Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2015

Πρόσκληση τακτικής Γ.Σ. ΕΠΗΕΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
           Καλούμε τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α.  σε Τακτική Γενική Συνέλευσηστις 31 Ιανουαρίου 2015, ημέρα Σάββατο και ώρα 16.30, στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 42), με τα παρά κάτω  θέματα ημερήσιας διάταξης :
1) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 11/2012 έως 12/2014 και υποβολή εκθέσεων από την Εξελεγκτική Επιτροπή.
2) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. 1/1/2012-31/12/2012, 1/1/2013-31/12/20113 και 1/1/2014-31/12/2014.
3) Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2015.
4) Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.
5) Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για διαπραγμάτευση και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και Ιδιωτικής Συμφωνίας, με την ΕΙΗΕΑ, με την ΕΙΙΡΑ, με την ΕΙΤΗΣΕΕ και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη.
6) Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, στην ΕΙΙΡΑ, στην ΕΙΤΗΣΕΕ, στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ΑΠΕ και στις Ενώσεις και σε οποιονδήποτε άλλο εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για υλοποίηση της απόφασης αυτής κατά τον χρόνο που αυτό κρίνει σκόπιμο ή οι ιδιαίτερες περιστάσεις το επιβάλλουν.
7)  Ψηφοφορία για τα πεπραγμένα και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου.
8)  Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών Οργάνων, με ταυτόχρονη  εκλογή αντιπροσώπων μετ’ ισαρίθμων αναπληρωματικών για το έκτο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.)
       Στην Τακτική αυτή Τρίτη Γενική Συνέλευση θα πρέπει να υπάρξει απαρτία, για να διαφυλάξουμε το συνδικαλιστικό μας όργανο την ΕΠΗΕΑ.
             Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Γκανάς                                         Δημήτρης Πίππας

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίππες μπλέ! Ο κόσμος καίγεται και ο Γκανάς χτενίζει την καρέκλα του! Να πάμε όλοι λέειγια να προστατεύσουμε την ΕΠΗΕΑ.
Ας γελάσουμε παιδιά για το θρόνο του βασιλιά
Βρε δεν πάτε στον αγύριστο όλοι και όλες!

Ανώνυμος είπε...

Έτσι είναι με τον Γκανά, αλλά σύμφωνα με την επιστολή του Δ.Σ. του ΕΔΟΕΑΠ. Την οποία έστειλε και στην ΕΠΗΕΑ, από τον Απρίλιο το μισθό των υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ, θα τον πληρώνει η ΕΠΗΕΑ. Αυτά……..

Ανώνυμος είπε...

Καλά ακόμη δεν κατάλαβες ότι την επιστολή την εστειλε μόνο για ξεκαρφωμα ;
Για να έχει να λέει όπως λες κι εσύ τώρα ότι τα είπε!
Σε τα μας ρε τώρα; Σε τα μας;

Ανώνυμος είπε...

Ας βρει μάγκας μου η ΕΠΗΕΑ να δανείσει λεφτά στον Σομπολο να πληρώσει συντάξεις και φάρμακα και μετα βλέπουμε με τους μισθούς

Ανώνυμος είπε...

Εννοούσα την επιστολή που έστειλε ο Μάρκος στον Σομπολο λέγοντας τον απολύτως ανίκανο
Εσύ εννοείς την ντροπιαστική επιστολή που έστειλε ο Σόμπολος στις Ενώσεις ζητιανεύοντας δανεικά κι αγύριστα.
Ξεφτιλιστηκαμε φίλε

Ανώνυμος είπε...

Οι φαρμακοποιοί και τα νοσοκομεία, που τόσα χρόνια τα παίρνουν από τον ΕΔΟΕΑΠ, θα κάνουν πίστωση για ένα διάστημα, μικρό –μεγάλο. Οι εργαζόμενοι θα κάνουν; Άρα η ΕΠΗΕΑ θα πληρώσει τους μισθούς των εργαζομένων, που είναι και μέλη της.

Ανώνυμος είπε...

Για αυτό και μόνο, να καλοπιάνουμε τον πρόεδρο της ΕΠΗΕΑ, αλλά και να είμαστε παρόντες όλοι στη συνέλευση της 31 Ιανουαρίου, όπου θα τεθεί και το θέμα μας.

Ανώνυμος είπε...

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η ΕΠΗΕΑ θα πληρώσει όλους τους εργαζόμενους χωρίς εξαιρέσεις, ακόμα και τον ποδηλατάνθρωπο, που κλειδώνει την πόρτα και ξεκλειδώνει μόνη της.

Ανώνυμος είπε...

Για τον παρα πάνω που έγραψε για την επιστολή του Μάρκου. Ο Μάρκος είδε το πρόβλημα νωρίς, έκανε την επιστολή στις ενώσεις και επισήμανε ορισμένα πράγματα, τα οποία εάν το Δ.Σ. τα έκανε δεν θα υπήρχε θέμα ρευστότητας τον Μάρτιο. Το Δ.Σ. δεν κατάλαβε τίποτα, νομίζω ότι θα πρέπει να παραιτηθεί άμεσα και να εκλεγούν συνάδελφοι που καταλαβαίνουν, οι περικοπές συντάξεων και παροχών είναι η συνταγή της τρόικας, η οποία απέτυχε παταγωδώς. Την κύρια ευθύνη εκτός από τον Σόμπολο την έχουν η Χριστοδουλίδου και ο Αγγέλης.

Ανώνυμος είπε...

Αναφέρεται πουθενά στην προσκληση, το θέμα του ΕΔΟΕΑΠ; Γαργάρα θα το κανουν!

Ανώνυμος είπε...

Γαργάρα δε λες τίποτα !
Και κάτι αμυγδαλες ΝΑ !
Αίσχος Μαρκο Αίσχος !