Σάββατο, 29 Μαρτίου 2014

tribute to a doctor ( Ως Φόρος Τιμής)

Δούλεψα μαζί της ευτυχώς και δυστυχώς που δεν θα δοθεί η ευκαιρία σε άλλους να μάθουν από εκείνη, κάποιοι να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι
ΒΑΣΩ ΣΙΑΤΕΡΛΗ σας ευχαριστώ για ΟΛΑ νοιώθω μεγάλη τύχη που βρέθηκα πλάι σας δουλέψαμε πολύ μέσα σε ρυθμούς τρελούς πικραθήκαμε, κλάψαμε, γελάσαμε χάσαμε αγαπημένα μας πρόσωπα..εσείς εκεί για όλους μας αγέρωχη ψύχρεμη, αυστηρή, ήρεμη, ευγενική να μην αδικήσετε κ στεναχωρήσετε κανέναν..για ασφαλισμένους, ασθενείς, ιατρούς νοσηλευτικό προσωπικό..τι να πρώτο θυμηθώ πόσα μας διδάξατε τι μεγαλείο ψυχής, ανωτερότητα, αξιοπρέπεια ανιδιοτέλεια, περηφάνια
Ταπεινή και συγκρατημένη μετρημένη, κυρία σε όλα, με τόσα χρόνια εμπειρίας και αναγνώρισης ΠΑΝΤΑ όταν ερχόταν εκείνη η άχαρη στιγμή για την ανακοίνωση της "άσχημης" διάγνωσης με πόνο κ αγωνία στα μάτια με ρωτούσατε "και τώρα πως το πω βρε Μαρία!!"? 
Με διακριτικότητα κ πάντα με την ελπίδα κ την συμπόνια για τον άρρωστο!! Εγώ μόνο ξέρω που ήμουν δίπλα σας για πόσους πονέσατε κ ξεπεράσατε τα όρια σας χωρίς διαμαρτυρία. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άνθρωποι γεμάτοι εκείνοι που δούλεψαν μαζί σας κ σας γνώρισαν άτυχοι εκείνοι που δεν μπήκαν καν στον κόπο...κρίμα και άδικο.

150 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η αρχή του τέλους! Αυτά που συμβαίνουν στον Οργανισμό είναι η προετοιμασία για το λουκέτο! Διατεταγμένα ανθρωπάκια απο τα κυρίαρχα συστήματα εξουσίας που εκτελούν τυφλά τις εντολές της τρόικας χτυπούν στο ψαχνό. Μαργιονέτες του Μαξίμου ( Σόμπολος, Καρούτζος), υπάλληλοι του κεφαλαίου( Αγγέλης, Ζαφειριάδου, Χριστόπουλος) και η πασιονάρια του Μπόμπολα Πόπη, σε ρόλο ψυχρού εκτελεστή: Της ανθρωπιάς, της αξιοσύνης, της επιστήμης, της ζωής των ανθρώπων του Τύπου και των οικογενειών τους! Χωρίς έλεος, χωρίς ντροπή, χωρίς δεύτερη σκέψη!

Ανώνυμος είπε...

Ο φανταστικός κόσμος των δημοσιογράφων! Σε μία χώρα, που χάθηκαν 120 ανθρώπινες ζωές απο γρίππη ελλείψει εμβολιασμών, ο βιβλιοπώλης υπουργός υγείας ρίχνει τις δαπάνες υγείας, το προσδόκιμο ζωής και τις δαπάνες υγείας πανηγυρίζοντας στα κανάλια ότι οι καρκινοπαθείς πεθαίνουν χωρίς να επιβαρύνουν τους μνημονιακούς προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, οι δημοσιογράφοι, ( οι μισοί καλοταισμένοι συνταξιούχοι και οι άλλοι μισοί άνεργοι και απλήρωτοι εργαζόμενοι στις γαλέρες της διαπλοκής) πιστεύουν ότι μπορεί να έχουν περίθαλψη τύπου ΕΔΟΕΑΠ και αρχίατρο επιπέδου Σιατερλή! Από το όνομα ΕΔΟΕΑΠ θα τους μείνει μόνο το ΕΑΠ ( Ένα Αρχ@δ@ Πέτσινο) και για περίθαλψη κομπρέσες στην Πόπη....

Ανώνυμος είπε...

Η μεγαλύτερη πληγή του ΕΔΟΕΑΠ η ΕΠΗΕΑ. Ποτέ δεν όρθωσε φωνή για ένα Ταμείο-Οργανισμό, που εμείς δημιουργήσαμε και μας ανήκει. Τρέχουμε πίσω απο διοικήσεις Κιάου, Σπανοπούλου, Σόμπολου σαν δεδομένες γκόμενες.... Αδειάσαμε Ξηρογιάννη, Δηλαβέρη, Μυλωνά και τώρα παίρνουμε μέτρα χρεοκοπίας και φοβάμαι ποινικής δίωξης για την τελική χρεοκοπία του Οργανισμού σε Χριστόπουλο και Ζαφειαριάδου για να εξυπηρετήσουμε για άλλη μιά φορά τα αφεντικά μας: Τους δημοσιογράφους και τους εκδότες. Αυτούς που μας προτύπων στα βράχια και λυμαίνονται το γκρίζο τοπίο της ενημέρωσης! Μεχρί πότε? Και γιατί?

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΣΙΑΤΕΡΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΒΑΣΩ ΜΑΣ!
Το αθλιο δημοσιογραφικό ρουλεμάν της συκοφαντίας δούλεψε σήμερα για να σπιλώσει την τιμή και την αξιοπρέπεια της Αρχιάτρου του ΕΔΟΕΑΠ!
Μιας προσωπικότητας εγνωσμένου κύρους,υψηλής επιστημονικής κατάρτισης , έναν αξεπεραστο άνθρωπο με ήθος, άξίες και πάθος για την ιατρική , μιας σκληρά εργαζόμενης γιατρού που προσλήφθηκε με δημόσια προκύρηξη, διαφανείς διαδικασίες και τιμησε τη θέση που ανέλαβε καθώς στάθηκε πάντα στο πλευρο των αρρώστων μας και στο καλο και συμφέρον για το Ταμείο μας.
Δεξιά και αριστερά Τυποπαπαγαλάκια επιχειρουν με ανωνυμα ρυπαρογραφήματα να την πλήξουν προκειμένου να προλάβουν να στήσουν ... εικόνα και να δικαιολογίσουν στους ασφαλισμένους την πρόχειρα στημένη, με άθλια συνδικαλιστική πρακτική, κατά πλειοψηφία απόφαση του ΔΣ για την 'αδικη, παράλογη, μη στοιχειοθετημένη και αναιτιολόγητη απόλυση της !
Η ΒΑΣΩ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ...
Την υπερασπιζεται η ιδια της η ζωή και η παρουσία της στον ΕΔΟΕΑΠ.
Εγώ έχω αναγκη απόψε να της ζητήσω δημόσια ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την ταλαιπωρία στην οποία την υπέβαλε ο φθονος, η αχαριστία και οι άρρωστες εμμονές κάποιων μελών του ΔΣ που κάνουν κατάχρηση εξουσίας με την ψήφο των συναδέλφων.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΑ ΣΙΑΤΕΡΛΗ ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ !
Ο ΕΔΟΕΑΠ χανει με την απόλυση αυτή , όχι η δυναμική και άξια γιατρίνα μας ! ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΑΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ
Και βέβαια θα τοποθετηθώ στο ΔΣ και δημόσια υπεύθυνα τεκμηριωμένα όπως πάντα ΕΜΜΕΝΟΝΤΑΣ στην Αλήθεια, γιατι το ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΥΛΟΓΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ!
Καληνυχτα σε όλους και όλες με άφατη θλίψη και σίγουρα όχι ΑΝΤΙΟ αλλά ΚΑΛΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ στην Αρχιάτρο που συνέχισε το έργο του αείμνηστου Βασιλη Σπανού και δεν υπέκυψε στις πιέσεις για εξυπηρετήσεις όσων τώρα την εκδικούνται.
EΛΕΝΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Ανώνυμος είπε...

σύντροφοι/φισσες, συνάδελφοι/φισσες κρατάτε ημερολόγιο και σημειώσεις! Θα χρειαστεί για να γράψουμε τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας....

Ανώνυμος είπε...

Σπανοπούλου μην κλαίς πάνω απο το χυμένο γάλα. Εσυ και ο κλάδος σου χάνετε αυτό που δεν σάς αξίζει πια! Ο τρόπος δεν έχει καμμία σημασία! Οι ύμνοι ( δεν αμφισβητώ ότι είναι ειλικρινείς και ανθρώπινοι) στην αρχίατρο, που θυσιάσατε σαν άλλη Ιφιγένεια για να ταξιδέψετε στο πουθενά δεν αλλάζει την πορεία των πραγμάτων.... Εσυ μπορεί να μην φταίς αλλά κάθεσαι στο ίδιο τράπέζι των αποφάσεων με τους νεκροθάφτες του Οργανισμού. Πρόσεξε γιατί είναι διατεταγμένοι εκτελεστές!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστώ για το σχόλιο που δυστυχώς για ´όλους μας έχει στέρεη βάση , αλλα η παραίτηση είναι απόδραση για δειλούς κι εγω έχω μάθει να μάχομαι μέχρι τέλους. Με ήττες ή με νίκες, με λάθη ή σωστές πράξεις η ζωή τραβάει την ανηφόρα. Στον κατήφορο πάντως δεν θα συναντηθούμε Δεν ανήκουμε εκει ούτε η Κυρία Σιατερλή, ούτε εγώ , ούτε οι περισσότεροι από τους εργαζόμενους μας και τους ασφαλισμένους μας. Για τον απλό λόγο ότι θα έχουμε σώσει την αξιοπρέπεια μας και θα μπορούμε τουλάχιστον να κοιταζόμαστε στα μάτια...
Ελένη

Ανώνυμος είπε...

Πικρή ομίχλη στο λιμάνι και ο Παναγιώτης απο τη Μάνη λιώνει στο κλάμα, μέχρι η Ντόρα να φέρει χαρτομάντηλο να τον σκουπίσουν οι μούτσοι απο τα λιμάνια Πειραιά, Καλαμάτας και Αστακού. Και ο νοών νοείτο!

Ανώνυμος είπε...

Πες τα μας να μην στα πούμε....χοντρή ψυχοπαθής κυρία......εχεις το θράσος να μιλάς εςυ για ηθική και δικαιοσύνη.....βούλωσε το τουλάχιστον....γιατι αυτο που ζήσαμε μαζί σου τόσα χρόνια...θα μας μείνει αξέχαστο....ακόμα και αυτοί που ευνοήθηκαν σε κατηγορούσαν πίσω απο την πλάτη σου....ειςαι η τελευταία που θα πρεπει να μιλάει....

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ είπε...

Θα ήθελα να ευχαριστήσω δημόσια την ΚΥΡΙΑ ΣΙΑΤΕΡΛΗ για τη συμπαράστασή της στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισα, για την άριστη συνεργασία μαζί της, για την απλότητά της και για την ανθρωπιά της.
Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Μαρία Κωστούλη γιατί με όσα έγραψε για την Αρχίατρό μας, εκφράζει όχι μόνο εμένα, αλλά και την πλειοψηφία των πρώην συναδέλφων μου.
Λυπάμαι για τις άδικες διώξεις και απολύσεις άριστων πρώην συναδέλφων μου.....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι (σύντροφοι), κρατάτε γερά την κουτάλα, μην πέσει στα χέρια της αντίδρασης……

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σε όσους δεν άρεσε η Διοίκηση Σπανοπούλου έχω να πω:
Φάτε τα καμώματα της σημερινής κατάπτυστης Διοίκησης.....

Παρασκευή, Μαρτίου 28, 2014

Ανώνυμος είπε...

Σύντροφε που γράφεις για κουτάλα, για συνδικαλιστής μου μοιάζεις και σίγουρα η κουτάλα που κρατάς, είναι πολύ μεγαλύτερη απ τη δική μας.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Το έχω γράψει πολλές φορές, αλλά θα το γράφω συνέχεια κι ας γίνομαι γραφικός.
Το σημερινό ΔΣ έχει σα σκοπό μόνο τη καταστροφή.
Σαν υπάλληλοι, αλλά και σαν πολίτες αισθανόμαστε ότι μας κυβερνούν παρανοϊκοί και ανίκανοι....
Υπομονή όμως:
ΧΟΥΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

Πραγματική απώλεια

ΑΡΕΝ είπε...

Είμαστε άξιοι της τύχης μας.Αν και ουδείς αναντικατάσατος,γιατρό και άνθρωπο σαν τη Σιατερλή δεν θα ξαναβρούμε.Η στάση του Σόμπολου επιβεβαιώνει πως όταν γεράσει ο άνθρωπος είναι καλύτερα να πηγαίνει σπίτι του και όχι να αυτοεξευτελίζεται έτσι και να ταλαιπωρεί τον εαυτό του και εμάς.Κυρία Σιατερλή παραμένετε αρχίατρος.Στην καρδιά μας...

Ανώνυμος είπε...

Η Βάσω Σιατερλή αριστούχος διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου του Μονάχου έδωσε όλη της την ζωή στην υπόθεση της Δημόσιας Υγείας υπηρετώντας το ΕΣΥ σαν μάχιμη νοσοκομειακή γιατρός με ένα βιογραφικό και μια πορεία που ούτε στον ύπνο τους δεν έχουν δει πολλοί Συνάδελφοι της εντός και εκτός ΕΔΟΕΑΠ! Αφυπηρέτησε με βαθμό Διευθυντή και συνέχισε την προσφορά της ως επιστήμων και ως άνθρωπος στο Ταμείο σας έχοντας γνώση και αγάπη για τους ανθρώπους του ΤΥΠΟΥ και τις απανθρωπες συνθήκες της δουλειάς τους, αφού ο σύζυγος της είναι ο έγκριτος δημοσιογράφος Χρήστος Μεσσήνης. Η εμπειρία της , το πάθος της για την ιατρική - προέρχεται άλλωστε από οικογένεια γιατρών - οι γνώσεις της και η αγάπη της για τους ανθρώπους του ΤΥΠΟΥ και τις οικογένειες τους αποδείχθηκαν πολύτιμες στα χρόνια που ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ τον ΕΔΟΕΑΠ. Μια ολόκληρη ζωή ΙΑΤΡΌΣ με κεφαλαία και ΆΝΘΡΩΠΟΣ που δεν έδωσε ποτε αφορμή καν για
τίποτε έζησε για να δει την αχαριστία και να διαβάζει το όνομα της στο Διαδίκτυο με αισχρό τρόπο συνδεδεμένο δήθεν με σκάνδαλο.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ! ΑΙΣΧΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι ότι και η Σπανοπούλου έδιωξε τον τότε αρχίατρο που επίσης γιά πολλούς ήτανν άριστος γιατρός.
Δεν έφτιαξε όμως τέτοια πλεκτάνη παρόλο που δεν τον πήγαινε καθόλου γιά λόγους άγνωστους προς εμάς.
Παρόλα αυτά, του έκανε τελετή αποχώρησης, μας μάζεψε στον 1ο όροφο και εκεί τον ευχαρίστησε ενώπιων όλων μας.
Προφανώς αυτά ήταν άλλα ήθη.
Τώρα που ανέβηκαν στην εξουσία οι "του λιμανιού" - τι άλλο καλύτερο θα έπρεπε να περιμέναμε;
απλώς πασαλιμανιώτικα...

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω τι είναι αυτά που λέγονται και δεν έχω επικοινωνήσει με κανέναν για να μάθω. Απολύουμε όμως την Κυρία Σιατερλή?Τί πάθαμε?Μια γιατρό που θα μπορούσε να είναι μεγαλοκαθηγήτρια σε όποιο ελληνικό Πανεπιστήμιο ήθελε,αλλα είμαι σίγουρη ότι δεν θα καταδεχόταν να παλέψει τα συμφέροντα που σε κάνουν λέκτορα κλπ κλπ.Εχουμε ξαναδεί τέτοιο βιογραφικό, τέτοια εμπειρία και τέτοια επιστημονική επάρκεια ? Είμασταν απλώς τυχεροί και βρέθηκε δίπλα μας μια και ήταν σύζυγος του συναδέλφου μας του Χρήστου Μεσσήνη.

Μια εβδομάδα που άρχισε με την Αλεξίου τελειώνει με τη Σιατερλή. Εξοντώνουμε απλώς τους καλούς ή ετοιμάζεται "κλίμα" για το τέλος των δημοσιογραφικών Ταμείων?

Ρένα Θεολογίδου

Ανώνυμος είπε...

Όταν οι τελευταίοι καλούνται να διοικήσουν τους αρίστους αυτά συμβαίνουν . Ευτυχώς υπάρχει δικαιοσύνη κ το συγκεκριμένο ΔΣ μηδενος εξαιρουμενου σύντομα θα μπει φυλακή . Το θέμα ειναι πως θα συνεχίσει το Ταμειο μας κ η Μόνη λύση ειναι οι πρόωρες εκλογές - παραίτηση αυτού του ΔΣ που το μόνο που πέτυχε σε ένα χρόνο λειτουργίας ειναι να χεί ξεσκιστεί στις αποζημιώσεις προς απολυμένους , ακόμα κ στην ενδοκρινολόγο κ στον τιποτένιο οδοντίατρο δώσανε ...

Ανώνυμος είπε...

Για η λάσπη στη ΒΑΣΩ ήταν τελείως αναμενόμενο , μια επαγγελματική τάξη ανθρώπων που δεν ειναι απαραίτητο να έχει σπουδές, σκεφτείτε ότι κ η ποπαρα ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ δηλώνει, που καθορίζει πολιτικές κ κοινωνικές εξελίξεις μεσα απο χαφιεδισματα κ παραπληροφόρηση , ειναι λογικό να στερείτε επιπέδου ...να σας χαιρόμαστε!

Ανώνυμος είπε...

Άσχημη κομπλεξικά αντρογυναικα....τι περιμένεις????.

Ανώνυμος είπε...

Πιθανόν να είχαν Άσχημα παιδικά χρονια και αυτή και η άλλη χοντρή κυρια....και βρήκαν να τα ξεσπασουν στο ταμείο και επάνω μας.....όταν ο άνθρωπος εχει απωθημένα και αποκτήσει εξουσία....εχουμε τέτοια αποτελεσματα.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα και άρρωστη και πεινασμένη και αχόρταγη για εξουσία και αμόρφωτη Αντί να ξοδευομαστε σε χαρακτηρισμούς απάνθρωπους κιόλας λέω εγω δεν είναι καλυτερα να μιλησουμε δημόσια για να μάθουν όλοι το κλίμα τρομοκρατίας εκβιασμών απειλών που έχουμε στο Ταμειο; Θα παμε στη συνέλευση του σωματείου μας σημερα μουγγοι; Θα μιλησουμε για τη στάση Χριστοπουλου και Ζαφειριιαδου στο ΔΣ ; Με την ψήφο μας βρίσκονται εκει Θα μιλήσουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ή θα τη φάμε πάλι και θα γράφουμε Βερα ανώνυμα σχόλια να ξεχαρμανιαζουμε εδω μέσα ; Αντε !

Ανώνυμος είπε...

Έχεις μεγάλο πρόβλημα εσυ! Να σε κοιτάξει κάποιος ! Με τόσο μίσος ολα στραβά στη ζωή σου Δηλητηριαζεσαι μόνη σου Αλλο συζητάμε κι αλλου γι αλλου είσαι Ειναι απλό είσαι και θα μείνεις κακορίζικη και κακομοιρα Δηλαδή για λύπηση

Ανώνυμος είπε...

Ποιος θα καταγγείλει τους εξευτελισμούς στην Αιμιλία, τον Ιωαννιδη, την Χαλκιδου, τον Παναγιώτη, τον Χρηστου τον Ευαγγελινελη τον Κωνσταντινο, τον Καρουσο, τον Παπαιωαννου, την Αρχιατρο τον Χάρη Παπαδακη τον Τσαμπιρα , τον Ζωταλη. τον Ανδρεαδελη ; Τις προσβολές και τις βρισιές στη μόνη γλώσσα που ξέρει ; Του λιμανιού , του σκοιινιου και του παλουκιου; Ντροπή μας ρε με τόσα χρονια δουλειάς στο Τανειο να μας ξεφτιλιζει μια Ποπη

Ανώνυμος είπε...

Ανάγκη απο σκάνδαλα είχε η κα. Σιατερλή...κουνια που σας κούναγε!! απο οικογένεια ιατρών γονείς αδέλφια κλπ κλπ με σπουδές στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Γερμανίας, άνθρωπος χορτάτος από δόξα από αναγνώριση, κοσμογυρισμένη, γεμάτη εμπειρίες! εισαστε για την χωματερή..

Ανώνυμος είπε...

Αγγέλης Πόπη έκαναν κοινή δήλωση για τις απολύσεις στον ΕΔΟΕΑΠ, με ένα ακατανόητο κείμενο, μνημείο ασυνταξίας και αγραμματοσύνης, γεμάτο κουτοπονηριά, υπονούμενα χωρίς το παραμικρό αποδεικτικό στοιχείο, πουλώντας μούρη λίγο πολύ ότι αυτοί είναι οι τιμητές των πάντων. Είναι τόσο αδίστακτοι, που μαζί με ανθρώπους καταπατούν και τις θεσμικές λειτουργίες του Οργανισμού και του Διοικητικού Συμβουλίου, που είναι το αρμόδιο συλλογικό όργανο να ενημερώσει υπεύθυνα για το θέμα. Αυτοί οι κακομοίρηδες, που ξεφτυλίζουν το Ταμείο και ολόκληρο τον κλάδο του Τύπου τι παριστάνουν τελικά? Καρικατούρες τύπου χοντρού και λίγνου μαζευτείτε επιτέλους......

Ανώνυμος είπε...

Δεν είναι ανάγκη να βριζουμε έτσι ! Όλοι κρίνονται κι όλοι κρινόμαστε. Οι δύο απο την πρώτη μέρα που ήρθαν μας έχουν ταράξει στις ανακοινώσεις επαναστατικού τ´υπου Η Πόπη τουλάχιστον δουλεύει ο άλλος την κάνει συνεχώς απο το ΔΣ με ελαφρά πηδηματάκια. Έχουν αυτοανακηρυψθει προστάτες του ΕΔΟΕΑΠ. Όλοι οι άλλοι είναι εχθροί!
Απολύουν με χειρότερο τρόπο απο τους χειρότερους εργοδότες ...
Δυστυχώς έχουν μπερδέψει την προστασία με το νταβατζιλικι

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια, γιατι η Ποπη κι ο Αγγελης δεν έβγαλαν κοινή ανακοίνωση για τα λεφτά που πήρε η Ποπη για οφθαλμολογική επέμβαση που έκανε; Γιατι δεν έγραψε οτι πήρε οσα δικαιούται; Μα γιατι δεν πήρε αυτα που δικαιούται! Τα πήρε ολα, χωρις να τα δικαιούται!
Γιατι η Πόπη κι ο Αγγελης δεν έβγαλαν ανακοίνωση, για την περίπτωση Ζαφειροπουλου, που πήγε στο εξωτερικό χωρις την έγκριση Αρχιατρου κι Ελεγκτή Ιατρου; Ήξεραν οτι ειναι αρνητικές οι γνωματευςεις, παρόλα αυτα εισηγηθηκαν θετικά στο ΔΣ! Μηπως ήταν κι αυτός ενας λόγος που απολύθηκαν και οι δυο; Επειδη αρνήθηκαν να της κανουν το χατήρι;
Ε ρε έλεγχος που σας χρειάζεται!!! Και όχι μονο γι' αυτά...υπάρχουν κι αλλα!

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν τα μαζεύουμε όλα αυτά να πάμε σε έναν εισαγγελέα;

Ανώνυμος είπε...

Εγώ θα μιλήσω για την αρχίατρο που γνώρισα και που στις πραγματικά δύσκολες στιγμές που πέρασα στάθηκε δίπλα μου, όχι μόνο ως επιστήμονας αλλά και ως άνθρωπος. Θα μου πείτε πως ήταν υποχρέωσή της ως επιστήμονας. Ομως δεν ήταν υποχρέωσή της ως άνθρωπος. Και αυτό κάνει τη διαφορά. Ο Ανθρωπος. Ειδικά αν ένας γιατρός δεν είναι άνθρωπος, δεν τον ξεχωρίζει τίποτα από έναν χασάπη που δίνει τη πρώτη μαχαιριά στο σφαγείο.
Και ο άνθρωπος-η ταυτότητά μας- είναι ο τρόπος ζωής που έχουμε ξεχάσει εδώ και πέντε χρόνια, με αποτέλεσμα αντί πλέον να ζούμε σε κοινωνίες, ζούμε σε αγέλες που κατασπαράζει η μία την άλλη. Και είναι κρίμα, αντί να είμαστε ενωμένοι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, να "τρώμε τις σάρκες μας" και να γινόμαστε ακόμη πιο ευάλωτοι ως κλάδος στις ορέξεις των δυναστών μας.
Και το σημαντικότερο: Ολοι μας είμαστε αθώοι μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου. Ολοι δικαιούμαστε να υπερασπισθούμε τον εαυτό μας. Κάτι που στην προκειμένη περίπτωση είναι "ηλίου φαεινότερο" πως δεν έγινε.
Δεν έχει σημασία, αν είσαι "μπλε", "πράσινος" ή "κόκκινος". Το δίκιο δεν έχει χρώμα, ενώ το άδικο έχει. Και καλό είναι να μη ξεχνάμε πως η "συμπυκνωμένη" κακία, αποτυπώνεται άριστα στην ελληνική γλώσσα με τη λέξη: αχαριστία.

Ενας συνάδελφος ονόματι Μανώλης Κυπραίος.

Υ.Γ. Αν δεν το ξέρετε, το αγγελιόσημο για τον ΕΔΟΕΑΠ μέχρι τέλος του χρόνου "πάει περίπατο" και σε ενάμιση χρόνο (το πολύ) και στο ΕΤΑΠ-ΜΜ, σύμφωνα με το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες, 31/3/2014.

Αρτεμις είπε...

Απαράδεκτες είναι οι ενέργειες της απόλυσης, με συνοπτικές διαδικασίες, της αρχιάτρου και των λοιπών, χωρίς να έχει διενεργηθεί προηγουμένως ενδελεχής έλεγχος και να έχουν αποδοθεί εύθύνες.
Δεν θα αναφερθώ στην προσωπικότητα και την επιστημοσύνη της κας Σιατερλή, τόχουν κάνει άλλοι συνάδελφοι, πριν από μένα.

Θέλω, όμως, να κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου που κρύβεται πίσω από - συναισθηματικές να τις χαρακτηρίσω ή χειρότερες ακόμα - ενέργειες τέτοιου είδους.

Στις χαλεπές μέρες που ζούμε έχει παρατηρηθεί η κατασυκοφάντηση αθώων και ο διασυρμός τους σε σημείο ανθρωποφαγίας.
Εχουμε συμμετάσχει σε κάτι τέτοια κτηνώδη γεγονότα, κάποιοι από μας.
Κάποιοι που έχουν ξεχάσει το πανάρχαιο εκείνο " ο ύποπτος θεωρείται αθώος μέχρι αποδείξεως της ενοχής του".
Και τα έχουμε ξεχάσει αρυόμενοι από αλλότρια συμφέροντα και κατώτερα κίνητρα.
Στην προκειμένη περίπτωση της κας Σιατερλή θάλεγα ότι επεκράτησε η επιπολαιότητα, η...χρωματιστή (κομματική ) όραση, η έλλειψη προσωπικότητας.

Προτείνω να διεκδικήσουν οι παθόντες την ταχεία διεξαγωγή της απτιούμενης βαθείας έρευνας και, εν συνεχεία, όταν αποδειχθεί η αθωότητά τους, να ζητήσουν τη νόμιμη αποζημίωση για Ηθική Βλάβξη, Προσβολή Προσωπικότητας, επαγγελματική ζημία.

Δεν θέλω να υιοθετήσω άκριτα τα αναγραφόμενα σε άλλα σχόλια συναδέλφων περί Διοικήσεως εντελλομένης της καταστροφή του ΕΔΟΕΑΠ.
Απαιτώ, όμως, να λάμψει η αλήθεια, οι ένοχοι να τιμωρηθούν αν όντως παρενόμησαν, αλλοιώς οι συκοφάντες να υποστούν τα δέοντα.

Ανώνυμος είπε...

ΘΛΙΒΕΡΗ ΣΚΟΠΙΜΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΜΠΆΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΌΛΥΣΗ ΜΙΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΉΣ ΓΙΑΤΡΟΥ ΜΑΣ

«Ως ασφαλισμένη του ΕΔΟΕΑΠ θλίβομαι και ταυτόχρονα ντρέπομαι για την συμπεριφορά που επιφύλαξε η πλειοψηφία του Δ.Σ. του Οργανισμού, σε μια εξαιρετική επιστήμονα η οποία, κατά γενική ομολογία στάθηκε δίπλα στους ασθενείς ασφαλισμένους με ιδιαίτερη ανθρωπιά και επιστημονική κατάρτιση υψηλού επιπέδου. Από δε την προσωπική μου εμπειρία, ενός ιδιαιτέρως σοβαρού ιατρικού περιστατικού, είμαι σε θέση να βεβαιώσω ότι η κ. Σιατερλή, άτομο με ιδιαίτερο ήθος και ευπρέπεια, ως εκ του χαρακτήρος της, της στάσης ζωής και του σεβασμού της στην ιατρική δεοντολογία, αποκλείεται να έχει οποιαδήποτε εμπλοκή και διασύνδεση με ιδιωτικές κλινικές κλπ.. Σημειώνω ότι παρά την επιμονή μου να μου υποδείξει τότε, χειρουργό το απέφυγε επιμελώς.
Ως προς τα καταγγελόμενα στην μακροσκελή και νεφελώδη επιστολή των δυο μελών του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ: 
Θεωρώ ότι σημαντικότερο από τους τύπους είναι η ουσία. Και αυτή βρίσκεται στο ότι:
1] Ο ΕΔΟΕΑΠ έχει υπογράψει σύμβαση με την συγκεκριμένη κλινική οπότε κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει τους ασφαλισμένους επειδή την επιλέγουν, δεδομένου ότι εναπόκειται στην ελεύθερη κρίση τους, τόσο η επιλογή της κλινικής όσο και του χειρουργού γιατρού. Είναι πέρα από κάθε ιατρική δεοντολογία η άρνηση όποιου γιατρού να παράσχει τις υπηρεσίες του σε ασθενή από τον οποίο, επιπλέον, αποδειγμένα, δεν ζητάει χρήματα. [Προς αποφυγή παρεξηγήσεων οφείλωνα σημειώσω ότι ουδέποτε χειρουργήθηκα από γιατρό του ΕΔΟΕΑΠ, δεν γνωρίζω δε, ούτε καν που βρίσκεται η εν λόγω κλινική].
2] Δεν μας λένε τα δυο μέλη του Δ.Σ. αν ο ΕΔΟΕΑΠ υπέστη οικονομική ζημία από την προτίμηση των ασφαλισμένων στην συγκεκριμένη κλινική με την οποία ο Οργανισμός έχει υπογράψει σύμβαση.
3] Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι το συμβούλιο του ΕΔΟΕΑΠ δεν τήρησε, ως όφειλε, πριν την απόλυση, καμία από τις προβλεπόμενες από τον Κανονισμό Εργασίας, πειθαρχικές διαδικασίες, αλλά λειτούργησε αυταρχικά, ακόμα και μικρόψυχα. Τι άλλο σημαίνει άραγε το ότι πριν καν ανακοινωθεί στην αρχίατρο η απόλυσή της, κατελήφθη -προφανώς με εντολή άνωθεν- το γραφείο της από τον αναπληρωτή της; 
Τα υπόλοιπα, αποτελούν προφάσεις εν αμαρτίαις των πρωτεργατών αυτής της αθλιότητας σε βάρος της αρχιάτρου, με συνέπεια την σπίλωση της προσωπικότητάς της, δεδομένου ότι από το κείμενο της επιστολής των δύο [«για το περίεργο γαϊτανάκι που παιζόταν πίσω από την πλάτη όλων»] αφήνεται να εννοηθεί ότι υπήρξε από την πλευρά της δόλος και συμπαιγνία με τους γιατρούς και την κλινική. 
Κάτι ακόμα. Τα δύο μέλη, που είναι και δημοσιογράφοι, γνωρίζουν ότι χειρότερο από το ψέμα είναι η μισή αλήθεια. Για παράδειγμα, ενώ δείχνουν .λατρεία στους τύπους, αποφεύγουν να μας πουν ότι ο Κανονισμός Υγείας του ΕΔΟΕΑΠ [αναρτημένος στο www.edoeap.gr], ορίζει ρητά στο άρθρο 5 παρ. 12 Ε ότι «για προγραμματισμένες χειρουργικές επεμβάσεις η Υγειονομική Επιτροπή συγκροτείται με εισήγηση Προέδρου ΤΥΠ» και όχι αρχιάτρου. 
Συμπέρασμα: Είναι ηλίου φαεινότερο ότι στην συγκεκριμένη απόλυση περισσεύει η σκοπιμότητα και η εμπάθεια σε μη αρεστά στη νέα διοίκηση πρόσωπα. 

Ντόρα Νταϊλιανα
Δημοσιογράφος / Μέλος της ΕΣΗΕΑ και μέλος του ΕΔΟΕΑΠ»

Ανώνυμος είπε...

Όλη αυτη η συμπεριφορά αποδεικνύει για μια ακόμη φορά, ρεβανσισμό και τίποτα παραπάνω! Απο την πρώτη στιγμή που ανέλαβε αυτη η Διοίκηση, έτσι συμπεριφέρεται. Με την αλλαγή της γραμματεως με την κόρη του Κατραμαδου, με το "ξεσπιτωμα" της Προϊσταμένης απο τον 6ο όροφο, που αν την είχαν κοντά θα απέφευγαν πολλές γκάφες, με τον διωγμό γιατρών...
Καποιος να τους σταματήσει επιτέλους! Και το μονο που μπορεί, ειναι το ίδιο το Προσωπικό!

Ανώνυμος είπε...

Αν σπιλωνουν με αυτό τον τροπο επιστήμονες υπεράνω πάσης υποψίας όπως η Κα ΣΙΑΤΕΡΛΗ καταλαβαίνετε όλοι τη συνέχεια ...αυτά συμβαίνουν όταν δίνουμε εξουσία με λάθος κριτήρια σε ανίκανους . Ας τα λουστουμε τώρα, άλλωστε τις αποζημιώσεις θα τις πληρώσει ο εδοεαπ όχι προσωπικά η παρούσα διοιηκηση.

Ανώνυμος είπε...

Και λίγα λες ! Απαριθμώ
Απόλυση μέλους της ΕΣΗΕΑ της φοβερής στη δουλειά της για το σάιτ μας δημοσιογράφου Λαμπρινής Σταμάτη.
Απόλυση της εξαιρετικής προϊσταμένης νοσηλευτριών κυρίας Γαλάνη
Απόλυση του μέλους της ΕΣΗΕΑ Ντόρας Κωνσταντίνου ελεγκτή ιατρού - παθολόγου ( όχι συνταξιούχου ιατρού όπως είπαν )
Απόλυση του καρδιοχειρουργου ομότιμου
καθηγητή του ΑΠΘ δρ Φώτη Παναγόπουλου ( όχι
συνταξιούχου ιατρού όπως είπαν)
Απόλυση της οδοντιάτρου Παπαδάκη λόγω σοβαρής καταγγελίας ασφαλισμένου, που όμως τους τρέχει δικαστικά και δεν θα φθάνουν να την πληρώνουν
Απόλυση του οδοντιάτρου Χάρη Παπαδάκη με μια αποζημίωση ισαμε το μπόι της λαμπάδες που ανάβει στον γειτονικό Άγιο Χαράλαμπο για τα φράγκα που πήρε.
Απόλυση της ενδοκρινολόγου Κατερίνας Σαριδάκη στη διάρκεια της αναρρωτικής της άδειας και δεν ξέρουν ακόμη πότε θα τους έρθει η απανταχούσα.
Απόλυση του τομεαρχη Αγγελιοσήμου Βασίλη Μαχαιραω με έξτρα υποχρεωτικό bonus το ποσό που του είχαν βάλει στη σύμβαση του οι προηγούμενοι!
Απόλυση του νεαρού δικηγόρου Δημήτρη
Τουλιάτου κι αυτουνου σε αναρρωτική άδεια!
Άλλος παιδιά; Περάστε και
μετρήστε χιλιάδες ευρώ σε αποζημιώσεις...
Ακόμη μετάθεση χωρίς νόημα της Αλεξάνδρας Καιροφύλα από γραμματεία Προέδρου στο τμήμα νοσοκομειακής περίθαλψης .
Μετάθεση της έμπειρης γραμματεως Αρχιάτρου Μαρίας Κωστούλη στο τηλεφωνικό κέντρο για να ικανοποιηθεί το αίτημα της Τάνιας Γεωργιτζίκη να
δουλεύει με τον σύζυγο, πράγμα που δεν
επιτρέπεται πουθενά , κυρίως όταν υπάρχει θέμα ταμείου στον ίδιο χώρο.
Μετάθεση του νοσηλευτή Παναγιώτη
Καρακατσάνη στη θέση του γραμματέα αρχιάτρου.
Μετάθεση του Δημήτρη Κατσιμπερη απο Αγγελιόσημο και εξωτερικές δουλείες , σε εξωτερικές εργασίες και προσωπικό σωφερ της
Ποπης Χριστοδουλιδου!
Απόλυση και δημόσιος διασυρμός της Αρχιάτρου για παράλειψη και αντιποίηση αρχής που εκανε ο ελεγκτής γιατρός .
Απόλυση του ελεγκτη Ευαγγελινέλη, ανειδίκευτου γιατρού , που τον ανέδειξε σε αντ αυτής η Πόπη παραδίνοντας του , εν άγνοια του ΔΣ, τη σφραγίδα της και το δικαίωμα της στην υπογραφη εισιτηρίων. Όλος ο ΕΔΟΕΑΠ ήξερε από τον Φεβρουάριο ότι ο ελεγκτής πήρε τη σειρά του για ειδικότητα στον Ευαγγελισμό και όφειλε να παραιτηθεί. Το ΔΣ τον αποζημίωσε κιόλας!
Απόλυση του νοσηλευτή Πάνου Καρακατσάνη του καλύτερου παιδιού που έτρεχε για όλους φιλότιμα, για παράλειψη του ελεγκτή και χωρίς καν να περάσει Πειθαρχικό.
Περιμένουμε λένε την Τετάρτη τις απολύσεις των δύο γιατρών που χειρουργούσαν στην εν λόγω συμβεβλημένη κλινική.
Ρε πάμε καλα; Πάτε καλα; Πάνε καλά;
ΟΧΙ βέβαια αλλά ποίος νοιάζεται;
100 νοματαίοι πήγαμε στη συνέλευση της ΕΠΗΕΑ και ο ΣΕΥΕ βάζει συνέλευση την Τετάρτη .
Αιντε Ανάσταση!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά τις απολύσεις θα ακολουθήσουν βέβαια κ παραιτήσεις διότι κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να αντέξουν υπό τη δαμοκλειο σπαθη της λάσπης, της απόλυσης κ του διασυρμού . Οι εναπομείναντες δεν επαρκούν για να διεκπαιρεωσουν τις υποχρεώσεις του ταμείου κ ο μαϊμού Αρχιατρος ήδη διαπιστώνεται πόσο αργος κ λίγος ειναι .... Έχεις ένα γενικό ιατρό με 1 χρόνο εμπειρίας κ αρχισυνδικαλιστη , ένα μαϊμού πνευμονολογο που ακόμα παθολογιζει κατάλοιπο της προηγούμενης διοιηκησης,μια ΩΡΛ που έχει χάσει τη μπάλα προς πολλού κ τον πρωινό Ωρλ που απο τη λάσπη που έχει φάει απο τη διοίκηση φοβάται κ τη σκιά του κ σου μένουν 3 παθολόγοι , η μια να βλέπει ένα περιστατικό την ώρα, 1 πρώινος καρδιολόγος ο άλλος μας έγινε Αρχιατρος , 1 Ουρολογος , 2 δερματολόγοι ,1 Παιδιατρος που κ αυτός υπέστη δημόσια διαπόμπευση απο τη διοίκηση κ ενας συνταξιούχος Γαστρεντερολόγος για να διεκπαιρεωσουν όλους εμάς !!!! Είστε σοβαροί;;; Θα πεθάνουμε ,καλυτερα στον ΕΟΠΥ

Ανώνυμος είπε...

Μετά απο 38 σχόλια μας λες φίλε/η μου, με στοιχεία βέβαια για την διάλυση των ιατρικών υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ, αυτά που γράφει το πρώτο σχόλιο και δεν δικαιούται κανείς να μην καταλαβαίνει. Όλα όσα συμβαίνουν με κορυφαία κίνηση την απομάκρυνση της αρχιάτρου (τρώνε τη ναυαρχίδα, για να μην κουνιούνται οι βαρκούλες και τα καίκια) είναι προετοιμασία λουκέτου. Η διοίκηση Σόμπολου, Πόπης και Αγγέλη είναι διατεταγμένοι να κλείσουν τον ΕΔΟΕΑΠ, κρατώντας ένα μεταβατικό σχήμα διεκπεραίωσης-εκκαθάρισης με δυό τρείς γιατρούς σφραγιδάδες και 10 έως 12 υπαλλήλους στους οποίους θα τάξουν και μετάταξη στον ΕΟΠΥΥ. Όλοι οι άλλοι θα πάνε σπίτι τους αλά ΕΡΤ και μάλιστα χωρίς αποζημίωση. Τραγικό μεν αλλά θα αποδειχθεί αληθινό ότι όσοι προλάβουν να απολυθούν θα πάρουν και αποζημίωση, που βέβαια δικαιούνται. Τι δεν βλέπεις μπροστά στα μάτια σου? τι δεν καταλαβαίνεις?

Ανώνυμος είπε...

Σόμπολος, Καρούτζος και κυρίως ο Αγγέλης η μεγαλύτερη μαϊμού που κυκλοφορεί στην ευρύτερη περιοχή του Χίλτον, σε ρόλο τυφλού εκτελεστή του ΕΔΟΕΑΠ είναι στο κόλπο να βάλουν λουκέτο στον Οργανισμό. Η Πόπη είναι καθαρή αλλά φανατισμένη κατά γιατρών, υπαλλήλων, κατά των πάντων και για αυτό επικίνδυνη. Παίζει το παιχνίδι των άλλων, απο τυφλό φανατισμό.... Όταν καταλάβει τι πραγματικά την έχουν βάλει να κάνει θα τσακίσει όποιον απο τους ηθικούς αυτουργούς βρεί μπροστά της ή θα πηδήξει απο κανένα μπαλκόνι! Τότε όμως θα είναι αργά. Μπορεί να καταλάβει ότι την χρησιμοποιούν όπως η κυβέρνηση την ... Εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ και ότι την έχουν κάνει ιδανικό θύτη-θύμα?

Ανώνυμος είπε...

Τα βήματα της διοίκησης μας είναι πλέον γνωστά:
Διάλυση του τομέα αγγελιοσήμου,
απόλυση των μισών υπαλλήλων και σχεδόν όλων των ιατρών με οποιεσδήποτε γελοίες έως εντελώς γελοίες προφάσεις.
Θέλουν οι ανόητοι να βγούν στη Γενική Συνέλευση λέγοντας ότι έκαναν γεναίες περικοπές.
Αλλά και οι μισθοί προβλέπεται να κατέβουν στα μισά από ότι είναι σήμερα.
Μην χασομεράτε - βαράτε τους.
Μην τους εμπιστεύεστε καθόλου - οι άνθρωποι δεν έχουν καθόλου μπέσα.

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη εκτός απο την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ έχουμε και την ... εργαλειοθήκη του ΕΔΟΕΑΠ? Και ποιός/ ποιά είναι?
-Το κλειδί, που θα βάλει το λουκέτο?
-Η βαριοπούλα, που χτυπάει και γκρεμίζει?
-Ο τσιμπίδας, των ... λεπτών αποστολών?
-Ο πριόνης, που έκοψε τις επικουρικές?
Βρες τη λύση του γρίφου και κερδίζεις μία αξέχαστη βόλτα στα ράντζα του ΕΟΠΥΥ συνοδεία Σόμπολου, Πόπης, Αγγέλη και Καρούτζου. Δηλαδή κάτι σαν να πάνε τον Οργανισμό... τέσσερις!

Ανώνυμος είπε...

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλες νεκροθάφτες του ΕΔΟΕΑΠ!

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΑΤΕΡΛΗ είπε...

Πολλά «ευχαριστώ» και μερικές αλήθειες

Αγαπητοί συνεργάτες και ασφαλισμένοι – μέλη του ΕΔΟΕΑΠ, η ξαφνική αποχώρησή μου από τη θέση της αρχιάτρου του Οργανισμού δεν μου επέτρεψε να σας ευχαριστήσω για την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και τη συμπάθειά σας προς το πρόσωπό μου, με τον τρόπο που επιθυμούσα: Κοιτάζοντάς σας στα μάτια και μιλώντας με κάθε έναν ξεχωριστά.
Αναγκάζομαι, λοιπόν, να σας αποχαιρετήσω με αυτό το σημείωμα που απευθύνεται προς όλους σας, το οποίο όμως δεν είναι διόλου τυπικό. Είμαι στ’ αλήθεια περήφανη για τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ που εργάστηκαν μαζί μου κάτω από συχνά αντίξοες συνθήκες προς εκπλήρωση του ιερού μας καθήκοντος, αλλά και ευγνώμων προς τους ασφαλισμένους που με εμπιστεύθηκαν στο πρόβλημα υγείας τους, όχι μόνον ως γιατρό αλλά και ως άνθρωπο.
Και φεύγω ευτυχής διότι, απέναντι σε όλους, συνεργάτες και ασθενείς, έκανα το καλύτερο δυνατόν. Ελπίζω με κάποιους, κάπου, κάποτε να ξαναβρεθούμε.
Απέναντι σε όσους με έζησαν στη διάρκεια της θητείας μου στον ΕΔΟΕΑΠ δεν νοιώθω ότι υπάρχει κάτι για το οποίο πρέπει να απολογηθώ, ιδίως αν κρίνω από τα κάθε είδους και με κάθε τρόπο μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνω τις τελευταίες ημέρες, ακόμη και δημοσίως. Στους υπόλοιπους όμως _ που δεν γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον Οργανισμό και απλώς διάβασαν προ ημερών ένα κείμενο δύο μελών του Δ.Σ. με τους «λόγους» της απόλυσής μου _ οφείλω κάποιες εξηγήσεις. Διότι τα μεγαλύτερα ψέματα λέγονται με μισές αλήθειες. Ιδού, λοιπόν οι άλλες μισές:
• Οι 47 επίμαχες χειρουργικές επεμβάσεις που δήθεν «προσανατολίστηκαν» σε συγκεκριμένη ιδιωτική κλινική, παραπέμφθηκαν σε συνεργαζόμενη με τον ΕΔΟΕΑΠ κλινική, την οποία επέλεξαν οι ίδιοι οι ασθενείς. Και, βεβαίως, με ποιες κλινικές συνεργαζόμαστε και ποιες όχι, δεν το αποφασίζει ο εκάστοτε αρχίατρος ή οποιοσδήποτε άλλος αλλά η Διοίκηση του Οργανισμού.
• Στο κείμενο παραλείπεται να αναφερθεί _ μάλλον εκ… παραδρομής! _ ότι επρόκειτο για οφθαλμολογικές επεμβάσεις αποκατάστασης καταρράκτη, οι οποίες δεν θεωρούνται κανονικό χειρουργείο αλλά ιατρικές πράξεις, καθώς δεν απαιτούν νοσηλεία και ο ασθενής αμέσως μετά επιστρέφει σπίτι του. Εξ’ ου και γι’ αυτές δεν συνεστήθη Επιτροπή Προγραμματισμένου Χειρουργείου, όπως πολύ σωστά επισημαίνεται ότι συνέβη με τις υπόλοιπες εγχειρήσεις, για τις οποίες ο ασθενής νοσηλεύεται _ και έχουν μεγάλο κι όχι προκαθορισμένο κόστος.
• Για τις συγκεκριμένες ιατρικές πράξεις ο ΕΔΟΕΑΠ καταβάλλει ένα αυστηρά προκαθορισμένο ποσό. Συνεπώς, η επιλογή της κλινικής στην οποία θα πραγματοποιηθεί η επέμβαση _ εκ μέρους του ασφαλισμένου _ δεν έχει καμία οικονομική επίπτωση για τον Οργανισμό, αλλά ούτε και για τον ασθενή.
• Τέλος, στο κείμενο παραλείπεται να αναφερθεί _ μάλλον… εκ παραδρομής κι αυτό! _ ότι τα επίμαχα «εισιτήρια» δεν υπογράφονται μόνον από τον ελεγκτή ιατρό και την αρχίατρο του ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και από την πρόεδρο του ΤΥΠ.
Αυτή ήταν η σειρά στο «περίεργο γαϊτανάκι» που αναφέρει η πρόεδρος του ΤΥΠ: ελεγκτής ιατρός, αρχίατρος και η ίδια.
Άλλωστε, τα «εισιτήρια» αποκτούσαν ισχύ «επιταγής» για τον ΕΔΟΕΑΠ μόνο με τη δική της υπογραφή. Αν, λοιπόν, στην όλη διαδικασία υπάρχει όντως κάποια παρατυπία η οποία έβλαψε τα συμφέροντα του ΕΔΟΕΑΠ, το να μιλάμε για δύο υπεύθυνες υπογραφές και μία ανεύθυνη (που ήταν η και η καθοριστική) είναι _ λογικά και νομικά _ παράδοξο.
Οι πραγματικοί λόγοι της απόλυσής μου είναι μια άλλη, θλιβερή ιστορία, με την οποία δεν σκοπεύω να σας κουράσω. Σε κάποιους είναι γνωστή, για κάποιους άλλους προφανής. Άλλωστε, τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Δρ. Βασιλική Σιατερλή
Παθολόγος

Ανώνυμος είπε...

Η αρχίατρος για άλλη μία φορά δείχνει την υπευθυνότητα, το επίπεδο, το ήθος, την ακεραίοτητα της και αποστομώνει τα άθλια υποκείμενα που την απέλυσαν βουτώντας στη λάσπη και την ίντριγκα, τις μόνες ικανότητες που έχουν να επιδείξουν. Μεγάλη η απώλεια για τους ασφαλισμένους, μεγάλη η ζημιά για τον άλλοτε οργανισμό μοντέλο. Το πιο τραγικό είναι όμως ότι αποκαλύπτεται σε τι επικίνδυνα και βρώμικα χέρια διοίκησης έχει πέσει το μοναδικό στήριγμα των ανθρώπων του Τύπου και πόσο αδίστακτοι είναι αυτοί που τον διοικούν.....

Ανώνυμος είπε...

Ο ιατρικός σύλλογος γνωρίζει ότι εκδίδονταν παραπεμπτικά από την αρχίατρο χωρίς υπογεγγραμμένη γνωμάτευση από οφθαλμίατρο;

Ανώνυμος είπε...

Εσυ γνωρίζεις πόσο μαλακας εισαι;;;

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω εάν έχει ή δεν έχει σημασία η "υπογεγραμμένη γνωμάτευση" αλλά εάν δεν υπέγραφαν οι οφθαλμίατροι, το πιθανότερο είναι να μην υπέγραφαν και άλλοι γιατροί - θεράποντες κλπ.
Αλλά τι θέλει να πει ο προηγούμενος "ποιητής";
ότι η μαφία εξέδιδε εισιτήρια και έστελνε τους ασθενείς χωρίς αιτία στο νοσηλευτήριο;
Και τότε τι έκαναν οι 2 φορείς που συμμετείχαν στον έλεγχο α) η εξωτερική NETMED που έχει συμβληθεί με τον ΕΔΟΕΑΠ γιά διαρκή έλεγχο των εισαγωγών στα νοσηλευτήρια και β) οι 2 ελεγκτές που ήδη τους έδιωξαν και τους δύο χωρίς αιτία το νέο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ;
Θέλει να πει ο ποιητής ότι ανακάλυψε τον τροχό, βρήκε τους σαμποτέρ και τώρα θα το παίξει νέος Αδωνις - ο ξερόλας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί οι σύμβουλοι που ήλθαν να διοικήσουν τον τελευταίο χρόνο στον ΕΔΟΕΑΠ, άραγε λαμβάνουν γνώσεις από κάποιους ιατρούς ή δρουν από μόνοι τους;
Φίλοι σύμβουλοι, δεν αρκεί να έχετε παίξει άπειρες φορές τον γιατρό στα παιδικά σας χρόνια και τον τζογαδόρο στα μετέπειτα χρόνια σας.
Κάντε και καμία ερώτηση - προσπαθείστε να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στα ιατρικά θέματα.
Δεν χρειάζεται να μείνετε αμαθείς.
Κάντε κάτι θετικό - κυρίως γιά την δική σας ενημέρωση.

Ανώνυμος είπε...

Έγινε και Γενική Συνέλευση του Διοικητικού Προσωπικού και σημερα κοινοποιήθηκε έγγραφο στο ΔΣ. Περιμένουμε πότε θα ευαρεστηθουν να το συζητήσουν.
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί οτι για ενα τόσο σοβαρό θέμα στο χώρο μας, λίγοι ήταν αυτοί που εξέφρασαν τις απόψεις τους. Ενα ΜΠΡΑΒΟ στην Βίκη Δεληγιαννακη, στην Γιούλη Περδικη και στον Δημήτρη Σεκλιζιωτη! Η Βίκη προέρχεται απο μαγαζί δημοςιογραφικο και το εχει ξαναδεί το έργο, η Γιούλη εχει αποδείξει οτι δεν μασάει (κι ας πήγαν να την πεθάνουν τη γυναικα) και ο Δημήτρης, δεν εχει κατι να φοβηθεί μετα το φιάσκο του πρώην εκπροσώπου και ενόψει συνταξιοδότησης.

Ανώνυμος είπε...

Αναμένονται οι αποφάσεις του ΣΕΥΕ!

Ανώνυμος είπε...

Βρε ηλίθιε η έκδοση παραπεμπτικων δεν είναι ΙΑΤΡΙΚΗ πράξη ! Άθλιε πανιβλακα έτσι κ ο ιατρικός σύλλογος ή οι ασφαλισμένοι συνειδητοποιήσουν ότι μεσα απο τη διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων όπως γίνεται τώρα μαθαίνει όλο το ΔΣ τα νοσήματα τους, θα κλάψουν μανούλες . Εύχομαι η μαϊμού Αρχιατρος να το καταλάβει κ να μην συνεχίσει το έγκλημα

Ntora Konstantinou είπε...

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συνεργασία με την Αρχίατρο κυρία Σιατερλή. Αξιοπρεπής , ευγενής , αυστηρή, έξυπνη και αποτελεσματική αλλά και ανθρώπινη.
Και φυσικά ήθους αδιαπραγμάτευτου - κάτι που μάλλον λείπει από κάποια μέλη του ΔΣ .
Αγαπημένη Βάσω θα είσαι πάντα η Αρχίατρος της καρδιάς μας!
Λυπάμαι μόνο που βγαίνει χαμένος ο ΕΔΟΕΑΠ .

Ντόρα Κωνσταντίνου
Συνταξιούχος δημοσιογράφος μέλος της ΕΣΗΕΑ και του ΕΔΟΕΑΠ
Γενική Ιατρός (με ...ειδικότητα και όχι συνταξιούχος) μέχρι πριν λίγους μήνες ελεγκτής στον ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Και τα νέα της Αλεξαινας παιδιά. Καλημέρα χωρίς την Αρχίατρο μας. Ψάχνουν Αρχίατρο και δεν βρίσκουν.....κανείς δεν αναλαμβάνει το...δύσκολο έργο.Μέχρι και με τον γιατρό της ΝΔ που πληρώνεται με την ώρα για να συνταγογραφει τρίμηνες συζήτησαν αλλά δεν τους βγαίνει!
Ο Πρόεδρος του Σωματείου των Γενικών Γιατρών έχει μόλις ένα χρόνο εμπειρία μετά την ειδικότητα του και μηδενικά προσόντα για Αρχίατρος.Οπότε που πας ρε Καραμήτρο ; που λέει και το ανέκδοτο.Για το νέο ΔΣ η απόλυτη ανευθυνότητα, ο απόλυτος εξευτελισμός.

Ανώνυμος είπε...

Άκου ν ακούσεις τι μάθαμε σήμερα
Ολόκληρος ΕΔΟΕΑΠ έχει σειστεί με την παντελώς απαράδεκτη, ανόητη και διοικητικά ανεύθυνη απόφαση του ΔΣ για τις απολύσεις και τα φυντάνια του 6 ου συνεδρίασαν χθες και δεν συζήτησαν το θέμα που αφορά τη ζωή τη δουλειά και την τιμή των απολυμένων αλλά πόσο κάνει το λαδόξιδο!
Ξύδι στη γλώσσα τους παναθεμα!
Η Ποπαρα και ο Γιάννης που μπερδεύουν το συνδικαλιστικό νταβατζιλικι με την προστασία του Ταμείου - αυτοί μόνο το αγαπούν βλέπεις- την έκαναν με ελαφρά πηδηματάκια η μια γιατί είχε δικαστήριο που αναβλήθηκε αργά το μεσημέρι , ο άλλος γιατί εργάζεται και δεν έχει χρόνο για να διοικεί ! Την άλλη Τετάρτη λοιπόν κι ας σκοτεινιαζουν τα μάτια του Παναγιώτη που δούλευε σκληρά και με το χαμόγελο πάντα για το μεροκάματο με δυο μωρά παιδιά και γυναίκα άνεργη. Α! Ρε Πόπη καπετάνισα των καταφρονεμένων που μόλις κάθησες στην καρέκλα ζήτησες σωφερ, αυτοκίνητο, ειδικές κουρτίνες , σπεσιαλ καφεδάκια γυαλάκια και παραδάκια. Να το βρεις Μπροστά σου το κακό που έκανες και κρίμα που δεν βρέθηκε ένας συνάδελφος σου ακόμη να σου πει
Ντροπή σου!

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ OCT ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ ΣΤΟ EYE DAY CLINIC ΞΈΡΕΙ ΤΊΠΟΤΑ Η ΑΡΧΙΑΤΡΟΣ; ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

Ανώνυμος είπε...

Ασε μας ρε Πόπη! Το "συνεχίζεται..." στο Πειρατικό, όχι εδω!

Ανώνυμος είπε...

Καταλαβαίνω γιατί άργησε η απάντηση. Για να γίνει η ... συνεννόηση

Ανώνυμος είπε...

Oct ειναι διαγνωστική εξέταση άσχετη !

Ανώνυμος είπε...

Η λάσπη συνεχίζεται .... Αυτό ειναι το μόνο σίγουρο

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον ODC θα εννοεί ο ασχετος - άσχετη!!!!!!!!!!!!!ΖΗΤΩ η ημιμάθεια!!

Ανώνυμος είπε...

Μας ηρθε και η παραίτηση, ενός ακόμα εξαιρετικού γιατρού. Του Μάκη Καρούσου!
Συγχαρητήρια Διοίκηση...ξεκίνησε η διάλυση της
Ιατρικής Υπηρεσίας!

Ανώνυμος είπε...

Oct rota Kai to filo sou to Soulioti

Ανώνυμος είπε...

Φτάνει πια το ξεκατίνιασμα , στις πλάτες του ταμείου μας.

ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ the original! είπε...OCT οπτικού νεύρου: Σκανάρισμα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα γύρω από το οπτικό νεύρο, για να εκτιμηθεί το πάχος της στοιβάδας των οπτικών ινών. Γίνεται για την πρώιμη ανίχνευση και παρακολούθηση του γλαυκώματος.

OCT ωχράς κηλίδας: Σκανάρισμα του αμφιβληστροειδούς χιτώνα στην περιοχή της ωχράς κηλίδας. Γίνεται ανίχνευση και παρακολούθηση ασθενών από ηλιακή εκφύλιση της ωχράς κηλίδας, μετεγχειρητικό οίδημα της ωχράς κηλίδας, κεντρική ορώδη αμφιβληστροειδοπάθεια και σε ασθενείς που πάσχουν από διαταραχές της υαλοαμφιβληστροειδικής επιφάνειας.

OCT προσθίου ημιμορίου: Διενεργείται για την ανίχνευση και παρακολούθηση παθήσεων του κερατοειδούς.

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ!
Εντάξει τωρα;

Ανώνυμος είπε...

Ηγγικεν η ώρα της κρίσης. Νομιζαν οτι οι νεοι τρώνε κουτόχορτο. Εστω και με καθυστέρηση κατάλαβαν τι συμβαίνει. Και τώρα που η κατάσταση ξεκαθαρίζει το παλιο αντιδρα. Θυμηθείτε απλα τις μηνύσεις και απειλες Τσοχατζοπουλου στο Χατζηνικολαου και έχετε μαντέψει τις εξελίξεις

Ανώνυμος είπε...

Όχι ρε βλακόμουτρο! Δεν τρώνε κουτόχορτο,λεφτά θελουν να φάνε και δεν μπορούν. Είναι πεινασμένα τα παιδιά και νόμισαν ότι εδώ μέσα θα φάνε με χρυσά κουτάλια.Γιατί νομίζεις τρέχουν να κάνουν συμβάσεις με τιμές που θα κλάψουν μανούλες;
Γιατί απειλούσαν με εισαγγελείς για ογκολογους που δήθεν έδιναν ακριβά φάρμακα ; Γιατί φοβεριζουν με δήθεν και στημένα στοιχεία του κ@λου; Γιατί εκτέλεσαν εν ψυχρώ την Αρχίατρο;
Ασε μας ρε καινούργιε που ήρθες να φας και
λύσσαξες όταν κατάλαβες ότι no φαΐ no κοκό στον ΕΔΟΕΑΠ. Με λάσπη εκλεγηκατε, με λάσπη διοικείτε, αλλά με τις κλωτσιές θα φύγετε δεξιά και αριστερά φασιστόμουτρα που βάζετε μπροστά μια άρρωστη για να στήσετε ιστορίες για την τσέπη σας μόνο...Και η καημένη πιστεύει ότι κάνει το καλό επαναστατικό της καθήκον. Τι κρίμα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος σε απείλησε με μηνύσεις ρε βλάκα; Μόνος σου τα λες, μόνος σου τα γράφεις. Τσοχατζόπουλος του κατοστάρικου είσαι και λύσσαξες που εφθασες μέχρι το μέλι αλλά δεν ακούμπισες!
Την απάντηση της Κυρίας Σιατερλή τη διάβασες ρε όρνεο ; Σας διέγραψε κανονικά η Αρχίατρος. Όσο για τις μηνύσεις δεν θα σου κάτσουν ηλιθιε!
Αγωγές θα είναι και δυστυχώς θα στοιχίσουν ακριβά στο Ταμείο.Την καταφανή αδυναμία του κυρ Προέδρου να διοικήσει, και τις άρρωστες λαμογιές και ανοησίες των υποόλοιπων νέων μελών με λεφτά των ασφαλισμένων θα τις πληρώσετε. Έχετε να κάνετε με γιατρούς όχι με ψηφοφόρους που κι αυτοί δηλαδή έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν τι σόι αμόρφωτους ντενεκέδες έστειλαν με τη παραταξιακή τους ψήφο στο ταμείο μας. Συνεχίστε έτσι παίδες! Θα πετύχετε αυτό που ήρθατε να κάνετε. Θα το διαλύσετε το Ταμείο και καλά εμείς οι γιατροί θα έχουμε τη δουλειά μας , οι εργαζόμενοι όμως και οι ασφαλσμένοι σας τι θα γίνουν;

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ηρεμήστε, ο ΕΔΟΕΑΠ είναι ιδιοκτησία των εργαζομένων μελών στα ΜΜΕ, τεσσάρων συγκεκριμένων ενώσεων των ΜΜΕ και όχι των εργαζομένων στον ΕΔΟΕΑΠ. Οι μέτοχοι λοιπόν εξέλεξαν αυτό το συγκεκριμένο Δ.Σ. για να ξεκαθαρίσει πράγματα δεκαετιών. Αυτό θα διοικήσει είτε το θέλουμε, είτε όχι. Καλώς ή κακώς οι μέτοχοι ασφαλισμένοι αυτό επέλεξαν. Η όποια παρεμπόδιση του έργου τους, έχει απέναντι όλους τους εργαζόμενους μετόχους και ασφαλισμένους του ταμείου μας. θα μπορούσα να μιλήσω και για ύποπτες συμπεριφορές σε δύσκολους καιρούς.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πίστευα ότι ο Σόμπολος είναι άνθρωπος
Λάθος μου αποδείχθηκε πολυ γρήγορα λίγος
Πίστευα ότι ο Αγγέλης ήταν σοβαρός
Λάθος μου πιο σκληρός απ όλους είναι.
Νόμιζα ότι οι δύο δικοί μας της ΕΠΗΕΑ θα έκαναν μια νέα καθαρή αρχή.
Νοίωθω προδομένη.
Την Χριστοδουλίδου την ξέραμε όλοι στους ορόφους σαν άρρωστη για λύπηση
Αποδείχθηκε παρανοική και επικίνδυνη
Ο ΓΓ μας ήρθε από το πουθενά και είδαμε ότι είναι το τίποτε ο άνθρωπος ένας εξυπνάκιας και μισός που ανακατεύεται με όλα χωρίς να κάνει τίποτε στην τελική.
Τους υπόλοιπους τρεις τους ξέρουμε κι απο την καλή και απο την ανάποδη...

Ανώνυμος είπε...

Εμείς τον Νικολάκη τον βαφτίσαμε Γαμα Γάμα γιατί όλη τη ημέρα στο γραφείο του αερογ@μει βρίζοντας τα Θεία, πίνοντας μπιρόνια και γράφοντας για τις φυλλάδες που συνεργάζεται για κανά κατοστάρικο τσόντα στο μισθουλάκο του απο το δημοτικό ραδιόφωνο, που τον έμπασε η έρμη η ΝΔ ως Ντοράκι

Ανώνυμος είπε...

ο "Νικολάκης" όμως είναι από τους 2-3 και μόνο σύμβουλους γιά τους οποίους έχουμε την προσδοκία να κάνει κάτι προς την κατεύθυνση της διάσωσης του ΕΔΟΕΑΠ.
Οι υπόλοιποι ήλθαν κυρίως γιά να λαμβάνουν τα έξοδα παράστασης.
Και μιάς και μιλάμε γιά "έξοδα παράστασης" ακούστε και το παρακάτω:
H χαμένη της ιστορίας αυτών των εξόδων είναι η Πόπη-Γκεβάρα που οσονούπω θα πρέπει να απολέσει της συντάξεως της δεδομένου ότι λαμβάνει και έξοδα παράστασης.
Και αυτό σύμφωνα με τους νέους νόμους δεν επιτρέπεται - δηλαδή δεν μπορεί να λαμβάνει και έξοδα παράστασης αλλά και σύνταξη - δεδομένου ότι είναι κάτω των 55 ετών.
Και σίγουρα δεν θα της το χαρίσουμε αυτό - εγώ θα είμαι από τις πρώτες που θα την καταγγείλω.

Ανώνυμος είπε...

Στεναχωρήθηκα για αποχώρηση Καρούσου αν πραγματικά αληθεύει ,είναιν διαμάντι κ του χρωστώ τη ζωή μου, εύχομαι να ναι ράδιο αρβύλα

Ανώνυμος είπε...

Ανησυχείς για τη σύνταξη της;; Ειναι σε αλλού είδους payroll που δε στερεύει ποτέ ...

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσυ που λες ύποπτες τις αντιδράσεις μας και λογικό ότι κάνουν οι διοικούντες και μας την φιλικές ότι θα έχουμε απέναντι όλο τον Κλάδο που ΣΑΣ ψήφισε πρόσεξε πρώτα γιατί είμαστε κι εμείς μέλη σωματείων που ψηφίσαμε, ασφαλισμένοι και μέτοχοι μέλη του ΕΔΟΕΑΠ. Και κοιτά μην κι έχετε εσείς απέναντι σας ως Διοίκηση όλο τον Κλάδο γιατί ετσιπου το πάτε θα νύχτα και ξυπολητοι αν όχι και ...βρεγμένοι.Δεν είναι διοίκηση αυτό που κάνετε
ΑΛΑΛΑΛΟΥΜ ΚΙ ΑΠΆΝΩ ΤΟΥΡΛΑ είναι!

Ανώνυμος είπε...

Φίλε εσυ που λες ύποπτες τις αντιδράσεις μας και λογικό ότι κάνουν οι διοικούντες και μας την φιλικές ότι θα έχουμε απέναντι όλο τον Κλάδο που ΣΑΣ ψήφισε πρόσεξε πρώτα γιατί είμαστε κι εμείς μέλη σωματείων που ψηφίσαμε, ασφαλισμένοι και μέτοχοι μέλη του ΕΔΟΕΑΠ. Και κοιτά μην κι έχετε εσείς απέναντι σας ως Διοίκηση όλο τον Κλάδο γιατί ετσιπου το πάτε θα νύχτα και ξυπολητοι αν όχι και ...βρεγμένοι.Δεν είναι διοίκηση αυτό που κάνετε
ΑΛΑΛΑΛΟΥΜ ΚΙ ΑΠΆΝΩ ΤΟΥΡΛΑ είναι!

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρούσος έφυγε και τους έφυγε κανονικά!
Θα ζήσουμε ιστορίες μεγάλης τρέλλας μόλις γίνει γνωστή η παραίτηση του, Εκτός απο καλός γιατρός είναι ωραίος άνθρωπος. Άντε να δω πως θα δικαιολογήσουν τη μαύρη πέτρα που έριξε πίσω του.
Θα γελάσει κάθε πικραμένος και πάντως όχι οι ασθενείς του που τον πιστεύουν και τον εμπιστεύονται.

Ανώνυμος είπε...

Τώρα εγω γιατι νομίζω οτι ο Καρουσος παραιτήθηκε γιατι απλά φοβόταν οτι αν σκαλισουν τα έργα του θα μπλέξει;

NIKOS KAROUTZOS είπε...

Αλήθεια ξέρουν όλοι οι γιατροί οτι κάποιοι συνάδελφοί τους εκ των οποίων και οι συνδικαλιστές έιχαν ειδικό ωράριο; Ήξεραν οτι καποιοι δούλευαν λιγότερο με την άδεια της προηγούμενης διοίκησης και της Σιατερλη; Να δούμε πως θα αντιδράσουν μόλις το μάθουν

Ανώνυμος είπε...

Ποιο το περίεργο??????ποτε οι συνδικαλιστές δούλεψαν για να δουλέψουν και τώρα....?????η καταστροφή της ΕΛΛΑΔΟΣ! Να τους μαζέψουμε όλους και στην πυρά!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για να ηρεμήσετε, η ανεργία στους γιατρούς πριν από την κρίση ήταν 30% (όλοι οι φύτουλες ιατρική) σήμερα είναι στο 50%, ο μισθός δε σε όσους εργάζονται δεν υπερβαίνει τα 1.500€, οπότε καμιά ανησυχία ούτε για το γιατρό, ούτε για την αρχίατρο, πέντε στο τάλιρο θα λέγαμε. Από ωράριο δε, όταν οι υπόλοιποι δούλευαν εξάωρο, τι θέλετε να κάνουν οι γιατροί δούλευαν τρίωρο και το αντάλλαξαν σε πεντάωρο με εκείνη τη λεόντειο σύμβαση της Σπανοπούλου, θυμάστε, που τους πήρε πίσω από τον Γκανά. Οχτάωρο λοιπόν όλοι και μισθούς ΕΣΥ για τους γιατρούς και όποιος θέλει…………..

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ Γαμα Γαμα!
Πρόσεχε οταν πετάς φωτοβολίδες, γιατι ο λάθος χειρισμός θα εχει αποτέλεσμα να σκάσει στα μούτρα σου!
Τι προσπαθείς ακριβώς να κανεις; Να δημιουργησεις εμφύλιο μεταξύ των γιατρών;;; Λάθος τακτική!
Αυτο που αναφέρεις δεν ισχύει! Τα ωράρια τα καθορίζουν οι εκάστοτε Διοικήσεις. Οι εκάστοτε Αρχιατροι, ουδέποτε έμπαιναν σε αυτα τα θέματα.
Ακόμα ομως κι αν ίσχυε, είστε Διοίκηση εδω κι ενα χρόνο. Γιατι δεν το διορθωσατε; Μα γιατι ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. Το μονο μειωμένο ωράριο ειναι του Ναστου, που εσείς κάνατε μετα το κλείσιμο του επεμβατικου και με αντίστοιχη μείωση του μισθού του! Σωστά;
Απο ποτε οι γιατροί βαφτίστηκαν συνδικαλιστές; Απο ποτέ! Συνδικαλιστές είστε εσείς που ανήκετε και σε παρατάξεις, οι οποίες για πρώτη φορά μπήκαν και μεσα στον ΕΔΟΕΑΠ. Το οτι οι γιατροί έχουν Σωματείο, ειναι δικαίωμα τους και πολύ καλα κανουν.
Λέτε οτι κοπτεστε για το καλο του ΕΔΟΕΑΠ! Θα συμφωνουσα, αν δεν σπερνατε ζιζάνια, αν δουλευατε αποτελεσματικά
και αν επιτέλους αποδεσμευατε το ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ κας ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΙΔΟΥ! Τόσα χρήματα για βενζίνη και τόσες χαμένες εργατοωρες υπαλλήλου, γιατι δεν τα θίξατε ακόμη;;; Αν μη τι άλλο, ας παραιτηθεί απο την πάγια αποζημίωση των 600 ευρώ που λαμβάνει μηνιαίως και ας αρκεστεί στις αμοιβές για τις συνεδριάσεις. Σωστά;;;
Σταματήστε λοιπόν να πετάτε λάσπη σε
ανθρώπους που διώξετε αναξιοπρεπως, όπως η κα ΣΙΑΤΕΡΛΗ, γιατι ειναι τόσο αξιοπρεπείς, που δεν τους φτάνετε ούτε στο μικρό τους δαχτυλακι.
Άλλωστε, με τη λάσπη παίζουν μονο τα γουρούνια!


Ανώνυμος είπε...

Όσο για σένα φίλε, που αναφέρεσαι στη δουλειά των συνδικαλιστών, θα πρέπει να γνωρίζεις ότι τους συνδικαλιστές αναδεικνύουν οι συνάδελφοι τους με την ψήφο τους. Οι περισσότεροι δουλεύουν πολύ σκληρά. Άεργοι είναι μόνο οι συνδικαλιστές στο δημόσιο και ο Πρωτολάτης στον ΔΟΛ.

Ανώνυμος είπε...

Ας μη τα μπερδεύουμε τα πράγματα. Όσο είχαμε λεφτά παίζαμε. Τώρα θέλει δουλειά. Αλλιώς το κλείνουμε το μαγαζί. Στην πρώτη συνάντηση του Δ.Σ. με τις ενώσεις, ο προηγούμενος εκπρόσωπος των εργαζομένων, ανάμεσα στις άλλες μ@λ@κιες εκείνο που έθεσε ήταν και η απορρόφηση των εργαζομένων στον ΕΔΟΕΑΠ στον ΕΟΠΥΥ. Οι συνδικαλιστές λοιπόν κάνανε τον ΕΔΟΕΑΠ και οι συνδικαλιστές τον κρατάνε ακόμα και δεν τον κρατάνε για να δουλεύει το σόι μας, αλλά για ένα επίπεδο περίθαλψης.
Τον Γάμα Γάμα, εμείς τον εκλέξαμε και αν δεν σας γ@μ@σ@ θα τον διώξουμε και θα σας στείλουμε άλλον.

Ανώνυμος είπε...

Να χαρώ εγω επίπεδο! Μπράβο σας κύριοι δημοσιογράφοι! Ωραία η πένα σας!!!
Με κίτρινο μελάνι!
Ευπρόσδεκτοι όσοι εχουν αγαμιες...χαρά μας να τους εξυπηρετήσουμε. Και η βαζελινη δωρεάν!

ΓΙΟΥΛΗ ΠΕΡΔΙΚΗ είπε...

Μια μέρα ο γάιδαρος ενός αγρότη έπεσε σε ένα πηγάδι. Το ζώο φώναζε απελπισμένα για ώρες και ο αγρότης προσπαθούσε να καταλάβει τι έπρεπε να κάνει...
Στο τέλος αποφάσισε ότι το ζώο ήταν γέρικο και τα έξοδα που απαιτούνταν για να το βγάλει από το πηγάδι ήταν πολλά. Δεν άξιζε τον κόπο να προσπαθήσει να σώσει τον γάιδαρο. Το μόνο που σκέφτηκε να κάνει ήταν να τον θάψει ζωντανό.
Κάλεσε όλους τους γείτονές του να έρθουν και να τον βοηθήσουν. Πήραν όλοι από ένα φτυάρι και άρχισαν να πετάνε χώματα στο πηγάδι.
Στην αρχή, ο γάιδαρος συνειδητοποίησε τι συνέβαινε και φώναξε φρικτά, ούρλιαξε. Μετά όμως, προς έκπληξη όλων, ησύχασε. Λίγα φορτία χώμα είχαν πέσει στο πηγάδι, όταν ο γεωργός κοίταξε κάτω και έμεινε έκπληκτος με αυτό που είδε. Ήταν κάτι καταπληκτικό!
Με κάθε φτυαριά χώμα που έπεφτε στην πλάτη του, ο γάιδαρος τιναζόταν και έκανε ένα βήμα προς τα πάνω. Οι γείτονες του αγρότη συνέχισαν να πετάνε φτυαριές χώμα πάνω στο ζώο και αυτό κάθε φορά τιναζόταν και έκανε ένα βήμα προς τα πάνω.
Πολύ σύντομα, όλοι ήταν έκπληκτοι με το γαϊδούρι που έχει φτάσει πια στην επιφάνεια του πηγαδιού.
Ηθικό δίδαγμα: Η ζωή μπορεί να φέρει σε σας πολλές "φτυαριές" από χώμα μέσα στο πηγάδι της ζωής σας. Να θυμάστε όμως ότι το καθένα από τα προβλήματά σας αυτά, είναι ένα εφαλτήριο.
Μπορούμε να βγούμε από τα βαθύτερα πηγάδια απλά με ένα τίναγμα. Πατάμε πάνω στο πρόβλημα και κάνουμε ένα βήμα πάνω!

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω ότι δημόσιες σχέσεις έκαναν και κάνουν οι συνδικαλιστές,στους διαδρόμους και όλο ψου ψου ψου.ουστ κοπρόσκυλα.

Ανώνυμος είπε...

Και η χοντρή κομπλεξικη αντρογυναικα άμα δεν μπορεί να έρχεται Μονή της να κάτσει σπιτι της!

Ανώνυμος είπε...

Καλα δεν ντρέπεται λιγάκι?αναμενουμε να ξεκουμπιστει αν ισχύει η περικοπή.

Ανώνυμος είπε...

Παλιό αλλά καλό - θυμήθηκα τον Πλέρο που ζήτησε να λαμβάνει ένα ευρώ παραπάνω από την γραμματέα που ήταν έξω στον 3ο όροφο και βέβαια απολύθηκε διότι οι "ξύπνοι" της διοίκησης δεν έβλεπαν πέρα από τη μύτη τους.
Ας κάνουμε μαζί τον υπολογισμό που θυμήθηκα:
O εσωτερικός - δηλ μισθοδοτούμενος παθολόγος λαμβάνει περίπου 2500 μικτές αποδοχές - επί 14 μισθούς - άρα λαμβάνει σε ετήσια βάση 35 χιλ ευρώ.
Εάν αυτός βλέπει κατά μέσο όρο (ο παθολόγος λέμε) περίπου 40 ασθενείς καθημερινά (ο Πλέρος έβλεπε σχεδόν 70), τότε μας κάνει 40 ασθενείς Χ 25 ευρουδάκια Χ 220 εργάσιμες μέρες = 220 χιλιαρικάκια.
Δηλαδή διώχνετε (ή σας φεύγει μόνος του) τον γιατρό των 35 χιλιαρικακίων γιά να πληρώνετε έξω 220 χιλιαρικάκια.
Μωρέ τι πράξεις είναι αυτές !!! μπράβο σας.
Και στα παραπάνω δεν βάζω την παράμετρο που λέει ότι ο παλιός γιατρός είναι αλλιώς.
Δηλαδή ο παλιός - συνήθης γιατρός που ήδη έχει μιλήσει και ξαναμιλήσει με τον ασθενή, που θυμάται τα προηγούμενα περιστατικά του ασθενή, που τον εμπιστεύεται ο ασθενής κλπ.

Ανώνυμος είπε...

Διαίρει κ βασίλευε ....είστε κ κοπανοι κ άσχετοι

Ανώνυμος είπε...

Για κανε λογαριασμό για τον πλαστικό, τον ουρολόγο, τον πνευμονολογο, τον ωρλ, τον οφθαλμίατρο να δώσει τι ψάρια θα πιάσεις

Ανώνυμος είπε...

Είστε βαθεια νυχτωμένοι εδω μέσα όσοι πιστεύετε οτι ο κοςμος γυρίζει γύρω απο τον ΕΔΟΕΑΠ
Για διαβάστε Καθημερινή σημερα να μάθετε τι θα πάθουμε απο το 2015 και μετα τα λεμε .Μονο η Γιουλυ ειπε μια σωστη κουβέντα Όλοι οι άλλοι στον κόσμο σας. Και πρώτος ο Γάμα Γάμα που την ψάχνει μπροστα τη... λύση και θα τη βρει πίσω του ! Γιατι την προδοσία πολλοι αγάπησαν τον προδότη κανένας . Οσο για την Ποπη μια θλιβερη περίπτωση είναι ένας άρρωστος άνθρωπος που το. χρησιμοποιούν για τους σκοπούς τους Ο δε Καρουσος μάλλον τους τα έχωσε χοντρά και θα προσπαθήσουν να τον λασπώσουν οπως κάνει ο Νικολακης . Είμαστε για γέλια και για κλάμματα .

Ανώνυμος είπε...

Ξύπνηστε το σχέδιο εφαρμόζεται.Ήρθαν για να το κλείσουν το Ταμείο. Και για να μη φάνε ξύλο στη ΓΣ προκαλούν στήνοντας σκάνδαλα. .Διαβάστε το Παρόν να δείτε τη γράφει για την Αρχίατρο μας και τον Καρουσο. Έδωσαν λέει στο ΔΣ όλα τα στοιχεία.
Πιο ψεύτες πεθαίνουν!
Τίποτε δεν κατέθεσαν τη μέρα που πήραν την απόφαση των απολύσεων! Όλα ΘΑ τα καταθέσουν. Έστησαν τη δουλειά και ΘΑ φέρουν τα στοιχεία σε επόμενη συνεδρίαση. Μας περνάνε για βλάκες. Ήδη το έχει καταγγείλει αυτο δημόσια η τέως.
Άντε σουργελα του 6ου με τις διαρροές σας στάζει το πραμμα , πολυ στάζει ....

Ανώνυμος είπε...

Το ΈΚΑΝΕ το ΛΑΘΟΣ ο ανωνυμία Γαμα Γαμα απο τη βιασύνη του να διχάσει και να λασπολογησει πάτησε κατα ΛΑΘΟΣ λογαριασμός google και ανέβηκε η ανάρτηση του με το ονοματακι του Α! ρε Νικολάκη στο έχουνε πει εδώ μέσα αερογ@μείς μετα πάθους
Σε ζαλισε η εξουσία καημένε !

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ μπορεί να σωθεί! Χρειάζεται σύνεση και προγραμματισμός, με όποιο κόστος και ευθύνη, να κρατηθεί όρθιος ο Οργανισμός για δύο-τρία χρόνια ακόμη, μέχρι να περάσει η μπόρα της κρίσης και να αρχίσει να φαίνεται φως στο τούνελ. Το μεγαλύτερο έγκλημα θα είναι να μπει λουκέτο στον Οργανισμό, να διοριστεί ο Χωριανόπουλος και άλλοι 10-11 ακομη υπάλληλοι ως τραυματιοφορείς στον ΕΟΠΥΥ και να χαθεί το Ταμείο, μόλις η οικονομία και ο Τύπος με αρκετές αλλαγές αρχίσει να ανακάπτει. Η ιστορία θα θυμίζει το τύπο που έμεινε απο βενζίνη στην ερημιά, πήρε ένα μπιτόνι και βάδισε 20 χιλίομετρα πίσω, βρήκε το βενζινάδικο κλειστό και επέστρεψε στο αυτοκίνητο του εξαθλιωμένος και άπρακτος, ενω υπήρχε βενζινάδικο ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο μπροστά του στην πρώτη στροφη μετά απο 200 μέτρα άλλα δεν είχε τη διορατικότητα και την τόλμη, να λύσει το πρόβλημα του κοιτώντάς μπροστά.....

Ανώνυμος είπε...

Άλλες δυο απολύσεις σημερα! Ο ΕΔΟΕΑΠ ΧΩΡΙΣ ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΥΣ απο την Δευτέρα!
Οι ασθενείς μπορούν να απευθύνονται στην ΠΟΠΗ την ανοιχτοματα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που αντιλαμβάνομαι είναι ότι δεν "της έκατσαν" της Πόπης.
Αλλά και τότε ποιός είναι αυτός που της χορήγησε τα 3 ζευγάρια γυαλιά και δικαιολόγησε τις πρόσθετες οφθαλμολογικές δαπάνες της;
Μήπως ήρθε η ώρα να καταγγελθεί γιά αυτά αλλά και γιά την επικουρική σύνταξη που δεν δικαιούται;

Γίωργος Σουλιώτης είπε...

Μετά τα τελευταία γεγονότα αισθάνομαι την ανάγκη ενός μεγάλου ευχαριστώ προς όλους εσάς ,συναδέλφους ιατρούς, συναδέλφους γενικότερα στον χώρο δουλειάς μας, στους αρρώστους-ασφαλισμένους του ΕΔΟΕΑΠ. Στον ΕΔΟΕΑΠ ξεκίνησα την ζωή μου στην Ελλάδα ως ειδικευμένος επαγγελματίας ιατρός πριν περίπου 19 χρόνια. Εδώ ζυμώθηκα ως ιατρός και ως άνθρωπος και εδώ σας γνώρισα και με γνωρίσατε. Προσπάθησα πάντα να πράττω με βάση κάποιες αρχές, την κρίση μου και την δεοντολογία. Σας ευχαριστώ λοιπόν ακόμα μια φορά από καρδιάς και σας στέλνω τον θερμό μου αποχαιρετισμό.Γίωργος Σουλιώτης

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΑΞΗΣ είπε...

Δύο ακόμα άριστοι επιστήμονες και εξαιρετικοί ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν τους οφθαλμιάτρους μας απολύονται από την σημερινή καταστροφική Διοίκηση του Οργανισμού.
Αναρωτιέμαι μέχρι που θα φτάσει αυτός ο κατήφορος της αδίστακτης Διοίκησης και με ποιους αντάξιους γιατρούς θα καλυφθούν οι θέσεις τους;
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ Η ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΜΑΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΠΑΘΕΙΣ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.....

ΓΙΟΥΛΗ ΠΕΡΔΙΚΗ είπε...

Θα σας φανεί αστείο, αλλά...ας κρατήσουμε ενα επίπεδο πιο πάνω απο το δάπεδο!!!
Μπορούμε!

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΆΒΟ βρε Γιουλάκι !

ΓΙΟΥΛΗ ΠΕΡΔΙΚΗ είπε...

Επειδη καποια σχόλια αφαιρέθηκαν και καλώς, να διευκρινίσω οτι το επίπεδο στο οποίο αναφέρθηκα, δεν αφορούσε τη δήλωση του Ντινου αλλα τα σχόλια
που διεγράφησαν απο τον διαχειριστή.

Ανώνυμος είπε...

Σωστή κίνηση και σωστή η Γιούλυ!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ BLOGS? ΛΕΩ...

Ntora Konstantinou είπε...

Νοιώθουμε ντροπή θλίψη και οργή για τις εγκληματικές πράξεις
της "Διοίκησης". Άνθρωποι μικροί, εκδικητικοί, επικίνδυνοι για το Σπίτι μας τον ΕΔΟΕΑΠ.
Πως να αποδεχθούμε τις απολύσεις της Αρχιάτρου μας του νοσηλευτή μας, των οφθαλμιάτρων μας την παραίτηση του παθολόγοι μας;
Αγαπημένοι συνάδελφοι και φίλοι , θέλουμε να ελπίζουμε ότι υπάρχουν ακόμη σοβαροί και ευπρεπείς άνθρωποι παλαιότερων και νέων γενεών ασφαλισμένων στον ΕΔΟΕΑΠ, που δεν θα δεχτούν πλέον αδιαμαρτύρητα τις αυθαιρεσίες αυτών που με τις επιλογές τους αποδεικνύουν ότι επιβουλεύονται τον ΕΔΟΕΑΠ.
Ο εχθρός δεν είναι Προ των πυλών .Είναι εντός!
Αλήθεια η ΕΣΗΕΑ έχει αντιληφθεί τις δραματικές προοπτικές που διαφαίνονται για τον ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ;
Ευχόμαςτε να επανακτήσει το κύρος της και να δράσει επ´ωφελεία όλων όσων εκπροσωπεί.
Μίχος Κωστόπουλος -συνταξιούχος δημοσιογράφος
Ντόρα Κωνσταντίνου- συνταξιούχος δημοσιογράφος, Γενικός Ιατρός ( πτυχιούχος φαρμακευτικής με άδεια άσκησης επαγγέλματος)
και ΑΠΟΛΥΜΕΝΗ ελεγκτής γιατρός του ΕΔΟΕΑΠ!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους υπάρχουν δημοσιογράφοι που αντιλαμβάνονται και αντιδρούν!
Η Ντόρα μας ηλταν κόσμημα ως άνθρωπος, ως εργαζόμενη, ως γιατρός . Σαν Δημοσιογράφο δεν τη γνώρισα αλλά το γλυκό της και υπομονετικο χαμόγελο δεν θα το ξεχάσω ποτέ!

Ανώνυμος είπε...

Ενοχληθηκε κανεις που γράφουν οι υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ στα blogs ή μηπως φοβήθηκε; Το blog ειναι των υπαλλήλων και η Διοίκηση ειναι ανεπιθύμητη! Εντάξει Γαμα Γαμα;

Ανώνυμος είπε...

Άμα είναι έτσι, δεν θέλετε διάλογο, κλάψτε μόνοι σας μαζί με την κυρία.

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Η Διοίκηση είναι ανεπιθύμητη όχι μόνο στο blog αλλά και στο Προσωπικό και στη πλειοψηφία των ασφαλισμένων.
Ακόμα και αυτοί που τους ψήφισαν έχουν απογοητευθεί με όσα κάνουν.

Γάμα Γάμα είπε...

Ο Γάμα Γάμα δεν ενοχλείται. Μπορεί ο καθένας να γράφει ότι θέλει και να κρίνεται.Δημοκρατία έχουμε. Και επειδή έχουμε δημοκρατία είτε το θέλετε είτε όχι αυτή η διοίκηση έχει θητεία μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο. Μετά αν δεν σας κάνει καταψηφίστε τη όπως κάνατε και στις προηγούμενες εκλογές αναπτύσσοντας τις ίδιες θεωρίες. Μαθήματα δεν πήρατε αλλά να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. The party is over till next March

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο Γάμα Γάμα που νομίζει οτι Γαμά ανωνύμως. Ξεχνάει ομως στο πολύ πρόχειρο μάθημα Δημοκρατίας που δίνει να προσθέσει οτι στη Δημοκρατία του ΕΔΟΕΑΠ ανώτατο όργανο είναι η ΓΣ του Ιουνίου ! So see you on the very beginning of June...

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Γάμα Γάμα μου θυμίζεις τον Σαμαρά που με νύχια και με δόντια προσπαθεί να κρατηθεί στην εξουσία.....
Εκείνο που σου διαφεύγει είναι ότι:
ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ!

Ανώνυμος είπε...

Σιγά καλέ που τον ανεβάζεις τόσο τον Καλαματιανο και τον Πάνο Πέτο και την Πόπη Γκεβάρα !
Σιγά τους λακέδες του Συστήματος που θα τους πεις και χούντα.Ανθρωπακια ξύλινα στρατιωτάκια του συρμού είναι με την μάσκα του συνδικαλιστή.
Μη τους δίνεις αξία και κότσια που δεν έχουν

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Γάμα Γαμα μας σχολασα.
Τώρα μπορώ να σας γράψω στο...blog μας ή χρειάζομαι άδεια;

Ανώνυμος είπε...

Σαχλαμαριζετε! Εδώ χάσαμε την καλύτερη Αρχίατρο από την εποχή του Σπανού, τον Παναγιώτη μας που μένει άνεργος με δύο παιδιά, δύο υπέροχους ανθρώπους και εξαιρετικούς γιατρούς όπως ο Σουλιώτης και ο Σμουστόπουλος , έναν απο τους καλύτερους Παθολογους του ΕΔΟΕΑΠ τον Καρούσο και εσείς ασχολείστε με αστειάκια Άλφα Βήτα Γάμα!
Πότε θα καταλάβουμε ότι αυτό που συμβαίνει μας αφορά όλους;

Γαμα Γαμα είπε...

Έρχονται κάτι μηνυτήριες αναφορές ναααααα μετά συγχωρήσεως. Για να υπάρχει και χρόνος περισσότερος να γράφουν μερικοί στο blog.

Ανώνυμος είπε...

Οντως θα ελθουν μηνυσεις αλλα και αγωγες. Κατα της διοικησης για διαφορες αυθαιρετες αποφασεις της. Αναμεινατε στο ακουστικο σας.
Η δικη μου προβλεψη λεει οτι στο εγγυς μελλον θα σας απασχολει κυριως αυτο το θεμα.
Δεν πειραζει, εσεις το ξεκινησατε πρωτοι.

Γαμα Γαμα είπε...

Ιδού η ρόδος ιδού και το πήδημα

Ανώνυμος είπε...

Το πήδημα θα το ευχαριστηθείς!
Αλήθεια τι φρούτα βγάζει η Καλαμάτα;

Ανώνυμος είπε...

Σαν τη Βάσω Σιατερλη δεν θα βρούμε Αρχιατρο
Οσο για τις μηνυτήριες αναφορές εγω λέω οτι θα γίνουν για τους δυο ΜΑΙΜΟΥ αναπληρωτές ΑΡΧΙΑΤΡΟΥΣ που εβαλε η Πόπαρα να κάνουν το σφουγγάρισμα Ο καρδιολόγος της γειτονιάς και ο Πλαστικός Χειρουργος ανηψι του Γκοτσινα που απο το 2001 κααααααθεται ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΟ να συνταγογραφει τν φαρμακα εκτος της ειδικότητας τους. Και ο εισαγγελέας πολύ τους παει Αρκει μια καταγγελία στον ΙΣΑ! Αυτα για να εξηγουμαστε ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ

Γαμα Γαμα είπε...

Ακόμα να κάνετε την καταγγελία; Τρέξτε. Ειδικά για το ανίψι του Γκοτσίνα που όπως λέτε καθόταν. Αφού καθόταν εσείς τι κάνατε τόσα χρόνια; Πληρώνατε αργομισθίες με τα λεφτά μας; Το παραδέχεστε άλλωστε.
ΥΓ Όσον αφορά στα σύκα Καλαμών είναι διάσημα γιατί είναι σκληρά και έχουν μακρύ κοτσάνι. Θα τα καταευχαριστηθείς Ω ΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Δεν έκανε άλλη μάνα γιο, μόνο η Λενιώ το Γιάννη.. και η Σπανό την αρχίατρο και τον Παναγιώτη.

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι σήμερα που προσπαθούμε να κρατηθούμε όρθιοι και να κρατήσουμε ότι έμεινε ακόμη από την επέλαση της τρόικας και των μνημονιακών κυβερνήσεων, εσείς ασχολείστε με τα δικά σας παιδιά. Το θέμα είναι ο ΕΔΟΕΑΠ και όχι η Αρχίατρος, ο υπάλληλος και οι απολύσεις των γιατρών. Άλλωστε όπως λέτε άξιοι είναι και ικανοί, μπορούν να εργαστούν και αλλού, υπάρχουν τόσα νοσοκομεία και κλινικές. Εκτός αν υπερασπίζεστε και τη δεύτερη δουλειά τους (του τετράωρου) που είχαν στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Επί τέλους έχουμε μια διοίκηση στον ΕΔΟΕΑΠ, μετά από δεκαπέντε χρόνια, που ασχολείται με το ταμείο μας και όχι με προσλήψεις ημετέρων και βολέματα. Θυμάστε τη διαδικασία.. πρώτα υπήρχε ο προς πρόσληψη και μετά δημιουργείτο η ανάγκη κάλυψης ανάλογης θέσης.

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα σας ενοχλεί που ο Σόμπολος, όποιον προσλάβει θα γίνει με διαφάνεια και αξιοκρατικά, όπως ταιριάζει στον ΕΔΟΕΑΠ. Υπομονή θα δείτε και τις συμβάσεις που θα υπογράψει η Πόπη με τα νοσοκομεία και θα πάθετε πλάκα.

Ανώνυμος είπε...

Στο ξεκατίνιασμα θα βγουν και τα ανίψια που κάθονται και οι αργομισθίες και πολλά άλλα που ίσως δεν αντέχονται, υπομονή. Θα βγουν και τα πηδήματα και τα γκομενιλίκια, τα καλαματιανά τα σύκα, οι προμήθειες, τα ρεγάλα στους δικούς μας και άλλα πολλά. Έ θα πρέπει και κάποιος να μας πει πως δικαιολογείται το μεροκάματο του ποδηλατάνθρωπου και άλλων εκεί μέσα. Μετά θα πάμε στις αυθαίρετες αποφάσεις και διασπάθιση χρημάτων των Δ.Σ. των προέδρων, των ΓΓ και του διευθυντή.

Ανώνυμος είπε...

Είστε ανόητοι και πιστεύετε οτι θα σας πιστέψει κανείς; ΕΣΥ άσχετες με το 4ωρο μάθε πρωτα οτι είναι 5 ωρο με ΣΣΕ και μετα έλα να περπατάς. Τα ανηψια οι πρώην τα έβαλαν να δουλέψουν τους ήρθε βαρύ και μολις ήρθαν οι Καθαροί νέοι τους ξανα βόλεψαν στο κσθισιο και τους έκαναν και ΑΡΧΙΑΤΡΟΥΣ ! Φυσικα αυριο καθένας μας μπορει να απολυθεί αφου το επιχείρημα είναι 5 στο τάλιρο οι γιατροι! Οσο για τις απειλές τους κιτρινισμος και τους εκβιασμούς είστε συνηθισμένα καλαματιανα Συκα στο λαδώμα δεν χρειάζεται Βα μας το λέτε κιόλας Δυστυχώς δεν έχετε καταλάβει οτι εμεις στον ΕΔΟΕΑΠ ξέρουμε τους ανθρώπους καλυτερα απο σας
Οσο για τις προσλήψεις πράγματι η Ποπη εχει προσληφθεί όλες κι όλες δυο φορές στη ζωή της Και τις δυο απολύθηκε Ο ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ήρθε απο το πουθενα στη δημοσιογραφία και στην ΕΣΗΕΑ με Μητσοτακικό βυσμα και οι δυο αλλα και ο Σομπολος δεν εχουν ποτε προσλάβει ουτε έναν εργαζόμενο σε ολόκληρη τη ζωή τους Πως θα το κάνουν τωρα με κλειστές φωτογραφικές προκυρηξεις αυτο θα το δούμε Μη βιάζεστε μην αφήνετε δυσωδια αέρια εδω μέσα . Είστε φτωχοπρόδρομοι αλλα δεν χρειάζετε να μας θύμιζε ρε συνεχώς οτι τρώτε συχνά φασολάδα ! Γιατι κόκκινα αυγά δεν θα βάψετε το Πάσχα ....

Ανώνυμος είπε...

Ναι Χρυση μου έτσι ήρθατε όλοι στον ΕΔΟΕΑΠ
Σας αξίζει να βγει η λίστα με τα ονόματα και σας και διπλα το βυσμα του καθένα για να δούμε ποσά απίδια ναναι ο σάκος Ανόητη!

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε εχει προσλάβει ποτε κανέναν στη ζωή του ο Σομπολος ; Πλάκα κάνεις βρε ;

Ανώνυμος είπε...

Σε θαυμάζω ρε Γάμα Γάμα Είσαι παιδι θαύμα Δουλεύεις σε 4 δουλειές, φροντίζεις τον ΕΔΟΕΑΠ κάνεις έρευνες για λογαριασμο εισαγγελέων είσαι ολημερίς κι ολονυκτίς στα blogs και γ@μ@Σ κιόλας ! Ο Καλαματιανός σίφουνας είσαι

Ανώνυμος είπε...

Εγώ νομίζω ότι ο ΓΑΜΑ ΓΑΜΑ ειναι πράκτορας των Αμερικανών αφού που τον χάνεις που τον βρίσκεις όταν εξαφανίζεται ξαφνικά και επιστρέφει είναι η Πρεσβεία. Μια είναι η πρεσβεία. Εντάξει;

Ανώνυμος είπε...

Είπαμε μάγκες οι μ@κ@κιες της νέας διοίκησης είναι ανεπιθύμητες εδω μέσα Και το θεμα μας είναι ο ΕΔΟΕΑΠ οχι τα μακριά ... Κοτσάνια
Των συκων Καλαματας ! Δώστε προσοχη σε όσα γίνονται κι αφήστε τους Νικολακηδες στον αυτόματο πιλότο της ηλιθιότητας που τους δέρνει. Αφήστε τους να το παίζουν εισαγγελείς Ουτε ο Μουρουτης δεν θα τους ξεπλένει οταν Θάρθει η ώρα

Ανώνυμος είπε...

Πλακα πλάκα το Μητσοτακικό βύσμα ο Γαμα Γαμα ήταν ο μόνος που στην ΑΞΙΑ έβγαζε άπλυτα του προηγούμενου ΔΣ. Ακόμα θυμάμαι το εξώδικο του ΕΔΟΕΑΠ στην ΑΞΙΑ και την απάντηση και κλάιω από τα γέλια. Βρήκε το μάστορά της η Νίστα ( Από το Ελενίτσα) από το πουθενά

Ανώνυμος είπε...

Έλα ρε τιιιιι μαααας λες τώρα ;
Διαβατήριο αμερικάνικο;
Τς τς τς!!!!!!
Οπτικός με βίζα ! Καλα λένε ότι οι Καλαματιανοι εξω απο τα ... Σπίτια περιμένουν τις εισπράξεις ! Γι αυτο στο γραφείο του φωνάζει οτι ο ΕΔΟΕΑΠ είναι μπορντέλο ; Πω πω πω τρόμαξα τωρα!

Ανώνυμος είπε...

Σας είπα ότι το Γαμα Γαμα στον στείλαμε στον ΕΔΟΕΑΠ για συγκεκριμένους λόγους. Κι αν δεν κάνει αυτά που πρέπει θα τον αλλάξουμε και θα σας στείλουμε άλλον πιο ζόρικο

Ανώνυμος είπε...

Νικολακη συγκρατησου! Ο ΠΙΚΟΥΛΑΣ της Αξίας δεν ξεχνάει εύκολα ανάξιους σαν εσενα Δεν ξερω για τι εξώδικο μιλάς αλλα στον ΕΔΟΕΑΠ κατεβηκες ως δήθεν αντισπανοπουλικός και μαζεύοντας σταυρούς απο πολλες συκιές και κυρίως απο την παράταξη του έρμου του Σομπολου που στο καπάκι την πρόδωσες σαν αλλος Ιουδας Θυμασαι τι σου γράφανε τοτε;;;;;;
Είμαστε και καποιοι εδω μέσα κι εκει εξω που ξέρουμε ! Οχι πουτ@νιες στις πουτ@νες Νικολακη . Αυτα στα ουισκάκια αγκαλια με τη Μαρία την Παπαδιά και τον Μάρκο τον Ευαγγελιστη Οχι εδω μέσα .

Ανώνυμος είπε...

Κρατήστε αυτα τα σχόλια απο το πρώτο μέχρι το τελευταίο! Είναι συλλεκτικό κείμενο. Να το μοιράζετε αντι για κόλλυβα σε λίγους μήνες, όταν κλείσει ο ΕΔΟΕΑΠ! Εμπεριέχει και τις απαντήσεις γιατί θα κλείσει.... Τι κρίμα! Ποτέ τόσοι λίγοι ( τα διατεταγμένα ανθρωπάκια της νέας διοίκησης) δεν κορόιδεψαν τόσους πολλούς ( τέσσερις ενώσεις και έναν ολόκληρο κλάδο)!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Γάμα Γάμα τις απειλές σου αλλού.
Οι συνάδελφοί μου κι εγώ ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που θαυμάζω είναι το επίπεδο του Γάμα Γάμα!
Μιλάμε ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Σπανοπουλου- Καταιφτσής οι μόνοι στο ΔΣ που γνωρίζουν απο διαδικασίες προσλήψεων
προσλάβει ποτε στη ζωή τους κανέναν
Όλοι οι άλλοι το μόνο interview πρόσληψης και το μόνο cv που ξέρουν είναι το δικό τους... Αντε καλές προσλήψεις ! Διάφανες έγκυρες , αξιόπιστες Με τη σφραγίδα του Κορυδαλου, της Καλαμάτας, του Λιμενικου, του Κεφαλαίου , του ΔΟΛ και του Mega!

Ανώνυμος είπε...

ΓΓ υπογράφεις σαν Γάμα Γάμα για να πείσεις ότι είσαι πηδηχταράς;
Σιγά να μη ματώσουμε.
Εσύ και ο Πασχάλης!

Ανώνυμος είπε...

Η Νιτσα σίγουρα ξέρει από προσλήψεις. Το γκομενο, τον πρώην γκομενο, το γιο της κομμώτριας, την καθαρίστρια, την κόρη της, τις κόρες του Χριστοπουλου κλπ κλπ

Ανώνυμος είπε...

Ενα πουλάκι μου είπε οτι ο ΓΓ φοράει τα καλά του και πάει με την κορη του Μητσοτάκη Βρυξέλλες. Έρχεται Ντελεζος και παρτι ο Τσαλαπατης

Ανώνυμος είπε...

Τρία πουλακια κάθονταν και επλεκαν πουλόβερ.
Τόσο πολυ σας πείραξε η Νίτσα που και τώρα ακόμη σας απασχολεί; Σα να τη φοβασαι καημένε Γάμα Γάμα. Ξέρουμε και ποιούς εφερε και πως τους εφερε και τι μ@κ@κίες γράφεισ .Και τον επόμενο γκόμενο να φέρει εμάς δεν μας πειράζει. Το βρίσκουμε πιο υγιές από τα πισωκολλητά που σας κάνει η Πόπαρα! Στην τελική κι αυτοί που λες δουλεύουν κι εκείνη δούλεψε σαν το σκυλί νύχτα μέρα εδώ μέσα. Ότι δε φθάνει η αλεπού καλαματιανε τα κάνει κρεμαστάρια! Αι σιχτιρ με τα σάπια ... σύκα σου που θα μας πεις για τις καθαρίστριες!

Ανώνυμος είπε...

Η τέως έχει κότσια και το έχει αποδείξει. Φοράει πιο μακρυά παντελόνια απ όλους σας μαζί.
Εσείς απολύετε άνανδρα Αρχίατρο και για να πείτε κάτι ψελλίζετε τις καθαρίστριες της Νίτσας!
Και που είσαι Γάμα Γάμα το βρίσκω πολυ καλό να έχει άντρα εκείνη και σε συμβουλεύω να...βρεις κι εσυ! Κι ας τον προσλάβεις...
Δεκτές και οι πρώην γκόμενες σου και οι επόμενες.
Αρκεί να σου κάτσουν, γιατί προς το παρόν με εξαίρεση μια στο ισόγειο τα κορίτσια του ΕΔΟΕΑΠ ούτε για φτύσιμο δεν σε έχουν...
Και που είσαι πριν μιλήσεις για τις κόρες του Χριστόπουλου να πλένεις το στόμα σου ηλίθιε!

Ανώνυμος είπε...

Πληρωμενο αντρα και μαλιστα με τα λεφτα των ασφαλισμένων. Ετσι βρισκει γκομενα και Κουασιμοδος

Ανώνυμος είπε...

Την ΩΡΕ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗ ΒΟΛΕΨΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ Η ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΙΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΚ

Ανώνυμος είπε...

Αθλιότητες που χαρακτηρίζουν όσους τις γράφουν Έχετε φέρει οι καινούργιοι στον ΕΔΟΕΑΠ όλη τη φτήνια και τη μιζέρια της ζωή σας. Άδικα προσπαθείτε με τη λάσπη. Είστε σιχαμα τα σκουλήκια και σερνεστε πάνω της.

Ανώνυμος είπε...

Αηδία! Εσεις οι καινούργιοι φέρνετε τη φθήνια και τη μιζέρια της αποτυχημένης ζωής σας στον ΕΔΟΕΑΠ... Και νομίζετε οτι εμεις όλοι δεν ξέρουμε ποιος είναι ποιος . Κούνια που σας κουνάγε ρετάλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ Ειστε μόνο σκουλήκια που σερνεστε στη λάσπη σας. Ελπίζαμε στην αρχη αλλα σημερα ένα χρόνο μετα καταλάβαμε πια ποιοι και ποιες είστε!
Στα διάλα ρε!