Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

"Στείλαμε το πόρισμα στον Εισαγγελέα"

Ένα πρώτο νέο από τα συμπεράσματα της σημερινής ΓΣ είναι ότι ο ΕΔΟΕΑΠ, αλλά και τα Σωματεία που τον ελέγχουν, δεν έχουν δικό τους νομικό τμήμα ή δεν μπορούν να αποφασίσουν εάν το "πόρισμα των ορκωτών ελεγκτών" εμπεριέχει πλημμεληματικές ή κακουργηματικές πράξεις.
Έτσι, έστειλαν το πόρισμα στον Εισαγγελέα για παραπέρα διερεύνηση.
Και αυτό σημαίνει ότι για 2-3 χρόνια (δεδομένων των καθυστερήσεων της δικαιοσύνης) θα πλανάται αυτή η "απειλή" έως ότου ο Εισαγγελέας αποφασίσει να παραπέμψει την υπόθεση στο ακροατήριο ή εναλλακτικά να την στείλει στο αρχείο.
Τότε όμως το πάρτι του ΕΔΟΕΑΠ έτσι και αλλιώς θα έχει τελειώσει.
ο ΕΔΟΕΑΠ ως σύγχρονο "επαγγελματικό ταμείο" θα πληρώνει όποτε έχει επικουρήσεις, όποτε έχει θα μοιράζει συμπληρώματα ιατρικών δαπανών και οι ασφαλισμένοι του θα έχουν να θυμούνται ότι "κάποτε υπήρχε ένας ΕΔΟΕΑΠ ..."
Μπορείτε να διαβάσετε επίσης το κείμενο Χριστοδουλίδου - Αγγέλη σχετικά με την σημερινή άποψη τους γιά τον ΕΔΟΕΑΠ εδώ.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνοι τους ΛΑΛΟΥΝ (την συνδικαλιστική τους αγυρτεία) και μόνοι τους ΧΟΡΕΥΟΥΝ ... πάνω στα κορμιά των ανήμπορων και το πτώμα του ΕΔΟΕΑΠ.
Ανίκανοι όχι μόνο να πράξουν κάτι, αλλά ακόμη και να ψελλίσουν οτιδήποτε εποικοδομητικό ...
Αλήθεια πως δικαιολογούν (στον εαυτό τους ... γιατί εμείς πλέον γνωρίζουμε), την παρουσία τους στη διοίκηση ενός οργανισμού που διαχειρίζεται ψυχές και ανθρώπινο πόνο, τη στιγμή που ανακαλύπτουν πλέον ότι είναι άδειοι και στείροι για οποιαδήποτε ιδέα ή σχέδιο γι αυτό που υποτίθεται είναι υπεύθυνοι?
Ζητείται λίγη ... τσίπα!

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΔΟΕΑΠ είπε...

Συνάδελφε σωστά τα γράφεις!
Αλλά από ποιους ζητάς τσίπα;
Αν καταλάβαιναν ότι διαχειρίζονται ψυχές και ανθρώπινο πόνο, δεν θα κατασυκοφαντούσαν ΟΛΟ το Προσωπικό του ΕΔΟΕΑΠ, δεν θα απέλυαν συναδέλφους μου χωρίς να τους δώσουν το δικαίωμα να απολογηθούν, δεν θα υποβίβαζαν τη περίθαλψή μας απολύοντας γιατρούς καταξιωμένους επιστήμονες, δεν θα γκρέμιζαν κάθε τι καλό που έφτιαξε η προηγούμενη Διοίκηση της ΚΥΡΙΑΣ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ.
Ζητάς μήπως τσίπα από τον Καλαματιανό ΓΓ που μας ενημερώνει ότι τα σύκα του τόπου του είναι μεγάλα μετά συγχωρήσεως και απειλεί το Προσωπικό που εκφράζεται μέσα από αυτό το μπλοκ;
Τον θαυμάζουμε όλοι για τα δημοκρατικά του πιστεύω και σίγουρα δεν μασάμε από τις απειλές του.
Φαίνεται ότι και ο ίδιος κατάλαβε ότι εκτίθεται με όσα γράφει γι αυτό χάθηκε.
Που είσαι ΓΓ; μας έλειψες θέλουμε να σε απολαύσουμε!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ....

Ανώνυμος είπε...

Συνάδελφοι
Καθώς σε πολλά σημεία συμφωνώ με τις τοποθετήσεις των Χριστοδουλίδου – Αγγέλη παρά το γεγονός ότι εκπροσωπούν τμήματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς πχ ΑΝΤΑΡΣΥΑ, θα ήθελα να παρατηρήσω μόνο τα εξής:
1. Οποίος μιλάει για …διπλό κούρεμα των αποθεματικών μας στην ΟΥΣΙΑ υπερασπίζεται το αμυντικό επιχείρημα Προβόπουλου και δυστυχώς αποδέχεται το …Κούρεμα!
Τα παπαγαλάκια του οικονομικού ρεπορτάζ αυτόν ακριβώς το ρόλο υπηρέτησαν τον Ιούνιο του 2012. Η ΑΓΩΓΉ της Διοίκησης Σπανοπούλου, όμως, και ισχυρή και τεκμηριωμένη είναι, αλλά και ικανή να φέρει πίσω στο Ταμείο μας, με δικαστική απόφαση 90.000.000 ευρώ που μαζί με τα 25.000.000των αναλήψεων μας, με νόμιμες ΑΠΟΦΆΣΕΙΣ ΔΣ , κάνουν τα 115.000.000 των ασφαλισμένων μας που είχαμε στην ΤτΕ το μεσημέρι της 9 ης Μαρτίου 2012

2. Εδώ και τώρα δημόσια και ενυπόγραφα να πουν στον Κλάδο οι δύο συνάδελφοι τι επιλήψιμο ή και ποινικά κολάσιμο περιέχει το Πόρισμα των Ορκωτών και γιατί δεν το γνωστοποιούν σε ΌΛΑ τα μέλη, όπως ζήτησα χθες στη ΓΣ του ΕΔΟΕΑΠ!

3. Εδω και τωρα να καταθέσουν στοιχεία για τις επιζήμιες σχέσεις διοικητικών παραγόντων με εμπόρους Υγείας και γιατρών με ασφαλισμένους κι όχι να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα!

4.Να πουν επιτέλους την αλήθεια ότι δηλαδή , η Διόικηση Σόμπολου προυπολόγισε έλλειμμα 19.500.000 και έκλεισε με έλλειμμα 24.500.000 ! Τα έφαγαν αυτα τα λεφτά; Οχι φυσικά! Δόθηκαν για τις ανάγκες του Οργανισμόυ.Άρα δικαιούνται μόνο να μιλήσουν για ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΠΟΤΥΧΊΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗΣ ΠΌΡΩΝ

5. Μια μόνο σύμβαση κι αυτή με πιλότο της Διοίκησης Σπανοπούλου κατάφεραν να υπογράψουν σε 14 μήνες στη Θεσσαλονικη ενώ ετοιμάζονται να μας ξαναρίξουν στους εμπόρους της Υγείας προωθώντας σύμβασης με ιδιωτικά κέντρα τις οποίες εμείς ΔΙΑΚΟΨΑΜΕ ! Πράγματι υπεγράψαν συμβάσεις με εισήγηση ΤΥΠ με ιδιώτες , όχι σε τιμές Προεδρικού Διατάγματος που ίσχυαν μέχρι πρότινος, αλλα με έκπτωση απο Κέντρα Παρακλινικών εξετάσεων, τα οποία έριξαν τις τιμές και κάτω απο ΠΔ λόγω της κρίσης και γιατί ο ΕΔΟΕΑΠ ακόμη αντέχει να πληρώσει συγκριτικά με ΕΟΠΠΥ στον οποίο οι έμποροι έκαναν εκβιαστική επίσχεση Εργασιας.

Αυτα προς το παρόν με την υποσημείωση ότι το Μνημόνιο ειναι φαρμάκι , η ασπιρινη θαυματουργό φθηνό φάρμακο, συγκριτικά με το FAMPYRA δηλαδή και ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν σώζεται με ανακοινώσεις πομφόλυγες και επαναστατική γυμναστική.
ΕΡΡΩΣΘΕ !
Συναδελφικά πάντα
Ελένη Σπανοπούλου
ΥΓ Τα πεπραγμένα της Διοίκησης Σόμπολου Καρουτζου Χριστοδουλιδου,Αγγέλη και λοιπών δυνάμεων ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΝΙΚ´Η ΣΥΝΈΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Προεδρίνα ακούραστη !
Δωστους Βα καταλάβουν και να το βουλώσουν! Σαν δε ντρέπονται οι επαναστάτες του κατοστάρικου! Η τρελλαμένη και ΚΟΝΤΟΣ που το παίζουν αριστεροί αλλα είναι φασιστες και νομίζουν οτι χάβουμε μύγες !