Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Χωρίς σχόλια.14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άντε Ανάσταση! Σωματείο με ισχυρά αντανακλαστικά και με γνώση των θεμάτων και των θεμάτων μας.
Πάμε γερά και πάμε δυνατά όλοι μαζι παιδια!
Αν θέλει να βοηθήσει ο πρώην ας ενώσει τις δυνάμεις του με τις δικές μας. Συγχαρητήρια στον καλό συνάδελφο, εξαιρετικό εργαζόμενο και διακεκριμένο επιστήμονα στο χώρο των Οικονομικών της Υγείας Χρήστο Βαράκη για την εκλογή του.Πάμε όλοι μαζι να στηρίξουμε τη δουλειά μας παιδια κι αφήστε πίσω πικρίες και διχόνοια.Ο ΕΔΟΕΑΠ πάνω απ όλα!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους, λειτούργησαν ως Διοίκηση της ΕΠΗΕΑ! Επιτέλους, νομιμοποίησαν την επιθυμία μας και την ανάγκη μας για ύπαρξη αξιοπρεπούς εκπροσώπου!

Ανώνυμος είπε...

Τέρμα οι παρέες και η διχόνοια και οι συκοφαντίες ας δώσουμε τα χέρια Το σωματείο μας πήρε ξεκάθαρη θέση Εμείς δείξαμε τι μπορούμε όλοι μαζι Ας το δει και το ΔΣ και ας προχωρήσουμε !

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Επί τέλους αποκτήσαμε εκπρόσωπο με αξιοπρέπεια.....
ΣΤΡΙΜΩΞΤΕ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ.-

Ανώνυμος είπε...

Πωπω...τώρα ποιος τον πιάνει τον τέως! Πυρ και μανια θα ειναι. Και αν ήθελε μόνο το κεφάλι της Γιουλης... τώρα θα την θελήσει ολόκληρη επι πινακι!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολύ γέλιο στο ΔΣ για τον εκπρόσωπο Στην ΕΠΗΕΑ δε έχουν χάσει καθε ιδέα με τις μ@κ@κίες που γράφει Ουτε οι δικοί του δεν τον στηρίζουν πια Πως να πανε άλλωστε κόντρα στη θέληση της πλειοψηφίας των εργαζομένων Αυτο δεν το σκέφτηκε ο καταδότης με το καπελάκι και τα ΜΑΥΡΑ γυαλια όταν έμπαινε στην αίθουσα της ΓΣ κι έδειχνε με το χέρι τον Δημήτρη; Σαν τους δοσίλογους στην Κατοχή

Ανώνυμος είπε...

Ψέματα. έδειξε;

Ανώνυμος είπε...

Τι εννοείς φίλε ; Αν ήταν άντρας θα καθάριζε μόνος του κι αν ήταν σωστός άνθρωπος και καλός εκπρόσωπος θα έβρισκε άλλη λύση για να λύσει το θεμα Πρώτος έπρεπε να δώσει το παράδειγμα της συναδελφικοτητας οχι να φέρνει αστυνομία και να ζητά να βάλουν χειροπέδες σε συνάδελφο Και ναι ψέμματα έδειξε!

Ανώνυμος είπε...

Πάντως, ευτυχώς που η βλακεία του τον οδήγησε να τα κάνει αυτά και έτσι αποκάλυψε το πραγματικό του πρόσωπο. Αλλιώς, θα είχε γίνει και ήρωας!
Έπαθε και τον πανικό που η Γιουλη είπε όσα είπε στη Συνέλευση Προσωπικού και έχασε τ' αυγά και τα πασχαλια!
Το κακό στην υπόθεση ειναι ότι δεν πρόκειται να μάθει ποτε απο τα μαθήματα που πήρε. Ειναι τόσο βλαξ!
Και ελπίζω, να μην ισχύει αυτο περί πειθαρχικού απο την Ένωση για την Γιουλη, γιατι τότε να ψάξει μέρος να κρυφτεί!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε μεγαλε, μη φοβηθεί η Γιουλη ενα πειθαρχικό! Εδω αντέχει για πάνω απο 20ετια ο,τι ΔΣ εχει περάσει απο τον ΕΔΟΕΑΠ, θα κολλήσει σε μια ΕΠΗΕΑ; Ειναι σκληροτράχηλη δεν εχει ανάγκη!

Ανώνυμος είπε...

Οι υπάλληλοι του Οργανισμού μπορούν και πρέπει να αποδειχθούν καταλυτική δύναμη για τη διάσωση του ΕΔΟΕΑΠ και την διασφάλιση της επόμενης ημέρας. Δύο είναι οι γραμμές που συγκρούονται για το παρελθόν, το παρόν και κυρίως το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ: 1η η γραμμή της πελατειακής αδράνειας και του νομοτελειακού θανάτου και 2η η γραμμή της σύγκρουσης με τα προνόμια και της προσπάθειας να κερδηθούν μήνες, χρόνια ζωής του Ταμείου, ώστε να μην παραδοθεί έρμαιο στο εμπόριο της υγείας και τον ΕΟΠΥΥ. Η απόφαση της ΕΠΗΕΑ να αλλάξει εκπρόσωπο και να βάλει στην άκρη ένα ιλαρό άτομο, που παζάρευε οι υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ να προσληφθούν στον ΕΟΠΥΥ έχει σημαντικό μήνυμα. Δείχνει ότι θέλει η ΕΠΗΕΑ να διασωθεί το Ταμείο και να μην παραδοθεί στον ΕΟΠΥΥ. Υπάρχει κάποια/ός, από τους υπαλλήλους του Οργανισμού, που δεν γνωρίζει ότι η σιωπή του ΔΣ και η πελατειακή αδράνεια στέλνουν τον Οργανισμό στα βράχια? Μιλήστε επι της ουσίας πριν είναι αργά. Πείτε την αλήθεια πριν δημιουργηθούν τετελεσμένα..... Δεν είναι θέμα σκοπιμοτήτων και συνδικαλιστικής τακτικής είναι θέμα ουσίας. Οι άνθρωποι που κρατούν τη λειτουργία ου Οργανισμού στα χ´ρια του και ξέρουν όλες τις πληροφορίες να δώσουν μια πραγματική μάχη για την διάσωση του. Καλή δύναμη και καλή συνέχεια.

Ανώνυμος είπε...

Με τα χίλια μαζι σου φίλε Οχι γιατι θα ξεχάσουμε ποτε τα καθη της ΕΠΗΕΑ αλλα γιατι αγαπάμε και πονάνε το ΣΠΙΤΙ μας τον ΕΔΟΕΑΠ Οσοι καταλάβουν οτι ΤΩΡΑ είναι ο Αγώνας κι οτι αυτη που έχουμε μπροστα μας είναι η Μητέρα ολων των μαχών της ιστορίας του Οργανισμού μας αυτοι να ενωθούμε και Βα βάλουμε πλάτη να σταματήσει η πτώση να δοθεί τέλος στο σύστημα της πελατειακής αδράνειας Να δούμε κατάματα την πραγματικότητα μέσα στον ΕΔΟΕΑΠ και έξω απο αυτόν και να στηρίξουμε οχι απλά την ΕΠΗΕΑ αλλα όποιον συντάσσει τις δυνάμεις του σ αυτη την κατεύθυνση Όποιον στον 6ο αναλογιστεί τις ευθύνες του και εχει τα κότσια να τις αναλάβει Αντε παιδια αρκετά καθυστερήσαμε Κουπί ενότητας και δύναμης !

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την εβδομάδα, το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ θα χρειαστεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.
Μία από αυτές είναι η απόδοση πειθαρχικών ποινών στους δύο υπαίτιους των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στις 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2013.
Από αυτές τις πειθαρχικές ποινές, θα καταλάβουμε εάν είναι καλύτερα να εργαζόμαστε σκληρά σαν τον έναν από τους δύο αυτούς υπαίτιους, ή να γυρίσουμε όλοι μας στο πεντοζάλη και να πάψουμε να εργαζόμαστε όπως έχει κάνει από τότε που προσλήφθηκε ο τέως άχρηστος εκπρόσωπος των εργαζόμενων Αθήνας.
Διότι το πειθαρχικό συμβούλιο δεν καλείται μόνο να ζυγίσει το χαστούκι του ενός με το πελώριο σφάλμα που έπραξε ο έτερος φέροντας την αστυνομία εντός του χώρου της Γενικής Συνέλευσης.
Και όσο αφορά τον άχρηστο ψευτομηχανικό όλοι ξέρουμε ότι έπραξε προβοκατόρικα.
Εξ άλλου το έχει κάνει πολλές φορές το ίδιο κόλπο και οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν αυτό το κόλπο:
Αρχίζει να εκνευρίζει τον άλλον - όχι επίτηδες - μάλλον λόγο βλακείας, και όταν φάει την σφαλιάρα του, τότε κάνει καταγγελία γιά δήθεν άνανδρο "γρονθοκόπημα".
Το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ καλείται να ζυγίσει και την έως σήμερα εργασία και απόδοση του ενός και του άλλου συνάδελφου.
Εμείς βέβαια γνωρίζουμε.
Οι σύμβουλοι όμως ξέρουν;

Ανώνυμος είπε...

Σωστά τα λες αλλα δεν είναι καλό να πρπιδεάζουμε όταν υπάρχει τέτοια πειθαρχική δίωξη για δύο εργαζόμενους Κατα τη γνώμη μου το ΔΣ δεν έπρεπε να εμπλακεί σε μια διένεξη δύο εργαζόμενων
Μιας και το έκαναν όμως οφείλουν να κρίνουν και τοτς δύο δίκαια και ανάλογα με τις ευθύνες τη στάση και το σφάλμα καθενός στο χώρο εργασίας.
Από ειρωνεία της τύχης και οι δύο είναι παιδιά δημοσιογράφων. Άντε να σε δω τώρα που λέει ο λόγος....Γιατί άλλο να σε προκαλούν , να σου θιγούν τον πατέρα και να ρίχνεις μια σβουριχτή κι άλλο να λές ψέμματα ότι γρονθοκοπήθηκες, να τρέχεις για τσιρότα σε ιατροδικαστές , για μηνύσεις σε αστυνομικά τμήματα και να φέρνεις περιπολικό σε Γενική Συνέλευση να περάσει χειροπέδες σε εργαζόμενο συνάδελφο του οπόιου είσαι και συνδικαλιστικός εκπρόσωπος! Αυτο πια αγγίζει τα όρια της βλακείας αλλα και της σκοπιμότητας και αξίζει οι κύριοι και οι κυρίες σύμβουλοι να δουν τον υπηρεσιακό φάκελο με όλες τις καταστάσεις που έχει δημιουργήσει ο φυγόπονος ποδηλατανθρωπος του ΕΔΟΕΑΠ .