Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Πεπραγμένα ΓΣ - η θέση της κ.Σπανοπούλου

Αποτυχημένοι  συνδικαλιστές κρύβουν ότι
στη ΓΣ Κ Α Τ Α Ψ Η Φ Ι Σ Τ Η Κ Α Ν
ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΥ!

Καλημέρα σε όλους!

Όσοι παρακολουθήσατε τη ΓΣ  του ΕΔΟΕΑΠ
στις 4 Ιουνίου, έχετε σίγουρα διαμορφώσει τη δική σας άποψη.
Οι υπόλοιποι αξίζει να μάθετε ΑΛΗΘΕΙΕΣ που σας κρύβει  επιμελώς το  υπό κατάρρευση συνδικαλιστικό σύστημα της ΕΣΗΕΑ.

Ζήσαμε μια Συνέλευση
 ΚΑΚΗ για το Ταμείο μας και ΚΑΛΗ για τον Κεδίκογλου και τη Διοίκηση Σπανοπούλου…
 
ΚΑΚΗ γιατί δεν συζητήθηκαν τα κρίσιμα θέματα του ΕΔΟΕΑΠ ενώ  ηττήθηκαν  και η νομιμότητα και οι δημοκρατικές διαδικασίες, αφού ο Κλάδος και ο Οργανισμός είναι δέσμιος άθλιων πρακτικών των παραταξιακών συνδικαλιστών.
ΚΑΛΗ για τον  Σίμο Κεδίκογλου, που  έχει κάθε  νόμιμο λόγο να προσφύγει στη Δικαιοσύνη και να δικαιωθεί , ενώ η προηγούμενη Διοίκηση είδε ,με ηρεμία αλλά όχι ευχαρίστηση, να παίζεται από τους ίδιους ανθρώπους ,το ίδιο έργο του 2012,στον ίδιο χώρο!
ΖΗΣΑΜΕ ΞΑΝΑ τις άναρθρες κραυγές και τα γιουχαΐσματα απολίτιστων ανθρώπων, που ήρθαν όχι για να συμβάλουν αλλά ,  μόνο για να φανούν και να  δημιουργήσουν φασαρία σε βάρος του Ταμείου τελικά…
ΜΕ ΘΛΙΨΗ είδαμε να  υφίσταται ο έρμος ο Σομπολος, όσα κι εμείς. Μικρόφωνα έπεσαν από μέλη που τα άρπαζαν με το έτσι θέλω, έπαιρναν τον λόγο και διενεργούσαν στον αέρα ψηφοφορίες! Τον γιουχάρισαν και τον προπηλάκισαν ενώ κάτι … ψιλές ανάμεσα σε μέλη έπεσαν στα δεξιά της αίθουσας κάνοντας την ατμόσφαιρα  εκρηκτική και  με επαπειλούμενα επεισόδια, που ‘‘ ανησύχησαν την περιοχή‘‘ όπως είπε η Πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ ‘‘ σαν να ακούγονται πυροβολισμοί‘‘!
‘‘ Είναι οι εξ επαφής πυροβολισμοί του Κεδίκογλου στον κρόταφο των 2500 εργαζόμενων της ΕΡΤ‘‘ της απάντησε ένας απολυμένος και εκείνη  αποχώρησε.
Επί  9840 μελών μας , υπέγραψαν  1437 και  οι ψηφοφορίες έγιναν με 135 παρόντες, όχι 720 που απαιτεί το Καταστατικό.
ΜΑΤΑΙΑ ΟΙ ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ ,ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ  ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ,AΠΟ ΤΟΝ ΟΛΟΦΥΡΟΜΕΝΟ ΣΟΜΠΟΛΟ:
(’’ Τι να κάνω αδερφέ;  Δεν μπορώ να το κάνω !Πάμε παρακάτω…Δεν  το επιτρέπει το Καταστατικό‘‘)
ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ ΣΕ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΓΣ , ΟΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΜΙΜΗ ΑΠΑΡΤΙΑ .
 Ο πρόεδρος Σόμπολος ,που θα έπιανε τον...Αντώνη Σαμαρά από το πέτο, αλλά  ούτε το μπατζάκι του πρωθυπουργού  δεν είδε,  (αφού τον διασκέλισε η Μαρία Αντωνιάδου ),  δεν  έθετε σε ψηφοφορία το θέμα Κεδίκογλου , παρά τις πολλές  εναλλακτικές λύσεις που προτείναμε αρκετοί.
(Σημ. Κατέθεσα πρόταση να ψηφίσουμε ενώπιον της ΓΣ ,τα 9 παρόντα μέλη του ΔΣ , ώστε να ενταχθεί  το ζήτημα ΝΟΜΙΜΑ στην  δημοσιοποιημένη ημερήσια  διάταξη, αφού για να προστεθεί νομίμως σε αυτήν άλλο επιπλέον θέμα και να τεθεί σε ψηφοφορία απαιτείται  κατάθεση αιτήματος την προτεραία με  υπογραφές του 1/10 των μελών μας ήτοι  984!)
Επί 9 ώρες Α Μ Ε Τ Α Π Ε Ι Σ Τ Ο Σ,  το θηρίο !
ΤΟΣΟ ΠΕΙΣΜΑΤΑΡΗΣ ΠΟΥ  ΜΟΥ ... ΘΥΜΙΖΕ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ,
για να συμφωνήσω επιτέλους και με τον γνωστό προβοκάτορα  πασών των Συνελεύσεων Δημ. Τσαλαπατη, επιδέξια μεν, άθλια  δε συμπεριφερόμενο‘‘ Ναι Πάνο μου, έτσι είναι , άκου και μια νομική γνώμη.  Όχι Πάνο μου δεν μπορείς να βάζεις σε ψηφοφορία θέμα με τόσο λίγους παρόντες, θα αμφισβητήσουμε τη νομιμότητα της απαρτίας στα δικαστήρια Πάνο μου αν το κάνεις ‘‘.
ΕΦΙΑΛΤΗΣ  από την ανάποδη στο Τιτάνια με τον ίδιο  γραφικό τυπάκο σε αντίστροφο ρόλο! Ούτε τη συμπόνια μου  δεν αξίζει. Τον τρέφει η συκοφαντία και επιβεβαιώνει κάθε φορά ότι το ήθος του είναι αντιστρόφως ανάλογο με το δέμας του.
 
Εκεί πάνω εμφανίστηκε ο Νίκος  Κιάος για  να πει ότι ‘‘ για λόγους ανθρωπιστικούς δεν πρέπει να διαγραφεί ο Κεδίκογλου και κανένας  Κεδικογλου.‘‘ Επικαλέστηκε μάλιστα και το αγωνιστικό του παρελθόν  αλλά σφυρίχτηκε και  γιουχαΐστηκε άγρια .

Ο ΣΟΜΠΟΛΟΣ ΣΤΕΝΑ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ακόμη και από τους δικούς του, που γρήγορα τον εγκατέλειψαν φεύγοντας, πάσχιζε να προεδρεύσει με εκκλήσεις που  μέσα στην οχλοβοή δεν εισακούγονταν!
Έτσι κάθιδρος  οδήγησε τη ΓΣ σε φυλλορρόημα  και μετά από 9 ώρες ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΕ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΣΕΙ  ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ 135 ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ ΕΞΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ, ΤΟΝ ΥΠΟ  ΦΑΝΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ
1.   ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ!
2.   ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ !
3.   ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ  ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΣ  ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ !
4.   ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥ 5%  ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, αλλιώς … καταψηφιζόταν κι αυτός!
5.   ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ και να  αυξήσει  το έλλειμμα  κατά ενάμιση εκατομμύριο ευρώ, από 7 στα €8.500.000 , προς μεγάλη χαρά του κου Βρούτση!
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ  ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ  ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ
Με τη βοήθεια παραταξιακών συνδικαλιστών, προεξάρχοντος του γνωστού Τσαλαπάτη   η ΓΣ  μετατράπηκε σε όχλο  υποκινούμενο επιδέξια από εκμεταλλευτές της  αγωνίας των απολυμένων της ΕΡΤ.
Εν κατακλείδι δανείζομαι την έμπνευση του  Δημητράκη για το συμπέρασμα  :

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ ΗΤΑΝ Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ, ΓΙΟΥΧΑΙΣΤΗΚΕ , ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ 135 ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΡΑΤΟΣ,, ΧΩΡΙΣ, ΕΥΤΥΧΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ…


 ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ,  όμως, να  διενεργήσει ψηφοφορίες επί  4 θεμάτων με  μόλις 135 παρόντες, ως εξής :

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΌΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ 2013
Παρόντες 135
76 ΚΑΤΑ
53 ΥΠΕΡ
Καταψηφίστηκε με χειροκροτήματα και κραυγές:“ ΠΕΦΤΕΤΕ‘‘!


ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΑΠΟ 3% σε 5%
Καταψηφίστηκε με χειροκρότημα κραυγές … ‘‘Σας νικήσαμε‘‘  (!) ,με   συντριπτική πλειοψηφία επί των παρόντων και αφού ο Ταμίας του ΔΣ Γ.Χριστόπουλος  δέχθηκε να πάρει πίσω την υπέρ της δικής του πρότασης (!) ψήφο του και να επιβαρύνει τον προϋπολογισμό με 1.500.000 επιπλέον έλλειμμα για το Β! εξάμηνο του 2014!ΕΓΚΡΙΣΗ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2014
που περιλαμβάνει την αύξηση εισφοράς.
Απέτυχε να το θέσει σε ψηφοφορία και αναγκάστηκε σε κλίμα που μόνο Δημοκρατία δεν θύμιζε να το αφαιρέσει .
Μόνον έτσι δέχτηκαν οι παριστάμενοι να γίνει ψηφοφορία.
Και ψηφίστηκε με χειροκροτήματα και κραυγές ‘‘ Καλά να πάθετε‘‘(!)  ως εξής:

123    ΠΑΡΟΝΤΕΣ
77      ΥΠΕΡ
29      ΚΑΤΑ
17      ΛΕΥΚΑ


Διαγραφή Σίμου Κεδίκογλου και Τραιανού Χατζηδημητρίου

Ομόφωνα με χειροκροτήματα και κραυγές: “ Επιτέλους δικαίωση”
επί 123 παρόντων με την ψήφο του Σόμπολου και ηχηρή απουσία  Mαρίας Αντωνιάδου και  Ν. Καρούτζου   

Συνάδελφοι,
Για το αισχρό φαινόμενο υποκρισίας και σκανδαλολογίας που εμφανίστηκε και πάλι στη ΓΣ , όλες οι απαντήσεις μου σας έχουν σταλεί.
Δώστε λίγο χρόνο και διαβάστε την τοποθέτηση μου στη ΓΣ  σαν απάντηση στη γύμνια των επιχειρημάτων  τους και σαν καταγγελία και προειδοποίηση μου, ότι ο ΕΔΟΕΑΠ διαλύεται και κινδυνεύει και εκ των έσω! 
Στον αυτοδιοικούμενο και αυτοδιαχειριζόμενο ΕΔΟΕΑΠ καλός ασφαλισμένος είναι ο ενημερωμένος ασφαλισμένος …
Γιατί να το κρύψουμε, άλλωστε, αφού…
‘‘Η δημοσίευσις είναι η ψυχή της δικαιοσύνης‘‘
ΕΡΡΩΣΘΕ!
Ελένη Σπ.ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΓΣ 

30 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχά χου χα! Αρχίσανε τα όργανα και πούσαι καημένη Αράχωβα ή καλύτερα Αγρίνιο!

Ανώνυμος είπε...

Ρε κουράγιο που το έχει η γυναίκα!
Γι αυτο όλοι παραξενευτήκαμε με την ψυχραιμία της στο Τιτάνια! Έβλεπε το ίδιο έργο ανάποδα.
Έτρωγε τα χαστούκια ο κυρ Πάνος και δε χαμπάριζε η τέως. Σήκωσε τη φωνή μόνο όταν την διεκοψε με τα γνωστα γαβγισματα η Πόπη.
Ρε πως αλλάζουν οι καιροί κύριοι του 6ου.
Αυτη εδω κι εσείς εκεί!
ΧΑΡΜΑ σου λέω και λίγα τους λέει η Ελένη.

Ανώνυμος είπε...

Εμείς οι υπάλληλοι ξέρουμε καλά πως τίποτε δεν βρήκε κανένας έλεγχος.
Αστε ρε να λουστούν τώρα αυτοί όσα της έκαναν και να τρέχουν να βρουν άκρη να σωθούν απο το ξύλο που γλυτωσαν, τώρα αλλα σίγουρα θα φάνε έτσι που το πανε το έργο.

Ανώνυμος είπε...

Ακούσαμε στη συνέλευση και τις μ@λ@κιες του Τσαλαπατη αλλά και της Εξελεγκτικής για 400.000€ δαπάνες νοσηλείας στην Αμερική χωρίς παραστατικά και κάναμε εμετο!
Τι λέτε ρε αλήτες ρουφιανοι δημοσιογράφοι ; Δηλώνετε σαν σκάνδαλο τα λεφτά για διπλή μεταμόσχευση ζωτικών οργάνων; ΟΥΣΤ ΡΕ!
ΌΛΑ όσα είπαν δεν αγγίζουν ούτε τις Υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του ΕΔΟΕΑΠ , ούτε την Κυρία Σπανοπούλου. Καλα κάνει και σας ξεσκεπάζει. Και λίγα σας λέει!

Ανώνυμος είπε...

Συγγνώμη παιδια, η Ματζικα ντ εστελ του ΕΔΟΕΑΠ , η αλήστου μνήμης ταμίας μας Κατερίνα Στεργίου που μονίμως στις Συνελεύσεις φωνάζει από κάτω Ουου στην τέως, γνωρίζει ότι θα την καλέσει εισαγγελέας για την κόκκινη λογιστική καρτέλα του Ταμείου της το καλοκαίρι του 2008;
Που είσαι Κιάο να σε δεις!Κι εσένα και την αγαπημένη σου Στεργίου και τα μυαλά στα κάγκελα όταν θα δίνεις εξηγήσεις για όσα παρέδωσες. Αλίμονο σε μας και το Ταμείο μας!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΚΑΤΑΚΑΤΑΡΕΟΥΝ!
Ε! αυτο δεν το ήξερα.ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ τα παληκάρια και οι επαναστατριες με τα τζιπ και τους σωφέρ στον 6ο.
Γι αυτο λουφαξαν τα πουλάκια μου και το κλείσαμε το μαγαζί χθες. Γι αυτο σήκωσαν σημαία τη διαγραφή Κεδίκογλου που γελάει ακόμη μαζί τους!
Να σε δω καταψηφισμένη να περπατάς στον ΕΔΟΕΑΠ με τη μαγκούρα Πόπη Γκεβάρα, να λύωνω σαν κεράκι αναμμένο.
Παιδιά το νέο μας σύνθημα
Πάρε τον Σόμπολο και μπρος δεν σε θέλει ο λαός . Και που είσαι Πόπη , πάρε και τον Αγγέλη μαζί. Αγκαζέ ήρθατε, αγκαζέ θα φύγετε κι ο Κατσιμπέρης θα σε πάει σπίτι με τη μπενζίνα πληρωμένη απο εμάς.Κέρασμα!
Άντε ξεκούνα.Καταψηφίστηκες λέμε Ότι έκανες ένα χρόνο ο κόσμος το καταψήφισε. Τι θα κάνεις

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΗΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΗΜΕΙΣ ΑΔΩΜΕΝ...

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το αντεγραψες απο τον τοίχο της Σπανο στο fb ?
Ωραίο σε βρίσκω Νερωνα !
Και καλλίφωνο !

Ανώνυμος είπε...

Άδομεν άδομεν αντί να κλαίμε !
Φωτιά στα μπατζάκια μας αν φοράνε παντελόνια δηλαδη
Καποιοι επιμένουν να μας γυρίζουν ξανα και ξανα στο χθες . Τους βολεύει ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουμε κι εμεις που θυμόμαστε και γνωρίζουμε και μυαλο έχουμε να κάνουμε συγκρίσεις και να καταλάβουμε ποιος πονάνε το Ταμείο και ποιος δούλεψε για αυτο! Σας πονάει που σας τα χώνει η τέως αλλά εκείνη δεν σας εχει ανάγκη και μπορει να σας βάλει στη θέση σας . Αλλιμονο σε μας τους υπαλλήλους που σας βλέπουμε να το τινάζετε στον αέρα το σπιτι μας και δεν κουνιομαστρ για να μην έχουμε την τύχη των συναδέλφων μας . Αλητηριοι είστε και περαστικοί

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια εκείνος ο παππούς που ανέβηκε να μιλήσει για το δόντι που του έβγαλαν το 1992 οι οδοντίατροι ποιος ηταν ;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε φιλε εσύ με το σπιτι μας που καίγεται Το ξέρουμε αλλα καλο είναι να ξέρουμε και τον εμπρηστή Αυτα που γραφει η Σπανοπούλου πως θα τα μαθσίναμε απο συγκέντρωση του Γκανα , του Πρωτολατη ή απο τον Χριστόπουλο και τη Ζαφειροπουλου; Εγω λέω καλα κάνει και τα γραφει Ας προσέχαμε

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει Θεός λέω εγω ! Στη Γενική Συνελευση έπαθαν αυτα ακριβώς που της έκαναν ! Καλα κάνει ξαι τους τα χώνει τωρα! Σημασία εχει να μην κλάψουμε πάνω στις στάχτες και Βα βρεθεί λυση αλλιως συνάδελφοι πάμε και χαμένοι και καμένοι !

Ανώνυμος είπε...

Καλα ρε σεις! Κι ακ´ομη δεν έχει συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση ο Σόμπολος; Που τα χρόνια εκέινα που ψηφιχοταν με κλειστά μάτια τα πάντα. Αβλεπί στο κασίδη το κεφάλι όλα . Αλλα ποιος περίμενε τέτοια καταστροφή ; Ναμην τους αδικούμεκιόλας Τους έτυχε μεγάλο λαχείο έως μπόμπα σου λέει ο πρόεδρος.Θα σκάσει στα χέρια μας είπε προχθές

Ανώνυμος είπε...

13 σχόλια κι ενα φτύσιμο απο μενα 14! Μη μας παει και γρουσουζιά

Ανώνυμος είπε...

Λαχείο το λες ΕΣΥ αυτο;

Ανώνυμος είπε...

Έβγαλε ανακοίνωση η Ποπαρα και φωνάζει οτι δεν έκλεψε αλλα της ρίχνει λάσπη η Ελεναρα Την πιστέψαμε ! Είδε τη γλυκα της λασπολογίας ; Κατάλαβε τιποτε η καφριλα ;

Ανώνυμος είπε...

Μη βρίζετε παρακαλω! Διαβάσαμε όλοι για το θεμα των διαπραγματεύσεων με ιατρικό κέντρο
Ακούσαμε όλοι στη ΓΣ την πρόεδρο ΤΥΠ να καταγγέλει αδιαφάνεια στις συμβάσεις της τέως Προεδρου. Είδαμε και όσα έγραψε η εφημερίδα των ασφαλιστικών εταιρειών και γράμματα γνωρίζουμε και κρίση έχουμε. Είναι απαράδεκτο λεει η ΕΛΕΝΗ να συκοφαντίες αλλους για κάτι την ωρα που αποκαλύπτεται οτι το κάνεις ο ίδιος , πάει να πει να κάνεις συμφωνία χωρις να τη γνωρίζει το ΔΣ. Κυρία Πόπη δεν χρειάζεται Πέμπτη φάλαγγα που διαβάσαμε στο blog σου για να αποκαλύψει τις μ@κ@κιες σας. Το κάνατε μόνοι σας εκει στον 6ο Ειναι που λεει και ο λαός μας Θελει η χήρα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει .
Τωρα θες Βα με πεις Πεμπτοφαλαγγιτη της Ελενιτσας θες οχι την πάτησες κυρά Πόπη οπως σε λεει ο φίλος σου ο Σομπολος .

Ανώνυμος είπε...

Πεμπτοφαλαγγιτη δε σε κόβω της Ελενιτσας πάντως είσαι! Μεταξυ μας τωρα πως γίνεται να κλείνουμε σε ενα μήνα που ψέλλισε ο Σομπολος στο Τιτάνια και σε ενα χρόνο λέω εγω και η Ποπη να διαπραγματεύεται και να κλείνει συμφωνίες με το Ιατρικο και το Υγεία; Πες μου πως γίνεται γιατι οπου νάναι θα καλη δούμε όλοι μαζι με την ήδη λαλημένη τύπισα με τη μαγκούρα και την τραγιάσκα!

Ανώνυμος είπε...

Λαλα το φιλε λάλα το ! Όλοι έχουμε λαλησει στον Οργανισμό!
Την Στεργιου την είδατε πως έρχεστε η γυναίκα με το ύπρ δέκα καρδιναλίων λες και της χρωστάμε απο το ταμείο ακόμη Α στα διάλα !

Ανώνυμος είπε...

Τραγικό. Για Πέμπτη φάλαγγα στο πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ μίλησε ο Βενιζέλος και έφαγε το κράξιμο της ζωής του.. Για Πέμπτη φάλαγγα στον ΕΔΟΕΑΠ μιλάει η Πόπη και το φίδι του κλάδου ο Αγγέλης. Τυχαίο? Δεν νομίζω! Όπως ο Σαμαράς κυβερνάει ελέω Βενιζέλου, έτσι και ο ΕΔΟΕΑΠ έχει τον δικό του Μπένυ, που δεν είναι άλλος/η απο την χόντρο/Πόπη, που ο ένας κάνει τον πρόεδρο και η άλλη όλο το παιχνίδι με τις συμβάσεις και το εμπόριο της υγείας. Τώρα ότι ο/η Μπένυ του ΕΔΟΕΑΠ έχει για πατερίτσα έναν άνθρωπο του κεντρικού τραπεζίτη, που έφαγαν μαζί τον κόπο και τον ιδρώτα των ελλήνων ασφαλισμένων και τον κουμπαρά του Οργανισμού, τον δήθεν αριστερο παπαγάλο και γιουσουφάκι του κεφαλαίου Αγγέλη πάλι δεν είναι τυχαίο. Τόσες πολλές συμπτώσεις μυρίζουν βρώμα κάι δυσωδία. Ξεπουλημένη η χώρα, ξεπουλημένος και ο κλάδος. Καταψηφισμένη η μνημονιακή συγκυβέρνηση, καταψηφισμένη και η παραταξιακή συγκεβέρνηση Σόμπολου Καρούτζου- Πόπης και Αγγέλη στην Γενική Συνέλευση και όμως κυβερνούν/ διοικούν σαν να μην τρέχει τίποτα. Σε αυτη τη χώρα/ κλάδο ότι και να ψηφίζεις βγαίνουν τα λαμόγια! Έλα Ντε πως γίνεται?

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω με όσα λες φιλε Εμεις τι κάνουμε ομως;

Ανώνυμος είπε...

Ο κυρ Πανος για την καρέκλα , η Πόπη για την παλαβομάρα της, ο Καρουτζος για τα υπόγεια του Μουρουτη, ο Αγγέλης για το Κεφάλαιο οι δυο του Γκανά για την ασχετοσύνη τους οι τρεις της τέως για να δικαιωθούν κι εμεις στον καναπε μας οπως όλοι οι Έλληνες φιλε ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!

Ανώνυμος είπε...

Χωρίς εγκεκριμένο προϋπολογισμό τι θα κάνει η διοίκηση; Θα ακολουθήσει το δρόμο με τις παγίδες του λαϊκισμού που χάραξε ο κάθε ανευθυνουπεύθυνος Τσαλπάτης ή το δρόμο της σύνεσης για να κράτήσει το Ταμείο όρθιο, με πολιτικό και συνδικαλιστικό κόστος? Πάντως αν το Ταμείο, όπως το αφήνει και πάει ακυβέρνητο πέσει στα βράχια, μην περιμένει η διοίκηση να την λυπηθεί ούτε ο Τσαλαπάτης. Αντίθετα θα είναι απο τους πρώτους κατήγορους, που θα ζητάει να πέσουν κεφάλια και κρεμάλες στο Σύνταγμα! Δύσκολη δουλειά η υπευθυνότητα! Υπάρχει κανείς στη διοίκηση, που να έχει νεφρά και σπονδυλική στήλη?

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχουν οι κλόουν του αριστεροδξιού βολέματος Πόπη και Αγγέλης, που βγάζουν ανακοινώσεις ότι είναι κατά κάθε είδους περικοπών αλλά ότι τα μέτρα της διοίκησης Σπανοπούλου, που εφαρμόστηκαν με ένα χρόνο καθυστέρηση έφεραν νοικοκύρεμα και θετικό αποτέλεσμα για τη βιωσιμότητα του Οργανισμού. Και οι σαλντιμπάγκοι της κυβέρνησης Σόμπολος και Καρούτζος, που παίρνουν εντολές απο τον Βρούτση να οδηγήσουν τον Οργανισμό σε ενοποίηση και τους ασφαλισμένους στα ράντζα του ΕΟΠΥΥ. Α! Και οι κομπάρσοι του Γκανά, που παίζουν το πάιχνίδι της διάλυσης σε ρόλο τυφλού εκτελεστή. Έξω ρε άχρηστοι...

Ανώνυμος είπε...

Κλόουν καλα τους λες! Τωρα μας λενε οι αριςτεροδέξιοι οτι κάνουν συμβάσεις με τους πιο αδίστακτους εμπόρους υγείας που η κακιά διοίκηση της τέως τους έκοψε ενω η καλη διοίκηση του νύν θα τις επαναφέρει για το καλο μας! Καλα έχουμε χάσει τη μπάλα παιδια!

Ανώνυμος είπε...

Ποια μπάλα λες και τα πόδια χάσαμε

Ανώνυμος είπε...

Έν τω μεταξύ οι γιατροί μας συνέχεια στα γραφεία με φαρμακευτικούς αντιπροσώπους !!!! Ντροπή!!! Δεν απαγορεύεται ΠΟΠΗ ;;;; Αλλα βέβαια με τα λαμόγια που μαζέψατε

Ανώνυμος είπε...

Α! Καλα λες για τους κουστουμαρισμενους με τις τσαντουλες που μπαινοβγαίνουν στον τρίτο ! Που να δεις τα ποσοστά κάποιου απο τις συσκευές που γραφει
Θα σκάσουν τα πλεμονια μας αδέρφια

Ανώνυμος είπε...

Οι ξεφτίλες συκοφάντες είναι πάντα Ανώνυμοι. Είσαι ένα δειλό ανδρείκελο. Σου γράφουν τα κείμενα. Βάλε γελοίες το ονομά σου.

Ανώνυμος είπε...

Για ποιον τα λες αυτα ξεφτίλα ανώνυμε;