Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Ολα τα άπλυτα του "τύπου" στη φόρα

Η Πρωτοβουλία Μισθωτών & Ανέργων Συντακτών Αττικής (Μ.Α.Σ.Α.), προσκαλεί τους ιστορικούς να μελετήσουν εμβριθώς τον επιστολικό διάλογο Μαρίας Αντωνιάδου - Νίκου Καρούτζου προς και από Δημήτρη Τσαλαπάτη, σχετικά με τις καταγγελίες του τελευταίου (υπομονή θα ξαναγίνει δεύτερος) για τους στημένους ή όχι διαγωνισμούς στις ενοικιάσεις των καταστημάτων της ΕΣΗΕΑ. Για να απαντηθεί η παν-κλαδική αγωνία: «ο δια­γωνισμός γίνεται ή στήνεται». Αποτροπιασμό προκάλεσαν, πάντως, οι αποκαλύψεις Αντωνιάδου ότι επί «λαϊκής δεξιάς» του Σόμπολου και «κουκουλοφορίας» Τρίμη, χιλιάδες ευρωδάκια, φύγανε για καφεδάκια, φραπεδά­κια, ουζάκια (αδιευκρίνιστο αν συνοδεύονταν από καλαμαράκια και χταποδάκια) σκέτα ή με καλαμάκια (υπερβο­λικό το τελευταίο, αλλά συμπληρώνει την μνημειώδη ομοιοκαταληξία). 
Πατήστε  εδώ για συνέχεια...

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΗΔΙΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Και εξυπνακίστικες μ@κ@κίες

Ανώνυμος είπε...

Του Αποστόλου ΜΑΡΚΟΥ το ανάγνωσμα
Γάμα Γάμα όλο και κατι μένει ...

Ανώνυμος είπε...

Ένα είναι σίγουρο! Ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα χαθεί από την τρόικα αλλά από τους ανίκανους συνδικαλιστές, που παριστάνουν τους ικανούς.

Ανώνυμος είπε...

Η μάσα είναι το επίσημο σπορ των βρυκολάκων του συνδικαλισμού. Για κακή τους τύχη Καρούτζος και Χριστόπουλος τους έχουν πάρει χαμπάρι. Έξυπνα χειριζόμενοι τις καταστάσεις επι της ουσίας διοικούν τον Οργανισμό. Ο ευαγγελιστής και η οσία σύντομα θα ψάχνουν μοναστήρι να προσευχηθουν. Οι δύο , τους έχουν εγγεγραμμένους.

Ανώνυμος είπε...

Πιπέρι θα σου βάλω στη γλώσσα !
Κατακαημένε ΕΔΟΕΑΠ απο πελοπονήσιους θα πας....
Ουτε τα....τρία στα παντελόνια τους δεν μπορούν να διοικήσουν οι δύο κι άλλοι δυό κι άλλες δυό σύνολον έξη στον έκτο. Άσε ρε φίλε Γαμα Γαμα όλο και κάτι θα σου μείνει στο...χέρι.

Ανώνυμος είπε...

έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου..σαν να είσαι ο ιεροεξεταστής..ο
των πάντων κριτής..για κομπλεξικό σε βρίσκω..αλλά τι να κάνουμε η χώρα είναι γεμάτη...εσύ πάντως το έχασες το τρένο..δεν κατάφερες στην ζωή σου ..ούτε υποψήφιος να είσαι...σαν κριτικός κινηματογράφου ..ένα πράμα...

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο το ξεκαρφωμα Γάμα Γάμα ΟΛΟ και κατι θα μεινει