Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι (δεν) ειπώθηκε στη ΓΣ ΕΔΟΕΑΠ

Διαβάσαμε τα κείμενα που αναρτήθηκαν στα ηλεκτρονικά μέσα σχετικά με τη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Ενα από τα περίεργα που διαπιστώσαμε είναι ότι σχεδόν όλα αυτά τα ηλεκτρονικά μέσα είχαν αναρτήσει το ίδιο κείμενο - λες και είχαν κάνει κόπυ παίϊστ.
Σε αυτό το άρθρο διαβάζουμε ότι χάριν ενεργειών της νέας διοίκησης επιτεύχθηκαν περικοπές δαπανών υγείας κατά 3 εκ. ευρώ - κάτι βέβαια που δεν είναι αληθές διότι αυτές οι περικοπές των 3 εκ ευρώ επιτεύχθηκαν από ενέργειες της προηγούμενης διοίκησης.
Εξ άλλου δεν αναμένει κανείς από μία διοίκηση των 5 μηνών να τρέχει με 3 εκ ευρώ εξοικονόμηση δαπανών υγείας μέσα σε ένα 4 μηνο.
Εάν κάνετε τις πράξεις, σε ετήσια βάση θα έπρεπε ήδη να έχουν προυπολογιστεί συνολικές εξοικονομήσεις δαπανών πέραν των 9 εκ ευρώ - κάτι βέβαια που δεν μπορεί να επιτευχθεί από το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Και όχι βέβαια επειδή δεν κάνει κάτι καλά αυτό το ΔΣ.
Απλώς οι δαπάνες υγείας είναι ήδη πολύ συμπιεσμένες και μία περαιτέρω συμπίεση θα δημιουργήσει προβλήματα και θα είναι εις βάρος του ΕΔΟΕΑΠ.
Σε ένα κατατοπιστικό άρθρο της προέδρου ΤΥΠ κας Π.Χριστοδουλίδου αναφέρεται ότι

"Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο ΕΔΟΕΑΠ δεν οφείλεται στις παροχές προς τους ασφαλισμένους, δηλαδή στις δαπάνες που αφορούν στις συντάξεις, την υγεία. Η επιβίωση του Ταμείου εξαρτάται, πάνω από όλα, από τα έσοδά του, που έχουν μειωθεί δραματικά από τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, της τρόικα και των εργοδοτών με τις χιλιάδες απολύσεις και τις δραματικές περικοπές μισθών που καταλήγουν σε ακόμα μικρότερες εισφορές."
Διαβάστε το πλήρες άρθρο της εδώ
Ισως και αυτός είναι ο σημαντικός λόγος γιά τον οποίο δεν μπόρεσε το ΔΣ να επιβάλει (προς το παρόν) κάποιες μειώσεις σε επικουρικές συντάξεις ή σε άλλες διοικητικές δαπάνες και δαπάνες υγείας.
Σημαντική στάση τήρησε ο νέος ταμίας του ΔΣ που ανέδειξε ξεκάθαρα τα υφιστάμενα ταμειακά προβλήματα αλλά και πρότεινε δυναμικούς τρόπους γιά προσπάθεια επίλυσης αυτών των προβλημάτων.
Σήμερα το πρωί (Σάββατο 28.9.2013) ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κος Τσίπρας ζήτησε σε δημόσια ομιλία του να γεμίσει η Ελλάδα Κοινωνικά Παντοπωλεία.
Αντίθετα, εμείς στη ΓΣ του ΕΔΟΕAΠ ακούσαμε να αναφέροναι κοροιδευτικά ως "σουπερμάρκετ" και λόγω αυτής της ονομασίας και μόνο ζητήθηκε από τους μετόχους - μέλη του ΕΔΟΕΑΠ να τα απορρίψουν.
Επίσης αναφέρθηκε (δια του προέδρου μας) να διακοπεί η σύμβαση που υπάρχει γιά την φύλαξη του κεντρικού κτηρίου ΕΔΟΕΑΠ - κάτι που στοιχίζει σήμερα στον ΕΔΟΕAΠ περίπου 80 χιλ ευρώ.
Και γιά ποιό λόγο κύριοι σύμβουλοι δεν ζητήσατε άλλες προσφορές και μία πιθανή αντικατάσταση της εταιρείας φύλαξης απο άλλην φτηνότερη;
Δηλαδή είναι προτιμότερο να αντικαταστήσουμε μία εξειδικευμένη εταιρεία με άνεργους δημοσιογράφους χωρίς φυσικά ανίστοιχη εκπαίδευση τους οποίου και θα βαφτίσουμε "σεκιουριτάδες";
Και τότε θα έχουμε 3 βάρδιες επί επτά ημέρες την εβδομάδα και πιστεύουμε ότι όλα αυτά μας στοιχίσουν φτηνότερα από τα παραπάνω;
Αλήθεια η φράση αουτσορσινγκ (outsourcing) δεν σας είναι γνωστή;
Δηλαδή αυτό που κάνουν όσοι φορείς έχουν ανάγκες για πρόσθετες οικονομίες - δηλαδή η μεταφορά κάποιων εσωτερικών τακτικών και έκτακτων λειτουργικών δαπανών σε εξωτερικές εταιρείες δεν σας είναι γνωστή σαν διαδικασία;
Και τότε εκείνη η άλλη σκέψη που έχετε ήδη διατυπώσει - αυτή όπου σκέφτεστε να κλείσουν αρκετά τμήματα (ιατρικά -διοικητικά) και να μεταφερθούν οι υπηρεσίες τους σε άλλες εξωτερικές ιδιωτικές εταιρείες δεν λέγεται outsourcing;
ή μήπως σκέφτεστε αυτές οι υπηρεσίες να αντικατασταθούν και αυτές από άνεργους δημοσιογράφους;
Aυτό δεν είναι που ονομάζεται δυό μέτρα και δύο σταθμά;
ή μήπως θα έπρεπε να λέγεται πενήντα μέτρα και πενήντα σταθμά;56 σχόλια:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά το ξαναγράφω:
Αυτή η Διοίκηση έχει σκοπό της να γκρεμίσει ότι καλό έκανε η προηγούμενη...
Δεν μου κάνει καμιά εντύπωση που δεν έχει προτάσεις και λύσεις στα προβλήματα του ΕΔΟΕΑΠ.
Η ΤΩΡΙΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ.-

Ανώνυμος είπε...

Μας λες τι ανακοίνωσε η Ποπη πριν τη ΓΣ οτι δηλαδή τα έσοδα είναι το Προβλημα και οχι τα έξοδα!!! Σα να μη ξεραμε για το Αγγελιοσημο και σαν να ειμαστε του δημοτικου για τα οικονομικά μεγεθη .
Και δεν μας λες τι ψεμματα ειπε στη ΓΣ χτυπώντας το χέρι στο τραπέζι .
εκείνο για τα δοντια του παιδιου τησ τηλεπερσονας του αστυνομικού ρεπορτάζ που είναι να γελάνε και οι κότες δεν μας το λες ούτε οτι κανείς δεν τόλμησε Βα πει οτι τα γυαλιά που φορούσε κόστισαν 3500 ευρωπουλα!
Οπως δεν μας λες τι ΕΓΙΝΕ στη ΓΣ που ένας απο εμάς έφυγε με χειροπέδες Αυτη τη ντροπη σκοπευεις να την κρυψεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ας δούμε ψύχραιμα την κατάσταση.Δεν έχει νόημα να βριζόμαστε και να σφαζόμαστε μεταξύ μας. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Γιαννάκης και ποιός ο Δημήτρης. Εγω στη ΓΣ κατάλαβα ότι οι συνδικαλιστές των Ομοσπονδιών και των Ενώσεων απο την άκρα ΑΡΙΣΤΕΡΆ μέχρι την άκρα ΔΕΞΙΆ έκαναν μια πελώρια ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ ψελλισαν κάτι για Μνημόνια και Αγγελιόσημο και μη τους είδατε! Όλοι είπαν θα βοηθήσουν να σωθεί το σπίτι μας. Όλοι έκαναν σαν να μην ήξεραν για το φόνο...
Κορυφαίος ο πρόεδρος που τραβούσε δήθεν απορημένοεωτα μαλλιά του με την τραγική κατάσταση που βρήκε στον ΕΔΟΕΑΠ! Καλα δήθεν δεν ήξερε Δεν ρώταγε?
Αν αυτο δεν είναι υποκρισία, τι να το πούμε; Νομίζουν ότι δεν καταλάβαμε εμείς οι εργαζόμενοι, αλλα και οι ασφαλισμένοι ότι όλοι προσπαθούν να μη βρεξουν τα ποδαρακια τους?
Οι ίδιοι που φώναζαν περισυ "πάρτε πίσω τα μέτρα"
φέτος κατάπιαν το υπόθετο των μέτρων Χριστόπουλου κι άλλων 5 που είναι ακόμη σκληρότερα απο τα προηγούμενα!!!
Το δε ΔΣ ήταν τριχασμένο, 6-2-1.
Όπου το ένα είναι μοναχός του ο πρόεδρος, οι δύο είναι το επαναστατικό δίδυμο Πόπη- Γιάννης
και το 6 όλοι οι υπόλοιποι.
Συμπέρασμα κανένα σχέδιο , καμμιά απόφαση.Τζιζζζζζ, καίει η καυτή πατάτα της διοίκησης.Αυτο να δούμε συνάδελφοι ότι κανείς δεν έχει πρόταση, κανείς δεν δουλεύει για λύση και
μας πάνε κατευθείαν στα βράχια.Είδατε την πονηρή ανακοίνωση του εκπροσώπου που την έστειλε αγνοώντας προκλητικά τους αλλους 4 εκλεγμένους στην Συνέλευση μας; Δίνει ο αθεόφοβος τη γραμμή που πήρε ! Θα....μας μεταφέρουν, λέει ,
υπαλλήλους και γιατρούς στο επόμενο Ταμείο που
θα δημιουργηθεί" όταν καταρευσει ο ΕΔΟΕΑΠ
Αμ πως!

Ανώνυμος είπε...

Σαχλαμάρες Πείτε τι ειπώθηκε και αναλύστε την κατάσταση Το τι δεν ειπώθηκε δεν μπορει να συζητηθεί ούτε να μαθευτεί Αλλα κι αν υποθέσουμε ότι μαθεύεται από κάποιους που ξέρουν ποιό το όφελος Παίδες?
Οι 10000 μέτοχοι έδειξαν στη ΓΣ ότι έχουν εγκαταλείψει το Ταμείο μας στους ανίκανους συνδικαλιστές των ΕΝΏΣΕΩΝ .
Ήρθαν 1000 Βαλάντη υπογραφή άκουσαν το τίποτε απογοητεύτηκαν κι αυτοί κι έφυγαν αφήνοντας καμμια διακοσαρια αφιονισμένους να μην ξέρουν τι ψηφίζουν και γιατί ! Αυτοί είμαστε Πάρτε το χαμπάρι ρεεεεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο ΕΔΟΕΑΠ σώζεται . Οι 6 που ψήφισαν το προγράμματα χριστοπουλου θέλουν. Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ θέλει σώσει την πάρτη και παει και λέει δεξιά κι αριστερά ότι τον πρότειναν για Πρόεδρο της ΕΡΤ πιστεύοντας ότι θα γινει. Λες και δεν ξέρουν όλοι ότι δεν εχει πτυχίο . Όσο για τους επαναστάτες μια χαρά βολεύονται με το Σομπολο αφού και αυτοί περιμένουν να έλθουν απο τον ουρανό τα έσοδα.
Οπως καταλαβαίνεται επειδή ο πρόεδρος παίζει ρόλο στον ΕΔΟΕΑΠ μην περιμένετε να γινει τίποτα εκτός κι αν οι 6 αποφασίσουν να τον στείλουν απο εκεί που ήλθε.
ΥΓ καλά δεν βρέθηκε ένας μ@λ@ κας στη Συνέλευση να ρωτήσει τον Αγγελη πόλης ώρα κάθεται στα ΔΣ που εχει κιαι περισπούδαστο ύφος. Λουφαδορος με δίπλωμα και παραμύθι σύννεφο , ότι εκανε και στην ΕΣΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποια 3 εκατομμύρια . Δεν υπάρχουν μην παραμυθιαζεστε

Ανώνυμος είπε...

Με λάσπη και με ψέμματα δεν γίνεται δουλειά.
Αποφασίστε όλοι και όλες ή θα ξεσκεπάσουμε αυτό που συμβαίνει στο Ταμείο μας και θα αναλάβουμε τις ευθύνες μας ή θα πάμε στην κόλαση του ΕΟΠΠΥ.
Όσο για τα τρία εκατομύρια που δήθεν έσωσαν από το εμπόριο της υγείας, το δίδυμο Χοντρός- Λιγνός του ΤΥΠ, που πρόλαβε σε 5 μήνες, από τους οποίους απουσίαζαν τους τρεις, να αναδιαπραγματευτούν συμβάσεις, να τις υπογράψουν, να τις εφαρμόσουν και να φέρουν και αποτέλεσμα μείον 3 εκατομύρια για να πάρουν συγχαρητήρια στη ΓΣ ε! αυτό πια είναι για γέλια , για κλάμματα και για φτύσιμο.
Νομίζω έχουμε αυτό που μας αξίζει

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα και ύστερα από έξη μήνες,
• Υπάρχουν ακόμα επικουρικές συντάξεις πολύ υψηλότερες από την κύρια σύνταξη.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι αυτό με το outsourcing μου άρεσε σαν ιδέα.
Αλήθεια γιά ποιό λόγο να έχει ο ΕΔΟΕΑΠ καθαρίστριες που υπάγονται στο ΙΚΑ;
Ας απολυθουν και ας αντικατασταθούν από άνεργους δημοσιογράφους.
Βέβαια η επιστολή παραίτησης της περίφημης ΛΑΜΠΡΙΝΗΣ δεν σας είπε κάτι όταν δηλαδή το νέο ΔΣ της ανακοίνωσε ότι την μεταθέτει από δημοσιογράφο σε ρεσεπτιονίστα;
Γενικά νομίζω ότι όλα τα πόστα του ΕΔΟΕΑΠ μπορούν να αντικατασταθούν από άνεργους δημοσιογράφους.
Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχουν μόνο επικουρικές μεγάλες, υπάρχουν και πολύ μεγάλοι μισθοί σε πολλούς συναδέλφους μας. Μειώστε τα έξοδα

Ανώνυμος είπε...

• Υπάρχουν για τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ, επιδόματα προσυνταξιοδότησης, και άλλες ντροπές, κα Πόπη και κε Καρούτζο

Ανώνυμος είπε...

Μήπως το μέλημά μας είναι να σώσουμε τα πολλαπλά επιδόματα των εργαζομένων και τους υψηλούς μισθούς των γιατρών και όχι τον ΕΔΟΕΑΠ των ασφαλισμένων;
Από τη συνέλευση τουλάχιστον αυτό φάνηκε……….

Ανώνυμος είπε...

Εσύ φίλε που ζητάς μειώσεις στους μεγάλους μισθούς άλλων συναδέλφων προφανώς είσαι χαμηλόμισθος.
Οπότε παίζεις το ανέκδοτο με την κατσίκα του γείτονα - εκείνο δηλαδή το ανέκδοτο που λέει ότι εφόσον πέθανε η δική σου κατσίκα, ζητάς από τον Θεό να πεθάνει και η κατσίκα του γείτονα;
Είναι έτσι ή κάτι δεν μας λές καλά;
Κατά τα άλλα εάν δηλαδή πεθάνει η κατσίκα του γείτονα σου, θα σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ;
Δηλαδή με ετήσιες μειώσεις της τάξης των 100,000 ευρώ (γιά όλους τους υψηλόμισθους), μας λές ότι θα σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ;
Γιά σύνελθε - προσπάθησε εφόσον μπαίνεις στον ευγενή κόπο να αναφέρεις μία άποψη σου, τουλάχιστον αυτή η άποψη να είναι αξιοπρεπής και όχι μία άποψη της ντροπής.
Αντι να προτείνεις μία συνολική πρόταση που πραγματικά να δείχνει ότι σκέφτεσαι προς μία κατεύθυνση γιά την διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ, εσύ έχεις μόνο μέλημα την μείωση μισθών συναδέλφων.
Του χρόνου που θα κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ και εσύ θα μείνεις στον δρόμο, ο υψηλόμισθος θα πάει κάπου αλλού και το πιθανότερο είναι ότι θα βρει δουλειά.
Δεν έγινε τυχαία υψηλόμισθος - κάποιοι τον αξιολόγησαν και του έδωσαν αυτόν τον μισθό.
Εσύ (σαν χαμηλόμισθος) όμως θα βρεις δουλειά;
οεο;

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσένα λέω που σου αρέσει το outsourcing είσαι αδιάβαστος και θα σε κολλήσουν στον τοίχο όσοι ξέρουν.... Οι προηγούμενοι έδωσαν τη φύλαξη και την καθαριότητα σε εταιρίες με διαγωνισμούς.Αλλα εμπόδιζε η ΕΠΗΕΑ να γίνουν απολύσεις κι ετσι μείναμε στα μισαδάκια. Και δικοί μας φύλακες και καθαρίστριες και σεκιουριταδες και εταιρεία καθαρισμού. Είδαμε και πάθαμε και φύγαμε απο την εταιρεία καθαρισμού όταν άρχισαν οι κλοπές.
Ήρθαν τρεις καινούργιες με συστάσεις να βοηθήσουν τις παληες.Βγήκαν και τρεις στη
σύνταξη έπεσε βαρύ το έργο Τώρα λες να διώξουμε φτωχές γυναίκες που καθάρισαν τις
τουαλέτες μας τόσα χρόνια για να πάρουμε ανέργους δημοσιογράφους Μπράβο ανθρωποφάγε. Εύγε κανιβαλε Εκει μας κατάντησαν και καταντησαμε!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να κανουμε και τους γιατρούς outsourcing γιατί ειναι συμφερον;

Ανώνυμος είπε...

Μήπως να κανουμε και τους γιατρούς outsourcing γιατί ειναι συμφερον;

Ανώνυμος είπε...

Πες το βρε παιδι μου το σχέδιο outsourcing και στους γιατρούς.Να κλείσει δηλαδή το μαγαζί Λουκέτο!
Σαν τον Τσαλαπάτη που πρότεινε αυτο που πρότεινε όπως ο πρόεδρος να έρθουν τα μπλοκάκια στον ΕΔΟΕΑΠ.
Έχουν τελείως χάσει τη μπάλα. Με 50 και αν € μηνιαία εισφορά, ακόμη κι αν πληρώνουν όλοι, πάει βούλιαξε το ταμείο .Αλλα δεν στεναχωριέμαι Θα το σώσει η Πόπη δίνοντας 7500 € αμοιβή γιατρου σε όλους τους άρρωστους ασφαλισμένους .Όπως έκανε για πάρτη της

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλω μην αρχισετε τις προσωπικές επιθέσεις.
Το θέμα είναι η ΓΣ και τα συμπεράσματα που βγήκαν Η μήπως δεν βγήκαν ;;;;;;;
Αυτο!

Ανώνυμος είπε...

Εγω είδα τις κουφάλες του κοινοβουλευτικού τόξου του συνδικαλισμού μας να το παίζουν μωρες Παρθένες. Δεν είδαν δεν άκουσαν δεν ήξεραν τιποτε για το έγκλημα...Αθώοι του αίματος αυτοί που άφησαν τον Κλάδο απροστατευτο.
Μετα κατάλαβα ότι έχουμε Πρόεδρο που ψηφίζει μόνος του.Μια η ψήφος Σόμπολου κι όλοι οι άλλοι χώρια.Εγω αυτο ψήφισα, εγω μειοψηφισα, έλεγε στη Συνέλευση.Άλλο και τούτο πάλι.Πρώτη φορά μας συμβαίνει.
Από κοντά οι δύο αριστεροί που βρήκαν και τι δεν βρήκαν μαγαζάκια, κυκλώματα, μίζες, λαμογιές και μας έσωσαν και 3 μύρια από τους εμπόρους .Αυτοί προτείνουν μέτρα χωρίς να λένε ποια και επειδή δεν μπορούν να αποφασίσουν μόνοι τους , πώς άλλωστε αφού δυό κούκοι είναι , με ένα κούκο μονό τον πρόεδρο χωρίς καπέλο...στην πόκα του ΕΔΟΕΑΠ ζητάνε οι απίστευτοι λαϊκό δημοψήφισμα .Θέλουμε βασιλευόμενο ή προεδρευόμενο ΕΔΟΕΑΠ Ιδού το ερώτημα στη κάλπη του λαού.
Και είδα έξη να ζητάνε μέτρα για την .... κάσα μας αλλά κανείς να μην καταλαβαίνει τι λένε έτσι που τα παρουσίασε ο κατα τα αλλα ειλικρινής Ταμίας. Εσείς είδατε τίποτε άλλο;

Ανώνυμος είπε...

Είδα τους δύο να λένε ψέμματα, τον ένα βα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και απο τους 6 μόνο τον Ταμία να μιλάει καθαρά τα δύσκολα.
Κάτι πήγε να ψελλίσει ο Γραμματέας και τον έκραξαν οι αριστεροί απο κάτω εκεί που είδα ότι καθόταν αμίλητη η Σπανοπούλου . Απολαύσαμε εικόνα ΔΣ που δεν έφερε πρόταση στην πιο δύσκολη ώρα μας.
Καλημέρα ή Καλύτερα Καληνύχτα αδέρφια !

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι κατάλαβα ότι οι μεγαλοσυνδικάλες μας έδωσαν παράσταση του στυλ Νίπτω τας χείρας μου , οι διοικούντες τραβούσαν τα μαλλιά τους στη λογικη της Καμένης γης , ο κόσμος που κατάλαβε ότι δεν υπάρχει Διοίκηση με απόφαση για το Ταμείο μας απελπίστηκε και αποχώρησε για να μείνουν στο τελος λιγότεροι απο 150 που δεν ήξεραν τι ψήφιζαν!
Αλήθεια κατάλαβε η Νταουντάκη ότι καταψηφίστηκε ο ισολογισμός του 2012 με τα μέτρα Σπανοπούλου και υπερψηφίστηκε ο προϋπολογισμός 2013 με τα μελτρα Σπανοπούλου; Τέτοια γελοιότητα!!!!!!Πιο ηλίθιος πεθαίνεις ψηφοφόρε τους.

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες. Μέ μια διόρθωση
Όχι μόνο ψηφίσανε τα μέτρα ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ για το 2013, αλλα και ΜΕΊΟΝ 1 εκατομυριο € στο κονδύλι της μισθοδοσίας μας! Ρεκόρ Γκίνες στην βλακεία φίλε.
Να δεις που το μόνο μέτρο που θα πάρουν είναι οι μειώσεις μισθών. Φουλ του άσου με βλακέδες...
Όλα κι όλα όμως δεν θα κόψουν συντάξεις για να μη φάνε ξύλο και θα πάμε σε δημοψήφισμα για να μιλήσει ο λαός.Συγγνώμη ένας λογικός αναμεσά τους βρίσκεται;

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι πιστεύεις βρίσκεται η δεν βρίσκεσαι

Ανώνυμος είπε...

Εσύ τι πιστεύεις βρίσκεται η δεν βρίσκεσαι

Ανώνυμος είπε...

Τι να σου πω φίλε Όπως όλοι τα βλέπω όλα μαύρα
Εκει φθάσαμε Τοίχο βλέπω μπροστά μας δυστυχώς

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΧΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θελω να δω τι θα πουν Ποπη και Αγγελης οταν αποδεχτεί οτι οχι μονο δε μειωσαν τα έξοδα του ΤΥΠ κατα 3 εκατομμύρια όπως παραμυθιασαν το ποπολο αλλα τα αυξησαν κιολας. Έχει να πέσει φτύσιμο στα δυο βλαστάρια

Ανώνυμος είπε...

Πάντως θελω να δω τι θα πουν Ποπη και Αγγελης οταν αποδεχτεί οτι οχι μονο δε μειωσαν τα έξοδα του ΤΥΠ κατα 3 εκατομμύρια όπως παραμυθιασαν το ποπολο αλλα τα αυξησαν κιολας. Έχει να πέσει φτύσιμο στα δυο βλαστάρια

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΘΟΣ ΒΛΕΠΕΙΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΙΧΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

Και τι θα γίνει; Θα χορέψουμε το χορό του Ζαλλόγγου εμείς για να σωθούν οι Σόμπολοι;

Ανώνυμος είπε...

Βρε σύντροφοι, μην γράφετε δυο φορές. Με μπερδευετε!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά συντρόφισα......
Ζαλογγοχορό εσύ κατέεις;

Ανώνυμος είπε...

Ο χορός έχει ξεκινήσει και ο σόμπολος ακόμα έχει μεινει στη μείωση μισθών

Ανώνυμος είπε...

Καλά, είδατε το μέιλ που έστειλε ο εκπρόσωπος αργά το απόγευμα; Αναθεματιζει την προηγούμενη κακιά Διοίκηση, γλυφει την νυν, αποστέλλει μήνυμα ενότητας στον λαό του, αλλα δεν κάνει κουβέντα για την Συνέλευση Προσωπικού που του ζητήθηκε να συγκαλέσει!
Αλλα λογια να αγαπιόμαστε δηλαδή!

Ανώνυμος είπε...

Σε ποιόν αναφέρεστε ως εκπρόσωπο; Μήπως στον έκπτωτο; Μετρημένοι στα δάχτυλα είναι οι φίλοι του. Και δεν γνωρίζουν τι έχει πει για όλους μας. Το ΔΣ πρέπει άμεσα να πάρει απόφαση να τον απολύσει. Ή μήπως η φίλη του η Πόπη θα τον προστατεύσει, αφού ανήκουν στο ίδιο Δίκτυο και αυτόν συμβουλεύεται κατά δήλωση του τουλάχιστον.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά η βλακεία είναι ανίκητη.
Μία λέξη έγραψε μόνος του ο οσονούπω τέως εκπρόσωπος και αυτή την έκανε λάθος.
Σαράντα φορές πηγαινοήλθε στην Εθνική Τράπεζα αλλά και στο "δίκτυο" σε φίλους του γιά να του γράψουν την επιστολή και όταν του άφησαν να γράψει μόνος του το θέμα του εμαιλ, αυτός έγραψε ΕΝΩΤΗΤΑ - την λέξη προφανώς δεν την γνωρίζει και την τακτοποίησε ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ !!!
Ρε φίλε, εάν έγραφες μόνος σου αυτό το κατά τα άλλα ψευδές κείμενο, θα είχες κάνει διακόσια λάθη.

Ανώνυμος είπε...

Η κατάντια σε όλο της το μεγαλείο.
Είναι ένας τραγικός σαλτιμπάγκος που και αυτή τη φορά παίζει τον Πινόκιο.
Μας απέκρυψε ότι απέσυρε την μήνυση διότι ήταν και ο ίδιος κρατούμενος στο ΑΤ.
Αναγκάστηκε λοιπόν να την αποσύρει για να μην κοιμηθεί και ο ίδιος «μέσα» εκείνο το βράδυ.
Από όσο γνωρίζουμε η αστυνομία έλαβε δήλωση του άλλου ότι επίσης επιθυμεί να τον μηνύσει.
Για τον ίδιο λόγο μεταφέρθηκε και αυτός μέσα στο περιπολικό – διότι ήταν επίσης κρατούμενος.
Οπότε εάν δεν απέσυρε την δική του μήνυση θα έτρωγε και ο ίδιος μήνυση – δηλαδή θα πληρωνόταν με το ίδιο νόμισμα.
Φιλαράκο, απλώς σκέφτηκες την γυναικούλα σου που θα σου έφερνε «τσιρότα» μέσα στο κρατητήριο και για αυτό λάκισες.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα ήθελα να μάθω γιά ποιό λόγο δεν προσήλθε στις ιατρικές υπηρεσίες του ΕΔΟΕΑΠ;
Προτίμησε να πάρει το ποδήλατο του και να πάει σε ένα πολύ μακρινό αστυνομικό τμήμα έτσι χάλια που ήταν;
Μήπως όμως το έκανε σκόπιμα γιά να δημιουργήσει εντυπώσεις;
Και μετά το ΑΤ καβάλησε πάλι το ποδήλατο του και πήγε σε μία ακόμα πιό μακρινή ιατρική υπηρεσία;
Γιά να λάβει ένα πιό "έγκυρο" πιστοποιητικό ασθενείας;
Μπράβο το σαϊνι !!!

Ανώνυμος είπε...

Ένας αγράμματος που γράφει την ΕΝΟΤΗΤΑ με Ω δεν γράφει μόνος του τέτοια κείμενα.
Διαβάστε το προσεκτικά να καταλάβετε τι κάνει.
Το κείμενο ζητάει ενότητα ενω στην ουσία μας διχάζει.
Φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός απο αυτόν!
Μαέστρος της παγαποντιάς , χέλι στη συστροφη και διαστροφή της πραγματικότητας ο εκπρόσωπος που δεν είναι πια.... Σε ποιον απευθύνεται? Σε εμάς που τον ακούσαμε να προκαλεί τον συνάδελφο της επιτροπής? Σε εμάς που περιμέναμε να ακούσουμε
από την επιτροπη που εκλέξαμε τον τρόπο εκπροσώπησης μας στο ΔΣ κι αντ αυτού διαβάσαμε
ένα κατσαρό κείμενο άλλα αντ άλλων;
Ποιούς θεωρεί ποίμνιο του ο ανεγκέφαλος καταδότης που τόλμησε να μαγαρίσει μια Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ φέρνοντας αστυνομία να συλλάβει συναδελφο με χειροπέδες;;;;;;;
Η , μήπως νομίζει ο άθλιος ότι δεν τον είδαμε όλοι στο Κάραβελ και κάναμε εμετούς?
Και τι εννοει μετανοητική συγγνώμη? Μήπως
πρέπει να πει αμοιβαία συγγνώμη; Θα τα μάθουμε κάποια στιγμή όλα.Προς το παρόν το αηδιαστικό κείμενο που είχε το απύθμενο θράσος να μας στείλει είναι ακριβώς όπως ο Γιαννάκης! Φτύνει εκεί που εγλυφε, γλύφει εκεί που αύριο θα φτύνει και σπέρνει δηλητήριο με χαμόγελο.Να δούμε τι θα πει αύριο στο ΔΣ ο χαμαιλέοντας πασών των διοικήσεων που κάθεται ολημερίς τρέχοντας μ ένα θερμόμετρο στο χέρι και τρία χιλιαρικακια στην τσέπη τον μήνα .Δυστυχώς παιδιά τον λυπηθήκαμε και βγήκε εκπρόσωπος μυξοκλαίγοντας στα γραφεία
τον θυμάστε? Ψηφίστε με γιατί θα με απολύσουν και μας κατσικώθηκε τώρα παριστάνοντας τον τζάμπα μάγκα. Στις πλάτες μας κι αυτός. Άντε μη πω παραπάνω κουβέντες Μια μόνο: Ντροπή σου Γιαννάκη !
Και στην τελική βρε αθεόφοβε τι μας λες ότι και για την καρπαζια που έφαγες και γι αυτήν η τέως φταίει?Έλεος βρε!

Ανώνυμος είπε...

Όχι εγω λέω κάτι άλλο.Ποιός γιατρός και με τι εξετάσεις έβαλε την υπογραφή του αφου όλοι όσοι είμασταν εκεί είδαμε ότι ΔΕΝ ήταν χτυπημένος;
Απο ένα κτίριο γεμάτο γιατρούς αυτός γιατί πήγε αλλού; Θα φέρει και την απόδειξη πληρωμής να του την εγκρίνει η Πόπη;
Βρε κε κεξ κοξ κοάξ τρεχαλάκο είσαι βλάξ!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια για σκεφθείτε το λίγο.Την ώρα που όλη η δύναμη της Αστυνομίας έψαχνε τους Χρυσαυγίτες ο Γιαννάκης μας το θηρίο βρήκε περιπολικό της Άμεσης Δράσης και το έφερε στο Κάραβελ συνοδεύοντας το όργανο μέσα στο πλήθος. Και ο αθεόφοβος συνδικαλιστής σωστός άντρας έδειξε ,ξέρετε όπως στην Κατοχή οι δοσίλογοι, τον συνάδελφο για να του περάσουν χειροπέδες.
Κι όλα αυτα για μια σφαλιάρα αδειανή, για μια Ελένη....

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι οι σωστοί άντρες μωρό μου
Όταν τρώνε μια σβουριχτή φωνάζουν τον αστυνόμο να τους βοηθήσει, δεν λερώνουν τα χέρια τους.

Ανώνυμος είπε...

´Η τον μπαμπά τους!
Κι άμα δεν έχουν μπαμπά τον πρόεδρό τους.
Πρόεδρος νάναι κι ότι νάναι.Αρκεί νάναι Δικτυωμένος.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τι κάνει η ΕΠΗΕΑ ; Μ αυτόν τον γερμανοτσολιά θα μείνουμε; Πως ένοιωσαν ο Γκανάς κι ο Πίππας που είδαν τι έγινε ; Έτσι θα τον αφήσουμε τον απίστευτο;
Και δικηο να είχε ο ανόητος το έχασε αφου έκανε ένα καυγά γραφείου θέμα στην Ευελπίδων.
Κάποιος να τον μαζέψει!
Τόσο ανόητος είναι ο Πρωτολάτης που νομίζει ότι ο ποδηλατάνθρωπος είναι ιδεολογικός του σύντροφος;
Τρυπωσε στο Δίκτυο για νάναι προφυλαγμένος.

Ανώνυμος είπε...

Εγω λέω να περιμένουμε πρώτα τι θα αποφασίσει το ΔΣ και μετά να συγκληθεί συνέλευση εργαζομένων παρουσία της διοίκησης της ΕΠΗΕΑ
Δεν πάει άλλο!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΗΕΑ, ο Γκανάς και ο Πίππας σέβεται την πλειοψηφία των εργαζομένων που επέλεξαν τον καλύτερο ανάμεσα τους για εκπρόσωπό τους, όπως γίνεται παντού και πάντοτε.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις έτσι;

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, τα πράγματα ειναι απλά. Ο άνθρωπος δεν μπορει να κρατήσει σε ενότητα το Προσωπικό. Στον ενα συνάδελφο που έχασε την ψυχραιμία του, στάθηκαν δίπλα κάποιοι άλλοι συνάδελφοι και τον στήριξαν σθεναρά. Σ' αυτόν, θα του γύριζαν την πλάτη! Νομίζω ότι αυτο τα λέει όλα...τι δεν καταλαβαίνει επιτέλους; Τόση ματαιοδοξία πια για έναν τίτλο που τον κατάντησε ντροπή; Ήθελα να ήξερα τι του έλεγε το μυαλό του εκείνη την ώρα; Οτι οι συνάδελφοι θα τον χειροκροτούσαν που κατάφερε τη σύλληψη;

Ανώνυμος είπε...

Να σας χαρώ πουλάκια μου. Κάτι υπογραφές μαζεύατε, κάτι για συνέλευση ψελλίζατε, κότες μόλις γύρισε με το μανιφέστο!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Όλα θα τα κάνουμε φίλε Ασε να δούμε τι θα κάνει ο 6ος και θα δεις.....

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον 6ο, δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ούτε καλό αλλά ούτε και κακό. Όπως πάντα ο καιρός να περνάει και να βρούμε καμιά ευκαιρία να κάνουμε κανένα ρουσφετάκι για κάνα ψηφαλάκι και καμιά πρόσληψη να βολέψουμε και κανέναν δικό μας, βρε αδερφέ.

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που κάποιοι στον ΕΔΟΕΑΠ, περιμένουν και αυξήσεις από τον 6ο.

Ανώνυμος είπε...

Τα πράγματα είναι απλά.
Το αλισβερίσι μεταξύ των δυο τους λέει:
Εσύ ανέβαλε όσο μπορείς την συνέλευση προσωπικού για να μην μπορέσει το προσωπικό να προβάλει αντίσταση στις ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ μειώσεις μισθών που θα γίνουν (άμεσα και από το 1ο ευρώ) και εγώ θα σε χειριστώ ως τον σημαίνοντα εκπρόσωπο στην διένεξη της προηγούμενης εβδομάδας με την βεβαιότητα ότι αυτό θα σε ωφελήσει εις βάρος αυτού που τόλμησε να τα βάλει μαζί σου.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στους δύο φίλε
Ο ένας είναι αγράμματος μηχανικός χωρίς πτυχίο από τη Ρουμανία που εξαπάτησε τη διοίκηση, αποδεδειγμένα μειωμένης απόδοσης, καταγέλαστος και δακτυλοδεικτούμενος πια αντισυνάδελφος απ όλους .Ο άλλος είναι επιστήμονας αναγνωρισμένου κύρους και προσφοράς εντός και εκτός ΕΔΟΕΑΠ που έχει προσφέρει έργο στο Ταμείο και δεν έχει δώσει αφορμή για τέτοιες γελοιότητες .Μη μπερδεύεις τις πατάτες με τον μανάβη. Απλά ας ξεμπερδεύουμε με αυτόν τον άθλιο καραγκιοζάκο κι ας μαζέψουμε υπογραφές για την ΕΠΗΕΑ
ΠΡΈΠΕΙ να απαιτήσουμε από το Σωματείο να έρθει εδω και να γίνει παρουσία τους συγκέντρωση εργαζομένων πριν ο 6 ος εξισώσει τον άθλιο με τον άξιο!Αμάν πια!

Ανώνυμος είπε...

Δύσκολο έργο ανέλαβε ο πρόεδρος, να μαλώσει τα άτακτα παιδιά που καυγάδισαν, κάθισε και έστειλε επιστολή και ζητάει άμεσα εξηγήσεις για να βρει ποιος άρχισε πρώτος. Της μακριάς ψ@λ@ς οι τρίχες της φταίνε, λέει ο λαός.

Ανώνυμος είπε...

Τελειώστε επιτέλους με τον άθλιο εκπρόσωπο μη εργαζόμενο αργόσχολο που εξαπάτησε το ΔΣ και ζει σαν παρασιτο ανάμεσα μας τσεπωνοντας τον 17ο πιο υψηλό μισθό του οργανισμού και ρίχνοντας πάντα τις ευθύνες του σε άλλους !