Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Έκπτωτη η Ελένη Σπανοπούλου από το Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ;

Με απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ στάλθηκε σήμερα στον ΕΔΟΕΑΠ η γνωμοδότηση του νομικού της συμβούλου, Θ. Τσαλαπάτη, με την οποία ζητείται η έκπτωση της τέως προέδρου του ΕΔΟΕΑΠ, Ελένης Σπανοπούλου, από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. του ΝΠΙΔ.

Σύμφωνα με τη γνωμοδότηση, μετά την οριστική διαγραφή της από το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, η κ.Σπανοπούλου δεν μπορεί να εκπροσωπεί πλέον την ΕΣΗΕΑ στο Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ.

Τη θέση της καταλαμβάνει ο πρώτος επιλαχών στις τελευταίες εκλογές για τον ΕΔΟΕΑΠ, Κώστας Ντελέζος.


Η Απάντηση της Ελένης Β. Σπανοπούλου
 Συνάδελφοι θα παρακαλούσα να είστε πιο προσεκτικοί. Η επαναστατική γυμναστική εναντίον συναδέλφων βλάπτει την Υγεία.

Και για να σοβαρευτούμε μέχρι εκεί φθάνουν οι νομικές σας γνώσεις και η δημοσιογραφική σας επάρκεια; 


Με την ανάρτηση σας μπαίνετε σε ένα βρώμικο ΠΑΙΧΝΊΔΙ που έχει από το 2012 στηθεί και καλά κρατεί μέχρι τώρα με μόνο αγκάθι γι αυτούς που το υποκινούν ότι η Σπανοπούλου ήταν και παραμένει ΌΡΘΙΑ. 


Μάθετε λοιπόν ότι στο ΔΣ του ΝΠΙΔ ΕΔΟΕΑΠ δεν με διόρισε καμία κυβέρνηση, ούτε το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, όπως γίνεται στο ΝΠΔΔ ΕΤΑΠ ΜΜΕ.

Έχω εκλεγεί με την ψήφο των συναδέλφων μου και έχω λάβει εντολή να συνδιοικήσω τον Οργανισμό με άλλους 8 συναδέλφους μας εκλεγμένους κι αυτούς από τα μέλη των 4 Ενώσεων. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγότερο. 
Ως εκ τούτου δεν ...εκπιπτω του αξιώματός μου όχι με απόφαση ΔΣ ΕΣΗΕΑ, αλλά ούτε ΕΔΟΕΑΠ, ούτε Πειθαρχικού, ούτε... ΠΟΕΣΥ ούτε δικαστηρίου εκτός αν καταδικαστώ για ποινικό αδίκημα κλπ κλπ Και φυσικά αυτό δεν γίνεται με την εντολή γνωμοδότησης στον νεοσσο Νομικό Σύμβουλο έμμισθο της Ακαδημίας πίσω από το κείμενο του οποίου, το οποίο απέσπασαν όπως έμαθα, μετά από μήνες πιέσεων, κρύβονται διοικούντες σήμερα την ΕΣΗΕΑ και μέλη των Πειθαρχικών Συμβουλίων.

Αποδεικνύουν έτσι με τον πιο ιταμό τρόπο ότι με φοβούνται περισσότερο απ' ό,τι εγω! Ήδη οι Χριστοδουλίδου - Αγγέλης έσπευσαν με καθυστέρηση μηνών να θέσουν το θέμα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ πριν μια βδομάδα και τώρα ακολουθεί το κονκλάβιο των συνδικαλιστών που θέλει μέλη του Σωματείου τον Ψυχάρη, τον Τράγκα και τον Κουρή αλλά όχι τη Σπανοπούλου.
ΕΊΝΑΙ οι ίδιοι που έχουν σύρει τον Κλάδο στην απαξίωση και την καταστροφή και που επιχειρούν το ίδιο για τα Ταμεία μας με μηδενικό έργο και απίστευτη ανευθυνότητα.

Δυστυχώς γι αυτούς ήμουν, παραμένω και θα παραμείνω ΌΡΘΙΑ
Μέχρι το τέλος της θητείας μου γιατί αυτή την εντολή έχω από τους εκλογείς συναδέλφους μου και γιατί αυτό ορίζει ο νόμος.]

Στη διάθεση σας σχετικές γνωμοδοτήσεις νομικών που σίγουρα θα ήταν δάσκαλοι στα αμφιθέατρα της Νομικής σχολής για τον νεαρό κ. Τσαλαπάτη.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς 
Ελένη Β Σπανοπούλου 
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ 
Μέχρι τον Μάρτιο του 2015

56 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλά ρε παιδιά. Μόνο η Σπανοπούλου υπάρχει στον ΕΔΟΕΑΠ;
Δεν έχετε με κάτι άλλο να ασχοληθείτε;

Ανώνυμος είπε...

Με τα χρήματα που τελειώνουν....έχετε να μας πείτε κατι?????

Ανώνυμος είπε...

Για δες καιρο που διάλεξε ο χάρος να την πάρει τωρα π ανθίζουν τα κλωνιά και βγάζει η γης χορτάρι!
Τα ψηλά δέντρα χτυπάνε

Ανώνυμος είπε...

…………ΣΟΥΡΓΕΛΑ

Ανώνυμος είπε...

Σούργελα δε λες τιποτε Αλλα ποιους εννοείς;

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει ρε Τσαλαπετεινέ το καταλάβαμε ότι λύσάξατε εκεί στην ΕΣΗΕΑ να τη φάτε τη γυναίκα. Έλεος πια μ αυτο τον Βρώμικο πόλεμο Γελοιοπποιήστε

Ανώνυμος είπε...

Ρε το ρίξαμε στις εκπτώσεις;
Εχω μια Ποπη με τιμη ΠΔ και μείον 25% έκπτωση να την πουλήσω ή να την αφήσω να με πουλήσει στο Ιατρόπολις με έκπτωση κι αυτή
Επι του τζίρου ομως !

Ανώνυμος είπε...

Γ@μησέ τα κι άφησε τα αυτοι ορμάνε στη Σπανό κι εμείς χανόμαστε ! Ήμαρτον!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι αποπροσανατολιζετε τον κόσμο....????
Με τα λεφτά που τελειώνουν τι κάνετε....????
ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ.
ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ?

Ανώνυμος είπε...

Οπως όλοι με βαρεια καρδιά !
Ο κόσμος γιατι δέχεται να τον απο προσανατολίζουν τα κ@θήκια του 6ου;

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν έχετε καταλάβει ακόμη ρε απο προσανατολισμένοι οτι τα στημένα σκάνδαλα και τις κατηγορίες για την τέως τα χρησιμοποιούν για συσκοτήσουν την πραγματική εικόνα της απόλυτης ανικανότητας τους
Ενάμιση χρόνο τωρα δεν εχουν κανει τιποτε! Μα το απόλυτο τιποτε σου λέω

Ανώνυμος είπε...

Απο τις ΤΥΠΟΛΟΓΙΕΣ η απάντησή

Σπανοπούλου: Οι βλαβερές συνέπειες της παραπληροφόρησης και μια οφειλόμενη συγγνώμη!
10/10/2014 • By Admin

Συνάδελφοι
Δημοσιοποιώ την επιστολή της ΕΣΗΕΑ και τη Γνωμοδότηση του νέου Νομικού της Συμβούλου
για τους εξής λόγους:
1. Για να παραδεχθώ δημόσια οτι παρασύρθηκα από αναρτήσεις στο Διαδίκτυο που με έφεραν ως ….έκπτωτη από τη θέση μου στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ με νομική γνωμοδότηση ενώ όριζαν και αναπληρωτή στη θέση μου !

2. Για να ζητήσω ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ απο τον δικηγόρο της Ενώσεως κο Απόστολο Τσαλαπάτη ( απλή συνωνυμία με τον αδιόρθωτο Παραταξιάρχη της…μιας έδρας στην ΕΣΗΕΑ και την ΠΟΕΣΥ ) γιατί πριν διαβάσω τη γνωμοδότηση του , βιαστικά και παρορμητικά
έσπευσα να τον κρίνω με αυστηρότητα και πικρία, είναι αλήθεια.
Στην παγίδα της παραπληροφόρησης για το θέμα της δήθεν έκπτωσης μου (!) απο το αξίωμα ως εκλεγμένο μέλος του ΔΣ στον Οργανισμό μας έπεσαν όμως εκτός από εμένα και πολλοί άλλοι συνάδελφοι που ανήσυχοι έσπευσαν να μου τηλεφωνήσουν.
Πληροφορώ οτι η θητεία μου λήγει τον Μάρτιο του 2015 και ότι δεν έχω διοριστεί απο καμμία κυβέρνηση , ούτε από το ΔΣ της ΕΣΗΕΑ , αλλά έχω τιμηθεί με την ψήφο εκατοντάδων συναδέλφων μου που με εμπιστεύονται και γι αυτό τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ απο την καρδιά μου.
Λυπάμαι αυτούς που στήνουν τέτοια ” δημοσιογραφικά” κατασκευάσματα παραποιώντας εν γνώσει τους την ΑΛΗΘΕΙΑ και παραθέτω τη γνωμοδότηση του κου Τσαλαπάτη που πρέπει να έδωσε πολύ πίκρα και απογοήτευση σε όσους ,γνωστούς άγνωστους , προσπαθούν απεγνωσμένα, τρία χρόνια τώρα, να με καθίσουν στον πάγκο με πισώπλατα χτυπήματα.
Δυστυχώς για τα παραταξιακά γκρουπούσκουλα της Ακαδημίας παραμένω ΟΡΘΙΑ!
ΕΡΡΩΣΘΕ
ΕΛΕΝΗ Β. ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΣΗΕΑ
Μέλος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

Ανώνυμος είπε...

Και η λογιστικό ποίηση αγγελιοσημου...έμεινε στη μέση.
Κατι πήγε να γίνει αλλα .....αλλα στη διαδρομή στράβωσε.
Αντί να εχουμε οργανώσει τα υπόλοιπα και να χτυπάμε τις πόρτες των οφειλετών εμεις κοιτάμε να ξεφτυλισουμε ο ένας τον άλλο και να μαζέψουμε ψήφους για τις επόμενες εκλογές.

Ανώνυμος είπε...

Και οι ξύπνιος την πατάνε Ελενιτσα αλλα σε παραδέχομαι μ αυτη τη συγγνώμη ! Εχεις πιο πολλα ... απίδια απο όλους τους άλλους μαζι!

Ανώνυμος είπε...

Επιμένω στην ουσία...μην ασχολείστε με την ελενιτσα...κσι τον ΠΑνουλη .
Η πληγή ειναι τα έσοδα.σας παρακαλώ θα με κάνετε να πιστέψω οτι το κάνετε επίτηδες.

Ανώνυμος είπε...

Το Νικολάκη με τα σκάνδαλα την Ποπαρα με τις βρισιές και τον Γιαννάκη με τις αριστερές παπαριές τους αφήνεις στην άκρη ; Τι θέλεις δηλαδη να βαράνε κάτω απο τη μέση , να λασπώνουν να απολύουν να προσβάλουν να εκχυδαίζουν καθε έννοια διοίκησης και οι άλλοι να πηγαίνουν με το σταυρό στο χέρι ;
Δεν πας καλα!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα! Εχετε μπερδευτεί. Η ανάρτηση ειναι σχετικη με μια μούφα είδηση για τη Δπανοπούλου
Άρα και τα σχόλια μας σχετικα με αυτο
Εσυ ξύπνια ή ξύπνια που θες λύση για το έσοδο πες μας την κιόλας! Προταση έχεις; Στειλε στοιχεια στους διαχειριστές του blog για ανάρτηση με θεμα ΑΓΓΕΛΙΟΣΗΜΟ και θα δεις αν έχουμε σχόλια Μη μας κολλάς εκ του ασφαλούς λοιπόν !

Ανώνυμος είπε...

Οι βλαβερές συνέπειες της παραπληροφόρησης! Πολύ μου άρεσε αυτο!
Γριά σου ρε Σπανοπούλου με τα ωραία σου! Γάζωσε τους τους μ@κ@κες!

Ανώνυμος είπε...

Έκπτωτοι στη συνείδηση μας ειναι αυτοι που ήρθαν να γκρεμίσουν οχι η τέως που παλεύει σκληρά. Κι αν έχεις φίλε πρόταση για το Αγγελιόσημο να την πας στον Πιππα και τον Γκανσ´ να την εγκρίνουν Αλλιως δεν κουνιέται φύλλο εκεί μέσα.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί ακριβώς παλεύει η τέως;;;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Ούτε ψύλλος στον κόρφο σου αν ξεκινήσει να παλεύει όχι μονο με ανακοινώσεις. Τι ήθελες δηλαδη να την συκοφαντείται και να σας λέει θέλω κι άλλο ;

Ανώνυμος είπε...

Μη κουράζεστε παιδια θα σας πω εγω που την έζησα απο Γκοτσινα και Κοντράρου μέχρι Νικόλτσιο και Κιάο γιατι μετά βγ´ηξα στη σύνταξη και δεν πρόλαβα ουτε την προεδρία της ούτε τα ρεζιλίκια των τωρινών
Παλεύει για αυτά που πιστεύει!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΔΟΕΑΠ όμως δεν είναι καν σε θέση να υπολογίσει το οφειλόμενο Αγγελιόσημο, αφού τα αναλυτικά ημερολόγια διαφημίσεων (βάσει των οποίων προσδιορίζεται το εισπρακτέο αγγελιόσημο) δεν έχουν υποβληθεί από όλες τις εφημερίδες, αλλά και αν υποτεθεί ότι έχουν υποβληθεί, η μη λογιστικοποίηση του εσόδου –που εκκρεμεί εδώ και τέσσερα χρόνια- έχει σαν αποτέλεσμα τον μη προσδιορισμό του και κατά συνέπεια απώλειες εκατομμυρίων ευρώ.

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει κάποιος/α να μας πει μια θετική είδηση για τον ΕΔΟΕΑΠ ? Μαχαιρώματα. Σκάνδαλα, που δεν ανποδεικνύονται. Απαξίωση. Εξευτελισμός προσώπων, θεσμών, επιστημόνων, υπαλλήλων. Γκρίνια. Καταγγελίες, χωρίς βάση. Τυφλά παιχνίδια εξουσίας μέχρι εξοντώσεως. Διατεταγμένα ανθρωπάκια απο κόμματα, επιχειρηματικά συμφέροντα και τραπεζίτες. Ένα σάπιο φορτίο στην καμπίνα του καπετάνιου. Θα πάτε όλοι μαζί στον πάτο. Βάλτε το καλά όμως στο μυαλό σας: ΔΕΝ θα πάρετε και μας μαζί σας. Ποίος κακός δαίμονας σας έβαλε να τα κάνετε όλα αυτά? . Και τι σας έχουν τάξει, για να παίζετε με την υγεία, τη δουλειά και τη ζωή μας? Λεφτά ή πολιτικές και επαγγελματικές καρίερες? θα πάρετε από το τρίτο το μακρύτερο! Έρχεται ο λογαριασμός των πράξεων σας. Θα είναι βαρύς και ασήκωτος. Εδώ Δικάζονται Όλα Επιμερίζονται Αυτομάτως και Πληρώνονται. (ΕΔΟΕΑΠ). Τι δεν καταλαβαίνετε?

Ανώνυμος είπε...

Εδώ Δικάζονται Όλα Επιμερίζονται Αυτομάτως και Πληρώνονται. Η ιστορία του ΕΔΟΕΑΠ σε έξι λέξεις.....

Ανώνυμος είπε...

Για διοικήσεις, ενώσεις, συνδικαλιστές, υπαλλήλους, γιατρούς και ασφαλισμένους. Δεν έχει δικαίωμα κανείς να σιωπά και κανένας να παριστάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Η σιωπή είναι πλέον συνενοχή.

Ανώνυμος είπε...

Η πρόταση ειναι...πόρτα πορτα στους οφειλέτες...σκληρό μαρκάρισμα...οργάνωση οφειλών...και ασε το συμβούλιο να ασχολείται με τα σκάνδαλα....στο τέλος θα μείνουν με τα σκάνδαλα στο χέρι.Πλησιαζει η ώρα που θα αδυνατεί να πληρώσει συντάξεις μισθούς προμηθευτές....ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε! Ο Μαύρος Απρίλης
Απρίλη του 2012 μας προειδοπόιησε η Σπανοπούλου και τη λυντσάραμε
Απρίλη του 2013 ανησυχούσε ο Σομπολος και είπε οτι θα πιάσει τον Σαμαρά απο το πέτο.
Απρίλη του 2014 κεραυνός τους ήρθαν στο κεφάλι τα οικονομικά στοιχεία
Και Απρίλη του 2015 θα το φάνε το κεφάλι τους

Ανώνυμος είπε...

Βράζει ο τόπος σε όλους τους χώρους δουλειάς και ανεργίας για τη σημερινή διοίκηση των προθύμων. Το βρισίδι και οι καταγγελίες πάνε σύννεφο: για παιχνίδια με εμπόρους υγείας, πλάτες σε εργοδότες για το αγγελιόσημο, διάλυση των υπηρεσιών, στημένες απολύσεις που θα πληρώσει ακριβά ο οργανισμός, προσλήψεις κολλητών τους, με κομματικά βίσματα, μαύρες τρύπες στη διαχείριση και τρελά ελλείμματα. Και αλαζονεία. Για τον πόνο και την αρρώστια των συναδέλφων. Που θα πάνε να κρυφτούν. Απο ποιά κρυφή πόρτα νομίζουν ότι θα φύγουν?

Ανώνυμος είπε...

Ωραία πες οτι τους βρηκσμε όπου και να κρυφτούν...ε και????το αποτέλεσμα μετράει....καποια στιγμή θα γυρίσεις σπιτι σου...και δεν θα εχεις να αγοράζεις το γάλα του παιδιού σου....τότε οι απειλές ποτε ξεστομιζεις τωρα θα ειναι δευτερεύουσας σημασίας....οτι μπορούμε θα πρεπει να το κάνουμε ΤΩΡΑ.

Ανώνυμος είπε...

Σπανοπούλου έκανε τόσα για τόσα χρόνια και δεν κρύφτηκε, θα κρυφτεί τώρα ο Σόμπολος για δυο χρόνια και που είναι και άσχετος;

Ανώνυμος είπε...

Τι έγινε παιδια; σφάξανε οι κ@λοι;

Ανώνυμος είπε...

Μαύρος Απρίλης!
Απρίλη του 2012 μας προειδοποιούσε η Σπανοπούλου και τη λυντσάραμε
Απρίλη του 2013 μας ειπε ο Σομπολος οτι θα πιάσει τον ΣΑΜΑΡΑ από το πέτο και θα μας σώσει
Απρίλη του 14 τους ήρθαν τα οικονομικά στοιχεία κατακούτελα
Απρίλη του 2015 θα φάνε το κεφάλι τους και μαζι και το δικό μας.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε θα κάνουν επανάσταση η Πόπη με τον κοντό τον Κόκκινο Μάη και θα σωθούμε

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σε όλους Διάβασε κανείς σας τη γνωμοδότηση του δικηγόρου της ΕΣΗΕΑ για τη διαγραφή της τέως ;
Τι λέει ;

Ανώνυμος είπε...

Τα αυτονόητα λεει φίλε
Ελενίτσα και ξερό ψωμί!

Ανώνυμος είπε...

ΝΤΕΛΕΖΟΣ και μετά ξύπνησε ο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ. Ρε που τους βρήκαμε όλους τούτους

Ανώνυμος είπε...

Σκάνδαλο δεν έχει σήμερα; Μη χάσουμε τη σειρά!
Έχουμε συνηθ´ισει κάθε Τετάρτη ένα τον γιατρό τον κάνει πέρα!

Ανώνυμος είπε...

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

Ανώνυμος είπε...

Η διακωμώδηση των ατασθαλιών στον ΕΔΟΕΑΠ, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν σκάνδαλα. Ήδη ο εισαγγελέας κάλεσε τα μέλη του Δ.Σ. δεν έχει ξαναγίνει. Θα υπάρξει και συνέχεια….

Ανώνυμος είπε...

Να τιμωρηθούν όσοι φταίνε....δεν λεω....αλλα να μας
Κλείσουν και να εχουν και να λένε ...αυτο τους άξιζε...που το βάζεις....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Φροντίζουν καποιοι να διακωμωδούνταο με τις γελοιότητες τους. Εχει βουήηει ο τόπος με το σκάνδαλο για τη μασέλα που σήκωσε ο Πρόεδρος παρουσία όλου του προσωπικού στη Θεσσαλονίκη για δόντια απο το 2005 και το 2008 που
που τα αναζητά απο στόμα σε στόμα ο ελεγκτής ΧΑ με τον κουμπάρο οδοντίατρο. Πλάκα σπάμε απλώς με τις ηλιθιότητες τους Τιποτε άλλο.

Ανώνυμος είπε...

Μασέλα του 2005 ; Εκταφή αμεσως!

Ανώνυμος είπε...

Τα δόντια του Ντινόπουλου ποιος τα πλήρωνε τόσα χρόνια; Και με ασφάλιστρο ανέργου παρακαλώ. Το έχασαν τα λεβεντόπαιδα του έκτου

Ανώνυμος είπε...

Άντε γ@μηθείτε, ασφαλίσατε στο ταμείο μας, τους συγγενείς σας και τις καθαρίστριες, τους μισούς γιατρούς και ύστερα όλους, εφάπαξ σε όποιον θέλατε, φάρμακα σε όποιον γουστάρατε, μασέλες στους πεθαμένους, βιάγκρα σε γυναίκες. Προσλάβατε όλα τα ρουσφέτια, τα δικά σας, τα κομματικά, των ελεγκτών, των γκομενών, πάντα με υψηλούς μισθούς. Σας στέλναμε εκεί για να προασπίσετε το ταμείο μας και εσείς το ξεχαρβαλώσατε. Τώρα βγαίνουν όλα στη φόρα και σας ενοχλεί; Κάποτε θα βγαίνανε και θα βγούνε και άλλα, ….σιωπή.
Και αφήστε τα εμμένεις και τις μαλακιές.

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω πολύ άγχος. Άντε δώστε ΠοπηΣομπολοΚαρουτζοι κανένα ασφάλιστρο ανεργίας στους Ντινοπουλους. Δεξιά και αριστερά την πήραμε χαμπάρι την κολεγια. Ωχριά το βρωμικο 89 μπροστά στις πομπές σας

Ανώνυμος είπε...

Επιμένετε να το παίζετε εξυγιαντές του Ταμείου και στηλνετε σκανδαλακια στα μανταλάκια για να δικαιολογήσετε την ανυπαρξία σας .
Μόνο μα@κακίες , σπιουνιές χαφιεδισμούς, ρουφιανιές , ξαρφώματα και ζημιά φέρατε με το που ήρθατε. Άντε τώρα να πείσετε για το τίποτε και τις ζημιές που κάνατε.Μηδενικά είστε και προσπαθείτε να γίνετε άσσοι....Δεν βγαίνει όμως ακριβώς γιατί είστε ακριβώς αυτα που λέτε για τους άλλους και τα κάνετε εσείς.
Όταν θα μιληθούν τα δικά σας δεν θα υπάρχει μέρος μα κρυφτείτε. Άθλιοι!

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που στλνεις κάποιους να γ@αμηθούν πρόσεξε γιατί καρφώνεσαι .
Δωσε στοιχεία και το ονοματάκι σου και θα σου πω respect Μην ξερνας δηλητήριο όμως ανώνυμα .
Είσαι άνανδρος και γελοιοποιήσε γιατί όλοι εδω μέσα μας ξέρουμε όλους. Όπως στον ΕΔΟΕΑΠ αν με εννοείς....

Ανώνυμος είπε...

Τι Ντινοπουλος καλέ; Παπαξενάκη τον λένε.
Ε Πόπη μου ;

Ανώνυμος είπε...

Σοβαρευτείτε τώρα .
Μιλάτε για τον υπουργό ;

Ανώνυμος είπε...

Άνεργος υπουργός! Καλό...

Ανώνυμος είπε...

Και με ψευδή υπεύθυνη δήλωση. Η Ποπη που ειναι; Ξέχασε τις επαναστάσεις αφου εχει κανει με τη σουπιά τον ΑΓΓΕΛΗ συμφωνία με τον Σομπολο

Ανώνυμος είπε...

Κοίτα να δεις που την άλλη βδομαδα θα σφάζουν μαζί το Ραμπουση. Εγω τον Γαμα Γαμα λυπαμαι που δεν τους προλαβαινει. Κατακαημενε

Ανώνυμος είπε...

Εσυ που μας λες κυρα μου να παμε να γ@μηθουμε κοιτα να κόψεις το ... πλακωτο και να μαζέψεις τις πομπες σου που δίνεις εντολες σε γιατρούς να γραφουν με το ζορι τριμηνη των 6000 ευρώ. ΠΑΠΑΞΕΝΑΚΗΣ είπαμε;

Ανώνυμος είπε...

Αφού όλοι είσαστε ανώνυμοι, εγώ γιατί να γράψω επώνυμα; Ακόμα και η τέως πότε επώνυμα, πότε ανώνυμα. Αλλά της χοντρής ψ@λής η τρίχες της φταίνε.

Ανώνυμος είπε...

Ποπη μην ανακατευεις ψ@λη που δεν έχεις