Κυριακή, 17 Αυγούστου 2014

Απευθείας χτύπημα στη βιωσιμότητα των ταμείων των δημοσιογράφων

(του Γιάννη Αγγέλη - δημοσιογράφου - μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ).
Η κρυμμένη σε άσχετο νομοσχέδιο τροπολογία που εισήγαγε η κυβέρνηση είναι ένα πλήγμα στην ήδη προβληματική βιωσιμότητα των ταμείων, τόσο του ΕΤΑΠ - ΜΜΕ όσο και του ΕΔΟΕΑΠ.
Η απευθείας τιμολόγηση του ΜΜΕ προς τον διαφημιζόμενο, χωρίς την πρόβλεψη για είσπραξη και απόδοση του αγγελιόσημου από τα ΜΜΕ στα Ταμεία, όπως και η αλλαγή στη βάση υπολογισμού του αγγελιόσημου στα ηλεκτρονικά μέσα και κυρίως στην τηλεόραση δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια σαφέστατη μείωση τόσο του εισπράξιμου ποσού όσο και της εισπραξιμότητας του αγγελιόσημου.
Κατ' αρχήν εκτιμήσεις συναδέλφων αλλά και υπηρεσιακών στα ταμεία μας υπολογίζουν την απώλεια αυτή μεταξύ 20% και 30% στα ήδη μειωμένα λόγω ύφεσης και ανεργίας έσοδα των ταμείων.
Επιπλέον, οι αλλαγές που φέρνει ο νόμος αυτός όσον αφορά στη διευκόλυνση συγχωνεύσεων κυρίως τηλεοπτικών καναλιών αποτελούν προάγγελο νέων απολύσεων συναδέλφων και προφανώς πέραν της ανεργίας θα έχουν συνέπειες και στα έσοδα των ταμείων.
Το παράδοξο είναι ότι ηγετικά συνδικαλιστικά στελέχη ενώσεων που καλύπτονται από τα ταμεία μας... βγήκαν να υπερασπιστούν την τροπολογία υποστηρίζοντας μάλιστα ότι οι αλλαγές αυτές θα αυξήσουν(!) τα έσοδα των ταμείων.
Βέβαια το γεγονός ότι το αγγελιόσημο εδραιώνεται κατά κάποιον τρόπο με την αναφορά του στον νόμο αυτό, ίσως να απομακρύνει την φημολογούμενη κατάργησή του. Η μείωση όμως της αποδοτικότητάς του φθάνει σε τέτοιο σημείο ώστε να αποκαλύπτει πλέον με σαφή τρόπο "παλιές" σκοπιμότητες που εμπλέκουν τον ΕΔΟΕΑΠ, κατά κύριο λόγο, σε εξελίξεις μετάλλαξης ή διάσπασής του όσον αφορά στο κομμάτι της επικούρησης ή της υγείας.
Για τον λόγο αυτό άλλωστε τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε επανειλημμένες προσπάθειες δυσφήμησης και απαξίωσής του ακόμα και μέσα από τον χώρο μας.

31 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπα! Υπάρχει μέλος του ΔΣ Αγγέλης; καλώστονε και ας άργησε. Που κρυβόταν τόσο καιρο;

Ανώνυμος είπε...

Μύρισαν εκλογές και βγήκε για ψηφοθηρία. Έχει φιλοδοξίες ο ανύπαρκτος....

Ανώνυμος είπε...

Τον κατάλαβε η Πόπη και τον πέταξε σαν την μύγα απο το γάλα.

Ανώνυμος είπε...

Η ανακοίνωση του Αγγέλη είναι ιστορική. Η πρώτη που υπογράφει μόνος του μετά απο ενάμιση χρόνο στον ΕΔΟΕΑΠ. Ακούγεται ότι του την έγραψε η Πόπη αλλά τον άφησε να υπογράψει μόνος του για να αρχίσει να μπουσουλάει συνδικαλιστικά. Πως βγάζεις στα παιδάκια τις βοηθητικές απο το ποδήλατο...

Ανώνυμος είπε...

Που να τον ξέρεις τον Αγγέλη ρε συ; Τα συμβούλια τα έχει κάνει καφενείο. Περνάει αστραπή, πίνει τον καφέ του και φεύγει σίφουνας. Δεν έχει κάνει τίποτα για τον ΕΔΟΕΑΠ. Μεγάλο κηφηναριό σου λέω.

Ανώνυμος είπε...

Ο αριστερός επαναστάτης του Κεφαλαίου αναζητά νέο ρόλο. Μετά την αλλαγή φρουράς στην κεντρική τράπεζα έχει πάθει κοκομπλόκο. Πιστός στο ρόλο του νεκροθάφτη του Ταμείου μας λέει τα αυτονόητα για τις απώλειες απο το έσοδο του αγγελιοσήμου για ένα και μόνο λόγο. Για να δικαιολγήσει το λουκέτο που έρχεται. Ανθρωπάκι του συστήματος δεν λέει ούτε ένα όνομα πολιτικού και μεγαλοεκδότη. Δεν έχει ούτε μία πρόταση για να σωθεί κάτι από το Ταμείο. Δεν έχει κάνει άπολύτως τίποτα μέχρι σήμερα για να περισώσει τον Οργανισμό. Απόλυτο κατάντημα του ΔΣ και του κλάδου

Ανώνυμος είπε...

Απόλυτο δεν λες τιποτε! Πιο ... Αγγέλης πεθαίνεις! Ο άνθρωπος ανά μασάει όσα γράφτηκαν αυτές τις μέρες και το παίζει και φιλοΣυριζαίος απο τις στήλες της Αυγής υπογράφοντας ο αστοιχείωτος σαν ΤΥΠ! Ξέχασε βέβαια να γράψει οτι ειναι αρχισυντάκτης στο Κεφάλαιο και υπηρέτης του Κεφαλαίου μηδέν των τραπεζικών φυσικα εξαιρουμένων Ρε τον μαϊμού επαναστάτη που το παίζει αριστερός συνδικαλιστής με δεξιά τσέπη Σε τα μας τωρα έσκασε μύτη να μας πει οτι ο νόμος των εκδοτών δεν ειναι το δικηο του εργάτη! Σα δεν ντρέπεται να μας περνάει για ζωντοβολα που καταπίνουν τις κορώνες του για τον ΕΔΟΕΑΠ Εκ των υστέρων Γιαννάκη πολλα τραγούδια λέγονται Λιγο αργα δεν ξύπνησες απο τον υπνο στην καρέκλα του 6ου; Κι οχι μονο ΕΣΥ αλλα και τα συντρόφια σου κατα ΕΣΗΕΑ μεριά ...

Ανώνυμος είπε...

Όσο ( νομίζουν) ότι ανεβαίνουν ψηλά τόσο περισσότερο φαίνεται ο κ@λος τους. Το ρητό αυτό για τις μαϊμούδες πάει γάντι στο δίδυμο της διαπλοκής και του ξεπουλήματος με αριστερή προβιά. Αγγέλη και Πόπη. Εσύ φίλε/η που μας λές ότι το κείμενο έγραψε η Πόπη και το έδωσε στον τσάτσο του Κεφαλαίου για να μάθει να μπουσουλάει συνδικαλιστικά είσαι πολύ ρομαντικός η μακρυά νυχτωμένος. Παίζουν σε πλήρη συνεννόηση, πάντα εις βάρος του κλάδου και του Ταμείου, το παιχνίδι του καλού και του κακού μπάτσου, για να κρέμονται από τα ... ρουθούνια της εξουσίας. Από το ΣΥΡΙΖΑ, που δήθεν καταδίκασε και κατήγγειλε τις ρυθμίσεις για τη ληστεία του αγγελιοσήμου αλλά και από τους Μπόμπολα και Ψυχάρη, που εξυπηρετεί η ίδια ρύθμιση για τις συγχωνεύσεις με δανεικά και αγύριστα και εργασιακό και ασφαλιστικό μακελείο για εκατοντάδες εργαζόμενους, τα Ταμεία και τον κλάδο. Η Πόπη, που την ανεβοκατέβαζε ο Μπόμπολας με ταξί από τον Πειραιά και όταν ήρθε η ώρα της σύνταξης, της έκανε δώρο την απόλυση της, για να ηρωοποιηθεί στα μάτια των ηλιθίων του κλάδου δεν μιλάει κάν για την τροπολογία ταφόπλακα του κλάδου, των εργαζομένων και των Ταμείων, (ενώ αναδημοσιεύει ότι μ@λ@κι@ κυκλοφορεί στο διαδίκτυο, δεν έβαλε κάν την ανακοίνωση του Αγγέλη στο blog της). Και ο σαλτιμπάγκος του Κεφαλαίου κάνει σέρβις στην Πόπη και στους προστάτες της με μούγγα για την καταστροφή των συγχωνεύσεων. Ταυτοχρόνως όμως σπεύδει μέσω "Αυγής"" να κάνει πλάτες στον ΣΥΡΙΖΑ, δήθεν καταγγέλλοντας τις επιπτώσεις της ρύθμισης στο έσοδο αγγελιοσήμου των Ταμείου. Αν ο κλάδος είναι τόσο ισοπεδωμένος, που τον κοροϊδεύει μπροστά στα μάτια του μια μαϊμού και μια αρκούδα εις υγείαν των κοροίδων και υπέρ του Μπόμπολα, Ψυχάρη και ΣΥΡΙΖΑ, καλά να πάθει. Η Πόπη και ο Αγγέλης φροντίζουν να έχουν και ύριο αφεντικά. Ο κλάδος απλώς δεν θα έχει αύριο, μοίρα στον ήλιο, δουλειά, σύνταξη και ασπιρίνη. Είναι για γέλιά και για κλάματα. Ποτέ άλλοτε τόσο λίγοι δεν κορόιδεψαν τόσους πολλούς.

Ανώνυμος είπε...

ΙΣΧΥΕΙΕΙΕΙΕΙ!!!

Ανώνυμος είπε...

Και ο Γκανάς που κολλάει???

Ανώνυμος είπε...

Είναι ο πρώτος διδάξας. Επι χρόνια κάνει την ίδια δουλειά. Πόπη και Αγγέλης τον ακολουθούν και Σομπολοκαρούτζοι τον αντιγράφουν...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη; Αντίγραφα και κακέκτυπα ξοφλημένων γραμματίων; Αυτοί κρατάνε στα χέρια τους το μέλλον μας; Βοήθειααααααααααααααααααααααααααααα.........

Ανώνυμος είπε...

Η αριστερίστρια μαϊμού του Κεφαλαίου σπεύδει να βρει στέγη στην Αυγή του ΣΥΡΙΖΑ και γραφει προχειρομακακίες που ασκεφτα αναπαράγουν οι ανεπρόκοποι τεμπέληδες και αποτυχημένοι συνδικαλισταράδες του κλαδου. Η αφρίζουσα Ποπαρα δεν ακολουθεί στον κατήφορο και τον αφήνει να υπογράψει μόνος του ενα μαθητικό κείμενο δημοσιευμένο εκ των υστέρων κατόπιν εορτής και με τη ζημιά να εχει γίνει
Το παπαγαλάκι του ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ που παιρνει υπνάκους στα συμβούλια αναζητά προστασία Τον καταλάβαμε ομως και δε μασάμε Ας τα πει στα αφεντικά του ή ας κάνει δημοψήφισμα με ερώτημα ΕΔΟΕΑΠ με Αγγέλη ή χωρίς ; Θα παρει την απάντηση του

Ανώνυμος είπε...

Γκανάς και ξερό ψωμί ρεεεεεε!
Τα ειπε ολα με την επιστολάρα που του έγραψε ο Καλαματιανός
Οι Πιππες του Πίππα ηταν για ξεκαρφωμα Μονο που ξέχασε να συμπεριλάβει τον εαυτο του σ αυτούς που καταγγέλει ως καταστροφείς και πελατολάγνους του ΕΔΟΕΑΠ!
ΜΠΙΜ.... Μη πω καμμιά βρωμοκουβέντα και συγχυστώ ο άνθρωπος βραδιάτικα

Ανώνυμος είπε...Το επικουρικό δημοσιογράφων -τεχνικών φεύγει από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ!

Την απόσχιση των τομέων επικούρησης ΤΕΑΙΣΥΤ (Β’ Διεύθυνσης) και ΤΕΑΤΤΑΘ (Γ’ Διεύθυνσης) από το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και την ενοποίησή τους στο Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) από την 1η Ιουλίου 2015, προβλέπει η παράγραφος 6 στο άρθρο 220 του νόμου 4281/2014 – ΦΕΚ 160 Α’ που ψηφίστηκε από τη Βουλή στις 6 Αυγούστου 2014 (αφορά περισσότερους από 5.500 ασφαλισμένους του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ, δημοσιογράφους, υπαλλήλους και τεχνικούς).
Στον ίδιο «κουβά» μπαίνουν και τα επικουρικά μηχανικών, δικηγόρων, αρτοποιών, συμβολαιογράφων, εργαζομένων στα πρατήρια υγρών καυσίμων, ναυτικών πρακτόρων και άλλων ελεύθερων επαγγελματιών, με όρους «επικουρικής ασφάλισης..  ελεύθερων επαγγελματιών».
Ο νόμος δίνει τη δυνατότητα μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2015, στις αντιπροσωπευτικές οργανώσεις των συγκεκριμένων κλάδων να αποφασίσουν μετά την εκπόνηση αναλογιστικής μελέτης, τη μετατροπή των ταμείων τους σε ΝΠΙΔ επαγγελματικά ταμεία, εάν δεν θέλουν την ενοποίηση στο ΕΤΕΑ.
Οι όροι και οι προϋποθέσεις ένταξης θα καθοριστούν με απόφαση του υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γ. Βρούτση.
Για όσα από τα Ταμεία μετατραπούν τελικά σε επαγγελματικά, το ποσοστό της εργοδοτικής εισφοράς παραμένει σταθερό ή μειώνεται, χωρίς οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρηματοδότηση ή παροχή εγγυήσεων από τη γενική κυβέρνηση ή άλλες μη ανταποδοτικές πηγές, πέραν των δικών τους πόρων.
Όσα επικουρικά ενταχθούν στο ΕΤΕΑ θα ακολουθούν την εφαρμογή ρήτρας μηδενικού ελλείμματος.
Ο νόμος δεν αφορά μόνο τους δύο τομείς επικούρησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ.
Ανατρέχοντας στα επίσημα πρακτικά της Βουλής της 6ης Αυγούστου 2014, διαβάζουμε επίσης ότι «Από 1/1/2015 καταργούνται οι φόροι υπέρ τρίτων με τους οποίους χρηματοδοτούνται τομείς επικουρικής ασφάλισης και πρόνοιας που εποπτεύονται από το Υπουργείο Εργασίας. Από τους συνολικά εκατόν ενενήντα εννιά φόρους υπέρ τρίτων, οι ενενήντα τρεις σχετίζονται με τα ασφαλιστικά ταμεία και αποφέρουν έσοδα πάνω από 2 δισεκατομμύρια ευρώ το χρόνο σε είκοσι τέσσερις ασφαλιστικούς οργανισμούς. Μεταξύ αυτών στο ΙΚΑ, στο ΤΕΒΕ, στο ΕΔΟΕΑΠ, στο ΝΑΤ, στο Ταμείο Εμπόρων, συντάξεων νομικών, στρατού, ναυτικού, ξενοδόχων και εθνικής άμυνας.»
(πηγή: etapmme)


Ανώνυμος είπε...

Αυτό ο Αγγέλης δεν το είδε, το έκανε γαργάρα ή δεν το κατάλαβε? Αι χάσου ανθρωπάκι, που θέλεις να παριστάνεις τον εκπρόσωπο του κλάδου στα συνδικαλιστικά, τα ασφαλιστικά και στο Ταμείο. Πλήρης ξεπεσμός. Πιό Αγγέλης δεν γίνεται.

Ανώνυμος είπε...

Πιο Αγγέλης πεθαίνεις! Οι άχρηστοι δεν διάβασαν καν το νομο που πέρασε κατω απο τη μύτη τους και διαλύει τα παντα ! Αντε στα τσακιδια τωρα ανίκανοι ΑγγελοΠόπηδες και Σομπολοκαρουτζοι όλοι όργανα ενός Συστήματος που μας διαλύει αναίσχυντα! ΑΙΣΧΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ακόμη κι αν η απόσχιση των επικουρικών του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ ψηφίστηκε κάτω από τη μύτη των συνδικαλιστών, το δημοσίευσε στις 10 Αυγούστου η Καθημερινή. Αν δεν το ξέρανε, το μάθανε. Αλλά δεν μιλήσανε...

Ανώνυμος είπε...

Γιατι να μιλήσουν οι αλητηριοι το έραψαν και ειναι και χορτάτοι!
Τρώνε καρπαζιές απο το Συστημα και δεν σηκώνουν κεφάλι οι ξεφτιλες Μια σύσκεψη , μια ανακοινωσουλα και καμμια 24ωρη για ξεκαρφωμα ! Σαν δεν ντρέπονται!

Ανώνυμος είπε...

Ας πάμε στον Γιάννη Αγγέλη. Διαμαρτύρονται οι διαφημιστές, προφανώς γιατί κάποια λεφτά των διαφημιζομένων -υπολογίζονται στο 50%- τα έπαιρναν αυτοί ως μεσάζοντες, τα υπόλοιπα τα έπαιρναν τα ΜΜΕ. Συνηθισμένο στην Ελλάδα τη χρεωκοπημένη, οι μεσάζοντες να παίρνουν τα περισσότερα. Το Αγγελιόσημο επιβαρύνει ως γνωστόν το έσοδο των ΜΜΕ και όχι το έσοδο των διαφημιστών, οπότε μέχρι σήμερα με την τιμολόγηση στους διαφημιστές χάναμε το 50% του Αγγελιοσήμου …αυτό είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνει ο Αγγέλης;
Ως προς την απόδοση και είσπραξη τα κανόνια έπεσαν συνήθως πέφτουν από τις διαφημιστικές εταιρείες και τα ΜΜΕ και όχι από τους διαφημιζόμενους, οι οποίοι για να διαφημιστούν είναι συνήθως και κερδοφόρες, άσε που και να βαρέσει κανόνι ο διαφημιζόμενος θα είναι ένας, ενώ η διαφημιστική εταιρεία έχει πακέτο από αγγελιόσημο διαφημιζομένων, και αυτό δεν το καταλαβαίνει ο Αγγέλης;
Το Αγγελιόσημο στις διαφημιστικές επιβαρύνει το 80% του εσόδου των ΜΜΕ, ενώ στην απευθείας τιμολόγηση το 100%, και αυτό δεν το ξέρει ο Αγγέλης; Ή τα ξέρει και τα καταλαβαίνει όλα;

Ανώνυμος είπε...

Ας πάμε στον Γιάννη Αγγέλη. Διαμαρτύρονται οι διαφημιστές, προφανώς γιατί κάποια λεφτά των διαφημιζομένων -υπολογίζονται στο 50%- τα έπαιρναν αυτοί ως μεσάζοντες, τα υπόλοιπα τα έπαιρναν τα ΜΜΕ. Συνηθισμένο στην Ελλάδα τη χρεωκοπημένη, οι μεσάζοντες να παίρνουν τα περισσότερα. Το Αγγελιόσημο επιβαρύνει ως γνωστόν το έσοδο των ΜΜΕ και όχι το έσοδο των διαφημιστών, οπότε μέχρι σήμερα με την τιμολόγηση στους διαφημιστές χάναμε το 50% του Αγγελιοσήμου …αυτό είναι δυνατόν να μην το καταλαβαίνει ο Αγγέλης;
Ως προς την απόδοση και είσπραξη τα κανόνια έπεσαν συνήθως πέφτουν από τις διαφημιστικές εταιρείες και τα ΜΜΕ και όχι από τους διαφημιζόμενους, οι οποίοι για να διαφημιστούν είναι συνήθως και κερδοφόρες, άσε που και να βαρέσει κανόνι ο διαφημιζόμενος θα είναι ένας, ενώ η διαφημιστική εταιρεία έχει πακέτο από αγγελιόσημο διαφημιζομένων, και αυτό δεν το καταλαβαίνει ο Αγγέλης;
Το Αγγελιόσημο στις διαφημιστικές επιβαρύνει το 80% του εσόδου των ΜΜΕ, ενώ στην απευθείας τιμολόγηση το 100%, και αυτό δεν το ξέρει ο Αγγέλης; Ή τα ξέρει και τα καταλαβαίνει όλα;

Ανώνυμος είπε...

Και τα ερωτήματα παραμένουν…. Γιατί ο Αγγέλης δημοσίευση κείμενο υποστήριξης υπέρ των διαφημιστών και ενάντια στα ΜΜΕ, τα οποία όπως και να το κάνουμε οι συνάδελφοί του μισθοδοτούνται από τα ΜΜΕ και επίσης γιατί δημοσίευσε η ΑΥΓΗ αυτό το κείμενο το οποίο είναι ενάντια στο Αγγελιόσημο, με το θεσμό του οποίου δεκαετίες επωφελείται η ΑΥΓΗ, σε βάρος των μεγαλοεκδοτών; Είναι σαφές ότι η Πόπη δεν συμφωνεί και γιαυτό, για πρώτη φορά απουσιάζει η υπογραφή της.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και ένα άλλο ερώτημα, ύστερα από αυτό δικαιούται ο Αγγέλης να παραμένει στο συμβούλιο του Ταμείου μας; ή θα πρέπει να παραιτηθεί;

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και κάτι άλλο από το παρελθόν, ας το θυμηθούμε. Όταν ο Βενιζέλος ζήτησε το εθελοντικό PSI, πριν από το υποχρεωτικό, τότε ο διορισμένος από το ΠΑΣΟΚ πρόεδρος του ΕΤΑΠ ΜΜΕ, Κώστας Τσουπαρόπουλος, κάλεσε σε σύσκεψη τις ενώσεις, για να τους εξηγήσει ο «ειδικός» Αγγέλης τον λόγο που θα έπρεπε να αποδεχτούμε το εθελοντικό PSI. Τότε το έσωσε ο Όθωνας, ο Ράμμος και ο Γκανάς, οι οποίοι ενέτρεψαν την επιχειρηματολογία του Αγγέλη και του Τσουπαρόπουλου.

Ανώνυμος είπε...


Ανθρωπάκι
Για
Γενικές
Εργασίες
Λαμογίας
Ημετέρων και
Συμφερόντων
Ίσον ΑΓΓΕΛΗΣ
Πόπη το νού σου!

Ανώνυμος είπε...

Αγγέλης: «Η απευθείας τιμολόγηση του ΜΜΕ προς τον διαφημιζόμενο, χωρίς την πρόβλεψη για είσπραξη και απόδοση του αγγελιόσημου από τα ΜΜΕ στα Ταμεία, όπως και η αλλαγή στη βάση υπολογισμού του αγγελιόσημου στα ηλεκτρονικά μέσα και κυρίως στην τηλεόραση δημιουργούν όλες τις προϋποθέσεις για μια σαφέστατη μείωση τόσο του εισπράξιμου ποσού όσο και της εισπραξιμότητας του αγγελιόσημου.»
Προτείνει: να δοθεί η είσπραξη και απόδοση του Αγγελιοσήμου στα χρεοκοπημένα ΜΜΕ και όχι άμεσα από τα Ασφαλιστικά Ταμεία. Τα υπόλοιπα είναι ακαταλαβίστικα κάποτε θα μας τα εξηγήσει, η βάση υπολογισμού – η οποία γίνονταν από τα ΜΜΕ και θα συνεχίσει , άλλαξε και από το 80% έγινε 100%. Γιατί αυτό είναι μείωση και όχι αύξηση;

Ανώνυμος είπε...

Του δίνετε αξία του ανθρωπάκου και μπερδευετε τα ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΆ σας μπουτια με τις ψυχανόμαλες αναλύσεις σας.
Το Αγγελιόσημο δεν καταργείται . ΤΑ Ταμεία μας μπορει....
Απλά περνάει σε αλλα χέρια που θα το παρακρατουν και θα το κατακρατουν και θα το λεηλατούν κατ´α το δικούν των συμφερόντων τους.
Έτσι κουτσουρεμενο ερχόταν μέσω διαφημίσεων και κουτσουρεμενο θα έρχεται κι αφήστε τον Γιαννάκη και τον Γκανά και όλα τα αριστερά καλόπαιδα να παίζουν τα παιχνίδια τους με τους δεξιούς να σφάζονται για τις καρέκλες και τον Τσαλαπατη να χασκογελάει ειρωνικά. Ντροπή σας όλοι !

Ανώνυμος είπε...

Αυτός ο ανθρωπάκος που λες, είναι μέλος του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ, αν και ο Γκανάς συμμερίζεται τις απόψεις του, τότε καήκαμε.
Για το Αγγελιόσημο και το ταμείο μας: το Δ.Σ. έχει ακέφαλο το τμήμα εσόδων. Αυτά…

Ανώνυμος είπε...

Όχι ο Γκάνας το παει αλλιως το γράμμα κατα Μαξίμου μεριά
Οσο για τον Τομέα Εσόδων δεν ειναι μονο αυτος ακέφαλος
Ο ΕΔΟΕΑΠ εχει ακέφαλη ιατρική υπηρεσία χωρις Αρχιατρο αποκεφαλισμενο επεμβατικό αποκεφαλισμενο οφθαλμίατροκό ακέφαλο οδοντιατρικό ακέφαλο ακτινολογικό Τα κεφαλιά μέσα παιδια μη περάσουν και μας τα κόψουν Οσα απόμειναν δηλαδη ....

Ανώνυμος είπε...

Αθήνα 15 Ιουλίου 2014
ΕΔΟΕΑΠ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Η πρόσφατη συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, κατέδειξε για άλλη μια φορά τα προβλήματα της διοίκησης και διεύθυνσης του οργανισμού ασφάλισης των εργαζομένων στα ΜΜΕ. Ακόμη και ο πιο αφελής δεν θα μπορούσε να πειστεί ότι, ένας ασφαλιστικός οργανισμός με δέκα χιλιάδες άμεσα μέλη και άλλα τόσο έμμεσα, θα μπορούσε να διοικηθεί με βάση τις γνώσεις περί διοικήσεως επιχειρήσεων των εκάστοτε εκλεγμένων συνδικαλιστών, όση καλή διάθεση, εργατικότητα και αφοσίωση στον ιερό σκοπό της διαχείρισης και περιφρούρησης των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των συναδέλφων και αν αυτοί επιδείξουν

Ανώνυμος είπε...

Κόφτο ρε με τις πίπες του Γκανα! Νομίζετε οτι χάφτουμε μύγες;