Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Ιατρών ΕΔΟΕΑΠ η συνέχεια (ή το τέλος).


Η τωρινή διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ έκανε και συνεχίζει να πράττει τα κατορθώματα της.
Εως πρότινος, επιτρεπόταν στους ιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ να χειρουργούν και να νοσηλεύουν τους ασφαλισμένους όταν αυτοί χρειάζονταν 2βάθμια περίθαλψη.
Τώρα, η υφιστάμενη διοίκηση απαγόρευσε αυτή την "ατασθαλία" - χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποιος λόγος και σίγουρα χωρίς πραγματικό σχεδιασμό αυτής της ενέργειας.
Είναι σαν να δεχόμαστε ότι αυτοί οι γιατροί που προσλήφθηκαν στο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι ικανοί να αποφασίσουν εάν οι ιατρικές υπηρεσίες τους μπορούν να λειτουργήσουν προς το οικονομικό αλλά και το ιατρικό όφελος του οργανισμού και έτσι ο ΕΔΟΕΑΠ κάθε φορά που στέλνει ασφαλισμένους στην β-βάθμια περίθαλψη χρειάζεται άλλους εξωτερικούς ιατρούς και φορείς εκτός βεβαίως των ιατρών του.
Πρόσφατα από ότι πληροφορηθήκαμε κάποιος ασφαλισμένος του ΕΔΟΕΑΠ υπέστη ένα μικρό εγκεφαλικό ,ο ασφαλιστικός του φορέας ΕΔΟΕΑΠ δεν του επιτρέπει να τον νοσηλεύσει ιατρός ΕΔΟΕΑΠ οπότε πήρε το 166 κ κατευθύνθηκε προς Σησμανογλειο. 
Οι οδηγοί του ασθενοφόρου του είπαν πως γίνεται κόλαση στο νοσοκομείο οπότε θεώρησε σκόπιμο να κάνει στάση στο ιατρικό Αθηνών . 
Εκεί τον ενημέρωσαν πως για να μπει πρέπει να δώσει 1500 ευρώ τα οποία ο καημένος τα έδωσε. 
Του έκαναν μια μαγνητική ,του έβαλαν ορρό κ τον είδε και ο εφημερεύων Γενικός που του είπε πως θα του βάλουν θεραπεία οι παθολόγοι το πρωί. 
Το πρωί ζήτησε απο το Λογιστηριο πόσο έχει παει ο λογαριασμός , 3000 ευρώ κύριος ! Σηκώθηκε κ έφυγε . 
Το δωματιο ήταν καθαρό κ το προσωπικό ευγενέστατο, παρεπιμπτοντως, θεραπεία δεν πήρε... 
Και αυτό είναι μόνο ένα μικρό παράδειγμα του χρήματος που συνεχίζει να πετάει ο νέος οικονομικός ΕΔΟΕΑΠ !!!

11 σχόλια:

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Η τωρινή Διοίκηση δεν έχει την εκτίμηση ούτε του Διοικητικού Προσωπικού, ούτε του Ιατρικού Προσωπικού.
Πιστεύω όχι αδικαιολόγητα.......

Ανώνυμος είπε...

Ενα από τα λάθη που κάνει το νέο ΔΣ είναι ότι απαξιώνει σταδιακά τους εργαζόμενους και το ιατρικό προσωπικό.
Οταν αυτή η άσχετη από διοίκηση Πόπη (του κώλου τα ενιάμερα) βρίζει και φωνάζει εναντίον τους, ε και αυτοί καλά κάνουν και "κουμπώνονται".
Οταν κάποτε αυτή η άσχετη από διοίκηση ξυπνήσει, το τραίνο θα έχει ήδη εκτροχιαστεί.
Και το χειρότερο είναι ότι δεν θα έχει καταλάβει και τίποτε αυτή η άσχετη πρόεδρος ΤΥΠ.

Ανώνυμος είπε...

Η απαγόρευση στους γιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ να προσφέρουν ιατρικές υπηρεσίες στα μέλη του Ταμείου εκτός ΕΔΟΕΑΠ σε νοσοκομεία με τα οποία επίσημα και νόμιμα συνεργάζονται, με συγκεκριμένο τιμολόγιο και κανόνες, όπως συνέβαινε παλαιότερα στρέφεται εναντίον των ασφαλισμένων, κατα των συμφερόντων του Ταμείου και βέβαια κατά των γιατρών. Δεν είναι όπως φαίνεται μία κουτοπόνηρη κίνηση κακοπροαίρετων και άσχετων ανθρώπων για να εμποδίσουν τυχόν χειραγώγηση των ασφαλισμένων του Ταμείου απο τους γιατρούς του Ταμείου. Πράγμα που βεβαίως δεν συνέβαινε και σε περίπτωση παραμικρής υπόνοιας η καταγγελίας ο παραβάτης γιατρός ως εργαζόμενος του ΕΔΟΕΑΠ θα ήταν εύκολα ελεγχόμενος και θα είχε συνέπειες. Είναι μελετημένη ενέργεια, που καταστρέφει την εμπιστοσύνη των ασφαλισμένων προς τους γιατρούς τους,, που τους παρκολουθούν και προσέχουν την υγεία τους επί δεκαετίες. Είναι κίνηση που παραδίδει τον ασφαλισμένο του ΕΔΟΕΑΠ έρμαιο στα πιράνχας της υγείας. Φαντάσου κάποιος να πάθει έμφραγμα η εγκεφαλικό στο δρόμο έξω απο νοσοκομείο, που μέσα θα κάνει βάρδια γιατρός του ΕΔΟΕΑΠ και να μην μπορεί να πάρει πρώτες βοήθειες γιατί το απαγορεύει η Πόπη και ο Αγγέλης... Ξηλώνουν όλες τις δομές περίθαλψης εντός ΕΔΟΕΑΠ, βάζουν λουκέτο σε όλες τις παροχές και εξετάσεις, που έκαναν το Ταμείο να ξεχωρίζει, παριστάνουν τους άσχετους και τους ηλίθιους για να έχουν άλλοθι αλλά κρατάνε υπόγειες σχέσεις με εμπόρους της υγείας που τους σπρώχνουν σε συμβάσεις, οι οποίες είναι για Εισαγγελέα και φυλακή, ( -αλήθεια τι γυρεύουν στην Εθνικής Αντιστάσεως μιά χοντρή και ενας κοντός...) ξηλώνουν τον οργανισμό πόντο πόντο για να τον φέρουν στα μέτρα του ΕΟΠΥΥ και νομίζουν ότι θα γλιτώσουν..... Δεν νομίζω Τάκη!

Ανώνυμος είπε...

Άσχετοι άσχετοι στα ρουσφέτια όμως είναι πρώτοι οι νέοι!!!

Ανώνυμος είπε...

Από ρουσφέτι άλλο τίποτε! Γυρίζουμε στην εποχή των γερόντων! Δικός μου; Έγινε! Όχι δικός μου ; Στη σειρά!
Κι ας τραβάει τα πετά του ο Μονοψήφιος Πρόεδρος και το μωβ τσουλουφι της η τριψηλφια Προόεδρος ΤΥΠ ότι όλους τους αντιμετωπίζουν σαν ίσους.
Εμείς ξέρουμε ότι όλοι είναι ίσοι άλλα κάποιοι πιο...ίσοι . Μόνο ο Γάμα Γάμα κρατάει τα ίσα στον 6ο. Καμαρωστε τον νέο ΕΔΟΕΑΠ !

Ανώνυμος είπε...

Πάρτε παράδειγμα την Αρχινοσοκόμα με πόση άνεση ανεβοκατεβαίνει στον 6ο έχει πολλά θέματα να λύσει με την Πόπη..!!έχει λιώσει στο πάνω κάτω κ μετά να συνεχίζει κ την σκληρηή δουλειά της..στον 3ο!!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ θα ζήσει και μετά την Πόπη και τον Αγγέλη. Ο Πάνος, η Ελένη, ο Νίκος χωρίς να πιάσουν ... πέτα και μ@λ@κίες έχουν δουλέψει για να είναι όρθιος ο Οργανισμός, όρθιος σήμερα, αύριο και για πολλά χρόνια ακόμη. Κάνουν πλάκα στο Μαξίμου, στην Χαριλάου Τρικούπη και Ιπποκράτους, την Μιχαλακοπούλου, στον Πήγασσο, στην Πανεπιστημίου και Ομήρου γωνία με τα αριστερά παπαγαλάκια, που μπήκαν στο παιχνίδι και κάηκαν. Ήταν απλώς και μόνον ένα πείραμα. Τρομοκράτησαν γιατρούς και εργαζόμενους με την διάλυση του Οργανισμού και τον κλάδο με την ένταξη τον ΕΟΠΥΥ. Είναι ακριβώς το ίδιο σε μεγάλη κλίμακα πείραμα, που παίζεται με το ΣΥΡΙΖΑ . Με δυό λόγια λέγεται ΣΥΝΤΟΜΗ ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ. Και στις δύο περιπτώσεις θα πάνε απο ' κει που ήρθαν αφήνοντας τις πιο θλιβερές εντυπώσεις.... Για να μην σηκώσουν κεφάλι για πολλά χρόνια και να μην ζυγώσουν ξανα μαζί με τα τσιράκια τους. ΟΥΣΤ ΞΕΦΤΥΛΕΣ!!!.....

Ανώνυμος είπε...

Η Πόπη είναι αγωνίστρια. Το κόμμα είχε βάλει τα λεφτά του σε ομόλογα του Προβόπουλου και της είπαν απο Περισσό όρμα στον ΕΔΟΕΑΠ για να γλιτώσει ο κεντρικός τραπεζίτης τη φυλακή απο το κούρεμα και θα τα πάρουμε πίσω σε ρούβλια ... Και τους πίστεψε. Ο Αγγέλης είναι ακριβώς το αντίθετο. Το αριστερό λαμόγιο, που του ...μιλάει στο αυτί ο κεντρικός τραπεζίτης και του είπε να βρεθεί αγκαλιά με την Πόπη και να παπαγαλίζει εναντίον των συμφερόντων του ΕΔΟΕΑΠ την απολογία Προβόπουλου για την μεγάλη ληστεία στον Οργανισμό μας. Και το κάνει με τυφλή υποταγή, χωρίς ίχνος σεβασμού στον αγώνα των ανθρώπων του Τύπου να γυρίσουν πίσω τα κλεμμένα. Οι άλλοι του συμβουλίου, οι περισσότεροι αν όχι όλοι είναι στο παιχνίδι αλλά φυλάγονται. Ο κοντός και η χοντρή όμως είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία, με αριστερό μανδύα, που βγάζει μάτι. Ποτέ άλλοτε τόσο ..... λίγοι δεν κορόιδεψαν τόσους πολλούς!!!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά ρε φίλε! Θα μας βγάλεις τους δεξιοπόντικες και τα καλα παιδιά της μιντιαρχίας λάδι? Υπάρχεις? Ο Νικολάκης παίρνει γραμμή απο τον Τέρρυ Χρυσσό. Για ψάξε καλύτερα να δεις πως και γιατί τον αγάπησε η Ντόρα.....

Ανώνυμος είπε...

Δεξιά και αριστερά ίδια είναι τα μ@ν@πανα, λέει ένα σύνθημα παλιό, ελαφρώς ..... Παραλαγμένο...

Ανώνυμος είπε...

Λούφα (οι υπάλληλοι) Παραλλαγή (η διοίκηση). Αθάνατε ελληνικέ κινηματογράφε....