Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Αμφισβητούμε ευθέως τις ενέργειες της Διοίκησης για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ

Αμφισβητούμε ευθέως τις ενέργειες της Διοίκησης για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, μιας και στερούμενη επαγγελματικών γνώσεων δεν χρησιμοποιεί τα κατάλληλα  και απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία, προς τούτο.
Χωρίς σοβαρή επιστημονική σε βάθος ανάλυση και επαγγελματικά καταρτισμένο σχέδιο, ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΕΔΟΕΑΠ.


Φίλοι ασφαλισμένοι,
Έχετε μάθει, ακούσει, ότι εμείς οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ έχουμε προβεί σε ενέργειες που σχετίζονται με τα τεκταινόμενα στο Ταμείο μας. Νοιώθουμε την ανάγκη να σας ενημερώσουμε απευθείας για την ουσία και τα κίνητρα των ενεργειών μας. Το κλίμα στον εργασιακό μας χώρο έχει πάρει μια μορφή «εργασιακής αποδόμησης» και εργασιακής ανασφάλειας, και αυτό όχι βέβαια με ευθύνη δική μας, αλλά κατόπιν συγκεκριμένων σκέψεων, αποφάσεων και ενεργειών της νέας Διοίκησης.
Τις σταχυολογούμε:
  1. Διακοπή ασφάλισης στον ΕΔΟΕΑΠ για την παροχή περίθαλψης σε αρκετούς συναδέλφους μας, χωρίς καμία προειδοποίηση, και αυτό με απόφαση μόνο του Διευθυντή του ΕΔΟΕΑΠ, χωρίς να υπάρχει απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου που να ακυρώνει προηγούμενες αποφάσεις παλαιών Δ.Σ. που επέτρεπαν την ασφάλιση και στους εργαζομένους με μπλοκ παροχής υπηρεσιών συναδέλφους μας – οι οποίοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες – με τη σύμφωνη τότε γνώμη της Νομικής Υπηρεσίας.
  2. Μειώσεις μισθών, που θα έλθουν μετά την Γενική Συνέλευση σας στις 26.9.2013, όπως τούτο επισημοποιήθηκε και ψηφίστηκε από το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ με ψήφους 6-1. Για όσους δεν το γνωρίζουν, τους ενημερώνουμε ότι πρώτοι εμείς οι γιατροί του ΕΔΟΕΑΠ και μόνο εμείς υποστήκαμε μείωση των μισθών μας αθροιστικά για τα έτη 2011 και 2012 σε ποσοστό 30 %. Με βάση τις αναφερόμενες μειώσεις υπογράψαμε τη νέα μας τριετή συλλογική σύμβαση, ισχύουσα από 1.1.2012, η οποία μεταξύ των άλλων δεν προβλέπει νέες μειώσεις κατά τη διάρκεια ισχύος της.
  3. Απαγόρευση στους Ιατρούς Χειρουργούς να χειρουργούν ασφαλισμένους. Πολλοί από εσάς πιθανόν γνωρίζετε ότι από το καλοκαίρι η Διοίκηση του Οργανισμού πρακτικά απαγορεύει στους ιατρούς χειρουργικών ειδικοτήτων του ΕΔΟΕΑΠ να χειρουργούν ασφαλισμένους, επικαλούμενη αμφιλεγόμενη διατύπωση του νέου Κανονισμού Υγείας, και προβάλλοντας ως δήθεν τυπικό πρόσκομμα φράση η οποία αναφέρει ότι δεν επιτρέπεται να υπάρχει οικονομική εξάρτηση των ιατρών από ασφαλισμένους (σελ. 24276 ΦΕΚ).   Για το  συγκεκριμένο θέμα η απάντηση του ΣΕΥΕ δίδεται σε ξεχωριστό επισυναπτόμενο κείμενο.
  4. Απολύσεις. Ήδη έγιναν δύο απολύσεις ιατρών την Τετάρτη 4.9.2013  και έπονται οι συνταξιούχοι (άλλων φορέων π.χ Δημοσίου-Στρατού-Τσπεάθ, αλλά εξαιρετικά έμπειρων συνάδελφων μας) με το πρόσχημα ότι ο κλάδος μας έχει ανεργία και ως εκ τούτου αυτοί δεν πρέπει να εργάζονται. Και αυτές κατά παράβαση ρητής διάταξης της ισχύουσας συλλογικής μας σύμβασης. Όλες αυτές οι ενέργειες έχουν στόχο την συρρίκνωση των ιατρικών υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ , σε μία στιγμή που θα έπρεπε να συμβεί ακριβώς το αντίθετο.
  5. Τέλος μέλη της Διοίκησης έχουν επιδοθεί σε μια άνευ προηγουμένου λασπολογία, (αναρτήσεις στο διαδίκτυο και στον εβδομαδιαίο τύπο) , περί υπάρξεως «κυκλωμάτων γιατρών στον ΕΔΟΕΑΠ» «ατασθαλιών» και «μικρομάγαζων», κατηγορώντας και λοιδορώντας συναδέλφους, όπου με συνοπτικές διαδικασίες οδηγούνται στην απόλυση σπιλωμένοι.
Κατόπιν αυτών, ο Σύλλογος Εργαζομένων Υγείας του ΕΔΟΕΑΠ (ΣΕΥΕ), σε έκτακτη γενική συνέλευσή του την 12η.9.2013, αποφάσισε να αντιδράσει και να αντισταθεί στις ενέργειες της Διοίκησης, αποστέλλοντας εξώδικο, με πρώτο αίτημα την εντός δεκαημέρου προσκόμιση στοιχείων για τα κυκλώματα γιατρών και τα μικρομάγαζα, άλλως είμαστε υποχρεωμένοι να προσφύγουμε στον εισαγγελέα, για την προστασία της υπόληψης μας και της αξιοπρέπειας μας.  Ζητήσαμε ταυτόχρονα άμεσο εποικοδομητικό διάλογο με την Διοίκηση προκειμένου να λύσουμε τα πλείστα θέμα τα μας, αλλά και να πληροφορηθούμε το όποιο πλάνο για την διάσωση και τύχη του ΕΔΟΕΑΠ. Δεν μπορεί κανείς να παίζει με τις σταδιοδρομίες μας και την ατομική και οικογενειακή μας επιβίωση.
Φίλοι ασφαλισμένοι,
Επιθυμούμε στα πλαίσια της ενημέρωσής σας να θέσουμε δύο ερωτήματα.
Ερώτημα πρώτο:
Γιατί αίφνης τόση έλλειψη εμπιστοσύνης στους λειτουργούς υγείας του Οργανισμού μας, τόσα υπονοούμενα εις βάρος τους, τόση λασπολογία για άτομα ή και για ολόκληρα τμήματα, τόση απαξίωση, τόσες απαγορεύσεις. Τίποτα και κανένας στον Οργανισμό δεν λειτουργεί στα κρυφά, χωρίς κανόνες, χωρίς αποφάσεις, χωρίς συναίνεση. Οι ιατρικές υπηρεσίες που προσφέρουμε εντός και εκτός του Οργανισμού, καθώς και οι ιατροί σας, είναι από πολλού χρόνου οικείοι, ως λειτουργοί και ως άνθρωποι, δοκιμασμένοι και αξιολογημένοι στην καθημερινότητα και την ιδιαι τερότητα της παρεχόμενης ιατρικής υπηρεσίας. Ποιον και ποιους σκοπούς λοιπόν εξυπηρετούν όσα, θίγουν το κύρος και την αξιοπρέπειά τους? Εν τέλει θίγουν το κύρος του ίδιου του Οργανισμού.
Ερώτημα δεύτερο:
Οι παλαιότεροι από εμάς, κάτω από την εμπνευσμένη καθοδήγηση φωτισμένων ανθρώπων (Δημήτριος Ρούσσος, Ορέστης Φαράκος, Βασίλης Σπανός), παραλάβαμε έναν ΕΔΟΕΑΠ μικρό σε υποδομή και υπηρεσίες και δίνοντας την ψυχή μας, μέσα από υπεράνθρωπες προσπάθειες, τον κάναμε μεγάλο, πρότυπο Οργανισμό περίθαλψης σε όλη την Ελλάδα. Πιστεύουμε λοιπόν ακράδαντα, ότι ο ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να ζήσει με τη μορφή που έχει αποκτηθεί με τόση κοινή προσπάθεια, με ολοφάνερα καθημερινά αποτελέσματα τόσο ευρείας απήχησης. Γίνεται μελέτη, ανάλυση, προσπάθεια για αυτό? ΍ παψε ή εξακολουθεί να είναι αυτό το ζητούμενο, ιδιαίτερα στην σημερινή κατακρεουργημένη κατάσταση του Εθνικού Συστήματος Υγείας?
Αμφισβητούμε ευθέως τις ενέργειες της Διοίκησης για την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, μιας και στερούμενη επαγγελματικών γνώσεων δεν χρησιμοποιεί τα κατάλληλα  και απαραίτητα επιστημονικά εργαλεία, προς τούτο.
Χωρίς σοβαρή επιστημονική σε βάθος ανάλυση και επαγγελματικά καταρτισμένο σχέδιο, ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ Ο ΕΔΟΕΑΠ.
Εμείς λέμε ΟΧΙ στην καταβαράθρωση του και των ιατρικών του υπηρεσιών. Λέμε ΟΧΙ στη ενσωμάτωση στον άρρωστο ΕΟΠΥΥ.  Σας καλούμε όλους σε συστράτευση για την σωτηρία του κοινού μας σπιτιού.
Με εκτίμηση,
Ο Σύλλογος Επιστημόνων Υγείας του ΕΔΟΕΑΠ

43 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ σας γιατροί.
Διότι εκτός της διαρκούς κατάρευσης του συνδικαλιστικού κινήματος εντός και πέριξ του ΕΔΟΕΑΠ, έχουμε και αυτούς τους καινούργιους σύμβουλους που δήθεν ανακάλυψαν τις λαμογιές.
Ηδη έχουμε ακούσει αρκετές φορές τον Σόμπολο, την Χριστοδουλίδου αλλά και άλλους σύμβουλους να μιλούν γιά κακοδιαχείριση, κυκλώματα, λαμογιές.
Γιά βάλτε τους το αγγούρι στον κ... να μιλήσουν με στοιχεία.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

"μόνο εμείς υποστήκαμε μείωση των μισθών"???? και εγώ που νόμιζα ότι μειώσεις έγιναν και στο διοικητικό προσωπικό, το οποίο έχει μοναδικό εισόδημα αυτό το μισθό!?!?! Ά και αύξηση μίας ώρας εργασίας!!! Μην τα λέμε όπως θέλουμε...

Ανώνυμος είπε...

Εχει απολυτο δικιο η ομαδα τωων γιατρων για οσα δημοσιως δηλωνει για τους επαγγελματιες συνδικαλιστες τυπου Σομπολου Καρουτζου και Χριστοδουλιδου.
Ανικανοι και ασχετοι μαζι. Τραγικα επικινδυνος συνδυασμος για το μελλον του ΕΔΟΕΑΠ που κακα τα ψεματα απο ταμειο μοντελο (επι των προηγουμενων διοικησεων) αυτοι οι αχρηστοι το καταντησαν ταμειο ....λο! Γι αυτο πρεπει ολα αυτα να εξεταστουν στη Συνελευση ωστε ολοι να μαθουν την αληθεια.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τους διοικητικους υπαλληλους στην συντριπτικη πλειοψηφια τους ειναι εξυπηρετικοι ανθρωποι. Αν ελειπαν και καποια/ες τεμπελοσκυλα ειδικα στο ΤΥΠ τα πραγματα θα ηταν πολυ καλυτερα. Αλλα προφανως προκειται για κολλητους/ες της νεας διοικησης. Τα δικα τους παιδια δηλαδη που αντι να δουλευουν ξυνουν τα ...μολυβια τους ολη μερα.

Ανώνυμος είπε...

30% MONO OI ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΗ ΓΙΑΤΡΩΝ.ΑΝ ΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑ ΜΕ ΧΕΣΕΤΕ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ!!ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Οι γιατροί μας έχουν σε όλα δίκαιο !
Λένε σκληρές αλήθειες , αλλά αλήθειες.
Σε ένα όμως χάνουν
Προκλήθηκαν οικτρά απο προσβλητικες συμπεριφορές του σκοινιού και του παλουκιού.
Απάντησαν στην ανακοίνωση δύο μελών του ΔΣ, όχι όλων, ( Αγγέλης- Χριστοδουλίδου) με ανακοίνωση.
Στο καπάκι μόλις απειλήθηκαν με μειώσεις μισθών και είδαν να γίνονται και να έρχονται απολύσεις συναδέλφων τους κινήθηκαν δυναμικα και δικαίωμα τους για
απεργία. Την ανέστειλαν μετά τη συνάντηση με Σόμπολο που τους καθησυχασε.
Έκαναν Γενική Συνέλευση, πήραν αποφάσεις και έστειλαν εξώδικο στο ΔΣ εκφράζοντας τη βαθύτατη δυσαρέσκεια τους για τις κατηγορίες χωρίς
στοιχεία , που δέχονται συλλήβδην και κάνοντας προτάσεις.
Στο ΔΣ υπήρξε η άποψη να σταλεί εξώδικο ή να προσκληθούν σε ειρηνευτικό διάλογο. Πέρασε η
άποψη της πλειοψηφίας για διάλογο κι αυτός έγινε χθες για πάνω απο 2 ώρες.
Φαίνεται ότι ο ΣΕΥΕ είτε δεν πεισθηκε από όσα ειπώθηκαν, είτε το κλίμα και οι εμπρηστικές δηλώσεις με αποχωρήσεις, φωνές, ύβρεις και
ειρωνείες έκαναν τους γιατρούς να διακόψουν το διάλογο ! Δεν εξηγείται αλλιώς να φεύγουν οι γιατροί από τον 6ο με πρόταση για κοινή επιτροπή που θα συζητήσει και τα θέματα και τις καταγγελίες
και σε λίγες ώρες να βγαίνει ανακοίνωση προς τους
ασφαλισμένους ενάντιον όλης της Διοίκησης!
Να σκεφθείτε υπήρξαν και λογικές φωνές εκατέρωθεν και καλή διάθεση αλλά και πολλή τρέλλα αδερφάκι μου.
Η αλήθεια πάντως είναι ότι καμμία απο τις δύο πλευρές δεν έχει αντιρηση αν υπάρξουν αποδείξεις
για λαμογιές κάποιων να γίνουν άμεσα απολύσεις.
Περιμένουμε να δούμε πως θα αντιμετωπίσει η Διοίκηση του Ταμείου αυτή την κατάφωρα εχθρική ενέργεια του ΣΕΥΕ. Με κίνδυνο βέβαια αύριο στη ΓΣ κάποιοι να τραβήξουν το σχοινί ακόμη
περισσότερο...

Ανώνυμος είπε...

Πόπη μου πρέπει να το πάρεις απόφαση ο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι το λιμάνι του Πειραιά
Γι αυτο άσε τους επαναστατικούς λεονταρισμούς και κάνε δουλειά.
Δόξα τω Θεώ, που δεν πιστεύεις και δικαίωμα σου, υπάρχει μπόλικη και δουλεια και σαβούρα. Μην το παίζεις αφεντικό αφου δεν το ξέρεις το έργο .
Μάθε να διοικείς τα νεύρα σου και προσπάθησε να βλέπεις καθαρά όχι με μίσος, ανθρώπους και ειδικά γιατρούς, που στοχοποιείς μέσω ρουφιάνων.
Άντε γιατί παντού και πάντα ισχύει το Αρχη Άνδρα
(και Γυναίκα) δείκνυσι
Κι αυτούς που χαιρετάς ή βρίζεις τώρα που είσαι πάνω στο άλογο φρόντισε να σε χαιρετούν και να μη σε βρίζουν κι όταν ξεπεζεψεις!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις αφήστε ήσυχη την Πόπη Γκεβάρα είναι κι άρρωστο το κορίτσι.Αρχίζει το συμβούλιο ήρεμη καταλήγει να φωνάζει τόσο που ακούγεται μέχρι τον αποκάτω όροφο και αποχωρεί με πονοκέφαλο.
Αστε την και δείτε τι έγινε αναμεταξύ μας σήμερα!
Ο ποδηλατάνθρωπος επιτέθηκε με προσβλητικές ειρωνείες σε συνάδελφο, που τον ρώτησε γιατί ενω αποφασίσαμε επιτροπή εκπροσώπησης μας για την επικοινωνία των αιτημάτων μας στη Διοίκηση, αυτός πήγε κι έβγαλε το ζωντόβολο μόνος του ανακοίνωση!
Τη διάβασα και άκρη δεν έβγαλα αλλά ούτε και τον εξουσιοδοτήσαμε ποτέ τον χαμένο στη μετάφραση παπατρέχα να κάνει κάτι τέτοιο.
Άκου τωρα.Τα πήρε στην κράνα ο συνάδελφος της επιτροπής όταν τον άκουσε να τον ειρωνεύεται προσβλητικά και έπεσαν κάτι σβουριχτές που ακούστηκαν σε όλο το κτίριο. Έπεσαν συνάδελφοι να τους χωρίσουν και ο Γιαννάκης πήγε σε γιατρό
να δει δήθεν το βαβά του.Ευτυχώς υπήρχαν μάρτυρες.
Τί γίνεται ρε? θα σκοτωθούμε μεταξύ μας.?Αυτό κατάφεραν μέσα σε έξη μήνες οι έξη καινούργιοι?
Και καλα οι άλλοι τεσερις της επιτροπής που
ορίσαμε εβγαλαν αμέσως κοινή ανακοίνωση και τον εβαλαν στη θέση του.Το Σωματείο και το Δίκτυο όμως τι λένε; Γιατί δεν τον μαζεύουν τον Γιάννη Γιαννάκη που μόνο να γελάει και να
υποκλίνεται ξέρει κι όλη μέρα αντί να δουλεύει μας δουλεύει όλους και τον Σόμπολο ψιλό γαζί.
Εντάξει προστατευόμενο είδος είναι, δεν τον απέλυσαν τρεις πρόεδροι, αλλά όχι να μας
προσβάλλει έτσι κατάμουτρα!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να ορίσουμε νέο εκπρόσωπο και όχι τον ποδηλατάνθρωπο που κατάφερε με παρακάλια να τον ψηφίσουν οι συνάδελφοι για να μην τον διώξουνε και τελικά μακάρι να τον είχαν διώξει, γιατί εκτός από τεμπέλης είναι και επικίνδυνος;

Ανώνυμος είπε...

Αυτό θέλει να μαζέψουμε υπογραφές πάνω απο τον αριθμό των ψήφων που πήρε και να ζητάμε να στηθεί ξανά κάλπη Τόσο απλό!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά αυτη τη φορά το ξύλο έπεσε πριν τη Γενικη Συνέλευση ! Και πόσο ηλίθιοι μπορεί να είμαστε ρε μάγκες , έπεσε ανάμεσα μας. Κορυφαίο!
Ο ποδηλατάνθρωπος που χαιρότα για τισ επιθέσεις στην τέως τις έφαγε τις ψιλές του αφου προκάλεσε τον συνάδελφο.
Άντε να δούμε τι θα δούμε σήμερα...
Θα δούμε πόσα απίδια βάνει ο σάκκος για τους 3 παλιούς και τους 6 νέους. Πως θα εμφανιστούν μπροστά στον Κλάδο ?

Ανώνυμος είπε...

Τελικά έγινε κι αυτό. Ο εκπρόσωπος έφερε την αστυνομία στη Γενική Συνέλευση και υπέδειξε τον Σεκλιζιώτη. Στη συνέχεια συνελήφθη ο «ένοχος συνάδελφος» και τους κουβάλησαν και τους δυο στο τμήμα. Ύστερα από «αμοιβαίες» εξηγήσεις οι μηνύσεις αποσύρθηκαν. Για όποιον ανησυχεί ο εκπρόσωπος αφέθη ελεύθερος και πήγε στο σπίτι του. ο Σεκλιζιώτης θα περάσει μια ωραία βραδιά στο κρατητήριο, λόγω της δυσκολίας της σύλληψης. Αυτά…..

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Τώρα που φάνηκε σε όλους ποιος είναι ο ποδηλατάνθρωπος, είναι καιρός να μαζευτούν υπογραφές, ώστε να πάψει να μας εκπροσωπεί.
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Τουλάχιστον ο Σεκλιζιωτης είναι επιστήμονας που έδωσε όλη του τη ζωή στο Ταμείο ΕΣΥ τι είσαι κουκουλοφόρε Και μαϊμού και απατεώνας και χαφιες και δοσίλογος Ουστ! Την ώρα που ο συνάδελφος είναι στην Ευελπιδων εσυ το έργο σου πρακτοράκι!Ξανα Ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Τι κρίμα τέτοια κατάντια ! Υπολήψεις και αξιοπρέπειες στη λάσπη απο κουκουλοφόρους δειλούς που κρύβονται πίσω από την ανωνυμία για να μας πουν τι; Ποιος ερωτεύεται ποια; Ποιός εργάζεται κι αλλού ;
Σαν δεν ντρέπεσαι αλήτη που κρυβεσαι σαν τους αραουραίους των Μασονικών Στοών,σαν τους ασφαλίτες χαφιέδες και σαν τους καταδότες στον εμφύλιο! Θαρρείς ότι θα σε πάρουμε σοβαρά υπ όψιν μας ; Πιστεύεις ότι δεν ξέρουμε όλοι ποιός είναι ποιός στα γραφεία μας; Έννοια σου και θα πάρεις όλες τις απαντήσεις όπως, όπου και όσο αξίζει σε παληανθρώπους σαν εσένα.

Ανώνυμος είπε...

Εσύ σε διαφερεις? Δεν κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία? Υπερασπίζεσαι τα 5.000 € & και αυτά που κερδίζει προσφέροντας υπηρεσίες αλλού εν' ώρα εργασίας στο ταμείο.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι πολύ χαμηλό το επίπεδο σας,Τελικά θα βγάλουμε τα ματιά μας μόνοι μας δεν χρειαζόμαστε κανένα ΔΣ για αυτό και καμία εξωτερική βοήθεια'Καλη συνέχεια!,ΜΙα χαρά το πάτε!

Ανώνυμος είπε...

Ρε βλακόμουτρο,εγω δεν πεθαινω από φθόνο γιατί κάποιος παίρνει περισσότερα από μένα, ούτε καρφώνω,ούτε υπερασπίζομαι κανέναν! Φτυνω μόνο πάνω στην αποκρουστική ασχήμια της κουκούλας σου και της ψυχής σου

Ανώνυμος είπε...

Ξεκατίνιασμα !!!!!! από εργαζόμενους που τους εκπροσωπεί ο …… Χωριανόπουλος, αναμενόμενο …… επί τέλους συνέλθετε είναι πιο σοβαρά τα πράγματα.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ συνέθετε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά αν δεν έχουμε κοινό στόχο κανένας δεν θα μας πάρει σοβαρά,ΟΛοι μπορούμε να βοηθήσουμε σε αυτό,Φτάνει μόνο να είμαστε ενωμένοι και αξιοπρεπείς και με σεβασμό για τους συναδέλφους μας,

Ανώνυμος είπε...

Σταματήστε επιτέλους κάνετε κακό σε όλους μας

Ανώνυμος είπε...

Ενα ΔΣ που τρέμει τους ασφαλισμένους και τους εργαζόμενους που γράφουν ελεύθερα, σκέπτονται ελεύθερα, μιλάνε ελεύθερα και εκφράζονται ελεύθερα, είναι ένα ΔΣ που δεν αξίζει σε αυτούς τους ασφαλισμένους και τους εργαζόμενους. Και γιά όσους δεν κατάλαβαν, BLOGS ονομάζεται η ελευθερία του λόγου. έγινε κατάχρηση

Ανώνυμος είπε...

Ν αγιάσει το χέρι του όποιος την έριξε τη σφαλιάρα αν και όλοι ξέρουμε ότι προκλήθηκε απο τον Καρπαζοεισπράχτορα καταδότη.

Ανώνυμος είπε...

Δεν μπορώ να αντιληφθω γιατί τα κάνετε όλα αυτά; Μήπως τα συμφέροντα του προσωπικού δεν είναι τα ίδια για όλους μας;Γιατί τα κάνετε όλα αυτά και γελιοποιειστε στα ματιά ολωνων μας;Τι εξυπηρετεί να τσακωνόμασταν και να καρφωνουμε ο ένας τον άλλο; Μήπως κάποιους τους βολεύει αυτή η γελοιότητα; Μην παρασύρεστε άλλο ελάτε να ενωθούμε για να παράγουμε έργο.

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε γιά τις πληροφορίες που αναφέραν οι παραπάνω συνάδελφοι μέσα από τα σχόλια τους.
Σας ενημερώνουμε ότι βρίσκεται ήδη στην διάθεση μας μία σειρά από ψευδείς καταγγελίες που έγιναν στον προχθεσινό καυγά και που οδήγησαν σε εσκεμμένως καθοδηγούμενη παραπληροφόρηση σας.
Αυτά τα στοιχεία με όλα τα αποδεικτικά τους σύντομα θα σας κοινοποιηθούν.
Επίσης έχουμε ήδη ζητήσει τις αξιολογήσεις που διενεργήθηκαν από την εταιρεία Prudential γιά τους συγκεκριμένους εμπλεκόμενους συναδέλφους και σας υποσχόμαστε ότι σύντομα θα τις αναρτήσουμε γιά την δική σας ενημέρωση.

Ευχαριστούμε,
Από την ομάδα σύνταξης.

Ανώνυμος είπε...

Θα ήταν χρηςιμο να γνωστοποιουνταν οι αξιολογήσεις του προσωπικού διότι θα διαπίστωναμε ότι οι καλοί και οι κακοί την ίδια μεταχείριση είχαν και έχουν,ΟΙ δε γλυψιματιες και οι κόλακες του ΔΣ την καλύτερη.Aπο εξειδίκευση ´αστο καλύτερα! Ο ´έλεγχος του οργανισμου γίνεται από αρχαιολόγους από εκεί να καταλάβεις τα κριτήρια που έχουν τεθεί.Τα iso τους μαραναν.χαχαχα!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να μας πει κάποιος η αξιολόγηση για ποιο λόγο έγινε και που χρησιμεύσε τελικά;

Ανώνυμος είπε...

Χαχαχουχα που γελας με την αρχαιολογίνα μας μάλλον είσαι του εξαταξίου και τσεπώνεις το τριχίλιαρο για να κάθεσαι !
Μάθε λοιπόν το iso που κοροιδεύεις το πήραμε με το σπαθί μας κάποιοι που δουλεύουμε ενω εσυ κάθεσαι χάρη στο θείο σου και τον μπαμπά σου και ότι ήταν απαραίτητο για να πάρουμε προγραμμα ΕΣΠΑ 700000€.
Η αξιόλόγηση έγινε και τη μάθαμε όλοι ένας ένας και έγιναν μετακινήσεις προς τα πάνω , προς τα κάτω και αλλαγές θέσεων ώστε να βελτιωθούν κάποιοι και να ενισχυθούν κάποια τμήματα. Είναι για τον καθένα στον υπηρεσιακό του φάκελο,Ζήτα τη δική σου, που ήδη την ξέρεις, αλλα στάζεις δηλητήριο για άλλους .Φίδι κολοβό Και να έλεγα ότι δεν τα ξέραμε ίσως και να πιστεύαμε κάποιες απο τις ψευτιές σου Αλλά ξέρουμε όλοι οπότε πρόσεξε μη και δαγκώσεις κατα λάθος τη γλώσσα σου γιατί θα δηλητηριαστείς !

Ανώνυμος είπε...

Ασήμαντες μετακινήσεις έγιναν για να βολευτούν οι της τέως .ΕΠισης οι τομεάρχες που δεν πήραν καλή αξιολόγηση δεν είδα να έπαθαν τίποτα!ΟΣο για την αρχαιολόγο γελάνε και οι πέτρες με τους ελέγχους που κάνει,Τουλαχιστον μην την στέλνετε στους οικονομικους ελέγχους εκτός οργανισμού γιατί εκτίθεται ο ΟΡγανισμος ανεπανόρθωτα,και γίνονται διάφορα σχόλια!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες συνάδελφε αλλά ποιος να σε ακούσει;

Ανώνυμος είπε...

Ότι να ναι με τις μετακινήσεις και ύστερα ήρθαν οι μελισσες!!!!!το νέο ΔΣ δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Προφανώς μεμφεστε την τέως γιατί αντί να απολύσει, μετακινησε τα σαπάκια και τα ανάγκασε δουλέψουν...
Είστε απίστευτοι.

Ανώνυμος είπε...

Σε λάθος πόστα φίλε μου που εκθέτουν το ταμείο μας. Αν αυτή είναι διοίκηση οκ πάμε πάσο!

Ανώνυμος είπε...

Σωστά έπρεπε να μην πάει την ΑΛΕΞΙΑ με πτυχίο Επικοινωνίας στον Τομέα Επικοινωνίας γιατί δεν την ήθελε η Κυρίτση ούτε τη Τανια που αραζε απέναντι έπρεπε να φέρει στο γκισέ για να δει τι εστί βερύκοκο από δουλειά, ούτε την Σοφία που δούλευε για τρείς να την πάει στο Αγγελιόσημο να εισπράτει κανένα ευρώ,ούτε τη Κονδυλία που σάπιζε χρόνια δίπλα στον Πίππα έπρεπε να τη μετακινήσει για να μάθει και τη δουλειά του ΤΥΠ,ούτε την αρχαιολόγο που της έδωσαν την ευκαιρία να γίνει Τομεάρχης και δεν το έβγαλε πέρα και την πήγαν στον Εσωτερικό Έλεγχο γιατί και τα προσόντα έχει και δεν ήθελαν να προσλάβουν άλλον αφου μετακινησαν τον Χρήστου στο ΤΥΠ μια και έφευγε για σύνταξη η Καραλή γιατί κρίθηκε πολύ λίγος εκείνος ο χατζατζάρης προϊστάμενος του ΤΥΠ, ο Τσι@μπ@ρ@ς , που επέλεξε προσωπικά η τέως!
Αυτα έκανε η αξιολόγηση μάγκες κι αυτο το λένε
Διοίκηση με @ρχ@δι@ και ανθρώπινο πρόσωπο.
Φάτε τώρα τρόμο, βρισιές, ρουφιάνους, χαφιέδες, καταδότες,και διχαστικές πρακτικές να σκοτωνόμαστε μεταξύ μας γιατί στον 6ο κάποιοι δεν ξέρουν να οδηγήσουν αυτοκίνητο όχι το Ταμείο
μας.Πες μας εσύ με τα λάθος πόστα θα εβαζες το νοσοκομο να κάνει το γραμματέα και τη γραμματέα να κάνει την τηλεφωνήτρια και το ανειδίκευτο ερπετό να κάνει το γιατρο; Δεν νομίζω

Ανώνυμος είπε...

Αν ενδιαφερθηκατε να μην σαπιςει η Κό δίπλα στον Πι εεεε αυτό και αν είναι ανέκδοτο !!!!! Για τους υπόλοιπους;;;;;;;;;;Επίσης αυτονόητο είναι ότι προϋπόθεση για να κανείς έλεγχο είναι να γνωριζεις αυτά που πρέπει να ελέγξεις.....οικονομικά κατ εξοχήν.Καποιες θέσεις προϋποθέτουν εξειδικευμενες γνώσεις μπρρρρρρ....αςχετοι......Θελουν να κάνουν διοίκηση οι συνδικαλιστές!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΠΙ ήταν από τους καλύτερους που περασαν από τον οργανισμό.κριμα να τα λέτε αυτά τα πραγματα.η ΚΟ όπως και όλοι οι άλλοι σε αυτό το τμήμα έμαθαν παρά πολλά δίπλα του.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ για τον Πι αλλα έπρεπε να είχε αντιδράσει στον μπαμπά της Κο και στις εντολές να κάνει τουπεκι στα χρέη Ξύπνησε μόνο λίγο πριν φύγει αλλα ήταν αργά πια! Το Αγγελιόσημο εμπαζε από παντού

Ανώνυμος είπε...

Εσύ με τα αυτονόητα που δεν έχεις σαπίσει γιατί σε έφερε πριν μερικά χρόνια η τέως και βούλιαξες δίπλα στη Βούλα και βολεύτηκες χσμογελαστε Τσιαμπούνα μάθε ότι η Μαρία έχει κάνει σπουδές στο αντικείμενο και ότι ο Εσωτερικός Έλεγχος δεν γίνεται μόνο απο οικονομικούς .Άντε άσχετε!

Ανώνυμος είπε...

Πως γίνεται να ελέγχεις οίκον στοιχεία χωρίς να ξέρεις οικονομικά δεν το καταλαβαίνω,Aυπό που ξέρω όμως είναι ότι οι οικονομικοί ελεγκτές στον έλεγχο που έγινε εκτός οργανισμού γελαγανε και κοροιδευανε!φιλακια!και ήταν όλοι οικονομικοι

Ανώνυμος είπε...

Αχα! Έγινε και έλεγχος από οικονομικούς ελεγκτές εκτός Οργανισμού ; Για λέγε για λέγε με τα γελάκια Μήπως μερδεύεις ρε τον ΕΣΩΤΕΡΙΚΌ ελεγκτή με τον οικονομικό ;

Ανώνυμος είπε...

Αστο για άλλο πράγμα μιλάμε....υπάρχουν και άλλοι αλεγχοι σε ομοσπονδίες που συμμετέχει ο εδοεαπ

Ανώνυμος είπε...

Α! Καλα δεν ήξερα.
Αλλα εννοείς ΠΟΕΣΥ, ΠΟΕΜΠΤΥΜ ή ΟΑΤΥΕ;

Ανώνυμος είπε...

Εεεε μια από αυτές,ΕΧει σημασία;το ρεζιλίκια μετράει!