΕΔΟΕΑΠ , αλλά τέτοια αηδία όχι!
Φτου σας καμάρια μου ! Παληοι και καινούργιοι που παίρνετε μέρος σε αυτό το άσχημο έργο.

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να σκεφθείτε καλά τι έχουμε υποστεί γιατροι και διοικητικοί απο τον Απρίλιο.
Και άντε Κσλη Ανάσταση ή μήπως Καλη ψυχή ;

Ανώνυμος είπε...

Και ολα αυτά τα σκάνδαλα και τα κυκλώματα και τις σπατάλες και ότι βάζει ο νους του Σομπολου γιατι ρε παιδιά δεν τα είδε αυτός ο κυριολέ γιες Μαν που έπαιρνε τόσα χρονια τη μισθάρα για να το παίζει εσωτερικός ελεγκτής ; Μετά τα βάζετε με τον καραγκιοζάκο τον ποδηλατανθρώο που τριγυρνάει με ένα θερμόμετρο στο χέρι και μας ποτό ζει την ταράτσα για να δροσιστει! Σανίδα σου λέω ! Σανίδα βρεγμένη

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που λέει για σύμβαση ΕΠΗΕΑ για να δικαιολογησει το επίδομα πτυχίου των γιατρων μπορεί να μας πει γιατί οι γιατροί εφυγαν από μέλη της ΕΠΗΕΑ. Και αφού τους αρέσει η ΕΠΗΕΑ γιατί οι γιατροί δεν ζητούν να εφαρμοστεί η σύμβαση της ΕΠΗΕΑ να δούμε τότε τι θα παρουν. Η κανονική οχι η μαιμουδεμενη του ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλακι μου ειπε οτι ενας γιατρός θα κλάψει οσονούπω. Κι ας εχει βάλει απο κολλητους μεχρι τη Βουλτεψη να παίρνουν τηλεφωνα

Ανώνυμος είπε...

Επιμένεις ανόητε, αγράμματε κι αδιάβαστε να διχάζεις το προσωπικό και να τα βάζεις με τους γιατρούς σαν νάναι ταξικοί σου εχθροί. Μάθε λοιπόν ότι ο Κιάος και ο Τσούτσιας και ο Δεμερτζής και η τέως έδωσαν σκληρή μάχη για να φύγουν οι 13 γιατροί από την ΕΠΗΕΑ όπου τους έγραψαν αφου τουσ έδωσε βεβαίωση η Κοντράρου ότι είναι υπάλληλοι. Ξέρεις τι υπηρεσία πρόσφερε η τότε ΓΓ στον Κουρη; Βούτυρο στο ψωμί του το επιχείρημα στα δικαστήρια μαζί του, αν έμπαιναν στο σωματείο μας και ξένες προς το επάγγελμα ειδικότητες.
Τίποτε δεν ξέρεις για τη σύμβαση που λες ότι μπάζει.
Εγω σου λέω ότι μπάζει αέρα το μυαλό σου και φθόνο.

Ανώνυμος είπε...

Τέλος πάντων όλα θα τα λύσει ο κυρ Πάνος. Αυτός που θέλει να προεδρεύει αλλα τις δύσκολες αποφάσεις να τις παίρνουν τα αλλα τα κορόιδα. Αν βγουν οι αποφάσεις θα πει εγω σας έσωσα. Αν δεν βγει θα πει ότι φταίνε οι άλλοι. Μιλάμε για φοβερή περίπτωση. Αφού κατέστρεψε την ΕΣΗΕΑ τώρα θα γκρεμίσει τον ΕΔΟΕΑΠ . Ο άνθρωπος δεν εχει ιδέα απο διοίκηση. Νομίζει ότι ειναι ακόμα στην ΕΣΗΕΑ όπου διόρισε ανίψια ξαδέλφια και κολλητούς και χτυπούσε ανελέητα όσους αντιδρούσαν στις προστάτες των εκδοτών των οποίων ´ηταν υποτακτικός. Γι αυτό μην ανησυχείτε. Δεν πρόκειται να θίξει κανέναν όσο τον παίρνει και θα φύγει λίγο πριν το μαγαζί βουλίαξει. Τόσο καλα.
Όσον αφορά στη Γενική Συνέλευση να ξέρετε ότι το πανηγυράκι με τους συνταξιούχους υποστηρικτές του το εχει στήσει. Παίρνει τηλέφωνα όλη μέρα για να μαζέψει κόσμο. Και όπως στην ΕΣΗΕΑ παραμυθιαζε τους παντες ότι θα ´ελθουν οι αριστεροί κουκουλακηδες να την καταστρέψουν τώρα λέει ότι θα σας κόψουν τις συνταξεις οι Καρουτζοι, οι Αγγεληδες και οι Χριστοπουλοι που τα ´εχουν βρει με τη Σπανοπούλου. Μιλάμε για κορυφαίο προβοκάτορα που τον ενδιαφέρει μόνο η πάρτη του. Α εχει και συμμάχους. Τον Τσαλαπατη και την Ντατουντ´ακη των παχυλών αποζημίωσεων από το ΔΟΛ και των εξ επαγγέλματος αργομισθιών και τον Κυριτση των παμπερς του Ειδικού Δικαστηρίου. Ουστ απο εδω

Ανώνυμος είπε...

Μπορείς να προσθέσεις ότι συναντήθηκε ήδη με τον Κιάο, έχει εξασφαλίσει συμφωνία στήριξης του απο τη Συσπείρωση, με Αγγέλη,Χριστοδουλίδου να τον στηρίζουν και διατείνεται δημόσια ότι τα ταμεία μας τα έσωσε αυτός με τον Καραμανλή! Έτσι καταλάβαμε γιατί δεν πιάνει το Σαμαρά από το πέτο. Να δούμε συνάδελφοι τι θα πεί στη Γενική Συνέλευση.
Ας πούμε αυτό που λέει στους Φυσικοθεραπευτές μας όταν πάει για το πρόβλημα του Ότι θα τους το κλείσει και θα τους βολέψει κάπου αλλού; Η ότι δεν θα κόψει συντάξεις από τους γέροντες ψηφοφόρους του με την επικούρηση των 1200 €
γιατί θα βρέξει λεφτά από το Ίντερνετ και τα μπλοκάκια;

Ανώνυμος είπε...

Ο Χ Ε Τ Ο Σ

Ανώνυμος είπε...

Σ Υ Μ Φ Ω Ν Ω
Ας πρόσεχε

Ανώνυμος είπε...

Το οχετός να υποθέσω αφορά στα όσα κάνειο Σόμπολος. Και με το Γκοτσίνα τα έχει βρει που βρίζονταν από παλιά. όπως και με τον περίφημο Αναστασόπουλο που επίσης βρίζονταν. Μιλάμε για το απαύγασμα του γεροντικού τυχοδιωκτισμού