Πέμπτη, 11 Σεπτεμβρίου 2014

η Σπανοπούλου προσφεύγει στη Δικαιοσύνη

"αλιεύσαμε και σας παραθέτουμε την προσφυγή Σπανοπούλου κατά ΕΣΗΕΑ"

ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ  και ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ
για την τιμωρητική διαγραφή μου από την ΕΣΗΕΑ
Συνάδελφοι ,
ενημερώνω ότι
ΔΕΝ θα είμαι υποψήφια  , ούτε καν ψηφοφόρος(!) στις επικείμενες εκλογές για την ΠΟΕΣΥ, αφου ο παραταξιακός συνδικαλισμός της ΕΣΗΕΑ φρόντισε  με τη ρεβανσιστική, αντιδημοκρατική, και παράλογη διαγραφή μου, να με κρατήσει στον πάγκο!
Το λόγο τώρα έχει η Δικαιοσύνη καθώς στις 20 Νοεμβρίου 2014 εκδικάζεται η προσφυγή μου κατά της ΕΣΗΕΑ.
Η προσπάθεια μου για αναστολή της πειθαρχικής ποινής με ασφαλιστικά μέτρα απορρίφθηκε, με την ΕΣΗΕΑ ,  το Σωματείο στο οποίο  ανήκω  με συνέπεια 35 χρόνια, να παρίσταται εναντίον μου με  νομικά επιχειρήματα για εισαγγελικές έρευνες που οι ίδιοι προκάλεσαν!
ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΗΣ ΜΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ
Θα σας δω στα γουναράδικα του ΕΔΟΕΑΠ !
Ελένη Σπανοπούλου

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ωχ... ωχ....
πάλι ράμματα γιά τις γούνες θα έχουμε ...
ωχ.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνεται τώρα; Θα αρχίσουμε να χαλάμε τα λεφτά μας σε δικαστήρια;
Και να κάνουμε ευτυχισμένους τους δικηγόρους;

Ανώνυμος είπε...

Η Νίτσα ξέχασε να πει ότι έχασε τα ασφαλιστικά που έκανε και τώρα πάει για τακτική δικάσιμο.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτός ο Τσαλαπάτης που ούρλιαζε ότι θα διέλυε τη Σπανοπούλου και ότι την πέταγε έξω από τον ΕΔΟΕΑΠ μετά τη διαγραφή που είναι; Που είναι ο Ντελέζος το άλλο εύστροφο αγόρι;

Ανώνυμος είπε...

Χάσαμε και την Κοντράρου

Ανώνυμος είπε...

Μάθε να διαβάζεις αγράμματε Καλαματιανε !
Το γραφει φαρδιά πλατειά και πρώτο πρώτο πρώτο για τα ασφαλιστικά η γυναίκα. Αλλά που να καταλάβεις από τέτοια γράμματα κατα καημένε Γραμματικέ της κακιάς ώρας. Πρέπει να φοράς παντελόνια πιο μακρυά απο τα δικά της και όχι κενά ... περιεχομένου! http://www.spanopoulou.gr/el/105
Διάβασε μπάς και ξεστραβωθείς σίχαμα που το παίζεις αφεντικό απο μια ζωή τσιράκι!

Ανώνυμος είπε...

Τη φράση ´´θα βρεθούμε στα γουναράδικά´´ την έλεγε ο Άρης Βελουχιώτης στους αντάρτες του βουνού, ως μήνυμα και σημείο συνάντησης των ανυπότακτων, που έπαιζαν την ζωή τους κορώνα γράμματα για τον αγώνα και την πατρίδα άλλα και οι αλεπούδες στα αλεπουδάκια, που ήξεραν, σύμφωνα με τον μύθο ότι η τύχη τους ήταν να πιαστούν στα δόκανα και να καταλήξουν οι γούνες τους στα ίδια καζάνια. Τι αλήθεια εννοεί η Σπανοπούλου, που δεκαετίες στα πράγματα και την πρώτη γραμμή του κλάδου και των εξελίξεων ξέρει καλύτερα απ´ όλα τα γατάκια που ο παίζουν διοίκηση τι θα συμβεί αύριο? θα επιβιώσουν οι ανυπότακτοι ή όλοι μαζί θα βρεθούμε γυμνοί στα καζάνια των γουναράδων της διαπλοκής και των μνημονίων, που υπηρετούν τα ανθρωπάκια της σημερινής διοίκησης; Ιδού η αποριά!

Ανώνυμος είπε...

Ο μόνος αρμόδιος να λύσει την απορία είναι ένας! Ο Μάρκος Γκανάς! Αυτός που απο τη μία το παίζει Βελουχιώτης του κλάδου και απο την άλλη δεκανίκι του συστήματος και της διαπλοκής! Ας μας πει λοιπόν και ας πάρει θέση: Με τους ανυπότακτους και τους επαναστατημένους ή με τους πουλημένους και τους γδαρμένους.

Ανώνυμος είπε...

Ο Μάρκος μιλάει μόνο για το επίπεδο του διαλόγου γιατί δίνει εξετάσεις για τα μεγάλα σαλόνια της εξουσίας και της διαπλοκής. Ίσως να μαθαίνει και καλούς τρόπους σαν την Βουγιουκλάκη στην ταινία για να το παίξει πρίγκιπας απο γενοφάσκια. Για τα γουναράδικα δεν έχει ιδέα. Το μόνο που ξέρει είναι ότι η Σπανοπούλου έχει πολλά ράμματα για τη γούνα του....

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό έχει προσλάβει καλαματιανή κοπτοραπτού. Πιστεύει ότι θα τον γλιτώσει απο τα ράμματα που τον περιμένουν.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο στην τέως! Έχει όλα όσα δεν έχουν όλοι μαζι! Τους ξεμπροστιάζει για τα καλα τους μ@κ@κες της ΕΣΗΕΑ.
Εμείς να δούμε τι άνουμε με τους δικούς μας μ@κ@κες της ΕΠΗΕΑ. Μα τω Θεώ ρε Μάρκο θα μας αναγκάσει να σταυρώσουμε ΚΚΕ

Ανώνυμος είπε...

....αλλά ρύσαι ημάς από του Καλαματιανού, ρε Γκανά Θεέ!

Ανώνυμος είπε...

Η τέως εδώ και πολύ καιρό, ίσως από πάντα, για κάθε θέμα βγαίνει και τοποθετείται επώνυμα και με την υπογραφή της και λέει την άποψή της, ευθαρσώς και με παρρησία! Κάποιοι άλλοι “ανωνύμως” και “κατινίστικα”, δήθεν αθώα και ανέμελα ρίχνουν τάχατες κάποια “πληροφορία” για σκάνδαλα, για εισαγγελείς, για έρευνες κλπ.
Το ίδιο διάστημα, σχεδόν όλοι, καλυπτόμενοι μέσα στις θεσμικές τους ιδιότητες και έχοντες τις σχετικές πλειοψηφίες, την εξουσία δηλαδή, (ΔΣ ΕΣΗΕΑ, ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ, ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ), δρουν με φανατισμό «τζιχαντιστών», για να εξοντώσουν τον ΜΕΓΑΛΟ εχθρό ! Τη Σπανοπούλου! Όλοι μαζί οι δεξιοκεντροαριστεροτραφείς εργατοπατέρες. Κι αυτός ο πόλεμος εναντίον ενός ανθρώπου γίνεται με ΕΞΟΔΑ των αντίστοιχων οργανισμών (θα πρέπει οι διοικούντες του ΕΔΟΕΑΠ να μαζέψουν και να παρουσιάσουν στα μέλη, αυτά που ξοδεύουν για να εξοντώσουν τη Σπανοπούλου).
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ σε διατεταγμένη υπηρεσία για την εξόντωση (άραγε ποιας μορφής;) ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει για πάνω από 10 χρόνια της ζωή της στην προσφορά για τον ΕΔΟΕΑΠ. Αυτό το μαρτυρά το γεγονός που παρά τον πόλεμο λάσπης και συκοφαντίας που σήκωσαν όλα τα συστήματα εναντίον της και χωρίς καμιά υποστήριξη από κανένα κέντρο πολιτικής, συνδικαλιστικής ή άλλης εξουσίας (τουναντίον με τον πόλεμο όλων αυτών), πάνω από 500 άνθρωποι την ψήφισαν και την εξέλεξαν στο ΔΣ. Να είστε σίγουροι ότι τώρα είναι πολλοί περισσότεροι, αφού αντιλήφτηκαν με τον πιο τραγικό τρόπο (οδηγείτε το ταμείο στο κλείσιμο) το ρόλο και τις επιδιώξεις σας). Γι αυτό το ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ με την “ευγένεια” και την “μαεστρία” του τζιχαντιστή μαχαιροβγάλτη, εκτελεί την αποστολή του. Απειλεί με το οδοντωτό μαχαίρι του (την συγκυριακή πλειοψηφία του) με αποκεφαλισμό τη Σπανοπούλου! Απαγορεύοντας της το δικαίωμα να είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές για το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΣΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ! Κι από πάνω έχουν την εντύπωση ότι δεν αντιλαμβανόμαστε αυτού του είδους τα παιχνίδια. Πόσο βαθιά νυχτωμένοι είναι άραγε;
Όλα τα συστήματα δηλαδή ασχολούνται πώς να εξοντώσουν τον κοινό εχθρό τους, που είναι ΕΝΑΣ άνθρωπος. Την Ελένη Σπανοπούλου!
Θα ήταν κατανοητή αυτή η στάση και συμπεριφορά από όλους αυτούς, αν η Ελένη Σπανοπούλου αντιπροσώπευε κάποια παράταξη, σύστημα ή κάποια πολιτική δύναμη ή συσχετισμό βρε αδερφέ! Έτσι ώστε στο πλαίσιο της πολιτικής τους ή συνδικαλιστικής τους αντιπαράθεσης, να προσπαθούν να προσεταιριστούν τη δύναμη αυτή.
Αλλά να έχουν πέσει όλοι οι συστημικοί του κλάδου πάνω σε έναν άνθρωπο χωρίς να έχει κανέναν από πίσω, ε μάλλον αξίζει να αναζητήσουμε κάποια ερμηνεία πέρα από την ανθρώπινη λογική. Ίσως στην ψυχιατρική! Ή η αξία της είναι όση και ΟΛΟΙ αυτοί μαζί!
Ή έχουν βρει, κατά τη γνώμη τους, το άλλοθι για την ανικανότητα και την απραξία τους γι αυτά που γίνονται και παρακολουθούν ως απλοί θεατές. Την καταστροφή δηλαδή του ΤΑΜΕΙΟΥ! Αν ο κόπος, ο πόνος, η αγωνία και οι προσπάθειες που καταβάλουν εδώ και 1,5 χρόνια για να ανακαλύψουν κάτι μεμπτό για τη προηγούμενη ΖΩΗ της Σπανοπούλου, κατευθύνονταν για να βελτιώσουν τις προοπτικές του ΕΔΟΕΑΠ, έχω την εντύπωση ότι θα είχαμε ελπίδα για το αύριο. Αλλά όπως όλοι γνωρίζουμε πλέον, όσο οι ΑΝΙΚΑΝΟΙ παριστάνουν τους ΙΚΑΝΟΥΣ, δεν έχουμε αύριο. Κι επειδή αυτοί δεν το γνωρίζουν, νομίζουν ότι δεν το ξέρουμε ούτε εμείς! ΘΛΙΨΗ!
Συνεχίζεται …

Ανώνυμος είπε...

Η συνέχεια …
Θα γινόμασταν πιστεύω σοφότεροι αν όλοι αυτοί οι ΟΓΚΟΛΙΘΟΙ της δημοσιογραφίας και του μάνατζμεντ που παριστάνουν του σωτήρες από … τη Σπανοπούλου, έβγαιναν επώνυμα και δικαιολογούσαν τα πεπραγμένα τους. Να υποστήριζαν με επιχειρήματα αυτά που αποφασίζουν και πράττουν. Έχουμε το δικαίωμα να γνωρίζουμε τα επιχειρήματά τους και τις απόψεις τους. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ!
Εύκολο παιχνιδάκι να παριστάνετε τους εισαγγελείς κρυπτόμενοι (λες και γι αυτό σας εκλέξαμε) με ξένα λεφτά. Από πού και ως που συμπεράνατε ότι η κύρια δουλειά σας είναι ελέγξετε πόσες φορές πήγε στο γιατρό η Σπανοπούλου και πόσες φορές αρρώστησε (μόνο μικροί και διεστραμμένοι θα το κατάφερναν αυτό) και να απειλείτε ότι θα το ανακοινώσετε! Λες και δεν κοιμόμαστε τα βράδια επειδή σκεφτόμαστε μήπως η Σπανοπούλου … δεν ήταν τόσο πολύ κρυωμένη και καταχρηστικά πήγε να την εξετάσειο γιατρός! Καλά δεν ντρέπεστε καθόλου! Τόσο μικροπρεπείς και κακόψυχοι είστε! Δηλαδή επειδή έχετε πρόσβαση στα αρχεία και τα προσωπικά δεδομένα μας, θα πρέπει να φοβόμαστε μήπως αρχίσετε να απειλείτε και να εκβιάζετε και εμάς; Λέω μήπως! Ποιος θα σας σταματούσε στον κατήφορο που έχετε πάρει; Μήπως ο πρότερος έντιμος βίος, ή ο έντιμος λόγος σας. ΜΙΑ φορά εκβιαστής ΠΑΝΤΑ εκβιαστής.
Το κρυφτούλι παλληκαράκια πίσω από μισόλογα και υπονοούμενα, μάθετε ότι δεν πιάνει πλέον. Μην επαναπαύεστε στην εντύπωσή σας ότι έχετε να κάνετε με αμόρφωτους και αγράμματους (όπως είστε μερικοί από εσάς). Σας μάθαμε και σας περιμένουμε …

Ανώνυμος είπε...

Καλά τους τα λές φίλε! Να ξέρουν ότι ξέρουμε πόσο μικροί είναι. Ασε που έρχεται η σειρά του καλαματιανού να δοκιμάσει τα σύκα του Πειθαρχικού της ΕΣΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

Ποτέ μέχρι σήμερα ο ΕΔΟΕΑΠ δεν έζησε τόση ρουφιανιά, τόσο χαφιεδισμό, χυδαιότητα και πισώπλατα χτυπήματα με στησίματα δήθεν σκανδάλων και λάσπη εναντίον υπαλλήλων που πρόσφεραν για χρόνια στο Ταμείο. Τι κρίμα να μας κάνετε να αναπολούμε το χθές όταν όλοι μαζί θα έπρεπε να αγωνιούμε για το αύριο!

Ανώνυμος είπε...

Μωρό μου τρελλό εσύ που αγωνιάς για ποιούς μιλάς ; Για τη χυδαιότητα της Πόπης ; Για την αισχρότητα της γραμματικιάς των αφεντικών του Μέγκα; Για τον κιτρινούλη Γάμα Γάμα ; Για το κοντό φίδι του τραπεζικού συστήματος; Για τον αγράμματο επίσημο συνεργάτη αρχών κι αρχών; Για τον Ταμία του Ψυχάρη; Για τον αντιπρόεδρο που τον κρατάνε με το θεματάκι του; Για τον αθώο του εγκλήματος Όσιο Σίμο ή για την τέως που σωπαίνει ενώ μας καλεί ο ανακριτής;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος ανακριτής καλε; Σιγά το Καλαματιανο φρικιό που οταν δεν βρίζει δείχνοντας τα απαυτά του βρωμίζει τον κτίριο αερογ@μ@ντας το παληκαράκι που όλα τα σφάζει όλα τα μαχαιρώνει απειλώντας ότι θα μας...και θα μας... Σιγά τον επιθεωρητή Μαιγκρέ ρε αδέλφια! Φοβηθήκαμε όλοι με τις ανακρίσεις του τόσο που τον γράψαμε εκεί που μας γράφει.Ακόμα ψάχνεται ο τύπος