Πέμπτη, 5 Ιουνίου 2014

Διαγράφηκε ο Κεδίκογλου...

και "χέστηκε η φοράδα στ'αλώνι".
Δηλαδή σύντροφοι επί αρκετές ώρες και έπειτα από τη πίεση των απολυμένων της ΕΡΤ, επιτέλους καταφέραμε όλοι μαζί να διαγράφουμε τον Σίμο;
Μιλάω για τον Σ.Κεδίκογλου που μας έχει γραμμένους στα απαφτά του εδώ και χρόνια.
Προφανώς δεν έχει εδώ και χρόνια κανένα "παρεδώσε" με τον ΕΔΟΕΑΠ - και εάν ρίξετε μία ματιά στις δαπάνες υγείας του, θα διαπιστώσετε ότι είναι όλες μηδενικές (σε σχέση με τον ΕΔΟΕΑΠ εννοώ).
Μπράβο μας. Τόσο μυαλό έχουμε, μέχρι εκεί φτάνει η εξυπνάδα μας.
Δεν πάει παραπέρα.
Μπράβο (με πολλά ερωτηματικά) και στους ομιλητές που ανέβηκαν να παραπονεθούν για τις μικροδιαφορές στις δαπάνες υγείας τους.
Αυτοί οι ομιλητές δεν παραπονέθηκαν για διαφορές δαπανών που προέκυψαν από το τωρινό ΔΣ. Αλλά από προηγούμενα διοικητικά συμβούλια. Τώρα όμως το "θυμήθηκαν".
Για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ μήπως μίλησε κανείς;
Αλλά για ποιο λόγο να μιλήσει κάποιος για το μέλλον του ΕΔΟΕΑΠ;
Ως γνωστό, ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έχει πια μέλλον.
Αρκεί που φαγωθήκαμε μεταξύ σας.
Την καταφέραμε και την "κατσίκα του γείτονα" !!!20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κλάμα ο Κεδίκογλου.....
Έμαθα πως σήμερα δεν θα φάει!

Ανώνυμος είπε...

Επί εννέα ώρες το ΔΣ διαπραγματευόταν με το υπόλοιπο ΣΩΜΑ την "σπουδαία" διαγραφή.
Και ο χορός καλά κρατεί.
Δηλαδή πως γίνεται κάθε φορά και το ίδιο το σώμα αποπροσανατολίζει σε σχέση με τα σημαντικά προβλήματα του κλάδου μας.
Βλέπουμε το δένδρο - χάνουμε το δάσος.

Ανώνυμος είπε...

Για άλλη μια φορά...τρίτο δεύτερο επίπεδο....ο δε σάπιο κοιλιας έβριζε και την Παναγία ....ντροπή του του άχρηστου...που θελει να του μιλάμε και με αισθήματα αλληλεγγύης....ποιος φυσιολογικός άνθρωπος μπορεί να τρέφει οποιοδήποτε αίσθημα για αυτόν....?????

Ανώνυμος είπε...

Επειδή η ανταρτισσα με τον σωφέρ έβγαλε και διακινεί ρεπορτάζ για το θέμα Κεδίκογλου να βγει κάποιος να πει την αληθινή πόδι τη σάπια συνδικαλιστική αλήθεια για το τι έγινε.
Η ΕΣΗΕΑ έστειλε τελευταία στιγμή στον ΕΔΟΕΑΠ την απόφαση διαγραφής. Ο Σόμπολος πιέστηκε να το βάλει και στη συνεδρίαση έλειπαν Νεστορίδης, Σπανοπούλου,Καταιφτσής για άσχετο λόγο.
Με 6 παρόντες ο Πρόεδρος ψήφισε όπως είπαν στη ΓΣ εκ του ασφαλούς κατά του Κεδίκογλου, μαζι με τα αριστερά συνεταιράκια του! Τα δύο σαίνια του Γκάνα έριξαν λευκό και ο Καρούτζος ψήφισε υπέρ! Συνεπής τουλάχιστον ο Καλαματιανός!
Στη ΓΣ παίχτηκε το γνωστό θέατρο των συσχετισμών αυτούς που ανάγλυφα και αηδιαστικα αναφέρει η Πόπη κάνοντας δήθεν ρεπορτάζ. Εμείς όμως είδαμε τον μεν Γαμα Γαμα να κρατάει σταθερή στάση στην ψήφο του και την πρώην να εξηγεί να προτείνει και να προσπαθεί να δίνει λύση. Ήμασταν τόσοι υπάλληλοι εκει. Τι ψυχή θα παραδώσει μωρή; Που λέει και ο ποιητής... Ακούσαμε όλοι την Σπανοπούλου να προτείνει δημόσια συνεδρίαση ΔΣ ώστε να ψηφίσουν και οι 9 σύμβουλοι παρουσία της ΓΣ.
Τι κωλυμμα βρήκε σε αυτο ο ψαρωμένος προϊστάμενος της ΝΥ ; Ότι δεν έχουν κληθεί νομίμως τα μέλη απο τον πρόεδρο. Ε! Ας τους καλούσες ρε Σομπολε εκείνη την ώρα. Δίπλα σου ήταν να παραλάβουν την πρόσκληση. Ομως οποίος δεν θέλει να ζυμώσει δέκα μέρες κοσκινίζει κυρ Πάνο μουουουου!
Το λουστηκες εχθές το έργο και καταψηφιστηκες κιόλας. Καλά να πάθεις κυρ Πέτο.Γέλασαμε και θυμωσαμε πολύ χθες με την απόγνωση σου.
" Έγκλημα στη Γενική Συνέλευση"
Ο Πάνος Σόμπολος ακόμη ψάχνει τον δολοφόνο. Και βάζει στοίχημα μπύρες πάνω απο το πτώμα του Ταμείου μας αυτή τη φορά.

Ανώνυμος είπε...

Ο κεδίκογλου είναι ο πρώτος που μένει εκτός ΕΔΟΕΑΠ και μάλιστα με μία απόφαση, που φρόντισαν Αγγέλης, Χριστοδουλίδου και Σόμπολος, να φτιαχτεί έτσι το παιχνίδι, που να είναι άκυρη. Καρούτζος και τα τσουτσέκια του Γκανά απλώς έπαιξαν τον κακό μπάτσο του κλάδου και τα γιουσουφάκια του υπουργού. Με τους άλλους 13.000 ασφαλισμένους και τις οικογένειες τους, που μένουν εκτός ΕΔΟΕΑΠ, συν τους γιατρούς και τους εργαζόμενους που θα ψάχνουν για δουλειά επειδή στέλνουν τον οργανισμό με φόρα στα βράχια τι θα γίνει? θα διαβάζουμε τις ευχαριστίες του Σόμπολου στο Σαμαρά και τον Άδωνι, τις ερωτικές επιστολές του Καρούτζου στον Μουρούτη, τις τεμενάδες του Αγγέλη στον κεντικό τραπεζίτη, τις ανακοινώσεις της Πόπης και του Αγγέλη, για ανατροπή (δηλαδή μας είπαν οι άνθρωποι ότι είμαστε άδειοι τενεκέδες και να μας γυρίσεις ανάποδα τίποτα δεν πέφτει για το καλό του κλάδου) και θα παρηγοριόμαστε. Ώξω ρε αλήτες.......

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει καμμία ψυχή με μαύρη καρδιά και μπλέ νύχια να βιντεοσκοπήσει το ναύγιο?

Ανώνυμος είπε...

Η προσωπική καμερ(αμάν) γούμεν της ..... Τρέλλας τράβαγε στη συνέλευση. Λες να πίασει καρέ-καρέ το ναυάγιο και να μην το καταλάβει? Ρε ρέμάλια σας έχει πάρει όλος ο κόσμος χάμπάρι και σεις κάνετε ότι ψιχαλίζει.... Οι ροχάλες πέφτουν βροχή και σε λίγο έρχονται και οι σφαλιάρες.

Ανώνυμος είπε...

Εγω θα ηθελα να ξέρω αν ηταν πρόεδρος της ΓΣ η Σπανοπουλου και αν είχε κρατήσει την πανηλίθια σταση που
υ κράτησε ο Σομπολος στο θεμα Κεδικογλου θα την είχαν λυντσάρει;

Ανώνυμος είπε...

Η Ελενη εκανε την τοποθέτηση της στο θεμα πρότεινε και λύσεις για τη νομιμότητα της αποφασης και καθάρισε σπαθί Ο Καρούτζος ηταν απολύτως συνεπής με όσα πιστεύει Ο Καταιφτσής φεύγοντας δήλωσε δημόσια τη θέση του γιατι έφευγαν βρε τον αντιπρόεδρο για τη Θεσσαλονικη και όλοι οι άλλοι έπαιξαν Βρώμικο παιχνίδι στις πλάτες των Εργαζομένων της ΕΡΤ

Ανώνυμος είπε...

Α! Ετσι πες μας να ξέρουμε και που είστε κάποιος να πει στα παιδια της ΕΡΤ οτι το Καταστατικό της ΕΡΤ δεν επιτρέπει διαγραφή σε έχοντες 15 ετία Και ο ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ εχει 16 Χρονακια μετρημένα μαζι μ αυτα της Ανερικης που πήγε να σπουδάσει το Παληκαρι με λεφτα της ΕΡΤ Αντε μη ...

Ανώνυμος είπε...

Την ωραιότερη ατάκα ομως της ΓΣ την ειπε στον σαπιοκοιλια τον άθλιο Τσαλαπάτη ο αντιπρόεδρος μας ο Νεστορίδης " Με τον Τσαλαπάτη τα είπαμε πριν λιγο στις τουαλέτες " Και ξεράθηκε η αίθουσα απο το γέλιο

Ανώνυμος είπε...

Στο φυσικό του χώρο ο λαδέμπορος που έβαζε υπογραφες σε αιτήσεις για να παίρνει ο θείος του ο Δημητρακόπουλος στην Αμερική φαρμακα και ενοίκιο σούπιτσα σε γηροκομείο που πλαστα το εμφανίζεται σαν νοσοκομείο Αυτος και η άλλη τρελλαμένη η Κοντράρου που έβαζαν υπογραφες στις αιτήσεις του γέροντα δεν έκαναν πλαστογραφία; Και μάλιστα για χιλιάδες ευρωπουλα; Και τωρα ξεφτιλησαν γιατρούς και δυο υπαλλήλους γιατι εξυπηρέτησαν ασφαλισμένους Αντε να χαθούν τα κοπρόσκυλα

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ ο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ δεν χωράει σε τουαλέτα Βόθρο χρειάζεται για να αποπατήσει ΓΙ αυτο η πρώην πήρε το μικρόφωνο μετα απο μια δήθεν αθώα αλλα πολύ πούστικη οπως συνήθως παρέμβαση του και ειπε Ο κος Τσαλαπατης μαλλον πρεπει να ξαναπάει στην τουαλέτα.. Βόθρο έπρεπε να πει!

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις την είδατε την Κοντραρου διπλα στον Τσαλαπάτη; Ο χοντρός και η λιγνή ! Πως εχει γίνει ετσι η γυναίκα ;

Ανώνυμος είπε...

Σουρωσε απο τη σούρα και την κακιά ρε! Δεν άκουσε φαίνεται τον Ορκωτό να διαβάζει για την αγωγη του Οργανισμου κατα αςφαλιςμένης πρώην μέλους του ΔΣ ή μαλλον εκανε πως δεν άκουσε !

Ανώνυμος είπε...

Όλοι ομως την ακούσαμε μαζι με τον κολλητό της τον σαπιοκοιλιά Τσαλαπάτη να παίρνουν με το ζόρι το μικρόφωνο απο τον Σομπολο και να λενε οτι δεν υπάρχει απαρτία στη ΓΣ γιατι εχουν μεινει λίγοι στην αίθουσα
Αυτο για μη μην ψηφιστεί η αύξηση της εισφοράς στο 5% Ακριβως το αντίθετο απο αυτο που έλεγαν οι αλητηριοι στη ΓΣ του ´12 ! Το πιο ανήθικο ήταν οταν λιγο μετα φώναζαν στο Σομπολο να βάλει σε ψηφοφορία το θεμα Κεδικογλου! Καλα τους τα ειπε η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ Απαρτία αλά κάρτ δε γίνεται . Αλλα είχαν πια πουσσρει τον κόσμο που με τη βοήθεια της Πόπης Γκεβαρα και του Αγγέλη Ζαπατιστα είχε πια γίνει όχλος και δεν σκεφτόταν λογικά . Εγω μόνο τα παιδια της ΕΡΤ λυπήθηκα που τα εξευτελισμός και τα κορόιδευαν 8 ωρες οι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι συνδικαλιστές.

Ανώνυμος είπε...

Τα παιδια της ΕΡΤ ήρθαν για να χαλάσουν την συνέλευση.....και τα κατάφεραν.

Ανώνυμος είπε...

Οχι φιλε Τα παιδια της ΕΡΤ ξωπετάχθηκαν στο δρόμο και αγωνίζονται ενα χρόνο τωρα για το δικηο τους Ηρθαν άξιζαν καλύτερη και πιο ηθική μεταχείριση και απο τον Σομπολο και απο το ΔΣ και απο τους συνδικαλιστές των Ενώσεων και απο τα μέλη της ΓΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ εξετέθησαν και Εξευτελιστηκαν ΟΛΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα ειναι οτι ξεσπιτωθηκαν....και με τον τροπο που λειτουργούν θα χάσουμε το ταμειο μας....και θα βρεθούμε στο ΙΚΑ....όσο για τον κεδικογλου....που διαγράφηκα δεν άλλαξε κατι...μην τρελαινεστε λοιπόν....που το μόνο που σας έμοιαζε ηταν αυτο....το πρόβλημα του ταμείου δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμα.....υπομονή...και ερχεται....

Ανώνυμος είπε...

Με αυτά και με αυτά, κάναμε τον ΕΔΟΕΑΠ σαν τα μούτρα μας. Αναπτύχτηκαν θύλακες κακοδιαχείρισης με την ανοχή μας, ξεχάσαμε την αξιοκρατία στις προσλήψεις –μόνο ημέτερους- και έχουμε ακόμα δρόμο. Βλέπε έσοδα, βλέπε προμήθειες, βλέπε αργομισθίες. Ξεκατίνιασμα στη συνέλευση, να αποδείξει ο Σόμπολος ότι είναι καλύτερος από Σπανοπούλου και η Σπανοπούλου ότι είναι άχρηστος ο Σόμπολος, εμείς απλά προσπαθούσαμε να βρούμε ποιος είναι πιο άχρηστος. Στη μέση οι απολυμένοι της ΕΡΤ, πήραν την εκδίκηση από τον Υπουργό και οι συνδικαλιστές την ψήφο τους.
Ήδη όσοι γνωρίζουν παρακαλάνε για τον ΕΟΠΥΥ.
Έχουμε και τους εργαζόμενους στον ΕΔΟΕΑΠ, που παρακαλάνε τους συνδικαλιστές, όταν πάμε στον ΕΟΠΥΥ, να πάνε και αυτοί μαζί, για να μην μείνουνε άνεργοι. Όπως και οι του Μηχανισμού Αγγελιοσήμου –ο Θεός δηλ. να τον κάνει μηχανισμό- όταν καταργηθεί το Αγγελιόσημο. Γενικά τα παιδάκια παίζουν…..