Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2013

Σήμερα στις 2.45 όλοι μαζί.

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της Γ.Σ. των Δ.Υ. του ΕΔΟΕΑΠ που πραγματοποιήσαμε τη Δευτέρα 4/11/2013, της επιστολής μας προς το ΔΣ με ημερομηνία 5/11/2013 και της παρουσίας μου στη χθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ σας καλώ αύριο, Πέμπτη 14 Νοεμβρίου και ώρα 14.45, στην αίθουσα Δ. Ρούσσου προκειμένου να ενημερωθείτε, να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε τα επόμενα βήματα μας.

Θερμή παράκληση σε όλους να είναι εκεί την προκαθορισμένη ώρα και να έχουν έτοιμες προτάσεις για συζήτηση στο πλαίσιο όσων συζητήθηκαν στην προηγούμενη Γενική μας Συνέλευση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς


Χρήστος Βαράκης

Εκπρόσωπος Εργαζομένων Μελών ΕΠΗΕΑ στον ΕΔΟΕΑΠ

39 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως συνήθως ο πρώην εκπρόσωπος και νυν αυτοονομαζόμενος "νόμιμος" προσπαθεί να στείλει από το πρωί μία επιστολή μέσα από την οποία γελειοποιείται όλο και περισσότερο.

Ανώνυμος είπε...

Μπορεί να έχει ακούσει το ρητό "όποιος ξύνεται στη γκλίτσα του βοσκού"....
Αλλά προφανώς δεν έχει καταλάβει την σημασία του ρητού.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση μου είναι: μέχρι 1000ευρω τιποτα. Απο 1001 εώς 2000 10τοις εκατο. Απο 2001 εως 3500 15 τοις εκατό.μπλαφον τα 3500 ευρώ.επιδομα τομεαρχών 18 τοις εκατό επίδομα προϊσταμένων 8 τοις εκατό.φιλια.....

Ανώνυμος είπε...

Εννοειται οτι τα επιδόματα είναι συν το μπλαφον.....

Ανώνυμος είπε...

Καλή προτασή αλλά πόσο βγάζει;
Αποτέλεσμα οικονομικό εννοώ
Καλημέρα

Ανώνυμος είπε...

Όσο βγάζει.....θα γίνει η πρόταση έτσι και θα επιμείνουμε σε αυτή.5 πάνω 5 κάτω μην τρελαθούμε δεν θα αλλάξει κάτι.πιστεψτε με!

Ανώνυμος είπε...

Επίσης οι μειώσεις θα πρέπει να μειώσουν πρώτα τις προσωπικές διάφορες και βεβαίως εξαιρείται ο διευθυντής που προτεινω να πάρει επιπροσθέτως απο τους τομεάρχες ένα 15 τοις εκατό επι πλέον απο τους Τομεάρχες.

Ανώνυμος είπε...

Σημασία εχει να διατηρηθεί η ιδιωτική συμφωνία που έχουμε ως προσωπικο ΕΔΟΕΑΠ και που στηρίζεται στη ΣΣΕ της ΕΠΗΕΑ.Να μην καταργηθεί όπως θέλουν κάποιοι στον 6ο αλλα να υπάρξουν κλιμακωτές μειώσεις στο σύνολο των αποδοχών.
Πειραζοντας επιδόματα γυρίζουμε πίσω...

Ανώνυμος είπε...

Μην μπερδευεσε προσωπικές διάφορες θα θιγούν στο μεγαλύτερο μέρος.ΕΓω συμφωνώ με την πρόταση.και αν ας πατήσουμε στη σύμβαση του εδοεαπ δεν θα αλλάξει κάτι,

Ανώνυμος είπε...

Αν μπορεί κάποιος να μας πει σε νούμερα τι σημαίνει η πρόταση όπως διατυπώθηκε θα βοηθούσε.ΑΝεξαρτητα απο τα νούμερα πάντως φαίνεται καλή και δίκαιη.θα ήθελα να ξέρω ποιος την πρότεινε!

Ανώνυμος είπε...

?????????

Ανώνυμος είπε...

Να μεταφραστει σε νούμερα και αν είμαστε κοντά τρέχατε να προλάβετε στη βράση κολλαει το σιδερο.φιλι

Ανώνυμος είπε...

Παιδια πουθενά στον κόσμο και τη νομολογία δεν στέκει μειώσεις σε κάποιους και καθόλου μειώσεις σε κάποιους άλλους Όλοι πρέπει να συμβάλουν έστω και λίγο αλλιώς θα πέσει γκρίνια
Αυτός που παίρνει 1000 € κι αυτός που παιρνει 2000 για κάποιο λόγο τα παίρνουν Μηνβτα ισοπεδώνουμε όλα
Ύστερα ας πει κάποιος αριθμητικά πόσοι παίρνουν μεχριβ100 μέχρι 1200 μέχρι 1400 κλπ
Για να μην κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο αρλπουμπες για θηριωδεις μισθούς Άντε πια!

Ανώνυμος είπε...

Με τις προτάσεις που διαβάζω να μη μειωθεί καθόλου ο μισθός των χαμηλόμισθων αλλά μόνο από 1000 ευρώ και πάνω το μόνο που θα γίνει είναι να μην υπάρχουν κίνητρα παραγωγικότητας των εργαζομένων...
Ο μεγαλόμισθος είναι μεγαλόμισθος είτε γιατί έχει θέση ευθύνης, είτε γιατί έχει πτυχία που άλλοι δεν έχουν, είτε γιατί έχει πολυετή υπηρεσία.
ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ....
Στ αλήθεια δεν καταλαβαίνω τη λογική σας....
Στο τέλος αυτοί που δουλεύουν και τα κοπρόσκυλα θα παίρνουν τα ίδια....
ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ.....

Ανώνυμος είπε...

Ξεχάσατε να πείτε και αυτούς που έχουν γλύψιμο γιατί ειδικά στο οργανιςμο μας οι υψηλόμισθοι δεν σημαίνει οτι ήταν δουλευταράδες και τους αντάμειψα με...ελα τωρα ας σοβαρευτούμε λίγο για μας μιλάμε γνωρίζουμε όλοι μας πολύ καλά πως γινόταν το παιχνίδι.

Ανώνυμος είπε...

Οι νέοι υπάλληλοι που είναι το μέλλον του οργανισμού είναι ιό χαμηλομισθοι.συμφωνώ μέχρι 1000 ευρώ να μην πειραχτε

Ανώνυμος είπε...

Μου άρεσε πολύ φίλε μου αυτό που είπες για τα κίνητρα παραγωγικότητας.Ποιος ήρθε??????ΜΑλλον δεν δουλεύεις εσύ στον οργανισμό αλλοιώς δεν εξηγειται αυτό που λες.ΔΕν λέω υπάρχουν κάποιοι που πραγματικά δουλεύουν αλλα αυτοί είναι είτε απο φιλότιμο είτε έχουν έρθει απο αλλα μαγαζιά που ξέρουν πως είναι πραγματικά να ενδιαφέρεσε για την δουλειά σου και να είσαι παραγωγικός.Kλεινω συμφωνώντας οτι μέχρι τα 1000 ευρώ μηδέν.

Ανώνυμος είπε...

Κίνητρα παραγωγικότητας!!!!!!!δηλαδη???????

Ανώνυμος είπε...

Μήπως μεταφράστηκε η πρόταση σε νούμερα;

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, η πρόταση μου είναι η εξής:
Δεν λαμβάνουμε υπόψη τα ποσοστά που προτείνει το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ.
Εμείς προτείνουμε έως 1500 μηδενικό ποσοστό μείωσης.
Από 1501 έως 3000 μικτά προτείνω 15% μείωση.
Και από 3000 και άνω, προτείνω 25% μείωση.
Μην αφήνετε το ΔΣ να κάνει τα δικά του.
Να είστε αντίθετοι, σκληροί και να κάνετε τις δικές σας προτάσεις με πυγμή.
Εάν το ΔΣ δεν θέλει, ας μείνει μόνο του να εξυπηρετεί τους ασφαλισμένους.
Γιά να είμαι πιό δίκαιος, αυτές οι προτάσεις μου μπορούν να ισχύσουν έως το Α εξάμηνο γιά να δει το ΔΣ και να δείτε και εσείς εάν ο ΕΔΟΕΑΠ θα μπορέσει να ανακάμψει.
Διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν σας χρειάζεται αλλά δεν χρειάζονται και περαιτέρω μειώσεις.

Ανώνυμος είπε...

Οσο γιά τα "κίνητρα παραγωγικότητας", εάν θέλετε να ισχύσουν, τότε διώξτε αυτόν ή αυτούς που δεν κάνουν τίποτε και λαμβάνουν περισσότερο από 3000 μισθό.
Με ακούς ανόητε "νόμιμε εκπρόσωπε" - πρώην;
Σε διαφορετική περίπτωση δεν χρειάζεται να υπάρχει παραγωγικότητα.
Αφού δεν διώχνουν κανέναν, ας μην κάνουμε τίποτε και ας λαμβάνουμε οποιοδήποτε μισθό.
Εξ άλλου δεν έχει σημασία τι μισθό λαμβάνεις αλλά γιά ποιό λόγο τον λαμβάνεις.
Εάν δεν παράγεις κανένα έργο, τότε ο οποιοσδήποτε μισθός είναι μιά χαρά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ XAZO ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΥΨΗΛΑ;;;...ΟΙ ΑΜΟΙΒΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ...1)ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑ (ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ PRUDENTIAL ΚΑΠΟΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ). 2)ΓΝΩΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ-ΣΠΟΥΔΕΣ 3)ΟΧΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ 2 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ 4)ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ-ΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΛΕΞΗ...ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΝΑ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ...ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΝΤΑΜΟΙΒΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ....ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΡΑ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ...ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΧΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 490.000€ ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ. ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ Ν ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα κρίνει για το ποιος παράγει και ποιος οχι;;;;; Σε αυτό το μαγαζί όλοι νομίζουμε οτι είμαστε παραγωγικοι.Ακουστε όμως και τη δική μου άποψη.ΠΟλλες εργασίες γίνονται χωρίς λόγο και αναλωνομαστε τρώγοντας το χρόνο μας σε διάφορες βλακείες χωρίς να υπάρχει αποτέλεσμα μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν οι ασφαλισμένοι και να έρθει κάποιος ψήφος.Ετσι ευνουχιζονται οι εργαζόμενοι και δεν υπάρχει αποτέλεσμα.ΣΥνφωνω και με τις Δυο προτάσεις των παραπάνω συναδέλφων.ΚΑι να βγουν λιγότερα απο 490χιλ αυτα είναι τι να κάνουμε;

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε υπάλληλους στο ΤΥΠ σε απλές θέσεις (γκισέ) που λαμβάνουν από 2800 έως 3900 μικτούς μισθούς.
Εάν αυτοί οι υπάλληλοι δούλευαν στο δημόσιο, δεν θα λάμβαναν περισσότερα από 1500 μικτά.
Ενώ στους γιατρούς έχουμε γιατρούς που λαμβάνουν μικτά από 2800 έως 3200.
Δηλαδή εάν αυτοί οι γιατροί δεν σπούδαζαν 10 χρόνια και απλώς εξυπηρετούσαν ασφαλισμένους στο γκισέ του ΕΔΟΕΑΠ, θα πληρώνονταν αρκετά περισσότερα.
Και έχουμε στο τέλος και μέλος του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ που είναι άνεργο από το 2011 και θεωρεί ότι πρέπει όλοι να μείνουν άνεργοι ή εναλλακτικά να μην ξεπερνάει ο μισθός τους τα 1000 ευρώ.
Και τι μέλος;
Με μηδέν σπουδές και μηδέν διοικητικές ικανότητες.
Απλώς ντύθηκε πρόεδρος ΤΥΠ.
Ας πας πει αυτή η σύμβουλος τι περικοπές έκανε στα θέματα υγείας.
Και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι θα μπορούσαν πράγματι να μειώσουν κάποιες περιττές δαπάνες υγείας που στοιχίζουν στον ΕΔΟΕΑΠ πεντακοσαριές χιλιάδων ευρώ κάθε έτος.

Ανώνυμος είπε...

Εχω ακούσει ένα περιστατικό δαπάνης που λέγεται "εμφυτευματολόγος".
Αυτή η κατηγορία δαπάνης στοιχίζει στον ΕΔΟΕΑΠ περισσότερα από 500 χιλιαρικάκια - κάτι που δεν πληρώνεται από κανένα άλλο ασφαλιστικό ταμείο.
Σε εμάς όμως το "πάρτυ" συνεχίζεται.
Με ακούτε κυρία Πρόεδρος ΤΥΠ;

Ανώνυμος είπε...

Το 2008 ο Κιάος με τον Τσούτσια με βοηθούς όλα τα μέλη του ΔΣ απο Σπανοπουλου μέχρι Κοντράρου με τη συμμετοχή στελεχών μας και τον Δουμα έβαλαν τάξη στο Μισθολόγιο και το ρουσφέτι όγκο 40 χρόνων.Κάλεσαν εργατολογους που τους είπαν ότι δεν μπορούν να κόψουν επιλεκτικά μισθούς κινετδι όλοι μπήκαμε στις κλίμακες τα επιδόματα της ΕΠΗΕΑ διατηρήθηκαν και όσοι για οποίους σωστούς ή λάθος λόγους έπαιρναν κάποια χρήματα παραπάνω αυτα μπήκαν με απόφαση ΔΣ στη στήλη προσωπικές διαφορές.Αυτο ίσχυσε και στην προεδρία Σπανοπούλου που κανένα μισθο δεν μείωσε.Κάθε απόλυση έγινε αιτιολογημένες χωρίς προσβολές και ταπεινώσεις . δεν θέλαμε να ακούσουμε όταν μας έδιναν στοιχεία Πολλοί τα ξέραμε αλλα κάναμε την πάπια Όταν το 2012 αποφάσισαν περικοπές είμασταν στο 5%.Τωρα έκαναν μια πρόταση πάμε να απαντήσουμε με υπευθυνότητα όχι κραζοντας την έτσι κι αλλιώς κραγμενη πρόεδρο ΤΥΠ που ουρλιαζει επανάσταση και μασάει καπιταλισμό μέχρι σωφέρ η κυρία που μόνο κυρία δεν είναι βέβαια! Χειρότερη απο τους χειρότερους εργοδότες.Ο πρωην εκπρόσωπος σας μαρανε Την Μιμίκα που είναι του γυμνασίου και παίρνει κοντά 4000 χιλιάρικα ξαπλωμενη χρονια σε μια καρεκλα γιατί δεν την αναφέρετε;
Τα παιδια στο γκισέ του ΤΥΠ 4 είναι από ρουσφέτια παλιά και δύο έχουν έρθει με προκήρυξη πτυχία διαδικασίες και τα μισά λεφτά
από τη Βαλεντίνη και τη Γλυκερία Για να μαζευόμαστε λίγο Αλλιώς θα αλληλοφαγωθούμε, θα ζημιωθουμε και θα καταστραφούμε παίδες,

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΡΑ ΤΟ ΠΑΛΙΟΣ ΙΣΟΝ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΥΡΟ. ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΤΥΠ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΕΔΟΕΑΠ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΑ Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ. ΗΔΗ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ 1) ΑΛΛΕΣ ΚΛΙΜΑΚΕΣ 2) ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ Κ.Λ.Π. ΕΙΠΑΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

0-1500 € - 0%
1501-2500€ - 15%
2501-3500€ - 25%
3501- - 40%

ΤΟΜΕΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΕΝΑ 25%

ΣΑΣ ΑΚΟΥΩ.

ΓΙΟΥΛΗ είπε...

Συνάδελφοι συγνώμη. Την Πέμπτη κάναμε μια συνέλευση και συζητήσαμε καποια πράγματα. Ετέθησαν εκεί κάποιες προτάσεις και είπαμε να σταλούν και νεότερες εφόσον υπάρχουν. Είπαμε αυτο να γίνει γρήγορα, ώστε να μπορέσουν να κοστολογηθουν. Και είπαμε επίσης, να βρούμε ο,τι μπορούμε και ειναι εφικτό σε ισοδύναμα. Και οι ερωτήσεις μου ειναι οι εξής:
1. Γιατι οι προτάσεις γινονται ανώνυμα και μάλιστα μέσω blog;
2. Γιατι πάτε να σπάσετε την διαπραγμάτευση, πριν καν αρχίσει; Οι προτάσεις μας πρέπει να τίθενται στην συνέλευση Προσωπικού και μόνο και εκεί θα αποφασιστούν. Και αυτές, οποίες κι αν ειναι, θα κατατεθούν στο ΔΣ και όχι στο διαδίκτυο προς "δημοψήφισμα". Στείλτε στον εκπρόσωπο προτάσεις, για να μπορέσει κι αυτός να κανει ενα πλάνο.
3. Γιατι μπήκατε στην διαδικασία της αλληλοεξόντωσης; Δεν θέλετε να διασφαλίσουμε όλες τις θέσεις εργασίας;
Ή ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Ή ΑΣ ΠΑΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ! Να είστε σίγουροι, οτι στη δεύτερη περίπτωση μόνο χαμένοι θα βγείτε.
Ας αφήσουμε λοιπόν πίσω, τα όσα γνωρίζουμε ο ένας για τον άλλον και ας δουλέψουμε σαν ομαδα, για ολους.
Για τον ΕΔΟΕΑΠ, οι πρώτοι που έχουμε όραμα είμαστε εμεις! Μετά ακολουθούν οι διετής Διοικήσεις. Και προσωπικά, το όραμα μου ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΘΗΚΕΥΩ!!!

Με συναδελφικους χαιρετισμούς
ΓΙΟΥΛΗ

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητή ΓΙούλη έχω να σου πω οτι έχεις δίκιο για τις ανώνυμες προτάσεις.ΣΕ ζηλεύουμε που εσύ δεν το κανείς που εχεις την πολυτέλεια και δεν το κανείς.Ειναι πραγματικά αξιοθαύμαστο πως έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να σκεφτονται ΔΣ και προσωπικό 2 και 3 φορές για να σου ζητήσουν κάτι.Αραγε απο σεβασμό είναι αυτό ή απο φόβο; Το εχεις εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτο?Αν το ξέρεις θα ξέρεις γιατί εμείς φοβόμαστε να εκφέρουμε την γνώμη μας ανώνυμα.

Ανώνυμος είπε...

Είναι η θέση της τέτοια που της δίνει αυτή τη δύναμη.

Ανώνυμος είπε...

Τολμούσε και τολμάει κανείς να της μιλήσει?????? Εχουμε να διηγηθουμε πολλές ιστορίες πάνω σε αυτό το θέμα.ΑΛλα δε είναι της παρουσης.

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ το ύφος του πρώην διευθυντή όταν του τα έχωνε.

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Ανώνυμος είπε...

Ισχυει

Ανώνυμος είπε...

Φαντάσου τι έχουν γίνει ώστε όλοι να είναι κότες μπροστά της!

Ανώνυμος είπε...

Η Μιμίκα είναι ιερό και όσιο ρε όπως ο Γιαννάκης και η Τάνια Μην αγγιζετε τα εικονισματα του ΕΔΟΕΑΠ θα πέσει φωτιά να σας κάψει

Ανώνυμος είπε...

Προσπαθήστε να μην ξεφτιλίζετε τα θέματα.
Είναι προτιμότερο να επιμείνετε σε μία από τις παραπάνω προτάσεις ή έστω να δείξετε ότι δεν είστε διατεθειμένοι να δεχθείτε μειώσεις στους μισθούς μας παρά να καταφέρεστε σε άλλους.
Το να βγαίνει ένας υψηλόμισθος και να καταφέρεται σε χαμηλόμισθους και τούμπαλιν δεν είναι σωστή ενέργεια.
Απλώς δείχνει ότι είστε διατεθειμένοι να διασπαστείτε με την πρώτη ευκαιρία.
Σας ήθελα πιό ομαδικούς - σαν μία γροθιά.
Ακόμα και εάν ένας υπάλληλος δεν κάνει σωστά την δουλειά του, ξέρετε ότι δεν είναι απαραίτητο να φταίει αυτός ο υπάλληλος.
Σίγουρα "το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι" και στον ΕΔΟΕΑΠ.
Εχουμε δει αρκετές φορές άσχημες συμπεριφορές από μέλη της εκάστοτε διοίκησης.
Οποιον δεν γούσταραν τον πάταγαν κάτω. Και αυτός ο υπάλληλος έχει 2 επιλογές: ή να μην δώσει σημασία (αλλά πόσο μπορείς να μην δίνεις σημασία όταν σε πυροβολούν) ή εναλλακτικά να κάνει και αυτός την δική του αντίσταση.
Τέτοια περιστατικά είχαμε και στις προ-προηγούμενες διοικήσεις, συνεχίζονται όμως και σήμερα.
Γιά παράδειγμα τι σεβασμό να δείξουμε στην νέα πρόεδρο ΤΥΠ όταν δεν χάνει ευκαιρία να τα χώνει στους γιατρούς και το προσωπικό;
Οχι σε όλους - σε μερικούς όμως σίγουρα.
Και αυτά σίγουρα δεν λέγονται κίνητρα παραγωγικότητας - αντίθετα λέγονται κίνητρα αντιπαραγωγικότητας.
Δηλαδή και ο υπάλληλος "στηλώνει" τα πόδια και και δεν το κουνάει ρούπι.

Ανώνυμος είπε...

Αστα αυτά. Ποια Διοίκηση τολμούσε να απολύσει; Ποιος τολμούσε να μιλήσει για τους κηφηνες της ΕΠΗΕΑ; Στιβαζαν ρουσφέτια στα ρουσφέτια όλα ακουνητα, αμιλητα, αγέλαστα και αντιπαραγωγικά.
Διαδικασίες προσλήψεων,εκπαίδευση , οργάνωση και απολύσεις έκανε η τέως αλλα κι αυτη ακόμη δεν σουταρησε αυτούς που επρεπε.Τους άφησε να σαπίσουν και να φύγουν μόνοι τους στη σύνταξη.
Άστο φίλε πονάει....

Ανώνυμος είπε...

Καλό είναι να έχουμε και καμμιά πρόταση, όχι να γκρινιάζουμε και να μιζεριαζουμε μόνο!
Γιατί το προσωπικο δεν συζητάει πρόταση για εθελούσια έξοδο, όπως οι γιατροί;
Κάποιοι συνάδελφοι είναι κοντά στη σύνταξη ίσως να είναι σωστο ή και να θελουν φύγουν
Ας το δει κι αυτο ο νέος εκπρόσωπος.