Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

ορίστε... ποιός μίλησε γιά απολύσεις;

ΝΕΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Πρωταρχικός στόχος της Διοίκησης του ΕΔΟΕΑΠ είναι η κάλυψη των υγειονομικών αναγκών όλων των ασφαλισμένων του Οργανισμού, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας και περίθαλψης υψηλού επιπέδου και  διασφαλίζοντας ισότιμη και εύκολη πρόσβαση, άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση, αξιοποιώντας το σύνολο των δομών των ιατρικών μας υπηρεσιών.
Στο πλαίσιο της αποτελεσματικής αξιοποίησης του υψηλά εξειδικευμένου ιατρικού δυναμικού και της ενίσχυσης των Υπηρεσιών του Τομέα Υγείας & Περίθαλψης αλλά και του ελεγκτικού μηχανισμού, εντάσσονται  από την ερχόμενη   Δευτέρα 12 Μαΐου 2014  στο δυναμικό του Οργανισμού, με απόφαση του Δ.Σ του ΕΔΟΕΑΠ, οι παρακάτω γιατροί:
ΠΑΘΟΛΟΓΟΙ
Ø  Δημήτριος Κατρίνης
Ø  Παναγιώτης Λαμπρόπουλος
Ø  Αφροδίτη Τσιάκου
ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΟΣ
Ø  Βασιλική Ξηρού
ΕΛΕΓΚΤΗΣ ΙΑΤΡΟΣ
Ø  Ευτυχία Χαλά
Μετά την ενσωμάτωση των νέων γιατρών στην Ιατρική Υπηρεσία του ΕΔΟΕΑΠ, τα ωράρια και οι ημέρες εργασίας στο Παθολογικό Τμήμα διαμορφώνονται ως εξής:
ΩΡΑΡΙΟ
ΔΕΥΤΕΡΑ
ΤΡΙΤΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08:00-13:00
ΤΣΙΑΚΟΥ

ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΤΣΙΑΚΟΥ
ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ
ΤΣΙΑΚΟΥ
09:00-14:00
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ
ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ
ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΚΑΤΡΙΝΗΣ
14:00-19:00
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ
ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ
ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Στο Οφθαλμολογικό τμήμα η Ιατρός κα Βασιλική Ξηρού θα δέχεται κατόπιν ραντεβού τους ασφαλισμένους τις εξής ημέρες και ώρες:
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ    08:00-15:00
ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ           12:00-19:00
Οι ασφαλισμένοι μας μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα ηλεκτρονικών ραντεβού ή να καλούν στην γραμμή 15315 καθημερινά ( εκτός Σ/Κ) και ώρες 08.00-16.00.
Το Δ.Σ ΕΔΟΕΑΠ οφείλει να επισημάνει ότι η συνεργασία με τους νέους γιατρούς συνάφθηκε μετά από δημόσια Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στην οποία υπήρξε ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή. Η Επιτροπή αξιολόγησης εκτιμώντας τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων ,τη μέχρι σήμερα επαγγελματική τους εμπειρία και το επιστημονικό τους έργο, κατέληξε στους παραπάνω καθώς πληρούν αρτιότερα τις απαιτήσεις της θέσης που καλούνται να αναλάβουν.
Συνάδελφοι,
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ θεωρεί ότι το ανθρώπινο δυναμικό του Οργανισμού  είναι ένα από τα   πολυτιμότερα κεφάλαια που διαθέτει. Καλωσορίζει τους νέους γιατρούς και τους εύχεται καλή σταδιοδρομία . Περιβάλλει με εμπιστοσύνη όλους τους γιατρούς του ΕΔΟΕΑΠ και τους απευθύνει μήνυμα να τηρούν ρητά τον Κανονισμό Υγείας ΕΔΟΕΑΠ και να επιτελούν το επιστημονικό τους έργο με υψηλό αίσθημα ευθύνης και πάνω από όλα με ανθρωπιά .
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.


ΠΑΝΟΣ ΣΟΜΠΟΛΟΣ                                        ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

φύγε εσύ - έλα συ...
Κάθε φορά που αλλάζει η διοίκηση, έχει και με κάτι να ασχοληθεί.
Αντί δηλαδή η σημερινή διοίκηση να ασχοληθεί με τα θέματα ουσίας όπως είναι τα έσοδα του οργανισμού,
διενεργούν απολύσεις (ΧΩΡΙΣ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΑ !!!) και επαναπροσλήψεις (μήπως ημετέρων;).
Τα "σαϊνια" !!!.

Ανώνυμος είπε...

Μας κοροϊδεύουν οι γελοίοι;
ποιο είναι το δήθεν "πολυτιμότερο κεφάλαιο" που διαθέτει;
Το προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ - όπως αναφέρει η συγκεκριμένη ανακοίνωση - το οποίο έχει ήδη ποδοπατήσει τόσες και τόσες φορές.
Ίχνος ντροπής.
Ακόμα περιμένουμε να μας κοινοποιήσουν τις αιτίες απόλυσης των προηγούμενων ιατρών.
Προφανώς δεν υπάρχει αιτία - αλλά και εμείς δεν ξεχνάμε.
Περιμένουμε κυρίες και κύριοι.
Στη γωνία ...

Ανώνυμος είπε...

Γελοιοδέστατοι! Άκου εμπιστεύονται το προσωπικο! Μας ρωτάνε αν τους εμπιστευόμαστε; Ουστ Αλήτες Ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι

Ανώνυμος είπε...

Υπομονή αδέρφια, σήμερα έρχονται οι συνδικαλιστές. Τους κάλεσε ο κυρ Πάνος να τους ενημερώσει λέει για την πορεία του ΕΔΟΕΑΠ και να ανταλλάξει απόψεις για το μέλλον του Ταμείου και του Κλάδου γενικότερα.

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ήρθαν οι συνδικαλιστές και ενημέρωσαν τον κυρ Πάνο και τα άλλα μέλη του ΔΣ, για την πορεία του ΕΔΟΕΑΠ, το μέλλον του ταμείου και τις εξελίξεις στον κλάδο γενικότερα, αυτά…..

Ανώνυμος είπε...

Αυτα και μηδέν εις το πηλίκον Γιατί δεν το λες;

Ανώνυμος είπε...

Καλά τη Δευτέρα ο ΚΥΡ ΠΑΝΟΣ έχει μεγαλεία με την. Aim. Έχει επισκέψεις και κάνει και τραπέζια παίρνοντας ιδιαίτερες και λοιπούς συγγενείς. Τελικά μόνο η Σπανοπουλου έκανε έξοδα....

Ανώνυμος είπε...

Μ@λ@κ@ μου αυτη η δίμετρη μ@@ν@ρα που έφερε ο κυρ Πάνος για το χατήρι του Νικολάκη μέσω Πόπης είναι οφθαλμίατρος ; Δεν το πιστεύουν τα...μάτια μου! Μισθός καταρράκτης πάντως!

Ανώνυμος είπε...

Το στενάχωρο γιά μένα είναι ότι η τωρινή διοίκηση έδιωξε ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ με απαράδεκτο τρόπο τους προηγούμενους ιατρούς γιά να προσλάβει νέους.
Οι νέοι γιατροί προφανώς χάρηκαν που βρήκαν δουλειά.
Μήπως όμως που πήραν τη θέση άλλων - αδικαιολογήτως διωχθέντων;
Αλήθεια γνωρίζουν ότι η χαρά τους θα είναι μικρής διάρκειας δεδομένης της οριστικής διάλυσης του ΕΔΟΕΑΠ λόγω έλειψης χρημάτων;

Ανώνυμος είπε...

Θα το μάθουν γρήγορα ... Οσο για τον απάνθρωπο τροπο που έφυγαν οι συνάδελφοι τους να μην εχουν καμμια αμφιβολία οτι θα ακολουθήσουν την τύχη τους και άλλοι
Οι διοικούντες είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στους γιατρούς που έσπευσαν να πάρουν τη θέση των απολυμένων συναδέλφων τους κ των 3 λαμογιων γενικού - πλαστικού κ καρδιολογυ που όλοι μαζί δε φτάνουν την αρχιατρο μας σε τυπικά και ουσιαστικά προσόντα . Υπόλογοι θα ειναι μελλοντικά αλλα προς το παρόν χαίρονται οι καιροσκόποι ....

Ανώνυμος είπε...

Ρε ζαγαρια! Για τον Παναγιώτη δεν θα μιλήσει κανείς; Δυο νοσοκόμες πηραν που φαγώθηκαν να τις παρουν για να στρογγυλό κάθεται η κολλητή της Ποπης η ΑΙΜΙΛΙΑ των 3000 ευρω!Κανενας να μη μιλήσει για τον απολυμένους συνάδελφο μας; Αίσχος παιδια! Είμαστε μπάζα για τα μπάζα όλοι Ντροπή ρεεεεε!

Ανώνυμος είπε...

Κωλοσαμε ε;
Κόλαση σου λέω τα καλόπαιδα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα με νέες προσλήψεις σημερα! Α! Ρε Σπανό με τα ωραία σου
Τουλάχιστον είχες τ @ρχιδι@ να λες εισηγούμαι την πρόσληψη με επιλογή και συστάσεις

Ανώνυμος είπε...

Μαϊμού προκυρήξεις και στην αράδα ελεγκτές παθολόγοι οφθαλμίατροι νοσοκόμες και με συστάσεις Γάμα Γάμα παιδίατρος Καλα παμε ! Καλά πάμε; Καλα πάτε; Πάτε καλά ρε;

Ανώνυμος είπε...

Τρεις στο τάλιρο τα γιατρουδάκια φώναζε ο 6ος
Πήρε την φοράδα με 3500 χίλιαρικάκια Το μάτι μουουουουου!

Ανώνυμος είπε...

Η Σπανοπούλου είναι η μόνη που μίλησε για τις άδικες απολύσεις και τις μαϊμούδες προςληψεις. Αλλα τέτοιοι που είμαστε καλα να πάθουμε συνάδελφοι . Λούφα και παραλλαγή!