Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2014

ο "κουμπαράς" του Προέδρου


Επιτέλους πλειοψήφισε μία σημαντική πρόταση του προέδρου μας κυρίου Σόμπολου.
Η πρόταση που χρειάστηκε πολλές ώρες διάσκεψης αλλά τελικά εγκρίθηκε και από το υπόλοιπο συμβούλιο είναι να δίνονται 100 ευρώ στα γεννητούρια παιδιών των εργαζόμενων του ΕΔΟΕΑΠ.
Σκέτο ξεπαράδιασμα δηλαδή.
Εάν υποθέσουμε ότι μπορεί να γεννηθούν και 3 παιδιά από εργαζόμενους σε ετήσια βάση - τότε μιλάμε για πακτωλό χρημάτων για αυτά τα παιδάκια - ολόκληρα τριακόσια (και καλά ακούσατε) ευρουδάκια (προσοχή άπαξ - το έτος).
Βέβαια - και ατυχώς - η διοίκηση δεν γνώριζε ότι αυτά τα 100 ευρουδάκια για να διατεθούν επίσημα στον τυχερό / άτυχο εργαζόμενο θα χρειαστεί να του παρακρατήσουν 20% φόρο - οπότε θα λάβει τελικά 80 ευρουδάκια - κάτι είναι όμως και αυτό.
Ετσι τελικά η πρόταση δεν θα λάβει σάρκα και οστά - προς το παρόν τουλάχιστον.
Σίγουρα όμως είναι μία πολύ σημαντική πρόταση που αποβλέπει στις αιματηρές οικονομίες του νυν συμβουλίου από τις προηγούμενες σπατάλες της τέως προέδρου κυρίας Σπανοπούλου αλλά και από τις βενζίνες που δεν δαπανάει ο νυν πρόεδρος δεδομένου ότι πηγαινοέρχεται με τη μοτοσυκλέτα του ασφαλίτη που τον φυλάει (δύο είναι οι φρουροί του - ο έτερος κατάγεται από το χωριό του).
Αλήθεια ποιος άλλος πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ χρησιμοποιούσε 2 φρουρούς για την φύλαξη του;
Αφού λυθούν τα προβλήματα της φορολόγησης αυτού του υπέρογκου ποσού, και αφού γίνει διαγωνισμός για την μακέτα του κουμπαρά, θα γίνει μία εκτενής ενημέρωση προς το προσωπικό που σίγουρα θα χαρεί πολύ έπειτα από την κατά περίπου 25% μείωση του μισθού του.
Αντε φίλοι - συνάδελφοι - κάντε όλοι παιδιά - να πάρουμε το μισθό μας πίσω.
Και εάν θεωρείτε ότι με το παραπάνω άρθρο διενεργείται κάποιου είδους κοροϊδία - ίσως έχετε δίκιο.
Δεν το ξεκινήσαμε όμως εμείς πρώτοι.
 

27 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατι το λες καινούργια προταση Οσες γέννησαμε επι Κιαου και Σπανοπούλου παίρναμε ένα όμορφο δωράκι μια κορνιζουλα νομίζω μερικές , άλλοι ένα κουμπαρα οχι πάνω απο 100 ευρω . Τωρα τι άλλαξε;

Ανώνυμος είπε...

Τίποτε καλε ! Μια οι κι όλη προταση έφερε μολις ανέλαβε ο Σομπολος που ψηφίστηκε απο όλους αντί για δωράκι να ανοίγουμε στο μωρό λογαριασμο ταμιευτηριου με 100 € κατάθεση. Πέρασαν 8 μηνες και τωρα κατάλαβαν οτι αυτα φορολογούνται και γίνονται 80! Μέγα ζήτημα να συζητήσουν και αποφαση δεν πήραν!

Ανώνυμος είπε...

Εγω δεν ανησυχω καθολου. Θα το παει ο πρόεδρος στον Σταικουρα να περάσει τροπολογία !

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει τρελλά η ιδέα σας για τον κουμπαρά του προέδρου . Προτείνω να ρίχνουμε όλοι μέσα όσα εξοικονομούμε με τις προτάσεις του. Τις προάλλες ζήτησε λογαριασμο για τους συνδετήρες που αγοράζουμε Βάλτε αλλα 105 € στο γουρουνακι του Προέδρου Αντε παιδια όλοι μαζι να βοηθήσουμε να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Οχι ο μόνο ο ΕΔΟΕΑΠ βρε! Και το πέτο του Σαμαρα!

Ανώνυμος είπε...

Αχα χουχα! Πολυ μ αρέσει το γκουρού απο του Προέδρου ! Μου θυμίζει τη φίλη του την Ποπάρα Γκεβάρα . Εδω παιδια δικαιώνεται η θεωρία των δυο άκρων. Βάλτε και αλλα 50 ευρωπουλα το μήνα που σωζει απο τη βενζίνη ο πρόεδρος μας γιατι κυκλοφορεί με μηχανάκι . Δεν λεω 100 γιατι το αυτοκίνητο χρησιμοποιεί η άλλη προεδράρα του Ταμειου, η κομμουνιστρια με το σωφερ!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάστε εσείς στην ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ προεδροΤΥΠ με οδηγό; Εγω οχι ! Παει μουρλαθηκαμε εντελώς!

Ανώνυμος είπε...

Εγω ρωτάω ποιος πληρώνει τους δυο αστυνομικούς που πηγαινοφέρνουν τον πρόεδρο ; Τη βενζίνη απο τη μηχάνημα τη βάλουμε στον κουμπαρά ή όχι;

Ανώνυμος είπε...

Εννοείς ΕΣΥ πιο πάνω ότι σου αρέσει στην ανάρτηση το σκιτσακι με το γουρουνακι του Προέδρου γιατί μοιάζει με την Πρόεδρο ΤΥΠ ; Τς τς τς ρατσιστικά αντιλήψεις έχεις.Εγω δεν έχω τίποτε με τις χοντρές .
Με τις γουρούνες όμως έχω! Και περιμένω να δω ποσο πολυ περισσότερο ακόμη θα κυλιούνται στη λάσπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Αφού είναι τόσο αγαπητός ο Σόμπολος γιατί κυκλοφορεί με ασφαλίτες;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρουμε ρε παιδια Μπορει να πληρώνονται ως ιδιωτικοί σεκιουριταδες απο τον ίδιο ή απο την ΕΣΗΕΑ γιατι τους είχε απο τοτε που ήταν πρόεδρος εκει και τους κουβαλησε να τον κουβαλάνε και στο ΤΣΠΕΑΘ εκει που ήταν αντιπρόεδρος αλλα τίποτε δεν εκανε ουτε για το Αγγελιοσημο και τα χρέη των εργοδοτών... Αλλα ποιος τα λέει και ποιος τα θυμάται αυτα;

Ανώνυμος είπε...

Τι να κάνει ο άνθρωπος για το ταμείο σπαζοπονοκεφαλιάζεται!!! τόσες επιτυχίες είχε στην ΕΣΗΕΑ και τα υπόλοιπα ε να μην κάνει θραύση και στον ΕΔΟΕΑΠ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι είναι πολυ δύσκολο να είσαι πρόεδρος με Μόνη ψήφο τη δικη σου !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αφου όλη μέρα στο Γραφειο ακούγεται να λέει ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ ΜΟΝΟΣ Τον καημενουλη τον λυπάται η ψυχη μου!

Ανώνυμος είπε...

Τι ψυχη θα παραδώσεις μωρή; Ακου λυπάται τον Σομπολο !

Ανώνυμος είπε...

Βάλτε σας παρακαλω στον κουμπαρα του Προέδρου και τη μια νερά ΓΙΟΡΤΙΝΗΣ άδειας που δεν έδωσε στο προσωπικο αν και αυτο δεν θα είχε καμμιά επίπτωση στην Εξυπηρετηση των ασφαλισμένων . Κερδίσαμε 143 ημεροεργασιες και έχασε 143 χαμογελά . Κερδισμένος δεν είναι;;; Λεπτομέρεια: πριν πει το οχι ρώτησε την Ποπη κι εκείνη ουρλιαζε ΟΧΙ μου έδινε εμένα άδεια ο Μπομπολας για να δώσω εγω; Πες τους ΟΧΙ ! Και εγενετο σκότος!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας! Βάλτε παρακαλώ στον κουμπαρα του προέδρου την ψήφο του
Στο μέλλον θα έχει συλλεκτική αξία γιατί είναι η μόνη μονή ψήφος του μόνου μονού προέδρου στην ιστορία του Ταμείου μας που είναι μόνη, μονή, μία και μοναδική ! Άντε με τις υγείες μας!

Ανώνυμος είπε...

Έχουν περάσει κι έχουν περάσει απο το σβέρκο μας Πρόεδροι και Γραμματείς...αυτο ομως που γινεται με τους τωρινούς, δεν εχει ξανασυμβεί. Η μια πρόκληση πίσω απο την άλλη. Απο που θες ν' αρχισω; Που λέει και το άσμα; Που απο την ωρα που μπήκανε κάνανε μπάχαλο τις υπηρεσίες; Που δώσανε παντού παρανόμως; Που ζητάνε απο τους υπαλλήλους να γίνουν χαφιέδες; Που ξεφτιλίζουν τους γιατρούς με κάθε ευκαιρία; Που καταστρατηγουν το Καταστατικό, τους Νόμους και οτι βρουν μπροστά τους; Που παίζουν με τον πόνο και τις ζωές των ανέργων;
Οτι κάνουν, ειναι για εισαγγελέα συνάδελφοι!
Και ας χτυπιέται ο Πρόεδρος, οτι θα σώσει τον ΕΔΟΕΑΠ! Αυτα ειναι για τις ψήφους. Ο ανθρωπος δεν εχει ιδέα απο διοίκηση! Το τελευταίο δε, ήταν κορυφαίο. Έφυγε η περίφημη γραμματέας του, ξέρετε αυτη που το παίζει τωρα εξουσία και μιλάει στους συναδέλφους της λες και ειναι σκουπίδια και έβαλε στη θέση της ποιον;;;; ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ της! Η οποία δουλεύει στο Αγγελιόσημο! Καμία σχέση δηλαδή. Αλλα βέβαια, σόι παει το βασίλειο. Έμπιστο άτομο η ξαδέρφη, να ανοίγει τα κρίσιμα μέιλ που βρίζουν την Διοίκηση για τις περικοπές! Και ο τομεάρχης του αγγελιοσημου, τι έκανε που φωνάζει οτι δεν του φτάνουν οι υπάλληλοι; Έβαλε την ουρά στα σκέλια, αν εχει βέβαια σκέλια, και συμφώνησε. Τι να κανει; Που θα βρει αλλού δουλειά;
Και ο περίφημος Γραμματέας τι έκανε; Δέχτηκε την ξαδερφουλα μια χαρά, χωρις να σκεφτεί οτι γινεται πάλι προκλητικός. Αλλα πέρα απο τις σημαντικές έρευνες που κανει, δεν μπορει να σκεφτεί κατι άλλο. Μόνο πως θα εκθέτει τις διοικητικούς και τους γιατρούς, για υποτιθέμενες λαμογιές που βρίσκονται μόνο στο μυαλο του!
Άντε ρε πηγαίνετε σπίτια σας και ασχοληθείτε με την ματαιοδοξία και την μιζέρια σας!
Κακομοίρηδες...που θέλετε να σωσετε και τον ΕΔΟΕΑΠ!!!

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τις ξαδελφουλες ήσυχες! Η αλήθεια είναι οτι ΟΛΟΙ και ΟΛΕΣ στον ΕΔΟΕΑΠ εκτος απο Διευθυντη και Αρχιατρο προσλαμβάνονται με συστάσεις !Αραιά και που ολα τα ΔΣ έκαναν και καμμια προκυρηξη για τα ματιά του κοσμου και έπαιρναν τους δικούς τους. Μόνο η Σπανοπουλου και σαν πρόεδρος ΤΥΠ και σαν Πρόεδρος του Ταμείου εκανε προκυρηξεις με κριτήρια, αξιολόγηση, συνεντεύξεις και διαδικασίες και πήρε ανθρώπους που δεν ήταν ρουσφέτια. Μη με πιέζετε και βγάλω ονόματα. Οπως ήταν η μόνη πρόεδρος που βγήκε δημόσια και ειπε : Ναι με δικη μου σύσταση και ευθύνη προσλήφθηκαν ένας Μηχανικος, ένας Συντηρητης και μια καθαρίστρια . Και αν παραδεχθεί και τα λάθη της για Κυριτςη, Μαχαίρα, Ευαγγελινέλη θα της βγάλουμε άλλη μια φορά το καπέλο για τα παντελόνια που φοράει Ολα τα αλλα για τις κόρες, τους, γιους, τις ξαδελφουλες και τις ανηψουλες είναι αλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.

Ανώνυμος είπε...

Περιγραφή τυπικής λειτουργία προσλήψεων σε δημόσιο και ομοειδής οργανισμούς από καλά "χωμένα" στελέχη: Αρχικά γίνεται πρόσληψη του συμπαθούς αδελφού/ξαδέλφου/πρώην γκόμενου (βάλτε ότι θέλετε) σε χαμηλή θέση πχ καθαριστής/φύλακας/τηλεφωνητής ως overqualified (μας κάνει και χάρη δηλαδή!!!) και στη συνέχεια η ανάγκη για άλλη θέση πχ υπεύθυνο τεχνικού /στέλεχος λογιστηρίου κλπ (και πάλι βαλτε ότι θέλετε) καλύπτεται με εσωτερική μεταγραφή. Αρα και ο οργανισμός βρήκε το άξιο στέλεχος που προσδοκούσε και έγινε και οικονομία. Δοξάστε με!!!! φάτε σάνο πρόβατα δημοσιογράφοι!!! whois?

Ανώνυμος είπε...

Πρέπει να είσαι πολύ πικραμένος/η για να γράφεις με τόσο δηλητήριο στην ψυχή, στο μυαλό και στο blog μας! Τόσο το μίσος σου που ξέχασες ότι σανό τρώνε τα γαιδούρια , όχι τα πρόβατα! Αυτα τρώνε κουτόχορτο σαν αυτό που θες να μας ταίσεις με την ανάρτηση σου.
Λοιπόν δήθεν άσχετε δημοσιογραφε είναι γνωστό και στα μωρά ότι όλοι και όλες στο Ταμείο μας, από το 1970 ακόμη, ήρθαμε με συστάσεις και όλοι είμαστε Φίλοι, αδέρφια, παιδιά, κουμπάροι, γκόμενοι, γκόμενες, σύζυγοι, ξαδέρφια,
κουνιάδες, συνυφάδες, ανηψουδια και βαφτιστήρια κάποιου...
Μηδενός προέδρου εξαιρουμένου. Καράτζας, Αβραμόπουλος, Ρούσσος,Γκοτσίνας, Καζάκος, Κιάος,Σπανοπούλου όλοι έτσι μας προσέλαβαν.
Ο κακόμοιρος ο Σόμπολος μόνο έπεσε σε περίοδο απολύσεων , αλλιώς θα έκανε και εδώ ότι οργια ρουσφετιών έκανε και στην ΕΣΗΕΑ ως πρόεδρος.
Τον είδαμε όμως κι εδώ με την κόρη και την ανηψιά του Κατραμάδου, που Θεός σχωρέστον, δηλαδή, ο Σομπολο άνθρωπος αυτός, μας
υποχρέωνε να αγοράζουμε εκατοντάδες καλάθια κρασιά από την κάβα της επιλογής του!!
Απόφοιτοι Λυκείου που χόρτασαν αραλίκι με 3000 και 4000 χιλιάρικα μισθό δεν σου έβγαλαν ακόμη το μάτι; Η καθαρίστρια, ο φύλακας και ο συντηρητης σε ενόχλησαν ανεγκέφαλε που
νομίζεις ότι δεν ξέρουμε ποιούς εννοείς;
Η τέως τουλάχιστον δήλωσε δημόσια αυτούς που προσλήφθηκαν με σύσταση της. Αν έχεις
στοιχεία ότι αυτοί που ήρθαν είναι τεμπέληδες, ανήθικοι, και χωρίς προσόντα ρίξτα εδώ και τώρα!
Γιατί εμείς γνωριζόμαστε μεταξύ μας σαν κάλπικες δεκάρες.
Γι αυτό μη μας βάζεις κουίζ, θλιβερό πλάσμα.Αυτα
αστα για την παραδημοσιογραφία, που κάνεις εκεί που ξέρεις...
Και που είσαι...Σανό τα γαιδούρια τρώνε στην ΕΣΗΕΑ, εδω στον ΕΔΟΕΑΠ ταίζουν τα γουρούνια με σκουπίδια για να κυλιούνται ευχαριστημένα
στη λάσπη τους.

Ανώνυμος είπε...

Πέστα του ρε! Χώστου τα του ανεγκέφαλου που θα μας ρωτάει who is?
Who is who στη μούρη σου κακόψυχε που νομίζεις ότι θα μας κάνεις να κοιτάζόμαστε με μισό μάτι μεταξύ μας και θα σπείρεις διχόνοια.Πολύ πριν έρθεις εσύ εδώ εμείς οι εργαζόμενοι ξέρουμε ποιοι είναι συνάδελφοι και ποιοι καρφιά. Ποιοι δουλεύουν και ποιοι όχι... Ποιοι είναι ποιου. Και ποιοι το εκμεταλευτηκαν το βυσμα τους και ποιοι όχι!
Άντε στα τσακίδια από δω μέσα γιατί αν δεν το
κάνει η τέως θα το κάνω εγω και θα δώσω τη λίστα Λαγκαρντ του ΕΔΟΕΑΠ να γελάσει κάθε πικραμένος, για να δείτε ποιοι είναι ποιου, ποιοι ήρθαν με ή χωρίς συστάσεις, με ή χωρίς διαδικασίες και ποιοι είναι με προσόντα του
ιδιωτικού τομέα και δουλεύουν και ποιοι του
δημοσίου και του δημοτικού και καααααθονται .
Αμάν πια με το δηλητήριο.Δεν μας φθάνουν τα τόσα προβλήματα έχουμε και τα ζιζάνια της
διχόνοιας. Ξεριζώστε τα ρε! Δηλητηριάζουν τις ψυχές μας.

Ανώνυμος είπε...

Προς τους διαχειριστές του blog : Επειδή κάποιοι αμετανόητοι θέλουν να εκτίθενται εδώ μέσα και να προσβάλουν ανθρώπους κάνοντας ότι δεν ξέρουν τι γινόταν στο Ταμείο , τώρα που ανακαλύπτουν την Ακρόπολη πείτε τους ότι μπορούν να ανέβουν και να πηδηξουν από ψηλά!
Οι εργαζόμενοι που πονάνε το Ταμείο και σεβόμαστε το ψωμί που τρώμε δεν θα ακολουθήσουμε αυτούς που ροκανιζαν και το έπαιζαν τυφλοί, κουτσοί, στραβοί κι ανάπηροι! Στον Άγιο Παντελεήμονα του ΕΔΟΕΑΠ κερί
μπορούν ν ανάβουν μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής. Οι ευκαιριακοί μετανάστες να πανε από κει που ήρθαν , κατά μεριά Ακαδημίας, Πειραιά, Καλαμάτα, Μεσογείων, Μεσολόγγι κλπ
Άντε κόφτε το με τους πρώην προέδρους και
τους πρώην γκόμενους, γιατί θα πιάσουμε τις νυν γκόμενες και θα τρεχετε , κυρίως οι παντρεμένοι και δε θα φτανετε, για να μη φάτε παντόφλα.
Άρτι χωρισμένοι και μονές μωρές αλλά όχι
παρθένες, που αρέσκονται στα ψωμωμένα
κοριτσάκια και τα φέρνετε στον 6ο να ξέρετε ότι σας περιμένει μεγάλο ξεκατινιασμα.
Προτείνω να σταματήσει αυτη η γελοιότητα, να μαζευτουμε να δούμε που πάμε και η πετυχημένη ΓΟΥΡΟΥΝΙΤΣΑ του Προέδρου να μπει κάπου
μόνιμα στο blog για να καταθέτουμε όλοι τον οβολό μας από τις ανοησίες του 6ου!Άντε γιατί σας βαρέθηκα πια!

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες την πατήσαμε ! Ο Σομπολος ξεκινάει τις οικονομίες για τον κουμπαρα του απο το φυσιοθεραπευτηριο, και το οδοντιατρικό Δεν τα χρειαζόμαστε λέει είναι ζημιογόνα

Ανώνυμος είπε...

Και που να δείς την άλλη πρόταση να δώσουμε τον έλεγχο του Αγγελιοσήμου σε ιδιωτική εταιρεία! Αστα να πάνε.

Ανώνυμος είπε...

Φίλοι πρέπει να σας αναφέρω ότι εφόσον κάποιο τμήμα του ΕΔΟΕΑΠ δεν φέρνει πίσω τα χρήματα που κοστίζει, τότε και εγώ είμαι σύμφωνος να καταργηθεί (εννοώ αυτό το τμήμα).
Γιά παράδειγμα εάν το Φυσικοθεραπευτήριο εξοικονομεί κάθε χρόνο 50,000 ευρώ αλλά στοιχίζει 80,000 ευρώ, τότε σίγουρα πρέπει να κλείσει.
Και δεν αναφέρομαι προσωπικά στους υπαλλήλους του συγκεκριμένου τμήματος που κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.
Μιλάω γενικά γιά κάθε τμήμα ή τομέα του ΕΔΟΕΑΠ που καλώς ή κακώς δεν μπορεί να φέρει στον ΕΔΟΕΑΠ τα χρήματα που στοιχίζει.

Ανώνυμος είπε...

Σωστο σε βρίσκω και θα συμφωνούσαμε πολλοί μαζι σου Ρίξε μια ματια όμως πριν στο θεμα μπάς και καταλάβεις γιατι είναι παθητικό πχ το ΦΘΠ μας! Και μετά τα λεμε ολα εδω και τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Κι άλλη ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ από τον Πρόεδρο μας. Δεν τηλεφωνεί ποτε μα ποτε στα μέλη του ΔΣ...
Τα κέρματα στη γουρουνίτσα γρήγορα αδέρφια!