Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι

Αυτή είναι μία παλιά λαϊκή παροιμία που στη περίπτωση της προσωρινής διαγραφής της Ε.Σπανοπούλου από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ έρχεται γάντι.
Συγκεκριμένα: 
Διεγράφη από τα μητρώα της Ενώσεως Συντακτών Ημερησίων Εφημεριδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) η πρώην
πρόεδρος του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένη Σπανοπούλου. Με απόφαση ( 25/2013) του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού
Συμβουλίου η Ελένη Σπανοπούλου, κρίθηκε ομόφωνα πειθαρχικά ελεγκτέα:
α) Για την αντιδεοντολογική κίνηση να επιχειρήσει την αυθαίρετη λύση της από 23.06.12 Γενικής
Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Ποινή:Παμψηφεί προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.
β) Για την περιφρόνηση της υπόδειξης του Εποπτικού Οργάνου Δεοντολογίας, να αποσύρει συγκεκριμένη
προσωπική της ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ.
Ποινή:Παμψηφεί προσωρινή διαγραφή ενός έτους από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ.
γ) Για την αντιποίηση Δικαστικής Αρχής, χαρακτηρίζοντας στην ιστοσελίδα του ΕΔΟΕΑΠ άκυρη τη..
συνέχιση της Γενικής Συνέλευσης μετά την αποχώρησή της.
Ποινή:Κατά πλειοψηφία (4-1)προσωρινή διαγραφή έξι μηνών από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ. Η μειοψηφία
πρότεινε την προσωρινή διαγραφή 3 μηνών.
Και για ποιο λόγο έρχεται γάντι πάντα κατά την άποψη μας;

Εκείνη την επίμαχη ημέρα της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουνίου 2012, όλοι όσοι ασχολούμαστε με τον ΕΔΟΕΑΠ ήμασταν εκεί.
Δηλαδή είδαμε και τα σπρωξίματα που υπέστη η κ.Σπανοπούλου αλλά και τις μπουνιές που της έριξε ο γνωστός αριστερός δημοσιογράφος.
Αυτά τα αίσχη από ότι φαίνεται δεν τα είδε το Α-βάθμιο πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ.
Γνωρίζουμε βεβαίως ότι ο συγκεκριμένος τραμπουκο-δημοσιογράφος είναι φιλαράκι με μερικά από τα μέλη του συγκεκριμένου πειθαρχικού συμβουλίου.
Επίσης διαβάσαμε και τα δύο (2) επίμαχα κείμενα χάριν των οποίων έλαβε την (β) και την (γ) παραπάνω ποινή.
Η δική μας άποψη είναι ότι αυτό το Α-βάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο έβγαλε όλη την κακία του προς έναν εργατικό και δυναμικό άνθρωπο στέλνοντας ουσιαστικά το μήνυμα "καλύτερα μην κάνεις τίποτε παρά να παράγεις έργο".
Και έτσι πέτυχαν αυτό που εφαρμόζουν κάποιοι από την σημερινή διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ.
Μην κάνετε τίποτε - αφήστε τον ΕΔΟΕΑΠ να βουλιάξει.
Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο Σόμπολος !!!


24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η τρέχουσα διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ είναι η πρώτη διοίκηση που ανέβηκε στην εξουσία έχοντας σαν καραμέλα τη φράση "τα βρήκαμε μπάχαλο" καθώς και άλλες παρόμοιες εκφράσεις.
Αντί να έχουν το γνώθι σ'αυτόν, δηλαδή να ομολογήσουν "δεν καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται", ή τουλάχιστον να εκτιμήσουν ή να σεβαστούν τις προηγούμενες διοικήσεις και αντί να ανασκουμπωθούν να καταλάβουν σε τι θα μπορέσουν πράγματι να βοηθήσουν το ΕΔΟΕΑΠ και εντέλει να παράξουν έργο, αποφάσισαν (όχι όλοι - κάποιοι από αυτούς) να εφαρμόσουν τη γνωστή μέθοδο της σπίλωσης.

Ανώνυμος είπε...

Αυτό λες, εσύ, εγώ έμαθα από έγκυρες πληροφορίες ότι η πρόεδρος ΤΥΠ θέλει πλέον καθημερινή ενημέρωση για αντικείμενα που δεν είναι της δικής της αρμοδιότητας.
Τα γνωρίζει όλα και έχει άποψη γιά όλα.
Πολυτάλαντη !!!
Τα ξέρει όλα !!!
Ετοιμαζόμαστε να πουλήσουμε τις εγκυκλοπαίδειες τώρα που την βρήκαμε !!!
Δεν τις χρειαζόμαστε πλέον !!!
Προτείνω να κλείσουμε και το γκούγκλινγκ !!!
Δεν μας χρειάζεται άλλο !!!

Ανώνυμος είπε...

Εγω πάλι αναρωτιέμαι αφού η απόφαση βγήκε τον Δεκέμβριο γιατί δημοσιεύεται τώρα;
Τους ενόχλησε πολυ η ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ τους καρεκλάτους της Ακαδημίας. Τη χτύπησαν στη ΓΣ και όταν με θάρρος τους κατήγγειλε την κάθισαν στο σκαμνί. Ας γελάσουμε όλοι μαζί ! Η γυναίκα δεν φοβήθηκε Προβόπουλο και εργοδότες και θα φοβηθεί αυτούς; Ας αναρωτηθεί η ΕΣΗΕΑ ποιός χάνει από την απόφαση αυτή.Εμείς ξέρουμε και στηρίζουμε .Αυτοί όπως πάντα στην καρακοσμάρα τους.

MeleneGreece είπε...

Μην αναρωτιέσαι φίλε Αν ήξερες πόσο την μισούν και πόσο την έχουν πολεμήσει τα φρικιαστικό της ΕΣΗΕΑ δεν θα αναρωτιόσουν.
Πρόκειται για τη μεγαλυπτερη αγνωμοσύνη και τον φαρμακερό φθόνο εκείνων που ούτε στο δαχτυλάκι της δεν μπορούν να φθάσουν.
ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ααααα ολα και ολα.....τα δαχτυλίδι και της κοστίζουν μια ολόκληρη περιουσία.......!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μέχρι τώρα μας λέγατε ότι παίρνει τώρα μας λέτε ότι πληρώνει!
Αποφασίστε φτυνοντας φθόνο φίδια...................
Δουλέψαμε μαζι της και την ξέρουμε. Άντε αλλού να ξερασετε δηλητήριο όχι εδώ μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Η Σπανοπούλου θα είναι καλύτερα χωρίς ΕΣΗΕΑ.
Η ΕΣΗΕΑ θα είναι καλύτερα χωρίς Σπανοπούλου;
Ντροπή τους!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις, ποια ανακοίνωση ανέβασε στο site;
Πως έκανε αντιποίηση δικαιοσύνης ;
Γιατί διέκοψε τη Γενική Συνέλευση;
Όλα αυτά τα εγκλήματα έκανε η Ελένη και ζει ακόμη; Μόνο μια διετία διαγραφή ρε ξεφτίλες; Αγχόνη έπρεπε να στήσετε στην ΕΣΗΕΑ και να την κρεμάσετε ανάποδα. Πως τολμάει να είναι ζωντανή ακόμη ; Απορώ με την ανοχή σας. Δεν την πεθάνατε ακόμη; Θάνατος ρε!

Ανώνυμος είπε...

Είπαν στον πονηρό να φτιάξει τη μεγαλύτερη φυλακή του κόσμου. Και τι έκανε αυτός? Πήρε δυό μέτρα συρματόπλεγμα περιχαράκωσε τον εαυτόν του και φυλάκισε το σύμπαν, ονομάζοντας ως δήθεν ελεύθερη ζώνη τον μικρόκοσμο του..... Αυτό κάνει ο κλάδος, αυτό κάνουν οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές,, αυτό κάνει το χθές της δημοσιογραφίας, που αυτοφυλακίζεται, περιχαρακώνεται.... Κλείνεται στο καβούκι του, ανήμπορο να αντιληφθεί ένα αύριο, χωρίς συρματοπλέγματα στα μυαλά των ανθρώπων της ενημέρωσης και των πολιτών....

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα κοσμε ΑΝΑΠΟΔΕ!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα δικασω εγώ έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει τι είναι και που ξέρει να παλεύει. Γιατί μνήμη έχω όπως όλοι μας και πρόσωπα και πράγματα ξέρω.Θα πω μόνο πως στη δύσκολη ώρα μου η Ελένη μου έδωσε το χέρι κι ας μην με ήξερε κι ας ανήκω σε άλλο σωματέιο! Αυτό παίδες πώς το λένε;

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Η ΚΥΡΙΑ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ πέρα από το τι πρόσφερε και προσφέρει στον Οργανισμό μας, ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Κάτι πολύ σπάνιο στις μέρες μας....

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα παίδες! Τώρα που νοιωσαμε στο πετσί μας τη μεταχείριση των καινούργιων φυντανιών της διοίκησης με τον μαυρογιαλούρο πρόεδρο , τον θα σας γ@μησω όλους γραμματικό, την ψυχώ Ποπάρα που όλα τα σφάζει κι όλα τα μαχαιρώνει και ξέρει ακόμη και που αφοδεύουν τα περιστέρια στην ταράτσα του ΕΔΟΕΑΠ - πιο ξερόλα πεθαίνεις αδελφέ μου - τώρα που τα έχουμε δει όλα μήπως να ζητήσουμε καμμία συγγνώμη από τον ΆΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ; Καταλάβαμε επιτέλους πόσο λάθος ήμασταν κάποιοι μικρόψυχοι;;;;;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Προς τους διαχειριστές του blog Αναρτηστε την τελευταία εξαλλη και παρανοικη ανακοίνωση του Τσαλαπατη που χτυπάει τους πάντες και τα πάντα έτσι για να φοβηθούμε λίγο ή να κ@τουρ@θ@με στο γέλιο. Ε! Ρε καλά το λέτε Σηκωθήκαν οι πατάτες να χτυπήσουν τον μανάβη ! Ντροπή ρεεε!
Είδε κανείς κάπου αντίδραση της Ελένης στη διαγραφή ; Αν ναι ανεβάστε την να μάθουμε τη δική της θέση για το Πειθαρχικό.

Ανώνυμος είπε...

Έργατικη.....εξυπνη..άδικη....ψυχασθενης....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν πας καλά ....Και δεν είναι ανθρώπινο να αποκαλυπτεις ιατρικό ιστορικό ανθρώπων που σε ενοχλούν.Πιο τίμιο είναι να καταγγείλεις ποιον ή ποιαν αδίκησε. Χθες έσκασε νέο θέμα με τον Παναγιώτη του πέμπτου ορόφου. Απειλούσε με κυρώσεις πάλι βρίζοντας . Η ψύχωση σε ενδιαφέρει ή η αδικία? Για ψαξτο...

Filenada είπε...

Εγώ δεν πάω καλά;

Ανώνυμος είπε...

Τα μάθατε τα νέα παιδιά ; Μέχρι τον 3ο ακούστηκαν χθες και σήμερα τα ουρλιαχτα της αρκούδας του 6ου! Έβριζε και απειλούσε θεούς και δαίμονες με απολύσεις γιατί όλοι την κοροϊδεύουν, όλοι την ξεγελάμε, όλοι κλέβουν. Με ξεφτιλισμενο τροπο ξεφτιλιζει εργαζόμενους γιατρους, νοσηλευτές , διοικητικους όποιον πάρει ο κωμικοτραγικός Γκεβάρα της Διοίκησης. Ζητησε και την παραιτηση του ελεγκτή κι οταν της την εδωσε, εκείνη την ζητησε και γραπτή .Κι οταν της την πηγε και γραπτη εκανε πίσω και αλλαξε το χαρτί...Πόσο θες να μας τρελλάνεις ρε Πόπη; Μήπως εξη ζευγάρια γυαλιά;;;;
Τι θα πεις στο σωματέιο μας την ΕΠΗΕΑ αν σε ρωτήσει γι αυτές τις απαράδεκτες επιθέσεις σου σε εργαζόμενους; Που θα σε ρωτήσει δηλαδή... Τι θα απαντήσεις στους συντρόφους σου συνδικαλιστές ; Μήπως ότι νόμος είναι το δίκιο του εργάτη; Μη χ...!


Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει τίποτε πιο επικίνδυνο από το να ηγούνται οι χειρότεροι των καλύτερων και να προστάζουν οι πλέον ανόητοι τους φρονιμότερους. Ισοκράτης

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση: Ω αρχαία Ελλάδα χώρα πόσο μ@λ@κες βγάζεις τώρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε!
Υπάρχουν και ψυχιατρεία....

Ανώνυμος είπε...

Εσύ ξυπνιε που κοροιδευεις το αρχαίο ρητό μήπως ξέρεις τι είναι το Ισοκράτημα; Η ανήκεις στους m@l@kes του σήμερα?

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένου οτι πριν αναφέρθηκε κατι για ιατρικά ιστορικά κλπ...μηπως ειναι ωρα να μπει ενας εισαγγελέας -και όχι πληρωμένος για την προηγούμενη Διοίκηση - αλλα για τη νυν Διοίκηση. Ο λόγος; Η πρόσβαση που εχουν τουλάχιστον 4 μέλη του ΔΣ στα ιατρικά ιστορικά των ασφαλισμένων!
Απ´ όσο γνωρίζω, δικαίωμα εκει εχουν μονο οι γιατροί.
Κι επειδη εχει ευθύνη και η Μηχανογράφηση και ο Διευθυντής αλλα και οι Αρχιατροι που το επέτρεψαν, καλο θα ειναι να το μαζέψετε ψευτόμαγκες, γιατι δεν σας βλέπω καλα!
Αυτο να το λάβουν υπόψη και όσοι συνταξιούχοι αρνήθηκαν να δώσουν το εκκαθαριστικό και προσέφυγαν στην Αρχή Προστασίας! Το εκκαθαριστικό σας μάρανε; Εδω βλέπουν το ιατρικό σας απόρρητο!!!
Επίσης να το λάβει υπόψη και ο βαφτισμένος Υπεύθυνος Πολιτικής Ασφαλείας, που μπήκε σε αυτη τη θέση με το έτσι θελω της Δ/νσης παρόλο που δεν εχει τα προσόντα και τις γνώσεις!
Άντε και καλον υπνο! Τρέχετε απο Δεύτερα πια!

Ανώνυμος είπε...

Τι είναι τούτο που λες βρε; Μήπως εννοείς δαπάνες Περιθαλψης στο ΤΥΠ; Αυτές τις έβλεπαν πάντα όταν ήθελαν να ελέγξουν κάτι.Τι στο διάολο το έχουν χάσει τελείως εκεί στον 6ο τα νέα φυντάνια;