Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΕΔΟΕΑΠ

Σεβόμενος τις διαδικασίες του ΕΔΟΕΑΠ και προκειμένου να προστατέψω τα συμφέροντα του ασφαλιστικού μας Ταμείου έχω επιλέξει να μην απαντώ στα συστηματικά ψεύδη που διακινεί ενυπογράφως το μέλος του ΔΣ και πρώην Πρόεδρος κα Ελένη Σπανοπούλου. 
Όμως δεν μπορώ να μην το πράξω μετά την ανακοίνωση της κας Σπανοπούλου που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ (δείτε το σχετικό link εδώ ) .
Πράγματι δεν ελήφθη απόφαση ΔΣ για παραπομπή της συγκεκριμένης υπόθεσης στον εισαγγελέα. Και πράγματι ο Πρόεδρος του ΔΣ Πάνος Σόμπολος, εγώ και η το μέλος του ΔΣ Ειρήνη Ζαφειροπούλου ψηφίσαμε υπέρ της άμεσης παραπομπής του. Η υπόθεση όμως δεν έχει κλείσει καθώς άλλοι συνάδελφοι ζήτησαν να παραδεχτεί τις πράξεις της η κα Σπανοπούλου ώστε να μην εμπλακούν υπάλληλοι του Οργανισμού σε δικαστικές περιπέτειες. Οι υπάλληλοι εγγράφως έχουν διαβεβαιώσει ότι εντολές έδινε η κα Σπανοπούλου και δεν υπήρχαν αποφάσεις του ΔΣ όπως προβλέπει ο νόμος και το καταστατικό του ΕΔΟΕΑΠ.

Σε ότι αφορά αυτή καθαυτή την υπόθεση. Πράγματι επί διοίκησης ΚΙΑΟΥ είχε αποφασιστεί να εξυπηρετούνται οι γιατροί και οι καθαρίστριες που δεν έχουν ΕΔΟΕΑΠ εντός των ιατρείων του Οργανισμού. Η εξυπηρέτηση αυτή αφορούσε επείγοντα περιστατικά δηλαδή αφορούσε ιατρική επίσκεψη και διαγνωστικές εξετάσεις. Την απόφαση αυτή επαναβεβαίωσε ομόφωνα το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ τον περασμένο Ιούνιο και αφορούσε όλο το προσωπικό με έμμισθη σχέση που δεν είναι ασφαλισμένο στον ΕΔΟΕΑΠ.
Η περίπτωση την οποία όμως έφερα ο ίδιος προσωπικά εκτός Ημερησίας Διάταξης και ζήτησα από τον Πρόεδρο να συζητηθεί, πράγμα που ο ίδιος δέχτηκε, δεν έχει καμία σχέση με τα όσα αναφέρει η κα Σπανοπούλου. Ειδικότερα από έλεγχο που διενήργησα σε συνεργασία και με την Πρόεδρο του ΤΥΠ Πόπη Χριστοδουλίδου διαπιστώθηκε ότι η συγκεκριμένη καθαρίστρια στην οποία αναφέρεται η κα Σπανοπούλου έτυχε ειδικής μεταχείρισης. 
Δηλαδή δεν εφαρμόστηκε η απόφαση για εξυπηρέτηση εντός του Οργανισμού αλλά εκδόθηκαν τέσσερα εισιτήρια για εισαγωγή σε νοσοκομεία από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν τα δύο. Για δύο από εισιτήρια που εκδόθηκαν ο αριθμός μητρώου ανήκει σε άλλα ασφαλισμένα , άμεσα μέλη του Οργανισμού αλλά εμφανίζεται το όνομα της εν λόγω καθαρίστριας. Παράλληλα φέρουν σφραγίδα Διευθυντή ο οποίος είχε συνταξιοδοτηθεί σχεδόν ένα χρόνο πριν εκδοθούν τα εισιτήρια.
Ένα εκ των εισιτηρίων έχει εκδοθεί για Α θέση. Όλα τα εισιτήρια φέρουν την υπογραφή της πρώην Αρχιάτρου κ. Σιατερλή η οποία τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ασκούσε χρέη Αναπληρωτή Αρχιάτρου. 
Πέραν αυτού η εν λόγω καθαρίστρια έχει λάβει παραπεμπτικά για διαγνωστικές εξετάσεις, για φαρμακευτική περίθαλψη αλλά και οδοντροπροσθετικές εργασίες (εμφυτεύματα) ως να ήταν άμεσο μέλος του Οργανισμού. Σημειωτέον ότι την περίοδο που εκδόθηκαν τα εισιτήρια η εν λόγω καθαρίστρια δεν είχε έμμισθη σχέση με τον Οργανισμό.
Έτσι στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε παροχή πλήρους ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε πρόσωπο που δεν είναι ασφαλισμένο στον Οργανισμό και δεν το δικαιούται ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν παραποιήσεις στοιχείων μέσω υπολογιστή και σωρεία άλλων ζητημάτων που θεωρώ ότι χρήζουν δικαστικής διερεύνησης.
Νίκος Καρούτζος
Γενικός Γραμματέας ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

55 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ/ αγαπητή διαχειριστή / διαχειρίστρια.
Το θέμα το αντιλαμβανόμαστε πλήρως. Ηδη μας το έχετε σερβίρει σε ένα σωρό blogs (τυπολογίες) κλπ.
Αυτό μας δείχνει ότι ο ΕΔΟΕΑΠ δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία μικρογραφία της πολιτικής σκηνής.
Εννοώ ότι ασχολούνται με βλακείες και την τρίχα την κάνουν διαρκώς τριχιά.
Είναι απίστευτο να συζητούν ως κύριο θέμα ένα θέμα ιατροφαρμακευτικής δαπάνης συνολικής αξίας 800 ευρώ.
Όταν μάλιστα χάρισαν στην κ.Χριστοδουλίδου γυαλιά αξίας 3000 ευρώ με το καλημέρα.

Ανώνυμος είπε...

Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο.
Δήθεν "στέλνουν" μία υπόθεση στον Εισαγγελέα.
Όχι ρε φίλε.
Απλώς ετοιμάζουν τα κείμενα που θα παρουσιάσουν του χρόνου στις εκλογές Μαρτίου 2015.
Εκεί θα αναφέρουν ότι έχουν στείλει ένα σωρό υποθέσεις στον Εισαγγελέα.
Γελοίες βέβαια υποθέσεις που ο Εισαγγελέας μπορεί μεν να τις στείλει ακροατήριο (μετά από 6-7 χρόνια) - αλλά τότε θα αθωωθούν όλοι οι στημένοι "κατηγορούμενοι".
Απλώς ο ΕΔΟΕΑΠ δεν θα υπάρχει μέχρι τότε να βλέπει τα χάλια τους.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ αυτό που εισπράττω είναι ότι έχετε πέσει σαν τα κοράκια στις τελείες και τα κόματα του καταστατικού του ΕΔΟΕΑΠ και ψάχνετε να βρείτε οτιδήποτε είναι αυτό που θα "επιβαρύνει" την θέση των υπαλλήλων (ώστε να τους κρεμάσετε ένα πέλεκυ και να τους έχετε διαρκώς ομήρους και φοβισμένους).
Αλλά αυτό δεν είναι τίποτε άλλο από μία γελοία συμπεριφορά σας.

Ανώνυμος είπε...

Και οι υπάλληλοι όμως μπορούν και έχουν τις αντιστάσεις τους.
Θα κάνουν ότι δουλεύουν και θα σας δουλεύουν διαρκώς.
Τι διαρκώς δηλαδή;
Απλώς μέχρι να φύγετε.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ : "Αναμφίβολα, ούτε το εκλογικό αποτέλεσμα της Πρωτοβουλίας μπορεί να θεωρηθεί καλό, πολύ δε περισσότερο αντίστοιχο με τις ανάγκες και τις δυνατότητες των καιρών που ζούμε. Δεν θα επιχειρήσουμε να κρυφτούμε πίσω από τη σημαντικά μειωμένη προσέλευση στις κάλπες, την πολιτική πόλωση ή οτιδήποτε άλλο. Χάσαμε τις μισές ψήφους μας σε σχέση με τις εκλογές του 2012 για το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και περίπου τα δύο τρίτα έναντι των εκλογών του 2011, για το προηγούμενο συνέδριο της ΠΟΕΣΥ""
-τι λέτε ρε παιδιά. Σοβαρά!
Μετρούν τις απώλειες αλλά άργησαν να καταλάβουν ότι τους έχουν πάρει χαμπάρι! Τι δουλειά έχουν απλοί αγωνιστές του μεροκάματου, άνεργοι και απολυμένοι, με τους δήθεν αριστερούς αρχισυντάκτης του Κεφαλαίου και υπηρέτες τραπεζιτών και επιχειρηματικών συμφερόντων?
Η παρουσία του ανθρώπου τους στον ΕΔΟΕΑΠ, που έχει κολλήσει σαν βδέλλα στην παράταξη και παριστάνει τον ηγέτη των 63 ψήφων τους ξεβράκωσε. Φάνηκε η διαπλοκή τους και η πλήρης συμπόρευση τους με το δίδυμο των εργοδοτών, των βολεμένων του κλάδου, της παραδημοσιογραφίας, της λάσπης και της λαμογίας του κατοστάρικου. Ανθρωπάκια και οι τρείς τους, που σύντομα θα εξαερωθούν και θα εξαφανιστούν απο την ευρύτερη περιοχή του Χίλτον.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση της Ελένης Σπανοπούλου στο Νίκο Καρούτζο
24/09/2014 • By Admin
Η απάντηση μου στον νεόκοπο ΓΓ
“Αυτεπάγγελτα ή διατεταγμένα κύριε Γενικέ;”

Αγαπητές Τυπολογίες,
Ευχαριστώ τον ΓΓ του ΕΔΟΕΑΠ που έσπευσε να επιβεβαιώσει στο ακέραιο την ΑΛΗΘΕΙΑ της προς εσάς διαψεύσης μου για την “είδηση” που δημοσιεύσατε.Τα υπόλοιπα που με περίσσιο θράσος υποστηρίζει τα διαψεύδω κατηγορηματικά!

Στέλνω συνημμένα τα υπηρεσιακά έγγραφα που ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ότι :
-ο αριθμός Μητρώου που δόθηκε ΔΕΝ ΑΝΗΚΕ τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή σε κανένα ασφαλισμένο/η απο τη Θεσσαλονίκη!
- η καθαρίστρια του ΕΔΟΕΑΠ εργάζεται με σταθερές μηνιαίες αποδοχές, άδειες , βάρδιες , δώρα κλπ απο το 2009.
- Στα όσα αληθοφανή, αλλά όχι αληθινά παραθέτει για την περίπτωση μιας μόνο απο τις 3 καθαρίστριες μας που από το 2007 μέχρι σήμερα δεχθηκαν ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΕΔΟΕΑΠ με εντολή Διοικήσεως ( Άγιος Σάββας, ΙΑΣΩ, Σισμανόγλειο) έχω μόνο μια παρατήρηση:
Δυό χρόνια τώρα προσπαθεί απεγνωσμένα να βρεί στοιχεία εναντίον της Διοίκησης Σπανοπούλου και καταλήγει (τι ντροπή) να ζητάει εισαγγελέα για την πέτρα στο νεφρό μιας άρρωστης καθαρίστριας!
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Ελενη Σπανοπούλου

Ανώνυμος είπε...

“ … Πράγματι δεν ελήφθη απόφαση ΔΣ για παραπομπή της συγκεκριμένης υπόθεσης στον εισαγγελέα. Και πράγματι ο Πρόεδρος του ΔΣ Πάνος Σόμπολος, εγώ και η το μέλος του ΔΣ Ειρήνη Ζαφειροπούλου ψηφίσαμε υπέρ της άμεσης παραπομπής του ….”
Ε τότε γιατί δημοσιοποιείς ότι το ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ πήρε τέτοια απόφαση!
Μήπως πρόκειται να εκβιάσεις κάποιους για να πετύχεις το στόχο και την πλειοψηφία που χρειάζεσαι; Τι μέσα άραγε χρησιμοποιείς;
Τι είναι αυτό και πώς να το χαρακτηρίσουμε;
Κίτρινη δημοσιογραφία; Κοινή συκοφαντία; Διακίνηση ψευδών ειδήσεων; Τρομοκράτηση των ενδιαφερομένων;
Είσαι καλά άνθρωπέ μου; Είσαι στα συγκαλά σου ή τα έχεις χάσει τελείως;
Δηλαδή τώρα τι περιμένεις να σου πούμε μπράβο; Για τα ψεύδη που διαδίδεις;
Εφόσον με τέτοιο απύθμενο θράσος γίνεσαι δημοσίως ρεζίλι, και μάλιστα για επουσιώδη και ανούσια θέματα, τότε τι άλλο μας έχει σερβίρει και τι πρόκειται να μας σερβίρεις;
Μήπως είσαι πολύ επικίνδυνος για τους ανθρώπους που υποτίθεται έχεις την ευθύνη (αυτή που σου αναλογεί) να διοικείς ;
Τι άλλο άραγε θα μπορούσε να περιμένει από τέτοιους ανθρώπους σας κι εσένα ;
Μήπως πρέπει να σε μαζέψει κάποιος;

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνεις φίλε. Το θέμα υποκινεί ο Κλουζώ ΓΓ αλλά τη χαλκευμένη ειδηση την προώθησαν οι ΠοπηΓιάννηδες του επαναστατικού συστήματος της Αριστεράς που κάνει παιχνίδι με το Κεφάλαιο αλλά βαράει καθαρίστριες!
Την ψεύτικη είδηση διέψευσε η τέως και ο ΓΓ την πάτησε παίρνοντας όλο το θέμα επάνω του δημόσια. Καιρός να διδαχθεί το σημαίνει αριστερή προβοκάτσια και να σκούπιστει απο τη ροχάλα που έφαγε απο τη Σπανοπούλου. Μπιλιάρδο τον έπαιξαν και τρέχει να σηκώσει τα παντελόνια
Με τις υγείίες του του Καλαματιανού διώκτη καθαριστριών και ρέκτη των συμφερόντων του Ταμείο.
Οσο για όλους εμάς Σώσον Κύριε τον λαό σου...

Ανώνυμος είπε...

Βρε ανηθικε αφού οι γιατροί δεν εχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν την πρωτοβάθμια του ταμείου κ μάλιστα δημιούργησες κ θέματα στο παρελθόν, γιατί ψευδεσαι; Τι ζόρι τραβάς με ΣΙΑΤΕΡΛΗ ανάξιε κ την σπιλωνεις? η βαγια ειναι η καλύτερη ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ κ έπαθε ένα κολικό, ΕΣΥ με τη γαμοιγμοριτιδα σου που μας τα κανες τσουρέκια ; Ουστ ρε

Ανώνυμος είπε...

ο ΕΔΟΕΑΠ ίσως να μην κινδυνεύει από την τρόικα και την κυβέρνηση αλλά από συμπεριφορές και νοοτροπίες συνδικαλιστών που θεωρώντας τους εαυτούς τους επαΐοντες λαμβάνουν και υλοποιούν επιζήμιες για τον Οργανισμό αποφάσεις, είτε από άγνοια είτε υπαγορευόμενες από προσωπικές φιλοδοξίες και συμφέροντα

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ο ΓΓ ΈΧΕΙ χάσει την μπάλα και κατά το
συνήθειο του αερογ@μεί πάλι το παιδί.
Αστε τον στα καραγκιοζιλίκια του.
Του προτείνω να ζητήσει εκταφή του Ορέστη γιατί στην τσέπη του αείμνηστου υπάρχει παραπεμπτικό για την κόρη αντάρτη δημοσιογράφου από το παράνομο ΚΚΕ για νοσηλεία στο εξωτερικό. Άντε χάσου ρε γελοίε!

Ανώνυμος είπε...

Ο αερογ@μης τελικά αποδεικνύεται σαβουρογ@μης.οχι ρε την Ελένη το ... Μνημείο του ΕΔΟΕΑΠ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΚΑΡΟΥΤΖΕ

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΧΥΔΑΙΌΤΗΤΑ ΚΑΡΟΎΤΖΟΥ

"Μέτρησα τα χρόνια μου και συνειδητοποίησα ότι μου υπολείπεται λιγότερος χρόνος ζωής απ’ ό,τι έχω ζήσει έως τώρα…
Αισθάνομαι όπως αυτό το παιδάκι που κέρδισε μια σακούλα καραμέλες: τις πρώτες τις καταβρόχθισε με λαιμαργία αλλά όταν παρατήρησε ότι του απέμεναν λίγες, άρχισε να τις γεύεται με βαθιά απόλαυση.
Δεν έχω πια χρόνο για ατέρμονες συγκεντρώσεις όπου συζητούνται καταστατικά, νόρμες, διαδικασίες και εσωτερικοί κανονισμοί, γνωρίζοντας ότι δε θα καταλήξει κανείς πουθενά.
Δεν έχω πια χρόνο για να ανέχομαι παράλογους ανθρώπους που, παρά τη χρονολογική τους ηλικία, δεν έχουν μεγαλώσει.
Δεν έχω πια χρόνο για να λογομαχώ με μετριότητες.
Δε θέλω να βρίσκομαι σε συγκεντρώσεις όπου παρελαύνουν παραφουσκωμένοι εγωισμοί. Δεν ανέχομαι τους χειριστικούς και τους καιροσκόπους.
Με ενοχλεί η ζήλια και όσοι προσπαθούν να υποτιμήσουν τους ικανότερους για να οικειοποιηθούν τη θέση τους, το ταλέντο τους και τα επιτεύγματά τους.
Μισώ να είμαι μάρτυρας των ελαττωμάτων που γεννά η μάχη για ένα μεγαλοπρεπές αξίωμα. Οι άνθρωποι δεν συζητούν πια για το περιεχόμενο… μετά βίας για την επικεφαλίδα.
Ο χρόνος μου είναι λίγος για να συζητώ για τους τίτλους, τις επικεφαλίδες. Θέλω την ουσία, η ψυχή μου βιάζεται…  Μου μένουν λίγες καραμέλες στη σακούλα…
Θέλω να ζήσω δίπλα σε πρόσωπα με ανθρώπινη υπόσταση. 
Που μπορούν να γελούν με τα λάθη τους. Που δεν επαίρονται για το θρίαμβό τους. 
Που δε θεωρούν τον εαυτό τους εκλεκτό, πριν από την ώρα τους.
Που δεν αποφεύγουν τις ευθύνες τους. 
Που υπερασπίζονται την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. 
Και που το μόνο που επιθυμούν είναι να βαδίζουν μαζί με την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
Το ουσιώδες είναι αυτό που αξίζει τον κόπο στη ζωή.
Θέλω να περιτριγυρίζομαι από πρόσωπα που ξέρουν να αγγίζουν την καρδιά των ανθρώπων…  Άνθρωποι τους οποίους τα σκληρά χτυπήματα της ζωής τους δίδαξαν πως μεγαλώνει κανείς με απαλά αγγίγματα στην ψυχή.
Ναι, βιάζομαι, αλλά μόνο για να ζήσω με την ένταση που μόνο η ωριμότητα μπορεί να σου χαρίσει.
Σκοπεύω να μην πάει χαμένη καμιά από τις καραμέλες που μου απομένουν… Είμαι σίγουρος ότι ορισμένες θα είναι πιο νόστιμες απ’ όσες έχω ήδη φάει.
Σκοπός μου είναι να φτάσω ως το τέλος ικανοποιημένος και σε ειρήνη με τη συνείδησή μου και τους αγαπημένους μου.
Εύχομαι και ο δικός σου να είναι ο ίδιος γιατί με κάποιον τρόπο θα φτάσεις κι εσύ…
Του Mario de Andrade(1893-1945). Ποιητής, συγγραφέας, δοκιμιογράφος και μουσικολόγος από τη Βραζιλία..."
 

Ανώνυμος είπε...

Έτσι μπράβο. Πάρτο αλλιώς γιατί δεν σε παίρνει, έμπλεξες με τον καλαματιανό.

Ανώνυμος είπε...

Νικολάκη ξέρις τι έκανες με την τέως ; Της εκλ@σες τ @ρχίδι@ μ@κ@κ@! Ξέρει καλά η Καλαμάτα τι σημαίνει αυτό!

Ανώνυμος είπε...

Ξέρει κανείς γιατί ούρλιαζε η Ποπάρα σήμερα στον Ραμπούση;
Θα σκίσει το πτυχίο του ο ανθρωπάκος

Ανώνυμος είπε...

Όχι και ανθρωπάκος το ένα τρίτο από Αρχίατρος είναι ο έρμος ο πασοκανθρωπος του Γεννηματά του νοσοκομείου εννοώ

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες το ένα από τα...τρία της Σιατερλή είναι ο κακομοίρης κολλητός της τέως τότε, την νυν τώρα, της αυριανής αύριο. Δεν τον θυμόμαστε νομίζει τον Δημητράκη σε φωτογραφίες έξω από τη ΓΑΔΑ να κρατάει το χέρι της Πόπης

Ανώνυμος είπε...

Καλέ στη ΓΑΔΑ το χέρι του Σόμπολου έπρεπε να κρατάει.ΧΑ ΧΑ ΧΑ!

Ανώνυμος είπε...

Λάθος κάνεις φίλε. Το χέρι του Σόμπολου το κράταγε στο Μέγαρο που πήγε ο παίδαρος για το βιβλίο με τα μεγάλα εγκλήματα των άλλων! Χαχαχαχαχα!
Το 1/3 αρχιάτρου! Μου άρεσε αυτό.
Καλό week end σε όλες αδέρφια μου αλήτες πουλιά
Μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε όσοι δουλεύουμε στον ΕΔΟΕΑΠ.

Ανώνυμος είπε...

Που πας καλέ εσυ με τα πουλιά; Κότες θες να πεις....

Ανώνυμος είπε...

Σχόλασα! Όχι θα κάθομαι να βλέπω δακρυσμένα μάτια και κίτρινους σαν λεμόνι επιστήμονες να κατεβαίνουν από τον 6ο απελπισμένοι από τις προσβολές και την παραφροσύνη.
Σχόλασα λέω!

Ανώνυμος είπε...

Βάστα γερά Ελένη.

Ανώνυμος είπε...

Βάστα γερά Ελένη.

Ανώνυμος είπε...

Την κουτάλα εννοώ, μην την πάρει κανένας άλλος, και τότε καήκαμε.

Ανώνυμος είπε...

άντε βρε κοροϊδεύετε το κορίτσι. για τη φουκαριάρα την καθαρίστρια τα έκανε όλα και το φουκαριάρη τον Οδοντίατρο βεβαίως βεβαίως

Ανώνυμος είπε...

Ο Βενιζέλος τέλειωσε. Ο Σαμαράς τα μαζεύει άρον-άρον και οι Σόμπολος Καρούτζος τώρα τελευταία δεν αισθάνονται καλά. Τυχαίο; Δεν νομίζω.

Ανώνυμος είπε...

Δυό χρόνια σκάβουν σκάβουν τον λάκκο των άλλων που θα πέσουν οι ίδιοι μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Τον Καρούτζο κι αν τον πλένεις το σαπούνι σου χαλάς

Ανώνυμος είπε...

Νόμιζαν οτι θα βρουν κουτάλα να φάνε και λωλαθηκαν που κουτάλα γιόκ

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτό κόβουν λάσπη από άλλο δρόμο Εφεραν τους έξω να φάνε απο μέσα και να κονομάνε κι αυτοί το κατι τις τους Αντε χάσου ρε Γραμματέα της συμφοράς που θα μας πεις εσύ για τον Μάρκο μας.

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας απο Θεσσαλονίκη
Το έχετε λαλήσει το λαλημένο το μαγαζι εκεί κάτω;
Δυο ανακοινώσεις μια του ΝΚ και μια του ΠΣ και του ΝΚ εναντίον της ΕΣ Και άλλες δύο να εξηγείτε γιατί απολύσατε ένα γιατρο.
Ωραίοι είστε εσείς εκεί κάτω. Ξέρετε τι λέω εγω; Ντροπή στα μούτρα σας και στα μούτρα όσων σας ψήφισαν.
Φασισταριά είστε και ανίκανα μάλιστα !
Αντε!

Ανώνυμος είπε...

“Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Νόμιζαν οτι θα βρουν κουτάλα να φάνε και λωλαθηκαν που κουτάλα γιόκ” την πήρε η άλλη μαζί της, σιγά μην την άφηνε στους άσχετους.

Ανώνυμος είπε...

Είσαι κουτοπόνηρος. Οι άσχετοι είναι πιο σχετικοί με την κουτάλα , πεινασμένοι για φράγκα
και άσχετοι με τη δουλειά. Ειναι πολύ εύκολο να συγκρίνει κανείς βιογραφικά από το να γράφει μ@κ@κίες.

Ανώνυμος είπε...

Δυναμική αυτοδυναμίας δίνει στο ΣΥΡΙΖΑ νέα δημοσκόπηση της Public Issue, σύμφωνα με την οποία η διαφορά του από τη Νέα Δημοκρατία διαμορφώνεται στις 11 μονάδες.

Στην έρευνα που έγινε τηλεφωνικά, για λογαριασμό της «Εφημερίδας των Συντακτών», λίγες ημέρες μετά από τις εμφανίσεις των Αντώνη Σαμαρά και Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, φαίνεται πως ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα στα δύο κόμματα.

Στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πρώτος με 36% και ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 25%, το Ποτάμι με 9,5% (το ποσοστό προκύπτει από διευκρινισμένη πρόθεση ψήφου), η Χρυσή Αυγή με 7,5% το ΚΚΕ με 6,5%, το ΠΑΣΟΚ με 5,5%, οι ΑΝΕΛ με 4% και η ΔΗΜΑΡ με 1%.
Η εκτίμηση των κοινοβουλευτικών εδρών:

ΣΥΡΙΖΑ 142-150
ΝΔ 61-72
Ποτάμι 20-30
Χρυσή Αυγή 16-24
ΚΚΕ 15-20
ΠΑΣΟΚ 12-17
ΑΝΕΛ 8-13
ΔΗΜΑΡ 0

Στην παράσταση νίκης, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με διαφορά 40 μονάδων της Νέας Δημοκρατίας, με ποσοστό 64% έναντι 24%, που αποτελεί τη μεγαλύτερη διαφορά που έχει καταγραφεί από τον Ιανουάριο του 2014 και με αυξητική τάση μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου.
Πηγή: Δημοσκόπηση Public Issue: Ανοίγει η ψαλίδα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ-Διψήφια διαφορά | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/171896#ixzz3EVLxg5pR

Ανώνυμος είπε...

Αντε γεια μουρουτόσκυλο!

Ανώνυμος είπε...

Όσες κυβερνήσεις και να αλλάξουνε, την κουτάλα πάντα στα ίδια χέρια μένει…..

Ανώνυμος είπε...

Πολυαγαπημενη μου δεν τελειωσαμε. Τωρα αρχίζουμε. Ο δρόμος για την ψειρου ανοίγεται διάπλατα μπροστά σου. Το καλο εινσι ότι θα έχεις και παρέα

Ανώνυμος είπε...

Λατρεμένε μου στην ψειρού τα αγοράκια σαν εσένα τα μασάνε για πρωινο!

Ανώνυμος είπε...

Από πότε ο ΓΓ έμαθε τη λέξη σεβασμός;

Ανώνυμος είπε...

Μάγκες αυριο τα κεφάλια όλοι εξω.
Τα κ@λοπαιδα του 6ου πήγαν ταξιδάκι στη Θεσσαλονίκη. Μόνο την Αλεξία άφησαν στον όροφο. Βρε τα θηρία ! Η σπάταλη τέως τα είχε κόψει τα ταξιδάκια των τέως τέως στη Μακεδονία για οικονομία . Οι νοικοκυραίοι της συμφοράς τά έχουν τα φράγκα και τα ξοδεύουν;

Ανώνυμος είπε...

Αστους ρε φίλε ήσυχους. Παλιά τους τέχνη κόσκινο Θα φάνε και θα πιούνε του σκασμού και θα στείλουν το λογαριασμο στο λογιστήριο μας. Αντε να δούμε πόσες πέτρες στο νεφρό τους θα κάμουν οι μεζέδες στα τσιπουράδικα... Ουστ και πάλι Ουστ Υποκριτές

Ανώνυμος είπε...

Τους αδικείς φίλε! Τα ίδια έκαναν Γκοτσινας, Καζάκος, Κιάος Εχουν πέσει κρασοκατανύξεις και τσιφττελια στα Λαδαδικα ουκ ολίγες φορές Όλοι με συζύγους ανέβαιναν Απο του Κυρ Βασίλη μεχρι τον Ρεντζο και τον Χριστοπουλο ΥΠΑΡΧΟΥΝ φωτογραφικά ντοκουμέντα με Νικολτσιο Ραφτοπούλου και Κοντράρου σε μεγάλες ζεμπεκιές Τι να λέμε τωρα
Τα έκοψε η άλλη μέσα στη μούρλα της να τα κόψει όλα και τα επαναφέρουν οι πειναλέοντες. Καλά τσιμπούρια Πρόεδρε στην υγεία των κορόιδων.

Ανώνυμος είπε...

Δεχομεθα και στοιχήματα για το πόσες λιθοτριψίες θα στοιχίσει ενα διοικητικό συμβούλιο στη συμπρωτεύουσα
Ακούμε λέμε ...............................

Ανώνυμος είπε...

Καλα τσιμπούρια; Καλά τσίπουρα θες μάλλον να πεις Η μηπως καλα τσιμπ@κια; Μπα αυτο δεν το βλέπω γιατι τα κορίτσια αυτου του ΔΣ είναι όλα καλά κορίτσια Μία Παρθενόπη , μια μυξοπαρθένα και μια Ελένη Αγία Τερέζα. Θα το στερηθεί ο Καλαματιανός. Δεν τον σηκώνει η Μακεδονία άλλωστε... Η μηπως τον σηκώνει και δεν το ξέρουμε ρε παληκάρια; Πολυ μου άρεσε το λαθος με τα τσιμπούρια πάντως

Ανώνυμος είπε...

Το πιο φτηνό εισιτήριο Αθήνα - Θεσ/νίκη με επιστροφή κοστίζει γύρω στα 70 ΕΥΡΩ και το πιο ακριβό 154 ΕΥΡΩ. Μήπως μπορεί να μας πει το ταμίας πόσο κοστίζουν τα εισιτήρια των 12 !!! νοματαίων που κουβαλιούνται στη (ερωτική) Θεσσαλονίκη?
Όταν γυρίσουν θα ρωτήσουμε και πόσο κόστισαν όλα τα υπόλοιπα ...

Ανώνυμος είπε...

Μ@ακ@κες ο Καλαματιανός περνάει καλα στη Σαλονικη Ποσταρει φωτο απο Πλατεια Αριστοτελους

Ανώνυμος είπε...

Όπως φαίνετε μόνο o καλαματιανός ξέρει να γλεντάει και να γ@μ@ει, οι άλλοι περιφέρονται άσκοπα σούργελα στη Θεσσαλονίκη και απορούν με τα μαγαζιά που κλείσανε.

Ανώνυμος είπε...

Χα Χα Πολυ μ αρέσει η περιαυτολογια του σύκου Καλαμάτας ΓΓ
Κοινώς Γάμα Γάμα όλο και κατι θα μείνει...

Ανώνυμος είπε...

ΓΓ σιγά γιατί θα ματώσεις....
Τώρα που οι συκιές της Καλαμάτας πηδάνε, θα σηκωθούν και τα αγγούρια να πηδήξουν τον μανάβη!

Ανώνυμος είπε...

Τι τα θες ένας Καλαματιανός ημιμαθής με χαρτι απο ΤΕΙ οπτικός το παληκάρι κάπου την είδε δημοσιογράφος ή καποιοι τον προώθησαν να βγει απο τη Στοά ο μαθητευόμενος να υπηρετήσει τα Σύμβολα Ξέρει αυτός πότε φόρεσε την ποδίτσα και τον έβαλαν οι Δάσκαλοι στις Τελετές και στα κυκλώματα να βαράει σύρμα τιμώντας την Πεντάλφα και δηλώνοντας πίστη και αλληλοϋποστήριξη στους άλλους Αδελφούς με τις ποδίτσες! Δεν έφταιγε κανείς αγράμματε Γραμματικέ ο φίλος που σε έφερε στην ποδιά της Ντόρας έφταιξε.

Ανώνυμος είπε...

Από κείμενο της τέως που του τα έσουρε για τα καλα του Καλαματιανού
ΥΓ Ας πει κάποιος στον αστείο ΙΑΒΕΡΗ Καρούτζο του ΕΔΟΕΑΠ 
ότι ο Γιάννης Αγιάννης πέθανε σε βαθειά γεράματα...
Χωρίς σχόλιο

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο Γιάννης Αγιάννης είναι η τέως, απλά πράγματα, έχει ξεφύγει εντελώς. Μόνο δεν τα έχει καλά με την παπαδιά, να εισηγηθεί στην εκκλησία να την αγιάσουνε.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να πει στον μ@κ@κα ότι αυτοκτονεί. Σαν τον Ιαβέρη !

Ανώνυμος είπε...

«Δεν έχω υπομονή για κάποια πράγματα, όχι επειδή είμαι αλαζονική, αλλά επειδή έχω φτάσει σε ένα σημείο της ζωής μου όπου δεν μπορώ να χάνω χρόνο με ότι με δυσαρεστεί, ή με πληγώνει. Δεν έχω υπομονή για τον κυνισμό, για την υπερβολική κριτική και τις απαιτήσεις οποιασδήποτε φύσης.

Δεν έχω πια τη διάθεση να αρέσω σε όσους δεν αρέσω, να αγαπάω αυτούς που δεν με αγαπάνε και να χαμογελάω σε αυτούς που δεν μου χαμογελάνε. Δεν μπορώ να χαλαλίσω ούτε λεπτό σε αυτούς που λένε ψέματα, ή θέλουν να με χειραγωγήσουν.

Αποφάσισα ότι δεν θέλω να συνυπάρχω με οποιονδήποτε προσποιείται, υποκρίνεται, είναι ανειλικρινής ή με κολακεύει. Δεν μπορώ να ανεχθώ ούτε την επιλεκτική γνώση, ούτε την ακαδημαϊκή αλαζονεία. Δεν με ενδιαφέρει ούτε το κουτσομπολιό.

Αντιπαθώ τις αντιπαραθέσεις και τις συγκρίσεις. Πιστεύω στον κόσμο των αντιθέτων και γι αυτό αποφεύγω ανθρώπους με δύσκαμπτες και άτεγκτες προσωπικότητες. Στη φιλία απεχθάνομαι την έλλειψη αφοσίωσης και την προδοσία. Δεν τα πάω καλά με όσους δεν ξέρουν να πουν μια καλή κουβέντα, ή μια λέξη ενθάρρυνσης. Βαριέμαι τις υπερβολές και δεν μπορώ να αποδεχθώ αυτούς που δεν αγαπάνε τα ζώα.

Και πάνω από όλα δεν έχω υπομονή για όποιον δεν αξίζει την υπομονή μου».
Συγγραφεας Χοσέ Μικάρντ Τεχέιρα