Πέμπτη, 27 Νοεμβρίου 2014

Εποπτικό ΕΣΗΕΑ: “Αμετροέπεια” από το Ν. Καρούτζο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, παρακολουθεί με έκπληξη την πρωτοφανή συμπεριφορά του Γενικού Γραμματέα του ΕΔΟΕΑΠ Νίκου Καρούτζου (μέλους της Ενώσεώς μας), ο οποίος τις τελευταίες ημέρες ανάρτησε κείμενο στην ιστοσελίδα του και το κοινοποίησε στα μέλη της, με απαράδεκτους υπαινιγμούς και χαρακτηρισμούς σε βάρος του Πρωτοβαθμίου Πειθαρχικού Συμβουλίου και των εκλεγμένων μελών του, επειδή άσκησαν δίωξη εναντίον του.
Είναι ο ίδιος ο οποίος κατά την προσέλευσή του στο ΠΠΣ, με απίστευτη θρασύτητα χτυπούσε το χέρι του στο τραπέζι και αρνείτο να απαντήσει σε ερωτήσεις, με τον ισχυρισμό ότι εκείνος είχε εκλεγεί με πεντακόσιους ψήφους και τα μέλη του Πειθαρχικού με λιγότερες και δεν είχαν το δικαίωμα να τον ερωτούν.
Προφανώς, δεν έχει συναίσθηση του ότι η λειτουργία της ΕΣΗΕΑ και οι υποχρεώσεις των μελών της, διέπονται από τις Καταστατικές διατάξεις, τις οποίες κατάφωρα παραβιάζει και με άστοχες και ανεύθυνες κινήσεις εντυπωσιασμού νομίζει ότι θα εξασφαλίσει ειδική προνομιακή μεταχείριση.
Στην αμετροέπεια που επιδεικνύει καλεί το Διοικητικό Συμβούλιο και το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, «να αναλάβουν τις ευθύνες τους», επιζητώντας προφανώς ανεπίτρεπτη παρέμβαση στο ΠΠΣ, που λειτουργεί με θεσμοθετημένη από το Καταστατικό και τον Νόμο απόλυτη ανεξαρτησία.
Είναι απαράδεκτο να θεωρεί ότι οι διατάξεις του Καταστατικού και οι διαδικασίες, που ακολουθούνται για όλους τους συναδέλφους, δεν ισχύουν για τον ίδιο.
Το ΕΟΔ, αποδοκιμάζει απόλυτα την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του συν. Νίκου Καρούτζου, και καθιστά σαφές το αυτονόητο, ότι τα θεσμοθετημένα όργανα δεοντολογίας της ΕΣΗΕΑ, ούτε θορυβούνται ούτε εκφοβίζονται από ανάλογες προκλητικές συμπεριφορές και παραμένουν απαρέγκλιτα στην εκτέλεση της αποστολής τους.
Το Εποπτικό Όργανο Δεοντολογίας
της ΕΣΗΕΑ

21 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Της χοντρής ψ@λής, οι τρίχες της φταίνε …….

Ανώνυμος είπε...

Της χοντρής ψ@λής, οι τρίχες της φταίνε …….

Ανώνυμος είπε...

Από ότι ξέρουμε, ισχύει ότι τα μέλη του ΠΠΣ είναι χειραγωγούμενα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους και αυτό σίγουρα δεν τους τιμά.

Ανώνυμος είπε...

Τα καρυδοτσουφλα της Ακαδημίας τωρα που σήκωσε κύμα πασχίζουν να κρατηθούν στην επιφάνεια σαν τα σκατα

Ανώνυμος είπε...

Κάποιος να πει στοά μακ@κες της ΕΣΗΕΑ ότι ο Γαμα Γαμα είναι σκληρό καρύδι και δεν μασάει
Άντε πια με τους ανεγκέφαλους συνδικαλιστές
Ανίκανους ανεπρόκοπους

Ανώνυμος είπε...

Του κάνουν ότι έκαναν στη Σπανοπούλου
Αυτεπαγγελτα δήθεν , διερεύνηση δήθεν , ανακοίνωση δήθεν του Εποπτικου συνοπτικές διαδικασίες και καταδίκη με διαγραφή.
Αλλά θα τον κάνουν ήρωα όπως την τέως και θα τους πάει γαμιωπβτας ο Καλαματιανός να μου το θυμηθείτε παιδιά!

Ανώνυμος είπε...

Εγώ ξέρω ότι τα ψηλά δέντρα χτυπάνε
Τι τους έκανε ο Γαμα Γάμα ;
Κάπου τους ενόχλησε;
Μήπως δεν τους έκανε τα ρουσφέτια;
Όλα θα τα δούμε αδέρφια που λέει και ο βαρώνος των ρουσφετιών κυρ Πάνος που με την κοντέσσα του λιμανιού το έχουν κάνει εκλογικό τμήμα τον έκτο όροφο

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν σημασία τα πρόσωπα. Ούτε είναι θέμα μαγκιάς. Μην αδικούμε τον ευαυτόν μας. Χθες με την Σπανοπούλου σήμερα με Καρούτζο (αύριο με ποιόν/α ? ) ζούμε την απόλυτη παράνοια. Εκλεγμένα όργανα μιας απο τις τέσσερις ενώσεις των μετόχων μέλων του Οργανισμού καταργούν εν ψυχρώ το αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ, κλαδεύοντας το κλαδί, που κάθεται ο κλάδος και αγωνίστηκε με αίμα πάνω απο μισό αίωνα να το δημιουργήσει για να έχουν στήριγμα οι άνθρωποι του Τύπου στην αρρώστια και τα γηρατειά. Έκτακτη γενική συνέλευση ΕΔΟΕΑΠ τώρα, πριν έχουμε τετελεσμένα. Υπάρχει αυτοδιοίκητο του ΕΔΟΕΑΠ: Ναί ή Όχι. Να αποφασίσει ο κλάδος....

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω μαζι σου ΑΠΟΛΥΤΑ
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΣΧΟΙΝΙ ΤΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΣΗΕΑ

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ.ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΧΩΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΗΤΤΟ ΤΟΥ ΣΟΜΠΟΛΟΥ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ; Ο ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣ ΜΕ ΟΥΡΆ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Και κακά του κανει του αλήτη Εχει διαλύσει τη διοίκηση της ΕΣΗΕΑ με τα καμώματα του Απο κοντα η χαμένη Κόντρα που όλοι την ξέρουμε και διάφορες άλλες τρελλαμενες προσπαθούν να την πέσουν στο ΓΓ αλλα δεν τους βγαίνει. Τις εχει δεμένος τις καταγγελίες του αυτος

Ανώνυμος είπε...

Σόμπολος, Καρούτζος, Αγγέλης, Πόπη, διάττοντες αστέρες του ΕΔΟΕΑΠ. Όπως ήρθαν όλοι μαζί, έτσι όλοι μαζι θα φύγουν ή θα τους φύγουν. Έπαιξαν το παιχνιδάκι τους, ξεσήκωσαν μέχρι τα πλακάκια της ευρύτερης περιοχής του Χίλτον με τις αθλίοτητες και τα καμώματα τους, γκρεμίζονται τα πραγματικά αφεντικά τους, έχουν ήδη τελειώσει και αυτοί. Οι πιό έξυπνοι απο αυτούς έχουν πάρει ήδη εντολές και μηνύματα να την κάνουν σιωπηρά και με ελαφρά πηδηματάκια.... Οι ηλίθιοι επιμένουν. Άντε στο καλό και να μην μας γράφετε.... Σας έχουμε ήδη γραμμένους.

Ανώνυμος είπε...

Να αναλάβει το Πειθαρχικό τη διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ και οι διοικούντες τον Οργανισμό το Πειθαρχικό. Έτσι και αλλιώς και τα δύο όργανα έχουν ξεφύγει απο το ρόλο τους. Η διοίκηση Σόμπολου, Καρούτζου, Πόπης και Αγγέλη θα πετύχει σίγουρα στο νέο ρόλο της. Θα κάνει το πειθαρχικό λαϊκό δικαστήριο, με εμπειρία σε διασυρμούς και άποκεφαλισμούς.

Ανώνυμος είπε...

Το ζευγάρι της συμφοράς Πόπη Αγγέλης έβγαλαν πάλι κοινή ανακοίνωση και αφου μας ζαλίζουν με απίστευτη λογοδιάρροια και ακαταλαβίστικη κινδυνολογία, λένε και μία αλήθεια για να καλυφθούν για το γεγονός ότι αφήνουν τον Οργανισμό, χωρίς οφθαλμίατρο, ρίχνοντας στάχτη στα μάτια του κλάδου: "Θετικά ψήφισαν ο πρόεδρος, ο κ. Νεστορίδης και η Χριστοδουλίδου. (ο Γ. Αγγέλης απουσίαζε σε επαγγελματικό  ταξίδι στο εξωτερικό. Αν και παρών να ήταν, δεν θα άλλαζε κάτι από πλευράς αποτελεσμάτων ψηφοφορίας)…" Που είναι ο Αγγέλης οέο... Με το ΣυΡιΖα στο Σίτυ του Λονδίνου ή με τους τροικανούς στο Παρίσι?

Ανώνυμος είπε...

Η καρδιά μου πληγωμένη
σαν καμπάνα ραγισμένη
μυστικά με βασανίζει με μανία
η ζωή πριν μας χωρίσει
προσπαθώ να βρω μια λύση
αγωνία αγωνία

Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι
αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι

Με καρδιά χίλια κομμάτια
σε κοιτάζω μες στα μάτια
αν εμένα αγαπάς να το διαβάσω
μια φωτιά με τριγυρίζει
η ζωή μου δεν θ' αξίζει
αν σε χάσω αν σε χάσω

Αγωνία με λαχτάρα να σε νοιάζομαι
αγωνία δυστυχώς να σε μοιράζομαι

Ανώνυμος είπε...

Τι δεν καταλαβαίνεις? Έρχεται ο Τόλης στον ΕΔΟΕΑΠ και μάλιστα με μισθό, που θυμίζει νυχτοκάμματα της παραλιακής μαζί με μπόνους απο πιάτα και λουλούδια των καλών εποχών. Ακριβοπληρωμένος, που λέει και μία ψυχή του 6ου....

Ανώνυμος είπε...

Ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε....

Ανώνυμος είπε...

Βλακείες από βλακομουτρα. Μια ψυχανωπμαλη, μια για δέσιμο, μια γεροντοκ´ορη , μια κρυφαδερφή που λέει ότι έχει σπουδάσει νομικά, ο κουμπάρος του κυρ Πάνου , μια γλάστρα από την αμαρτωλή ΕΡΤ και ένας αστυνομικός συντάκτης στο Πειθαρχικό τον παίζουν, τους παίζουν και παίζουν την ιερά εξέταση για γέλια και για κλάμματα κι εσείς ασχολείστε.
Η υπόθεση είναι της πλάκας γιατί ο καλαματιανός δε μασάει. Όλο είναι στημένο από το σάπιο σύστημα της Ακαδημίας.

Ανώνυμος είπε...

Μη σκάς τους ξέρουμε καλά

Ανώνυμος είπε...

Δε σκαω γελάω με τις αηδίες τους. Είναι για το βιβλίο Γκίνες τα συνεταιρακια της γνωστής Κόντρας
Θα δικάσουν τον Καρούτζο για αμετροέπεια !
Έλα Τσαλαπατικωμένε στον τόπο σου.

Ανώνυμος είπε...

Για να μην κρυβόμαστε πισω απο το δάχτυλο μας:
ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΑ: έλλειψη μέτρου στο λόγο, απο ποιοτική και ποσοτική άποψη.
Σας θυμίζει κάποιον ο ορισμός;
Είπαμε, σε καποια πράγματα εχει δίκιο ο ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ, αλλά μην τον κανουμε και ήρωα!
Ωρα να ανεβεί καινούργιο άρθρο δεν νομίζετε;