Κυριακή, 23 Μαρτίου 2014

Τα Ουρλιαχτά της Απόγνωσης

Πως θα σας φαινόταν να είχατε διοίκηση όπου συμμετέχει κάποιος ψυχασθενής;
Που συχνά πυκνά θα έβαζε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του θα ακούγονταν στους ορόφους του κτηρίου όπου εργάζεστε;
Θεωρείτε ότι έτσι θα έπρεπε να ασκείται διοίκηση;
Εκτός εάν συμφωνήσουμε ότι δεν πρόκειται γιά ψυχασθενή.
Απλώς πρόκειται γιά άτομο με μηδενικές γνώσεις διοίκησης, με μηδενικές μεθόδους συνεργασίας, που λειτουργεί εντελώς παράφρονα, που τα έχει βρει σκούρα και προσπαθεί με ερντογανικές μεθόδους να υπερισχύσει των επιστημονικών / εμπεριστατομένων απόψεων των υπολοίπων.
Μιλάμε γιά άτομο που συχνά - πυκνά τα χάνει, δεν ξέρει ή ξεχνάει το θέμα και βάζει τις φωνές χωρίς λόγο, απλώς γιά να φοβήσει τους συνομιλητές του.
Δηλαδή με απλά Ελληνικά:
"Δεν ξέρουμε το θέμα οπότε η μοναδική μας ευκαιρία είναι να βάλουμε τις φωνές και να αρχίσουμε να βρίζουμε και να ουρλιάζουμε, μειώνοντας τις προσωπικότητες των συνεργατών μας."
Βέβαια δεν είναι η πρώτη φορά που ανέρχονται στις εκάστοτε διοικήσεις τέτοιοι ψυχασθενείς.
Δεν είναι η πρώτη φορά - ας ελπίσουμε να βάλουν μυαλό οι εκλέκτορες να να μην ξαναψηφίσουν αυτά τα προβληματικά άτομα.
Τουλάχιστον να είναι η τελευταία τους φορά.
Εξ άλλου πλησιάζει η Γενική Συνέλευση.
Ολο και κάτι θα ακουστεί γιά το ποιόν αυτών των ανθρώπων που θεώρησαν τον ταμείο μας τσιφλίκι τους και επανέλαβαν το "Αποφασίζω και διατάσσω".

54 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απο το zoornalistas.

Ποια επαγγέλματα έχουν τους περισσότερους «ψυχάκηδες»

Και γενικός διευθυντής και ψυχοπαθής; Υπάρχουν πολλοί! Και δημοσιογράφοι!

Αληθεύει ότι σε κάποια επαγγέλματα υπάρχουν περισσότεροι ψυχοπαθείς σε σύγκριση με κάποια άλλα; Οι ειδικοί επιστήμονες απαντούν καταφατικά.
Η μειωμένη αίσθηση του φόβου, η ψυχρή αντιμετώπιση των δύσκολων καταστάσεων, ο εγωκεντρισμός, η παρορμητικότητα, είναι μερικά από τα στοιχεία που οι ψυχίατροι θα μπορούσαν να αποδώσουν σε έναν ψυχοπαθή. Ποια όμως είναι τα επαγγέλματα που οι ίδιοι θεωρούν ότι έχουν τους περισσότερους ψυχοπαθείς;
Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάντον έγραψε το βιβλίο "Η σοφία των ψυχοπαθών - Τι μπορούν να μας διδάξουν για την επιτυχία", και μέσα σε αυτό μας παρουσιάζει τον κατάλογο με τα δέκα επαγγέλματα.. που συναντάμε τους περισσότερους ψυχοπαθείς. Παράλληλα ο συγγραφέας αποκαλύπτει και τα δέκα επαγγέλματα στα οποία οι ψυχοπαθείς αποτελούν την μειοψηφία.
Tα δέκα επαγγέλματα που συναντάμε τους περισσότερους ψυχοπαθείς:
1. Οι Γενικοί Διευθυντές των επιχειρήσεων:
2. Δικηγόροι
3. Εργαζόμενοι σε ραδιόφωνο και τηλεόραση
4. Πωλητές
5. Χειρουργοί
6. Δημοσιογράφοι
7. Αστυνομικοί
8. Ιερείς
9. Σεφ
10. Δημόσιοι υπάλληλοι
Όμως υπάρχει και ο αντίποδας, τα επαγγέλματα, όπου οι ψυχοπαθείς αποτελούν την μειοψηφία και αυτά είναι:
1. Κοινωνικοί λειτουργοί
2. Νοσοκόμοι
3. Θεραπευτές
4. Τεχνίτες
5. Αισθητικοί
6. Εργαζόμενοι σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
7. Δάσκαλοι
8. Καλλιτέχνες
9. Γιατροί
10. Λογιστές
Αποκαλυπτικό είναι για τους ψυχοπαθείς ή τουλάχιστον γι' αυτούς που έχουν ροπή προς την ψυχοπάθεια, ότι προτιμούν τα επαγγέλματα που χαρακτηρίζονται από άγχος και εξουσία, ενώ αποφεύγουν εκείνα που η ανθρώπινη επαφή είναι μεγάλη και άμεση.

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα......Δεν είναι τρομοκράτης! Είναι ένας άρρωστος άνθρωπος . Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης. Την επόμενη φορά που θα αρχίσει να ουρλιάζει γύρνα την πλάτη και φύγε απο το γραφέιο. Κι αν συνεχίσει με απειλές μίλα με άλλους που έπαθαν το ίδιο και τίποτε δεν έπαθαν. Για λύπηση είναι...

Ανώνυμος είπε...

Ήρεμα......Δεν είναι τρομοκράτης! Είναι ένας άρρωστος άνθρωπος . Υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης της κατάστασης. Την επόμενη φορά που θα αρχίσει να ουρλιάζει γύρνα την πλάτη και φύγε απο το γραφέιο. Κι αν συνεχίσει με απειλές μίλα με άλλους που έπαθαν το ίδιο και τίποτε δεν έπαθαν. Για λύπηση είναι...

Ανώνυμος είπε...

Πάντα ο τομέας της υγείας είχε ισχυρή σχέση με τους ψυχικά διαταραγμένους. Μέχρι πρόσφατα για να θεραπεύονται. Τώρα και για να διοικούν! Τρελλένοντας τους υπόλοιπους.......

Ανώνυμος είπε...

Επίτηδες έχουν παραδοθεί θέσεις ευθύνης σε διαταραγμένους/ές. Για να τους φορτώσουνε την πλήρη διάλυση που επέρχεται στις δομές υγείας. Πεθαίνει κόσμος απο τη γρίπη, οι απώλειες ζώων μετριούνται κατα εκατοντάδες άτομα και ουδείς έχει φροντίσει για τον αντιγριππικό εμβολιασμό! Διαλύονται υπηρεσίες και ισοπεδώνονται παροχές και δεν τρέχει τίποτα.... Χιλίαδες τα θύματα! Χρειάζεται απώλεια συνείδησης και έλλειψη επαφής με την πραγματικότητα για να γίνονται όλα αυτά και να εμφανίζονται ως δήθεν φυσιολογικά.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι σίγουρος/η ότι όλοι αυτοί μαζι και ο καθένας ξεχωριστά που ψηφίζουν ψυχάκηδες για θέσεις ευθύνης στην υγεία ότι είναι καλα;

Ανώνυμος είπε...

Το ιατρικό ιστορικό και ψυχομμετρικές εξετάσεις εδώ και τώρα για όλους όσοι είναι σε θέσεις ευθύνης! Άμεση καθαίρεση στους τρελλάκηδες! Τέρμα το καλαμπούρι με τις ζωές και το μέλλον μας. Τέρμα το παιχνίδι με όσους θα βγάζουν αύριο στα δικαστήρια τρελλόχαρτα ζητώντας το ακαταλόγιστο για τα εγκλήματα είσαι βάρος του Ταμείου και της ζωής μας. Να βάλουν απο τώρα τα τρελόχαρτα τους σε κορνίζα και να την κρεμάσουν σπίτι τους....

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΝΕΛΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΚΑΥΓΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΑΣΧΕΤΟΣ Κ ΠΡΟΤΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΗΚΗΣΗΣ

Ανώνυμος είπε...

Στους 110 οι νεκροί από την γρίπη...


Μακραίνει ο κατάλογος των θυμάτων από τον ιό της γρίπης με τους νεκρούς να έχουν φτάσει τους 110, οι περισσότεροι ...
εκ των οποίων ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου και δεν είχαν εμβολιαστεί. Σύμφωνα με τα στοιχεία του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ), 46 άτομα νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση σε ΜΕΘ, ενώ, συνολικά, από τον περασμένο Οκτώβριο, έχουν νοσηλευθεί σε ΜΕΘ 286 άτομα.

Την αναγκαιότητα για μία εθνική πολιτική πρόληψης από τη θανατηφόρο γρίπη επισημαίνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) Γιώργος Πατούλης, σημειώνοντας ότι η φετινή εμβολιαστική κάλυψη δεν ξεπέρασε το 35%.

"Η δημόσια υγεία είναι υποχρέωση του κράτους. Το φαινόμενο καταδεικνύει την τραγική αδιαφορία αυτών που έχουν στα χέρια τους τις τύχες της υγείας του ελληνικού λαού, όταν αυτοί οι θάνατοι θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί με ένα εμβόλιο των έξι ευρώ» αναφέρει ο ΙΣΑ και ζητά από το υπουργείο Υγείας να αναλάβει τις ευθύνες του για μία αποτελεσματική εμβολιαστική πολιτική πρόληψης, διαφορετικά, επισημαίνει «τον ρόλο του κράτους θα αναλάβουμε εμείς"...
tribune.gr

Ανώνυμος είπε...

Ο ελεγκτής πρέπει να καταγγελθεί δημόσια!
Προσλήφθηκε ως υπάλληλος στο ΤΥΠ για τον έλεγχο δίπλα στην γιατρό Κωνσταντίνου που καταδιώχθηκε και διωχθηκε με τον πιο σκαιό τρόπο απο τους συνδικαλιστές Σομπολο και Χριστοδουλίδου.
Πρέπει να παρέμβει ο Ιατρικός Σύλλογος αφού ο γιατρός δεν έχει ειδικότητα και δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να ελέγχει το έργο γιατρών με ειδικότητα .
Είναι δηλαδή γιατρός που απλώς πήρε το πτυχίο του.
Είναι απαράδεκτο και παράνομο αυτο που κάνει και κυρίως ο τρόπος που το κάνει Αλλα κύλησε ο τεντζερης και βρήκε το καπάκι. Δυο ψυχακιες μαζί στο ΤΥΠ πάει πολύ παιδιά, δεν νομίζετε ;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και η παλαιότερη.......ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΟΚΛΙΤΙΚΗ ΑΔΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ.Αξεχαστη θα μας μείνεις.

Ανώνυμος είπε...

Οι ψυχάκηδες να πάνε στον ιατρό κ να παίρνουν την αγωγή τους, ψυχιάτρους έχουμε κ να αφήσουν τους ικανούς από την ex διοίκηση να κάνουν την δουλειά τους. Μπορούν να κατηγορούν υπαλλήλους για λάθη που κάνουν πολιτισμένα κ όχι να βλέπουν έργα κ να βγάζουν τα ψυχολογικά τους επάνω τους..ελεος με τους ψυχωσικούς-ψυχωσικές!

Ανώνυμος είπε...

Ποια εννοείς την Μανιάτισσα που έπινε ουζακια και ουρλιάζε με τις ώρες;

Ανώνυμος είπε...

Όλα της τα έχετε πει της τέως μέχρι τώρα αλλα και αυτο; Πολυ δεν πάει ρε ανώνυμοι παίδες ;
Εγώ λέω ότι φταίει και που ζει η γυναίκα ακόμη!
Ντροπή ρε!

Ανώνυμος είπε...

Μια συγνώμη την οφείλει σε πολλούς που το άξιζαν και δεν την έγλυψαν.

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΡΟΠΗ σας να λέτε για την κα. Σπανοπούλου όλα αυτά!! Μακάρι να της μοιάζαμε λίγο όλοι μας..θα ήταν όλα διαφορετικά.

Ανώνυμος είπε...

Το "μανιατισσα που έπινε ουζακια...", δεν παει για την Σπανοπουλου! Μάλλον δεν εχετε ζήσει αυτές τις μεγάλες στιγμες του ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΕΝΗ προχώρησε με όσους άξιζαν και ήθελαν να δουλέψουν για το Ταμείο.Τους άλλους κάποιους λίγους σας άφησε στο ράφι να τα ξυνετε και να μας κοροιδευετε όλους. Συνεννοήθηκαμε... κορίτσια;
Όσο για την τρέλλα και την ανικανότητα φάτε την τώρα στη μαπα με ΣομπολοΠοπάρες και που είστε ακόμη.....

Ανώνυμος είπε...

Ίσως το σφάλμα της Σπανοπούλου ήταν ότι δεν έδιωξε από τον ΕΔΟΕΑΠ όσους δεν δούλευαν.

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνουμε τώρα... είδατε το χειρότερα για να το παίζετε μετά Χριστόν προφήτες!!!!! Η Ελένη σας πείραζε που ήταν εργατική δίκαιη και έσφιξε τα λουριά σε κάποιους - ες τεμπέλαρους προκλητικούς που το μόνο που κάνουν έρχονται απλά για να φύγουν..

Ανώνυμος είπε...

Για τις απολύσεις σημερα μάθατε;;; Τρεις στον αριθμό!!!

Ανώνυμος είπε...

Το δίκαιη δεν κολλάει....μην το λες...γιατι όλοι είμαστε μάρτυρες στις κραυγαλέες αδικίες που έκανε....και εκείνο το ύφος ποιος μπορεί να το ξεχάσει....ποιο ειρωνική πεθσινεις....ματια μου....!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τώρα για τις νέες απολύσεις για πες....ξέρεις κάτι?????και για ποιο λόγο?????

Ανώνυμος είπε...

Με αιτιολογία "κλόνιση εμπιστοσύνης",
χωρίς όμως πειθαρχικό,
χωρίς περαιτέρω έρευνα,
χωρίς ΔΕ (διοικητική εξέταση),
Χωρίς καμμία διερεύνηση επισοδείων,
χωρίς την ύπαρξη διαδικασιών τις οποίες δήθεν υπερέβαλαν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι,
με μιλημένους τους 6 από τους 9 σύμβουλους,
το ΔΣ αποφάσισε να διώξει την αρχίατρο (με αποζημίωση φυσικά),
τον χαμηλόμισθο νοσηλευτή και τον ελεγκτή (επίσης με αποζημίωση) - αυτόν δηλαδή που ήθελε να αποχωρήσει οικειοθελώς στο τέλος Μαρτίου.
Εδώ αγαπητές και αγαπητοί, το θέμα είναι απλό:
Οποιος τελικά από τους 3 θεωρήσει ότι θίγεται, θα καταγγείλει στην επιθεώρηση εργασίας ότι έγινε καταχρηστική απόλυση, θα οριστεί δικάσιμος γιά το 2015,..., ο φίλος - συνάδελφος θα ζητήσει ακόμα μία αναβολή - οπότε περί το τέλος του 2016 και εφόσον ακόμα υπάρχει ο ΕΔΟΕΑΠ και δεν τον έχουν ποδοπατήσει αυτοι οι 6 μιλημένοι σύμβουλοι, τότε θα ξανα προσληφθεί και θα πάρει πίσω τα 2 χρόνια μισθών που δεν του καταβλήθηκαν στην ώρα τους.
Εντοκα !!!

Ανώνυμος είπε...

Εχουμε λοιπόν ένα απτό παράδειγμα διοίκησης - λαμογιών. Ούστ ...

Ανώνυμος είπε...

Εδωσαν αποζημίωση στον Ευαγγελινέλη για να ξεκινήσει ειδικοτητα με ένα bonus αποζημίωσης απο έναν ασφαλιστικό φορέα που δε σέβεται τον εαυτό του προκειμένου αυτός να δώσει στη σαλωμη-ποπαρα την κεφαλή της ΣΙΑΤΕΡΛΗ κ βέβαια θυσιαστηκε ο αμαχος πληθυσμός καρακατσανης που ταξιδεύει καθημερινά απο την Κόρινθο για να ταισει τα δυο νεογέννητα παιδιά του παριστάνοντας τον γραμματέα της αρχιατρου ενώ ο ίδιος ειναι ο πιο ικανός Νοσηλευτης . Αυτή ειναι η νέα τάξη πραγμάτων που επιβάλλει η καταπτυστη διοίκηση . Το επόμενο επεισόδιο έχει τρωκτικά που θέλουν να πάρουν τις θέσεις που άδειασαν .... To be continued

Ανώνυμος είπε...

Το Προσωπικό αυτη τη φορά, πρεπει να σταθεί στο ύψος του! Άμεσα Γενική Συνέλευση και λήψη αποφάσεων. Αύριο θα είμαστε εμεις στη θέση αυτη!

Ανώνυμος είπε...

Ωραία όλα αυτά. μήπως να μας πείτε και γιατί οι έξι μιλημένοι τους απόλυσαν τους τρεις; Γιατί εγώ κάπου διάβασα ότι είχαν βγει ένα σωρό παραπεμπτικά εισαγωγής στο νοσοκομείο χωρίς γνωματεύσεις. αν είναι αλήθεια αυτά τότε όχι δικαστήρια δεν μπορούν να πάνε οι απολυμένοι αλλά μπορούν να βρεθούν κι άλλο μπλεγμένοι

Ανώνυμος είπε...

ΕΣΥ που διαβασες κάπου ... Πανηλιθιε να αναζητήσεις ευθύνες απο τον ελεγκτή σου που ελέγχει κ όχι απο τον νοσηλευτή που έβαλες να κάνει τον γραμματέα , που θα παίξεις με τη νοημοσύνη μας . Πάρε κανά cialis να βρεις το φως σου, βλάκα

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή ρε παιδιά η Χριστοδουλίδου απολύει ξαφνικά 3 χωρίς προειδοποίηση επειδή :"δεν εσυμορφώθησαν" ; Α ρε Μπόμπολα τι τέρας δημιούργησες .... ΖΗΤΩ Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΕΛΕΓΚΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΕΥΠΟΡΗ ΑΡΧΙΑΤΡΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΦΟΥΚΑΡΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΤΑΝ ΑΠΟ ΚΟΡΙΝΘΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΧΑΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΡΕ ΓΓ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟΝ ΑΝΕΒΑΣΕΣ ΣΤΟΝ 5 ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΩΣΤΟΥΛΗΣ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΙΣ ΕΤΣΙ????ΝΑ ΚΑΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ενυπώσεις σκανδάλου χωρίς ίχνος αλήθειας. Ποιό είναι το υποτιθέμενο σώμα του εγκλήματος? Περίπου 50 παραπεμπτικά οφθαλμολογικών επεμβάσεων, χωρίς συνοδευτική γνωμάτευση ελεγκτή γιατρού του ΕΔΟΕΑΠ. Ποιοί θα έπρεπε να κάνουν τις γνωματεύσεις ελέγχου? Οι δύο οφθαλμίατροι του ΕΔΟΕΑΠ. Ποιοί εξέδωσαν τα παραπεμπτικά για τις συγκεκριμένες επεμβάσεις? Οι δύο οφθαλμίατροι του Οργανισμού με τυπική έγκριση αρχιάτρου, που διεκπεραίωσε ο γραμματέας- νοσηλευτής. Διώκονται λοιπόν η αρχίατρος γιατί δεν έλενξε όχι την ιατρική άλλα την γραφειοκρατική διεκπαιρέωση της διαδικασίας απο τον γραμματέα-νοσηλευτή, που δεν έλενξε τους παραπέμποντες οφθαλμιάτρους οι οποίοι δεν έλενξαν τον εαυτόν τους για τα παραπεμπτικά που οι ίδιοι εξέδωσαν. Και κερασάκι στην τούρτα η απόλυση του ελεγκτή, που θα έφευγε ούτως η άλλως! Ο παραλογισμός σε όλο το μεγαλείο του! Υπάρχει ζημιά στον Οργανισμό? καμμία! Επωφελήθηκε κάποιος/α απο την όλη ιστορία? Κανένας/μία! Υπάρχει κάποιος που μπορεί να τεκμηριώσει ότι οι ιατρικές πράξεις δεν ήταν επιβεβλημμένες για τους ασφαλισμένους? κανένας/μία! Ο,τι χρεώθηκαν παραπάνω η διαφορετικά απ´ ότι έπρεπε? Οχι! Που είναι λοιπόν το θέμα. Δημιούργησε η ίδια η διοίκηση ένα σκάνδαλο απαγορεύοντας στους γιατρούς του Οργανισμού να κάνουν επεμβάσεις έβγαλε και ντιρεκτίβες δήθεν ελέγχου που παράγουν γραφειοκρατία και μία τυπική γραφειοκρατική παράλειψη, με τα δικά της δεομένα την έκανε αιτία αναίτιων και άδικων αποκεφαλισμών! Η αθλίοτητα, ο γκεμπελισμός, η ίντριγκα και ητρέλλα μαζί σε όλο το μεγαλείο τους. Με την ίδια συνταγή θα τρώνε γιατρούς και υπαλλήλους. Το μεγάλο μήνυμα είναι ότι μαζί με όσους αντιστέκονται στον παραλογισμό, θα αποκεφαλίζονται και οι γλύφτες..... Ας πρόσεχαν!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια πρέπει να προσπαθήσουμε να μην χάσει την δουλειά του ο Παναγιώτης είναι ηθικός εργατικός κ οικογενειάρχης με δυο παιδιά μωράκια κ άνεργη γυναίακα!! ΗΜΑΡΤΟΝ!!

Ανώνυμος είπε...

Πως θα κοιμούνται τα λαμόγια το βράδυ που θέλουν να απολύσουν τον Παναγιώτη...μάλλον με την συνειδησή τους καθαρή...φοβεροί στo management τι αστέρια είναι αυτοί ΜΠΡΑΒΟ ΕΥΓΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ!!!ΠΟΣΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ>...

Ανώνυμος είπε...

Εδώ παραβιάζονται βασικά δικαιώματα ανθρώπων !
Κι εσείς κάθεστε ακόμη με σταυρωμένα χέρια;
Ήρεμα αλλα αποφασιστικά δώστε τιτς βα καταλάβουν ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι τσιφλίκι τους.
Στημένη δουλειά η υπόθεση. Λάθος η απόφαση κι ακόμη περισσότερο απάνθρωπη η μεταχείριση.
Δεν έφθαναν δηλαδή οι βρισιές, οι αγριοφωναρες , οι προσβολές , οι απειλές , οι εκβιασμοί η άσκηση λεκτικής βίας σε εργαζόμενους απο μια άρρωστη αγραμματη αριστερή ξερόλα που πήρε καρέκλα για πρώτη φορά στη ζωή της και ασκεί εξουσία με τον πιο φασιστικό τρόπο?
Τι χρειάζεται για να καταλάβουμε κι εμείς και οι ασφαλισμένοι την τρομοκρατία που ασκείται επάνω μας ? Τον Παναγιώτη βρήκαν να τιμωρήσουν ; Ρώτησαν τι ψήφισε του έδινε Πως ουρλιάζε ολταν Κάτι καθυστερούσε ; Πως απαιτούσε να εξυπηρετούνται με έκδοση εισιτηρίων αυθημερόν οι ασφαλισμένοι; Αίσχος και ντροπή Πάνε να στήσουν σκάνδαλα εκει που δεν υπάρχουν Άκου κλονισμός εμπιστοσύνης ! Έχουν καταλάβει τι έκαναν; Ας αντισταθούμε επιτέλους Συνάδελφοι. Ήρθαν με την τρέλλα τους και την άγνοια τους να γκρεμίσουν το Ταμείο μας και για μας τους εργαζόμενους το σπίτι μας! Βάλτε τους στη θέση τους!

Ανώνυμος είπε...

Ντρέπομαι, λυπάμαι, συμπονάω.Ελπίζω όλοι μαζί να καταφέρουμε να τους δώσουμε να καταλάβουν τι λάθος έκαναν . Κρίμα για μια εξαιρετική γιατρο, την Αρχιατρο μας . Στάθηκε πάντα Κυρία και δίπλα σε κάθε άρρωστο. Κρίμα για το πιο καλο κι εργατικό παιδι, τον πιο άξιο νοσηλευτή μας που τον έκαναν γραμματέα με το έτσι θέλω. Τον δειλό και ύπουλο ελεγκτή δεν τον λυπάμαι. Ηταν ερπετό. Αλλωστε ειχε ενημερωσει αρμοδίως και είχε δώσει παραίτηση γιατί θα έφευγε να κάνει ειδικότητα στον Ευαγγελισμό! Τώρα θα πάρει και αποζημίωση, δωράκι απο την Πόπη γιατί της κρατούσε το χέρι στο χειρουργείο ποιού οφθαλμολογικού κέντρου άραγε ;;;;
Είπαμε οι γιατροί δεν παίρνουν χρήματα απο τους ασφαλισμένους.... Εκτός αν είναι χρήματα του Ταμείου! Ξέρετε τι λέω εγώ ο υποψιασμένος που έχουν δει κι αν έχουν δει τα ματακια μου εδώ μέσα; Όλα γίνονται για τα ....μάτια της Πόπης!
Σύντομα θα με θυμηθείτε.

Ανώνυμος είπε...

Είχαμε το προηγούμενο ΔΣ στο οποίο καταλόγισαν ότι τους "κοίμιζε" όλους η τέως γιά να πετύχει ομόφωνες αποφάσεις.
Τώρα ποιός άραγε αποκοιμίζει το νέο ΔΣ;
Η Πόπη;
Μωρε μπράβο της.
H άσχετη του κερατά με τι προσόντα τους αποκοιμίζει;
Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι η μηδενική γνώση περί διοίκησης έκανε το θαύμα της !!!

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι, ο ΕΔΟΕΑΠ είναι το καμάρι του κλάδου, ένας ασφαλιστικός φορέας , ο οποίος έγινε από τους συνδικαλιστές και διοικείται από συνδικαλιστές. Σε καμιά περίπτωση δεν μπορεί να είναι ξέφραγο αμπέλι. Όταν διαπιστώνονται παραβάσεις θα πέφτει ο πέλεκυς. Το ότι διοικείται από εμάς τους ίδιους τα μέλη του, δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να παραβιάζει τις αρχές του ΕΔΟΕΑΠ και τις εντολές των μελών του Δ.Σ. Ο κλάδος των ΜΜΕ, τα μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, για οτιδήποτε θα ζητήσουν ευθύνες και θα αποδώσουν στην εκλεγμένη διοίκηση και όχι στους εργαζόμενους. Τέλος είναι και λίγο αστείο να ασκείται συνδικαλισμός στους συνδικαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

Συναδελφε διοικουντα είναι κωμικοτραγικο συνδικαλιστές να το παίζουν εργοδότες και μάλιστα με φασιζοντα τρόπο !
Θα δώσετε λόγο φυσικά για όλα αυτά και την ΚΥΡΙΑΚΗ στη ΓΣ του Γκανά και τον Ιούνιο στη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ είμαστε εργαζόμενοι και μέτοχοι μέλη όπως εσείς στον 6ο. Μην το ξεχνάς !
Κανείς μας δεν δέχεται , καλύπτει ή δεν καταδικάζει παραβατικές ή και παράνομες συμπεριφορές !
Όταν όμως εκβιαζομαστε καθημερινά υβριζομαστε σκαιοτατα, απειλουμαστε και τρομοκρατουμαστε από άτομα σαν την Πρόεδρο ΤΥΠ που κάνουν ότι ξέρουν τα πάντα και δεν ξέρουν παρα τη λάσπη, τον εξευτελισμό, τον τραμπουκισμο και τα καρφωματα κι όταν απολύονται Συνάδελφοι μας γιατί δεν τήρησαν
διαδικασίες χωρίς εσείς στο ΔΣ να τηρησετε διαδικασίες που προβλέπονται, εσάς ποιος θα σας τιμωρήσει; Μάλλον εμείς ! Θα δείτε τη δύναμη των εργαζόμενων στην ενότητα και στον ΑΓΩΝΑ για την υπεράσπιση του δικαιώματος μας στην αξιοπρέπεια συνδικαλιστές του γλυκού νερού που ήρθατε για την καρεκλα και για να γκρεμίσετε κι όχι για να βοηθήσετε να σωθεί ο ΕΔΟΕΑΠ!
Η δική μας εμπιστοσύνη σε σας κλονιστηκε, όχι η δική σας σ εμάς! Εμείς τουλάχιστον οι περισσότεροι απο εμάς κάνουμε ότι καλύτερο
μπορούμε τόσα χρόνια. Κρίμα στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα που λέγατε προεκλογικά! Φτου σας συνδικαλιστές που κάνατε ρημαδιο το σωματέιο σας οι της ΕΣΗΕΑ και ήρθατε εδώ να ασκήσεως εξουσία πάνω σε σκληρά εργαζόμενους με απολύσεις που ούτε οι πιο αδίστακτοι εργοδότες δεν θα έκαναν Ντροπή σας!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό το σκληρά εργαζόμενοι, μου άρεσε πολύ. Μετά σκέφτηκα ότι πρόκειται για εργαζόμενους στον ΕΔΟΕΑΠ και έβαλα τα γέλια!!!

Ανώνυμος είπε...

Θα αναφερθώ στον προτελευταίο που αναφέρεται στον ΕΔΟΕΑΠ ως το καμάρι του κλάδου.
Και έτσι είναι.
Η διαφωνία μου είναι σχετικά με το ότι "οι εντολές του ΔΣ δεν πρέπει να παραβιάζονται".
Αυτές αγαπητέ φίλε θα πρέπει να παραβιάζονται κάθε φορά που το ΔΣ αυθαιρετεί και αποφασίζει παράλογα.
Για παράδειγμα όταν το συμβούλιο διώχνει εργαζόμενο χωρίς να ακολουθήσεις τις διαδικασίες που περιγράφονται στο καταστατικό, όταν δηλαδή κάνει άκρως βιαστικές κινήσεις χωρίς να δώσει την κατάλληλη ενημέρωση, τότε αυθαιρετεί.
Όσο για το 2ο σκέλος που λές ότι "είναι αστείο να ασκείται συνδικαλισμός στον συνδικαλισμό" - εδώ η σωστή φράση είναι "πρέπει να ασκείται έλεγχος και μάλιστα διαρκής στις αποφάσεις του ΔΣ και όταν αυτές υπερβαίνουν τον κοινό νού και δείχνουν αυθαιρεσίες από μέρους του ΔΣ τότε θα πρέπει άμεσα να στέλνουμε απάντηση στο ΔΣ".
Εξ άλλου έτσι δεν έγινε στη ΓΣ του 2012 όπου έξαλλοι οι διάφοροι ασφαλισμένοι τα έβαλαν με την διοίκηση; ή θέλετε να τα βάζουμε με την διοίκηση επιλεκτικά - δηλαδή όταν πλέον δεν θα είστε διοίκηση να τα βάζουμε αλλά όταν γίνετε διοίκηση να μην τα βάζουμε μαζί σας;
Οσο γιά τον επόμενο σχολιαστή που έβαλε τα γέλια γιά τους "εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ", πες μας που δουλεύεις και τι κάνεις γιά να βάλουμε και εμείς τα γέλια.

Ανώνυμος είπε...

Εκείνη η τέως γιατί δεν μιλάει ; Που βρίσκεται;
Όλοι ψήφισαν να φύγει λασπωμενη η Αρχιατρος μας και ο Παναγιώτης μας;
Μια γιατρός κόσμημα για το Ταμείο , μια Κυρία που εμπιστεύονται όλοι οι Συνάδελφοι, μια επιστήμονας που σέβονται οι άρρωστοι! Καλα τρελλαθηκαμε τελείως ;
Κι αυτή η προσβολή πριν της πουν για την απόφαση ήρθε η γυναίκα στην δουλειά και βρήκε στη θέση της να στρογγυλοκάθεται άλλος! Αυτή η ΠΑΣΟΚΟ μαϊμού ο καρδιολόγος συνάδελφος της με τι περγαμηνές και τι αναίδεια κάθισε στη θέση της Αρχιάτρου μας ; ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕ ΑΙΣΧΟΣ! Βάρβαροι είστε και κανείς δεν σας ΈΧΕΙ δώσει το δικαίωμα να φερεστε έτσι σε εργαζόμενους ανθρώπους που και ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ έχουν να αναλάβουν ευθύνη και κύρος που δεν έχετε και δεν θ αποκτήσετε ποτε!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΆΡΘΡΟ 12 παράγραφος 3

Κανένας εργαζόμενος του ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΊΤΑΙ αν δεν κληθεί εγγράφως σε απολογία για συγκεκριμένο παράπτωμα .

ΑΠΑΙΤΕΙΣΤΕ ΤΟ σήμερα και πάντα για όλους.
ΕΙΝΑΙ ΈΝΝΟΜΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΜΑΣ .
Δεν είμαστε υπέρ των παραβατών αλλα ζητάμε να κριθούν σύμφωνα με τον Κανονισμό και αν αποδειχθεί ότι εσφαλαν φυσικά και να τους αποδοθούν οι ευθύνες και οι ποινές που αρμόζουν.
Όχι με βρισιές και απειλές , όχι με συμπεριφορές του σκοινιου και του παλουκιου.
Καταγγέλουμε σήμερα την απίστευτη τρέλλα που ζούμε, τις χυδαίες συμπεριφορές μελών τησ Διοίκησης σε εργαζόμενους που εχουν αποδείξη τι αξιζουν
Μας προξενει αηδια η στάση ακόμη και γιατρών όπως ο καρδιολόγος της ....γειτονιάς που
έσπευσε να καθίσει στο γραφείο της Αρχιάτρου πριν καν της ανακοινώσουν την απόλυση ! ΝΤΡΟΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Σε όσους δεν άρεσε η Διοίκηση Σπανοπούλου έχω να πω:
Φάτε τα καμώματα της σημερινής κατάπτυστης Διοίκησης.....

Ανώνυμος είπε...

Άκου ΚΛΟΝΙΣΜΌΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΎΝΗΣ !
Ποιος δεν εμπιστεύεται ποιόν;
Μας ρώτησες εμάς βρε άθλια τύπισσα, που σου γράφαμε με το κιλό τα ψυχοφάρμακα, αν σε εμπιστευόμαστε;
Σαν δε ντρεπεσαι να κοροιδεύεις τον κόσμο και να διοικείς απολύοντας κόσμο με βρισιές και απειλές ενω είσαι διαταραγμένη και παληοχαρακτήρας!
Κλονίστηκα τώρα και σε προετοιμάζω για τις αγωγές που θα σου έρθουν κατακέφαλα. Ξιπασμενη αριστερή που τσεπώνεις τα χρήματα για έξοδα κίνησης και θες σωφερ και αυτοκίνητο του ΕΔΟΕΑΠ να σε πηγαινοφερνει με επιπλεον έξοδα του Ταμείου στις φτωχογειτονιές του Πειραιά! Ουστ γελοία!

Ανώνυμος είπε...

Τρωκτικο ραμπουση έγλειψες πολυ για να κάτσεις στην καρέκλα της αρχιατρου μια καρέκλα που δεν έχεις τις γνώσεις τα τυπικά κ ουσιαστικά προσόντα να στηρίξεις ..η φυλακή σε περιμένει

Ανώνυμος είπε...

Ο τσεγκεβαρα με σωφερ;;;; Μωρε μπράβο μεγαλεία !!!!

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά άρχισε ο πόλεμος της λάσπης
Η μαϊμού γιατρός τα πήρε κι έφυγε και η λάσπη πέφτει άδικα στην Αρχιατρο μας. ΝΤΡΟΠΗ ΠΩΣ ΜΑΣ ΚΑΤΆΝΤΗΣΑΝ ΈΤΣΙ !

Κωστούλη Μαρία είπε...

Δούλεψα μαζί της ευτυχώς και δυστυχώς που δεν θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους να μάθουν από εκείνη, κάποιοι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. ΒΑΣΩ ΣΙΑΤΕΡΛΗ σας ευχαριστώ για ΟΛΑ νοιώθω μεγάλη τύχη που βρέθηκα πλάι σας δουλέψαμε πολύ μέσα σε ρυθμούς τρελούς πικραθήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε χάσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα..εσείς εκεί για όλους μας αγέρωχη ψύχρεμη, αυστηρή, ήρεμη, ευγενική να μην αδικήσετε κ στεναχωρήσετε κανέναν..για ασφαλισμένους, ασθενείς, ιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό..τι να πρώτο θυμηθώ πόσα μας διδάξατε τι μεγαλείο ψυχής, ανωτερότητά, αξιοπρέπεια ανιδιοτέλεια, περηφάνια, ταπεινή και συγκρατημένη μετρημένη κ κυρία σε όλα, με τόσα χρόνια εμπειρίας και αναγνώρισης ΠΑΝΤΑ όταν ερχόταν εκείνη η άχαρη στιγμή για την ανακοίνωση της "άσχημης" διάγνωσης με πόνο κ αγωνία στα μάτια με ρωτούσατε "και τώρα πως το πω βρε Μαρία!!"? με διακριτικότητα κ πάντα με την ελπίδα κ την συμπόνια για τον άρρωστο!! Εγώ μόνο ξέρω που ήμουν δίπλα σας για πόσους πονέσατε κ ξεπεράσατε τα όρια σας χωρίς διαμαρτυρία. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι γεμάτοι εκείνοι που δούλεψαν μαζί σας κ σας γνώρισαν άτυχοι εκείνοι που δεν μπήκαν καν στον κόπο...κρίμα και άδικο.

Ανώνυμος είπε...

Η συνάδελφος Μαρία τα είπε ολα για την Αρχιατρο μας!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΤΕ ΜΙΛΗΣΤΕ ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Οφειλόμενη απάντηση.
Πρώτο: το Δ.Σ. έχει όλη την ευθύνη και την εξουσιοδότηση, να διοικεί το ταμείο μας και όχι οι υπάλληλοι. Όταν γίνει καμιά στραβή, αυτό θα πάει φυλακή. Ελέγχεται από τους ασφαλισμένους μέλη και όχι από τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ. Για τη συνέλευση του 2012, στη διοίκηση επιτέθηκαν και δημιουργήθηκαν επεισόδια οι ασφαλισμένοι μέλη –μέτοχοι και όχι από τους εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι αμείβονται για να υπηρετούν τους ασφαλισμένους σύμφωνα με τις εντολές του Δ.Σ. και μόνον. Όλοι έχουμε ιδέες και τις θεωρούμε άριστες, αλλά οι συνάδελφοι αυτό το Δ.Σ. εξέλεξαν, καλώς ή κακώς.
Δεύτερο: ……Οσο γιά τον επόμενο σχολιαστή που έβαλε τα γέλια γιά τους "εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ", πες μας που δουλεύεις και τι κάνεις γιά να βάλουμε και εμείς τα γέλια……..
Όσο για το που δουλεύω να βάλεις τα γέλια, υπάρχουν οι παρακάτω περιπτώσεις α) να είμαι συνταξιούχος και να μου έκοψαν τη σύνταξη κατά 50%, β) να είμαι εργαζόμενος και να μειώθηκε ο μισθός μου κατά 40%-50%, γ) να είμαι στο 40% των ανέργων και να περάσω το Πάσχα μου με το βοήθημα της ΕΠΗΕΑ. Ενώ για σένα δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά, τελευταία δουλεύεις κανονικό ωράριο, γιατί μέχρι προχθές δούλευες εξάωρο, αν μειώθηκε ο μισθός σου δεν έπεσε κάτω από τη σύμβαση της ΕΠΗΕΑ, παίρνεις επιδόματα προσαύξηση του μισθού σου, τα οποία είναι όντως για γέλια. Επίσης μέχρι προχθές εξέλεγες εκπρόσωπο εργαζομένων τον συνάδελφο που κατέθεσε γραπτώς στο Δ.Σ. ότι αυτός κλειδώνει την πόρτα και αυτή ξεκλειδώνει μόνη της, κανένα αντικείμενο εργασίας και όταν η διοίκηση (όχι αυτή) τον απολύσει θα ξεσηκωθείς να τον υπερασπιστείς. Όχι γιατί τον θεωρείς συνάδελφο αλλά μην έρθει η σειρά σου.
Τρίτο: συστήματα διοίκησης όπως ο ΕΔΟΕΑΠ, δηλαδή χωρίς συγκεκριμένο εργοδότη, ο οποίος κερδίζει αλλά και χάνει, αυτορυθμίζονται από μόνα τους. Δηλαδή κάθε εργαζόμενος κάνει πολύ καλά τη δουλειά του. θυμίζω ότι ο ΕΔΟΕΑΠ έκανε ισολογισμό για τα τελευταία εφτά χρόνια, δεν είχε και αυτό δεν το φρόντισαν οι εργαζόμενοι. Δεν είχε αποθήκη να καταγράφονται τα υλικά του, δεν έχει τμήμα είσπραξης του Αγγελιοσήμου, όποια προσπάθεια από τα Δ.Σ. να κάνει κάτι βρίσκει τη σθεναρή αντίδραση των εργαζομένων.
Τέταρτο: για τον εσωτερικό κανονισμό που επικαλείστε, παράκληση να ρίξετε μια ματιά στον δημοσιοϋπαλληλικό κώδικα και ειδικά αυτόν της Βουλής και των άλλων ΔΕΚΟ. Εκεί να δείτε προστασία των εργαζομένων οι έξη ώρες οι δικές σας και τα επιδόματα είναι ψίχουλα. Καταντήσαμε να διορθώνονται με μνημονιακές δεσμεύσεις.
Πέμπτο: οι γιατροί μας. παμπόνηροι…. Ζήτησαν να γίνουν μέλη στην ΕΠΗΕΑ και όταν ο Γκανάς το έκανε τρώγοντας το ξύλο της αρκούδας, αυτοί τον πούλησαν και ζήτησαν τη διαγραφή τους για κάτι παχυλούς μισθούς από το ταμείο μας, τώρα κλαίνε αυτοί και η τότε διοίκηση που έκανε την τράμπα.
Κάντε λοιπόν καλά τη δουλειά σας, γιατί συνδικαλιστές είμαστε, όχι μ@λ@κ@ς

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω αν είναι ο Γαμα Γαμα ( τυχαίο; Δε νομίζω...) όπως λέτε που τα γράφει αυτά αλλα στα περισσότερα έχει δίκηο Ίσως και να είναι ο Καλαματιανός αφού ξαναδειχνει ηλιθιωδώς την άγνοια των συνθηκών εργασ´ιας στο Ταμείο που ήρθε στον στον να διοικησει με ΜΗΔΕΝΙΚΉ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΉ ΕΜΠΕΙΡΊΑ. Γράφει ότι εργαχομαστσν 6 ώρες Ούτε τον Κανονσμο Εργασιας του 1995 δεν διάβασε ο τυπάκος που έχει υπό την ευθύνη του το προσωπικό! Ξέχασε ότι με αυτο το σύνθημα ανάμεσα σε άλλες 22 μπαρουφες κατέβηκε στις εκλογές Να γίνει το 6 ωρο 8ωρο Τώρα καρφωνεσαι μόνος σου Νικολάκη για τον απλο λόγο ότι απο συστάσεως του ΕΔΟΕΑΠ δουλεύουμε 7 ωρο και μόνο η κακιά ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ μας το έκανε 8ωρο συν μείωση αποδοχών ! Μάθε να περπατάς πρώτα στον ΕΔΟΕΑΠ κι έλα να διοικήσεις μετά, με ουζάκια και ουισκάκια ή χωρίς. Πάντως σε μερικά παιδιά έχει δίκηο αλλα στα περισσότερα είναι για γέλια και για κλάμματα. Δυστυχώς για όλους μας.